Søg efter hoteller i Engadin, Schweiz

Angiv dine datoer, og vælg blandt mere end 1834 hoteller og andre steder at overnatte

Besøg disse populære byer i Engadin

St. Moritz

Maloja

54 hoteller

Zuoz

61 hoteller

Bo på de bedste hoteller i Engadin!

Filtrér efter:

Antal stjerner
Karakter

Hotel Crusch Alba Zernez

Hotel i Zernez

This small but charming hotel welcomes you to the picturesque village of Zernez – the starting point for excursions into the Swiss National Park, just 30 minutes from St.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 1.341 anmeldelser
DKK 2.066,69

Soliva Hotel & Apartments by MEIN SAMNAUN - MOUNTAIN HOMES

Hotel i Samnaun

Soliva Hotel & Apartments by MEIN SAMNAUN - MOUNTAIN HOMES ligger i Samnaun, 32 km fra Lago di Resia, og har en have, et fælles opholdsområde og en terrasse samt gratis privat parkering.

S
Sune
Danmark
Meget rent. Søde og hjælpsomme ejere. Busstop der kører til lift ligger 5 mtr. væk fra hotellet. Det er første busstop på ruten, så der er garanteret siddeplads i bussen. God skikælder. Lækkert morgenmad. God lydisolering af værelser.
Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 217 anmeldelser
DKK 2.050,82

Hotel Maistra 160

Hotel i Pontresina

Hotel Maistra 160 ligger i Pontresina og har et fitnesscenter, et fælles opholdsområde og morgenmad med buffet samt en solterrasse med swimmingpool. Dette hotel har 4 stjerner.

Enestående - Det synes tidligere gæster, 107 anmeldelser
DKK 2.976,44

Alpengasthof Crusch Alba ed Alvetern, S-charl

Hotel i Scuol

Alpengasthof Crusch Alba ed Alvetern, S-charl ligger i Scuol og har en have, terrasse og restaurant samt gratis wi-fi overalt. Overnatningsstedet ligger ca.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 121 anmeldelser
DKK 2.554,43

Sunstar Pontresina

Hotel i Pontresina

Sunstar Pontresina ligger i Pontresina, 7,5 km fra Engadine Golf Club - Anlage Zuoz-Madulain, og har en have, et fælles opholdsområde og en terrasse samt privat parkering.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 152 anmeldelser
DKK 2.316,34

Hotel GRACE LA MARGNA ST MORITZ

Hotel i St. Moritz

Hotel GRACE LA MARGNA ST MORITZ ligger i St. Moritz, 3 minutters gang fra St. Moritz Station, og har en terrasse, en restaurant og en bar samt privat parkering.

Karakter ud af 10 ifølge gæsternes vurdering 9,6
Enestående - Det synes tidligere gæster, 417 anmeldelser
DKK 6.839,08

Hotel Palazzo Salis

Hotel i Soglio

Hotel Palazzo Salis ligger i Soglio og har en have, terrasse, en restaurant og bar. Overnatningsstedet er røgfrit og ligger 40 km fra St. Moritz Station. Alle enheder hos hotellet har et skrivebord.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 249 anmeldelser
DKK 1.694,68

Randolins Familienresort

Hotel i St. Moritz

Randolins Familienresort ligger i udkanten af Sankt Moritz i regionen Grisons, blot 300 meter fra den næste stolelift til skiområdet Corviglia og en skiskole.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 154 anmeldelser
DKK 2.265,92

Bever Lodge

Hotel i Bever

Bever Lodge ligger i Bever, 2,4 km fra Engadine Golf Club - Anlage Zuoz-Madulain, og har et fitnesscenter, en have og et fælles opholdsområde samt privat parkering. Dette hotel har 3 stjerner.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 192 anmeldelser
DKK 2.124,55

Guarda Lodge

Hotel i Guarda

Guarda Lodge ligger i Guarda, 7,3 km fra Piz Buin, og har et fitnesscenter, en have og et fælles opholdsområde samt privat parkering.

Karakter ud af 10 ifølge gæsternes vurdering 9,6
Enestående - Det synes tidligere gæster, 177 anmeldelser
DKK 1.581,10
Se alle 1834 hoteller i Engadin

De mest bookede hoteller i Engadin den sidste måned

Karakter ud af 10 ifølge gæsternes vurdering 8,0

Godt - Det synes tidligere gæster, 566 anmeldelser

Karakter ud af 10 ifølge gæsternes vurdering 8,7
Fremragende - Det synes tidligere gæster, 2.295 anmeldelser

Meget godt - Det synes tidligere gæster, 675 anmeldelser

De bedste hoteller med morgenmad i Engadin

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 103 anmeldelser

Schorta's Alvetern - Boutique Hotel ligger i Ardez, 10 km fra Engadin Bad, og har en have, en terrasse og en restaurant samt gratis privat parkering.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 467 anmeldelser

Hotel Steinbock har været familiedrevet i 3 generationer og ligger i en historisk bygning i Engadine-stil fra 1651 i Pontresina.

Hotel Solaria

Hotel i Bivio
Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 437 anmeldelser

Dette charmerende hotel ligger i et område med uspoleret natur i den lille landsby Bivio, omgivet af et vidunderligt bjerglandskab.

Hotel Donatz

Hotel i Samedan
Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 147 anmeldelser

Hotel Donatz ligger blot 200 meter fra togstationen i Samedans bymidte. Der tilbydes restaurant og elegante værelser i alpestil.

Enestående - Det synes tidligere gæster, 349 anmeldelser

Det 5-stjernede Waldhaus Hotel ligger i den rolige by Sils-Maria, blot 10 km fra den livlige St. Moritz. Der tilbydes flot udsigt over landsbyen og indendørs pool.

The Suites

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 9 anmeldelser

The Suites ligger i St. Moritz, 1,9 km fra St. Moritz Station, og har en bar og privat parkering. Dette hotel med 4 stjerner har gratis wi-fi, salg af liftkort og roomservice.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 58 anmeldelser

Boutique Hotel ÜJA Scuol ligger i Scuol, 7 minutters gang fra Engadin Bad og 24 km fra Piz Buin.

Das Homann

Karakter ud af 10 ifølge gæsternes vurdering 9,4
Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 16 anmeldelser

Das Homann ligger i Samnaun og har en udendørs swimmingpool, have, et fælles opholdsområde og terrasse. Overnatningsstedet har en restaurant, en bar, en sauna og et tyrkisk bad.

Budgethoteller i Engadin

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 1.341 anmeldelser

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 217 anmeldelser

Enestående - Det synes tidligere gæster, 107 anmeldelser

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 121 anmeldelser

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 154 anmeldelser

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 192 anmeldelser

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 250 anmeldelser

Presenting a spa and wellness centre, an a la carte restaurant and a bistro, Chesa Stuva Colani is located 12 km from St. Moritz and offers luxury accommodation with free WiFi.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 194 anmeldelser

Krone Säumerei am Inn ligger i La Punt-Chamues-ch og har gratis cykler, have, et fælles opholdsområde og terrasse. Her er restaurant, roomservice og en pengeautomat samt gratis wi-fi overalt.

Hoteller i Engadin som kan bookes uden kreditkort

Karakter ud af 10 ifølge gæsternes vurdering 9,7
Enestående - Det synes tidligere gæster, 114 anmeldelser

Dette luksuriøse, 5-stjernede hotel fra 1896 ligger i centrum af Sankt Moritz og byder på panoramaudsigt til Engadin-bjergene og Sankt Moritz-søen.

Wellnesshotel Engadin

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 655 anmeldelser

Wellnesshotel Engadin ligger i Samnaun, 900 meter fra Samnaun Ravaisch-svævebanen, som kører til skiområdet Silvretta.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 110 anmeldelser

Hotel Garni Chasa Nova ligger i Samnaun, 35 km fra Lago di Resia, og har en have, en terrasse og en restaurant samt gratis privat parkering.

Hotel Maria

Hotel i Sils Maria
Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 161 anmeldelser

Dette 3-stjernede hotel i centrum af Sils-Maria er bygget i moderne Engadin-stil og ligger 750 meter fra Furtschellas-svævebanen.

Enestående - Det synes tidligere gæster, 271 anmeldelser

Located in the centre of Silvaplana, Conrad's Mountain Lodge offers you during the summer season, a cable car ticket for the whole region is included if you stay at least 2 nights.

Hotel Garni Bergsonne

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 184 anmeldelser

Hotel Garni Bergsonne ligger i Samnaun, 35 km fra Lago di Resia, og har en have, et fælles opholdsområde og en terrasse samt gratis privat parkering.

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 509 anmeldelser

Det moderne Hotel Müller - Mountain Lodge ligger 300 meter fra Pontresina-svævebanen og har spa med sauna, dampbad og spabad samt 2 restauranter, bar med vinterhave og solterrasse.

Hotel Edi

Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 171 anmeldelser

Hotel Edi ligger i Samnaun, 32 km fra Lago di Resia, og har et fælles opholdsområde, en terrasse og en restaurant samt gratis privat parkering.

Spørgsmål og svar om hoteller i Engadin

Se anmeldelser fra gæster der har boet på hoteller i Engadin

Fra DKK 2.954,95 pr. nat
Meget godt - Det synes tidligere gæster, 1.123 anmeldelser
Nydeligt hotel. Rent og hyggeligt. For bløde puder og madrasser for vores smag. Dejlig morgenmad der var inkluderet i værelses prisen. Lækkert med mulighed for at bestille frisklavede omeletter. Og glimrende udvalg og gode oste. Hjælpsom front desk. Omend en lille svipser. De var så venlige at opgradere vores værelse ved ankomst, hvilket jo var skønt så vi fik et ekstra rum. Mindre praktisk var at dette rum lå mellem 2 etager (355) det vil sige at om vi tog elevatoren til 2 eller 3 sal ville vi skulle på flere trapper for at ramme vores værelse. Med 2 store check-in kufferter + 2 cabin size. Nu hvor de kendte til placering af værelset havde det været fint at tilbyde at bringe bagagen op. Aftenen inden vi skulle checke ud henvender jeg mig til front desk for at bestille transport til stationen samt aftale at vores kufferter bliver bragt ned så vi kan nå at spise morgenmad da vi skulle med glacier Express kl. 8.30. De noterer alt og det er en aftale. Næste morgen henvender jeg mig igen før vi går til morgenmad blot for at kontrollere at chaufføren kommer 7.55 og at der er styr på bagagen. Vi har sat alt klar på værelset. Det forsikrer de os om. Vi kommer ud 7.45 og venter på chaufføren på gaden, der er også andre gæster der skal med denne transport. Vores kufferter kan vi dog ikke se… vi afventer da vi jo allerede 2 gange har fået bekræftet at der er styr på det hele. Men da chaufføren ankommer, læsser de andres bagage og vores stadig ikke er ankommet går vi ind og spørger hva der sker. Chaufføren er med. Det havde de så glemt?!?! Så chaufføren siger vi skal gå ud og sætte os i bussen og han henter bagagen. Her sidder vi så og stresser lidt over at være blevet forsinket og at de andre passagerer nu også bliver forsinkede. Vi nåede toget til tiden, men kom noget mere stresset fra start end ønsket.
Gæsteanmeldelse afLeila
Fra DKK 2.718,93 pr. nat
Fabelagtigt - Det synes tidligere gæster, 280 anmeldelser
Fantastisk beliggenhed med den smukkeste udsigt over bjergene og dalen. Restauranten serverer rigtig god mad. Mange muligheder for vandreture i området, og let at tage med offentlig transport til de nærliggende byer.
Gæsteanmeldelse afBerit
Fra DKK 3.348,03 pr. nat
Karakter ud af 10 ifølge gæsternes vurdering 8,8
Fremragende - Det synes tidligere gæster, 1.843 anmeldelser
Fantastisk udsigt. Stort værelse og behagelige senge. Rigtig god restaurant og god morgenmad. Dejlig tæt på stationen.
Gæsteanmeldelse afPelle
Fra DKK 2.050,15 pr. nat
Meget godt - Det synes tidligere gæster, 1.710 anmeldelser
Der var en dejlig altan med aftensol. Hotellet lå tæt på landsbyen Sils. Moderne og nyt istandsat badeværelse.
Gæsteanmeldelse afChristian