Liczba sprawdzonych opinii od prawdziwych Gości

Jak to działa?

  • 1

    Najpierw rezerwacja

    Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.

  • 2

    Potem podróż

    Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.

  • Na końcu opinia

    Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.

Najpopularniejsze kraje

  • Mercure Gold Hotel Al Mina Road Dubai

    - „Czysto, przemila obsługa, dobre sniadania.”

  • Classic Motel Mermaid Beach

    - „Good location next to main road and just one block from fantastic beach. Quiet room with very comfortable bed. Nice and helpful staff.”

  • Windsor Atlântica

    - „super!!! wspaniale sniadania, piekny widok , super basen. wspaniała obsługa! POLECAM!!”

  • The Novel Stay

    - „Everything was awesome”

  • B&B Hotel Nürnberg-Hbf

    - „Bardzo dobry hotel z przemiłą obsługą i darmowym parkingiem”

  • AC Hotel Palau de Bellavista

    - „Wspaniała lokalizacja, miła obsługa, pyszne śniadania.”

  • Chambres d'Hotes Les Hirondelles

    - „Przestronne pokoje (byłem już trzeci raz), śniadanie, łazienki.”

  • Holiday Inn Cardiff North M4 Jct 32

    - „hotel personel lokalizacja itd”

  • Aegean View

    - „Bardzo duży ośrodek Mnogość rozrywek w ciągu dnia Bardzo dobre jedzenie Kilka basenów Shuttle bus na plaże (miasta)”

  • Alam Bali Hotel

    - „Fajna miejscowka. Dawno nie spotkalismy sie z tak milym i uczynnym personelem.”

  • Vacancy House Rome

    - „Wyposażenie i komfort, położenie blisko metra.”

  • Hotel Peace Land

    - „Lokalizacja blisko portu, przemiła obsługa, japońskie sniadanie w cenie.”

  • GTower Hotel

    - „Cały pobyt był fantastyczny, od położenia po obsługę i pokój.”

  • Bed and Breakfast de Ouwebeer

    - „Wspaniałe miejsce, tuż obok jednej z największych atrakcji Holandii - wiatraków Kinderdijk.”

  • Willa Zuzanna

    - „wszędzie blisko, same centrum, lodówka,super kabina prysznicowa która nie przecieka,”

  • Cova da Iria Hotel

    - „WYGODA.OBSLUGA IINTYMNOSC.”

  • Pushkin Hotel

    - „Personel wręcz niesamowicie życzliwy, pomocny, serdeczny, dziewczyny na medal, żadna usługa i przysługa nie wydawała im się ponad miarę - załatwiały wszystko!”

  • Amari Don Muang Airport

    - „Naprawdę fajny hotel, bardzo blisko lotniska,tak naprawdę hotel posiada bezpośrednie przejście z lotniska do hotelu. Pokój duży, przestronny, z wielkim łóżkiem. Polecamy :-)))”

  • Hotel Baris

    - „Przemila obsluga, bardzo czyste miejsce, recepcja czynna cala dobe, mimo lokalizacji w samym centrum troche egzotyczne ale dostepne bezpieczne miejsce parkingowe.”

  • Jaybirds Inn - Saint Augustine

    - „Super comfortable room. Extra largo breakfast and we git additional voucher to a restaurant.”

Najnowsze opinie

Najlepiej oceniane hotele

  • Karaiby
  • Bliski Wschód
  • Ameryka Południowa
  • Afryka
  • Europa
  • Ameryka Północna
  • Oceania
  • Ameryka Środkowa
  • Azja
  • Catalonia Punta Cana - All Inclusive

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Rajska plaża, bar Pure z miłą i uczynną obsługą na plaży, ogród wokół hotelu przepiękny, duża ilość ptaków w ogrodzie, pokój w budynku 400 :)

    • -

      Zadziwiający jest fakt oferowania 2-ch różnych standardów pokoi w tej samej cenie - Privlege. Irytujące WiFi które niby jest a tak na prawdę prawie go nie ma.

    26 listopada 2015
    Maciej Polska
  • Gites Rose des Vents

    Deshaies, Gwadelupa

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Świetna lokalizacja. 100 m do pięknej plaży, we wrześniu prawie pustej. Dużo zieleni, nocą słychać ptaki, cykady i szum fal. Apartament czysty, przestronny, właścicielka przesympatyczna i pomocna. Bardzo chętnie tu wrócę!

    24 października 2015
    Maciej Polska
  • Villa Iguana

    Bayahibe, Dominikana

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Wspaniałe miejsce i wspaniali ludzie :) Bardzo polecam, na miejscu dużo informacji o atrakcjach, szybki internet b. dobra lokalizacja - centrum.

    12 marca 2016
    szymon Polska
  • Casa Del Sol

    Santo Domingo, Dominikana

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Wspaniały taras na którym serwowane jest śniadanie. Idealna lokalizacja

    16 kwietnia 2016
    Maciej Polska
  • Tako Beach Rooms Bávaro, Punta Cana - Adults Only

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Świetna lokalizacja, zaraz przy plaży. Dodatkowo duży plus to Olga, która jest na miejscu i odpowiada za obiekt. Bardzo pomocna, miła i szybko działająca. Rewelacja. Pokoje także czyste, sprzątane kiedy tego chcesz. Sugeruję także skorzystanie z transportu z lotniska proponowanego przez Tako Beach Rooms, ponieważ kierowca jest punktualny, sympatyczny i jeśli chcecie, to skoczy po drodze z Wami do sklepu na zakupy. Dzięki temu nie musieliśmy nosić codziennie butelek z wodą ze sklepu, bo od razu można było kupić zgrzewkę.:)

    • -

      Wszystko było ok, jedyne co można ulepszyć to wstawić do pokoju czajnik, by zrobić sobie czasami herbatę lub kawę.

    13 czerwca 2016
    Michał Polska
  • VIK Hotel Arena Blanca All Inclusive

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8
    • +

      Bardzo dobre jedzenie

    • -

      Słabe, trochę starodawne pokoje, bez klimatyzacji ale i tak nie spędza się tam czasu

    19 października 2014
    Anonimowy Polska
  • Lodging House Beach Punta Cana

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Smaczne śniadania,Mili i pomocni właściciele.Taras,basen ,kuchnia. Do plaży 5 min.

    • -

      mała sypialnia.

    11 kwietnia 2016
    Maciej Polska
  • Art Villa Dominicana

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Bardzo miły personel władający wieloma językami. Śniadanie do pokoju

    • -

      Nieco daleko od plaży

    16 kwietnia 2016
    Maciej Polska
  • Hotel Playa Caribe

    Las Terrenas, Dominikana

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Widok na ocean zapierał dech w piersiach. W naszych apartamencie mieliśmy ogromny taras z wygodnym dużym stołem, fotelami i prywatnym jacuzzi. To było miejsce w którym spędzaliśmy wszystkie wieczory, tak wspaniałe, ze nie chciało sie nigdzie wychodzić. świetna lokalizacja tuż przy plazy z możliwością uprawiania kite surfingu. Śniadania hotelowe podawane na plaży.

    21 lutego 2016
    Michal Polska
  • Bavaretto Ocean Club

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Lokalizacja świetna. Do plaży i centrum tylko parę minut pieszo. Obsługa bardzo dobra (w razie jakiejkolwiek awarii wszystko było naprawiane natychmiastowo). Piękny ogród z basenem. Przed hotelem 24godzinna ochrona. Obiektu dodatkowo pilnuje przepiękny i przesympatyczny piesek.

    12 kwietnia 2016
    Marcin Polska
  • CASA CONDE HOTEL BOUTIQUE (SAVOY SANTO DOMINGO)

    Santo Domingo, Dominikana

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      lokalizacja, czystość, obsługa

    • -

      ciepła woda tylko w określonych godzinach (baterie słoneczne), mała łazienka

    14 stycznia 2015
    Justyna Polska
  • Simpson Bay Resort & Marina

    Simpson Bay, Sint Maarten

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Plaża hotelowa; spokojna i czysta. Obsługa hotelowa.

    • -

      Zbyt duża dopłata za widok na morze. Bar przy plaży był zbyt krótko otwarty.

    19 czerwca 2015
    Maciej Holandia
  • Hotel Cortecito Inn Bavaro

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7,1
    • +

      Co do Hotelu największe jego zalety to blisko plaża, hotel zadbany klimatyzacja w pokojach ok. sprzątanie pokoi codziennie bez szału ale stosunek jakości do ceny mówi sam za siebie za te pieniądze nie można oczekiwać luksusów.Z minusów to na pewno śniadania, które serwują dania z jajek tj. Jajecznica;omlet;jajko sadzonek wszytko wygląda tak samo i tak samo smakuje po 14dniach takich śniadań ciężko teraz spojrzeć na jaka. Z basenu hotelowego ukradli nam ręczniki, które leżały na lezakach nie było nas jakieś 30min. pomimo, że hotel jest pilnowany. Więc jak widać są i plusy i minusy.

    11 kwietnia 2016
    Jacek Polska
  • Centre International de Sejour

    Fort-de-France, Martynika

    Średnia ocena: 7,6
    • +

      Hotel w bardzo spokojnej okolicy, miła obsługa.

    • -

      Restauracja czynna wyłącznie w porze wydawania posiłków. Odległość do miasta i brak komunikacji.

    9 stycznia 2016
    Andrzej Polska
  • Apartahotel Green Coast

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7,1
    • +

      Bardzo blisko plaży. Internet. Sympatyczna obsługa.

    • -

      Brak wyposażenia w kuchni. Brak ciepłej wody.

    22 kwietnia 2016
    Maciej Polska
  • Hotel Saint John Perse

    Pointe-à-Pitre, Gwadelupa

    Średnia ocena: 5,5
    • +

      Blisko ciekawego targu i portu jachtów

    10 stycznia 2016
    Darsal Polska
  • Yara Beach Apartahotel

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7,6
    • +

      Świetna lokalizacja, przyjazna i pomocna obsługa, tani transport na lotnisko i z lotniska, tania wypożyczalnia samochodów na miejscu.

    • -

      czystość

    7 marca 2016
    mateusz Polska
  • Ivory Grand Hotel Apartments

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Najlepszy hotel w jakim do tej pory byłem. Czystość, lokalizacja, personel, śniadania - wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo blisko metra, darmowy basen, WiFi.

    22 października 2015
    Mateusz Polska
  • Little Tel-Aviv Hostel

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 9
    • +

      świetna lokalizacja, znakomita i sympatyczna obsługa, prawie rodzinna atmosfera, interesująca plastycznie aranżacja wnętrz

    • -

      z mojego punktu widzenia hostel jest bez zarzutu

    18 lutego 2016
    Marek Polska
  • Armani Hotel Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 9
    • +

      Wszystko . Inteligentny hotel przyszłości . Serwis na najwyższym poziomie . Wyśmienite śniadania !

    • -

      Nic

    4 kwietnia 2016
    Ewa Polska
  • JW Marriott Marquis Hotel Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Ładny pokój, blisko centrum

    8 maja 2016
    Pawel Polska
  • Fairmont The Palm

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Cudowny widok, szeroka plaża, świetne baseny, znakomita obsluga, spokój. Znakomite miejsce dla rodzin z dziecmi. Byłam w Dubaju w 3 rożnych hotelach i Fairmont byl najlepszy. www.kanabe.net

    26 stycznia 2016
    KANABE PAULINA Polska
  • Yas Viceroy Abu Dhabi

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Piękna architektura hotelu, nowocześnie urządzone pokoje, wyjątkowo pyszne i urozmaicone śniadania. Świetne jakościowo kosmetyki. Co istotne dla rodzin 2+2 jest możliwość zakwaterowania w pokojach łączonych drzwiami wewnętrznymi . Wielki plus. Sayed Saleh - Thanks for helping and nursery.

    • -

      Wieczorne posiłki w hotelowych restauracjach sa drogie.

    29 lutego 2016
    katarzyna Polska
  • Southern Sun Hotel Abu Dhabi

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      1) Lokalizacja - ok 10 min autem do Corniche Beach 2) Obsługa miła i uprzejma. Bez problemu zabierają bagaże i boy hotelowy odwozi auto na swój parking. Szybki meldunek. 3) Rezerwacja z użyciem karty kredytowej nie jest wymagana, a depozyt można zostawić w gotówce. 4) Pokoje duże, dobrze i w pełni wyposażone. Mega wygodne i duże łóżko typu king size. Pokój zgodny ze zdjęciami. 5) Pokój i łazienka czyste; sprzątane codziennie. W łazience ręczniki, kapcie, szlafroki i mini zestaw kosmetyków. 6) Basen i obsługa basenowa w porządku. Bez problemu wydali ręczniki hotelowe. Widoki wspaniałe. 7) Obiekt chroniony - dodatkowa osoba przy wejściu, która czuwa nad wszystkim 8) Bezpłatne wifi z dobrym sygnałem 9) Klimatyzacja działała bez problemu

    • -

      1) Brak drinka powitalnego, ale przyjechaliśmy w nocy ;) 2) Lodówka trochę mała i słabo chłodziła 3) Małe problemy z przedłużeniem pokoju o 1 dobę - jeden z recepcjonistów nie chciał przedłużyć nam noclegu w cenie, którą pokazywał booking, pomimo że mąż pofatygował się osobiście. Recepcjonista podał nam dużo wyższą cenę za dodatkowy nocleg przez co musieliśmy dorezerwować przez booking. Ale na plus, że pokój został ten sam i nie musieliśmy się pakować i ponownie rozpakowywać.

    10 maja 2016
    Joanna_88 Polska
  • Jumeirah Beach Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Basen, plaza, sniadania, restauracje...

    • -

      Pokoje powinny byc odswiezone.

    26 czerwca 2016
    JACEK Polska
  • Jumeirah at Etihad Towers Hotel

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      sniadania wyśmienite,łóżka luksus, piekna plaza.

    8 maja 2016
    Ryszard Polska
  • Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Czysto, schludnie, bardzo ładne pokoje, polecam

    16 kwietnia 2015
    Mirosław Polska
  • Shamai Suites Jerusalem

    Jerozolima, Izrael

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Bardzo dobrej jakości hotel w rozsądnej cenie. Czułam się w nim bardzo komfortowo,było wszystko czego potrzebowałam,a nawet więcej. Przestronny, sprzątany codziennie pokój, ręczniki również wymieniane każdego dnia, łóżko ścielone regularnie. Czysta, nowa łazienka z wanną z hydromasażem. Oczywiście klimatyzacja. W pokoju czajnik i zestaw do parzenia kawy i herbaty,mikrofalówka. Blisko do murów starego miasta, rzut beretem do tramwaju, targu, sklepu. Jeden z lepszych pokoi hotelowych w jakich byłam (był to pokój delux)

    20 lutego 2016
    Anonimowy Polska
  • Prestige Apartments

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 9
    • +

      Mieszkanie położone niedaleko od plaży. Dużo sklepów i barów w niedalekiej odległości od mieszkania. Blok przeciętny, ale mieszkanie ładne, czyste. Bardzo miła i uczynna właścicielka. Pozwoliła mi zostać kilka godzin dłużej, abym doczekał do lotu powrotnego, wydrukowała kartę pokładową itd. Polecam.

    13 września 2015
    Marcin Polska
  • Royal Rose Hotel

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Fantastyczny

    • -

      Wszystko

    24 czerwca 2016
    Maciej Wielka Brytania
  • Check In Jerusalem

    Jerozolima, Izrael

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Blisko jaffa gate,bardzo czysto i komfortowo,apartament super wyposażony,dobre wifi,bardzo miła i uprzejma obsluga

    • -

      Malutki minus za brak opcji sniadania oraz brak wystarczającej ilości herbaty,kawy i cukru (na 4 osoby byly tylko 2 herbaty i 3 kawy,brak cukru)

    2 czerwca 2016
    maroszek Irlandia
  • Hyatt Capital Gate Abu Dhabi

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 9
    • +

      Hotel piękny

    • -

      położony trochę daleko od ciekawych obiektów

    15 grudnia 2015
    Guzini Polska
  • HI - Akko Hostel

    ‘Akko, Izrael

    Średnia ocena: 9
    • +

      Świetna lokalizacja - naprzeciwko podziemnego miasta szpitalników, obfite, koszerne śniadania, duże pokoje

    22 stycznia 2016
    Abastanza Polska
  • Hyatt Regency Dubai - Heritage Area

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Dobre śniadania, wyposażenie, bliskość metra, super obsługa, bliskość lotniska

    • -

      Słaba dzwiekoszczelnosc, cena minibaru potrafi oszolomic.

    12 grudnia 2015
    Krzysztof Polska
  • Al Murooj Rotana – Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Zarówno obsługa jak i sam hotel zasługuje na najwyższą ocenę. O tym hotelu mogę pisać tylko i wyłącznie w samych superlatywach.

    24 czerwca 2016
    Waldemar Norwegia
  • Sofitel Dubai Downtown

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Idealna lokalizacja na zakupy w Dubai Mall. Komfortowy hotel.

    26 lipca 2016
    Monika Polska
  • Melia Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Plusem sa nowoczesne wnetrza oraz intymna atmosfera hotelu.

    • -

      Moze to moje zboczenie zawodowe, ale widzialam mnostwo niedociagnec, ktore obizaly ogolna ocene estetyczna. Byly to miedzy innymi: zuzyte, porysowane meble, plamy na tapicerce sofy i lozka, porysowana, zuzyta podoga.

    14 listopada 2015
    Agnieszka Angola
  • Rose Rayhaan by Rotana - Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Lokalizacja, obiekt znajduje się przy stacji metra

    • -

      Ciasne lobby

    16 maja 2016
    BARBARA Polska
  • Nassima Royal Hotel

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Śniadanie rewelacja, szczególnie polecamy dania przygotowywanie na bieżąco przez kucharza. Omlet jeden z lepszych, jakie jedliśmy. Dostaliśmy pokój na 39 pietrze z widokiem na Burdża Halifa i inne wierzbowce. Robi wrażenie szczególnie nocą. A najwiecej frajdy daje możliwość brana prania prysznica lub kąpieli w łazience z panoramicznym widokiem na wieżowce. Zdecydowanie polecamy!

    8 marca 2016
    Magdalena Polska
  • Dusit Thani Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Lokalizacja, komfort, obsługa, wybraliśmy pokój Deluxe z 2 łóżkami i otrzymaliśmy wspaniały apartament z 2 pokojami, 2 łazienkami, salonem i aneksem kuchennym z widokiem na Burj Kalifa.

    17 maja 2016
    BARBARA Polska
  • Gordon Inn

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Generalnie nie mam zastrzeżeń do niczego. Pyszne śniadania do wyboru kilka opcji, darmowa kawa czy herbata. Personel bardzo pomocny, zawsze uśmiechnięty. Lokalizacja genialna!

    • -

      Brak minusów!

    17 czerwca 2016
    Jacek Polska
  • The Post Hostel Jerusalem

    Jerozolima, Izrael

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      świetna lokalizacja - największe atrakcje Jerusalem w zasięgu pieszym, hostel jest nowy i świeży, zaskakująco smaczne śniadania, pomocna dziewczyna na recepcji

    • -

      w hostelu jest czysto, ale widać, że nie jest sprzątany tak, jak powinien, myślę, że za jakiś czas nie będzie tam już tak przyjemnie :/

    10 czerwca 2016
    Justyna Polska
  • Premier Inn Abu Dhabi International Airport

    Abu Zabi, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Praktycznie na lotnisku wiec świetna lokalizacja na jedna noc, bardzo wygodne łóżka. Great location almost at the airport, convenient beds. Very good breakfast although you have to pay additionally.

    • -

      Breakfast not included, small room.

    17 lipca 2016
    Jowam Polska
  • Jerusalem Castle Hotel

    Jerozolima, Izrael

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Dobra lokalizacja, 2,5 km ze starego miasta. Łatwo trafić Polecam.

    10 kwietnia 2016
    Piotr Polska
  • Premier Inn Dubai Investments Park

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Czysto, miło, obsługa super. Pokoje komfortowe. Wygodne łóżka. Codzienne sprzątanie. Basen, siłownia, wifi, dostępne komputery i drukarka. Transfery na plażę, do galerii Batutta , stacja metra. Parking. Spokój cisza. Jeszcze tu wrócę.

    • -

      Zbyt drogie jedzenie w hotelu w stosunku do ceny pokoju i lokalizacji. Hotel w dzielnicy inwestycyjnej wiec goście to raczej pracownicy firm. Pokój dla 2 osób 200 a śniadanie dla 2 osób 110(2x55). Za połowę tego jest obiad dla 2 osob w pobliskim Choitramie ( mala galeria handlowa). Ale to hotel ... I tak polecam.

    18 lutego 2016
    Monika Polska
  • Florentine Backpackers Hostel

    Tel Awiw, Izrael

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Pyszne śniadanie i przemiła obsługa:)

    • -

      Meble i wyposażenie mogłyby być nowsze. Niemniej, są ok.

    25 kwietnia 2016
    Anna Polska
  • Atlantis The Palm, Dubai

    Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Lokalizacja

    • -

      Cena do jakości

    12 lipca 2016
    Marcin Polska
  • Vila Galé Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Fasada hotelu w stylu kolonialnym; bardzo smaczne i bogate sniadanie; ladny i czysty pokoj; bardzo ladna lazienka

    22 maja 2016
    LUIZA Holandia
  • Miramar Hotel by Windsor

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      NIEPOWTARZALNE POŁOŻENIE Z PIĘKNYMI WIDOKAMI Z OKNA ; PRZYJAZNA OBSŁUGA - WCZEŚNIEJSZE ZAMELDOWANIE SMACZNE OBFITE ŚNIADANIA

    • -

      BEZ UWAG

    26 czerwca 2016
    JZP Polska
  • La Morada Suites

    Cuzco, Peru

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      1) apartments (2 bedroom) and view from accommodation

    25 czerwca 2015
    Krzysztof Polska
  • Wish Resort Golf Convention Foz do Iguaçu

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Super hotel

    • -

      Wszytko super

    26 czerwca 2016
    Autotanker Polska
  • San Carlos Hotel

    Buenos Aires, Argentyna

    Średnia ocena: 9
    • +

      Bardzo pomocny personel,bliskość stacji metra.

    • -

      brak

    12 kwietnia 2015
    Dariusz Polska
  • Hotel Habitel

    Bogotá, Kolumbia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Blisko lotniska, darmowy transport

    • -

      Brudny korytarz

    2 grudnia 2015
    Tomasz Polska
  • Hostal Bubamara

    Arequipa, Peru

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Super lokalizacja, sympatyczny personel. Zalatwili nam dobry trekking w kanionie Colca. Wygodne łóżka.

    • -

      Nocny hałas z ulicy szczególnie na parterze. Wifi działa tylko w niektórych miejscach.

    28 czerwca 2015
    S & N Polska
  • Hostel Poesia

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Fantastyczne miejsce z bardzo przyjazną atmosferą. Tak dobrze nie czułam się chyba w żadnym hostelu do tej pory. Przestronna kuchnia, w której znaleźć można wszystko, co potrzeba. Wiele przestrzeni do odpoczynku, a w tym ogród i bar ;)

    • -

      Brak suszarki

    28 grudnia 2015
    Joanna Brazylia
  • Mérit San Telmo

    Buenos Aires, Argentyna

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Dobra lokalizacja hotelu w centrum miasta. Profesjonalny personel, dobrze mówiący po angielsku. Duże pokoje z wygodnym łóżkiem.

    • -

      Śniadania drogie, lepiej zjeść na pobliskiej Avenida de Mayo. Personel mógłby się częściej uśmiechać.

    24 marca 2015
    TOMASZ Polska
  • Iguassu Central Bed & Breakfast

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 9
    • +

      Niezwykle miły i uczynić właściciel. Bardzo pomocny przy planowaniu wycieczki po Iguazu i okolicy. Dzięki niemu wszystko udało się ogarnąć, pomimo dużego spóźnienia samolotu. Śniadania najlepsze podczas całego pobytu. WiFi na terenie obiektu, działa bez zastrzeżeń. Polecam

    26 marca 2016
    Lukasz Polska
  • Loi Suites Iguazu Hotel

    Puerto Iguazú, Argentyna

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      wspaniała lokalizacja obiektu

    • -

      mało urozmaicone jedzenie

    26 stycznia 2016
    Teresa Polska
  • Windsor Atlântica

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 9
    • +

      Hotel przy samej plaży w dzielnicy Leme. Plaża Leme to przedłużenie Copacabany. Oddalony o około godzinę jazdy autobusem 2018 od lotniska GIG. Komfortowe, dobrze wyposażone pokoje. Brak balkonu, jedynie uchylne okno. Piękny widok na plażę i ocean. W hotelu dwa odkryte baseny na 4. i 39. piętrze. Siłownia i centrum spa. Świetna lokalizacja w pobliżu sklepy, bary, lokale rozrywkowe. Centrum handlowe Rio Sul ok. 800 metrów od hotelu. W hotelu bardzo dobre śniadania. Miła i kulturalna obsługa. Windsor Atlantica to świetny wybór na pobyt w Rio.

    1 marca 2016
    Maciej Polska
  • CLH Suítes Foz do Iguaçu

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      -smaczne śniadania, - blisko do dworca komunikacji miejskiej (autobusu 120 i busów do Argentyny). - blisko do kantora wymiany walut - przestronne pokoje, -obsługa mówiąca po angielsku - bezpłatna caipirinha (1 drink - ale nie wiem czy dziennie czy na pobyt).

    6 kwietnia 2016
    Krzysztof Polska
  • La Posta Hostel

    Ushuaia, Argentyna

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Bardzo przytulny hostel! Obsługa dbająca o gości - poproszeni o bardzo wczesne śniadanie i zamówienie taksówki nie robili żadnych problemów. Śniadanie świeże, typowo argentyńskie - na słodko. W pokojach dwuosobowych wygodne łóżka i ciepło :) Każdy gość dostaje ręcznik i mydełko - drobny gest ale po kilku dniach trekingu cieszy.

    • -

      Niewygodne łózka w dormach - pierwsze piętro w łóżkach piętrowych baaardzo niziutkie - można się poczuć klaustrofobicznie. Jest trochę daleko do centrum, za to bardzo blisko do lotniska.

    15 lutego 2016
    marmolada_wieloowocowa Polska
  • Studio do Carmo Boutique Hotel

    Salvador, Brazylia

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      bardzo przestrzenne, wygodne pokoje - podrozowalysmy z kolezanka, pokoje byly dwa - z dyzum lozkiem i dwoma pojedynczymi, do wyboru. standard jak na w apartamentach na torunskiej starowce (jesli ktos byl ;)) wysokie sufity, drewniane podlogi, bardzo czysto. nowoczesna lazienka z kosmetykami + reczniki. obsluga bez zarzutu, choc z lekkim dystansem.

    • -

      okolica jest inna niz sam obiekt. imprezowa (ale w pokoju cichutko!) no i z plecakiem troche trudno isc pod gorke.

    10 maja 2015
    Alicja Polska
  • Apart Urbano Bellas Artes

    Santiago, Chile

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Świetna lokalizacja, spory apartament, przyjazna obsługa mówiąca po angielsku. Łatwo dotrzeć z lotniska nawet bez znajomości miasta.

    14 czerwca 2015
    Anonimowy Polska
  • Kurumi Hostel

    Cuzco, Peru

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Warto! Najlepszy hostel w cuzco :D

    27 czerwca 2016
    Angelika Polska
  • Águas do Iguaçu Hotel Centro

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Śniadania pyszne, duży pokój, pomocny personel, czysto.

    • -

      Niby centrum a syfiaste restauracje w pobliżu.Do dobrych trzeba było iść około 1,5 km.

    15 listopada 2015
    Pawel Polska
  • Che Lagarto Hostel Montevideo

    Montevideo, Urugwaj

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Zarówno łóżka jak i śniadania znakomite. Personel bardzo miły.

    • -

      Trudno znaleźć mankamenty. Poprawić można by WiFiDobra

    4 kwietnia 2016
    Adam Polska
  • Schilling Hostel Patagonico

    El Calafate, Argentyna

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Lolalizacja i uprzejmosc personelu

    • -

      W pierwszą noc pokój od ulicy. Koszmarny hałas. Kolejna noc pokój od tyłu. Cisza i spokój.

    17 marca 2016
    BARTOSZ Polska
  • Globales Republica Wellness & Spa

    Buenos Aires, Argentyna

    Średnia ocena: 7,8
    • +

      Jestem bardzo zadowolony z pobytu: lokalizacja, miła obsługa, smaczne śniadania, czystość w pokojach.

    26 lutego 2016
    Krzysztof Polska
  • Arena Copacabana Hotel

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Bdb. lokalizacja, miła obsługa, codzienne sprzątanie i wymiana pościeli, rest. z widokiem na Copacabane, sniadania dobre, ale po kilku dniach nudne, wi-fi w przeciwieństwie do informacji za darmo. Fitnes i sauna raczej słabe, za to super położony basen z tarasem i barem z pięknym widokiem rozpaczającym sie na cała Copacabane, na którym mozna sobie posiedzieć do późnej nocy. Poprzednio byłem w oddalonym o 150 m hotelu Windsor, ale z uwagi na niższa cene ponownie wybrałbym raczej Arenę, bo warunki podobne. Polecam oddalona o 300 m ( w głębi Rio na prawoprzy trzeciej przecznicy po skosie ) restauracje morska z m.in. super swierzymi i fruti di mare "O Pexe Vivo" na Rua Tonelero 76 22030-002‎ RJ - obok Windsoru po lewej duża rest. wloska ze stołami na zewn. to porażka.

    • -

      Brak codziennych przeglądów obiektu, np. w łazience przez cały pobyt były niedokręcone klamki i wyrwany ze ściany ogranicznik drzwiowy - nikt tego nie naprawił przez cały pobyt. Raczej słaba łazienka. Brak klimatyzacji na korytarzach na piętrach hotelu. Słaby bar na górnym tarasie. Słaby fitnes, sauna to wykafelkowana stara ceramika klatka z półką do siedzenia - nie zachęca do korzystania. Przy jednej zepsutej akurat windzie ( jeden dzien ) , długi czas oczekiwania na druga. Przy tej ceńie, te kilka buteleczek napojów w pokojowym mini barze powinno byc w cenie, a nie było.

    21 kwietnia 2015
    Grzegorz Polska
  • Hostel Pousada País Tropical

    Salvador, Brazylia

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Obsługa bardzo dobra,lokalizacja też świetna polecam

    13 marca 2016
    Jakub Polska
  • PortoBay Rio Internacional

    Rio de Janeiro, Brazylia

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Swietna lokalizacja, komfortowy pokój, wspanialy widok z pokoju, rewelacyjny basen, miła obsługa. To była nasza rocznica ślubu, hotel zrobił nam miłą niespodziankę uroczyście aranżując pokój, wstawił również kwiaty do pokoju. Doskonały wybór!

    1 czerwca 2016
    Magdalena Polska
  • CLH Suites Santiago

    Santiago, Chile

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      great and helpfull stuff

    • -

      room could be cleaner (dirty floor), slow wifi

    3 grudnia 2014
    Robert Polska
  • Hotel Nacional Inn Iguaçu

    Foz do Iguaçu, Brazylia

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Lokalizacja 5 minut od lotniska ale do centrum około 20 minut taxi.

    24 lipca 2016
    sobek35 Brazylia
  • Bahiacafé Hotel

    Salvador, Brazylia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Piekne miejsce, swietna obsluga - wielkie dzieki dla Fabio i Jarka, super sniadanka :)

    12 stycznia 2016
    Paweł Polska
  • Hotel Diego de Almagro Aeropuerto

    Santiago, Chile

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Wypasione śniadanie !!

    8 lutego 2016
    aleczkas Polska
  • Résidence Louzani

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Dobry kontakt z właścicielem, blisko plaży, do medyny 10 minut spacerem promenadą, w pobliżu możliwość zjedzenia śniadania i kolacji, zakupu podstawowych produktów spożywczych do samodzielnego przygotowania posiłków w apartamencie. Bezpłatny parking.

    • -

      Wszystko było ok.

    2 marca 2015
    Anonimowy Polska
  • Zanzibar Hotel

    Zanzibar City, Tanzania

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Hotel świetnie położony , jeśli ktoś chce sam poruszać się po urokliwym Stown Town. Profesjonalny , miły personel zawsze służy pomocą. Wspaniały zanzibarski klimat hotelu pozostanie na zawsze w naszych wspomnieniach .

    20 grudnia 2015
    JERZY Polska
  • Tigmi Ayour Apartments

    Mirleft, Maroko

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Niezwykły komfort jak na marokańskie standardy. Lepiej niż w 4-gwiazdkowych hotelach w Agadirze. Obsługa i wyposażenie na medal. Gorąco polecam.

    21 maja 2016
    Lukas Maroko
  • Kasbah Valentine

    Aït Ben Haddou, Maroko

    Średnia ocena: 9
    • +

      Pomimo naszego przyjazdu o bardzo późnej godzinie, Riad został otwarty. Mina Pana, który nas przyjmował była nie tęga, lecz sam bym się wkurzył jakby ktoś bez zapowiedzi przyjechał o 2 w nocy ;] Wszystko w jak najlepszym porządku. W pokojach czysto i schludnie. Śniadanie najlepsze ze wszystkich hosteli w jakich spaliśmy w późniejszym czasie. Z czystym sumieniem polecam!

    • -

      Brak możliwości płatności kartą debetową/ kredytową. Przydała by się opcja.

    22 czerwca 2015
    Seweryn Polska
  • Dar El Ouedghiri

    Fez, Maroko

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Manager Adil swietnie opiekowal sie nami I pomagal we wszystkim. Ciepla przyjemna osoba.

    • -

      Za duzo slodkiego na sniadaniu, ale tak jest w calym Maroka...

    16 lutego 2016
    lech Polska
  • Dar Latigeo

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Clean and nice. Nice stuff. Very good breakfast. Good location. Czysto i ładnie. Miły personel. Bardzo dobre śniadania. Dobra lokalizacja.

    27 listopada 2015
    Inez Maroko
  • Ramada Fes

    Fez, Maroko

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Po powrocie z pustyni takie zaskoczenie w postaci europejskiego standardu za taką cene. Świwtny jotel szczerze polecam.

    17 kwietnia 2016
    Leszek Abchazja
  • Mbuyuni Beach Village

    Jambiani, Tanzania

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Przestronna sypialnia, widok na ocean, przyjemny basen, najlepsza toaleta z całego wyjazdu

    • -

      W nocy budził odór fekaliów prawdopodobnie w tym czasie opróżnianych, głośny wentylator,

    8 marca 2016
    Jacek Polska
  • Riad Malak

    Fez, Maroko

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Piękne marokańskie wnętrze, bardzo mili i pomocni wlasciciele, pyszne śniadania, dobra lokalizacja dla chcących poczuc klimat, za ta cenę lepszego nie znajdziecie.

    23 czerwca 2016
    Marcin Polska
  • Young and Happy Hostel Marrakech

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Znakomita lokalizacja, widok na mury z 'zaparkowanymi' boćkami bezcenny. Personel łagodny i pomocny. Śniadania ok. Dobra jakość za rozsądną cenę;-)

    16 lutego 2016
    AGNIESZKA Polska
  • Dar El Paco

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 9
    • +

      Lokalizacja w samym sercu Medyny

    • -

      Malutki pokój z malutką łazienką z otwartymi drzwiami

    17 kwietnia 2016
    Jacek Polska
  • Maison d'hôtes Cité Portugaise

    El Jadida, Maroko

    Średnia ocena: 8
    • +

      Lokalizacja w centrum portugalskiego miasta, ciepłe przywitanie, ogrzewanie w zimie, telewizor w pokoju.

    27 stycznia 2015
    Krzysztof Polska
  • Riad Balkisse

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Byłam zachwycona! Obiekt wart polecenia!

    28 kwietnia 2016
    Agnieszka Polska
  • Riad Les Jardins des Lilas

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 9
    • +

      Bardzo przyjemny Riad, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników, klimatyczny pokój, wygodne łóżko, pyszne śniadanka serwowane na tarasie, pomocny personel.

    • -

      Bardzo trudno znaleźć samodzielnie ten Riad, trochę mało dokładne sprzątanie ale jak na warunki marokańskie to i tak było super czysto :-)

    27 grudnia 2015
    Pawel Polska
  • Ryad Bab Berdaine

    Meknès, Maroko

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      - Miła obsługa. - Dobre Śniadania - możliwość zjedzenia obiadu

    15 czerwca 2016
    Tomek T. Polska
  • Riad Puchka

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Genialny riad. Przemily personel. Klimat jak z bajki

    4 kwietnia 2015
    Natalia Polska
  • Mirleft Tayought Guest House

    Mirleft, Maroko

    Średnia ocena: 9,5
    • +

      Brahim jest przesympatyczną osobą! Gdy tylko przyjechaliśmy to zabrał nas na spacer po okolicy i opowiedział o wszystkich miejscach gdzie warto tanio zjeść i kupić pamiątki. Zabrał nas autem na pobliskie plaże i dokładnie wytłumaczył jak możemy poruszać się po okolicy lokalnym transportem. Do tej pory nie miałem okazji poznać aż tak pomocnego i miłego właściciela. Pokoje są zadbane i czyste, a w kuchni znajduje się pełne wyposażenie. Lokalizacja w samym centrum mieściny skąd możemy dotrzeć na piękna plażę w 10 minut spacerkiem.

    • -

      Żałujemy jedynie, że spędziliśmy tam tylko jedną dobę.

    5 czerwca 2015
    Cezary Polska
  • Hotel Sindibad

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Dobra lokalizacja, jeśli komuś nie chodzi o nocleg przy plaży, ale bliskość innych obiektów. Było czysto i przyjemnie.

    6 marca 2016
    Ms_Nobody Polska
  • Riad Les Chtis D'Agadir

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Pokój, śniadania, właściciel - wszystko warto polecić.

    • -

      "załatwiona" wizyta w hammanie okazała się znacznie droższa niż uzgodniona. Trzeba uważać! :D

    31 stycznia 2016
    Anonimowy Polska
  • Riad Palais Des Princesses

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Bardzo miłe miejsce.Widać duża staranność personelu w tym aby goście czuli się komfortowo. Polecam

    19 grudnia 2015
    Grazyna Wielka Brytania
  • Sagando Hostel

    Michamvi, Tanzania

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Świetne miejsce

    • -

      -

    23 czerwca 2016
    Mariusz Polska
  • Hotel Maram

    Tangier, Maroko

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Bardzo miły personel, czysto i położenie w medynie.

    • -

      minimalnie cenę obniżyć

    7 marca 2016
    Bartosz Polska
  • Iberostar Founty Beach

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      *Smaczne jedzenie w formie bufetu-najlepsze kolacje!!! Pyszne soki,choć czasem za słodkie. przepyszne lody. *Mniejszy basen i brodzik podgrzewany-świetna opcja na zimowe wakacje. *SUPER miły personel (kelnerzy, kucharze,sprzątaczki raczej nie mówią po angielsku, ale barmani, recepcjoniści i ludzie od rozrywki dobrze- bardziej popul.francuski). *Duży nacisk na bezpieczeństwo-ochrona przed, za i wew.hotelu. *Czysto-codziennie sprzątają pokoje. *Hotel przy samej plaży. Czysty piasek, leżaki (hotelowe) bez dod.opłaty. *WiFi *Tasty food buffet-best dinners, and Ice-creams. *The smaller one pool and children's pool heated. *Very friendly and helpful staff. *Security guards in front of, behind and inside the hotel at all times. *Clean; rooms tidying every day. *Hotel right on the beach. *WiFi

    • -

      *Monotonne śniadania i lunche. *Niesmaczna KAWA *Brak podwójnych łóżek-łączą 2 pojedyńcze, które się rozjeżdżają, ale są wygodne. *Sporo sobie liczą za późniejsze wymeldowanie, ale jak się wymelduje do 12 to można bezpłatnie korzystać z publicznych części hotelu i restauracji. *Sejf w pokoju dodatkowo płatny (30MAD dziennie) *Monotonous breakfasts and lunches. *Coffee not very tasty *They don,t have double size beds, only single ones (comfortable). *Extra charge for late check-out. *Fee for Safety Deposit Box in room. (30MAD daily)

    19 stycznia 2016
    Justyna Irlandia
  • Casa Elias

    Chefchaouene, Maroko

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Świetna lokalizacja, miła obsługa, kompleksowe wyposażenie pokoju (od świeczek w sypialni po herbatę w szafce kuchennej). Śniadanie średnie, ale z niesamowitym widokiem z tarasu.

    • -

      jedyny minus to okropny zapach z rur w łazience, roznosił się po całym pokoju.

    19 listopada 2015
    Marta Polska
  • La Petite Kasbah

    Zagora, Maroko

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Fantastyczne jedzenie, jedno z lepszych miejsc pod tym względem w naszej podróży po płd. Maroku. Stoliki ustawione na tarasie na dachu z widokiem na basenik obrośnięty bugenwillą we wszystkich kolorach.Przepięknie!

    • -

      Pościel czysta, ale poduszki tak przepocone i śmierdzące, że spaliśmy na gołym materacu. W pokojach czuć było też zapach wilgoci i zgnilizny. Chyba przed naszym przyjazdem mocno padało i ściany nie zdążyły wyschnąć.

    15 maja 2016
    Grupa przyjaciół Polska
  • Highland Bungalows

    Nungwi, Tanzania

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      cheap restaurant prices great service owner Swietna opieka właścieleki Brity, tanie ceny w restauracji ( lunch od 3 do 7 euro)

    • -

      for breakfast every day the same śniadanie codziennie skladało sie z tego samego: owoce, 2 tosty , kawa, sok z mango , i dwa jajka w róznych postaciach, czasami dodali ser

    4 lutego 2016
    Tomasz Polska
  • Dar Yanis

    Rabat, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Cudowne miejsce na krótki pobyt. Personel bardzo pomocny . Nie ma problemu ze znalezieniem obiektu , bo przesłane instrukcje są bardzo dobre .Wyjątkowo czysto i wysoki standard usług. Taras na dachu jest cudownym miejscem na wypoczynek .

    7 października 2015
    Dorota Polska
  • Golden Beach Appart'hotel

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 7,6
    • +

      Niesamowity standard jak na marokańskie warunki w tym pułapie cenowym. Przepiękny pokój, wspaniały hotel.

    • -

      Lokalizacja - długi powrót do hotelu, daleko od Mariny. Mrówki - wszędzie...

    6 stycznia 2015
    Tomasz Polska
  • Résidence Hotelière Fleurie

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      super miła obsługa, czyste i duże pokoje, do plaży ok 15-20 min pieszo (lub taxi za 10 MAD) Zdecydowanie polecam!

    28 lutego 2016
    Karolina Polska
  • Silver Sun 31

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 10
    • +

      garaż podziemny, super lokalizacja- wkoło mnóstwo restauracji i sklepów. cena adekwatna do standardu

    21 lipca 2016
    Katarzyna Polska
  • Blueberry Apartments

    Kraków, Polska

    Średnia ocena: 10
    • +

      Bosko!!!! Fantastycznie!!!! Cudownie!!!!!

    12 lipca 2016
    Darek Polska
  • Apartament Modern Gdynia

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Apartament nowoczesny, czysty, sprzęty wysokiej jakości, świetna lokalizacja plus użyteczne rady właścicielki odnośnie miejscowych atrakcji

    10 lipca 2016
    Anna Polska
  • Przystanek Centrum

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Wszystko perfekcyjne. Wnetrze apartamentu 11/10. Wlascicielka bardzo mila i sympatyczna. Czysto. Blisko. Wszystkie udogodnienia. Napewno wrocimy. Szczerze polecam. :-)

    18 lipca 2016
    Małgorzata Polska
  • Nobles24 Apartments

    Szczecin, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Lokalizacja

    10 lipca 2016
    Krzysztof Polska
  • Apartament Chata Toma

    Zakopane, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Piekny duzy 70-cio metrowy apartament,dobrze wyposazony aneks kuchenny,slicznie urzadzona lazienka.Przemila wlascicielka,bliziutko do Krupowek i do drogi Nad Reglami.Polecam !!!

    • -

      Wszedobylskie dwa setery. Nie kazdy lubi psy pieszczochy ktore tylko jak widza czlowieka to trudno sie od nich odgonic. To jeden minus a drugi to brak widoku na gory przez drzewa.

    17 czerwca 2016
    Danuta Polska
  • Guest House Dobra Chata Jaśkowo

    Wiartel, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Najbardziej podobała mi się atmosfera samego domu, tj. artystyczno-swobodna i jednocześnie rodzinna. Przemiła właścicielka i zarządca posesji Pan Adam. Z niczym nie było problemu, nasze prośby były natychmiast spełniane.

    • -

      -

    25 lipca 2016
    Halina Polska
  • Apartament Art Willa Art Deco

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Super miejsce! Gorąco polecam.

    21 lipca 2016
    Joanna Polska
  • Apartament Studio

    Giżycko, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Świetnie wyposażone mieszkanie, właściciel pomyślał o każdym szczególe, komfortowo i przyjemnie urządzone, czyste, rewelacyjny stosunek ceny do jakości i ilości udogodnień, rewelacyjna lokalizacja

    • -

      Przy bardzo wysokiej temperaturze może być gorąco w mieszkaniu (na poddaszu)

    11 lipca 2016
    Agnieszka Polska
  • Dom Daleko od Domu

    Krościenko, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      wszystko super , ale przede wszystkim przecudowna gospodyni. Pyszne śniadania. Dbałość o każdy detal. Czuje się tam jak w domu. Byłam drugi raz i za każdym razem jest lepiej.

    23 czerwca 2016
    Anna Polska
  • Apartamenty Słupsk

    Słupsk, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Pierwszy raz odkąd korzystamy z bookingu, nie zawiedliśmy się chyba na niczym. Mieszkanko idealne. Wszystko zgodne z opisem. Przesympatyczny kontakt z właścicielem. Do pięknej Ustki niecałe 18 minut, żyć nie umierać. ;) PS Tylko tego piwa w lodówce nie znaleźliśmy. ;)

    • -

      Właściwie brak uwag.

    6 lipca 2016
    Para Polska
  • Apartamenty Prestige

    Kielce, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Świetny, przemiły kontakt z właścicielem.

    18 lipca 2016
    Adam Polska
  • Relaks Apartamenty

    Kraków, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Świetna obsługa, w całym mieszkaniu było czysto. Z całego serca polecam, jeżeli Kraków, to tylko tu.

    20 lipca 2016
    Jakub Polska
  • Apartament 63

    Częstochowa, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Bardzo blisko Jasnej Góry

    17 lipca 2016
    Jacek Polska
  • Apartamenty Panorama

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Piękny widok na morze, blisko do plaży, bardzo przytulne miejsce

    25 lipca 2016
    Anna Polska
  • Pokoje Za Kinem

    Duszniki Zdrój, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Wszystko Nam się podobało...Pani Prowadząca☺..lokalizacja i standard pokoju...miejsce parkingowe..I tysiąc innych rzeczy..POLECAMY WSZYSTKIM!!!

    • -

      Nie istnieją. ...

    23 lipca 2016
    Rafał Polska
  • Misia Łapa Apartamenty

    Bukowina Tatrzańska, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Wspaniałe miejsce do wypoczynku. Apartamenty niezwykle komfortowe, czyste i w pełni wyposażone. Piękny widok na góry. Właściciele bardzo przyjaźni i pomocni. Na pewno tu wrócimy :)

    17 lipca 2016
    Dominik Polska
  • Apartament ST1

    Cieszyn, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Doskonała lokalizacja-blisko rynku! Kompletnie wyposażony apartament. Tak jak pisali poprzednicy jest tam dosłownie wszystko zmrożone kieliszki, słomki, przyprawy, żelazko, deska do prasowania, gry, filmy, karty itd.itp. Dwie wygodne sypialnie, duża łazienka, bardzo ładny nowoczesny salon i kuchnia. Polecamy w 100% :)

    25 lipca 2016
    Marta Polska
  • Apartamenty Szczęsliwe Sny Spełnione Marzenia

    Olsztyn, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Nowoczesne mieszkanie

    • -

      Brak standardów Hotelowych

    19 lipca 2016
    Jan Polska
  • Sopotinn

    Sopot, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      blisko morza, spokojna okolica, świetna lokalizacja

    19 lipca 2016
    Tomasz Polska
  • Pensjonat Modra Sikorka

    Tomaszów Mazowiecki, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Zdecydowanie warto zjechać z głownych dróg żeby odkryć Modrą Sikorkę:)

    14 lipca 2016
    Tomasz Polska
  • Helios

    Ustka, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Lokalizacja doskonała, jakość jak na kwatery prywatne na wysokim poziomie.

    20 lipca 2016
    Marcin Polska
  • Coco Apartament

    Gdańsk, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Bardzo dobry i bezproblemowy kontakt z obsługą.

    19 lipca 2016
    Anonimowy Polska
  • Apartament Blisko Morza

    Gdańsk, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Apartament na bardzo wysokim poziomie,naprawdę nie było się do czego przyczepić.Wszystkie opinie naszych poprzedników były jak najbardziej szczere o czym przekonaliśmy się na własne oczy.Bardzo fajne położenie, spokojna okolica,do morza zaledwie 20min spokojnym krokiem parkiem do samego mola,po drodze fajne atrakcje dla dzieciaków,jak i dla dorosłych. Wzdłuż deptaka ścieżki rowerowe.także jak ktoś lubi spędzać czas nie tylko na plaży bardzo polecam rekreacje.Polecamy.Rafał, Magda.

    • -

      Jedynie czasami nieprzywidywalna pogoda.

    7 lipca 2016
    rafal Wielka Brytania
  • Pensjonat Szafran

    Dzianisz, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Czystość, cisza, spokój, przepyszne jedzonko, mega uprzejma i życzliwa Pani właścicielka. Bardzo dbają o gościa.

    24 lipca 2016
    kostek11 Polska
  • Apartamenty Stare Miasto

    Gdańsk, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Wszystko było na tip top :)

    21 lipca 2016
    Krzysztof Polska
  • Pokoje Gościnne Ecka

    Krośnica, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Bardzo mila obsluga, mila atmosfera, pyszne jedzenie.

    28 czerwca 2016
    Katarzyna Polska
  • Loft Niezapominajka

    Łódź, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Bardzo interesujące i przytulne miejsce. Możliwość odsłuchania płyt na starym gramofonie.... bezcenna :)

    24 lipca 2016
    Jakub Polska
  • Aparthotel Betmanowska Main Square Residence

    Kraków, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Świeże owoce i wino musujące,napoje ciepłe i zimne w cenie.

    27 lipca 2016
    Rafał i Madzia Wielka Brytania
  • Apartamenty Chełmińskie

    Chełmno, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Bardzo ładny apartament - urocze miastecZko i jest mnóstwo miejsc do oglądania

    • -

      Było pochmurno 😉

    24 lipca 2016
    eliza Polska
  • Meriton Serviced Apartments Herschel Street

    Brisbane, Australia

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Bardzo nowocześnie urządzony, świetna lokalizacja, parking podziemny, stosunek jakości do ceny.

    21 lutego 2015
    Anonimowy Polska
  • Meriton Serviced Apartments Kent Street

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Perfekcyjna lokalizacja

    • -

      Zalecam apartamenty z tarasami na wyższych piętrach - nasz był na 20-tym piętrze nad wejściem i było na nim bardzo głośno (praca wentylatorów poniżej).

    23 marca 2016
    Jarek Polska
  • Meriton Serviced Apartments Campbell Street

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Lokalizacja i warunki lokalowe. Fajny basen siłownia i sauna

    • -

      Nic

    19 października 2015
    Daniel Polska
  • Reef Palms

    Cairns, Australia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Niezwykle życzliwy personel (biznes rodzinny). Basen, sprzęt do BBQ, można poczuć się jak w prywatnym wynajętym domku.

    • -

      Daleko do "centrum" miasteczka. Z buta przejście około 40 minut. Organizowane wycieczki przyjeżdżają do hotelu, jeśli jednak coś we własnym zakresie to albo taxi, albo na pieszo (są też w określonych godzinach transfery za darmo hotelowym busikiem, ale jak wcześnie rano to wyłącznie dla klientów wykupujących rejsy na rafę w hotelu).

    25 maja 2016
    John73 Polska
  • Meriton Serviced Apartments Adelaide Street

    Brisbane, Australia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Duży przestronny w pełni wyposażony w nowoczesnym stylu apartament. Świetny widok na miasto. Bardzo korzystna cena, zdecydowanie polecam.

    • -

      Wysoka cena za parking hotelowy 40AUD za dzień.

    25 stycznia 2016
    Sylwia Polska
  • Rotorua Motel

    Rotorua, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Blisko centrum na piechotę, pokój z aneksem kuchennym i łazienką, przestronny i komfortowy.

    11 stycznia 2016
    Grzegorz Polska
  • All Stars Inn on Bealey

    Christchurch, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Wszystko - nie mam zastrzeżeń

    • -

      Mechanizm z kartami do światła i ogrzewania wymaga przyzwyczajenia się

    5 lipca 2016
    Adam Polska
  • Meriton Serviced Apartments Zetland

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 9
    • +

      Nowoczesny budynek Bardzo duzy pokoj wyposazony w pralke oraz suszarke Dobrze wyposazona kuchnia

    10 lutego 2016
    Anonimowy Polska
  • Alice's Secret Travellers Inn

    Alice Springs, Australia

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      cudowne, magiczne miejsce, profesjonalny i bardzo przyjazny personel, blisko centrum, czysto i miło

    1 grudnia 2015
    Aneta Polska
  • Ivorytowers Backpacker Lodge

    Fox Glacier, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Doskonała lokalizacja blisko lodowca Fox Glacier, który przyciąga tłumy turystów. Dobrze wyposażona kuchnia i darmowe wi-fi to z pewnością zalety tego obiektu.

    1 lutego 2016
    Piotr Polska
  • Bounce Sydney

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Bardzo przyjazdy i pomocny personel. Dobry klimat i fajne warunki. Blisko dworca z którego odjeżdżają pociągi na lotnisko.

    6 kwietnia 2016
    Przemyslaw Polska
  • Crash Palace Backpackers

    Rotorua, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      bardzo dobre Wi-Fi, względnie czysto

    19 marca 2015
    Maciej Polska
  • Big Hostel

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Świetna lokalizacja w samym centrum miasta. Blisko wszystkiego: restauracji, przystanków autobusowych, kantorów i najciekawszych miejsc w mieście. Do tego przyjazny personel i czysty, zadbany pokoik. Czego trzeba więcej na wakacjach. Śmiało mogę polecić tą miejscówkę innym.

    • -

      Trochę tu tłoczno, zwłaszcza w porze śniadania. Szkoda też, że nie ma internetu w pokojach.

    31 stycznia 2016
    Piotr Polska
  • Y Hotel Hyde Park

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 7,4
    • +

      Lokalizacja to największy plus, blisko dworca głównego i stacji Museum.

    • -

      Brak wifi w cenie, chociaż na terenie hotelu jest wifi. Różny poziom nastawienia personelu, czasem bardzo życzliwy i pomocny, a czasem zdystansowany i niepomocny. Wspólne łazienki są bardzo spartańskie. W cenie podstawowe śniadanie, jak już coś na ciepło to extra płatne.

    25 maja 2016
    John73 Polska
  • Rendezvous Hotel Auckland

    Auckland, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Położenie, miła obsługa, przestrzenne pokoje, świetny parking, mini bar w pokoju.

    • -

      Depozyt ( dodatkowy) pomimo opłaty za pokój z góry.

    20 maja 2016
    Bogdan Polska
  • Heartland Hotel Auckland Airport

    Auckland, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      5 minut od lotniska, duże pokoje i wygodne łóżka, szybkie wifi

    16 marca 2016
    Wojciech Polska
  • Lakeside Motel & Apartments

    Te Anau, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      great view

    1 lutego 2015
    Sylwester Polska
  • Pegasus Apart-Hotel

    Melbourne, Australia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Wysoka jakość design, komfort, nowoczesność i funkcjonalność wyposażenia, długi basen z ciepłą wodą 32 st.C. i spa 36 st.C. ala gimanstyczna przy basenie.sPyszne śniadania typu kontynalnego. Hotel jest pozornie położony na uboczu, ale to tylko ok. 5 minut do centralnej ulicy. Melbourne.

    • -

      Przy taki wyposażeniu w świetny basen i spa naprawdę brak jest szlafroków. To skutkuje spotykaniem się w windzie mokrych osób dziwnie poprzebieranych, albo prawie na golasa, tylko w ręcznikach.

    23 września 2014
    Anonimowy Polska
  • The Setup on Dixon - Hostel

    Wellington, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,7
    • +

      Świetna lokalizacja w samym centrum miasta. Blisko: restauracji, przystanków autobusowych, kantorów i najciekawszych miejsc w mieście. Do tego przyjazny personel i czysty, zadbany pokoik. Czego trzeba więcej na wakacjach. Śmiało mogę polecić tą miejscówkę innym.

    1 lutego 2016
    Piotr Polska
  • Outback Pioneer Hotel

    Ayers Rock, Australia

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      lokalizacja, możliwość spożycia posiłków - zarówno w droższej restauracji jak i tańszym barze (fish and chips itp), bezpłatny autobus krążący prawie całą dobę między hotelem a centrum z supermarketem i Informacją Turystyczną, bezproblemowy zakup wycieczek na miejscu

    10 listopada 2015
    Iwona Polska
  • Haka Lodge Auckland

    Auckland, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Czystość do kwadratu :)

    • -

      Dźwięki ulicy.

    22 listopada 2015
    Marceli Polska
  • Caravella Backpackers

    Cairns, Australia

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Dobra cena i lokalizacja. W pokoju 2osobowym klimatyzacja i lodówka. Podczas pobytu możliwość pozostawienia wartościowych rzeczy w sejfie w recepcji.

    • -

      zamknięcie kuchni po 11PM

    22 czerwca 2016
    Krzysztof Polska
  • Pinewood Lodge

    Queenstown, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,1
    • +

      Ośrodek położony w spokojnej okolicy. Do centrum niedaleko, ok.15 minut spacerem. Pokój skromny ale czysty, nie ma wygód, za to cena bardzo dobra. Łatwy dojazd, bezpłatny parking. Miła, fachowa obsługa. Polecam przede wszystkim młodym.

    • -

      Mógłby być przynajmniej mały stoliczek lub biurko.

    17 grudnia 2015
    TOMASZ Polska
  • Sydney Central Inn

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Lokalizacja bardzo dobra. Bezpłatny autobus 555 na równoległej ulicy dowozi do portu i opery. Bardzo blisko jest dworzec oraz China Town z dobrą gastronomią.

    • -

      Pokoje od podwórka duszne, a z okien dobiega przez całą noc hałas jakiegoś agregatora. Ponadto w recepcji pracują niekompetentni Tajlandczycy, którzy nie potrafią doradzić nic na tematy turystyczne, ani praktyczne.

    7 marca 2015
    Arleta Polska
  • Meriton Serviced Apartments Bondi Junction

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Znakomita lokalizacja Dyskretne i bardzo sprawne sprzątanie apartamentu

    • -

      Słabo działający internet Zużyte wyposażenie apartamentu Klimatyzacja działająca według własnego widzimisię Cena

    4 kwietnia 2016
    Bartlomiej Polska
  • Sir Cedrics Chateau Franz Backpacker & Motel

    Franz Josef, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,6
    • +

      lokalizacja , personel

    15 marca 2015
    Anonimowy Polska
  • Rotorua Thermal Holiday Park

    Rotorua, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Świetna lokalizacja nie co na uboczu miasta za to bardzo blisko najważniejszego miejsca w Rotorua czyli kompleksu Te-PUI. Do tego przyjazny personel i czysty, zadbany domek. Do dyspozycji gości jest też kuchnia (trzeba mieć jednak swoje naczynia) oraz pralnia. Można też korzystać z basenów termalnych z bardzo ciepłą wodą. Oj. przyjemnie :) Czego trzeba więcej na wakacjach. Śmiało mogę polecić tą miejscówkę innym.

    31 stycznia 2016
    Piotr Polska
  • Desert Gardens Hotel

    Ayers Rock, Australia

    Średnia ocena: 7,6
    • +

      Swietna lokalizacja, dobre sniadania, uprzejma i pomocna obsluga

    • -

      Basen (niewielki, stary i nieodpowiednio zadbany)

    15 stycznia 2016
    Anonimowy Polska
  • Lotus Blanc Resort

    Siem Reap, Kambodża

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Bardzo dobry hotel, świetna obsługa, eleganckie pokoje, wygodne łóżka, dobra komunikacja z centrum - tuk-tuki pod hotelem.

    2 maja 2016
    Paweł Polska
  • Swiss-Belinn Kemayoran

    Dżakarta, Indonezja

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Super hotel i obsługa. POLECANY

    8 marca 2016
    Maciej Polska
  • Hong Thien Ruby Hotel

    Hue, Wietnam

    Średnia ocena: 9,5
    • +

      Jakość pokoju w relacji do ceny

    • -

      Zbyt wolny Wi Fi

    5 grudnia 2015
    SVP7 Polska
  • Guilin Central Hostel

    Guilin, Chiny

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Miły i bardzo pomocny personel, świetnie mówiący po angielsku. Bardzo dobra restauracja serwująca smaczne i niedrogie jedzenie. Idealna lokalizacja - w zasadzie w samym centrum. Duży, przestronny pokój. Możliwość zrobienia sobie prania i rozwieszenia go na tarasie na dachu.

    • -

      Drzwi od kabiny prysznicowej niedomykały się, ale to mały szczegół, który nie miał wpływu na moją ocenę. Brak windy w budynku 4 piętrowym.

    16 lipca 2016
    Aneczk Polska
  • Seavana Koh Mak Beach Resort

    Ko Mak, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Podobało się absolutnie wszystko.

    10 marca 2016
    Anna Polska
  • Miyajima Guest House Mikuniya

    Miyajima, Japonia

    Średnia ocena: 9,6
    • +

      Hostel jest wspaniały. Nocując tam poczujesz jakbyś nocował u japońskich przyjaciół w domu. Domowa, przyjazna atmosfera, ale nie narzucająca się. Świetnie wyposażona kuchnia i salon do wspólnego korzystania. Wspaniała domowa japońska łaźnia- koniecznie trzeba skorzystać. W kuchni wiele produktów na śniadanie do korzystania za darmo. Właściciel oferuje też piwo i mrożone dania do ugotowania, prosząc jedynie w wrzucenie 100 jenów do skrzyneczki stojącej w kuchni. Zaufanie do gości nadzwyczajne. W ogóle atmosfera w tym domu wspaniała. Koniecznie trzeba się tam przespać co najmniej 1 noc, żeby poczuć japońską gościnność. Za to wszystko co hostel oferuje, cena jest naprawdę niewygórowana. Wspaniałe japońskie futony, bardzo wygodne, przyjemna pościel. Zdecydowanie polecam

    6 lipca 2016
    scudo Polska
  • U Sathorn Bangkok

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Piękny hotel w spokojnym miejscu, śniadania wybitne, bardzo duży wybór dań kuchni międzynarodowej i azjatyckiej, fajny basen, bardzo dobra obsługa.

    26 kwietnia 2016
    Maja Polska
  • Le Tada Parkview Hotel

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Prawie wszystko. Przemiły personel, czyściutko i w idealnej lokalizacji.Fajny basenik, blisko park, gdzie można odpocząć w upalny dzień

    • -

      Jedynym minusem były śniadania. Bardzo poniżej przeciętnej. Oceniam je bardzo słabo.

    11 marca 2016
    Piotr Polska
  • GTower Hotel

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Bardzo dobry hotel na krótki pobyt w KL., blisko metro oraz oczywiście Twin Towers.

    • -

      nic

    11 czerwca 2016
    PAWEŁ Polska
  • The Taj Mahal Palace

    Bombaj, Indie

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Polecam gorąco. Bardzo dobre położenie. Obsługa na najwyższym poziomie. Rewelacyjny hotel.

    • -

      Jak już miałbym się przyczepić, w basenie mogłaby być podświetlane dno, a nie tylko boki :).

    2 czerwca 2016
    Polak Polska
  • U Sabai Living Hotel

    Patong Beach, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Królewskie śniadania, bardzo smaczne i bardzo dużo można się śmiało najeść niczego nie brakowało. Przemiły personel, który doskonale zna angielski zawsze pomocny i uśmiechnięty. Właściciel przemiły Polak, który chętnie pomoże i podzieli się dobrą radą, da potrzebne wskazówki jak zorganizować sobie wolny czas i gdzie dobrze zjeść. WiFi bez zarzutów doskonałe łącze, do dyspozycji 3 laptopy jeśli ktoś potrzebuje. Czysto to mało powiedziane, codziennie sprzątanie pokoi, wymiana ręczników na świeże.Mega wygodne łóżka z których ciężko rano wstać :) Bardzo blisko sklepy spożywczy i wieczorny market z pysznym niedrogim, tajskim jedzeniem. Cicha okolica a przy tym blisko na plażę i Bangla Road. Polecam bez zastanowienia. Wrócimy tam zapewne :)

    7 kwietnia 2016
    Ana Polska
  • Hiroshima City Bunka Koryu Kaikan

    Hiroshima, Japonia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Wszystko doskonałe. Duży, cichy pokój, wszystko co potrzeba. Dobra lokalizacja, niedrogie, dobre śniadania, bardzo dobra cena. Idealny.

    • -

      Nie ma takich rzeczy.

    3 czerwca 2016
    Zbigniew Polska
  • Good Karma Hotel

    Tangalle, Sri Lanka

    Średnia ocena: 9
    • +

      Fantastyczne miejsce, idealne na beztroski wypoczynek. Pyszne jedzenie, komfortowe pokoje. Hotel jest na uboczu co sprzyja relaksowi.

    5 marca 2016
    agnieszka Polska
  • Hanoi Glance Hotel

    Hanoi, Wietnam

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, pokoje komfortowe, personel pomocny, choć czasem trochę pogubiony, ale starają się bardzo :) Cena zdecydowanie adekwatna do jakości.

    • -

      kompetencje personelu w kwestii porozumiewania się po angielsku i rezerwacji/ odpraw na samoloty.

    31 maja 2016
    Kasia Polska
  • Shanghai Marriott Hotel City Centre

    Szanghaj, Chiny

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      wszystko

    24 września 2014
    Katarzyna Bursztein Polska
  • Bastian Homestay

    Cochin, Indie

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Śniadania pyszne, właściciele przesympatyczni i godni zaufania. Czysto, schludnie, bardzo dobra jakość w stosunku do ceny. Polecam!

    13 marca 2016
    Agnieszka Polska
  • Shiba Park Hotel

    Tokio, Japonia

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Bardzo wygodny hotel, położony blisko linii metra oraz JR Yamanote Line. Wygodne łózka, zajmowaliśmy z rodziną duży, 4-osobowy pokój. Bardzo miła i pomocna obsługa.

    • -

      Brak

    3 maja 2016
    EWA777 Polska
  • Traders Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 9
    • +

      Widok,widok,widok!

    1 marca 2016
    Marek Polska
  • Hotel Hokke Club Asakusa

    Tokio, Japonia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      W zasadzie wszystko. Dla nas znakomita lokalizacja, bardzo wygodny transfer z lotniska Narita, uprzejmy, pomocny personel, dobre śniadania, szybkie wifi, bardzo czysto, przy wcześniejszej rezerwacji bardzo dobre ceny. W pokoju dobre kosmetyki, piżamy itp.

    • -

      Pokoje są małe ale tak po prostu tam jest - nam to nie przeszkadzało.

    28 maja 2016
    Marek Polska
  • Dewan Bangkok

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      lokalizacja, blisko Khaosan i jednocześnie cicho, basen, WiFi, dobra klimatyzacja, wygodne łóżko

    • -

      przydałaby się sofa w pokoju

    11 lipca 2016
    Sylwia i Jacek Polska
  • Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

    Bang Tao Beach, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Wszystko na najwyższym poziomie. obsługa bardzo pomocna. Lokalizacja super. Piękne widoki. Dbałość o gościa od a do z.

    12 maja 2016
    TOMASZ Polska
  • Piece Hostel Kyoto

    Kyoto, Japonia

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Nowy hostel ze wspaniałym personelem. Pokoje małe z dużym łóżkiem. W pokoju umywalka. Toalety na każdym piętrze. Komfortowe prysznice na parterze. Zawsze dostępne, mimo wielu gości. Jadalnia z darmowa kawą i herbatą przez 24h. Na śniadanie tosty, ciasto, rogaliki, dżem i masło orzechowe lub wersja japońska. Soki z owoców można zakupić za 100 yenów. Do stacji JR Kioto i autobusów 5 min spacerkiem. POLECAMY.

    11 lipca 2016
    Gracjana Dania
  • Grand Nikko Tokyo Daiba

    Tokio, Japonia

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Widoki z 30 piętra przy śniadaniu.

    3 lipca 2016
    Jerzy Polska
  • Grande Centre Point Hotel Ploenchit

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Stosunek jakości do ceny - bardzo dobry! Wyśmienita lokalizacja - Co sprawia, ze hotel jest doskonalą baza wypadowa do zwiedzania Bangkoku. Bardzo mila obsługą i bardzo czysto! Polecam

    7 kwietnia 2016
    Jaroslaw Polska
  • Invito Hotel Suites

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Bardzo dobra lokalizacja. Duży nowoczesny obiekt z wieloma udogodnieniami np duży basen, siłownia. Miły profesjonalny personel. Śniadania dobre. WiFi Ok.

    • -

      Brak

    3 lipca 2016
    Iwona_MC Polska
  • Hotel ICON

    Hongkong, Hongkong

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Kolejny raz i zapewne nie ostatni. Tym razem dostaliśmy pokój do 18:00 z uwagi na późniejszy wylot. Szczególne podziękowania dla barmanów z 28 piętra oraz obsługi klubowej. Śniadania jak zwykle super.

    29 marca 2016
    Artur Polska
  • Eastin Grand Hotel Sathorn

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Świetny basen i zapierający dech w piersi widok z 30 piętra. Bardzo duży wybór na śniadanie. Przemiła obsługa.

    29 kwietnia 2016
    Paweł Polska
  • Arena Beach Hotel

    Maafushi, Malediwy

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Piękna miejscówka. Super personel.

    • -

      Odgłosy remontu od 7 do 22.

    17 marca 2016
    Iskra3333 Polska
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Wszystko doskonałe, ceny room-service akceptowalne , ceny drinków i przekąsek na basenie akceptowalne - wszystko mega super. Nie korzystaliśmy ze śniadania.

    23 lipca 2016
    rafał Polska
  • Casa Nithra

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Super lokalizacja i czystość

    18 lipca 2016
    Andrzej Polska

Najpopularniejsze opinie

  • Hotelik Pod Baranami

    Siechnice, Polska

    Średnia ocena: 7,8
    • +

      dobra cena, miły personel, smaczne jedzenie, przestronne pokoje, duży parking

    • -

      bez zastrzeżeń

    28 marca 2015
    StefekBurczymucha Polska
  • Sanatorium Gryf

    Połczyn-Zdrój, Polska

    Średnia ocena: 6,7
    • +

      Gryf położony w pięknej okolicy

    • -

      wszystko godne polecienia

    19 lutego 2015
    RENATA Polska
  • Santa Barbara Golf and Ocean Club By Diamond Resorts

    San Miguel de Abona, Hiszpania

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Położenie hotelu bezpośrednio przy morzu, czystość, rewelacyjny serwis personelu (pozdrowienia dla pani Ani), po wymeldowaniu możliwość korzystania z udogodnień hotelu wraz z późniejszą możliwością przebrania i wzięcia prysznica ze świeżym ręcznikiem, bardzo dobrze zaopatrzony sklep w hotelu, zadbane pokoje i kwietniki, widoki z pokoju i tarasów.

    • -

      Wysoka cena za WIFI, problemy z internetem, zapachy kanalizacji przy willach przy morzu. Sugestia - w aneksie kuchennym przydałaby się zmywarka.

    22 lutego 2015
    Paweł Polska

Wpisz swój adres e-mail, a my ponownie wyślemy Ci potwierdzenie

Wpisz poprawny adres mailowy

Potwierdzenia rezerwacji zostały wysłane na adres

Dostarczenie wiadomości może zająć do 10 minut

Przykro nam, nie udało nam się wysłać potwierdzeń rezerwacji

Zarządzaj istniejącą rezerwacją

  • Zmień termin
  • Edytuj dane Gości
  • Skontaktuj się z obiektem
  • Zmień na pokój wyższej kategorii
  • Odwołaj rezerwację
  • I wiele więcej...