Liczba sprawdzonych opinii od prawdziwych Gości

Jak to działa?

  • 1

    Najpierw rezerwacja

    Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.

  • 2

    Potem podróż

    Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.

  • Na końcu opinia

    Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.

Najpopularniejsze kraje

  • Mercure Gold Hotel Al Mina Road Dubai

    - Czysto, przemila obsługa, dobre sniadania.

  • Classic Motel Mermaid Beach

    - Good location next to main road and just one block from fantastic beach. Quiet room with very comfortable bed. Nice and helpful staff.

  • Windsor Atlântica

    - super!!! wspaniale sniadania, piekny widok , super basen. wspaniała obsługa! POLECAM!!

  • The Novel Stay

    - Everything was awesome

  • B&B Hotel Nürnberg-Hbf

    - Bardzo dobry hotel z przemiłą obsługą i darmowym parkingiem

  • AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott

    - Wspaniała lokalizacja, miła obsługa, pyszne śniadania.

  • Chambres d'Hotes Les Hirondelles

    - Przestronne pokoje (byłem już trzeci raz), śniadanie, łazienki.

  • Holiday Inn Cardiff North M4 Jct 32

    - hotel personel lokalizacja itd

  • Aegean View

    - Bardzo duży ośrodek Mnogość rozrywek w ciągu dnia Bardzo dobre jedzenie Kilka basenów Shuttle bus na plaże (miasta)

  • Alam Bali Hotel

    - Fajna miejscowka. Dawno nie spotkalismy sie z tak milym i uczynnym personelem.

  • Vacancy House Rome

    - Wyposażenie i komfort, położenie blisko metra.

  • Hotel Peace Land

    - Lokalizacja blisko portu, przemiła obsługa, japońskie sniadanie w cenie.

  • GTower Hotel

    - Cały pobyt był fantastyczny, od położenia po obsługę i pokój.

  • Bed and Breakfast de Ouwebeer

    - Wspaniałe miejsce, tuż obok jednej z największych atrakcji Holandii - wiatraków Kinderdijk.

  • Willa Zuzanna

    - wszędzie blisko, same centrum, lodówka,super kabina prysznicowa która nie przecieka,

  • Cova da Iria Hotel

    - WYGODA.OBSLUGA IINTYMNOSC.

  • Pushkin Hotel

    - Personel wręcz niesamowicie życzliwy, pomocny, serdeczny, dziewczyny na medal, żadna usługa i przysługa nie wydawała im się ponad miarę - załatwiały wszystko!

  • Amari Don Muang Airport

    - Naprawdę fajny hotel, bardzo blisko lotniska,tak naprawdę hotel posiada bezpośrednie przejście z lotniska do hotelu. Pokój duży, przestronny, z wielkim łóżkiem. Polecamy :-)))

  • Hotel Baris

    - Przemila obsluga, bardzo czyste miejsce, recepcja czynna cala dobe, mimo lokalizacji w samym centrum troche egzotyczne ale dostepne bezpieczne miejsce parkingowe.

  • Jaybirds Inn - Saint Augustine

    - Super comfortable room. Extra largo breakfast and we git additional voucher to a restaurant.

Najnowsze opinie

  • Średnia ocena: 9,3
    • +

      Bardzo miła właścicielka, bardzo czysto, rewelacyjne śniadanie!!! Polecam wszystkim!

    2 września 2015
    Łukasz Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Wszystkim polecam pobyt w Pomorskich Apartamentach AQUARIUS. Miła obsługa. Bardzo czysto, bardzo spokojnie i bardzo bezpiecznie. Wyposażenie apartamentu rewelacyjne. Naprawdę zachęcam ... skorzystajcie:)

    2 września 2015
    Małgorzata Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      Czysto, blisko centrum.

    2 września 2015
    Izabela Polska
  • Średnia ocena: 8,5
    • +

      dogodna komunikacja, restauracji(pizza)sklepu,piekarni,apteki

    2 września 2015
    barbara Polska
  • Średnia ocena: 8,3
    • +

      Miły, pomocny personel. Przestronny pokój z tarasem, bliskość jeziora nad którym można się zrelaksować. Niezbyt duży parking przy hotelu, ale większy jest ok 50 od hotelu. Możliwość wypożyczenia roweru. Pyszne jedzenie - polecam sałatkę z gęsiny.

    2 września 2015
    Beata Polska
  • Średnia ocena: 9
    • +

      lokalizacja, przestronne mieszkanie, bardzo dobre wyposażenie kuchni

    • -

      trudności z parkowaniem (tylko płatna strefa), dużo pająków w mieszkaniu

    2 września 2015
    Iwona Polska
  • Średnia ocena: 7,1
    • +

      Fajny basen,dużo zieleni,wrażenie czystego świeżego powietrza,spokój,fajne miejsce

    2 września 2015
    krzysztof Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      Wspaniała atmosfera, doskonałe jedzenie, blisko trasy autobusowej. Czysto. Doskonałe miejsce na wypoczynek.

    2 września 2015
    Izabela Polska
  • Średnia ocena: 8,4
    • +

      Pyszne rogaliki na śniadanie, Świetna lokalizacja, super plaża

    • -

      Zapach z kanalizacji w łazience, Wolne Wi-Fi,

    2 września 2015
    Michał Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      Lokalizacja hotelu jest piekna , lecz dość daleko do centrum . SPA jest bardzo dobre . Basen odkryty sympatyczny . Pokoje ładne , moj był na piątym pietrze z balkonem i pięknym widokiem na panoramę Rzymu .

    • -

      Trzeba sprawdzać rachunki , bo niestety oszukują . Za kontynentalne sniadanie otrzymałam rachunek 18 € a drugiego dnia 29€ . Musiałam przeprowadzić kilka rozmów , zeby udowodnić ze placic powinnam taka sama cenę za takie samo śniadanie kazdego dnia , co było dla mnie uciążliwe . Przy basenie tez sa nieprecyzyjne rachunki i dopisują do nich rożne niezasadne kwoty .

    2 września 2015
    Krystyna Polska

Najlepiej oceniane hotele

  • Afryka
  • Azja
  • Bliski Wschód
  • Ameryka Północna
  • Europa
  • Oceania
  • Ameryka Środkowa
  • Karaiby
  • Ameryka Południowa
  • Średnia ocena: 6,7
    • +

      everything

    • -

      all was perfect

    23 czerwca 2015
    Magdalena Niemcy
  • Średnia ocena: 7,6
    • +

      Niesamowity standard jak na marokańskie warunki w tym pułapie cenowym. Przepiękny pokój, wspaniały hotel.

    • -

      Lokalizacja - długi powrót do hotelu, daleko od Mariny. Mrówki - wszędzie...

    6 stycznia 2015
    Tomasz Polska
  • Średnia ocena: 8,6
    • +

      personel ok, ładny pokój

    • -

      słabe wi fi, ale bez tragedii, zepsuty zamek w pokoju, trzeba było się naszarpać żeby otworzyć, zgłosiliśmy problem po powrocie do hotelu za 4 dni zamek dalej był uszkodzony.

    4 lipca 2015
    Maroko 2015 Polska
  • Średnia ocena: 8,2
    • +

      Bardzo fajna przestrzeń na dachu i parterze, można się poopalać i odpocząć. Personel miły, nie narzucający się. Miasteczko jest niewielkie, dlatego wszędzie jest blisko. Nie polecam pokoju Zagora, była to najtańsza opcja dlatego z niej skorzystaliśmy. Łazienka wymaga remontu, łóżko wyrobione. Śniadania dobre, ale monotonne. Mąż narzekał na bardzo niesmaczną kawę.

    7 czerwca 2015
    Anna Polska
  • Średnia ocena: 8,6
    • +

      Klimatyczny hotel w samym starym mieście niedaleko Medyny .Internet na terenie hotelu.Blisko do plaży.Pyszne obfite śniadania. Sympatyczna miejscówka Polecam

    21 czerwca 2015
    karolina Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      great family atmosphere, cordiality, cheerfulness

    13 czerwca 2015
    Ragage Polska
  • Średnia ocena: 6,7
    • +

      nice terrace

    8 maja 2015
    peregrino1 Polska
  • Średnia ocena: 7,7
    • +

      WSZYSTKO

    10 maja 2015
    roman Irlandia
  • Średnia ocena: 9,3
    • +

      Bardzo przyjemne miejsce, kilka miejsc do odpoczynku, świetna strefa przy basenie. Oaza spokoju i relaksu. Personel pomocny, śniadanie smaczne. Miejsce oddalone od centrum Zagory, raczej dla mobilnych.

    7 czerwca 2015
    Anna Polska
  • Średnia ocena: 7,9
    • +

      śniadanie na dachu, balkon bo był, pomarańcze na przywitanie

    • -

      prysznic bez zasłony, kabiny, branie prysznica oznaczało zalanie całej łazienki

    4 lipca 2015
    Katarzyna Polska
  • Średnia ocena: 8,9
    • +

      Świetna lokalizacja w obrębie starego miasta. Personel bardzo miły i chętny do pomocy. Odebrano nas z dworca bez dodatkowych opłat. Polecam

    16 sierpnia 2015
    Marcin Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      Sercem tego miejsca na pewno jest właściciel- niezmiernie miły i gościnny człowiek. Pokój bardzo przytulny i czysty, wyposażony w lodówkę, czajnik i suszarkę. Bardzo smaczne śniadanie w cenie.

    • -

      Trochę wysoka cena ale to subiektywna opinia.

    30 maja 2015
    Joanna Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      Poza trudnością w dotarciu do hotelu wszystko super.

    • -

      Bez pomocy tubylcy przewodników trudno znaleźć hotel.

    22 czerwca 2015
    Magdalena Polska
  • Średnia ocena: 8,9
    • +

      Pomimo naszego przyjazdu o bardzo późnej godzinie, Riad został otwarty. Mina Pana, który nas przyjmował była nie tęga, lecz sam bym się wkurzył jakby ktoś bez zapowiedzi przyjechał o 2 w nocy ;] Wszystko w jak najlepszym porządku. W pokojach czysto i schludnie. Śniadanie najlepsze ze wszystkich hosteli w jakich spaliśmy w późniejszym czasie. Z czystym sumieniem polecam!

    • -

      Brak możliwości płatności kartą debetową/ kredytową. Przydała by się opcja.

    22 czerwca 2015
    Seweryn Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      personel, taras, wygodne i funkcjonalne pokoje

    • -

      trzeba trochę długo czekać na ciepłą wodę pod prysznicem, jedyny minus

    28 marca 2015
    Marcin Polska
  • Średnia ocena: 8,9
    • +

      Bardzo dobra lokalizacja obiektu, w centrum medyny. Czysto, wygodne łóżko, bardzo ładny przytulny pokój, klimatyzacja, bezpłatne wifi, obfite pyszne śniadanie, ładny duży taras, bardzo polecamy!!!!

    6 lipca 2015
    Marcin Polska
  • Średnia ocena: 9,1
    • +

      Świetna lokalizacja. Obsługa znakomita. Bez problemu można porozumieć się w języku angielskim. Wszystko można zmówić w hotelu (przewodnik, transport z lotniska, kolację)). Smaczne śniadania (placki, placuszki ....uwielbiam:)

    • -

      --------------------------------------

    7 grudnia 2014
    Jolanta Polska
  • Średnia ocena: 8,2
    • +

      Bardzo miły właściciel, mimo słabego angielskiego dwoi się i troi, aby spełnić oczekiwania. Wbrew wcześniejszym opiniom internet działał całkiem nieźle, na moją prośbę właściciel przestawił nawet router, tak abym mógł korzystać bez wychodzenia z pokoju. Na śniadanie można sobie coś zamówić, ale szału ilościowego nie ma. Hotel jest troszkę oddalony o centrum miejscowości, co nie jest problemem jeśli ma się własny transport, a jest naprawdę fajne jak przebywa się w Maroku kilka dni. Nikt nas nie męczy i niczego nie wciska, można spokojnie odpocząć.

    • -

      3 km od najbliższego sklepu, ale jak jest własny transport to nie problem.

    6 czerwca 2015
    Anonimowy Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      Genialny riad. Przemily personel. Klimat jak z bajki

    4 kwietnia 2015
    Natalia Polska
  • Średnia ocena: 7,9
    • +

      Great location and very helpful staff.

    16 marca 2015
    Daria Polska
  • Średnia ocena: 7,5
    • +

      Cudowne miejsce, cisza, spokój, przepiękny widok z domku na palmy i ocean. Biała piaszczysta plaża. Bardzo zadbany teren resortu. Obsługa bardzo uczynna i pomocna, pokój czysty i codziennie przystrojony świeżymi kwiatami hibiskusa. Spędziliśmy tu niesamowitych 10 dni. Polecam Paradise Beach - wycieczka łodzią zorganizowana przez właściciela Ajay.

    20 lipca 2015
    Andrzej Polska
  • Średnia ocena: 8,1
    • +

      Miły pobyt

    4 stycznia 2015
    Anonimowy Polska
  • Średnia ocena: 9,4
    • +

      Brahim jest przesympatyczną osobą! Gdy tylko przyjechaliśmy to zabrał nas na spacer po okolicy i opowiedział o wszystkich miejscach gdzie warto tanio zjeść i kupić pamiątki. Zabrał nas autem na pobliskie plaże i dokładnie wytłumaczył jak możemy poruszać się po okolicy lokalnym transportem. Do tej pory nie miałem okazji poznać aż tak pomocnego i miłego właściciela. Pokoje są zadbane i czyste, a w kuchni znajduje się pełne wyposażenie. Lokalizacja w samym centrum mieściny skąd możemy dotrzeć na piękna plażę w 10 minut spacerkiem.

    • -

      Żałujemy jedynie, że spędziliśmy tam tylko jedną dobę.

    5 czerwca 2015
    Cezary Polska
  • Średnia ocena: 9
    • +

      - wystrój - lokalizacja - dobre wifi - czystość

    • -

      brak

    25 czerwca 2015
    Kamil Polska
  • Średnia ocena: 7,8
    • +

      Bardzo fajny taras, smaczne śniadania Miły personel Nie było problemu z obniżeniem ceny, kiedy powiedzieliśmy, że ostatniego dnia nie damy rady zjeść śniadania, z uwagi na wczesną godzinę odlotu

    • -

      Jak w całym Maroku w Medinach trochę zajmuje czasu by go znaleźć

    1 lipca 2015
    Weronika Polska
  • Średnia ocena: 7,9
    • +

      Lokalizacja w centrum portugalskiego miasta, ciepłe przywitanie, ogrzewanie w zimie, telewizor w pokoju.

    27 stycznia 2015
    Krzysztof Polska
  • Średnia ocena: 8
    • +

      Świetna lokalizacja tuż przy placu Jemaa El-Fna (łatwo znaleźć wejście obok Le Grand Balcon du Cafe Glacier). Śniadanko serwowane na tarasie z widokiem na plac :) W pokoju czysto, ciepła woda :) Free Wifi. Wieczorem klimat na placu niesamowity :)

    28 czerwca 2015
    Robert Polska
  • Średnia ocena: 8,1
    • +

      Fantastyczna i bardzo pomocna obsługa, świetne zagospodarowanie dachu (leżaki, jacuzzi), klima chłodząca pokój w kilka minut. Nie jest to super luks, ale pobyt był bardzo przyjemny i za taką cenę bardzo polecam.

    • -

      Chlorowanie wody w basenie.

    19 lipca 2015
    Anna Polska
  • Średnia ocena: 7,5
    • +

      Bardzo dobra lokalizacja, taras na dachu, miła obsługa. Czysto i klimatycznie.

    • -

      Jedynym mankamentem pobytu była łazienka. Mała, połączona z z prysznicem, który zalewal wszystko co stało obok.

    20 czerwca 2015
    Emilia Polska
  • Średnia ocena: 8,9
    • +

      Niesamowicie komfortowy hotel, świetne śniadania.

    31 marca 2015
    Andrzej Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      lokalizacja, widoki z okien, balkonow i skybar. wspanialy basen, znakomita obsluga, pyszne sniadania, wspaniale restauracje. wysoki komfort pokojow

    • -

      slabo dzialajace wi-fi w pokojach.

    9 sierpnia 2015
    Anna Polska
  • Średnia ocena: 9,3
    • +

      Zakończenie podróży po Indiach - wspaniały hotel, atmosfera, jedzenie, personel... Śniadania i basen - rewelacyjne :)

    • -

      -

    24 lutego 2015
    Andrzej Polska
  • Średnia ocena: 9,3
    • +

      wspaniały hotel również dla rodzin z dziećmi. W pokoju codziennie świeże owoce, ogromny wybór na śniadaniu, możliwość zamówienia pokoi łączonych. Teren olbrzymi, dużo prywatności, przepiękna bezpieczna plaża

    31 stycznia 2015
    joanna Polska
  • Średnia ocena: 9
    • +

      Widok na wieże Petronas.

    • -

      Restauracja na piątym piętrze jest fatalnie urządzona. Pozbawiona światła dziennego , wygląda jak hala dworcowa. Pomimo tego hotel jest bardzo ładny i godny polecenia.

    27 lipca 2015
    Rafał Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      Komfort, położenie, serwis, internet.

    • -

      Trzy zestawy śniadań przy dłuższym pobycie stają się "nudne", choć poszczególne zestawy bardzo smaczne i obfite.

    4 czerwca 2015
    Zbigniew Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      Absolutnie wszystko. Polecam apartamenty z widokiem na miasto. Warto doplacic, bo wrazenie jest niezapomniane. Znakomite sniadania.

    • -

      -

    16 sierpnia 2015
    Anna Polska
  • Średnia ocena: 8,9
    • +

      Walking distance to Peace Memorial, Hiroshima Castle. Bus stop to/from Train Station. Good WiFi.

    26 maja 2015
    Robert Polska
  • Średnia ocena: 8
    • +

      Lokalizacja, jakość/cena

    • -

      Trzeba wcześnie przychodzic na śniadanie żeby zalapac sie na cokolwiek.

    16 sierpnia 2015
    Aneta Polska
  • Średnia ocena: 8,2
    • +

      wszystko

    • -

      nic

    26 maja 2015
    Jerzy Polska
  • Średnia ocena: 9,1
    • +

      Świetna lokalizacja. Bardzo pomocna obsługa.

    • -

      Nieco mały pokój, bez miejsca do wypakowania jakichkolwiek rzeczy.

    26 sierpnia 2015
    gość Polska
  • Średnia ocena: 9,2
    • +

      dobra lokalizacja, super-wygodne łóżko, genialne śniadania, boski basen "na krawędzi". Jesteśy zachwyceni i w Bangkoku nie wybierzemy już nigdy innego hotelu!!!

    1 kwietnia 2015
    jolanta Polska
  • Średnia ocena: 8,6
    • +

      Doskonala lokalizacja. Pokoje czyste i z klimatem. Wlasciciel to przemila osoba. Alan byl bardzo pomocny i uczynny.คุณใช้เน็ตถึง 49 บ.แล้วค่ะ หลังจากนี้แฮปปี้ให้คุณใช้เน็ตต่อไปได้เ Pokoje z klimatyzacja i wygodnymi lożkami.

    • -

      Brak.

    13 maja 2015
    Piotr Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      dobra lokalizacja, pieszo można dojść do Pałacu Królewskiego, słynnej ulicy Kao San i przystanku taksówek wodnych. Miła pomocna obsługa

    • -

      brak pokoi dla palących

    27 lipca 2015
    Slawomir Polska
  • Średnia ocena: 8,5
    • +

      Miły przyjazny personel, dobry zasięg wi-fi,bezpłatne wi-fi.Czyste pokoje, wygodne łóżka. Warto skorzystać z rad Pana Jarka -zarządzającego hotelem.

    8 czerwca 2015
    Krzysztof Polska
  • Średnia ocena: 9
    • +

      Bardzo dobre polozenie, czysciutko, pomocny consierge, super basen i spa, sniadanie co dusza zapragnie.

    13 lutego 2015
    Piotr Polska
  • Średnia ocena: 9,2
    • +

      Prosty, designerski wygląd hostelu. Miejsce zaprojektowane z dbałością o detale, funkcjonalnie. Bardzo wygodne łóżko i rozwiązania w samym pokoju. Bardzo miły personel. Świetne położenie, tuż obok dworca kolejowego. To mój drugi pobyt w tym hostelu, jeśli wrócę do Kioto na pewno znów się w nim zatrzymam.

    4 lipca 2015
    Anna Polska
  • Średnia ocena: 9,4
    • +

      Clean rooms, nice and helpful staff. If you visit Hanoi, don't hestitate and book this hotel.

    • -

      Too small room for breakfast.

    31 maja 2015
    Anonimowy Polska
  • Średnia ocena: 9,5
    • +

      Dom gościnny jest bardzo przestronny i urządzony w japońskim stylu. Atmosfera jest przyjazna a gospodarze bardzo chętnie pomagają zagubionym turystom :)

    24 maja 2015
    Paweł Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      Fajny basen na dachu. Blisko KSR

    • -

      Słabe śniadanie jak na Azję i hotel 4*

    2 września 2015
    Jaroslaw Polska
  • Średnia ocena: 8,3
    • +

      Bardzo miły i pomocny personel, wspaniałe śniadanie, dobre wi-fi

    • -

      Brak gniazdka elektrycznego w łazience

    24 maja 2015
    Marcin Polska
  • Średnia ocena: 8,9
    • +

      Hotel Wyglądem odpowiada temu co widac na zdjeciach na stronie. W pokoju czysto . Obsluga bardzo przyjemna i zawsze pomocna ,menager zwlaszcza. Jedyny hotel z basenem na tej wyspie.

    • -

      Problem z mrowkami w pokoju i malymi robaczkami . Bardzo duza wilgoc w pokoju przez nie czyszczoną klime. Brak transferu z Male -prom,na Maafushi w Piątki (Ramadan).

    7 lipca 2015
    Arkadiusz Polska
  • Średnia ocena: 9,2
    • +

      Bardzo udany pobyt. Miła obsługa, czysto. Pomocni w każdej sytuacji.

    21 maja 2015
    Joanna Polska
  • Średnia ocena: 9,1
    • +

      Lokalizacja(na plaży)

    • -

      WiFi należy poprawić.

    6 lipca 2015
    ewaewa7 Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      Stosunek jakości do ceny. Bardzo pomocny personel , miła obsługa, świetny basen

    • -

      Nie mam negatywnych uwag.mie

    13 sierpnia 2015
    Miroslaw Polska
  • Średnia ocena: 8,5
    • +

      Basen na dachu. Rewelacja. Sniadanie mega wybór.

    • -

      Skromny minibar. Dość drogo jak na wielkość pokoju dla 3 osób.

    31 maja 2015
    przemyslaw Polska
  • Średnia ocena: 8,4
    • +

      futons dorm was really specious and well organized. Moreover bath was something extra, that I didn't expect and having it was nice surprise. I'm honestly recommending this place !!!

    24 maja 2015
    Artur Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      Wszystko super, pokój nowy i czysty. Faktycznie bardzo malutki, ale po to aby tylko przespać jedną noc to naprawdę bardzo przyjemnie. Blisko metro. WiFi działające bez zarzutów i bezpłatnie. POLECAM !

    30 lipca 2015
    Katarzyna Polska
  • Średnia ocena: 9,1
    • +

      Komfortowe, dobrze wyposażone apartamenty. Dobry basen, sauny. Wszystko jeszcze pachnące nowością.

    2 sierpnia 2015
    Jacek Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Bardzo wygodny, dużo miejsca, piękny widok z okna, winda, parking podziemny, w tym samym budynku Biedronka.

    1 września 2015
    Stanisław Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Wygodne łóżko

    1 września 2015
    Natalia Polska
  • Średnia ocena: 9,8
    • +

      Polecam gorąco ten apartament. Wszystko było tak przygotowane, że można było poczuć się kimś wyjątkowym. To wszystko za przystępną cenę. Żałowaliśmy, że nie zarezerwowaliśmy na dłużej. Obsługa bardzo miła. Wyposażenie na wysokim poziomie. Okolica spokojna. Sklepy spożywcze na wyciągnięcie ręki. Bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania okolicy, a jest co zwiedzać. Mieszkaliśmy w wielu apartamentach, ale ten zapamiętamy najlepiej. Nie zdążyliśmy wszystkiego zobaczyć, dlatego też jeżeli czas pozwoli wrócimy tam.

    17 lipca 2015
    Dariusz Polska
  • Średnia ocena: 9,8
    • +

      Byłem z żoną i rocznym synkiem - swietne warunki, bardzo komfortowo,miły właściciel, polecam.

    2 września 2015
    Daniel Polska
  • Średnia ocena: 9,8
    • +

      Fantastyczne miejsce, cudowna atmosfera, idealne na wypoczynek

    27 sierpnia 2015
    Marta Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Rewelka

    31 sierpnia 2015
    Izabela Polska
  • Średnia ocena: 9,8
    • +

      Pani Barbara przyjęła nas z uśmiechem, bardzo serdeczna obsługa. Pokoje komfortowe, łazienka duża, widok super.

    • -

      Jedyne do czego można się przyczepić to brak suszarki do włosów w łazience, plus pościel była bardzo pognieciona.

    1 września 2015
    Natalia Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Przyjazna obsługa, doskonałe śniadanie

    31 sierpnia 2015
    Maja Polska
  • Średnia ocena: 9,4
    • +

      Lokalizacja

    25 sierpnia 2015
    Krzysztof Polska
  • Średnia ocena: 9,6
    • +

      To co opisali poprzednicy oraz: - jednocześnie bliskość sklepów na pobliskim nowym osiedlu mieszkaniowym a zarazem spokój, przyroda i zupełny brak oddziaływania tegoż osiedla - bliskość terenowych obiektów rekreacyjnych przy wspomnianym osiedlu mieszkaniowym - drobiazgi typu: kosze na posegregowane śmieci przed każdym budynkiem (na bieżąco opróżniane więc nie mam mowy o brzydkich zapachach a równocześnie można na bieżąco usuwać śmieci z apartamentu wychodząc przed budynek) - miejsce na papierosa z ławeczką przed każdym budynkiem - kijanki w oczku wodnym :-)

    1 września 2015
    Paweł Polska
  • Średnia ocena: 9,8
    • +

      Wspaniałe warunki, bardzo czysto, bardzo dobre wyposażenie pokji i kuchni, bardzo miła obsługa a do tego świetna cena.

    • -

      Wszystko było świetnie.

    31 sierpnia 2015
    Tomasz Polska
  • Średnia ocena: 9,8
    • +

      Wyjazd turystyczny dla zwiedzenia Zielonej Góry i okolicy. Bardzo uprzejmy i pomocny Właściciel. Dziękujemy za wskazówki ułatwiające nam pobyt.

    • -

      Gdyby była większa kołdra to byłby większy komfort okrycia dla dwóch osób.

    12 lipca 2015
    Andrzej Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Czysto, miło, udogodnienia, parking

    1 września 2015
    Paweł Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Piękny, luksusowy, gustownie urządzony i świetnie położony apartament. Bardzo mili i elastycznie podchodzący do klienta właściciele.

    27 sierpnia 2015
    Błażej Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Wszystkim polecam pobyt w Pomorskich Apartamentach AQUARIUS. Miła obsługa. Bardzo czysto, bardzo spokojnie i bardzo bezpiecznie. Wyposażenie apartamentu rewelacyjne. Naprawdę zachęcam ... skorzystajcie:)

    2 września 2015
    Małgorzata Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Apartament rewelacyjny. Blisko centrum,dyskoteka,restauracje. Polecam gorąco.

    25 sierpnia 2015
    Aleksandra Polska
  • Średnia ocena: 9,8
    • +

      swietna lokalizacja, komfortowy apartament i pomocna wlascicielka

    31 sierpnia 2015
    magdalena Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Wspaniałe miejsce! Świetna lokalizacja, bardzo komfortowy apartament, miła obsługa

    1 września 2015
    Bartosz Polska
  • Średnia ocena: 9,6
    • +

      Przemiła obsługa, udogodnienia w przestrzeni wspólnej, których się nie spodziewałam (pozytywne zaskoczenie wyposażeniem kuchni, łazienek oraz ich czystością)

    24 sierpnia 2015
    Małgorzata Polska
  • Średnia ocena: 9,9
    • +

      Pani Dorota jest nieoceniona - pyszne śniadanka, cenne wskazówki dotyczące zwiedzania i codzienna niespodzianka czekająca na nas po powrocie z wędrówek - bosko! Polecamy z całego serca!

    1 września 2015
    Karolina Polska
  • Średnia ocena: 9,6
    • +

      Wszystko :-) baardzo miła pani z recepcji

    • -

      Wentylacja w łazience

    18 sierpnia 2015
    maciej Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      świetna lokalizacja, piękna okolica, przyjemne pokoje, pomocna gospodyni, czysto i swobodnie

    31 sierpnia 2015
    Natalia Polska
  • Średnia ocena: 10
    • +

      To druga moja wizyta w tym miejscu. W zeszłym roku myślałem, że już lepiej być nie może, jednak myliłem się! Jest jeszcze lepiej niż było !!!! ;-)

    25 maja 2015
    Mariusz Polska
  • Średnia ocena: 9,5
    • +

      jest to część domku, dwupoziomowy apartament z sypialnia na górze, wszystkie udogodnienia w kuchni , salonie i łazience łącznie z kosmetykami ręcznikami, ekspresem do kawy itp itd. bardzo miła właścicielka przekazująca wszystkie potrzebne informacje.polecam

    27 sierpnia 2015
    Tomasz Polska
  • Średnia ocena: 9,8
    • +

      Rewelacyjna obsługa, świetna jakość! Cudowne miejsce, szczególnie dla rodzin.

    • -

      Jedyny minus - lokalizacja jest dobra na wycieczki piesze i rowerowe, ale niezbyt atrakcyjna, jeśli ktoś chce korzystać z zalewu. Do zalewu jest dość daleko, a od tej strony jest tama, nie zalew, więc na fajną plażę czy do lasu trzeba podjechać. Poza tym - ideał :-)

    31 sierpnia 2015
    Zuzanna Polska
  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      Mieszkanie urządzone nowocześnie,komfortowo,luksusowy.Lepszej lokalizacji nie można sobie wymarzyć,wszędzie bardzo blisko,rewelacyjny kontakt z właścicielem.W 100% POLECAMY.Był to nasz pierwszy raz we Wrocławiu ale przy następnych wizytach również chcielibyśmy korzystać z tego obiektu.

    • -

      W nocy hałas przejeżdżających aut ale wystarczy zamknąć okno i problem rozwiązany.

    30 sierpnia 2015
    Piotr Polska
  • Średnia ocena: 9,6
    • +

      Wszystko

    • -

      Nic

    14 lipca 2015
    Piotr Polska
  • Średnia ocena: 10
    • +

      Świetna lokalizacja, genialny widok. Pełne wyposażenie mieszkania. Bardzo dobry i profesjonalny kontakt z właścicielką. Polecam!! Ładny wystrój. Idealne mieszkanie na weekendowy wypad nad morze.

    18 sierpnia 2015
    Rafał Polska
  • Średnia ocena: 9,6
    • +

      Bardzo miła i pomocna obsługa, stylowe wnętrze. Bardzo wygodne łóżko. Przestronna łazienka ze świetnym prysznicem. Generalnie rewelacja i hotel godny polecenia każdemu. Na pewno tutaj wrócę

    • -

      Światło w pokoju mogłoby świecić trochę jaśniej, bo nieznacznie było za ciemno.

    1 września 2015
    Bartosz Polska
  • Średnia ocena: 9,9
    • +

      czystość, wyposażenie mieszkania w każdym względzie w tym kuchni i łazienki, mieszkanie nowe, bardzo zadbane, bardzo dobry kontakt z właścicielem

    2 września 2015
    Piotr Polska
  • Średnia ocena: 7,5
    • +

      położenie, bardzo dobre, wszędzie blisko, widok z ostatniego piętra.

    • -

      hotel wymaga odświeżenia, z lat 60tych, basen na ostatnim piętrze, plus, że jest i za widok, ale rozczarowuje, internet bardzo słaby, ledwo działający. Generalnie drugi raz nie wybrałbym

    8 stycznia 2015
    Piotr Polska
  • Średnia ocena: 7,4
    • +

      Ogólnie OK, bardzo dobra lokalizacja,czysto

    • -

      przydałby się remont

    19 marca 2015
    Maciej Polska
  • Średnia ocena: 8,3
    • +

      Świetna lokalizacja, blisko głównych atrakcji i przystanku autobusowego. Obok rewelacyjna knajpa z pysznym jedzeniem i przystępnymi cenami plus rabat hotelowy. Bardzo dobre śniadania

    19 marca 2015
    Monika Polska
  • Średnia ocena: 6,3
    • +

      Blisko lotniska, bezpłatny transfer

    • -

      Płatne wifi, okropne śniadanie dodatkowo płatne do pokoju. W cenie kawa i tosty...

    19 maja 2015
    Magdalena Polska
  • Średnia ocena: 7,3
    • +

      Lokalizacja bardzo dobra. Bezpłatny autobus 555 na równoległej ulicy dowozi do portu i opery. Bardzo blisko jest dworzec oraz China Town z dobrą gastronomią.

    • -

      Pokoje od podwórka duszne, a z okien dobiega przez całą noc hałas jakiegoś agregatora. Ponadto w recepcji pracują niekompetentni Tajlandczycy, którzy nie potrafią doradzić nic na tematy turystyczne, ani praktyczne.

    7 marca 2015
    Arleta Polska
  • Średnia ocena: 6,6
    • +

      Blisko lotniska

    • -

      Ponure, brudne(wykładzina ) pokoje.

    5 lutego 2015
    Zbigniew Polska
  • Średnia ocena: 7,3
    • +

      typowy pokoj kooedukacyjny , mnie przydzielono do pokoju 2 mlode dziewczyny - zdziwiony bo 1 raz korzystalem z takich pokoi, poza tym prysznic , ubikacja na zew ale wszystko czyste i dopracowane lacznie z pralnia, barem, sklepem z pamiatkami, z lotniska odbiera wszystkich autobus i rozwozi po hotelach ( samoilotow nie ma za duzo ) , ja przylecialem o 13, o 13 :30 juz w recepcji a tam juz zalatwili autobusik na 14 do uluru - lepiej wybrac tour do 17:15 - czyli zachodu slonca - bylem w maju - poniewaz wszyscy z okolic zbieraja sie w jednym miejscu i robia zdjecia, otwieraja szampany o zachodzie slonca - niesamowite wrazenie

    17 maja 2015
    robert Polska
  • Średnia ocena: 8,1
    • +

      Przywitanie, obszerne kuchnie, basen, pralnia, stoły bilardowe - bezpłatnie, pomoc obsługi w wyborze wycieczek, lokalizacja.

    • -

      Internet dostępny nie dla wszystkich i tylko w jadalni. W Cairns nie ma plaży!!! Jest tylko sztuczna laguna - czyli baseny - byłam w szoku!

    26 lutego 2015
    Grzegorz Polska
  • Średnia ocena: 7,7
    • +

      Great location, good facilities.

    • -

      Very expensive and limited wifi.

    17 września 2014
    Aleksandra Polska
  • Średnia ocena: 8,9
    • +

      Wysoki standart,

    18 sierpnia 2015
    RYSZARD Australia
  • Średnia ocena: 8,3
    • +

      bardzo dobre Wi-Fi, względnie czysto

    19 marca 2015
    Maciej Polska
  • Średnia ocena: 7,8
    • +

      lokalizacja , personel

    15 marca 2015
    Anonimowy Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      great view

    1 lutego 2015
    Sylwester Polska
  • Średnia ocena: 8,6
    • +

      Everything

    7 lipca 2015
    Anonimowy Polska
  • Średnia ocena: 7,2
    • +

      Polecamy go osobom, które chcą wypocząć na Dominikanie za rozsądne pieniądze. Tym którym nie zależy na drinkach z parasolkami i animacjach przy basenie. Innym turystom polecamy hotele all inclusive. Hotel jest przy samej plaży i to jest jego największa zaleta.

    • -

      Nie podobały nam się śniadania "kontynentalne" czyli wybór między sandwichem a omletem. Ponadto podczas naszego pobytu 7 dni codziennie od godziny 5,00 do 8,00 przeszkadzało nam pianie kogutów

    14 marca 2015
    Krzysztof Polska
  • Średnia ocena: 5,4
    • +

      Obiekt położony w samym centrum koło głównych ulic, sklepów, knajp. Ponadto dużym plusem jest bliskość do terminalu promowego (pieszo ok. 10 minut)

    • -

      Obiekt wymaga odświeżenia (przynajmniej z zewnątrz). Obsługa miła i sypatyczna ale niestety słabo mówiąca po angielsku. Najlepiej po angielsku mówi Pani sprzątająca gdyż pochodzi z Dominiki, gdzie językiem oficjalnym jest angielski :)

    5 czerwca 2015
    Maciej Polska
  • Średnia ocena: 7,9
    • +

      Bardzo dobra lokalizacja blisko lotniska. Transfer do i z lotniska w cenie. Oferowany pakiet zwiedzania po brazylijskiej i argentyńskiej stronie.

    • -

      Przydałoby się odnowienie. Dużo wilgoci w pokoju.

    31 lipca 2015
    Adam Polska
  • Średnia ocena: 8,1
    • +

      bardzo przestrzenne, wygodne pokoje - podrozowalysmy z kolezanka, pokoje byly dwa - z dyzum lozkiem i dwoma pojedynczymi, do wyboru. standard jak na w apartamentach na torunskiej starowce (jesli ktos byl ;)) wysokie sufity, drewniane podlogi, bardzo czysto. nowoczesna lazienka z kosmetykami + reczniki. obsluga bez zarzutu, choc z lekkim dystansem.

    • -

      okolica jest inna niz sam obiekt. imprezowa (ale w pokoju cichutko!) no i z plecakiem troche trudno isc pod gorke.

    10 maja 2015
    Alicja Polska
  • Średnia ocena: 8,5
    • +

      Znam tę sieć hotelową z wcześniejszych podróży . Efektownie liftingują starsze hotele - tak jest i w tym przypadku. Hotel jest ciasny , ale wystarczająco komfortowy . Pokój skromny ale czysty i wyposażony ze smakiem . Prestrzenie ogólne cieszą oko wysmakowanym detalem . Na dachu ładny taras z małym basenem i piękną panoramą Copacabany . Bardzo przyjazna obsługa w restauracji .

    • -

      Personel recepcji nieco zmanierowany - wydaje się być przekonany ,że pracuje w miejscu wybitnym ( a tak nie jest ) i że dla gościa to zaszczyt być w tym hotelu .Cena nieco zawyżona w stosunku do standardu - sama lokalizacja i schludność nie wystarczą by ją uzasadnić . Uwaga - należnośc za pobyt blokują podwójnie .

    27 sierpnia 2015
    magdalena Polska
  • Średnia ocena: 8,8
    • +

      Lokalizacja w centrum Poelurinho,tuz prze Elevator Lacerdo,wkolo pelno policji- duze poczucie bezpieczenstwa,ze smakiem urzadzone wnetrza,pyszne, urozmaicone sniadanka,perekt wifi

    • -

      Ciasno,ciasne strome schody bez windy

    7 lipca 2015
    Jaroslaw Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      REWELACYJNE SNIADANIA.

    • -

      BARDZO SUROWY STAN POKOJU

    20 sierpnia 2015
    Tadeusz Polska
  • Średnia ocena: 7,9
    • +

      Mieliśmy cudowny widok z pokoju na wybrzeże. Wart ceny. Jeszczcze lepszy - z basenu na dachu. Lokalizacja idealna.

    • -

      Obsługa niezbyt przyjazna.

    31 maja 2015
    Sebastian Polska
  • Średnia ocena: 7,7
    • +

      good breakfast

    • -

      bad breakfast service, generally service and stuff don't keep a needed distance and professional security (f.ex. personal data not protected etc.) which makes guests feeling uncomfortable.

    4 czerwca 2015
    Anonimowy Polska
  • Średnia ocena: 7,4
    • +

      Miejsce z fajną międzynarodową atmosferę plus basen, bar i serwowane drinki przez barmana dbającego o dobrą zabawę tworzą niezapomniane chwile...... Dobre śniadania jak na warunki hostelowe. Polecam gorącą czekoladę :)

    • -

      Pokoje siermiężne - jak to w hostelach :) Wolny czas lepiej więc spędzać nad basenem.

    25 marca 2015
    Piotr Polska
  • Średnia ocena: 7,3
    • +

      Spoko miejsce

    • -

      Brak klimatyzacji,pomimo umieszczenia informacji o klimatyzowanych pokojach

    12 kwietnia 2015
    jacek Polska
  • Średnia ocena: 7,6
    • +

      Dobre śniadanie.

    • -

      Pokój ciasny. Trudno ulokować bagaż.

    31 lipca 2015
    Adam Polska
  • Średnia ocena: 9
    • +

      1) apartments (2 bedroom) and view from accommodation

    25 czerwca 2015
    Krzysztof Polska
  • Średnia ocena: 8,3
    • +

      The biggest advantage of this hotel is that they offer free transfer between the airport and the hotel in any hour of the day you want. The room as well as bathroom were clean, the bed was spacious and comfortable. WiFi was working ok. The staff was very polite, friendly and helpful.

    • -

      Maybe this place does not offer much comfort but well, for this price it is really worth staying there if you arrive late or have an early fright from Bogota.

    19 czerwca 2015
    Pawel Polska
  • Średnia ocena: 9
    • +

      Bardzo pomocny personel,bliskość stacji metra.

    • -

      brak

    12 kwietnia 2015
    Dariusz Polska
  • Średnia ocena: 7,2
    • +

      Pomocny personel. Śniadanie. Blisko stacja zielonej linii metra.

    • -

      Zimna woda pod prysznicem. W jednej łazience (mieszanej) leci czasami ciepła, ale przypada na nią milion osób. Stare łóżka. Brud w łazienkach i ubikacjach. Milion zakazów, których nikt nie przestrzega, w tym personel. Internet niby jest, ale co chwilę znika sygnał. Najgorsze miejsce jakie odwiedziłem podróżując po Chile.

    24 grudnia 2014
    Jakub Polska
  • Średnia ocena: 7,6
    • +

      Sympatycznie, dość dobra lokalizacja.

    • -

      Woda w basenie mogłaby być czystsza. Marco z recepcji jest nie do końca uczciwy.

    29 marca 2015
    Magdalena Polska
  • Średnia ocena: 7,8
    • +

      Fantastyczne miejsce,hostel ma bardzo dobra lokalizacje,jest czysto,wlasciciele i personel sympatyczni i uczynni,sniadania bardzo dobre i syte,lepiej nie moglismy trafic.

    12 grudnia 2014
    Gaetano Włochy
  • Średnia ocena: 7,7
    • +

      Darmowe WiFi, lokalizacja, możliwość pozostawienia depozytu bez dopłaty.

    • -

      Rozbieżność pomiędzy ceną na stronie, a konieczną do zapłaty. Duża rozbieżność. Stosunek jakości do ceny.

    5 kwietnia 2015
    Rafal Polska
  • Średnia ocena: 7,2
    • +

      Lokalizacja, czystość, komfort, basen.

    • -

      Brak kompletu wyposażenia opisywanego w ofercie ( np. Suszarki, żelazka)

    24 marca 2015
    Monika Polska
  • Średnia ocena: 8,1
    • +

      Świetna lokalizacja, spory apartament, przyjazna obsługa mówiąca po angielsku. Łatwo dotrzeć z lotniska nawet bez znajomości miasta.

    14 czerwca 2015
    Anonimowy Polska
  • Średnia ocena: 7,9
    • +

      Dobra lokalizacja, niezłe śniadania.

    • -

      Małe pokoje z bardzo małymi łazienkami, w których nie mieściły się nawet umywalki ( były w pokoju). Po zapłaceniu z góry na miejscu za dodatkowy pokój na 3 noce nie chciano nam zwrócić pieniędzy za jeden nie wykorzystany nocleg pomimo wcześniejszego zgłoszenia. Kiepsko działający internet.

    26 lutego 2015
    Waldemar Polska
  • Średnia ocena: 9,1
    • +

      Very helpful host,clean,good breakfast with wide range of food and perfect location. Bus stop to Igassu falls 5 min walk. Bus station 10 min.

    7 maja 2015
    Michal Wielka Brytania
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      Bardzo komunikatywna, życzliwa i przyjazna obsługa hostelu zapewniająca daleko idącą pomoc tak korespondencyjnie jak i na miejscu. Tulio to rewelacyjny facet świetnie mówiący po angielsku i bardzo pomocny. Świetne jedzenie znakomitej kucharki. Piękne i znakomite położenie tuż w pobliżu wejść do Parku Ptaków i Parku Foz do Iguacu. Zapewniony odpłatny transport na stronę argentyńską oraz załatwienie formalności granicznych przez kierowcę oraz transport z/na niedaleko położonego lotniska.

    • -

      Tak jak w większości miejsc noclegowych brak niezbędnych w liczbie odpowiadajacej ilości osób krzesełek i kubków w pokojach.

    27 sierpnia 2015
    Jan&Eva Polska
  • Średnia ocena: 8,6
    • +

      1. Staff. 2. Location. 2. Staff.

    24 lutego 2015
    Grzegorz Polska
  • Średnia ocena: 6,1
    • +

      Zgodnie z oczekiwaniami

    • -

      Trochę głośno w barze.

    16 grudnia 2014
    Andrzej Polska
  • Średnia ocena: 8,4
    • +

      wszystko, super śniadanie, blisko centrum itp

    • -

      nic

    27 kwietnia 2015
    Anonimowy Polska
  • Średnia ocena: 7
    • +

      Przyjazna obsługa, możliwość wymiany waluty w hostelu. Dobra lokalizacja - kilka przecznic od dworca autobusowego. WiFi dobrze działało.

    • -

      W hostelu śmierdziało pleśnią - zapach wbił się w ubrania, w plecak i we wszystko w plecaku i towarzyszył mi na dalszym etapie podróży. Śniadania były niedobre (składniki nie wyglądały na świeże) Łazienka z zapchanym odpływem w wannie, woda przelewająca się przez brodzik... Dziurawe poszewki na kołdkę i prześcieradła.

    2 kwietnia 2015
    Mariol Polska
  • Średnia ocena: 8,1
    • +

      Lokalizacja, cena

    • -

      nie mam uwag

    20 lipca 2015
    Stanislaw Polska
  • Średnia ocena: 8,1
    • +

      blisko centrum, duże wygodne łóżka, duża łazienka.

    • -

      brak oznakowania hostelu na zewnątrz. Duży hałas uliczny przeszkadzający w śnie. Skromne śniadanie Brak pokojów z prywatną łazienką pomimo istnienia takiej oferty

    18 lutego 2015
    Wojciech Polska
  • Średnia ocena: 7,7
    • +

      Bardzo pomocny i życzliwy personel. Poczuliśmy się jakby czekała na nas rodzina. Blisko portu i terminala autobusowego. Dobre śniadania. Tanie pranie.

    • -

      Trochę zimne pokoje, ale to pewnie zależy od pory roku.

    20 listopada 2014
    Aneta Polska

Najpopularniejsze opinie

  • Średnia ocena: 7,9
    • +

      dobra cena, miły personel, smaczne jedzenie, przestronne pokoje, duży parking

    • -

      bez zastrzeżeń

    28 marca 2015
    StefekBurczymucha Polska
  • Średnia ocena: 9,3
    • +

      Świetna lokalizacja, cudowna atmosfera na którą składa się profesjonalna, dyskretna obsługa, smaczne i urozmaicone śniadania.

    14 marca 2015
    Urszula Polska
  • Średnia ocena: 6,5
    • +

      Gryf położony w pięknej okolicy

    • -

      wszystko godne polecienia

    19 lutego 2015
    RENATA Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      - codziennie ręczniki + parasol na plażę czy basen - lokalizacja - przemiły personel - czystość - widok

    23 kwietnia 2015
    Joanna Polska
  • Średnia ocena: 8,7
    • +

      Położenie hotelu bezpośrednio przy morzu, czystość, rewelacyjny serwis personelu (pozdrowienia dla pani Ani), po wymeldowaniu możliwość korzystania z udogodnień hotelu wraz z późniejszą możliwością przebrania i wzięcia prysznica ze świeżym ręcznikiem, bardzo dobrze zaopatrzony sklep w hotelu, zadbane pokoje i kwietniki, widoki z pokoju i tarasów.

    • -

      Wysoka cena za WIFI, problemy z internetem, zapachy kanalizacji przy willach przy morzu. Sugestia - w aneksie kuchennym przydałaby się zmywarka.

    22 lutego 2015
    Paweł Polska
  • Średnia ocena: 7,8
    • +

      bliskość jeziora i lasu

    13 kwietnia 2015
    Tomasz Polska
  • Średnia ocena: 8,5
    • +

      Bezapelacyjnie wszystko było super.Obsługa,właścicielka-rewelacja. Bywaliśmy w różnych miejscach-tutaj jest wspaniale.

    7 kwietnia 2015
    Jarek Polska
  • Średnia ocena: 7,2
    • +

      ok

    22 kwietnia 2015
    Piotr Polska
  • Średnia ocena: 8,1
    • +

      Położenie hotelu plaza bardzo fajne miejsce

    25 sierpnia 2014
    Edyta Stany Zjednoczone Ameryki
  • Średnia ocena: 8,3
    • +

      lokalizacja, śniadanie OK,

    27 kwietnia 2015
    jacek Abchazja
  • Średnia ocena: 5,8
    • +

      Widok na morze z pokoju i bliskośc plaży

    • -

      robaki w pokoju, bardzo niski standart wykończenia i mebli, brak lodówki i klimatyzacji, jedyny kontakt w miejscu bardzo niedogodnym

    31 lipca 2014
    Barbara Polska
  • Średnia ocena: 7,4
    • +

      Hotelik kameralny,smaczne i bogate w warzywa i owoce menu.autobusami można bez problemu dojechac do centrum.

    • -

      Mala plaża z płytką wodą więc trudno posmakować uroków tego wspaniałego morza. Brak jakichkolwiek wieczornych animacji.

    22 lutego 2014
    Elżbieta Polska
  • Średnia ocena: 7,5
    • +

      Przestronne, gustowne pokoje, hotel w sercu dzielnicy art deco. Dobre sniadania. Hotel posiada rowery.

    • -

      Podloga w naszym pokoju nie byla posprzatana po poprzednich gosciach i przez 7 dni naszego pobytu. Muzyka na zywo z restauracji przy hotelu jest bardzo glosna i grana az do polnocy.

    13 lipca 2014
    Małgorzata Polska
  • Średnia ocena: 8,3
    • +

      Jak zawsze było profesjonalnie. Bardzo czysto i miła obsługa. Wygodne łóżka, smacznie jedzenie w restauracji i bogaty wybór produktów na śniadaniu . Do tego piękna okolica cisza i spokój. Polecam

    15 kwietnia 2015
    Anonimowy Polska
Wybierz datę zameldowania
Wybierz datę wymeldowania
Trwa ładowanie

Wpisz swój adres e-mail, a my ponownie wyślemy Ci potwierdzenie

Wpisz poprawny adres mailowy

Potwierdzenia rezerwacji zostały wysłane na adres

Dostarczenie wiadomości może zająć do 10 minut

Przykro nam, nie udało nam się wysłać potwierdzeń rezerwacji