Prejsť na hlavný obsah

Aktuálne hodnotenia

• CascadaSol Priemerné hodnotenie: 5,5

„Čistota, lokalita, vybavenie“

• Mogan Princess & Beach Club Priemerné hodnotenie: 8,3

„Ubytovanie super cena kvalita vyhrievany bazen jedlo top“

• CASA TONINO Priemerné hodnotenie: 9,9

„Tiché miesto s nádherným výhľadom; výborne vybavený apartmán vybavenie skoro nové moderné; Extrémne ústretový majiteľ a personál. Veľmi pekný a čistý bazén:“

• Villas Opal Anfi Tauro Priemerné hodnotenie: 9,2

„užasná lokalita super výhľad z obyvačky na golfové ihrisko a externý bazen vyhrievaný bazén pohodlné sedenie v obyvačke komplet vybavená kuchyna vrátane koreničiek priestranné izby s vlastnou kúpelnou ticha lokalita obchod veľmi blízko“

• Canopael Priemerné hodnotenie: 9,9

„Super poloha pri pláži,milý personál, ideálne prostredie pre turistov,ktorí nevyhĺadavajú príliš rušné oblasti.“

• Mogan Princess & Beach Club Priemerné hodnotenie: 8,3

„Nadherné vyhľady, veľa možností na zabavu, krásne bazeny aj bary. Jedlo a drinky skvelé. Priatelský zamestnanci“

• Beyond Amadores by Vector Priemerné hodnotenie: 8,4

„Výborne vybavený apartmán s krásnym výhľadom“

• OPEN SKY VALLEY Priemerné hodnotenie: 8,9

„Ubytovanie bolo v malej dedinke 7 minut autom od malebneho Moganu. Najlepsia na ubytovaní bola teraska kde sme si mohli grilovať. Ubytovanie sa nachádza na kludnom mieste s absolutnym tichom takže si človek naozaj oddýchne a má svoje súkromie. Ubytovanie u Alexa odporúčam.“

„Čisto, svetlo, krásny výhľad“

• Mogan Princess & Beach Club Priemerné hodnotenie: 8,3

„Musím povedať, že napriek tomu, že fotky často bývajú prikreslené, na hoteli to bolo absolútne všetko tak, ako bolo na fotkách. Pobyt bol skvelý, hotel je luxusný, jedlo fantastické, v rámci all inclusive som lepšie nezažil ani na Kréte, ani v Egypte či v Turecku. Personál skvelý, hotel veľký, bazén super, dokonca je tam aj mini obchod, dokonca aj snack bar, nádherné výhľady z reštaurácia na “zátoku”. Jediné drobné mínus je málo parkovacích miest priamo pri hoteli ( na druhú stranu, počas tých pár dní som vždy zaparkoval pri hoteli ) , a že sme žiadali manželskú posteľ ale mali sme nie jednu matrac ale dve ( ale opäť to nevnímam ako nič problémové ). Hotel odporúčam jednoznačne. A na záver, západ slnka nad oceánom, to je proste zážitok.“