Liczba sprawdzonych opinii od prawdziwych Gości

Jak to działa?

  • 1

    Najpierw rezerwacja

    Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.

  • 2

    Potem podróż

    Podczas pobytu w obiekcie Goście sprawdzają standard pokoi, jakość posiłków, przyjazność personelu itp.

  • 3

    Na końcu opinia

    Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy czy opinia nie zawiera przekleństw i publikujemy ją na stronie Booking.com.

Najnowsze opinie

  • Kef Guesthouse

    Keflavík, Islandia

    Od

    242zł
    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Pośredni nocleg w przejeździe po wyspie. Pokój jak i cały obiekt czysty, zadbany. Wspólna kuchnia wyposażona praktycznie we wszystko co potrzebne do przyrządzenia jedzonka.Polecam po drodze w markecie zakupić mięsko z owieczki, najlepiej już w zabejcowane w przyprawach - krótko na patelnię lub grilla... pychota. śniadanie b.dobre.

    • 26 maj 2015

    • jarosław
    • Polska
  • Hotel Opal Exclusive Bihać

    Bihać, Bośnia i Hercegowina

    Od

    189zł
    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Hotel pięknie położony, blisko centrum, a jednocześnie w cichej okolicy, z widokiem na rzekę. Pokój duży i wygodny, znakomite śniadanie i restauracja hotelowa. Personel sympatyczny i uczynny, darmowy parking.

    • 26 maj 2015

    • Cezary
    • Polska
  • Torre Pali 2

    Trapani, Włochy

    Od

    108zł
    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Blisko portu i centrum miasta. Apartament się zbytnio nie nagrzewa.

    • -

      Brak płatności kartą.

    • 25 maj 2015

    • Cezary
    • Polska
  • Apartament Saski

    Warszawa, Polska

    Od

    194zł
    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Mieszkanko jest bardzo czyściutkie. Blisko starówki i ogrodu saskiego. Bardzo miły właściciel, a do młodzieży niestety rzadko tak podchodzą ludzie.

    • 26 maj 2015

    • Żaneta
    • Polska
  • Eva Hotel Piraeus

    Pireus, Grecja

    Od

    123zł
    Średnia ocena: 6,9
    • +

      Dobra lokalizacja wględem portu, fajnie urządzony pokój, mega przystojny recepcjonista, dobra cena

    • 26 maj 2015

    • Radosław
    • Polska
  • Sakura Hostel Asakusa

    Tokio, Japonia

    Od

    107zł
    Średnia ocena: 7,8
    • +

      Nice and helpful English speaking staff. Convenient localization.

    • -

      Rooms were scruffy, smelly and far too small.

    • 26 maj 2015

    • Tomasz
    • Japonia
  • Piccadilly House

    Katania, Włochy

    Od

    115zł
    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Pierwszy dzień i od razu strzał w 10! Świetna lokalizacja, wysokie i ciekawie urządzone pokoje. Najmilsi gospodarze jakich widziałam! Śniadanko na tarasie w promieniach słońca... Czego chcec więcej?

    • 25 maj 2015

    • Wiktoria
    • Polska
  • Guesthouse Reynir

    Reynir, Islandia

    Od

    451zł
    Średnia ocena: 7,4
    • +

      Pośredni nocleg w przejeździe po wyspie. Pokój czysty, zadbany. Wspólna kuchnia wyposażona praktycznie we wszystko co potrzebne. Polecam po drodze w markecie zakupić mięsko z owieczki, najlepiej już zabejcowane w przyprawach - krótko na patelnię... pychota

    • 25 maj 2015

    • JAROSŁAW
    • Polska
  • Hestheimar

    Hella, Islandia

    Od

    357zł
    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Pośredni nocleg w przejeździe po wyspie. Domek czysty, zadbany i wyposażony praktycznie we wszystko co potrzebne w szczególności w kuchni. Polecam po drodze w markecie zakupić mięsko z owieczki, najlepiej już w zabejcowane w przyprawach - krótko na patelnię lub grilla... pychota

    • -

      brak telewizora lub radia. słabe wifi

    • 26 maj 2015

    • jarosław
    • Polska
  • Medison

    Kielce, Polska

    Od

    120zł
    Średnia ocena: 9,5
    • +

      Przemiła obsługa, czyściutko, śniadania po prostu reewelacyjne.Hotel jest trochę na uboczu ale myślę, że to akurat zaleta bo jest spokojnie a i tak wszędzie można bez problemu dojechać szybko.

    • 26 maj 2015

    • Anonimowy
    • Polska

Najlepiej oceniane hotele

  • Azja
  • Europa
  • Ameryka Północna
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Od

    999zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      super pokoj i basen i swietna lokalizacja

    • -

      płatne śniadanie i karty we widach

    • 19 maj 2015

    • JAKUB
    • Wielka Brytania
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    78zł
    Średnia ocena: 7.2
    • +

      bangkok

    • -

      brak

    • 20 maj 2015

    • RICARDO5
    • Norwegia
  • Prince Palace Hotel

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    192zł
    Średnia ocena: 7
    • +

      Piękny widok z tarasu basenowego. Hotel bardzo czysty w środku. Nienaganna obsługa.

    • -

      Brud w miejscu dla palących. Wiecznie pełne popielniczki. Brak internetu w pokoju - tylko w okolicach baru.

    • 22 kwiecień 2015

    • Mateusz
    • Polska
  • Pokoje Za Kinem

    Duszniki Zdrój, Polska

    Od

    80zł
    Średnia ocena: 9.9
    • +

      Właściciele przesympatyczni, bezproblemowi. Pokoje bardzo czyste i funkcjonalnie urządzone (a do tego pięknie pachnące). Kuchnia wyposażona we wszystkie sprzęty - łącznie z mikrofalówką, a nawet kubeczkami na grzane wino ;) Miejsce parkingowe pod samym budynkiem. Nie można absolutnie nic zarzucić.

    • 5 maj 2015

    • Paula
    • Polska
  • Apartamenty Chełmińskie

    Chełmno, Polska

    Od

    189zł
    Średnia ocena: 9.9
    • +

      "Apartamenty" oferują dokładnie to czego chciałoby się oczekiwać podczas pobytu w mniejszej miejscowości, takiej jak Chełmno. Na szczęścia takich miejsc przybywa. Chciałbym podkreślić bardzo miły kontakt w właścicielką obiektu.

    • 5 maj 2015

    • Łukasz
    • Polska
  • Apartamenty Platinum przy Focusie

    Zielona Góra, Polska

    Od

    249zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Podoba mi się lokalizacja tego apartamentu . Jest to centrum, bardzo blisko do galerii handlowej ,,FOKUS,,. wyróżnia się też ciekawą stylistyką urządzenia. Bardzo szybki internet...klimatyzacja.

    • 24 maj 2015

    • mariuszmp
    • Polska
  • Apartament Studio Przy Deptaku

    Zielona Góra, Polska

    Od

    160zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Super miejsce ...super własciciel ...extra obiekt ! A polecona przez właściciela "jadłodajnia" to majstersztyk domowego jedzenia :-) POLECAM !

    • 30 kwiecień 2015

    • Bartosz
    • Polska
  • Willa Ambra

    Szklarska Poręba, Polska

    Od

    100zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Ładnie,czysto,zadbanie.

    • -

      Szkoda ,że nie można ze zwierzętami(mam na myśli psa )

    • 5 maj 2015

    • Jolanta
    • Portoryko
  • Apartamenty Snow & Fun

    Zakopane, Polska

    Od

    220zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Super wyposazenie i wystroj, kominek. Dobra lokalizajcja blisko Krupówek. Do sklepu 5min piechotą. Bardzo sympatyczny i pomocny gospodarz. Nie ma sie do czego przyczepić.

    • -

      Apartament jest super. Można w pelni skupić sie na wypoczynku. Brak zastrzeżeń.

    • 24 maj 2015

    • Rafał
    • Polska
  • Topolowa Residence

    Kraków, Polska

    Od

    369zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      cisza spokoj czystosc WYJATKOWA ABSOLUTNIE OBSLUGA !!! polecam tez goraco polecona przez obsluge knajpke Bistro 11 tuz obok, - pyszne wykwintne oryginalne niedrogie!!! Obsluga uczynna sympatyczna przemila!

    • -

      naprawde wszystko fajne! relacja jakosci do ceny super!!!

    • 20 kwiecień 2015

    • Miki
    • Wielka Brytania
  • Apartamenty Złota Sowa

    Szklarska Poręba, Polska

    Od

    200zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Apartament spełniał wszelkie wymogi.Lokalizacja idealna.Polecam w 100%!

    • 21 maj 2015

    • Natalia
    • Polska
  • Willa Pod Bramą

    Sandomierz, Polska

    Od

    190zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Jakość wykończenia , styl,aranżacja.

    • -

      Mało roślinności w pokojach,mało kolorów ,hałas w nocy od strony ulicy Mickiewicza.

    • 15 maj 2015

    • Romuald
    • Polska
  • Puenta Aparthotel

    Krynica Zdrój, Polska

    Od

    180zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Wszystko.

    • 20 maj 2015

    • Andrzej
    • Polska
  • Hostel Krokus

    Karpacz, Polska

    Od

    25zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      - cisza, spokój, blisko do centrum, ale jednocześnie można wyjść bezpośrednio na szlak bez konieczności schodzenia do centrum

    • 20 maj 2015

    • Malgorzata
    • Polska
  • Willa Floryn

    Bukowina Tatrzańska, Polska

    Od

    90zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Komfortowy, nowy obiekt, dobrze wyposażona kuchnia, wygodne łóżka, dostęp do internetu bez zarzutów, czysto, mili i nienarzucający się gospodarze, ładny widok z okna/balkonu, w tym zagroda z konikami i owieczkami:-). Kawałek drogi od serca miejscowości, niezbędne auto, chyba że ktoś lubi długie spacery, cicho i spokojnie. Pod domem drewniany plac zabaw dla dzieci. Nie ma problemu z miejscami postojowymi (bezpośrednio przy wilii).

    • 5 maj 2015

    • Agnieszka
    • Polska
  • Średnia ocena: 9.5
    • +

      Super lokalizacja, komfortowe warunki i garaż podziemny.

    • -

      W sumie nie ma krytycznych uwag.

    • 12 maj 2015

    • Piotr
    • Polska
  • Willa Sosna

    Kościelisko, Polska

    Od

    126zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Piękny widok na Giewont. Bardzo miła i bezproblemowa obsługa. W pokojach schludnie i czysto.

    • 5 maj 2015

    • Piotr
    • Polska
  • Mono Apartamenty

    Poznań, Polska

    Od

    175zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Znakomita lokalizacja w stosunku do miejsca prowadzonych interesów.

    • 20 maj 2015

    • ANDRZEJ
    • Polska
  • Apartmany Zaria & Vera

    Beszeniowa, Słowacja

    Od

    105zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Super apartamenty i super właściciele

    • 5 maj 2015

    • artur
    • Polska
  • Średnia ocena: 9.5
    • +

      Czystość wewnątrz jak i w całym otoczeniu bardzo sympatyczna i miła obsluga

    • 20 maj 2015

    • Andrzej
    • Polska
  • Ośrodek Wypoczynkowy Wiga

    Kołobrzeg, Polska

    Od

    162zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Zadbane, przytulne miejsce. Od środka wygląda znacznie lepiej niż z zewnątrz. Świetnie spędzone dwa dni, z pewnością tam wrócimy.

    • 18 maj 2015

    • Jakub
    • Polska
  • Arte-locum

    Wrocław, Polska

    Od

    219zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Lokalizacja blisko Rynku Starego Miasta. Ładny wystrój apartamentu.

    • 6 maj 2015

    • Michał
    • Polska
  • Willa Dewajtis

    Zakopane, Polska

    Od

    65zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Wszystko było znakomicie przygotowane.Lokalizacja 5 min od Krupówek.Właściciel pomocny o każdej porze.Podpowiadal nam jak możemy dojechać i zwiedzić interesujące nas miejsca.Miejsce bardzo czyste i bardzo ciepłe.Jesteśmy bardzo zadowoleni z narzeczona, polecamy i myślimy ze tu wrócimy przy wizycie w Zakopanem

    • 3 maj 2015

    • sebastian
    • Wielka Brytania
  • 5 Point Hostel

    Gdańsk, Polska

    Od

    52zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Very kind staff :) Cozy place, with wonderful common area. Good localisation.

    • -

      Too loud at night due to club parties downstairs and no avaliable earplugs :<

    • 18 maj 2015

    • Gabriela
    • Polska
  • Wacówka

    Szklarska Poręba, Polska

    Od

    100zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Świetna lokalizacja, blisko do centrum i do wielu atrakcji. Bardzo dobrze wyposażony aneks kuchenny- do dyspozycji jest wszystko, począwszy od kuchenki mikrofalowej a na zmywarce kończąc. Spokojna i cicha okolica. W pobliżu jest dyskont i wiele lokali gdzie można dobrze zjeść.

    • 13 kwiecień 2015

    • Grzegorz
    • Polska
  • Apartamenty Górska Legenda

    Szczyrk, Polska

    Od

    162zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Czystość,śniadania(czuliśmy sie jak VIPY) no i bardzo sympatyczna i przemiła obsługa.Polecamy!!!

    • 20 maj 2015

    • Krzysztof
    • Polska
  • Laiko Apartments

    Kraków, Polska

    Od

    219zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      very clean and modern

    • 24 maj 2015

    • aneta
    • Stany Zjednoczone Ameryki
  • Apartamenty Bracka 6

    Kraków, Polska

    Od

    350zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      piękny wystrój, przestronne wnętrze bardzo miła obsługa. Zarezerwowaliśmy apartament na nasz ślub i dostaliśmy bardzo miły prezent :) bardzo polecamy

    • -

      brak windy

    • 2 maj 2015

    • Katarzyna
    • Polska
  • ActivPark Apartaments

    Katowice, Polska

    Od

    140zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Bardzo miły właściciel :)

    • -

      ;)

    • 20 maj 2015

    • Waldemar
    • Polska
  • Monte House Apartments

    Zakopane, Polska

    Od

    149zł
    Średnia ocena: 9.3
    • +

      Miła atmosfera, czyste powietrze, spokój

    • 24 maj 2015

    • Marcin
    • Polska
  • Średnia ocena: 9.4
    • +

      lokalizacja w samym centrum, klimatyczne wyposażenie, super miła i bezproblemowa obsługa

    • -

      hałasy zza okna w nocy, brak rolet w oknach w salonie - słońce świeci prosto w twarz od samego rana, trudno parkować (bo to naprawdę na starówce!), spanie dla 4 osób nie jest tak wygodne (łóżko w salonie jest zdecydowanie gorsze niż w sypialni)

    • 12 maj 2015

    • Katarzyna
    • Polska
  • Barokowy Zakątek

    Świdnica, Polska

    Od

    130zł
    Średnia ocena: 9.4
    • +

      Cisza, spokój, urozmaicone śniadanie, kompetentna obsługa a rano ptaki śpiewają w ogrodzie. W pokoju można zaparzyć herbatę. Bezpłatny parking.

    • 19 maj 2015

    • sonia
    • Polska
  • Villa-Japonica

    Wisła, Polska

    Od

    160zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      wszystko

    • 29 kwiecień 2015

    • Jerzy
    • Polska
  • Stratosphere Hotel & Casino

    Las Vegas, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    128zł
    Średnia ocena: 7.4
    • +

      dobry hotel na jedną noc (chyba, że ktoś chce grać cały czas na dole w kasynie), fantastyczny widok z wieży

    • -

      pokój znośny, trochę daleko do głównego centrum miasta

    • 23 maj 2015

    • Krzysztof
    • Polska

Najpopularniejsze opinie

  • Hotelik Pod Baranami

    Siechnice, Polska

    Od

    90zł
    Średnia ocena: 7,9
    • +

      dobra cena, miły personel, smaczne jedzenie, przestronne pokoje, duży parking

    • -

      bez zastrzeżeń

    • 28 marzec 2015

    • StefekBurczymucha
    • Polska
  • Podewils Old Town Gdansk

    Gdańsk, Polska

    Od

    420zł
    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Świetna lokalizacja, cudowna atmosfera na którą składa się profesjonalna, dyskretna obsługa, smaczne i urozmaicone śniadania.

    • 14 marzec 2015

    • Urszula
    • Polska
  • Sanatorium Gryf

    Połczyn-Zdrój, Polska

    Od

    155zł
    Średnia ocena: 6,9
    • +

      Gryf położony w pięknej okolicy

    • -

      wszystko godne polecienia

    • 19 luty 2015

    • RENATA
    • Polska
  • JA Ocean View Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    319zł
    Średnia ocena: 8,7
    • +

      - codziennie ręczniki + parasol na plażę czy basen - lokalizacja - przemiły personel - czystość - widok

    • 23 kwiecień 2015

    • Joanna
    • Polska
  • Santa Barbara Golf and Ocean Club

    San Miguel de Abona, Hiszpania

    Od

    164zł
    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Położenie hotelu bezpośrednio przy morzu, czystość, rewelacyjny serwis personelu (pozdrowienia dla pani Ani), po wymeldowaniu możliwość korzystania z udogodnień hotelu wraz z późniejszą możliwością przebrania i wzięcia prysznica ze świeżym ręcznikiem, bardzo dobrze zaopatrzony sklep w hotelu, zadbane pokoje i kwietniki, widoki z pokoju i tarasów.

    • -

      Wysoka cena za WIFI, problemy z internetem, zapachy kanalizacji przy willach przy morzu. Sugestia - w aneksie kuchennym przydałaby się zmywarka.

    • 22 luty 2015

    • Paweł
    • Polska
  • Hotel Polesie

    Białka, Polska

    Od

    115zł
    Średnia ocena: 8,2
    • +

      bliskość jeziora i lasu

    • 13 kwiecień 2015

    • Tomasz
    • Polska
  • Krokus

    Brenna, Polska

    Od

    285zł
    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Bezapelacyjnie wszystko było super.Obsługa,właścicielka-rewelacja. Bywaliśmy w różnych miejscach-tutaj jest wspaniale.

    • 7 kwiecień 2015

    • Jarek
    • Polska
  • Sandra Spa Pogorzelica

    Pogorzelica, Polska

    Od

    220zł
    Średnia ocena: 6,8
    • +

      ok

    • 22 kwiecień 2015

    • Piotr
    • Polska
  • Castle in the Sand

    Ocean City, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    257zł
    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Położenie hotelu plaza bardzo fajne miejsce

    • 25 sierpień 2014

    • Edyta
    • Stany Zjednoczone Ameryki
  • Hotel Metropol

    Warszawa, Polska

    Od

    162zł
    Średnia ocena: 8,3
    • +

      lokalizacja, śniadanie OK,

    • 27 kwiecień 2015

    • jacek
    • Abchazja
  • Ad Turres

    Crikvenica, Chorwacja

    Od

    135zł
    Średnia ocena: 6,1
    • +

      Widok na morze z pokoju i bliskośc plaży

    • -

      robaki w pokoju, bardzo niski standart wykończenia i mebli, brak lodówki i klimatyzacji, jedyny kontakt w miejscu bardzo niedogodnym

    • 31 lipiec 2014

    • Barbara
    • Polska
  • Średnia ocena: 7,5
    • +

      Hotelik kameralny,smaczne i bogate w warzywa i owoce menu.autobusami można bez problemu dojechac do centrum.

    • -

      Mala plaża z płytką wodą więc trudno posmakować uroków tego wspaniałego morza. Brak jakichkolwiek wieczornych animacji.

    • 22 luty 2014

    • Elżbieta
    • Polska
  • Ocean Five Hotel

    Miami Beach, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    553zł
    Średnia ocena: 7,3
    • +

      Lokalizacja. Pokój surowy ale w porządku.

    • -

      Najgorsze śniadanie jakie kiedykolwiek jadłem w hotelu. Przeważnie mini-bar jest lepiej zaopatrzony.

    • 9 maj 2014

    • Robert
    • Stany Zjednoczone Ameryki
  • Hotel Ocean

    Miami Beach, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    747zł
    Średnia ocena: 7,8
    • +

      Przestronne, gustowne pokoje, hotel w sercu dzielnicy art deco. Dobre sniadania. Hotel posiada rowery.

    • -

      Podloga w naszym pokoju nie byla posprzatana po poprzednich gosciach i przez 7 dni naszego pobytu. Muzyka na zywo z restauracji przy hotelu jest bardzo glosna i grana az do polnocy.

    • 13 lipiec 2014

    • Małgorzata
    • Polska

Wpisz swój adres e-mail, a my ponownie wyślemy Ci potwierdzenie

Wpisz poprawny adres mailowy

Potwierdzenia rezerwacji zostały wysłane na adres

Dostarczenie wiadomości może zająć do 10 minut

Przykro nam, nie udało nam się wysłać potwierdzeń rezerwacji