Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Ukraine Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Ukraine

  • Zagadka Karpat

    Tatariv, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Er man vild med simpel overnatning er det super for den aktive familie. Ligger perfekt i afstand til mange ting. Bil eller andet egen transport er nødvendigt. Billigt og brugbar overnatning

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lidt for spartansk til min smag og familievenlig vil jeg ikke kalde det. Okay størrelse rum men I "gammel stil" hvor det bære præg af "gør det selv" Kun 1 kogeplade der virkede. Restaurant kunne være bedre.

    Anmeldt: 31. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    René Danmark
  • My Smart Home Today

    Kiev, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super lejlighed meget for pengene. Følte mig helt sikker

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der er langt til centrum området er meget forfaldent

    Anmeldt: 31. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Nielsa Danmark
  • Shelter Club Hotel & Spa

    Kolodezhno, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Billigt, vores værelse var stille for bilstøj, men vi kunne først sove da parret på naboværelset var færdige med at have sex fordi væggene er meget tynde

    • Den negative del af anmeldelsen

      Stedet var beskidt og meget slidt. Vandet fra vandhanerne lugter meget råddent, så vi ville ikke engang gå i bad i det ulækre vand. Maden i hotellets restaurant var mildest talt elendig, men på den anden side set: 125 kr for et dobbelt værelse hvad kan man så forlange

    Anmeldt: 31. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Steen Danmark
  • Crystal Hotel

    Koblevo, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super god altan

    Anmeldt: 2. august 2018 Overnattede: august 2018
    Jan Danmark
  • Orange Hotel

    Odessa, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Ligger godt

    Anmeldt: 13. august 2018 Overnattede: august 2018
    Tommy Danmark
  • Tomas apartments

    Kiev, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget hjælpsomt personal..de hjalp med transport og var nemme at kontakte

    • Den negative del af anmeldelsen

      Alt var fint

    Anmeldt: 30. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    CLAUS Danmark
  • Alir

    Zhytomyr, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Stort og stort værelse. Umiddelbart imødekommende personale.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden ikke noget særligt, men ellers ok.

    Anmeldt: 30. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Claus Danmark
  • Uarent Apart Hotel

    Kiev, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beligenheden

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lejligheden bar præg af den ikke er vedligeholdt, køleskab kunne kun køle i fryser, dør til toilet kunne ikke lukkes, håndtag defekt, kunne ikke komme i kontakt med nogen på de 2 oplyste telefon nummer En meget dårlig oplevelse ,

    Anmeldt: 2. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Poul Danmark
  • Centre Located Apartments

    Kiev, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      super

    Anmeldt: 4. august 2018 Overnattede: august 2018
    jack Danmark
  • Jam Hotel Hnatyuka

    Lviv, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Perfekt beliggenhed, mega centralt. Fine værelser og badeværelser. Aircondition og elevator.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden var ikke helt min smag, men det er sikkert bare mig, der er sær!

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Niels Danmark

Hoteller i Ukraine med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • irisHotels

    Kiev, Ukraine

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden lidt speciel, men velsmagende.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Kaffe til morgennad kostede ekstra. Kunne ikke komme ind nytårsnat, da ingen svarede på klokken, måtte ringe til hotellet, for at få dem til at åbne.

    Anmeldt: 3. januar 2017 Overnattede: januar 2017
    Томас Ukraine