Guru podróżowania podzieliło się swoimi wskazówkami

Jak to działa?

  • 1

    Najpierw rezerwacja

    Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.

  • 2

    Potem podróż

    Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.

  • Na końcu opinia

    Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.

Najpopularniejsze kraje

  • Mercure Gold Hotel Al Mina Road Dubai

    - „Czysto, przemila obsługa, dobre sniadania.”

  • Classic Motel Mermaid Beach

    - „Good location next to main road and just one block from fantastic beach. Quiet room with very comfortable bed. Nice and helpful staff.”

  • Windsor Atlântica

    - „super!!! wspaniale sniadania, piekny widok , super basen. wspaniała obsługa! POLECAM!!”

  • The Novel Stay

    - „Everything was awesome”

  • B&B Hotel Nürnberg-Hbf

    - „Bardzo dobry hotel z przemiłą obsługą i darmowym parkingiem”

  • AC Hotel Palau de Bellavista

    - „Wspaniała lokalizacja, miła obsługa, pyszne śniadania.”

  • Chambres d'Hotes Les Hirondelles

    - „Przestronne pokoje (byłem już trzeci raz), śniadanie, łazienki.”

  • Holiday Inn Cardiff North M4 Jct 32

    - „hotel personel lokalizacja itd”

  • Aegean View

    - „Bardzo duży ośrodek Mnogość rozrywek w ciągu dnia Bardzo dobre jedzenie Kilka basenów Shuttle bus na plaże (miasta)”

  • Alam Bali Hotel

    - „Fajna miejscowka. Dawno nie spotkalismy sie z tak milym i uczynnym personelem.”

  • Vacancy House Rome

    - „Wyposażenie i komfort, położenie blisko metra.”

  • Hotel Peace Land

    - „Lokalizacja blisko portu, przemiła obsługa, japońskie sniadanie w cenie.”

  • GTower Hotel

    - „Cały pobyt był fantastyczny, od położenia po obsługę i pokój.”

  • Bed and Breakfast de Ouwebeer

    - „Wspaniałe miejsce, tuż obok jednej z największych atrakcji Holandii - wiatraków Kinderdijk.”

  • Willa Zuzanna

    - „wszędzie blisko, same centrum, lodówka,super kabina prysznicowa która nie przecieka,”

  • Cova da Iria Hotel

    - „WYGODA.OBSLUGA IINTYMNOSC.”

  • Pushkin Hotel

    - „Personel wręcz niesamowicie życzliwy, pomocny, serdeczny, dziewczyny na medal, żadna usługa i przysługa nie wydawała im się ponad miarę - załatwiały wszystko!”

  • Amari Don Muang Airport

    - „Naprawdę fajny hotel, bardzo blisko lotniska,tak naprawdę hotel posiada bezpośrednie przejście z lotniska do hotelu. Pokój duży, przestronny, z wielkim łóżkiem. Polecamy :-)))”

  • Hotel Baris

    - „Przemila obsluga, bardzo czyste miejsce, recepcja czynna cala dobe, mimo lokalizacji w samym centrum troche egzotyczne ale dostepne bezpieczne miejsce parkingowe.”

  • Jaybirds Inn - Saint Augustine

    - „Super comfortable room. Extra largo breakfast and we git additional voucher to a restaurant.”

Najnowsze opinie

  • Vila Polar

    Szczyrbskie Jezioro, Słowacja

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Obiekt i lokalizacja do tego personel b.mily i pomocny. Bardzo ladnie wykonany interio Design.

    21 lutego 2017
    Tomasz Wielka Brytania
  • Pensjonat Perła Polanicy

    Polanica-Zdrój, Polska

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Polecam studio, bardzo wygodne, czyste, z wystarczającym aneksem kuchennym. Dobrze wyposażone, z dobrze działającym Wi-Fi. Śniadania naprawdę przyzwoite, spory wybór, choć ciepłe dania skromne. Duży bezpłatny parking

    • -

      Sofa w zasadzie nadaje się do spania dla 1 osoby. Druga połowa po rozłożeniu bardzo niewygodna do spania. Brak suszarni dla nart

    21 lutego 2017
    Iwona Polska
  • BEST WESTERN Efekt Express Kraków

    Kraków, Polska

    Średnia ocena: 7,8
    • +

      Bardzo dobre śniadanie,hotel czysty,elegancki, z gorącymi napojami, wygodne łóżko,cisza i spokoj.Smaczne dania z karty.Jest możliwość korzystania z basenu przy hotelu w drugim Best Western.Recepcja nawet pyta czy przynieść szlafroki do pokoju. Nowoczesny wygląd zewnętrzny.Szybki internet.Blisko do centrum.

    21 lutego 2017
    Dorota Polska
  • Vanilla

    Lublin, Polska

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Świetny hotel, bardzo przytulny, przemiła obsługa i genialna lokalizacja. W restauracji najlepszy tatar jakiego jadłam w życiu.

    21 lutego 2017
    Anna Wielka Brytania
  • Five Stars Luxury Hostel

    Wrocław, Polska

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Pokój czyściutki i przytulny, obsługa bardzo miła.

    • -

      Koszt śniadania 20zł od osoby uważam za nieracjonalny. Druga rzecz na minus: brak możliwości zaparkowania samochodu przy Hostelu.

    21 lutego 2017
    Fbiwona Polska
  • Leo Hostel

    Pekin, Chiny

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Lokalizacja świetna, przyjazna atmosfera, udana wycieczka na Wielki Mur organizowana przez Leo - dla tych, którzy chcą uniknąć tłumu i komercji

    • -

      Pokój jest ciemny.

    21 lutego 2017
    Joanna Polska
  • Dover Castle Hostel

    Londyn, Wielka Brytania

    Średnia ocena: 7,1
    • +

      Wygodnie i blisko !

    21 lutego 2017
    Weronika Polska
  • Puffa Hostel Lux

    Warszawa, Polska

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Doskonała lokalizacja obiektu. Dwuosobowy pokój z łazienką i podwójnym łóżkiem to chyba rzadkość w hostelach. Dobra cena (i to ze śniadaniem).

    • -

      Przyjeżdżając w tygodniu samochodem, może być kłopot z zaparkowaniem przed hostelem, o kosztach nie wspominając. W weekendy nie ma tego problemu, a parkowanie za darmoszkę. :-)

    21 lutego 2017
    Giedeon70 Polska
  • Apartmány Racek

    Ostružná, Czechy

    Średnia ocena: 9,6
    • +

      Podobała mi się lokalizacja, standard lokalu i całego obiektu. Wyposażenie pełne, czysto, schludnie i estetycznie. Polecam :)

    21 lutego 2017
    Izabelinda Polska
  • Hotel Bonifacio

    Sochocin, Polska

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Basen - świetny!!! 18 metrów długości, można normalnie pływać. Pobyt w zimie nie pozwala docenić mnogości boisk, ale infrastruktura sportowa jest naprawdę zawodowa! Kluski leniwe na śniadanie - super :-D

    • -

      Wystrój pokoju bez szału i cech szczególnych - ale ma to właściwie niewielkie znaczenie. Brak czajnika.

    21 lutego 2017
    Marta Polska

Najlepiej oceniane hotele

  • Karaiby
  • Afryka
  • Ameryka Środkowa
  • Azja
  • Ameryka Południowa
  • Oceania
  • Bliski Wschód
  • Europa
  • Ameryka Północna
  • Studio Orient Bay

    Orient Bay, Saint Martin

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      doskonałe położenie, plaża, basen

    19 listopada 2016
    Anita Polska
  • Catalonia Punta Cana - All Inclusive

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Pyszne, świeże soki owocowe na śniadanie i duży wybór owoców do każdego posiłku. Przepiękny ogród. Przemiła obsługa. Otrzymaliśmy pobyt w wersji privilege chociaz tego nie zamawialiśmy - miła niesodzianka. I te wschody słońca - 7.15 - to trzeba zobaczyć, przeżycie bezcenne.

    • -

      Bezpłatne WiFi to zdecydowanie najsłabszy punkt hotelu. Wieczorny program rozrywkowy na średnim poziomie.

    30 stycznia 2017
    Małgorzata Polska
  • Tako Beach Rooms Bávaro, Punta Cana - Adults Only

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Świetna lokalizacja, zaraz przy plaży. Dodatkowo duży plus to Olga, która jest na miejscu i odpowiada za obiekt. Bardzo pomocna, miła i szybko działająca. Rewelacja. Pokoje także czyste, sprzątane kiedy tego chcesz. Sugeruję także skorzystanie z transportu z lotniska proponowanego przez Tako Beach Rooms, ponieważ kierowca jest punktualny, sympatyczny i jeśli chcecie, to skoczy po drodze z Wami do sklepu na zakupy. Dzięki temu nie musieliśmy nosić codziennie butelek z wodą ze sklepu, bo od razu można było kupić zgrzewkę.:)

    • -

      Wszystko było ok, jedyne co można ulepszyć to wstawić do pokoju czajnik, by zrobić sobie czasami herbatę lub kawę.

    13 czerwca 2016
    Michał Olkiewicz Polska
  • Casa Del Sol

    Santo Domingo, Dominikana

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Bardzo dobra lokalizacja, uprzejmy i pomocny właściciel, cudowne śniadanie na tarasie!

    20 lutego 2017
    Anna Polska
  • Villa Iguana

    Bayahibe, Dominikana

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Wspaniałe miejsce i wspaniali ludzie :) Bardzo polecam, na miejscu dużo informacji o atrakcjach, szybki internet b. dobra lokalizacja - centrum.

    12 marca 2016
    szymon Polska
  • Art Villa Dominicana

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Pokój dość duży z łazienķą, klimatyzacja, wentylator, mały aneks kuchenny.

    • -

      Pokój i łazienka pobieżnie sprzątane, kiepskie wyposażenie kuchni, skromne i monotonne śniadania, hałas z ulicy i z innych pokoi, dość daleko do plaży.

    10 lutego 2017
    Sławomir Polska
  • Soriano Boutique Rooms Private Beach Bavaro-Punta Cana

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Ładny apartament ze wspólnym salonem, kuchnią, tarasem i oddzielnymi pokojami z łazienkami. Na zamkniętym osiedlu, z ochroną, prywatnym basenem i prywatną plażą z leżakami. Bardzo komfortowo. Idealnie na zakończenie pobytu na dzikiej Dominikanie - samo Bavaro to kurort, zupełnie kontrastujący z resztą kraju.

    • -

      Wspólna kuchnia to wspólna lodówka. Zdarzały się kradzieże jedzenia.

    18 marca 2016
    Marta Polska
  • Grand Bahia Principe Bavaro

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Jakość do ceny świetna korelacja... porównywałem 10 hoteli i ten jest ok.Za inne trzeba zapłacic 20% więcej a dają może 5/10% więcej

    • -

      platnosc za sejf i internet tylko w lobby :(

    25 grudnia 2016
    Łukasz Polska
  • Simpson Bay Resort & Marina

    Simpson Bay, Sint Maarten

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Wspaniały resort. Bardzo duży nad zatoką. Apartament cudowny. Pięknie urządzony. Wygodne łóżko, telewizor, dodatkowe łóżko składane, część jadalna. W kuchni wszystko co tylko potrzebne jeśli pobyt jest bez wyżywienia. Naczynia, talerze, kieliszki, szklanki, sztućce, garnki, różne przybory kuchenne, kuchenka, mikrofala, czajnik, ekspres do kawy, toster, blender, zmywarka, ogromna lodówka. Piękna łazienka z kosmetykami i suszarką do włosów. W pokoju klimatyzacja i darmowy sejf. Na tarasie stół z krzesłami i leżanką. Czysto i pięknie. Na terenie resortu różne restauracje i sklepiki z pamiątkami. Wszystko pięknie zadbane i czyste. Resort godny polecenia !

    • -

      Nie rozumiem pobierania depozytu za pobyt 250 dolarów USD bo w momencie opuszczania apartamentu nikt nie sprawdził czy wszystko jest w porządku i nie wiadomo czy po opuszczeniu hotelu ktoś by nas za coś nie obciążył. Depozyt został zwrócony ale dopiero po jakimś tygodniu.

    4 stycznia 2017
    ANETA Irlandia
  • Lodging House Beach Punta Cana

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Bardzo sympatyczni i pomocni gospodarze. Dobre śniadania.

    21 listopada 2016
    Aldona Polska
  • Sharon Palm Beach

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 6,9
    • +

      Eva

    24 września 2016
    Krzysztof Polska
  • whala!bávaro

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7
    • +

      Lokalizacja w pobliżu plaży, bardzo przyjazna i pomocna obsługa, atrakcyjne animacje, zadbane i komfortowo urządzone pokoje. 3 baseny, przy których zawsze znalazły się wolne leżaki. Sprawnie działający beach bar.

    • -

      Ilość ruskiej patologi, która co rusz dawała popisy pt. chlanie, śpiewanie, wynoszenie jedzenia z restauracji i rezerwacja leżaków o 6 rano. Nieco monotonne jedzenie i zbyt mała ilość stolików, talerzy, sztućców. Za mała plaża hotelowa, po godz. 10:00 nie było już wolnych leżaków. Bardzo wysoka opłata za internet (30$ za 7 dni + 20$ za 3 dni). Częste problemy z brakiem wody w kranie.

    18 listopada 2016
    Sebastian Polska
  • Hostel Punta Cana

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7,1
    • +

      Bardzo miły kontakt z właścicielami, dobre śniadanie

    • -

      Trudno znaleźć ten obiekt. Nie ma żadnych tablic, a na ulicy nikt nic nie wie. Szukaliśmy go przez godzinę...

    25 lipca 2016
    Dominik Polska
  • Hotel Cortecito Inn Bavaro

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 6,9
    • +

      Basen w przepięknym ogrodzie palmowym. Pokój z tarasem z widokiem na basen i ogrod. Pokoj bardzo przestronny i jasny. Z tymże to był pokój po zmianie gdyż początkowo otzymalismy pokoj z małym oknem bez balkonu który mam nie odpowiadał. Trzeba poprosic na recepcji jak będę mieli wolne to nie robia problemu. Rewelacyjne polozenie hotelu. Do morza z 50 metrów. Plaza, kolor wody CUDOWNE. W okolicy bardzo dobre miejsca do jedzenia np. capri beach house oraz pizzeria za rogiem na głównej ulicy. Ceny jak na Punta Cana w miare akceptowalne.Sklepik z napojami z drugiej strony hotelu od ulicy. Większy sklep spożywczy z 1.5 km dalej główna ulica. W sklepie ceny niestety jak i w calej Punta Cana kosmiczne. Śniadanie w hotelu smaczne do wyboru: omlet z dodatkami i malutka kielbaska i tosty. Lub jajka lub kanapka "tost". Szkoda że o owoce trzeba "walczyc" bo w bardzo ograniczonym zakresie. Jak kiedyś wrócimy do Punta Cana to chętnie się zatrzymany w Cortecito Inn jeżeli nie uda nam się zdobyć w dobrej cenie hotelu all inclusive. Chodzi o koszmarnie drogie jedzenie w sklepach....tutaj będą wiedzieć ludzie o czym piszemy kto już był na Punta Cana. Pozdrawiamy serdecznie.

    11 lutego 2017
    Michal Polska
  • Antiguo Hotel Europa

    Santo Domingo, Dominikana

    Średnia ocena: 7,2
    • +

      Smaczne urozmaicone śniadanie, fantastyczna lokalizacja

    • -

      Hałas na ulicy prawie całą noc

    10 stycznia 2017
    Zbigniew Polska
  • Negril Palms

    Negril, Jamajka

    Średnia ocena: 7,7
    • +

      Wszystko na Karaibach

    • -

      Wyjazd

    17 stycznia 2017
    TOMASZ Polska
  • Residence La Goelette

    Tartane, Martynika

    Średnia ocena: 7,4
    • +

      Lokalizacja, blisko do 3 rożnych plaż. Można obejść sie bez samochodu jeśli nie chce sie zwiedzać wyspy

    • -

      Krazdzieże!!! Trzeba zamykać wszystko dokładnie. W nocy okradane sa kuchnie na tarasach, opróżniane sa lodówki . Hotel podupada , cześć jest zamknięta

    17 lutego 2016
    andbrz Polska
  • Centre International de Sejour

    Fort-de-France, Martynika

    Średnia ocena: 7,6
    • +

      Hotel w bardzo spokojnej okolicy, miła obsługa.

    • -

      Restauracja czynna wyłącznie w porze wydawania posiłków. Odległość do miasta i brak komunikacji.

    9 stycznia 2016
    Andrzej Polska
  • Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino - All Inclusive

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      duzo restauracji , dobre jedzenie , duze pokoje ładna plaża.

    • -

      internet totalna porażka, pan z obslugi recepcji co nas zameldował tragiczny nie miły i cwaniak.

    16 grudnia 2016
    Krzysztof Polska
  • Hotel 2 Bavaro

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 6,2
    • +

      Śniadanie i basen

    • -

      Słabe internet

    6 lutego 2017
    Aurelian Polska
  • The MT Hotel

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7,4
    • +

      Śniadanie

    • -

      Brak dojścia do plaży

    30 grudnia 2016
    Łukasz Polska
  • Yara Beach Apartahotel

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7
    • +

      blisko plazy, tanio, pokój ogolnie ladny

    • -

      sniadania codziennie takie same (bardzo male),trzeba bylo na nie czekac od pol o godziny; zimna woda pod prysznicem, nie sprzataja codziennie pokoi, po wymiane recznikow trzeba chodzic samemu, basen brudny, kuchnia taki syf ze nie da sie przygotowywac posikow, wszedzie plesn

    1 lutego 2017
    Ewa Polska
  • Hotel Saint John Perse

    Pointe-à-Pitre, Gwadelupa

    Średnia ocena: 5,6
    • +

      Blisko ciekawego targu i portu jachtów

    10 stycznia 2016
    Darsal Polska
  • Dar Latigeo

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Bardzo dobra lokalizacja, świetne śniadanie.

    18 lutego 2017
    Tomasz Polska
  • Dar El Ouedghiri

    Fez, Maroko

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Z czystym sumieniem polecam to miejsce, czysto, spokojnie, miła atmosfera, pyszne śniadania na tarasie lub na patio. Adil przyszedł po nas na plac Batha, żebyśmy się nie zgubili. Doradził nam gdzie smacznie zjeść i wytłumaczył gdzie co się znajduje. Fantastyczne miejsce i bardzo pomocny personel.

    12 grudnia 2016
    Lidia Anna Hiszpania
  • Riad Meftaha

    Rabat, Maroko

    Średnia ocena: 9,5
    • +

      Miła obsługa, dobre śniadanie, ładnie urządzony pokój z dużą łazienką, czajnik, woda mineralna i herbata w pokoju, 9 ręczników w różnych rozmiarach, klimatyzacja/ogrzewanie w pokoju, choć parking był na ulicy, gospodarz zarezerwował nam miejsce swoim własnym samochodem

    • -

      Pokój nie ma okna na zewnątrz przez które można byłoby coś zobaczyć - są 2 okna na korytarz i jedno okno na zewnątrz wysoko pod samym sufitem, przydałyby się większy stolik lub biurko w pokoju

    19 stycznia 2017
    Anonimowy Polska
  • Sofitel Taba Heights

    Taba, Egipt

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Było pięknie i zdecydowanie za krótko. Cudowna plaża i baseny. Duże pokoje z balkonami i pięknymi widokami na morze, baseny i góry ;)

    • -

      Wifi kiepsko działało.

    28 stycznia 2017
    Diana Polska
  • Tigmi Ayour Apartments

    Mirleft, Maroko

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Niezwykły komfort jak na marokańskie standardy. Lepiej niż w 4-gwiazdkowych hotelach w Agadirze. Obsługa i wyposażenie na medal. Gorąco polecam.

    21 maja 2016
    Lukas Maroko
  • Villa Kiva Boutique Hotel

    Matemwe, Tanzania

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Jeżeli szukasz spokojnego i cichego miejsca na urlop na Zanzibarze, Villa Kiva to doskonały wybór. Relaks gwarantowany. Szum morza i śpiew ptaków to jedyne „hałasy” jakich możesz się spodziewać. Położony tuż przy pięknej plaży z białym piaskiem, z niewielką liczbą innych hoteli w okolicy gwarantuje prawdziwą „private beach”, dodatkowy plus to brak beach boys, którzy potrafią być męczący (Nungwi). W pakiecie łóżka i ręczniki plażowe, dwa baseny, duży ogród wraz z zaprzyjaźnionymi kotami  . Pokój przestronny, duża łazienka, bardzo czysto, wyposażenie zgodnie z oficjalnym hotelowym opisem. Obfite i urozmaicone śniadania w formie bufetu, rewelacyjna kawa !! Z menu na lunch i dinner polecamy świeżo złapane ryby i owoce morza. Doskonały widok z tarasu restauracji na morze i duży wybór drinków w barze pozwala miło zakończyć dzień  Hotel zarządzany bardzo profesjonalnie, menadżerowie Kamila i Tazio naprawdę znają się na rzeczy. Staff uprzejmy, uśmiechnięty i spełniający każdą twoją prośbę.

    25 września 2016
    Tomasz Polska
  • Riad Ben Saleh

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Wspaniałe prawdziwe miejsce!

    16 października 2016
    Przemyslaw Polska
  • Miramont Retreat Zanzibar

    Kilima Juu Pwani, Tanzania

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Bardzo miły i pomocny personel. Położenie praktycznie na samej plaży.

    • -

      WIFI obecnie to już standard, który powinien być bezpłatny. Szybsza realizacja zamówień w restauracji hotelowej

    12 lutego 2017
    RAFAŁ73 Polska
  • Ramada Fes

    Fez, Maroko

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Po powrocie z pustyni takie zaskoczenie w postaci europejskiego standardu za taką cene. Świwtny jotel szczerze polecam.

    17 kwietnia 2016
    Leszek Polska
  • La Vallée des Dunes

    Merzouga, Maroko

    Średnia ocena: 9
    • +

      It was the best place in the whole Maroco we have visited. It's atmosphere, location and the host Ali are amazing. We strongly recommend this place. Piotr Lancmanski Jeżeli szukacie miejsca w pobliżu Sahary w berberyjskim domu z niezwykle gościnnym i przesympatycznym gospodarzem, to gorąco polecamy La Vallee des Dunes. Piotr Lancmanski

    14 sierpnia 2016
    Piotr Polska
  • Riad Les Chtis D'Agadir

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Pokój, śniadania, właściciel - wszystko warto polecić.

    • -

      "załatwiona" wizyta w hammanie okazała się znacznie droższa niż uzgodniona. Trzeba uważać! :D

    31 stycznia 2016
    Anonimowy Polska
  • Jaz Aquamarine Resort

    Hurghada, Egipt

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Hotel fajny ,czysty dużo basenów.

    • -

      Był to mój kolejny pobyt w tym hotelu 6 ty ale niestety byłam tym razem nie milo potraktowana jakbym była pierwszy raz a szczególnie jak się wymeldowywałam pan z recepcji był nie miły i nie pomocny.

    20 września 2016
    Sabina Polska
  • Kasbah Valentine

    Aït Ben Haddou, Maroko

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Pomimo naszego przyjazdu o bardzo późnej godzinie, Riad został otwarty. Mina Pana, który nas przyjmował była nie tęga, lecz sam bym się wkurzył jakby ktoś bez zapowiedzi przyjechał o 2 w nocy ;] Wszystko w jak najlepszym porządku. W pokojach czysto i schludnie. Śniadanie najlepsze ze wszystkich hosteli w jakich spaliśmy w późniejszym czasie. Z czystym sumieniem polecam!

    • -

      Brak możliwości płatności kartą debetową/ kredytową. Przydała by się opcja.

    22 czerwca 2015
    SeWoj Polska
  • Summer Dream Lodge

    Paje, Tanzania

    Średnia ocena: 9
    • +

      Atmosfera, gospodarz, jedzenie, ludzie, chill room, czystość, higiena, blisko plaży, Wszystko na 6

    2 lutego 2017
    Łukasz Polska
  • Ryad Bab Berdaine

    Meknès, Maroko

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Przepiękny wystrój, dobre śniadania, dobra lokalizacja, przemiły i pomocny właściciel

    18 stycznia 2017
    Martyna Polska
  • Riad D'or

    Meknès, Maroko

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Riad piękny, mnóstwo pokoi, pokoikow, korytarzy i zakamarków. Chyba najlepszy w jakim byliśmy.

    • -

      Staff no english,

    6 lutego 2016
    Robert Maroko
  • Maison d'hôtes - Dar Aicha

    Souira Guedima, Maroko

    Średnia ocena: 9
    • +

      Świetny widok, doskonała, bardzo sympatyczna obsługa.

    • -

      Zimą jest niestety chłodno. Brak skutecznego ogrzewania.

    18 lutego 2017
    Tomasz Polska
  • Riad Balkisse

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Byłam zachwycona! Obiekt wart polecenia!

    28 kwietnia 2016
    Agnieszka Polska
  • Dar El Paco

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Lokalizacja w samym sercu Medyny

    • -

      Malutki pokój z malutką łazienką z otwartymi drzwiami

    17 kwietnia 2016
    Jacek Polska
  • Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites

    Grand'Anse Praslin, Seszele

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Przestronne apartamenty w pięknym ogrodzie

    11 sierpnia 2016
    Emilia Polska
  • Benjamine's Holidays

    La Digue, Seszele

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Bardzo miła i pomocna obsługa, śniadania bardzo dobre, dobra lokalizacja. Blisko centrum i najważniejszych atrakcji na wyspie.

    • -

      Ze zdjęć wynikało, że dostaniemy cały bungalow, natomiast był to mały pokój z łazienką i tarasem w tym samym budynku, co mieszkanie właścicieli.

    29 grudnia 2016
    Kamil Polska
  • Riad Malak

    Fez, Maroko

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Idealna lokalizacja w starej części miasta chociaż samo wejście w ostatnią uliczkę może odstraszać niektórych. Dobre oznakowanie drogi do riadu nad uliczkami. Właściciel to francuz, bardzo miły, ale ledwo co mówiący po angielsku. Pokoje czyste, łóżko wygodne. Nic do zarzucenia.

    5 października 2016
    Łukasz Polska
  • Hotel Sindibad

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Dobra lokalizacja, jeśli komuś nie chodzi o nocleg przy plaży, ale bliskość innych obiektów. Było czysto i przyjemnie.

    6 marca 2016
    Ms_Nobody Polska
  • Young and Happy Hostel Marrakech

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Znakomita lokalizacja, widok na mury z 'zaparkowanymi' boćkami bezcenny. Personel łagodny i pomocny. Śniadania ok. Dobra jakość za rozsądną cenę;-)

    16 lutego 2016
    AGNIESZKA Polska
  • Maison d'hôtes Cité Portugaise

    El Jadida, Maroko

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Lokalizacja spanie na dachu w namiocie super widok na ocean

    22 października 2016
    GregLibrant Polska
  • Iberostar Founty Beach

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Hotel swoje lata świetności ma już chyba za sobą. Wyposażenie, jakość łóżek a także ogólnie poodrapywane meble wydają się jakby nie pasowały do sieci IBEROSTAR. Jednak całokształt, wszechobecny uśmiech i pomoc obsługi, pyszne jedzenie i piękna pogoda sprawiły że wszystkie drobiazgi odeszły w cień i urlop był wspaniały

    • -

      Łóżka mogłyby być wygodniejsze

    23 stycznia 2017
    Slawek1 Polska
  • Riad Rose Du Desert

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Podawane śniadania bardzo dobre. trzymały nas przez parę godzin podczas zwiedzania. Suuuper wygodne łóżko, oraz klimat miejsca. Miła i pomocna obsługa.

    • -

      Ciemno w pokojach. Rzeczywiście ciężko trafić bez mapy w telefonie. Czasem za głośno w pokoju, jak inni goście siedzieli na kanapach przed pokojami.

    2 stycznia 2017
    Maciej Polska
  • Dar Yanis

    Rabat, Maroko

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Nie żałujemy wyboru tego hotelu. Wszystko bylo rewelacyjne! Położenie, czystosc, kameralny wyglad budynku, sniadania (serwowana bardzo spora porcja jak na jedna osobe) oraz obsługa, która byla przemiła i zawsze pomocna (zero problemu w porozumiewaniu sie w jezyku angielskim). Ten hotel byl jedynym miejscem w Rabacie gdzie czulismy sie naprawdę bezpiecznie. Jesli bedziemy mieli jeszcze kiedykolwiek okazje wrocic do Rabatu to na pewno skorzystamy ponownie z usług tego hotelu.

    25 lipca 2016
    Olga Polska
  • Riad Les Jardins des Lilas

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Bardzo miły personel (facet z Senegalu) i kucharz. Riad jest bardzo elegancki, bardzo gustownie urządzony!!! Łóżko bardzo wygodne, pościel czysta.

    • -

      Lokalizacja (Riad bardzo trudno znaleźć), dość daleko od Wielkiego Placu.

    14 listopada 2016
    madziaro Polska
  • Aero Guest Lodge

    Kempton Park, RPA

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      lokalizacja super, jakość jak w wysokiej klasy hotelu. Smaczne śniadanie i bezpłatny transfer.

    • -

      Głośne samoloty, ale to chyba oczywiste jeśli chce się mieszkać obok lotniska ;)

    23 stycznia 2017
    Robert Polska
  • Hard Rock Hotel Panama Megapolis

    Panama, Panama

    Średnia ocena: 9
    • +

      Piękny hotel w nowoczesnej części miasta. Duże, komfortowe pokoje z bardzo wygodnym łóżkiem. Duza łazienka z kosmetykami i szlafrokiem. Z części pokojow roztacza się wspaniały widok na zatokę i miasto. Pyszne śniadanie z ogromnym wyborem dań. Hotel bezpośrednio połączony z dużym centrum handlowym. Do starego miasta ok. 4 km.

    • -

      Wszystko buło super!

    31 października 2016
    Ilona Polska
  • Eurostars Panama City

    Panama, Panama

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Wygodne łóżka i piękne widoki z pokoju , restauracji i tarasu na dachu

    17 października 2016
    Grazyna Polska
  • Best Western Plus Panama Zen Hotel

    Panama, Panama

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Czysty,przyjemn, dobrze zlokalizowany

    22 stycznia 2017
    Marta Polska
  • Radisson Hotel San Jose - Costa Rica

    San José, Kostaryka

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Internet w pokoju nie działał. Bardzo słabe śniadanie. Personel niezbyt pomocny.

    13 grudnia 2016
    Dawid Polska
  • Hotel San Remo

    Panama, Panama

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Dobra lokalizacja, blisko stacji metra Loteria. Można się łatwo dostać w każdą stronę miasta. Darmowy transfer z lotniska przy rezerwacji powyżej jednej nocy jest dodatkowym plusem. Pokój skromny, ale wystarczający.

    • -

      Bardzo głośna klima

    6 grudnia 2016
    Piotr Polska
  • Seavana Koh Mak Beach Resort

    Ko Mak, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Hotel nas totalnie oczarował !. Byt to ostatni przystanek w trakcie podróży po Tajlandii i zdecydowanie była to wisienka na torcie. Rewelacyjna lokalizacja przy przepięknej plaży, urokliwy basen, kameralna atmosfera, restauracja z pysznym jedzeniem w rozsądnych cenach, no i pokój - marzenie. Wszystkie pokoje-domki mają widok na morze, jedne są bezpośrednio na plaży inne oddzielone małym strumykiem. Przewygodne łóżko, olbrzymia, czysta łazienka. W cenie pokoju darmowe wypożyczenia kajaków na 2h, cena skutera ok 300bat na dobę. Zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca !! Razem z żoną zostawiliśmy tam kawałek serca i mamy nadzieje, że uda się szybko wrócić !!

    • -

      małą rysą na tym krysztale były sandflies o których informują pracownicy już w trakcie check in - w hotelu można kupić preparaty żeby się przed nimi bronić. Psikaliśmy się od czasu do czasu i nic nas nie pogryzło.

    9 grudnia 2016
    Szymon Polska
  • THE FACE Suites

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 9
    • +

      świetna lokalizacja obok Petronas Tower. Fantastyczny basen na 51 piętrze

    • -

      niewygodne łóżko

    31 stycznia 2017
    Dariusz Polska
  • U Sathorn Bangkok

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Piękny hotel w spokojnym miejscu, śniadania wybitne, bardzo duży wybór dań kuchni międzynarodowej i azjatyckiej, fajny basen, bardzo dobra obsługa.

    26 kwietnia 2016
    Maja Polska
  • Miyajima Guest House Mikuniya

    Miyajima, Japonia

    Średnia ocena: 9,6
    • +

      Hostel jest wspaniały. Nocując tam poczujesz jakbyś nocował u japońskich przyjaciół w domu. Domowa, przyjazna atmosfera, ale nie narzucająca się. Świetnie wyposażona kuchnia i salon do wspólnego korzystania. Wspaniała domowa japońska łaźnia- koniecznie trzeba skorzystać. W kuchni wiele produktów na śniadanie do korzystania za darmo. Właściciel oferuje też piwo i mrożone dania do ugotowania, prosząc jedynie w wrzucenie 100 jenów do skrzyneczki stojącej w kuchni. Zaufanie do gości nadzwyczajne. W ogóle atmosfera w tym domu wspaniała. Koniecznie trzeba się tam przespać co najmniej 1 noc, żeby poczuć japońską gościnność. Za to wszystko co hostel oferuje, cena jest naprawdę niewygórowana. Wspaniałe japońskie futony, bardzo wygodne, przyjemna pościel. Zdecydowanie polecam

    6 lipca 2016
    scudo Polska
  • U Sabai Living Hotel

    Patong Beach, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Hotel b.czysty z miłą obsługą.Śniadania bardzo dobre , duży wybór. Gorąco polecam zwłaszcza Polakom ze względu na Właściciela Jarka , który podpowie co warto zobaczyć i spróbować.

    14 lutego 2017
    Anna Polska
  • The Taj Mahal Palace

    Bombaj, Indie

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      wspaniały pod każdym względem

    5 grudnia 2016
    Anonimowy Polska
  • Le Tada Parkview Hotel

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      ładny, nowoczesny, zadbany obiekt, vis a vis parku, miły i pomocny personel, bardzo smaczne śniadania, czysty basen, blisko do kolejki miejskiej stacja Victory Monument - idealne połączenie do centów handlowych SIAM, MBK, do zwiedzania miasta,

    • -

      żadnych wad

    16 grudnia 2016
    Aga S Polska
  • Tiger Lily Hostel

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Super miejsce.

    15 lutego 2017
    Agnieszka Polska
  • Bastian Homestay

    Cochin, Indie

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Super miejsce do zatrzymania bylisny tam w sumie 3 noce. Wlasciciele bardzo pomocni. Opcja fajnego sniadanka za 100 rupi. Wieczorem mozna poprosic o cytrynowa cherbatke bez dodatkowych kosztow. Pomagaja w organizacji wycieczecz w dobrych cenach nie trzeba chodzic po miescie i sie targowac tylko wystarczy wszystko u nich zalatwic. Bilety na spektakl Katakali mieli w cenie jaka mozna dostac tylko juz na miejscu w ostodku. Łódzki tez mieli w bardzo dobrej cenie 750 rupi za caly dzien 8h.

    • -

      Wszyski bylo super dziekuje. Moze tylko brak tv ale to nie problem.

    7 stycznia 2017
    Rafal z rodzina Polska
  • Bohol Beach Club

    Panglao, Filipiny

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Wyśmienita kuchnia, wspaniały room servis, zawsze uśmiechnięty i pomocny personel.

    20 grudnia 2016
    JOANNA Polska
  • Hiroshima City Bunka Koryu Kaikan

    Hiroshima, Japonia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Super!!! Widać Park Pokoju..bliziutko...łatwo znaleźć

    31 lipca 2016
    Celina Polska
  • Crystal Beach Bali

    Candidasa, Indonezja

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Ania

    30 października 2016
    Tomasz Polska
  • At Residence Suvarnabhumi

    Lat Krabang, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Znakomita lokalizacja na jedną noc, jako przesiadka. 10 minut na lotnisko - hotel zapewnia Ci transfer za 150 batów. B. Dobre śniadanie. Idealna wprost czystość, niezwykle miła obsługa. Tuż obok hotelu sklep 7/11 i wielki bazar z lokalnymi jadłodajniami, wszystko czynne do późnej nocy. Super hotel!!!!!!

    11 lutego 2017
    Marta Polska
  • Hotel ICON

    Hongkong, Hongkong

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Rewelacyjny basen na dachu z zapierającymi dech widokami,zwłaszcza po zmroku!!! bardzo miła obsługa basenu. Bardzo dobre śniadania. Miły, funkcjonalny pokój,wygodne łóżko,dobry desig.Po zmroku fascynujące widoki na miasto.

    • -

      wieczorem,po przyjeżdzie zapragnęłam się zrelaksować na basenie z papierosem i drinkiem w dłoni.Niestety drugie wrażenie z hotelu fatalne!Whisky na lodzie podają w plastikowym kubku,takim z jakiego się pije piwo na prowizorycznym grillu zorganizowanym na prędce przez studentów!! Czar prysł! Pierwsze wrażenie- tłum w lobby przypominał raczej hall dworca.. Niemniej obsługa byla bardzo miła i sprawna. Uwaga! nie nabierz się na complimentary minibar,chyba,że pijesz tylko colę,jesz M&Msy i chipsy.Poza tym kawa,jak wszędzie i herbata-dwie saszetki na dobę..:)

    3 grudnia 2016
    malgorzata Polska
  • Rashu Hiyaa

    Dhiffushi, Malediwy

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Największy na wyspie hotel, znakomicie usytuowany, blisko plaży, portu i sklepików. Ładny design obiektu, pokoje trochę przestarzałe, ale bardzo duże i przestronne. Bardzo dobra obsługa, pomocna i stale uśmiechnięta. Dobra restauracja, smaczne posiłki kuchni azjatyckiej, malediwskiej i europejskiej. Dobre śniadania. Polecam! Thank you to all the staff!

    11 lutego 2017
    Dariusz Polska
  • Tints of Blue Hotel

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 9
    • +

      położenie hotelu idealne / bardzo wygodne łóżka / dobre śniadania / pomocna ale nienachalna obsługa / czysto

    • -

      zbyt mocno chlorowana woda w basenie

    12 stycznia 2017
    Anna Polska
  • Piece Hostel Sanjo

    Kyoto, Japonia

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      tanio, jedyne nasze miejsce ze śniadaniem, czysto komfortowo

    21 listopada 2016
    Ada Polska
  • P.Y. Guest House

    Kanchanaburi, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Czysto niemal sterylnie. Oaza zieleni i spokoju. Wygodne lozka, bezdzwieczna klima i lodowka w pokoju

    15 lutego 2017
    Renata Polska
  • Hotel Hokke Club Asakusa

    Tokio, Japonia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      W zasadzie wszystko. Dla nas znakomita lokalizacja, bardzo wygodny transfer z lotniska Narita, uprzejmy, pomocny personel, dobre śniadania, szybkie wifi, bardzo czysto, przy wcześniejszej rezerwacji bardzo dobre ceny. W pokoju dobre kosmetyki, piżamy itp.

    • -

      Pokoje są małe ale tak po prostu tam jest - nam to nie przeszkadzało.

    28 maja 2016
    Marek Polska
  • Thanabhumi

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,5
    • +

      Strzał w 10! Pokój przestronny, czysty, położenie hostelu w cichej uliczce, ale dosłownie 5 min piechotą od Khao San Road. Wszystko zgodne z opisem : wifi, klimatyzacja, dostęp do aneksu kuchennego, w którym woda, kawa, herbata oraz tosty, ciasteczka są ogólnie dostępne przez cała dobę! Personel pomocny, uśmiechnięty, pomógli nam zorganizować transport z i na lotnisko ( uwaga jeżeli ktoś zamawia transport po wylądowaniu w BBK radzę założyć co najmniej godzinny zapas między lądowaniem, a spotkaniem. Nasza grupa 10 osób - potrzebowała 1,5 godziny na wyjście z samolotu, toaletę, kolejka do kontroli paszportowej, walizki i przejście do właściwej bramki :o) Jeżeli będę znowu w Bangkoku to Thanabhumi będzie na pewno moim miejscem na nocleg.

    26 stycznia 2017
    Agata Polska
  • Eastin Grand Hotel Sathorn

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      bezpośrednie, nadziemne przejście do pociągu BTS widok z okna, szczególnie nocą

    • -

      za niska temperatura wody w basenie odległość od lotniska (choć to dość typowe na to miasto)

    15 lutego 2017
    Nicole Polska
  • Piece Hostel Kyoto

    Kyoto, Japonia

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Czysto i miło. Smaczne śniadania. Świetna atmosfera, ładny design lobby. Bardzo dobry hostel.

    6 grudnia 2016
    Daniel Polska
  • Surintra Boutique Resort

    Surin Beach, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Duży przestronny pokój, czajnik, lodówka, bardzo ładna łazienka. Duży balkon. Codziennie dokładali nam kawę i herbatę. Ręczniki zmieniane codziennie. Dostępne bezpłatnie ręczniki plażowe. Dwa spore baseny, użytkowników niewiele. W hotelu można skorzystać z masażu. Obsługa bardzo pomocna. Bez problemu wydrukowali nam boarding passy. Po wylogowaniu się z hotelu można korzystać z basenu, prysznica bez problemu. Plaża jest blisko. Najbliższy 7/11 około 5-7 minut od hotelu. Zdecydowanie warto wybrać się na romantyczny wyjazd, bo plaże Surin oraz oddalona jakieś 15-20 minut dalej Bang Tao to najpiękniejsze na Phuket :)

    30 stycznia 2017
    Marta Polska
  • New World Beijing Hotel

    Pekin, Chiny

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Najlepszy hotel, w jakim się kiedykolwiek zatrzymałam! Pomimo przyjazdu do hotelu około 10-tej rano zaproponowano nam od razu wolny pokój o wyższym standardzie i był super - ok. 50 m kw. Do tego prawie zawsze pusty basen, sauny i wielkie jacuzzi. A śniadania - wyśmienite!!!

    • -

      Absolutnie nic- żadnych minusów nie znalazłam.

    20 listopada 2016
    Malgorzata Polska
  • Fraser Residence Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Śniadanie smaczne roznorodne.Pokoje duże,wygodne dobrze urzadzone.Lokalizację super ,wszedzie blisko. Prży późnym wylocie bez problemu mozna zostawić bagaż i później wziąść prysznic ,odświeżyć się.

    6 listopada 2016
    Jacek Polska
  • Traders Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 9
    • +

      Naprawdę godny polecenia, super lokalizacja, pyszne śniadania

    20 lutego 2017
    Tomasz Polska
  • Arena Beach Hotel

    Maafushi, Malediwy

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      czysty ladny hotel z mila obsluga

    • -

      Okolica jeszcze w budowie

    16 stycznia 2017
    Lukasz Polska
  • Invito Hotel Suites

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Bardzo dobra lokalizacja. Duży nowoczesny obiekt z wieloma udogodnieniami np duży basen, siłownia. Miły profesjonalny personel. Śniadania dobre. WiFi Ok.

    • -

      Brak

    3 lipca 2016
    Iwona_MC Polska
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Pyszne śniadanie, bardzo czysto, bardzo dobra lokalizacja, super room serwis,

    • -

      Brak wanny, brak wagi, głośna klimatyzacja

    20 lutego 2017
    Tomasz Polska
  • Grande Centre Point Hotel Ploenchit

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Piękny i wygodny hotel. W restauracji przepyszne jedzenie. Personel pełny profesjonalizm

    16 stycznia 2017
    radosław Polska
  • Vila Galé Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Fasada hotelu w stylu kolonialnym; bardzo smaczne i bogate sniadanie; ladny i czysty pokoj; bardzo ladna lazienka

    22 maja 2016
    LUIZA Holandia
  • Miramar Hotel by Windsor

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Niesamowity pod każdym względem Żadnych uwag tylko cena jeżeli Cię stać nie szukaj dalej wszystkie obok są gorsze ...,

    21 lutego 2017
    Tomasz Polska
  • Hotel La Magdalena

    Cartagena de Indias, Kolumbia

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Przemiła obsługa , świetna lokalizacja 5 minut pieszo od murów starego miasta , wygodne duże pokoje , dobrze działająca klimatyzacja

    • -

      brak sniadań

    21 marca 2016
    Joanna Polska
  • La Rosario

    Quito, Ekwador

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Doskonałe miejsce na zwiedzanie Quito. W drodze powrotnej z podróży po Ecuador też się tam zatrzymamy.

    9 grudnia 2016
    Sobiepan Polska
  • Wish Resort Golf Convention Foz do Iguaçu

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Wszystko ok, dużo Brazylijczyków, głośno przy basenie. Dobra kuchnia, ładne otoczenie, ale trochę pośrodku niczego. Pokoje duże, komfortowe. Bujna roślinność. Pomocna obsługa hotelowego biura podróży

    • -

      Średnio w stronę słabej znajomość języka angielskiego, niby mówią płynnie, ale zrozumieć trudno. Korty tenisowe - porażka, tak samo jak rakiety i piłki.

    12 listopada 2016
    Iwona Polska
  • Hostel Yakush

    Ushuaia, Argentyna

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Najpiękniejsze miejsce na Ziemi

    13 października 2016
    Czesław Polska
  • San Juan Eco Hotel

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 9
    • +

      Hotel blisko lotniska, tania taksówka, blisko tez do rezerwatu, ok 6km, taksówka tez tanio lub jeszcze taniej bus spod samego hotelu (który tez zahacza o lotnisko). Na miejscu jest bar, restauracja, śniadanie, możliwa so wykupienia kolacja oraz wycieczki; na przeciwko hotelu jeszcze stoi muzeum - chyba postaci ze świata komiksu, filmu i dinozaurów (dla dzieci)

    • -

      Poza powyższym, nie ma wokół żadnej infrastruktury, np knajpy którą moznaby zastąpić marne hotelowe jedzenie; ani sklepu

    21 października 2016
    Tomasz Polska
  • Hostel Poesia

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 9
    • +

      Fantastyczne miejsce z bardzo przyjazną atmosferą. Tak dobrze nie czułam się chyba w żadnym hostelu do tej pory. Przestronna kuchnia, w której znaleźć można wszystko, co potrzeba. Wiele przestrzeni do odpoczynku, a w tym ogród i bar ;)

    • -

      Brak suszarki

    28 grudnia 2015
    Joanna Polska
  • Wayra B&B

    Arequipa, Peru

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Wszystko

    21 października 2016
    Krzysztof Polska
  • Iguassu Central Bed & Breakfast

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 9
    • +

      Niezwykle miły i uczynić właściciel. Bardzo pomocny przy planowaniu wycieczki po Iguazu i okolicy. Dzięki niemu wszystko udało się ogarnąć, pomimo dużego spóźnienia samolotu. Śniadania najlepsze podczas całego pobytu. WiFi na terenie obiektu, działa bez zastrzeżeń. Polecam

    26 marca 2016
    Lukasz Polska
  • El Albergue Español Backpackers

    Arequipa, Peru

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Lokalizacja, widok

    • -

      Woda moglabybyc cieplejsza chociaz nie bylo zle.

    13 listopada 2016
    Karol Czwarnóg Polska
  • Loi Suites Iguazu Hotel

    Puerto Iguazú, Argentyna

    Średnia ocena: 9
    • +

      wspaniała lokalizacja obiektu

    • -

      mało urozmaicone jedzenie

    26 stycznia 2016
    Teresa Polska
  • PortoBay Rio Internacional

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Swietna lokalizacja, komfortowy pokój, wspanialy widok z pokoju, rewelacyjny basen, miła obsługa. To była nasza rocznica ślubu, hotel zrobił nam miłą niespodziankę uroczyście aranżując pokój, wstawił również kwiaty do pokoju. Doskonały wybór!

    1 czerwca 2016
    Magdalena Polska
  • Mérit San Telmo

    Buenos Aires, Argentyna

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Łóżko wygodne, dobrze działająca klima. Duży pokój. Cicho. Personel pomocy i dobrze mówiący po angielsku. Dobra lokalizacja do zwiedzania.

    • -

      Wkurzające konieczne logowanie się do internetu bez przerwy Wysoka poduszka na łożku, druga zapasowa była brudna

    17 stycznia 2017
    Katarzyna Polska
  • Windsor Atlântica

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Śniadania były bardzo smaczne. Bardzo duży wybór różnych dań, owoców, pieczywa, ciast, wędlin, serów, również część dla diabetyków. Przepiękny widok z basenu na 39 piętrze na Rio.

    • -

      Basen czynny tylko do 20. 00. Troszeczkę zaniedbany jak na hotel 5 gwiazdkowy. Fitness powinien być czynne przez 24 godziny na dobę.

    19 października 2016
    Doris Dor Polska
  • Águas do Iguaçu Hotel Centro

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Śniadania pyszne, duży pokój, pomocny personel, czysto.

    • -

      Niby centrum a syfiaste restauracje w pobliżu.Do dobrych trzeba było iść około 1,5 km.

    15 listopada 2015
    Pawel Polska
  • Kurumi Hostal

    Cuzco, Peru

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Warto! Najlepszy hostel w cuzco :D

    27 czerwca 2016
    Angelika Polska
  • CLH Suítes Foz do Iguaçu

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 9
    • +

      Personel niesamowicie pomocny!!! Super atmosfera. Polecam gorąco!

    11 grudnia 2016
    Wojciech Argentyna
  • La Posta Hostel

    Ushuaia, Argentyna

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Bardzo przytulny hostel! Obsługa dbająca o gości - poproszeni o bardzo wczesne śniadanie i zamówienie taksówki nie robili żadnych problemów. Śniadanie świeże, typowo argentyńskie - na słodko. W pokojach dwuosobowych wygodne łóżka i ciepło :) Każdy gość dostaje ręcznik i mydełko - drobny gest ale po kilku dniach trekingu cieszy.

    • -

      Niewygodne łózka w dormach - pierwsze piętro w łóżkach piętrowych baaardzo niziutkie - można się poczuć klaustrofobicznie. Jest trochę daleko do centrum, za to bardzo blisko do lotniska.

    15 lutego 2016
    marmolada_wieloowocowa Polska
  • York B&B

    La Paz, Boliwia

    Średnia ocena: 7,3
    • +

      wszystko

    • -

      nic

    7 stycznia 2017
    Dariusz Wielka Brytania
  • Schilling Hostel Patagonico

    El Calafate, Argentyna

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Bardzo blisko do centrum i miejsc skad startuja wszystkie wycieczki, mily personel, super klimatyczny hostel

    • -

      pokój śmierdział starą skarpetą przez cały pobyt (3 dni), ale skarpety nigdzie nie było...

    14 stycznia 2017
    Dominika Polska
  • Hotel Nacional Inn Iguaçu

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Lokalizacja 5 minut od lotniska ale do centrum około 20 minut taxi.

    24 lipca 2016
    sobek35 Brazylia
  • Windsor Palace

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Największą zaletą hotelu jest jego lokalizacja, dojście na plażę to tylko 2 minuty. Hotel posiada także mały, lecz uroczy basen na dachu

    • -

      Jestem bardzo niezadowolony z obsługi, recepcjoniści niemili, wiecznie niezadowoleni, bardzo niepomocni, problemem dla nich jest nawet zamówienie taksówki..., czystość w łazience to także nie jest mocna strona hotelu, zdarzało się, że pokój był niesprzątany przez 2 dni

    31 stycznia 2016
    Przemek Polska
  • America Del Sur Calafate Hostel

    El Calafate, Argentyna

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Podgrzewana podłoga w całym obiekcie.

    2 października 2016
    Magdalena Polska
  • CLH Suites Santiago

    Santiago, Chile

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Super. Najlepszy Hostel na całej mojej trasie.

    10 lutego 2017
    Bartosz Polska
  • Hotel Atlântico Business Centro

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 8
    • +

      Dobry stosunek jakości do ceny. Fajny hotel. Mila obsluga.

    • -

      Straszna okolica. Strach wyjść z hotelu.

    15 grudnia 2016
    habro Polska
  • Armani Hotel Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Super Miejsce :)

    6 września 2016
    Łukasz Polska
  • Southern Sun Hotel Abu Dhabi

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 9
    • +

      1) Lokalizacja - ok 10 min autem do Corniche Beach 2) Obsługa miła i uprzejma. Bez problemu zabierają bagaże i boy hotelowy odwozi auto na swój parking. Szybki meldunek. 3) Rezerwacja z użyciem karty kredytowej nie jest wymagana, a depozyt można zostawić w gotówce. 4) Pokoje duże, dobrze i w pełni wyposażone. Mega wygodne i duże łóżko typu king size. Pokój zgodny ze zdjęciami. 5) Pokój i łazienka czyste; sprzątane codziennie. W łazience ręczniki, kapcie, szlafroki i mini zestaw kosmetyków. 6) Basen i obsługa basenowa w porządku. Bez problemu wydali ręczniki hotelowe. Widoki wspaniałe. 7) Obiekt chroniony - dodatkowa osoba przy wejściu, która czuwa nad wszystkim 8) Bezpłatne wifi z dobrym sygnałem 9) Klimatyzacja działała bez problemu

    • -

      1) Brak drinka powitalnego, ale przyjechaliśmy w nocy ;) 2) Lodówka trochę mała i słabo chłodziła 3) Małe problemy z przedłużeniem pokoju o 1 dobę - jeden z recepcjonistów nie chciał przedłużyć nam noclegu w cenie, którą pokazywał booking, pomimo że mąż pofatygował się osobiście. Recepcjonista podał nam dużo wyższą cenę za dodatkowy nocleg przez co musieliśmy dorezerwować przez booking. Ale na plus, że pokój został ten sam i nie musieliśmy się pakować i ponownie rozpakowywać.

    10 maja 2016
    Joanna_88 Polska
  • Yas Viceroy Abu Dhabi

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Piękna architektura hotelu, nowocześnie urządzone pokoje, wyjątkowo pyszne i urozmaicone śniadania. Świetne jakościowo kosmetyki. Co istotne dla rodzin 2+2 jest możliwość zakwaterowania w pokojach łączonych drzwiami wewnętrznymi . Wielki plus. Sayed Saleh - Thanks for helping and nursery.

    • -

      Wieczorne posiłki w hotelowych restauracjach sa drogie.

    29 lutego 2016
    katarzyna Polska
  • Hotel Gilgal

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Świetna lokalizacja, przyjazna i pomocna obsługa, bardzo czysto, hotel godny polecenia każdemu.

    24 grudnia 2016
    Łukasz Polska
  • Aloni Neve Zohar Dead Sea

    Neve Zohar, Izrael

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Był super. Polecam.

    • -

      Nic. Wszystko było super.

    8 grudnia 2016
    Eytan Polska
  • JW Marriott Marquis Hotel Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Ładny pokój, blisko centrum

    8 maja 2016
    Pawel Polska
  • Little Tel-Aviv Hostel

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 9
    • +

      Znakomita lokalizacja, klimatyzacja w pokoju, przyjazna obsługa, wygodne łóżko, czystość i codzienne sprzątanie.

    • -

      Dobiegający zza okien hałas z ogródka piwnego w nocy.

    4 sierpnia 2016
    Ewa Polska
  • Stay Inn Hostel

    Jerozolima, Izrael

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Super miejsce. Swietna lokalizacja express do pydsznej kawy i bogate śniadanie. Polecam!

    11 lutego 2017
    Katarzyna Polska
  • Nassima Royal Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Wspaniała łazienka z wanną z widokiem na Burj Khalifa i panoramę miasta. Bardzo wygodne i dość twarde łóżko. Dobrze wyposażony zestaw do kawy i herbaty w pokoju.

    • -

      Przydałyby się uniwersalne gniazdka elektryczne.

    14 lutego 2017
    Tomasz Polska
  • Jumeirah at Etihad Towers Hotel

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Wszystko świetne ! Pyszne jedzenie !

    • -

      Brudne okna niestety....NY

    4 stycznia 2017
    Jolanta Polska
  • Dusit Thani Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Jeden z najlepszych hoteli na świecie w jakim byłem. Piękny apartament z widokiem na Mumbaj. Jeszcze raz podziękowania i wyrozumiałość dla obsługi hotelu. Idealne usytuowanie basenu. Mam nadzieję że w przyszłym roku się zobaczymy :)

    16 listopada 2016
    Marcin Polska
  • InterContinental Dubai Marina

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Restauracja, obsługa hotelowa (wszyscy uśmiechnięci i służący pomocą) oraz lokalizacja wszystko 10/10. Cena adekwatna do jakości.

    28 stycznia 2017
    patryk89 Polska
  • Rove Downtown Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      było rewelacyjnie.cały hotel jest super:)widok z okna na BURJ KHALIFA cudowny.polecam ten hotel

    26 stycznia 2017
    Grzegorz Polska
  • Guest House Custo Dive Resort

    Ejlat, Izrael

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Wszystko o.k.obiekt godny polecenia

    19 lutego 2017
    zbigniew Polska
  • Florentin House

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Bardzo pomocny i sympatyczny personel. W sposób bardzo praktyczny umeblowany pokój.Wygodne łóżka,pachnąca pościel. Świetna łazienka.Doskonała lokalizacja.Smaczne śniadania w pobliskich kawiarenkach/w cenie noclegu/.

    18 lutego 2017
    Bogumila Polska
  • HI - Akko Hostel

    ‘Akko, Izrael

    Średnia ocena: 9
    • +

      Świetna lokalizacja - naprzeciwko podziemnego miasta szpitalników, obfite, koszerne śniadania, duże pokoje

    22 stycznia 2016
    Abastanza Polska
  • Check In Jerusalem

    Jerozolima, Izrael

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Sympatyczny personel

    • -

      Bylo w porzadku

    17 lutego 2017
    Grzegorz Polska
  • Shamai Suites Jerusalem

    Jerozolima, Izrael

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Przestronny apartament z dwoma sypialniami (w ramach upgradu), świetne położenie, bardzo miła i pomocna obsługa (recepcjonista wyniósł nasze walizki w trakcie gdy parkowałem na zakazie i blokowałem ruch). / Sehr geräumiges Appartement (es war ein Upgrade), super Lage, sehr freundliche und hilfsbereite Bedienung (der Receptionist hat unsere Koffer zum Straßenrand getragen, während ich im Verbot parkte und den Verkehr blockierte).

    • -

      Kiepska sytuacja parkingowa (ale to w sumie normalne w centrum miasta) / Sehr schlechte Parkplatzsituation, keine Kurzzeitparkplätze (das ist an sich keine Kritik sondern Feststellung einer durchaus zu erwartenden Situation im Stadtzentrum)

    8 grudnia 2016
    Piotr Niemcy
  • Royal Rose Hotel

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Wszystko było na najwyższym poziomie. Hotel zdecydowanie zasługuje na swoje pięć gwiazdek. Miła i pomocna obsługa. Czystość w pokoju. Bardzo wygodne łożka. Parking w cenie. WiFi bez zarzutów.

    • -

      Nic.

    31 stycznia 2017
    Oktawian Polska
  • Sofitel Dubai Downtown

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Blisko metra. Niesamowita obsługa.

    • -

      Nic mi nie przychodzi do głowy

    11 listopada 2016
    Daniel Polska
  • Jumeirah Beach Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Wszystko perfekcyjne, wspaniała obsługa hotelu, pyszne posiłki, bezpłatny dostęp do parku wodnego, podgrzewana woda w basenie, obiekt przy samej plaży, bezpłatne wifi na terenie całego obiektu, łącznie z plażą i pobliskimi restauracjami a także w parku wodnym

    • -

      Cena

    18 lutego 2017
    Joanna Polska
  • Roda Al Murooj Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Lokalizacja, Atmosfera, Obsługa

    • -

      -

    7 listopada 2016
    Maciej Polska
  • Conrad Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Lozko mega wygodne😉co do sniadan szalu nie bylo

    • -

      Obsluga Na recepcji

    29 marca 2016
    Paulina Wielka Brytania
  • Margosa Hotel Tel Aviv Jaffa

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 9
    • +

      Miejsce super pod każdym względem, bezpłatny podziemny parking, pyszne śniadanie, przemiły personel, fajny wystrój pokoju, łóżka i poduszki wygodne, wyposażenie pokoju świetne - nic więcej nie trzeba. Wyjątkowe miejsce. Great place in every respect, free underground parking, delicious breakfast, delightful staff, nice room decor, beds and pillows comfortable, room equipment great - nothing more is needed. A unique place.

    • -

      Wszystko bardzo ok. All very ok.

    17 lutego 2017
    Dorota Polska
  • Savoy Central Hotel Apartments

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Hotel jest dobrze zlokalizowany. Pokoje czyste i zadbane. Personel bardzo pomocny i niezwykle sympatyczny.

    • -

      Nie mam uwag.

    27 stycznia 2017
    Arkadiusz Polska
  • Rose Rayhaan by Rotana - Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Świetna lokalizacja, wszędzie blisko! Widoki z pokoju na 62 piętrze bezcenne! Pokój duży, przestronny. Śniadania smaczne.

    21 stycznia 2017
    Janina Polska
  • Gordon Inn

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Blisko plaży. Rewelacyjne śniadanie. Voucher na kawę. Rano darmowa zupa z soczewicą.

    • -

      Brak

    5 lutego 2017
    Daniel Polska
  • JA Ocean View Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Naprawdę świetny hotel w idealnej lokalizacji. Marina to najlepszy wybór na wyjazd turystyczny do Dubaju. Hotel przyjazny, personel bardzo pomocny. Świetnie działa wifi w pokoju. Bardzo duże- ogromne! łóżko, świetny widok na ocean. Śniadania bardzo dobre, urozmaicone i świeże. Obsługa na wysokim poziomie. Blisko plaży, nawet blisko metra (ok 10 min). Świetny, pomocny konsjerz. Dostaliśmy późniejsze wymeldowanie na prośbę- do 14:00- super!!! Duże zainteresowanie dziećmi- ciągle obsługa pytała, czy wszystko jest ok.

    • -

      Dosyć głośno, bo są imprezy na tarasie, na który okna wychodzą z większości pokoju- mieliśmy problem z zaśnięciem, ale ostatecznie to miasto tętniące życiem, więc nie ma co przesadzać.

    20 grudnia 2016
    P.lina Polska
  • Premier Inn Abu Dhabi International Airport

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Czysto i sympatycznie. Bardzo fajna oferta cena / jakość.

    • -

      Dość daleko do miasta.

    27 stycznia 2017
    Rafal_Czestochowa Polska
  • Atlantis The Palm, Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Hol.Park.

    • -

      Śniadania zupelnie przeciętne,pomieszczenie gdzie jedliśmy śniadania normalne,stoliczek mały,obsługa kelnerska tylko raz nalała soczek do szklanki i drugi raz trzeba samemu iść do stołu szwedzkiego.Jedzenie marne.Pokoj tzw. przejściowy tzn.z drzwiami do pokoju sąsiedniego gdzie o godz.6 rano dziecko pukało do nas nie pozwalając spać.Przylecielismy o 2 w nocy i juz o 6 była pobudka przez dziecko sąsiadów.Przypominam jedna noc kosztuje ok.2950 zł.W łazience papier toaletowy najgorszego sortu cieńki.Tzw.kosmetyki to zwykła sól do kąpieli 50 gram,szampon i płyn do kąpieli tez po 50 ml.Bez zapachu i marki.W parku przy hotelu wszystko płatne dla gości hotelu wbrew reklamie przy rezerwacji pokoju.Nawet za oglądanie delfinów zza płotu 100 dirchamow.(ok.120 zł).Jak wszędzie mini barek płatny ale nawet jak nie skorzystałeś z niego to po 25 dirchamow za noc doliczono do faktury za barek tj. za jednorazową nescafe gumomisie i orzeszki ziemne po ok.80 gram i dwie herbaty jednorazówki expres.Mam to na fakturze.Przy cenie jednej nocy ok.2900 zł te dwie herbatki i kawki powinny być wliczone w cene.Poziom jak w hotelu * - jednogwiazdkowym.Druga noc podobna tez obok dało się słyszeć sąsiadów.Program tv beznadziejny żadnych arabskich akcentów: taniec muzyka nie mówiąc o filmie.Caly czas reklamy hotelu i trzy kanały informacyjne europejskie.

    15 lutego 2017
    Andrzej Polska
  • Apartament Sienkiewicza

    Kielce, Polska

    Średnia ocena: 10
    • +

      - Świetna lokalizacja apartamentu! - Przepiękne, klimatyczne wnętrze. Nowoczesne i bardzo przytulne.. na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Dopieszczone w każdym calu.. zwłaszcza w odniesieniu do kuchni, w której znajdziemy wszystko czego potrzebujemy :) - Właścicielka zadbała o każdy nawet najmniejszy szczegół. Słodkości na powitanie, świeca pod prysznicem, czasopisma na stoliku kawowym, przewodniki turystyczne na komodzie? Nic dodać nic ująć. - Baaaaaardzo duży plus za śniadanie. Zastanawialiśmy się z mężem jak będzie wyglądać i byliśmy zachwyceni. Dostarczone na wybraną godzinę, świeże i bardzo urozmaicone. Jedliśmy je praktycznie przez godzinę :) Pod względem posiłków jestem bardzo wymagająca.. zwłaszcza teraz będąc w ciąży :) Było perfekcyjne. Naprawdę. - Świetny kontakt z właścicielką. Przesympatyczna Kobieta :) Wrócimy z pewnością.. w powiększonym składzie :)

    • -

      - Nie ma się do czego przyczepić.. może jedynie do tego, że pobyt był zdecydowanie za krótki :)

    4 lutego 2017
    WiolaB Polska
  • Apartament Słowackiego 1

    Sandomierz, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Przesympatyczni właściciele. Mieszkanie piękne, idealne na wypoczynek dla pary.

    13 lutego 2017
    Joanna Polska
  • Dom Daleko od Domu

    Krościenko, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Najcudowniejsza Gospodyni jaką kiedykolwiek spotkałam :)

    2 stycznia 2017
    krausejulia Polska
  • Good Time Apartments - City Residence

    Wrocław, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Miłą niespodzianką było wino, napoje i owoce dla gości

    20 lutego 2017
    Sylwia Polska
  • Misia Łapa Apartamenty

    Bukowina Tatrzańska, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      wyjątkowe miejsce, śliczny domek, piękne widoki

    17 lutego 2017
    Artur Polska
  • Apartament Art Willa Art Deco

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Rewelacyjne miejsce! Czysto na medal, śniadanie przepyszne, wyposażenie na najwyższym poziomie. Bardziej serdecznej osoby niż Pani Joanna ze świecą szukać. Na pewno tam wrócimy. Polecam na 1000%

    24 stycznia 2017
    Lucyna Polska
  • JAB Apartamenty Bandurskiego

    Szczecin, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Pobyt w apartamencie bardzo udany. Pokój czysty, zadbany i nowoczesny. polecam

    9 lutego 2017
    Patrycja Polska
  • RGB Studio

    Lublin, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      To fantastyczny, ciekawie urządzony apartament w centrum Lublina, gdzie faktycznie można się zrelaksować. Komfort, wygoda a co najważniejsze czystość! Elegancko urządzony z odpowiednim wyposażeniem. Bardzo miła obsługa. Polecam!

    20 lutego 2017
    Zadowolona Polska
  • Apartament ST1

    Cieszyn, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Lokalizscja, wyposazenie, komfort cisza i spokoj

    10 lutego 2017
    Piotr Janczarski Polska
  • Apartamenty Balbina

    Tychy, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Apartament na wysokim poziomie. Czułam się jak w domu .

    8 lutego 2017
    Renata Niemcy
  • Apartament 63

    Częstochowa, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Apartament o wysokim standardzie,z pewnością wart swojej ceny. Serdecznie polecam

    5 lutego 2017
    Dariusz Dobrzyński Polska
  • Apartament Studio

    Giżycko, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Apartament spełnia wszystkie oczekiwania.Super lokalizacja, właściciel zadbał o to aby goście czuli się komfortowo. Jeśli ktoś wybiera się do Giżycka to polecamy to miejsce.

    • -

      Wszystko nam się podobało

    23 stycznia 2017
    Jadwiga R. Polska
  • Pokoje Za Kinem

    Duszniki Zdrój, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Sympatyczni właściciele,super lokalizacja,oraz komfort i czystość bez zarzutu.Polecam serdecznie!

    9 lutego 2017
    Mariusz Polska
  • Apartament Chata Toma

    Zakopane, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Śniadania bardzo dobre, dużo jedzenia, miła obsługa, ogólnie bardzo ok.

    11 lutego 2017
    Agnieszka Polska
  • Apartamenty Słupsk

    Słupsk, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Nowoczesny apartament w pełni wyposażony, parking oraz super kontakt z właścicielem.

    22 stycznia 2017
    andrzej Polska
  • Apartament Modern Gdynia

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Apartament wykończony i urządzony w bardzo ładnym i praktycznym stylu. Wszystkie sprzęty, których mogliśmy potrzebować znajdowały się na miejscu co dodatkowo dodawało komfortu. Idealna lokalizacja, wszędzie nie dalej niż 10 minut spacerkiem. Warto też uwzględnić profesjonalne podejście oraz pomoc w pokazaniu na mapce miasta kilku ciekawszych miejsc wartych odwiedzenia, co dla nas, będących w Gdyni pierwszy raz okazało się niesamowicie pomocne! Pozdrawiamy, Olga i Arek

    14 lutego 2017
    Arkadiusz Wielka Brytania
  • Apartamenty Adalbert Szafarnia

    Gdańsk, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Apartament godny polecenia... super lokalizacja...mieszkanie czyste cieple i bardzo ladne. Wlascicielka Pani Agnieszka bardzo sympatyczna i pomocna. Pozdrawiam

    30 stycznia 2017
    Anna Wielka Brytania
  • Sopotinn

    Sopot, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Podobały mi się: - podłoga, łóżka, toster, expres do kawy, zabawka samolot, wanna (choć słuchawka od prysznica mogła by być 1 metr wyżej zamontowana), winda, garaż. Jeszcze kilkanaście rzeczy mi się podobały ale zapomniałem. Pozdrawiamy Pana Marcina.

    • -

      Bez zastrzeżeń.

    13 lutego 2017
    Mateusz Polska
  • Apartamenty Prestige

    Kielce, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Piękny i bardzo czysty apartament, bardzo dobra lokalizacja:)

    19 lutego 2017
    Daria Polska
  • Nobles24 Apartments

    Szczecin, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Bardzo ładne ,zadbane mieszkanie w centrum.Pościel, ręczniki wszystko czysciutkie i pachnące. Właściciel przemiły człowiek,zadbał o najdrobniejszy szczegół. Polecamy z czystym sumieniem. Pozdrowienia z Olsztyna:-).

    • -

      Brak.

    20 stycznia 2017
    Monika Polska
  • Apartament Piotrkowska

    Łódź, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      bardzo dobry standard, bardzo profesjonalna osoba wynajmująca, pomocna, życzliwa godna zaufania. Dla zwiedzających na pewno dużym atutem będzie lokalizacja przy Piotrowskiej. Tuwim z wytartym nosem siedzi na ławce niedaleko wyjścia z budynku ;-)

    • -

      Trudno tu mówić o mankamentach bo prawie ich nie ma, jednak jako osoba sporo podróżująca chciałbym uprzedzić, że spanie jest na kanapie rozkładanej - jednak wygodnej kanapie ;-)

    15 lutego 2017
    Sebastian Polska
  • Przystanek Centrum

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Ogólnie bardzo czysto,spokojnie,i cicho no i naprawdę lokalizacja świetna. Blisko dworca.sklepy na dole i knajpki również. Polecam!!! Jest balkonik na podwórko i w łazience fajna,duża czysta kabina!;-) Sprzęty w apartamencie praktycznie nowe,widać że właścicielka dba o komfort.

    • -

      Hmm nie wiem jaka przyczyna ale w kuchni brak ciepłej wody co czyni mały problem w momencie gdy nie ma zmywarki!

    11 lutego 2017
    Adamos1971 Polska
  • Loft Niezapominajka

    Łódź, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Sympatyczne miejsce, spokój w centrum miasta, zaułek w tłoku. Bardzo miły gospodarz; polecam jako alternatywę dla hotelu.

    19 lutego 2017
    Jastin Polska
  • Pokoje Gościnne Ecka

    Krośnica, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Rewelacja polecam wszystkim, właściciele przemili a sam pokój bez zastrzeżeń duży przestronny i czysty.

    14 lutego 2017
    Grzegorz Polska
  • Apartamenty Snow & Fun

    Zakopane, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Wszędzie blisko Krupówki, Skocznia, i wyciąg na Gubałówkę pod nosem Właściciele bardzo mili Apartament czysty i pachnący Gorąco polecam Na pewno jeszcze tam wrócimy :)

    21 lutego 2017
    Katarzyna Polska
  • Twój Salon-Apartamenty Stare Miasto

    Gdańsk, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Gospodarze, Pani Bozenka i Pan Jarek to przemili ludzie. Zawsze pomocni i opowiedzeli nam co powinnismy zobaczyc i gdzie zjesc. Jakies 2-3 min od mieszkania jest nalesnikarnia, mala Ale za to przepyszna😃

    • -

      Zima jest w pokoju troszke chlodno

    20 lutego 2017
    Sylwia Szwecja
  • Chocholowska Zohylina

    Chochołów, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Obiek godny polecenia. Przemiła gospodyni, pyszne śniadania, przyjemny wystrój.

    15 lutego 2017
    Piotr Niemcy
  • Apartament Blisko Morza

    Gdańsk, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Bardzo miły właściciel, apartament bardzo dobrze wyposażony we wszystkie możliwe rzeczy

    20 lutego 2017
    Ewelina Kondej Polska
  • Pensjonat Modra Sikorka

    Tomaszów Mazowiecki, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Pensjonat wyjątkowy pod każdym względem. Jeśli ktoś chce poczuć ciepłą domową atmosferę to serdecznie polecam.

    9 lutego 2017
    X Polska
  • Hostel Krokus

    Karpacz, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Było naprawdę świetnie!!! Bardzo miły recepcjonista!! W żadnym hostelu nie widziałam takiej czystości jak w tym hostelu. Duża kuchnia i ogromny wspólny pokój. Miejsce naprawdę super !!

    • -

      Brak minusów

    20 lutego 2017
    Nastia Polska

Najpopularniejsze opinie

  • Hotelik Pod Baranami

    Siechnice, Polska

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      dobra cena, miły personel, smaczne jedzenie, przestronne pokoje, duży parking

    • -

      bez zastrzeżeń

    28 marca 2015
    StefekBurczymucha Polska
  • Santa Barbara Golf and Ocean Club By Diamond Resorts

    San Miguel de Abona, Hiszpania

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Położenie hotelu bezpośrednio przy morzu, czystość, rewelacyjny serwis personelu (pozdrowienia dla pani Ani), po wymeldowaniu możliwość korzystania z udogodnień hotelu wraz z późniejszą możliwością przebrania i wzięcia prysznica ze świeżym ręcznikiem, bardzo dobrze zaopatrzony sklep w hotelu, zadbane pokoje i kwietniki, widoki z pokoju i tarasów.

    • -

      Wysoka cena za WIFI, problemy z internetem, zapachy kanalizacji przy willach przy morzu. Sugestia - w aneksie kuchennym przydałaby się zmywarka.

    22 lutego 2015
    Paweł Polska