Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Griekenland
  3. Hotelbeoordelingen Griekenland
Santorini Caldera Geverifieerde hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen

• Andromeda Villas & Spa Resort Beoordelingsscore: 10

“De vergezichten zijn gewoonweg fantastisch. De ligging is ook heel centraal.”

• Belvedere Suites Beoordelingsscore: 10

“Alles beviel”

• “De locatie, het uitzicht. Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk.”

• Tzekos Villas Beoordelingsscore: 7

“De locatie en het uitzicht waren geweldig.”

• “Zeer goed en zeer schoon hotel op een perfecte ligging bij het centrum van Fira met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ook het zwembad was fantastisch! Personeel is erg vriendelijk en wil met alles helpen. Op de laatste dag heeft Harry ervoor gezorgd dat we later konden uitchecken vanwege de boot die wij ' s middags pas hoefden te nemen. Dit maakte de laatste dag voor ons extra comfortabel. Voor een bezoek aan Santorini zou ik dit hotel aan iedereen aanbevelen.”

• Aurora Santorini Beoordelingsscore: 9

“Zeer mooi hotel met alleen laagbouw en prima kamers. Zeer attent en behulpzaam personeel. Twee (kleine) zwembaden die voldeden aan de verwachting. Het ontbijt is heerlijk en je kunt dagelijks vooraf aangeven wat je graag de volgende dag geserveerd zou willen krijgen. Ook wordt alles heel netjes schoongemaakt waardoor het voor ons een zeer geslaagd verblijf is geweest.”

• Alegria by Casa Sigalas Beoordelingsscore: 7

“De ligging tov Oia”

• Divino Caldera Beoordelingsscore: 8

“Het uitzicht en het personeel is heel vriendelijk. Service was erg goed.”

• Elitoz Suites Beoordelingsscore: 10

“Top locatie. Vooraf aankomst wordt je al Goed geinformeerd via whatsapp. Checkin smooth. Info gekregen hotel welke bezienswaardigheden etc. Kamers heel ruim en schoon. Balkon met verwarmde jacuzzie uitzicht top. Bus halte 100 m Direct aan begin oia. Ontbijt selectie groot en wordt naar kamer gebracht. Zwembad en lounge bed top”

• Hotel Sunrise Beoordelingsscore: 9

“Heel hartelijk ontvangen en we hebben fijne tips gehad over de omgeving, waar te eten en wat er te doen is. Vanuit de accommodatie hebben we ook deelgenomen aan een boottrip wat ook geslaagd was! De accommodatie zelf is top, schoon, fijn zwembad en heeft een goede ligging ook vlakbij het busstation. Alles is prima te bereiken per bus!”