Liczba sprawdzonych opinii od prawdziwych Gości

Jak to działa?

  • 1

    Najpierw rezerwacja

    Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.

  • 2

    Potem podróż

    Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.

  • Na końcu opinia

    Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.

Najnowsze opinie

  • Ferienwohnungen Feldsee

    Illmitz, Austria

    Od

    239zł
    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Kwatera zgodnie z oczekiwaniami i ofertą. Polecam.

    29 lipca 2015
    ZakoJ Abchazja
  • Apartment Pharamis

    Beszeniowa, Słowacja

    Od

    132zł
    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Dobre miejsce na pobyt 1-2 dniowy, świetna lokalizacja- tuż przy wejściu do Gino Paradise Besenova.

    29 lipca 2015
    Dorota Polska
  • B&B Orio BGY

    Orio al Serio, Włochy

    Od

    186zł
    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Hotel bardzo blisko lotniska- 15 minut piechotą. W przypadku porannego lotu idealne miejsce na nocleg.

    29 lipca 2015
    Agata Polska
  • I Papaveri

    San Vincenzo, Włochy

    Od

    599zł
    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Wszystko Super

    29 lipca 2015
    Ryszard Polska
  • Vila Sunce Morovic

    Morović, Serbia

    Od

    116zł
    Średnia ocena: 9,6
    • +

      Wysoki standard,piękne widoki,bardzo dobre jedzenie w zaprzyjaźnionej restauracji.

    29 lipca 2015
    Jacek Polska
  • Quinta de Coalhos TH

    Abrantes, Portugalia

    Od

    248zł
    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Bardzo klimatyczny, kameralny obiekt, zabudowania i wyposażenie w stylu retro, oryginalne meble i sprzęty. Hotelik z historią, którą widać i czuć na każdym kroku. Jednocześnie jest czysto, komfortowo, wszytko jest sprawne i nie odbiega standardem od współczesnych hoteli. Dobre wyposażenie pokoi oraz sali ogólnodostępnej. Właściciel bardzo miły i pomocny, obsługa profesjonalna. Możesz się tu poczuć jak w małym zamku.

    • -

      Brak restauracji czy baru na miejscu (nie jest to duża wada, bo nie jest daleko do restauracji w Abrantes).

    29 lipca 2015
    Andrzej Polska
  • A Ca' De Nino

    La Spezia, Włochy

    Od

    388zł
    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Wszystko w jak najlepszym porządku - polecam wszystkim. Lokalizacja blisko stacji pociągu więc nie trzeba iść daleko z bagażem. Jessica - właścicielka niesamowicie pomocna: po pierwsze pomoże w każdej sprawie i odpowie na każde pytanie, po drugie zna wszystkie "atrakcje" te bliższe i dalsze i poleca na prawdę piękne miejsca.

    29 lipca 2015
    Agata Polska
  • Rooms & Apartments Villa Anka

    Tučepi, Chorwacja

    Od

    376zł
    Średnia ocena: 9,7
    • +

      wszystko idealne, położenie znakomite, gospodarze przemili bardzo pomocni i uczynni. czysto i komfortowo

    29 lipca 2015
    Jacek Polska
  • Penzion Eurocamp

    Tatrzańska Łomnica, Słowacja

    Od

    77zł
    Średnia ocena: 9,5
    • +

      możliwość dokupienia śniadania

    29 lipca 2015
    Sylwia Polska

Najlepiej oceniane hotele

  • Ameryka Południowa
  • Europa
  • Bliski Wschód
  • Azja
  • Oceania
  • Ameryka Północna
  • Ameryka Środkowa
  • Afryka
  • Karaiby
  • Meliza's Garden

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Od

    55zł
    Średnia ocena: 9.1
    • +

      Bardzo pomocny personel pomoże np gdy jest potrzebne pranie.Blisko przystanku na wodospady i do lotniska.Rano przy odrobinie szczęścia można zobaczyć w ogrodzie kolibry.Dobre śniadanie.

    • -

      brak

    12 kwietnia 2015
    Dariusz Polska
  • Hostal Eifelhaus

    Pucón, Chile

    Od

    206zł
    Średnia ocena: 8.3
    • +

      Very very kind owners ! Excellent location ! Delicious breakfast ! You can see volcano "Villarica" from your window of your room ! Awesome view !!!

    1 maja 2015
    Grzegorz Polska
  • Hostal Kirckir

    San Pedro de Atacama, Chile

    Od

    45zł
    Średnia ocena: 7.8
    • +

      To jest prawdziwy hostel, w którym liczy się gość. Lokalizacja - do centrum 10 min. pieszo. Market 1min. pieszo. Cicha i spokojna okolica. Kuchnia dla gości w pełni wyposażona. Gospodyni zawsze pomocna. Na wszystkie nasze prośby dostawaliśmy odpowiedź 'tak', nawet gdy nie byliśmy już gośćmi hotelu. Na terenie hostelu miejsce do wieczornego odpoczynku. WiFi.

    • -

      Nie zauważyłem żadnych minusów.

    17 grudnia 2014
    Jakub Polska
  • Café Rio Hostel

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Od

    44zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      - personel bardzo miły i służący przydatną radą (szczególnie właściciel Jacques, którego serdecznie pozdrawiamy), - bardzo dogodna i bezpieczna lokalizacja (blisko Chrystusa, 15 min od stacji metra), - czysty pokój, codziennie wietrzony przez personel sprzątający, - dobre śniadanie

    • -

      - troszkę stary i niewydolny klimatyzator

    8 grudnia 2014
    Kinga Polska
  • Cocobamboo Hostel

    Medellín, Kolumbia

    Od

    39zł
    Średnia ocena: 9.1
    • +

      Lokalizacja super, blisko metra. Hostel moze bez jakiegoś specjalnego klimatu ale za to czysto i schludnie . Polecam

    • -

      Śniadanie nie za wielkie , No ale w koncu za darmo :)

    14 stycznia 2015
    Iwona Stany Zjednoczone Ameryki
  • Hotel Santa Sophia del Mar

    Santa Marta, Kolumbia

    Od

    100zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Desde primero momento en Hotel Santa Sophie del Mar sabia que voy a sentir como en mi casa. La Duena de Hotel es muy amable, hace lo mejor desayuno, si nececitas saber donde ir en Santa Marta, ella te ayuda siempre. En hotel hay jacuzzi, no hay mucho habitaciones y puedes sentir como en su casa. Muy cerca de centro y las playas donde la puesta del sola esta mas bonita. Graaacias!!

    15 lipca 2015
    Karol Polska
  • Średnia ocena: 8.8
    • +

      Doskonała komunikacja z gospodarzem. Świetna lokalizacja, market na miejscu i fantastyczny widok z balkonu na 25 piętrze.

    • -

      Apartament położony jest przy ruchliwej ulicy, więc jest dość głośno, ale po jednej nocy można się przyzwyczaić.

    18 grudnia 2014
    Marcin Polska
  • La Jara Backpackers Hostel

    Santa Cruz de la Sierra, Boliwia

    Od

    37zł
    Średnia ocena: 9.2
    • +

      Mili, zaangażowani właściciele. Dbałość o porządek i wystrój. Super atmosfera, warunki i pomoc w każdej sprawie. Dla każdego. Chętnie zostałabym dłużej. Basen!

    30 kwietnia 2015
    monika Polska
  • San Juan Eco Hotel

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Od

    185zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      Very nice hotel, friendly staff, good breakfast

    3 sierpnia 2014
    Agnieszka Polska
  • Apartamento Princesa Isabel 236

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Od

    327zł
    Średnia ocena: 9.8
    • +

      Wszystko super, właściciel Pan Fernando bardzo uprzejmy i pomocny człowiek ! Polecam !

    20 października 2014
    Jakub Polska
  • Tumu vi Pakarati

    Hanga Roa, Chile

    Od

    318zł
    Średnia ocena: 0
    • +

      Pamiętać należy, że nie jest to obiekt hotelowy z najwyższej półki, tylko zorganizowane najlepiej jak się dało pokoje gościnne przy gospodarstwie, więc komfort jest inny. Za to atmosfera i gościnność gospodarzy jest wyjątkowa - top serwis bez dwóch zdań.

    • -

      Brak WIFI.

    7 grudnia 2014
    Marek Polska
  • Punta Trouville Hotel

    Montevideo, Urugwaj

    Od

    224zł
    Średnia ocena: 8.1
    • +

      Znakomity aparthotel ze znakomita lokalizacją.

    • -

      Pobranie z karty całej sumy za pobyt przed naszym przybyciem do Punta Trouville.

    28 sierpnia 2014
    Ewa Kraska Polska
  • Bisonte Libertad

    Buenos Aires, Argentyna

    Od

    167zł
    Średnia ocena: 8.2
    • +

      Super !!!

    • -

      -----

    27 grudnia 2014
    Robert Polska
  • Casa da Celeste Cama e Café

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Od

    110zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Wszystko było bez zarzutu. Cudowna właścicielka. Fajna okolica - dużo tańsza od Ipanemy i Copacabany.

    2 marca 2015
    Andrzej Polska
  • Hotel Playa Mandala

    Palomino, Kolumbia

    Od

    171zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      Dobre miejsce, żeby uciec od zgiełku, przyjazny personel.

    2 marca 2015
    Tomasz Polska
  • Vila Galé Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Od

    327zł
    Średnia ocena: 8.9
    • +

      Polecam ten hotel w 200%. Bedziecie przyjemnie zaskoczeni lokalizacja i pieknym wykonczeniem. Nowiutki hotel. Wszystko idealnie wykonczone i dopieszczone. Zasluyguje na 5*

    6 kwietnia 2015
    Grzegorz Irlandia
  • Hostel Cuatro Estaciones

    Puerto Natales, Chile

    Od

    56zł
    Średnia ocena: 8.5
    • +

      lokalizacja, komfort pokoi ciepła woda; widok z okna; śniadania

    17 grudnia 2014
    Jan Polska
  • La Nueva Ensenada

    La Paloma, Urugwaj

    Od

    224zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Piękne miejsce przy plaży. Domek ma pełne wyposażenie pokoju i kuchni. Dobrze działające wifi. Nie mieliśmy swojej pościeli i ręczników, ale gospodarze natychmiast nam je dali i to za darmo. Przemili i bardzo pomocni gospodarze, zawsze gotowi pomóc. W pobliżu hostelu jest sklep. Najlepsze miejsce na wakacje nad morzem. Szczerze polecam

    26 lutego 2015
    Dariusz Polska
  • Hostal Puertoarrecife

    Arica, Chile

    Od

    224zł
    Średnia ocena: 0
    • +

      wszystko bardzo , bardzo ok

    • -

      brak :)

    10 marca 2015
    szczesnymb Polska
  • Argentino Hotel

    Mendoza, Argentyna

    Od

    267zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      Wspaniała obsługa , piekne połozenie , wyśmienita kuchnia

    8 grudnia 2014
    Katarzyna Polska
  • Średnia ocena: 10
    • +

      Bardzo miły i kompetentny właściciel. Doskonała lokalizacja i standard mieszkania

    28 kwietnia 2015
    Dorota Polska
  • apartamenty-wroc Kurkowa 14

    Wrocław, Polska

    Od

    175zł
    Średnia ocena: 10
    • +

      Sklep spożywczy pod blokiem

    • -

      c

    14 lipca 2015
    Tomasz Polska
  • The Best Apartments

    Jelenia Góra, Polska

    Od

    300zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      bardzo komfortowy dobrze wyposażony apartament.

    24 lutego 2015
    Beata Polska
  • Trivao Sagrada Familia

    Barcelona, Hiszpania

    Od

    743zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Bardzo komfortowe mieszkanie, czyste,ładnie urządzone, łazienka przyjemna i funkcjonalna, z markową armatura.suszarka do włosów, Duży zapas papieru toaletowego ;) i duża butla żelu pod prysznic. Aż się nie chciało wyjeżdżać. Kuchnia super wyposażona, garnki, talerze,szklanki, kieliszki do wina, korkociąg. Plus wiele innych. Były nawet 2 kostki do zmywarki. Ścierka plus gąbka, jedynie brak płynu do mycia naczyń. Lokalizacja też super. 2 minuty do metra, przy pięknej Sagrada familia. Po drugiej stronie ulicy sklep spożywczy, a na następnej ulicy piekarnia. Pan opiekujący się budynkiem ma swoje biuro na -1, o czym dowiedzieliśmy się dopiero pod koniec pobytu. Samolot mieliśmy dopiero wieczorem, a wymeldowac się trzeba było do 11, bagaże bez problemu mogliśmy zostawić u niego.

    • -

      Pobierana jest opłata za późne zameldowanie się o czym wcześniej nie wiedziałam. Meldunek po 21.30 to dodatkowa opłata 25 euro, po 24tej - 50 euro.

    15 czerwca 2015
    Joanna Polska
  • Thermal Apart

    Eger, Węgry

    Od

    256zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Przestronny apartament tuż przy zamku. Doskonałe wyposażenie. Klimatyzacja. Balkon z markizą .2 sypialnie + salon. Kuchnia full-wypas.

    • -

      Bardzo musiałbym być wybredny żeby nie akceptować wystroju z lat 90-tych. Smaczek-plastikowe drzwi w pokojach.

    12 maja 2015
    Tomasz Polska
  • Willa Kozia Górka

    Wrzeście, Polska

    Średnia ocena: 10
    • +

      Idealne miejsce na ucieczkę od miejskiego zgiełku. Super plaza nad jeziorem, całkowita prywatność. Dom wyposażony w wysokim standardzie. Klimatyczny kominek i sauna jako smaczki.

    3 lipca 2015
    Andrzej Polska
  • Art Hotel Like

    Zagrzeb, Chorwacja

    Od

    245zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Odlicna lokacija,jako ljubazno osoblje,prezadovoljni smo

    19 lutego 2015
    Ivana Serbia
  • Ferienwohnung Siloblick

    Amstetten, Austria

    Od

    206zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      NIESAMOWITE POLOZENIE APARTAMENTU

    19 lipca 2015
    KRZYSZTOF Polska
  • Średnia ocena: 9.4
    • +

      Lokalizacja, komfort, urządzenie kuchni, kompetentna obsługa

    • -

      Mimo położenia w centrum historycznym, w nocy na ulicy jest jednak bardzo głośno

    7 maja 2015
    Ireneusz Polska
  • Gorki Apartments

    Berlin, Niemcy

    Od

    649zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Wystrój wnętrz, nienaganna czystość, przestronny pokój, dobrze wyposażona kuchnia.

    24 kwietnia 2015
    Małgorzata Polska
  • TatraVilla

    Zakopane, Polska

    Od

    299zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Podobało nam się bardzo, willa znakomita, świetnie wyposażona zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz. Gorąco polecam!

    23 lipca 2015
    Artur Polska
  • Średnia ocena: 9.7
    • +

      Pomimo tego, że lokalizacja i widoki potrafią przysłonić całą resztę, trzeba przyznać, że wszystko w tym apartamencie stoi na takim samym - wysokim - poziomie. Kontakt i organizacja logistyczna perfekcyjna. Serdecznie polecam.

    1 lipca 2015
    Piotr Polska
  • Agroturystyka Łysa Góra

    Dziwiszów, Polska

    Od

    Średnia ocena: 10
    • +

      absolutnie wszystko

    • -

      żadnych uwag

    11 maja 2015
    Danuta Polska
  • Średnia ocena: 10
    • +

      Komfortowe ze smakiem urządzone wnętrze w znakomitej lokalizacji. Cicho a zarazem 5 min spacerem od Rynku Głównego.Wieczorna lampka wina na balkonie słuchając hejnału z Wieży Mariackiej - bezcenne. Perfekcyjny serwis. Godne polecenia

    2 lipca 2015
    Mariusz Polska
  • Residence Villaggio Solidago

    Calambrone, Włochy

    Od

    673zł
    Średnia ocena: 7.8
    • +

      lokalizacja super blisko przystanek do Pizy, plaża blisko i piaszczysta, basen duży i czysty, cicho spokojnie i godne polecenia

    • -

      brak mikrofali i piekarnika

    2 października 2014
    małgorzata Polska
  • Relais Villa Selvatico

    Roncade, Włochy

    Od

    206zł
    Średnia ocena: 8.9
    • +

      Miło, czysto, przyjemnie.

    12 września 2014
    Iwona Polska
  • Średnia ocena: 10
    • +

      Lokalizacja najlepsza z najlepszych. Apartament znajduje się przy/na najpiękniejszej ulicy w Gdańsku. Sam apartament przestronny i czyściutki, dokładnie taki jak na zdjęciach. Zdecydowanie polecam ( a należę do osób wybrednych :-))

    26 lipca 2015
    Marta Polska
  • Cyrlanka

    Zakopane, Polska

    Od

    120zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Niedrogo i komfortowo. Pokoje przytulne, czyste z własną łazienką. Łączność wi-fi na całym obiekcie. W deszczowe dni można pograć w bilarda ;) Właścicielka bardzo miła i ugodowa ;) Śniadanka były pyszne i było w czym wybierać. Obiady również polecam wykupić na miejscu ;) Polecam i na pewno jeszcze w tym pensjonacie zawitamy :)

    5 maja 2015
    Marta Polska
  • Apartments Glusac

    Podgora, Chorwacja

    Od

    330zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Czystosc, wyposazenie, wielkosc apartamentu i ogolnie duzy komfort. Obsluga bardzo mila.

    • -

      Jak dla mnie - zero wad

    12 lipca 2015
    Krzysztof Polska
  • Apartament Panorama

    Gdynia, Polska

    Od

    190zł
    Średnia ocena: 10
    • +

      Przemili właściciele. Wysoki standard wyposażenia. Lokalizacja świetna choć trzeba sie wdrapać pod gore;)

    19 lipca 2015
    Bartłomiej Polska
  • Domki nad Soliną

    Olchowiec, Polska

    Od

    300zł
    Średnia ocena: 10
    • +

      Urocze miejsce, uroczy domek, fantastyczny wypoczynek!!!!

    27 lipca 2015
    Magdalena Wielka Brytania
  • Apartament Jelitkowo

    Gdańsk, Polska

    Od

    600zł
    Średnia ocena: 9.9
    • +

      Czysto, dużo miejsca. Bardzo dobry kontakt w właścicielami. Blisko plaży. Polecam!

    22 czerwca 2015
    Janina Polska
  • Średnia ocena: 9.9
    • +

      Nowy, znakomicie urządzony apartament. Perfekcyjnie przygotowany do każdego rodzaju pobytu. Bardzo sympatyczna właścicielka. Zdecydowanie polecam.

    20 lipca 2015
    Robert Polska
  • Pelides Apartments

    Larnaka, Cypr

    Od

    310zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Świetna lokalizacja - tuż przy najlepszej plaży Kastela (najczystsza i najmniej oblegana, bogata w faunę morską, piaszczysta). 15 minut pieszo do plaż Finikoudes i Mackenzy. Spokojna i cicha okolica w odróżnieniu od ścisłego centrum. Mały, tani i dobrze wyposażony sklep w odległości 30 metrów. Super widok na morze, przemiły i pomocny właściciel. Domowa atmosfera. Bardzo dobry stosunek jakość/cena.

    • -

      Nie ma się do czego przyczepić.

    9 lipca 2015
    Christopher Polska
  • Średnia ocena: 9.9
    • +

      Super właściciel Krysztian i super apartament! Komunikacyjny,pomocny,czekał do nocy na nasz przyjaźni z lokacją i winem☺

    • -

      jedyny problem to męczące zejście i wejście z centrum (pochyłość terenu) ale to jest cena za super widok z tarasu

    16 lipca 2015
    Jarosław Polska
  • Apartament Artus Class

    Gdańsk, Polska

    Od

    842zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Piekne , doskonale i nowoczesnie urzadzone mieszkanie w samym centrum Gdanska a dokladnie starego miasta w pieknej starej zabytkowej kamienicy.Bardzo dobra cena zwazajac na to ze moze spac do trzech osob choc bylem tylko ja.Idealnie czysto , bardzo wygodne lozko , sofa , fotele , swietnie wyposazona kuchnia , piekna lazienka.Wlasciciel bardzo sympatyczny i pomocny.Moge o tym pieknym mieszkaniu wyrazac sie tylko w samych superlatywach i przy mojej nastepnej wizycie w przepieknym Gdansku na pewno znow tam sie zatrzymam.Polecam z calego serca !

    14 kwietnia 2015
    Daniel Irlandia
  • Średnia ocena: 10
    • +

      Polecam! Piękne, wygodne mieszkanie! Ładniejsze niż na zdjęciach! Super lokalizacja! Właściciele bardzo mili! Dziękujemy!

    18 lipca 2015
    Monika Polska
  • Turnul Maresalului

    Corbeni, Rumunia

    Od

    413zł
    Średnia ocena: 9.1
    • +

      Apartament na szczycie zabytkowej wieży- nie powtażalne wrażenia, widok na góry i sielską wioskę, doskonałe miejsce wypadowe do Poienari (5min) oraz na (lub z) trasy Transfogorskiej. Mimo, że opcja bez śniadania to i tak dostaliśmy śniadanie z lokalnych specjałów.

    • -

      Miła Pani zarządzająca obiektem mówi tylko po rumuńsku i francusku. NA DOLE BUDYNKU JEST B.GŁOŚNA DYSKOTEKA (może tylko w weekendy - my byliśmy w sobotę i ciężko było zasnąć.

    1 września 2014
    cosmo_007 Polska
  • Pensión Aduar

    Marbella, Hiszpania

    Od

    161zł
    Średnia ocena: 7.6
    • +

      bardzo urokliwe i przytulne miejsce, swietna lokalizacja, sympatyczna obsluga. realy charming place with nice personel and great localistion

    2 października 2014
    jovika Polska
  • Levontine 14

    Haifa, Izrael

    Od

    393zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Fantastic manager Erez, fully commited and friendly! Big and clean apartment! Fruitty/sweet surprise!

    • -

      Everything was more than perfect!!!

    17 maja 2015
    Elzbieta Polska
  • Emirates Palace Hotel

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    955zł
    Średnia ocena: 9.2
    • +

      Najwyższy możliwy poziom na świecie. Pobyt zapamiętam jako jeden z najbardziej niesamowitych przeżyć w życiu. Jeżeli macie taką możliwość, to koniecznie tam pojedźcie.

    8 sierpnia 2014
    Tom Polska
  • Salalah Plaza Hotel

    Salalah, Oman

    Od

    486zł
    Średnia ocena: 6.9
    • +

      Znakomity hotel ,dobre położenie,perfekcyjni recepcjonisci.Hotel bardzo czysty .Dość dobre śniadania. Z czystym sumieniem polecam ten hotel.,

    • -

      Ten hotel nie ma słabych punktów

    20 listopada 2014
    Ryszard Polska
  • Średnia ocena: 9.1
    • +

      Warto wynająć ten apartament. @ komfortowe sypialnie + rozkładana kanapa dla 2 osób w salonie. Do tego 7 osoba może spać na rozkładanym fotelu naprzeciwko kuchni. Najlepsze dla 3 par

    26 stycznia 2015
    Michał Polska
  • Diana Tower Hotel

    Bejrut, Liban

    Od

    243zł
    Średnia ocena: 6.1
    • +

      Widok Na morze z piętra 12 wspaniały. Apartament typu Royal bez zastrzeżeń. Personel bardzo życzliwy.

    • -

      Kuchnia słabo wyposażona. Łazienki czyste chodź wymagają remontu.

    22 lipca 2015
    Margaret Polska
  • Shangrila Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    104zł
    Średnia ocena: 5.2
    • +

      location,good price

    20 maja 2015
    robert Wielka Brytania
  • Shani Hotel

    Jerozolima, Izrael

    Od

    576zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Super położenie, bardzo uczynna i pomocna obsługa, dobre śniadania.

    • -

      Brak codziennego sprzątania pokoju (dziwna praktyka) i związana z tym koniecznosć przypominania o wymianie lub dołożeniu przyborów toaletowych. Brak minibaru. Brak restauracji (nieukończona). Kurz w pokoju. Brak wyciszenia pokojów.

    9 czerwca 2015
    Wojciech Chorwacja
  • Bin Majid Tower Hotel Apartment

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    306zł
    Średnia ocena: 7.7
    • +

      lokalizacja, wielkość apartamentu jego wyposażenie,obsługa, śniadania

    8 kwietnia 2015
    Sebastian Polska
  • The St. Regis Abu Dhabi

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    530zł
    Średnia ocena: 9.1
    • +

      Stosunek ceny do jakości bdb,lokalizacja znakomita-w pobliżu Cornicha,10 min spacerem do Emirates Palace,do Marina Mall 25 min.profesjonalna,miła,sympatyczna obsługa.imponujące przejście podziemne na plażę.Polecamy libańską restaurację w pobliskiej mini galerii/wejście z 1 piętra hotelu-znakomity wybór potraw wszelakich Bliskiego Wschodu,świetne śniadania w kawiarni Leopolds w tejże galerii-do 11 tej tłoczno-zjeżdżają z całego Abu Dhabi lokalsi na pierwszy posiłek.

    • -

      krótki jedynie 8 dniowy pobyt

    18 listopada 2014
    Krzysztof Polska
  • Abu Saeed Hostel

    Nazareth, Izrael

    Od

    83zł
    Średnia ocena: 7.6
    • +

      Wlasciciel bardzo mily ,czysto i Blisko Bazyliki Nawiedzenia

    12 lipca 2015
    Brunko Polska
  • Hili Rayhaan by Rotana

    Al Ajn, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    203zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      CZYSTO I LADNIE

    • -

      LADNIE,LADNY BASEN

    22 stycznia 2015
    Autotanker Polska
  • Średnia ocena: 9.3
    • +

      Podobało nam się absolutnie wszystko !!!!!

    25 listopada 2014
    Wojciech Polska
  • Jabal Shems Heights

    Dār Sawdāʼ, Oman

    Od

    505zł
    Średnia ocena: 7.3
    • +

      Rewelacyjne miejsce i pomysł na sposób nocowania, do tego posiłki; dużo smacznie i różnorodnie :) Idealne miejsce do startu na szlak W4

    20 lutego 2015
    Niedzwiedzik Polska
  • Montana Hotel Apartments

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    315zł
    Średnia ocena: 8.1
    • +

      all was very good

    31 stycznia 2015
    Ewa Polska
  • Apartment By The Lake

    Tiberias, Izrael

    Od

    486zł
    Średnia ocena: 7.5
    • +

      świetne położenie, czyściutko, doskonały kontakt z właścicielem obiektu.

    6 marca 2015
    Lucyna Polska
  • Second Home Hotel

    Kuwejt, Kuwejt

    Od

    222zł
    Średnia ocena: 5.5
    • +

      locatin, good price

    20 maja 2015
    robert Wielka Brytania
  • The Bedouin Meditation Camp

    Wadi Rum, Jordania

    Od

    53zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Everything was great!!!

    7 kwietnia 2015
    Marcin Polska
  • Średnia ocena: 8.9
    • +

      Location, friendly staff, brakafast

    • -

      Window view ;-)

    26 lutego 2015
    Jaroslaw Polska
  • One to One - Concorde Fujairah Hotel

    Fudżajra, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    170zł
    Średnia ocena: 7.9
    • +

      Czysty ,doskonale wyposażony, profesjonalny personel w recepcji oraz personel sprzątający. Doskonały pomysł z oddzieleniem części rekreacyjnej od hotelowej , świetny basen oraz bezproblemowy parking.

    26 kwietnia 2015
    Magdalena Polska
  • Kempinski Hotel Mall of the Emirates

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    916zł
    Średnia ocena: 8.5
    • +

      Znakomita obsługa, dobre jedzenie, piękny hotel.Polecam.

    1 grudnia 2014
    Dorota Polska
  • Bar-On Holiday Home

    Ben ‘Ammi, Izrael

    Od

    935zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Przemiły i pomocny właściciel, piękna okolica. Domki czyste, schludne, bardzo dobrze wyposażone (pralka i suszarka z kompletem detergentów niezbędnych do prania).

    26 marca 2015
    Zosia Polska
  • French Lotus

    Unawatuna, Sri Lanka

    Od

    165zł
    Średnia ocena: 8.9
    • +

      Wspaniała, kolonialna atmosfera w magicznych wnętrzach jak z okładek Art Dekoration. I Ci zawsze uśmiechnięci ludzie z obsługi. A przede wszystkim to, że w rzeczywistości wszystko wyglądało lepiej niż na zdjęciach. A to w ofertach hoteli rzadkość.

    • -

      Nie potrafię znaleźć minusów tego pobytu.

    9 marca 2015
    Andrzej Polska
  • Rustam & Zukhra

    Buchara, Uzbekistan

    Od

    56zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      Przemiła pani w recepcji. Doskonałe położenie. Komfortowy pokój, urządzony ze smakiem.

    • -

      Brak wi-fi w pokoju.

    21 lipca 2015
    Sławomir Polska
  • Retreat Serviced Apartment

    Katmandu, Nepal

    Od

    Średnia ocena: 8.9
    • +

      wszystko

    3 stycznia 2015
    ThePtysiek1 Polska
  • Camellia Homestay

    Hoi An, Wietnam

    Od

    108zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak wspaniałym przyjęciem i gościnnością. Po prostu czujesz się jak dawno oczekiwany członek rodziny, który przyjeżdża do ukochanej cioci. Doskonała lokalizacja - pomiędzy plażą (10min rowerem) i miastem (10min rowerem). Cicho, spokojnie. Ładne pokoje. Wielką wartością są wspólne śniadania i kolacje z innymi gośćmi przy wspólnym stole, rozmowy o podróżach, ludziach...

    • -

      Byliśmy za krótko ;) (our stay was too short ;)

    11 lutego 2015
    MACIEJ Polska
  • PanPan Hostel

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    38zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Everything perfect

    11 kwietnia 2015
    Ewelina Polska
  • Color Mansion

    Puerto Princesa, Filipiny

    Od

    49zł
    Średnia ocena: 8.2
    • +

      Nice and helpful personel, close to airport, close to city center, homely atmosphere.

    14 czerwca 2015
    Szymon Polska
  • Hotel Diplomat

    Pokhara, Nepal

    Od

    30zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      Poświęcenie właścicieli. Zawsze pomocni i chętni pomóc w potrzebie i informacji

    26 stycznia 2015
    piotr Polska
  • Kantiang View Resort

    Ko Lanta, Tajlandia

    Od

    107zł
    Średnia ocena: 8.3
    • +

      najlepsze domki w Tajlandi

    • -

      bardzo super

    28 czerwca 2015
    Autotanker Polska
  • Sun Island Hotel Legian

    Legian, Indonezja

    Od

    202zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      5tka z duzym plusem :)

    23 września 2014
    Roman Holandia
  • Holiday Villa Nataya

    Sihanoukville, Kambodża

    Od

    150zł
    Średnia ocena: 7.4
    • +

      Lokalizacja

    • -

      Bardzo słabe śniadania

    22 marca 2015
    leszek Polska
  • Seagreen Guesthouse

    Galle, Sri Lanka

    Od

    206zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Dobra obsługa Lokalizacja Wystrój Klimat miejsca i atmosfera Ciekawe rozmowy z właścicielem Czystość Ciepła woda Wszystko!!!

    9 września 2014
    Sławomir Polska
  • Seavana Koh Mak Beach Resort

    Ko Mak, Tajlandia

    Od

    290zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      Apartament na plaży to wspaniały wybór. Budzisz się, odsłaniasz zasłony i...poraża się cudowny widok na morze i prywatną wyspę. Cudowna wyspa. Spokój, cisza, totalny relaks.Masz wrażenie, że jesteś w Raju. A widok z tarasu pozostaje w pamięci na zawsze. Możesz zwiedzić wyspę na rowerze ( trzeba mieć kondycję) lub na skuterze. Przepiękna przyroda.Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!!!!

    11 listopada 2014
    Hanna, Katarzyna Polska
  • Datong Garden Hotel

    Datong, Chiny

    Od

    169zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Podobał mi sie hotel, zabytki typu wiszące świątynie oraz wspaniałe groty! Warte zobaczenia, mało turystów mili ludzie!

    • -

      Brak!

    3 maja 2015
    Magdalena Polska
  • Pimalai Resort & Spa

    Ko Lanta, Tajlandia

    Od

    714zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      wspaniale, cudownie

    24 czerwca 2015
    marianxxl Polska
  • Surintra Boutique Resort

    Surin Beach, Tajlandia

    Od

    106zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      Bardzo dobra jakość w tej cenie. Duże i czyste pokoje z balkonem. Profesjonalna obsługa. Bezpłatny, zadaszony parking. Lokalizacja rewelacyjna: do plaży 5 minut w linii prostej od recepcji. Kawałek dalej jest także łagodne zejście na plażę (około 10 minut spacerem), więc nie trzeba męczyć się na stromych schodach. Dobre śniadania z wystarczającym wyborem dań.

    • -

      Brak windy odczuwalny przy wchodzeniu z walizkami na czwarte piętro. restauracja powinna być lepiej zarządzana: jedzenie nie takie smaczne jak śniadania, ale w okolicy także jest kilka miejsc gdzie można zjeść.

    5 marca 2015
    Paweł Polska
  • Day Waterfront Hotel

    Chiang Khong, Tajlandia

    Od

    70zł
    Średnia ocena: 9.2
    • +

      Bardzo miły i pomocny właściciel. Powiedział nam wszystko o miejscowości (gdzie iść, co zjeść) a rano zabrał na uroczystość przekazywania datków mnichom buddyjskim (wszystko odbywa się w weekend na nabrzeżu przed hotelem). Pomógł w organizacji zdjęć do wizy latoańskiej i w transporcie na granicę. Do tego mówi bardzo dobrze po angielsku. Sam hotel ma wszystko to czego potrzeba.

    • -

      Może przydało by się lepsze oznakowanie.

    25 lutego 2015
    Mateusz Polska
  • Średnia ocena: 8.5
    • +

      Bardzo cicho,czysto.personel bardzo miły,wyżywienie luksusowe.basen duży I czysty.Polecamy wszystkim gorąco.

    8 września 2014
    MIROSLAWA WYSZYNSKA Polska
  • Średnia ocena: 8.4
    • +

      Witam! Bardzo polecam to miejsce czysto bezpiecznie fantastyczna mila obsluga, bardzo pomocni pracownicy znajacy dobrze angielski, mozliwosc platnosci karta platnicza i Super Szef ktory odprowadzil nas do Taxi na lotnisko widzac, ze moze mi zabraknac paru Juanow by dotrzec do celu podarowal mi banknot tak ze jeszcze dostalem reszte! ;-)

    27 grudnia 2014
    Marcin Polska
  • Ojek's Homestay

    Ubud, Indonezja

    Od

    44zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      *Duże i ładnie urządzone pokoje. *Przepyszne śniadanie. *Piękny dziedziniec zrobiony w balijskim stylu. *Miły personel. *Położenie - 10 min. pieszo od Ubud Market. *W pobliżu liczne sklepy i restauracje.

    • -

      *Zamówiliśmy transfer z lotniska do hotelu, który został dwukrotnie potwierdzony. Na lotnisku nikt na nas jednak nie czekał, a w hotelu nie wyjaśniono nam dlaczego. Ostatecznie nie mieliśmy problemów ze znalezieniem transportu zastępczego.

    8 kwietnia 2015
    Jakub Polska
  • J4 Hotels Legian

    Legian, Indonezja

    Od

    110zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      - perfect place,

    11 października 2014
    SEBASTIAN Polska
  • Shiori-an

    Kyoto, Japonia

    Od

    88zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Private 4-persons tatami room ( we used it for 3 persons ) was in fantastic price. Place itself was well organized and quit modern. Full of friendly backpackers/travelers. Just 7 minutes away from JR Kyoto Station.

    29 maja 2015
    Artur Polska
  • Whispering Palms Hotel

    Bentota, Sri Lanka

    Od

    307zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Wspaniały hotel. Miejsce bajkowe, romantyczne i urocze. Byliśmy 8 osobową grupą przyjaciół i każdy z nas był zachwycony pobytem. Bardzo czysto, smacznie i komfortowo. Polecamy każdemu kto chce spędzić wakacje w wyjątkowo pięknym miejscu.

    28 marca 2015
    Iwona Polska
  • Yuzan Guest House Annex

    Nara, Japonia

    Od

    212zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Everything!!! Very comfortable place and the staff speak very good English. Moreover we could check in ( leave the luggage in our own room, not in a luggage room ) before ordinary check in time :-) Guest house is stylish and well kept. Really pity that we didn't stay there longer...

    17 maja 2015
    Artur Polska
  • Centara Grand Phratamnak Pattaya

    Pattaya South, Tajlandia

    Od

    322zł
    Średnia ocena: 8.2
    • +

      Fantastyczna obsługa, hotel fantastycznie położony nad samym morzem, ale daleko od zgiełku Pattai

    7 kwietnia 2015
    Piotr Polska
  • Royal Hotel

    Sydney, Australia

    Od

    410zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Lokalizacja, warunki, obsługa czystość, darmowy parking- wszystko na poziomie. Żyrandole, sklepienia zamkowe... Poza tym - tylko 5 min spacerem do uroczej plaży Coogee, na miejscu restauracja serwująca posiłki w przystępnej cenie:)

    7 grudnia 2014
    Leszek Polska
  • Morgan Suites

    Brisbane, Australia

    Od

    341zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Friendly and very helpful staff. New facilities.

    30 lipca 2014
    Piotr Polska
  • Musterers High Country Accommodation

    Fairlie, Nowa Zelandia

    Od

    424zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      helpful staff.

    1 kwietnia 2015
    Maciej Polska
  • Blackcurrant Backpackers

    Taupo, Nowa Zelandia

    Od

    52zł
    Średnia ocena: 8.3
    • +

      Room, bathroom, location

    • -

      Paid Wi-Fi

    18 kwietnia 2015
    Mikołaj Polska
  • The Old Courthouse B&B

    Raetihi, Nowa Zelandia

    Od

    225zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      znakomita domowa atmosfera podgrzewane łóżka

    15 listopada 2014
    urszula Polska
  • Quest Townsville on Eyre

    Townsville, Australia

    Od

    328zł
    Średnia ocena: 9.1
    • +

      Brand new. Very good equipment! ALL perfect.

    4 maja 2015
    olaf Polska
  • Reef Palms

    Cairns, Australia

    Od

    396zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      Dobry i komfortowy hotel.

    16 lutego 2015
    Waldemar Wielka Brytania
  • Casuarina Motel Suites

    Pokolbin, Australia

    Od

    270zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Amazing and very romantic place♡

    8 stycznia 2015
    Elizabeth Australia
  • Średnia ocena: 9
    • +

      老板热情好客,所有旅游小事项都仔细告知,还开车带我全家去办myki卡

    • -

      nothing

    28 lutego 2015
    yu Australia
  • Newhaven Holiday Park

    New Haven, Nowa Zelandia

    Od

    181zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      Wszystko :)

    • -

      Odrobinę daleko do morza

    4 kwietnia 2015
    CHRIS_SEVEN Polska
  • Lantern Court Motel

    Reefton, Nowa Zelandia

    Od

    299zł
    Średnia ocena: 9.1
    • +

      Czysto i sympatycznie!!!

    18 stycznia 2015
    Karolina Polska
  • The Chocolate Box

    Whitianga, Nowa Zelandia

    Od

    275zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      everything!

    • -

      nothing!

    17 lutego 2015
    Sebastian Polska
  • Aspley Pioneer Motel

    Brisbane, Australia

    Od

    300zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      Bardzo miła obsługa, dobra lokalizacja :) czysto, dobrze działające WiFi i co się rzadko zdarza darmowe :) POLECAM

    25 stycznia 2015
    Karolina Polska
  • Kahurangi

    Onekaka, Nowa Zelandia

    Od

    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Everything is perfect

    • -

      WiFi could be better

    31 stycznia 2015
    Tomasz Polska
  • Ploughmans on Ivy

    Horsham, Australia

    Od

    437zł
    Średnia ocena: 9.2
    • +

      Piękny, duży dom. W pełni wyposażona kuchnia. Ogród wyposażony w griil gazowy i meble ogrodowe. Bardzo komfortowe warunki.

    10 grudnia 2014
    KATARZYNA Polska
  • Villa Melbourne

    Melbourne, Australia

    Od

    355zł
    Średnia ocena: 9.8
    • +

      Wspaniali gospodarze Villi starajacy się z wielkim zaangażowaniem pomagać w każdym aspekcie pobytu.Dobra lokalizacja w spokojnej okolicy z niewielką odległością do stacji metra.

    • -

      Wszystko było super.

    30 stycznia 2015
    Zbigniew Polska
  • Edge on Beaches

    Agnes Water, Australia

    Od

    410zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Everything

    • -

      Nothing

    16 kwietnia 2015
    Kiteisright Polska
  • Beachfront Apartments on Trinity Beach

    Trinity Beach, Australia

    Od

    874zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Fantastic !!!

    • -

      Too short :(

    19 lutego 2015
    Tomasz Polska
  • The Only Backpacker's Inn

    Toronto, Kanada

    Od

    75zł
    Średnia ocena: 8.2
    • +

      Wszystko

    • -

      Nic

    28 marca 2015
    fotodo Polska
  • Hampton Inn & Suites - Minneapolis/Downtown

    Minneapolis, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    468zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Miła i uczynna obsługa. Blisko do metra. Blisko do centrum miasta.

    • -

      Nie mam krytycznych uwag.

    18 czerwca 2015
    Jadwiga Polska
  • Hard Rock Hotel & Casino Lake Tahoe

    Stateline, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    221zł
    Średnia ocena: 7.6
    • +

      Chyba najwygodniejsze łóżka na jakich kiedykolwiek spałam!!!

    • -

      Brak lodówki w pokoju.

    6 kwietnia 2015
    Izabela Polska
  • Microtel Inn & Suites Sault Ste. Marie

    Sault Ste. Marie, Kanada

    Od

    366zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Friendly staff, clean comfortable facilities, nice breakfeast

    5 czerwca 2015
    Radoslaw Kanada
  • Aqua Hotel

    Fort Lauderdale, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    370zł
    Średnia ocena: 8.9
    • +

      Lokalizacja blisko publicznej plaży, restauracji, komunikacji (autobusy miejskie, Centum handlowego). Łatwy dostęp do sklepu spożywczego Publix, centrow handlowych. Uczynna, profesjonalna obsługa. 2 baseny, dostępne darmowe ręczniki kąpielowe, leżaki i parasole które można zabrać na publiczną plażę.

    29 czerwca 2014
    Dariusz Polska
  • Średnia ocena: 9.1
    • +

      Wszystkim, którzy chcą odwiedzić Park Narodowy Banff zdecydowanie polecam pobyt w ACC w Canmore. Lokalizacja 100 razy lepsza niż w samym Banff, na uboczu w lesie z widokiem na góry. Samochodem do parku jedzie się chwilę, więc jeśli ktoś szuka spokoju to zdecydowanie polecam. Najlepsze miejsce na świecie.

    11 czerwca 2015
    Mariusz Polska
  • Hotel Floyd

    Floyd, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    355zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Bardzo ładny hotel, w pobliżu Blue Ridge Parkway. Bezpłatny parking, cisza i spokój, miła obsługa, czystość. Do tego całkiem dobra cena.

    • -

      Trochę ubogie śniadanie.

    17 października 2014
    Krzysztof Polska
  • B&B Villa Morena

    Akumal, Meksyk

    Od

    243zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      great place to be, very good food

    13 marca 2015
    waldemar Polska
  • Mango y Papaya 26

    Playa del Carmen, Meksyk

    Od

    168zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Bardzo mili ludzie. Pozdrawiamy. Dobra lokalizacja, cicho, blisko do plaży, sklepów, restauracji. Very nice people. Greetings. Good location, quiet, close to the beach, shops, restaurants.

    11 grudnia 2014
    Piotr Polska
  • Inn at 410 B&B

    Flagstaff, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    748zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Wnętrze budynku i jego historia, oraz przepiękne śniadania.

    5 lutego 2015
    Joanna Polska
  • Delta Toronto

    Toronto, Kanada

    Od

    660zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Przepiękny widok na jezioro z wyższych pięter. Personel przemiły. Możliwość zakupienia smacznych śniadań w restauracji na dole. Lokalizacja hotelu idealna do zwiedzania miasta, porannego joggingu, spacerów nad jezioro.

    23 lipca 2015
    Alicja Polska
  • Legacy Inn

    Price, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    235zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Comfortable, clean and spacious rooms! Good breakfast! Bardzo fajny motel na trasie z Salt Lake City do Arches Parku. Ładnie urządzony i zadbany. Pokoje przestronne i czyste. Dobre śniadanie. Polecam!

    16 lipca 2015
    Karol Polska
  • Frances Street Bottle Inn

    Key West, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    524zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      Everything was perfect!

    7 lipca 2015
    Witold Polska
  • Duo Housing

    Waszyngton, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    131zł
    Średnia ocena: 7.7
    • +

      I stayed in this hostel few days and was very happy about it. Very clean hostel, nice atmosphere, stuff very helpfull.

    • -

      -

    14 czerwca 2015
    Agata Polska
  • Casa Virgilios B&B

    Nuevo Vallarta , Meksyk

    Od

    232zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Wonderrful place and localisation.

    30 listopada 2014
    Juliusz Polska
  • Simonton Court

    Key West, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    692zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      Super breakfest

    19 października 2014
    Marcin Polska
  • The Pines Bed & Breakfast

    Revelstoke, Kanada

    Od

    346zł
    Średnia ocena: 9.8
    • +

      atmosfera, wyposażenie, właściciele

    13 czerwca 2015
    Ewa Polska
  • Hotel & Hostel Berakah

    Copán, Honduras

    Od

    26zł
    Średnia ocena: 8.3
    • +

      Bardzo przyjemny i tani hotelik w dobrym miejscu do odwiedzenia Copan - miasta Majów. Miła, dwujęzyczna obsługa.

    7 kwietnia 2015
    Magdalena Polska
  • Sheraton Presidente San Salvador

    San Salvador, Salwador

    Od

    408zł
    Średnia ocena: 8.3
    • +

      Mimo braku rezerwacji na cały pobyt " ,tłoku" gości ułatwiono mi pozostanie w jednym pokoju przez cały okres - o co prosiłam bez konieczności przenosin. Atutem hotelu jest tez basen , możliwość korzystania w Max wydłużonym czasie oraz jego głębokość co sprawia ze można w nim popływać a nie tylko " potoczyć" sie zakedwie

    • -

      Nie

    16 lipca 2015
    Antonina Magdalena Polska
  • Finca Tatin

    Lívingston, Gwatemala

    Od

    98zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      Rewelacyjna lokalizacja dla lubiących odludzie i wodę - dostępny tylko drogą wodną. Możliwość korzystania z kajaków, wycieczek do lasu, wspaniała, piękna okolica.

    7 kwietnia 2015
    Magdalena Polska
  • Hotel Luz de Luna

    Santa Teresa, Kostaryka

    Od

    187zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Perfect place for holiday,surf and chill out !!!

    19 sierpnia 2014
    Jakub Polska
  • Hotel Bula Bula

    Playa Grande, Kostaryka

    Od

    297zł
    Średnia ocena: 8.1
    • +

      Piękny hotel, nieziemskie śniadania, wygodne pokoje, bardzo miła obsługa

    28 grudnia 2014
    Justyna Polska
  • Hotel Amor de Mar

    Montezuma, Kostaryka

    Od

    262zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      Wyjątkowy ogród, sea pool, blisko do wielu atrakcji (wodospad, surfing, canopy tour), pomocna i miła obsługa, zdrowe i pyszne posiłki. Jedno z najlepszych miejsc na świecie w jakich miałam okazję być.

    28 grudnia 2014
    Justyna Polska
  • Monkey Lodge Panama

    Chilibre, Panama

    Od

    411zł
    Średnia ocena: 7.8
    • +

      Super położenie, super obsługa, super wycieczki indywidualne podejście dopasowane do potrzeb

    28 marca 2015
    EDYTA Polska
  • Holiday Inn San Jose Aurola

    San José, Kostaryka

    Od

    290zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      lokalizacja, super wygodne łóżka, obsługa, wystrój lobby

    • -

      skromne śniadania (jak na sieć Holiday Inn), łazienka mogłaby być bardziej nowoczesna

    25 grudnia 2014
    Monika Polska
  • Riu Plaza Panama

    Panama, Panama

    Od

    408zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Wszystko

    • -

      Pogoda

    30 czerwca 2015
    Diego Polska
  • Las Nubes Natural Energy Resort

    Matapalo, Kostaryka

    Od

    673zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Przepieknie wkomponowany w otoczenie tripikalnego lasu interesujacy objekt. Przemila obsluga i wspaniale jedzenie za niedurze jak na Kostaryke pieniadze. Bezposredni kontakt z przyroda zdala od komer yjnych parkow.

    9 lutego 2015
    Jerzy Polska
  • Średnia ocena: 8.9
    • +

      Dobry standard, czysto, bardzo dobra obsługa, fajnie usytuowany basen na 15 piętrze z widokiem na panoramę miasta. Śniadania ubogie, mały wybór dań, praktyczny brak warzyw i owoców (były jedynie banany lub arbuz). Dobra cena do jakości

    23 lipca 2015
    Tomasz Polska
  • Średnia ocena: 9.1
    • +

      Wszystko

    5 października 2014
    JackP Polska
  • Hotel Roca Negra Del Arenal

    Fortuna, Kostaryka

    Od

    243zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      Piękny ogród i niesamowity widok na wulkan. Miła i pomocna obsługa.

    16 listopada 2014
    Krzysztof Polska
  • Hotel Casa Canada

    Big Corn Island, Nikaragua

    Od

    295zł
    Średnia ocena: 8.2
    • +

      wspaniale położony hotel, leżąc w łóżku można obserwować ocean. Cisza i spokój.Sympatyczna obsługa. To jest to!

    15 marca 2015
    Sławomir Polska
  • Arenal Manoa & Hot Springs

    Fortuna, Kostaryka

    Od

    346zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      Znakomity bungalow, piękna restauracja, znakomity wybór w bufecie śniadaniowym. Piękna przyroda otoczenia. Widok na El Arenal (chyba) ze wszystkich bungalows

    10 lutego 2015
    Jerzy Polska
  • Cabinas El Pueblo Bed & breakfast

    Monte Verde, Kostaryka

    Od

    75zł
    Średnia ocena: 8.3
    • +

      Duzy ,jasny pokoj,,sniadanie,kawa i herbata bezplatnie przez caly dzien.Najlepszy i najtanszy hostel w mojej podrozy po Kostaryce

    • -

      Dojscie do hostelu po kamieniach w dol

    13 listopada 2014
    Danuta Polska
  • Hodi Hodi Zanzibar

    Matemwe, Tanzania

    Od

    972zł
    Średnia ocena: 0
    • +

      położenie , plaża, standard

    6 marca 2015
    Magdalena Polska
  • Średnia ocena: 8.3
    • +

      Świetna lokalizacja, personel anglojęzyczny bardzo komunikatywny i przemily. Kucharz znakomity. Bardzo pomocny we wszystkim manager hotelu. Sam hotel bez zastrzeżeń, do dyspozycji odkryty basen /marzenie podrożujących po Saharze/, klimatyzacja, ciepla i zimna woda do oporu. Super, polecamy to miejsce !!!

    22 sierpnia 2014
    Katarzyna&Jacek Polska
  • Bay Vista Guesthouse

    Mossel Bay, RPA

    Od

    104zł
    Średnia ocena: 9.1
    • +

      All good. We had small room with private bathroom. Near (few blocks) to harbour, shark cage diving, late evening open shopping mini market. To see for sure Cango Caves and Shark Cage Diving. Whales when will come.

    4 czerwca 2015
    Olgierd Polska
  • Riad Bindoo

    Marrakesz, Maroko

    Od

    316zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      Nice location, in a quite neighborhood, yet very close to all very busy tourist spots. Very clean, nice design, super friendly staffs. Very nice swimming pool and terrace. Highly recommended.

    30 czerwca 2015
    stanislaw Irlandia
  • Casa Privada De Plateau

    Praia, Wyspy Zielonego Przylądka

    Od

    157zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Spędziliśmy cudowne chwile w tym miejscu. Gospodarze są uczynni pomocni. Apartament przepiękny, bardzo gustownie urządzony. Polecamy!

    18 listopada 2014
    Tomasz Czerniak, Magdalena Czerniak, Tadeusz Orłowski, Blanka Kamrowska Polska
  • Palais El Yazid

    Fez, Maroko

    Od

    91zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      Bardzo życzliwy, uśmiechnięty młody właściciel, który odebrał nas z miejsca gdzie wysiedliśmy z taxi i zaprowadził na miejsce. chętnie służy pomocą i interesuje się, czy czujesz się u niego ok. Taras z widokiem na panoramę medyny. Smaczne śniadanie. Wspaniałe wspomnienia z Fez !!

    31 maja 2015
    Joanna Polska
  • Karin's Hotel

    Tamellalt, Maroko

    Od

    62zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Karin super babka bardzo dba o gości.

    • -

      Wszystko super!

    22 kwietnia 2015
    Marcin Polska
  • Dar Latifa Riad

    As-Sawira, Maroko

    Od

    165zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Everything was great. Best place in Essaouira.

    21 lipca 2015
    Wojtek Polska
  • Casa Café Mindelo

    Mindelo, Wyspy Zielonego Przylądka

    Od

    164zł
    Średnia ocena: 8.2
    • +

      nice people, good climate

    27 marca 2015
    andrzej Polska
  • Amoudou Guest House

    Mirleft, Maroko

    Od

    Średnia ocena: 8.3
    • +

      Bardzo polecam to miejsce. Duże, wygodne apartamenty, w pełni wyposażone. Na przywianie dostaliśmy wielki talerz kuskusu

    26 maja 2015
    Jaroslaw Polska
  • O'Soleil Chalets

    La Digue, Seszele

    Od

    557zł
    Średnia ocena: 8.6
    • +

      Domek znajduje się prawie przy plaży, która ucieszy osoby snurkujące. Jest znakomicie i gustownie wyposażony. Gospodarz pomagał nam rozwiązać każdy problem. Monitorował zagubiony przez linie lotnicze bagaż, przyniósł prowiant na śniadanie, podrzucał kiście bananów, zamawiał transport... No i fajnie się z nim gawędziło.

    21 lipca 2015
    JADWIGA Polska
  • The Sands at Nomad

    Diani Beach, Kenia

    Od

    337zł
    Średnia ocena: 8.9
    • +

      - lokalizacja - stosunek jakości do ceny - obsługa

    17 listopada 2014
    Michal Polska
  • Kasbah Fenneca

    Aït Ben Haddou, Maroko

    Od

    124zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Away from crowds, private and cozy.

    • -

      Limited menu.

    24 marca 2015
    Tomasz Polska
  • Średnia ocena: 9.7
    • +

      Przepiękne położenie, znakomita obsługa. Pełny komfort.

    15 maja 2015
    Edmund Polska
  • Surf Stay Taghazout

    Taghazout, Maroko

    Od

    Średnia ocena: 8.5
    • +

      Chris jest wspaniałym gospodarzem. Pokazał i opowiedział nam wszystko co było potrzebne aby nasz wypad był udany. Gorąco polecam.

    26 marca 2015
    Michal Polska
  • Ecotel Midrand

    Midrand, RPA

    Od

    133zł
    Średnia ocena: 6.6
    • +

      Nice place. Good location to drive everywhere around Johannesburg and Pretoria, to airport. 100 away is big shopping center and easy to do barbecue.

    18 czerwca 2015
    Olgierd Polska
  • Les Alizés

    Santa Maria, Wyspy Zielonego Przylądka

    Od

    84zł
    Średnia ocena: 8.1
    • +

      Bardzo życzliwi właściciele mówiący po polsku. Super lokalizacja blisko centrum oraz plazy. Pokoje czyste. Internet OK.

    23 lipca 2015
    Witold Polska
  • Villa El Gada

    Marrakesz, Maroko

    Od

    178zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Panie z obslugi mimo ze nie mowily po angielsku lub francusku robily wszystko zeby pomoc

    11 kwietnia 2015
    Mariusz Maroko
  • Riad El Guilhem

    Marrakesz, Maroko

    Od

    140zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      Świetne położenie, na samym skraju Mellahu, bardzo blisko do wszystkich najważniejszych miejsc w Marrakeshu. Przepięknie zbudowany i położony pozwala na oddanie się pełnemu relaksowi, szczególnie rozkoszując się zachodem słońca na tarasie. Do tego rewelacyjna obsługa i przemili właściciele. Nic dodać, nic ująć.

    • -

      Po 7 dniach pobytu śniadania, choć pyszne i podane w pięknej scenerii, robią się monotonne.

    21 czerwca 2015
    Wojciech Polska
  • Średnia ocena: 8.9
    • +

      Ustronne , przepiękne miejsce w malowniczej okolicy

    • -

      Nie mam uwag

    16 marca 2015
    Grażyna Polska
  • Cap Ouest by Horizon Holidays

    Flic-en-Flac, Mauritius

    Od

    665zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Lokalizacja obiektu jest wspaniała. Wyposażenie apartamentu bardzo dobre. Personel bardzo przyjazny i pomocny

    2 lutego 2015
    Tomasz Polska
  • Kampala Serena Hotel

    Kampala, Uganda

    Od

    849zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Perfect hotel! Perfect.

    11 stycznia 2015
    Krzysztof Polska
  • El Beaterio

    Santo Domingo, Dominikana

    Od

    299zł
    Średnia ocena: 9
    • +

      wspaniały hotel w sercu dzielnicy kolonialnej. ma niesamowity klimat, bardzo dobre śniadania wliczone w cenę. świetny personel, świetnie działające wi-fi. jeśli nocować w Santo Domingo to tylko w tym hotelu. warty swojej ceny

    28 listopada 2014
    Anna Polska
  • Chalet Tropical Village

    Las Galeras, Dominikana

    Od

    151zł
    Średnia ocena: 8.9
    • +

      Plaża La Playita jest absolutnie wspaniałe, zdecydowanie najwspanialsza plaża w całej Republice Dominikańskiej. Nie ma ludzi, a widok jest po prostu niesamowity! Sarah jest najlepszym gospodarzem jakiego można sobie wyobrazić, nie ma dość słów aby opisać jak jest miła, pomocna i życzliwa. Kiedy Sara usłyszała, ze okradziono nas w Santo Domingo zaproponowała nam prywatna Chalet w specjalnej cenie - naprawdę miałyśmy zły start w Dominikanie, ale pobyt w Tropical Chalet zmienił to 180 stopni! Cały personel pracujący tam jest uprzejmy i zawsze uśmiechnięty, śniadanie podane do pokoju jest tylko wisienką na torcie! Nie ma takiego miejsca w całych Karaibach, jedyną rzecz która żałujemy to przebywa tak krótko! Chcemy wrócić do tego raju jak najszybciej !!! La Playita Beach is absolutely breathtaking and the best beach by far in whole Dominican Republic! There is no people, and the view is just spectacular! Sarah is the best host you could imagine, there is not enough words to describe how kind, helpful and thoughtful she is. When she heard we were robbed in Santo Domingo she proposed to put us in private Chalet at a special rate- we really had a bad start in Dominican Republic but staying in Tropical Chalet change it 180 degrees! Whole stuff working there is kind and always smiling, the breakfast brought to the room is just icing on the cake! There is no place like this in whole Caribbeans, the only thing we regret is staying so short! We already want to go back to this paradise !!!

    • -

      We loved everything there.

    8 sierpnia 2014
    Agnieszka Stany Zjednoczone Ameryki
  • Hotel Casa Valeria

    Sosúa, Dominikana

    Od

    217zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      Klimatyczny butikowy hotelik, wybijający się poziomem wyposażenia i obsługi ponad standardy panujące w tym kraju :) Zdecydowanie najprzyjemniejsze miejsce w jakim nocowaliśmy z 15 hoteli jakie zwiedziliśmy podczas objazdu Dominikany.

    29 października 2014
    Tomasz Polska
  • The Villas at Simpson Bay Resort & Marina

    Philipsburg, Sint Maarten

    Od

    530zł
    Średnia ocena: 8.2
    • +

      Piękne krajobrazy , pokój nad samą zatoką 10 m do morza,Super widok na startujące samoloty.

    • -

      ---------------------------------------------

    16 grudnia 2014
    Jacek Polska
  • Chateau Blanc Apartments on Sea

    Christ Church, Barbados

    Od

    374zł
    Średnia ocena: 8.5
    • +

      WSZYSTKO!!! Położenie nad samym oceanem, rafa powoduje że nie ma na plaży dużych fal. Czyli bezpiecznie dla dzieci. Widok na ocean!! Obsługa idealna, wręcz rodzinna atmosfera. Załatwią wszystko. Na mnie czekali do 20.00. Bez problemu. Kuchnia świetnie wyposażona. Bar z napojami, jedzeniem i muzyką tuż obok. Wi-fi w całym hotelu. Leżaki bezpłatne. Duży taras. Gorąco polecam!!!!!! Wspaniałe widoki, rano budzi cię szum fal. I ta luzacka atmosfera! Odradzam zwolennikom 5* all inclusive :).

    • -

      Czasami słabe ciośnienie wody.

    17 grudnia 2014
    burek Polska
  • Średnia ocena: 9.6
    • +

      Duże , czyste pokoje; b.miły i pomocny personel , usługi konsjerża; przepyszne jedzenie, elegancko podane ; wygodne łóżka przy basenie i na plaży;

    • -

      Pomimo próśb hotelu goście hotelowi rezerwowali sobie łóżka na plaży i przy basenie, już ok. 7 rana większość była zajęta. Na kolacje często zdarzało się , że panowie przychodzi w krótkich szortach i klapkach

    9 lipca 2015
    Katarzyna Polska
  • Średnia ocena: 9.1
    • +

      Really relaxing place, simply can reccomend this place

    1 czerwca 2015
    Dawid Polska
  • South Gap Hotel

    Saint Lawrence, Barbados

    Od

    309zł
    Średnia ocena: 8.1
    • +

      Very nice comfortable hotel, nice staff

    • -

      Poor wifi

    22 lipca 2015
    Marek Irlandia
  • Średnia ocena: 7.9
    • +

      - Florie to bardzo miła osoba i mówi po angielsku co dla nieznających hiszpańskiego jest zbawienne :) odpowiada na wszelkie pytania, doradza, zna dobrze okolicę, - pokoje czyste i wygodne w świetnej lokalizacji - blisko centrum a jednocześnie trochę na uboczu, więc nie słychać hałasu, ZDECYDOWANIE POLECAM

    10 grudnia 2014
    Joanna Polska
  • Karibo Punta Cana

    Punta Cana, Dominikana

    Od

    370zł
    Średnia ocena: 8.5
    • +

      Ogromny apartament, w pełni wyposażona kuchnia. Dobra restauracja hotelowa. Bezpłatny transfer na plażę i do marketu. Większe centrum handlowe 10 min. samochodem. Obsługa profesjonalna. Możliwość wykupienia wycieczek w recepcji - polecam. Bezpiecznie i spokojnie. Parking na miejscu.

    • -

      Zasięg WiFi w naszym pokoju nie był najlepszy. Przy basenie i recepcji co najmniej dobry.

    25 listopada 2014
    Jakub Polska
  • Costambar

    San Felipe de Puerto Plata, Dominikana

    Od

    168zł
    Średnia ocena: 8.5
    • +

      cichy hotel z miłą i dyskretną obsługą, położony blisko plaży, piękna okolica, mało turystyczne miejsce

    14 stycznia 2015
    Justyna Polska
  • Tropicana Aruba Resort & Casino

    Eagle Beach, Aruba

    Od

    377zł
    Średnia ocena: 7.8
    • +

      Big Room , good kitchen in this kind of hotel

    6 października 2014
    Sylwester Polska
  • Residences Guadeloupe

    Sainte-Rose, Gwadelupa

    Od

    186zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      lokalizacja, wyposażenie domków, pomocny właściciel

    14 czerwca 2015
    Jarosław Polska

Najpopularniejsze opinie

  • Hotelik Pod Baranami

    Siechnice, Polska

    Od

    90zł
    Średnia ocena: 7,8
    • +

      dobra cena, miły personel, smaczne jedzenie, przestronne pokoje, duży parking

    • -

      bez zastrzeżeń

    28 marca 2015
    StefekBurczymucha Polska
  • Podewils Old Town Gdansk

    Gdańsk, Polska

    Od

    590zł
    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Świetna lokalizacja, cudowna atmosfera na którą składa się profesjonalna, dyskretna obsługa, smaczne i urozmaicone śniadania.

    14 marca 2015
    Urszula Polska
  • Sanatorium Gryf

    Połczyn-Zdrój, Polska

    Od

    330zł
    Średnia ocena: 6,9
    • +

      Gryf położony w pięknej okolicy

    • -

      wszystko godne polecienia

    19 lutego 2015
    RENATA Polska
  • JA Ocean View Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    474zł
    Średnia ocena: 8,7
    • +

      - codziennie ręczniki + parasol na plażę czy basen - lokalizacja - przemiły personel - czystość - widok

    23 kwietnia 2015
    Joanna Polska
  • Santa Barbara Golf and Ocean Club

    San Miguel de Abona, Hiszpania

    Od

    206zł
    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Położenie hotelu bezpośrednio przy morzu, czystość, rewelacyjny serwis personelu (pozdrowienia dla pani Ani), po wymeldowaniu możliwość korzystania z udogodnień hotelu wraz z późniejszą możliwością przebrania i wzięcia prysznica ze świeżym ręcznikiem, bardzo dobrze zaopatrzony sklep w hotelu, zadbane pokoje i kwietniki, widoki z pokoju i tarasów.

    • -

      Wysoka cena za WIFI, problemy z internetem, zapachy kanalizacji przy willach przy morzu. Sugestia - w aneksie kuchennym przydałaby się zmywarka.

    22 lutego 2015
    Paweł Polska
  • Hotel Polesie

    Białka, Polska

    Od

    130zł
    Średnia ocena: 8,1
    • +

      bliskość jeziora i lasu

    13 kwietnia 2015
    Tomasz Polska
  • Krokus

    Brenna, Polska

    Od

    300zł
    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Bezapelacyjnie wszystko było super.Obsługa,właścicielka-rewelacja. Bywaliśmy w różnych miejscach-tutaj jest wspaniale.

    7 kwietnia 2015
    Jarek Polska
  • Sandra Spa Pogorzelica

    Pogorzelica, Polska

    Od

    423zł
    Średnia ocena: 7
    • +

      ok

    22 kwietnia 2015
    Piotr Polska
  • Castle in the Sand

    Ocean City, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    576zł
    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Położenie hotelu plaza bardzo fajne miejsce

    25 sierpnia 2014
    Edyta Stany Zjednoczone Ameryki
  • Hotel Metropol

    Warszawa, Polska

    Od

    160zł
    Średnia ocena: 8,3
    • +

      lokalizacja, śniadanie OK,

    27 kwietnia 2015
    jacek Abchazja
  • Ad Turres

    Crikvenica, Chorwacja

    Od

    198zł
    Średnia ocena: 6
    • +

      Widok na morze z pokoju i bliskośc plaży

    • -

      robaki w pokoju, bardzo niski standart wykończenia i mebli, brak lodówki i klimatyzacji, jedyny kontakt w miejscu bardzo niedogodnym

    31 lipca 2014
    Barbara Polska
  • Średnia ocena: 7,4
    • +

      Hotelik kameralny,smaczne i bogate w warzywa i owoce menu.autobusami można bez problemu dojechac do centrum.

    • -

      Mala plaża z płytką wodą więc trudno posmakować uroków tego wspaniałego morza. Brak jakichkolwiek wieczornych animacji.

    22 lutego 2014
    Elżbieta Polska
  • Hotel Ocean

    Miami Beach, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    555zł
    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Przestronne, gustowne pokoje, hotel w sercu dzielnicy art deco. Dobre sniadania. Hotel posiada rowery.

    • -

      Podloga w naszym pokoju nie byla posprzatana po poprzednich gosciach i przez 7 dni naszego pobytu. Muzyka na zywo z restauracji przy hotelu jest bardzo glosna i grana az do polnocy.

    13 lipca 2014
    Małgorzata Polska
  • Willa Pod Dobrym Humorem

    Międzygórze, Polska

    Od

    150zł
    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Jak zawsze było profesjonalnie. Bardzo czysto i miła obsługa. Wygodne łóżka, smacznie jedzenie w restauracji i bogaty wybór produktów na śniadaniu . Do tego piękna okolica cisza i spokój. Polecam

    15 kwietnia 2015
    Anonimowy Polska
Wybierz datę zameldowania
Wybierz datę wymeldowania
Trwa ładowanie

Wpisz swój adres e-mail, a my ponownie wyślemy Ci potwierdzenie

Wpisz poprawny adres mailowy

Potwierdzenia rezerwacji zostały wysłane na adres

Dostarczenie wiadomości może zająć do 10 minut

Przykro nam, nie udało nam się wysłać potwierdzeń rezerwacji