Liczba sprawdzonych opinii od prawdziwych Gości

Jak to działa?

  • 1

    Najpierw rezerwacja

    Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.

  • 2

    Potem podróż

    Podczas pobytu w obiekcie Goście sprawdzają standard pokoi, jakość posiłków, przyjazność personelu itp.

  • Na końcu opinia

    Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy czy opinia nie zawiera przekleństw i publikujemy ją na stronie Booking.com.

Najnowsze opinie

  • Średnia ocena: 9,7
    • +

      very good location, helpul staff, beautifull apartment

    • 2 lipca 2015

    • Jolanta
    • Polska
  • Aismares

    Kłajpeda, Litwa

    Od

    159zł
    Średnia ocena: 8
    • +

      Przemiła, kompetentna "Pani" w recepcji, bardzo smaczne śniadanie przygotowane przez miłą obsługę, lokalizacja blisko starówki i portu, Dobre warunki w stosunku do ceny. Parking ogrodzony, przy hotelu.

    • 2 lipca 2015

    • Grażyna
    • Polska
  • Zagare Residence

    Rodi Garganico, Włochy

    Od

    296zł
    Średnia ocena: 8
    • +

      Wystrój architektoniczny, basen z biczami wodnymi, dobre wyposażenie kwater

    • -

      Brak czystej plaży publicznej

    • 2 lipca 2015

    • Władysław
    • Polska
  • Motel Nordsøen

    Hirtshals, Dania

    Od

    351zł
    Średnia ocena: 7,6
    • +

      Obok portu, nie trzeba rano zrywać się na prom. Smaczne śniadanie. Na jedną noc OK.

    • -

      Niestety w naszym pokoju pojawiały się mrówki z zewnątrz.

    • 2 lipca 2015

    • Sławomir
    • Polska
  • Hotel Playafels

    Castelldefels, Hiszpania

    Od

    373zł
    Średnia ocena: 7,8
    • +

      Bardzo blisko na plaże, miły personel, bardzo dobre śniadania,

    • 2 lipca 2015

    • Janusz
    • Polska
  • Hotel Le Squara

    Paryż, Francja

    Od

    478zł
    Średnia ocena: 8,5
    • +

      świetna lokalizacja,miła obsługa,czysty i zadbany hotel

    • -

      brak żelazka

    • 2 lipca 2015

    • Ewelina
    • Polska
  • Apartamenty Maria

    Żywiec, Polska

    Od

    150zł
    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Położenie obok browaru będącego atrakcją turystyczną. Dobra komunikacja lokalna. Miejsce do parkowania samochdu. Komfortowy pokój. Cena adekwatna do jakości. Bardzo miła Pani Właścicielka.

    • -

      Lokalizacja na obrzeżu miasta. Miejsce dość trudne do odnalezienia dla przyjeżdżającego tu po raz pierwszy. Dość głośne, ruchliwe rondo pod oknami.

    • 2 lipca 2015

    • Adam
    • Polska
  • Apartments Mia

    Sveti Juraj, Chorwacja

    Od

    272zł
    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Przestronny i elegancki apartament. bardzo mili właściciele.

    • 2 lipca 2015

    • Marek
    • Polska
  • Hotel Argo

    Parikia, Grecja

    Od

    117zł
    Średnia ocena: 6,4
    • +

      Everything was great ! Great stuff, great location, great vacation.

    • 2 lipca 2015

    • Anna
    • Polska

Najlepiej oceniane hotele

  • Azja
  • Europa
  • Ameryka Północna
  • Bliski Wschód
  • Afryka
  • Tara Place

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    167zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Dobra lokalizacja, życzliwy personel

    • -

      Słabe wi fi. Mało urazmaicone itak naprawdę niewielkie śniadania. Małe pokoje

    • 31 maja 2015

    • Dariusz
    • Polska
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8.7
    • +

      super pokoj i basen i swietna lokalizacja

    • -

      płatne śniadanie i karty we widach

    • 19 maja 2015

    • JAKUB
    • Wielka Brytania
  • CHERN Hostel

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    45zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      Located in a nice and quite area with walking distance to a lot of turistict attractions. Friendly staff. Tidy rooms.

    • 28 kwietnia 2015

    • joanna
    • Polska
  • Residency Hotel Fort

    Bombaj, Indie

    Od

    219zł
    Średnia ocena: 8.3
    • +

      Obsługa i lokalizacja .Dobre śniadanie .

    • -

      mrówki w pokoju

    • 4 maja 2015

    • ROMAN
    • Polska
  • Chillax Resort

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    212zł
    Średnia ocena: 8.4
    • +

      Wygodne łóżko, bardzo dobra lokalizacja. Bliskość Seven 11, gdzie można zakupić podstawowe produkty spożywcze i kosmetyczne. Hotel jest nowy i bardzo czysty, klimatyzacja działa bez zarzutu, co w tym mieście jest bardzo ważne (zwłaszcza podczas pory deszczowej, kiedy jest mega gorąco i wilgotność sięga 99%). Świetne knajpki zlokalizowane dosłownie kilka kroków od hotelu, zwłaszcza jedna, której właścicielem jest Włoch, ale serwują wyśmienite tajskie, pikantne zupy!

    • -

      Basen jest mały, ale w takiej okolicy i w takim mieście, nieszczególnie mnie to dziwi. Podczas pobytu w Bangkoku mało jest zresztą czasu na korzystanie z hotelowego basenu.

    • 15 czerwca 2015

    • Ewelina
    • Polska
  • Dang Derm Hotel

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    123zł
    Średnia ocena: 7.2
    • +

      Ogólny wystrój obiektu. Smaczne śniadania. Piękny basen i swietny bar na dachu.

    • -

      Mrówki pod materacem. Brak ramy łóźka. Przeszklona łazienka - zero prywatnosci chociazby na toalecie. Dosc glosno. Niezbyt sympatyczna recepcja.

    • 17 czerwca 2015

    • Alicja
    • Polska
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    95zł
    Średnia ocena: 7.2
    • +

      Lokalizacja, czystość pokoju w nowym skrzydle hotelu, bogaty bufet śniadaniowy.

    • -

      Przy wymeldowaniu o 12:00 konieczne było wniesienie opłaty za przechowanie bagażu przez 3 godziny za każdą walizkę osobno, ale to groszowe sprawy.

    • 13 czerwca 2015

    • Henryk
    • Polska
  • Roof View Place

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    67zł
    Średnia ocena: 7.4
    • +

      Cena. Bardzo dobre i obfite śniadania. Nam podobała się również lokalizacja. Hotel nie jest położony w typowej dzielnicy turystycznej, a w zdecydowanie bardziej ubogiej. Pozwala to na poznanie życia cogodzinnego mieszkańców Bangkoku, a nie jego wizji przygotowanej dla turystów.

    • -

      Obsługa bardzo słabo mówiła po angielsku. Pani siedząca w nocy na recepcji była bardzo niemiła i niepomocna. Wi-fi na 3 piętrze też pozostawiało sporo do życzenia (awaria ripitera).

    • 4 maja 2015

    • Paulina
    • Polska
  • Rikka Inn

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    117zł
    Średnia ocena: 7.1
    • +

      Bliskość sklepów, lokalizacja w centrum, odpowiednia cena do jakości. Dobry, aby zostać przed wylotem na 1 noc.

    • -

      Hałas z Kao San Roan, ale wystarczy wziąć stopery ze sobą i po problemie :) Nie ogarnięty Pan w recepcji, ale miły.

    • 13 marca 2015

    • Mln_trn
    • Polska
  • Prince Palace Hotel

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    193zł
    Średnia ocena: 7
    • +

      Piękny widok z tarasu basenowego. Hotel bardzo czysty w środku. Nienaganna obsługa.

    • -

      Brud w miejscu dla palących. Wiecznie pełne popielniczki. Brak internetu w pokoju - tylko w okolicach baru.

    • 22 kwietnia 2015

    • Mateusz
    • Polska
  • Lucky House

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    45zł
    Średnia ocena: 6.5
    • +

      Dogodna lokalizacja, pokoje skromne ale niedrogie.

    • -

      Brak windy w budynku.

    • 16 czerwca 2015

    • Ewelina
    • Polska
  • Baiyoke Sky Hotel

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    241zł
    Średnia ocena: 7.2
    • +

      Panorama z najwyższego punktu była bardzo ładna. Pokój ok, czysty.

    • -

      Internet dodatkowo płatny, co przy tej cenie za noc jest dziwne. Okno, z którego mieliśmy podziwiać widok na miasto to było raczej pół okna. Nieustanny ruch przy windach. Generalnie żałujemy pobytu tam, cena wysoka, mogliśmy tylko wjechać na punkt widokowy bez noclegu i tak teraz byśmy zrobili.

    • 1 czerwca 2015

    • Anna
    • Polska
  • Nasa Vegas Hotel

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    79zł
    Średnia ocena: 7.2
    • +

      Duży, z zewnątrz przyzwoicie wyglądający hotel, zlokalizowany bezpośrednio przy trasie kolei City Line, na lotnisko Suvarnabhumi. Posiada bezpośrednie połączenie pomostem nad drogą ze stacją. Uwaga: Wymeldowanie w recepcji zajmuje około 15 minut, należy to uwzględnić przy planowaniu dalszej podróży.

    • -

      Płatne Wi-Fi, depozyt i pokoje jak z PRL-u, które swoje najlepsze lata dawno mają już za sobą.

    • 8 kwietnia 2015

    • PIOTR
    • Polska
  • D&D Inn

    Bangkok, Tajlandia

    Od

    72zł
    Średnia ocena: 6.7
    • +

      Polecam ten hotel głownie podróżującym bez małych dzieci, gdyż hotel usytuowany jest blisko ulicy imprezowej, gdzie muzyka jest grana bardzo głośno i wszystko slychac. Najlepiej jest wybrać pokoje Superior - najmniej slychać dzwięki dochodzące z ulicy.

    • 23 czerwca 2015

    • Rafal
    • Polska
  • Dom Daleko od Domu

    Krościenko, Polska

    Od

    190zł
    Średnia ocena: 9.9
    • +

      Przemili i gościnni gospodarze. Chętnie zaproszą na kawę, zawsze służą radą i pomocą. Fantastyczny, kompletnie wyposażony apartament z designerską sypialnią i łazienką. Niespotykana czystość, wręcz "można jeść z podłogi". Świetna lokalizacja, z jednej strony nieco na uboczu, z drugiej strony blisko do wielu szlaków i atrakcji turystycznych. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy, Pani Doroto!

    • 24 czerwca 2015

    • Grzegorz
    • Polska
  • Pokoje Za Kinem

    Duszniki Zdrój, Polska

    Od

    80zł
    Średnia ocena: 9.8
    • +

      Czyste pokoje, nowocześnie urządzony pensjonat. Dobra lokalizacja jako miejsce wypadowe do zwiedzania okolicy a jest co zwiedzać.

    • -

      Brak akceptacji zwierząt domowych.

    • 1 lipca 2015

    • Wojciech
    • Polska
  • Średnia ocena: 9.8
    • +

      Pięknie urządzone mieszkanie, idealnie wyposażone! Cudowne kosmetyki jednorazowe :) świetny właściciel.

    • 23 czerwca 2015

    • Dorota
    • Polska
  • Pensjonat Szafran

    Dzianisz, Polska

    Od

    75zł
    Średnia ocena: 9.8
    • +

      Stan faktyczny przerósł moje oczekiwania.

    • -

      Nie było negatywnych wrażeń.

    • 26 czerwca 2015

    • Jerzy
    • Polska
  • Apartamenty Prestige

    Kielce, Polska

    Od

    140zł
    Średnia ocena: 9.8
    • +

      - idealne wyposażenie apartamentu - życzliwa i bardzo pomocna właścicielka - czysto, spokojnie, bezproblemowo

    • 15 czerwca 2015

    • Beata
    • Polska
  • Sopotinn

    Sopot, Polska

    Od

    Średnia ocena: 9.8
    • +

      Wszystko OK, brak jakichkolwiek zastrzeżeń!!! Bardzo czysto, pełne wyposażenie, wysoki komfort wykończenia.

    • 15 kwietnia 2015

    • Anna
    • Polska
  • Średnia ocena: 9.6
    • +

      Bardzo dobra lokalizaja zdala od tłumów. Blisko sklepy. Do molo 12 minut. Bardzo dobre miejsce wypadowe do Gdańska, Gdyni oraz na Hel.

    • -

      Brak

    • 30 czerwca 2015

    • Rafał
    • Polska
  • Pensjonat Modra Sikorka

    Tomaszów Mazowiecki, Polska

    Od

    120zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      schludność, estetyka, taktowność obsługi

    • 24 czerwca 2015

    • Jarosław
    • Polska
  • Apartamenty Chełmińskie

    Chełmno, Polska

    Od

    219zł
    Średnia ocena: 9.9
    • +

      Niezwykła życzliwość właścicielki, komfort, intymność, wszystko dopięte na ostatni guzik :) Byliśmy po raz pierwszy i na pewno będziemy tam jeszcze :)

    • 28 czerwca 2015

    • Piotr302
    • Polska
  • Apartamenty Platinum przy Focusie

    Zielona Góra, Polska

    Od

    249zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Komfort, komfort i jeszcze raz komfort, niczego nie brakuje, jest czysto przestronnie oraz spokojnie. Polecam serdecznie.

    • -

      1 kapsułka kawy do ekspresu.

    • 18 czerwca 2015

    • Michał
    • Polska
  • Willa Zwolakówka

    Istebna, Polska

    Od

    170zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Pierwszy raz w życiu spędziłam na śniadaniu ponad 4,5 godziny... jedząc, pijąc kawę i rozmawiając z właścicielami jakbyśmy byli starymi dobrymi znajomymi :)

    • 21 czerwca 2015

    • Katarzyna
    • Polska
  • Apartament Heweliusz

    Gdańsk, Polska

    Od

    360zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Komfort i cena i położenie rewelacyjne > Bardzo polecam

    • 18 czerwca 2015

    • Henryk
    • Polska
  • Pensjonat Siedem Życzeń

    Ustroń, Polska

    Od

    106zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      ciekawa i intrygujaca nazwa , bardzo ładnie i gustownie urzadzone pokoje , sympatyczni i mili właściciele

    • 30 czerwca 2015

    • kornel
    • Polska
  • Apartament Centrum

    Zielona Góra, Polska

    Od

    180zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Cichy, przyjemny apartament. Dobrze wyposażony.

    • 19 kwietnia 2015

    • Jacek
    • Polska
  • Przystań Motława

    Gdańsk, Polska

    Od

    249zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Wszystko jak na zdjęciach, super miła Pani. Wszędzie naprawdę blisko

    • -

      brak :-)

    • 21 czerwca 2015

    • radoslaw
    • Polska
  • Modern Apartamenty

    Zgorzelec, Polska

    Od

    195zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Wszystko super...

    • 1 czerwca 2015

    • Jacek
    • Polska
  • Relaks Apartamenty

    Kraków, Polska

    Od

    300zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Polecam chociaż nie powinnam bo następnym razem przy tak dobrych opiniach mogę mieć problem z rezerwacją ;) Cicho, czysto, przytulnie i przeuroczo, wszędzie blisko. Jedyny drobny minus to zbyt miękki materac ale to moja subiektywna ocena :)

    • 11 czerwca 2015

    • Małgorzata
    • Polska
  • Misia Łapa Apartamenty

    Bukowina Tatrzańska, Polska

    Od

    100zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      czysto miło życzliwie magicznie

    • 29 czerwca 2015

    • Anna
    • Polska
  • Apartament Podwale

    Łańcut, Polska

    Od

    120zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      SUPER WARUNKI W APARTAMENCIE, CZYSTO I FUNKCJONALNIE.

    • -

      -

    • 30 czerwca 2015

    • KRZYSZTOF
    • Polska
  • Apartamenty Stare Miasto

    Gdańsk, Polska

    Od

    210zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Lokalizacja-cicho a jednocześnie prawie na głównej ulicy, kompletne wyposażenie mieszkania- wszystko dostępne, wygodnie, czysto, przyjemnie słowem komfortowo.

    • -

      Nie było nic co mogło negatywnie zaskoczyć.

    • 23 czerwca 2015

    • Józef
    • Polska
  • Apartament Św. Ducha

    Gdańsk, Polska

    Od

    240zł
    Średnia ocena: 9.5
    • +

      Bardzo ładne miasto pełne ciekawych miejsc do zwiedzania

    • 14 maja 2015

    • jacek
    • Polska
  • Apartamenty Snow & Fun

    Zakopane, Polska

    Od

    280zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Przemiła obsługa, właściciele zapewniają gościom opiekę już od momentu rezerwacji przesyłając przydatne informacje, np jak uniknąć korków czy gdzie można kupić regionalne przysmaki. Apartament czysty i urządzony tak gustownie i elegancko, że po powrocie mamy ochotę na przemeblowanie naszego M. Kominek i bogato wyposażona kuchnia zapewniają ciepłe i magiczne wieczory (drewno bez ograniczeń). Wszędzie blisko, auto można parkować w podziemnym garażu. WiFi bez zarzutu. Na pewno jeszcze tu wrócimy:)

    • -

      Dźwięk dzwonów z sąsiedniego kościoła zapewnia niedzielną pobudkę już o 8:00, kanapa wygodniejsza od łóżka, ale to żadne mankamenty w obliczu tylu zalet.

    • 21 czerwca 2015

    • Paulina
    • Polska
  • Pokoje Gościnne Ecka

    Krośnica, Polska

    Od

    75zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Wszystko nam się podobało

    • 19 czerwca 2015

    • Wanda
    • Polska
  • Apartament-Studio

    Szczecin, Polska

    Od

    180zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Wspaniale miejsce, zaskoczylo mnie wyposazenie czyli kawy, herbaty, wody, mleko, slodycze, plyn do prania itd. W zasadzie jak w domu, czysto, komfortowo, wifi działa. Zawsze znajduje jakies minusy ale tym razem ich nie bylo :) Brawo! Szczerze polecam :)

    • 5 maja 2015

    • Elzbieta
    • Polska
  • Apartamenty Hallerowo

    Władysławowo, Polska

    Od

    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Bardzo ładny, dobrze wyposażony, czysty, przestronny apartament. Niezwykle miły właściciel. Spokojna okolica, blisko plaży. Polecam wszystkim, którzy lubią odpoczywać w komfortowych warunkach.

    • 27 maja 2015

    • Krzysztof
    • Polska
  • Apartament Na Wzgórzu

    Gdynia, Polska

    Od

    180zł
    Średnia ocena: 9.8
    • +

      Widok z okna. Wyposażenie kuchni. Świetny kontakt.

    • 25 czerwca 2015

    • Jaroslaw
    • Polska
  • Apartamenty Centrum Villa Perla

    Jelenia Góra, Polska

    Od

    220zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Świetna lokalizacja, ładnie urządzone wnętrza, bardzo miła obsługa. Szczerze polecam.

    • 21 czerwca 2015

    • Agnieszka
    • Polska
  • Jaro Hostel

    Poznań, Polska

    Od

    45zł
    Średnia ocena: 9.6
    • +

      Przestronny, przytulne wnętrza z dużą ilością światła, komfort wypoczynku, odpowiednia lokalizacja. Bardzo dobry kontakt z właścicielem.

    • 4 czerwca 2015

    • Anna Maria
    • Polska
  • Apartament Studio Przy Deptaku

    Zielona Góra, Polska

    Od

    179zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Bliskość rynku Klimatyzacja Nowoczesne wyposażenie Doskonale wyposażona kuchnia, też w przybory do pieczenia i gotowania.

    • -

      Brak minusów

    • 16 czerwca 2015

    • Paweł
    • Polska
  • Good Time Apartment

    Wrocław, Polska

    Od

    190zł
    Średnia ocena: 9.7
    • +

      Nowoczesny apartament, ciche, spokojne osiedle, super lokalizacja ...

    • -

      brak

    • 30 czerwca 2015

    • Tomasz
    • Polska
  • Stratosphere Hotel & Casino

    Las Vegas, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    121zł
    Średnia ocena: 7.4
    • +

      Polecam

    • -

      Wierza widokowa rewelacja

    • 2 lipca 2015

    • Ryszard
    • Polska
  • Hotel Pennsylvania

    Nowy Jork, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    373zł
    Średnia ocena: 6.1
    • +

      Lokalizacja świetna

    • -

      Hotel i pokój lekko zapyziały, płatne wi-fizapyziały kolos

    • 22 kwietnia 2015

    • Grzegorz
    • Polska
  • Premier Inn Abu Dhabi International Airport

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    257zł
    Średnia ocena: 8.8
    • +

      wszystko ok

    • 1 lipca 2015

    • Edyta
    • Wielka Brytania
  • Premier Inn Dubai International Airport

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    231zł
    Średnia ocena: 8.3
    • +

      Bardzo pomocna i życzliwa obsługa. Dużym atutem jest szybki i sprawny, bezpłatny dowóz z lotniska i na lotnisko. Menadżer hotelu pomimo wolnego dnia w pracy przyjechał aby się z nami spotkać i podzielił się przydatnymi informacjami, dzięki czemu pomimo krótkiego pobytu zobaczyliśmy dużo w Dubaju.

    • 16 czerwca 2015

    • Eugeniusz
    • Polska
  • Holiday Inn Express Dubai Airport

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    192zł
    Średnia ocena: 8
    • +

      Clean, quiet, close to Dubai metro, free airport shuttle...

    • 21 kwietnia 2015

    • Krzysztof
    • Polska
  • Résidence Fleurie

    Agadir, Maroko

    Od

    105zł
    Średnia ocena: 8.7
    • +

      Pokoje, wystrój, wielkość. Darmowy sejf. Czystość i codzienne sprzątanie wzorowe. Smaczne śniadania w lokalnym stylu.

    • -

      Basen czynny do 18. Słaby zasięg WiFi w pokoju.

    • 24 czerwca 2015

    • Mariusz
    • Polska

Najpopularniejsze opinie

  • Hotelik Pod Baranami

    Siechnice, Polska

    Od

    90zł
    Średnia ocena: 7,9
    • +

      dobra cena, miły personel, smaczne jedzenie, przestronne pokoje, duży parking

    • -

      bez zastrzeżeń

    • 28 marca 2015

    • StefekBurczymucha
    • Polska
  • Podewils Old Town Gdansk

    Gdańsk, Polska

    Od

    590zł
    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Świetna lokalizacja, cudowna atmosfera na którą składa się profesjonalna, dyskretna obsługa, smaczne i urozmaicone śniadania.

    • 14 marca 2015

    • Urszula
    • Polska
  • Sanatorium Gryf

    Połczyn-Zdrój, Polska

    Od

    260zł
    Średnia ocena: 6,9
    • +

      Gryf położony w pięknej okolicy

    • -

      wszystko godne polecienia

    • 19 lutego 2015

    • RENATA
    • Polska
  • JA Ocean View Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Od

    323zł
    Średnia ocena: 8,7
    • +

      - codziennie ręczniki + parasol na plażę czy basen - lokalizacja - przemiły personel - czystość - widok

    • 23 kwietnia 2015

    • Joanna
    • Polska
  • Santa Barbara Golf and Ocean Club

    San Miguel de Abona, Hiszpania

    Od

    147zł
    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Położenie hotelu bezpośrednio przy morzu, czystość, rewelacyjny serwis personelu (pozdrowienia dla pani Ani), po wymeldowaniu możliwość korzystania z udogodnień hotelu wraz z późniejszą możliwością przebrania i wzięcia prysznica ze świeżym ręcznikiem, bardzo dobrze zaopatrzony sklep w hotelu, zadbane pokoje i kwietniki, widoki z pokoju i tarasów.

    • -

      Wysoka cena za WIFI, problemy z internetem, zapachy kanalizacji przy willach przy morzu. Sugestia - w aneksie kuchennym przydałaby się zmywarka.

    • 22 lutego 2015

    • Paweł
    • Polska
  • Hotel Polesie

    Białka, Polska

    Od

    130zł
    Średnia ocena: 8,1
    • +

      bliskość jeziora i lasu

    • 13 kwietnia 2015

    • Tomasz
    • Polska
  • Krokus

    Brenna, Polska

    Od

    285zł
    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Bezapelacyjnie wszystko było super.Obsługa,właścicielka-rewelacja. Bywaliśmy w różnych miejscach-tutaj jest wspaniale.

    • 7 kwietnia 2015

    • Jarek
    • Polska
  • Sandra Spa Pogorzelica

    Pogorzelica, Polska

    Od

    423zł
    Średnia ocena: 6,9
    • +

      ok

    • 22 kwietnia 2015

    • Piotr
    • Polska
  • Castle in the Sand

    Ocean City, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    524zł
    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Położenie hotelu plaza bardzo fajne miejsce

    • 25 sierpnia 2014

    • Edyta
    • Stany Zjednoczone Ameryki
  • Hotel Metropol

    Warszawa, Polska

    Od

    162zł
    Średnia ocena: 8,3
    • +

      lokalizacja, śniadanie OK,

    • 27 kwietnia 2015

    • jacek
    • Abchazja
  • Ad Turres

    Crikvenica, Chorwacja

    Od

    201zł
    Średnia ocena: 6,2
    • +

      Widok na morze z pokoju i bliskośc plaży

    • -

      robaki w pokoju, bardzo niski standart wykończenia i mebli, brak lodówki i klimatyzacji, jedyny kontakt w miejscu bardzo niedogodnym

    • 31 lipca 2014

    • Barbara
    • Polska
  • Średnia ocena: 7,5
    • +

      Hotelik kameralny,smaczne i bogate w warzywa i owoce menu.autobusami można bez problemu dojechac do centrum.

    • -

      Mala plaża z płytką wodą więc trudno posmakować uroków tego wspaniałego morza. Brak jakichkolwiek wieczornych animacji.

    • 22 lutego 2014

    • Elżbieta
    • Polska
  • Ocean Five Hotel

    Miami Beach, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    529zł
    Średnia ocena: 7,4
    • +

      Lokalizacja. Pokój surowy ale w porządku.

    • -

      Najgorsze śniadanie jakie kiedykolwiek jadłem w hotelu. Przeważnie mini-bar jest lepiej zaopatrzony.

    • 9 maja 2014

    • Robert
    • Stany Zjednoczone Ameryki
  • Hotel Ocean

    Miami Beach, Stany Zjednoczone Ameryki

    Od

    606zł
    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Przestronne, gustowne pokoje, hotel w sercu dzielnicy art deco. Dobre sniadania. Hotel posiada rowery.

    • -

      Podloga w naszym pokoju nie byla posprzatana po poprzednich gosciach i przez 7 dni naszego pobytu. Muzyka na zywo z restauracji przy hotelu jest bardzo glosna i grana az do polnocy.

    • 13 lipca 2014

    • Małgorzata
    • Polska
  • Willa Pod Dobrym Humorem

    Miedzygorze, Polska

    Od

    150zł
    Średnia ocena: 8
    • +

      Jak zawsze było profesjonalnie. Bardzo czysto i miła obsługa. Wygodne łóżka, smacznie jedzenie w restauracji i bogaty wybór produktów na śniadaniu . Do tego piękna okolica cisza i spokój. Polecam

    • 15 kwietnia 2015

    • Anonimowy
    • Polska
Wybierz datę zameldowania
Wybierz datę wymeldowania
Trwa ładowanie

Wpisz swój adres e-mail, a my ponownie wyślemy Ci potwierdzenie

Wpisz poprawny adres mailowy

Potwierdzenia rezerwacji zostały wysłane na adres

Dostarczenie wiadomości może zająć do 10 minut

Przykro nam, nie udało nam się wysłać potwierdzeń rezerwacji