Liczba sprawdzonych opinii od prawdziwych Gości

Jak to działa?

  • 1

    Najpierw rezerwacja

    Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.

  • 2

    Potem podróż

    Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.

  • Na końcu opinia

    Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.

Najpopularniejsze kraje

  • Mercure Gold Hotel Al Mina Road Dubai

    - „Czysto, przemila obsługa, dobre sniadania.”

  • Classic Motel Mermaid Beach

    - „Good location next to main road and just one block from fantastic beach. Quiet room with very comfortable bed. Nice and helpful staff.”

  • Windsor Atlântica

    - „super!!! wspaniale sniadania, piekny widok , super basen. wspaniała obsługa! POLECAM!!”

  • The Novel Stay

    - „Everything was awesome”

  • B&B Hotel Nürnberg-Hbf

    - „Bardzo dobry hotel z przemiłą obsługą i darmowym parkingiem”

  • AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott

    - „Wspaniała lokalizacja, miła obsługa, pyszne śniadania.”

  • Chambres d'Hotes Les Hirondelles

    - „Przestronne pokoje (byłem już trzeci raz), śniadanie, łazienki.”

  • Holiday Inn Cardiff North M4 Jct 32

    - „hotel personel lokalizacja itd”

  • Aegean View

    - „Bardzo duży ośrodek Mnogość rozrywek w ciągu dnia Bardzo dobre jedzenie Kilka basenów Shuttle bus na plaże (miasta)”

  • Alam Bali Hotel

    - „Fajna miejscowka. Dawno nie spotkalismy sie z tak milym i uczynnym personelem.”

  • Vacancy House Rome

    - „Wyposażenie i komfort, położenie blisko metra.”

  • Hotel Peace Land

    - „Lokalizacja blisko portu, przemiła obsługa, japońskie sniadanie w cenie.”

  • GTower Hotel

    - „Cały pobyt był fantastyczny, od położenia po obsługę i pokój.”

  • Bed and Breakfast de Ouwebeer

    - „Wspaniałe miejsce, tuż obok jednej z największych atrakcji Holandii - wiatraków Kinderdijk.”

  • Willa Zuzanna

    - „wszędzie blisko, same centrum, lodówka,super kabina prysznicowa która nie przecieka,”

  • Cova da Iria Hotel

    - „WYGODA.OBSLUGA IINTYMNOSC.”

  • Pushkin Hotel

    - „Personel wręcz niesamowicie życzliwy, pomocny, serdeczny, dziewczyny na medal, żadna usługa i przysługa nie wydawała im się ponad miarę - załatwiały wszystko!”

  • Amari Don Muang Airport

    - „Naprawdę fajny hotel, bardzo blisko lotniska,tak naprawdę hotel posiada bezpośrednie przejście z lotniska do hotelu. Pokój duży, przestronny, z wielkim łóżkiem. Polecamy :-)))”

  • Hotel Baris

    - „Przemila obsluga, bardzo czyste miejsce, recepcja czynna cala dobe, mimo lokalizacji w samym centrum troche egzotyczne ale dostepne bezpieczne miejsce parkingowe.”

  • Jaybirds Inn - Saint Augustine

    - „Super comfortable room. Extra largo breakfast and we git additional voucher to a restaurant.”

Najnowsze opinie

  • Dafne B&B

    Treviso, Włochy

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Bardzo mili właściciele; do dyspozycji aneks kuchenny; bardzo wygodne łóżko; duża łazienka

    • -

      śniadania dość ubogie; brak szyldu z nazwą

    6 lutego 2016
    Dianeczka Polska
  • Gio'el B&B

    Bergamo, Włochy

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Bardzo miła, domowa atmosfera. Czysto, ładne pokoje i pyszne śniadania:)

    6 lutego 2016
    Edyta1975 Polska
  • B&B Hotel Duisburg

    Duisburg, Niemcy

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Hotel pachnący nowością,miła obsługa,dobry internet

    • -

      Śniadanie za 7,5 euro było bardzo skromne.

    6 lutego 2016
    Piotr Polska
  • Sea Hostel Dive Alive

    Los Cristianos, Hiszpania

    Średnia ocena: 6,2
    • +

      Nic

    • -

      Brud, smród

    6 lutego 2016
    Olga Polska
  • Hotel Andes Wellness & SPA

    Vigo di Fassa, Włochy

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Niezwykle uprzejma i sympatyczna obsługa. Fantastyczna lokalizacja. Smaczne jedzenie. Relaksacyjna i komfortowa część spa. Polecam!

    6 lutego 2016
    pawel Polska
  • Villa Oceana Boracay

    Boracay, Filipiny

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Podobało nam się wszystko! Willa z pięknym widokiem, basenem. Wspaniałe położenie, śniadania, wyposażenie i niezwykle miła opieka! Bardzo polecamy!

    6 lutego 2016
    Barbara Polska
  • SILKA Maytower Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 7,1
    • +

      Lokalizacja i bardzo pomocny personel

    • -

      Czystość pokoju pozostawiała duzo do życzenia (plamy na dywanie, pościel wyprana ale z plamami)

    6 lutego 2016
    Agnieszka Polska
  • Obiekt Hotelarski Patron

    Warszawa, Polska

    Średnia ocena: 7,6
    • +

      Pokój przestronny. Dobrze działające WIFI. Śniadanie ok.

    • -

      Tylko jeden mały ręcznik. Brak ręcznika pod nogi. Mocowanie prysznica popsute.

    6 lutego 2016
    Marek Polska
  • Byt Staré koliesko

    Dolina Demianowska, Słowacja

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Lokalizacja oraz cisza i spokój w okolicy.

    • -

      Zapachy nikotyny dochodzące z innych mieszkań poprzez system wentylacji. Wyłączanie ogrzewania po godz. 23,00.

    6 lutego 2016
    Leszek Polska
  • Hotel Element

    Moskwa, Rosja

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Życzliwy i pomocny personel. Lokalizacja - bardzo dobra, blisko Kreml, stacje metro, ulica Twierska i wiele innych najważniejszych atrakcji.

    • -

      Zdecydowanie bardziej hostel niż hotel. Położony na piętrze w biurowcu. Brak oddzielnego wejścia. Głównie hotel na godziny.

    6 lutego 2016
    Anonimowy Polska

Najlepiej oceniane hotele

  • Ameryka Środkowa
  • Ameryka Północna
  • Afryka
  • Europa
  • Bliski Wschód
  • Ameryka Południowa
  • Oceania
  • Azja
  • Karaiby
  • Palais El Yazid

    Fez, Maroko

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Bardzo fajne miejsce, personel wspaniały i bardzo pomocny. Abdul sprawi, że Twój pobyt będzie niezapomniany. Widok z tarasu nieziemski! Na pewno jeżeli jeszcze raz odwiedzę Fez to zawitam do Palais El Yazid! Zdecydowanie polecam!

    24 grudnia 2015
    Mikolaj Polska
  • Résidence Louzani

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Dobry kontakt z właścicielem, blisko plaży, do medyny 10 minut spacerem promenadą, w pobliżu możliwość zjedzenia śniadania i kolacji, zakupu podstawowych produktów spożywczych do samodzielnego przygotowania posiłków w apartamencie. Bezpłatny parking.

    • -

      Wszystko było ok.

    2 marca 2015
    Anonimowy Polska
  • Tigmi Ayour Apartments

    Mirleft, Maroko

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Duży apartament położony w centrum miasteczka. Miły i pomocny właściciel.

    27 grudnia 2015
    Andrzej Polska
  • Riad D'or

    Meknès, Maroko

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Niezwykły riad w sercu Meknes. Stylowe patio, obszerny pokój, wspaniały taras z basenem i widokiem na całe miasto.

    3 listopada 2015
    Jerzy Polska
  • Riad Puchka

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Genialny riad. Przemily personel. Klimat jak z bajki

    4 kwietnia 2015
    Natalia Polska
  • Maison d'hôtes Cité Portugaise

    El Jadida, Maroko

    Średnia ocena: 8
    • +

      Lokalizacja w centrum portugalskiego miasta, ciepłe przywitanie, ogrzewanie w zimie, telewizor w pokoju.

    27 stycznia 2015
    Krzysztof Polska
  • Dar El Ouedghiri

    Fez, Maroko

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Świetna lokalizacja. Obsługa znakomita. Bez problemu można porozumieć się w języku angielskim. Wszystko można zmówić w hotelu (przewodnik, transport z lotniska, kolację)). Smaczne śniadania (placki, placuszki ....uwielbiam:)

    • -

      --------------------------------------

    7 grudnia 2014
    Jolanta Polska
  • Dar Latigeo

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Clean and nice. Nice stuff. Very good breakfast. Good location. Czysto i ładnie. Miły personel. Bardzo dobre śniadania. Dobra lokalizacja.

    27 listopada 2015
    Inez Maroko
  • Dar El Paco

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 9
    • +

      Rodzinna atmosfera. Smaczne śniadania. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Super lokalizacja w samym centrum. WiFi

    • -

      Mały pokój bez szafy oraz mała łazienka w pokoju Touareg

    17 stycznia 2016
    Mattinek74 Polska
  • Kasbah Valentine

    Aït Ben Haddou, Maroko

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Pomimo naszego przyjazdu o bardzo późnej godzinie, Riad został otwarty. Mina Pana, który nas przyjmował była nie tęga, lecz sam bym się wkurzył jakby ktoś bez zapowiedzi przyjechał o 2 w nocy ;] Wszystko w jak najlepszym porządku. W pokojach czysto i schludnie. Śniadanie najlepsze ze wszystkich hosteli w jakich spaliśmy w późniejszym czasie. Z czystym sumieniem polecam!

    • -

      Brak możliwości płatności kartą debetową/ kredytową. Przydała by się opcja.

    22 czerwca 2015
    Seweryn Polska
  • Mbuyuni Beach Village

    Jambiani, Tanzania

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Z domku widok na ocean, miła obsługa, pyszne jedzenie warto tu zawitać.

    10 listopada 2015
    Renata Tanzania
  • Iberostar Founty Beach

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 7,8
    • +

      *Smaczne jedzenie w formie bufetu-najlepsze kolacje!!! Pyszne soki,choć czasem za słodkie. przepyszne lody. *Mniejszy basen i brodzik podgrzewany-świetna opcja na zimowe wakacje. *SUPER miły personel (kelnerzy, kucharze,sprzątaczki raczej nie mówią po angielsku, ale barmani, recepcjoniści i ludzie od rozrywki dobrze- bardziej popul.francuski). *Duży nacisk na bezpieczeństwo-ochrona przed, za i wew.hotelu. *Czysto-codziennie sprzątają pokoje. *Hotel przy samej plaży. Czysty piasek, leżaki (hotelowe) bez dod.opłaty. *WiFi *Tasty food buffet-best dinners, and Ice-creams. *The smaller one pool and children's pool heated. *Very friendly and helpful staff. *Security guards in front of, behind and inside the hotel at all times. *Clean; rooms tidying every day. *Hotel right on the beach. *WiFi

    • -

      *Monotonne śniadania i lunche. *Niesmaczna KAWA *Brak podwójnych łóżek-łączą 2 pojedyńcze, które się rozjeżdżają, ale są wygodne. *Sporo sobie liczą za późniejsze wymeldowanie, ale jak się wymelduje do 12 to można bezpłatnie korzystać z publicznych części hotelu i restauracji. *Sejf w pokoju dodatkowo płatny (30MAD dziennie) *Monotonous breakfasts and lunches. *Coffee not very tasty *They don,t have double size beds, only single ones (comfortable). *Extra charge for late check-out. *Fee for Safety Deposit Box in room. (30MAD daily)

    19 stycznia 2016
    Justyna Irlandia
  • Riad Les Jardins des Lilas

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 9
    • +

      Bardzo przyjemny Riad, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników, klimatyczny pokój, wygodne łóżko, pyszne śniadanka serwowane na tarasie, pomocny personel.

    • -

      Bardzo trudno znaleźć samodzielnie ten Riad, trochę mało dokładne sprzątanie ale jak na warunki marokańskie to i tak było super czysto :-)

    27 grudnia 2015
    Pawel Polska
  • Mirleft Tayought Guest House

    Mirleft, Maroko

    Średnia ocena: 9,5
    • +

      Brahim jest przesympatyczną osobą! Gdy tylko przyjechaliśmy to zabrał nas na spacer po okolicy i opowiedział o wszystkich miejscach gdzie warto tanio zjeść i kupić pamiątki. Zabrał nas autem na pobliskie plaże i dokładnie wytłumaczył jak możemy poruszać się po okolicy lokalnym transportem. Do tej pory nie miałem okazji poznać aż tak pomocnego i miłego właściciela. Pokoje są zadbane i czyste, a w kuchni znajduje się pełne wyposażenie. Lokalizacja w samym centrum mieściny skąd możemy dotrzeć na piękna plażę w 10 minut spacerkiem.

    • -

      Żałujemy jedynie, że spędziliśmy tam tylko jedną dobę.

    5 czerwca 2015
    Cezary Polska
  • Riad Les Chtis D'Agadir

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Pokój, śniadania, właściciel - wszystko warto polecić.

    • -

      "załatwiona" wizyta w hammanie okazała się znacznie droższa niż uzgodniona. Trzeba uważać! :D

    31 stycznia 2016
    Anonimowy Polska
  • Riad Palais Des Princesses

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Bardzo miłe miejsce.Widać duża staranność personelu w tym aby goście czuli się komfortowo. Polecam

    19 grudnia 2015
    Grazyna Wielka Brytania
  • Riad Balkisse

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Clean and tidy, in close location to Jamaa square. Friendly staff, s,ilind and keen to help you.

    26 lipca 2015
    Paweł Polska
  • Dar Yanis

    Rabat, Maroko

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Cudowne miejsce na krótki pobyt. Personel bardzo pomocny . Nie ma problemu ze znalezieniem obiektu , bo przesłane instrukcje są bardzo dobre .Wyjątkowo czysto i wysoki standard usług. Taras na dachu jest cudownym miejscem na wypoczynek .

    7 października 2015
    Dorota Polska
  • La Petite Kasbah

    Zagora, Maroko

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Bardzo przyjemne miejsce, kilka miejsc do odpoczynku, świetna strefa przy basenie. Oaza spokoju i relaksu. Personel pomocny, śniadanie smaczne. Miejsce oddalone od centrum Zagory, raczej dla mobilnych.

    7 czerwca 2015
    Anna Polska
  • Casa Elias

    Chefchaouene, Maroko

    Średnia ocena: 8,4
    • +

      Świetna lokalizacja, miła obsługa, kompleksowe wyposażenie pokoju (od świeczek w sypialni po herbatę w szafce kuchennej). Śniadanie średnie, ale z niesamowitym widokiem z tarasu.

    • -

      jedyny minus to okropny zapach z rur w łazience, roznosił się po całym pokoju.

    19 listopada 2015
    Marta Polska
  • Hotel Almas

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Lokalizacja Sniadanie Taras

    • -

      Łóżko Wfii

    12 stycznia 2015
    PAWEL Irlandia
  • Riad Picolina

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Miła obsługa, obiekt czysty i zadbany. Do riada mieliśmy własne klucze i w zasadzie nikogo innego tam nie było. Pełne zaufanie!

    • -

      nie mam żadnych złych opinii

    13 grudnia 2015
    Tomasz Polska
  • Riad Ocean Medina

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Bardzo fajna przestrzeń na dachu i parterze, można się poopalać i odpocząć. Personel miły, nie narzucający się. Miasteczko jest niewielkie, dlatego wszędzie jest blisko. Nie polecam pokoju Zagora, była to najtańsza opcja dlatego z niej skorzystaliśmy. Łazienka wymaga remontu, łóżko wyrobione. Śniadania dobre, ale monotonne. Mąż narzekał na bardzo niesmaczną kawę.

    7 czerwca 2015
    Anna Polska
  • Auberge Kasbah Tifaoute

    Aït Ben Haddou, Maroko

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Bardzo miły właściciel, mimo słabego angielskiego dwoi się i troi, aby spełnić oczekiwania. Wbrew wcześniejszym opiniom internet działał całkiem nieźle, na moją prośbę właściciel przestawił nawet router, tak abym mógł korzystać bez wychodzenia z pokoju. Na śniadanie można sobie coś zamówić, ale szału ilościowego nie ma. Hotel jest troszkę oddalony o centrum miejscowości, co nie jest problemem jeśli ma się własny transport, a jest naprawdę fajne jak przebywa się w Maroku kilka dni. Nikt nas nie męczy i niczego nie wciska, można spokojnie odpocząć.

    • -

      3 km od najbliższego sklepu, ale jak jest własny transport to nie problem.

    6 czerwca 2015
    Anonimowy Polska
  • Riad Dar Aby

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 9
    • +

      Wystrój wspaniały, przyzwoite śniadanie, możliwość zamówienia transferu z/na lotnisko. .

    • -

      Trafiliśmy na awarię prądu, personel nie potrafił sobie poradzić z sytuacja. Poza tym wszystko ok.

    27 października 2015
    Anita Polska
  • Riad Amskal

    Marrakesz, Maroko

    Średnia ocena: 7,7
    • +

      Jamal jest bardzo otwartym, pomocnym człowiekiem. Spędziliśmy wspólnie wiele wspaniałych wieczorów. Bardzo dobra lokalizacja obiektu od placu Jemma el'Fna i innych atrakcji. Pyszne śniadanie. Czysto i przyjemnie, polecamy!

    • -

      Dość trudno odnaleźć obiekt za pierwszym razem.

    6 lipca 2015
    Marcin Polska
  • Ryad Bab Berdaine

    Meknès, Maroko

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Piękne wykończenie wnętrz, funkcjonalne pokoje, smaczne śniadania,miły i pomocny personel.

    • -

      Właściciel jest miły, ale dość nachalnie promuje poboczne interesy, np. wlasna restauracje. Nie kupujcie u niego herbaty - niby "no commission", a okazało się, ze ta sama paczka w markecie kosztuje ponad 10x mniej!

    6 września 2015
    Tymoteusz Polska
  • Palazzo Desdemona

    As-Sawira, Maroko

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Polecam, świetna lokalizacja, czysto, miło.

    14 października 2015
    Magdalena Polska
  • Résidence Fleurie

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Przyjazny personel.

    • -

      Monotonne śniadania, koty w jadalni.

    3 stycznia 2016
    Marcin Polska
  • Golden Beach Appart'hotel

    Agadir, Maroko

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Niesamowity standard jak na marokańskie warunki w tym pułapie cenowym. Przepiękny pokój, wspaniały hotel.

    • -

      Lokalizacja - długi powrót do hotelu, daleko od Mariny. Mrówki - wszędzie...

    6 stycznia 2015
    Tomasz Polska
  • Apartamenty Panorama

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 10
    • +

      Wspaniale, nowocześnie urządzony apartament z pełnym wyposażeniem. W b. dogodnym położeniu blisko morza. Cicha spokojna okolica. Dla mnie super- kawa sypana (rzadko bywa w apart.). Bardzo miła obsługa. Najwyższe noty.

    21 stycznia 2016
    Ewa z Mrągowa Polska
  • Apartament Modern Gdynia

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Niesamowicie sympatyczna i uczynna właścicielka. Mieszkanko doskonale rozwiązane.Ekstra design,doskonała funkcjonalność.

    • -

      Nie ma nic takiego!

    23 stycznia 2016
    Dorota Polska
  • Apartament Art Willa Art Deco

    Gdynia, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Piękny apartament, wyposażony zgodnie z opisem. Czyściutko!!! Bardzo sympatyczna i pomocna Właścicielka.

    1 lutego 2016
    Gosiiia Polska
  • Apartament Studio

    Giżycko, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Przemiły właściciel, piękna okolica, idealny wypoczynek. Polecam!

    18 grudnia 2015
    Basia Polska
  • Apartament 63

    Częstochowa, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      świetna lokalizacja,czysto,komfortowo,przemiły własciciel...polecam!!!

    5 lutego 2016
    Artur Polska
  • Dom Daleko od Domu

    Krościenko, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Super czysciutko, a właścicielka stara się wyprzedzać każde życzenie swoich gości.

    24 października 2015
    Barbara Polska
  • Apartamenty Słupsk

    Słupsk, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      apartament bardzo dobrze wyposażony, do dyspozycji wszystko co może być potrzebne podczas pobytu, wygodny, bardzo miłe powitanie, właściciel sympatyczny - człowiek z którym można się bezproblemowo dogadać i ciągle uśmiechnięty :) zdecydowanie godne polecenia :)

    • -

      słabe wifi

    24 stycznia 2016
    Natalia Polska
  • Apartamenty Szczęsliwe Sny Spełnione Marzenia

    Olsztyn, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Komfortowo, czysto, miła obsługa. Polecam, ja na pewno ponownie skorzystam.

    3 lutego 2016
    Anonimowy Polska
  • Pokoje Za Kinem

    Duszniki Zdrój, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Pokoje i kuchnia doskonale wyposażone, Czysto, miły pomocny personel. Polecam

    25 stycznia 2016
    MAREK Polska
  • Apartamenty Prestige

    Kielce, Polska

    Średnia ocena: 9,9
    • +

      Rewelacyjna obsługa, bardzo fajne mieszkanie. Wygoda.

    21 stycznia 2016
    Beata Polska
  • Apartments Factory

    Sopot, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      znakomita lokalizacja i profesjonalna obsluga

    • -

      brak

    9 stycznia 2016
    Tomasz Polska
  • Pensjonat Modra Sikorka

    Tomaszów Mazowiecki, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Magiczne miejsce:)!

    • -

      Nie ma możliwości aby kwestionować cokolwiek!

    20 stycznia 2016
    9rademenes11 Polska
  • Misia Łapa Apartamenty

    Bukowina Tatrzańska, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Spokojne miejsce, blisko do stacji narciarskiej,przemiła gospodyni,apartament wspaniały, wystrój wnętrz bardzo gustowny słowem super!!

    31 stycznia 2016
    Jacek Polska
  • Pensjonat Szafran

    Dzianisz, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Bardzo dobra lokalizacja, blisko Zakopanego i dobry dojazd do Białki T. czy Bukowiny T. W pobliżu ciekawy stok w Witowie (rodzinny - b. dobry "na rozgrzewkę" lub dla początkujących). Miła obsługa, pomocna w każdej sytuacji. Pokoje czyste, przestronne, z wygodnymi łóżkami. Smaczne śniadania. Polecam serdecznie.

    26 stycznia 2016
    Łukasz Polska
  • Sopotinn

    Sopot, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Super komfort dla rodziny z małym dzieckiem.

    28 stycznia 2016
    PIOTR Polska
  • Apartament ST1

    Cieszyn, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Położony w samym centrum - duży z pomysłem wyremontowany apartament. Widok z okna na główną ulicę. Wyposażony we wszystko. Dosłownie.Od plastrów,nici - po zmrożone kieliszki. Obsługa (a może właściciel?) bardzo pomocna i miła. Apartament z serii tych do których naprawdę chce się wracać.

    24 stycznia 2016
    Jacek Polska
  • Apartamenty Platinum przy Focusie

    Zielona Góra, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Wszystko. Bardzo ładne miejsce.

    31 grudnia 2015
    MaxPain Polska
  • Relaks Apartamenty

    Kraków, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Apartament bardzo przyjemny/czysty/bardzo dobra lokalizacja.Gustownie urzadzony/ 100%komfort ; Bardzo mily wlasciciel i mile przyjecie/Najlepszy apartament jaki do tej pory mialam okazje wynajac.Polecam.

    25 stycznia 2016
    RENATA Francja
  • Apartament Centrum

    Zielona Góra, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Bardzo ładnie i przytulnie urządzony apartament, do dyspozycji wszystkie sprzęty, naczynia, ręczniki itp. Poza tym świetnie zlokalizowany, właściwie w samym centrum miasta. Polecam zarówno na weekendowy wypad, jak i dłuższy pobyt :)

    21 stycznia 2016
    Monika Polska
  • apartamenty-wroc Golden House

    Wrocław, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Przestronny, nowocześnie urządzony apartament w centrum miasta. Bardzo sympatyczna obsługa. Elegancka łazienka z przeszkloną kabiną, kosmetykami, dobrej jakości ręczniki, świetnie wyposażony i nowoczesny aneks kuchenny z ekspresem i kawą. Duże, bardzo wygodne łóżko, internet, duży LCD, bardzo czysto. Sklep w budynku. Płatność kartami. Polecam!

    • -

      Otoczenie budynku nie robi tak dobrego wrażenia. Przydałaby się śmietanka do kawy w lodówce i możliwość skorzystania ze śniadania.

    6 lutego 2016
    Jaro_ Polska
  • Pokoje Gościnne Ecka

    Krośnica, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Bardzo wygodny pokój, najczystszy w jakim zdarzyło nam się nocować. Przemiła Gospodyni.

    2 lutego 2016
    Anonimowy Polska
  • Loft Niezapominajka

    Łódź, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Super miejsce ; klimatyczne, zadbane, czyste, bardzo dobrze wyposażone ; bardo miły i pomocny właściciel

    • -

      NIC !

    4 lutego 2016
    ALICJA Polska
  • Apartamenty Chełmińskie

    Chełmno, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Super, miejsce i cena adekwatna do super warunków. Polecam wszystkim. I na pewno wrocimy tu mie raz.

    24 stycznia 2016
    KRZYSZTOF Polska
  • Aparthotel Betmanowska Main Square Residence

    Kraków, Polska

    Średnia ocena: 9,6
    • +

      Jacuzzi w pokoju, widok, szampan, łóżko wszystko super.

    • -

      Na rzekomym miejscu Parkingowym wyznaczonym przez Hotel dostałem mandat od Zasranej Policji Krakowskiej "Służbiści" :-(

    21 stycznia 2016
    Marcin Polska
  • Apartamenty Stare Miasto

    Gdańsk, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Dobrze wyposażone, świetna lokalizacja, bardzo przytulne. Zdecydowanie warte polecenia

    4 lutego 2016
    Krzysztof Wielka Brytania
  • Apartament Studio Przy Deptaku

    Zielona Góra, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Wygodny i dobrze wyposażony apartament. Dobra lokalizacja.

    5 stycznia 2016
    RadekLegionowo Polska
  • Villa Apia

    Piwniczna, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Bardzo fajna lokalizacja, krótki spacer i jest się w pijalni. Apartament wyposażony w doskonałym stopniu. Pomieszczenie na pozostawienie sprzętu narciarskiego.

    24 stycznia 2016
    Alicja Polska
  • Apartamenty Snow & Fun

    Zakopane, Polska

    Średnia ocena: 9,8
    • +

      Bardzo wygodny apartament, ładny widok z okien, dobre usytuowanie.

    • -

      Brak zmywarki

    3 lutego 2016
    Andrzej Polska
  • Willa Ambra

    Szklarska Poręba, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Pokoje w normalnej willi jednorodzinnej zrobione na bardzo dobrym poziomie wykończenia. Właściciele bardzo mili. W każdej chwili służą pomocą. Bardzo dbają o czystość i zadowolenie gości. Jeśli będziemy się wybierali jeszcze w najbliższym czasie do Szklarskiej Poręby z pewnością skorzystamy z ich gościnności.

    28 stycznia 2016
    Daniel Polska
  • Willa Pod Bramą

    Sandomierz, Polska

    Średnia ocena: 9,7
    • +

      Wspaniała obsługa, doskonała kuchnia. Bez zarzutu.

    3 lutego 2016
    Jakub Wielka Brytania
  • Meriton Serviced Apartments Herschel Street

    Brisbane, Australia

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Bardzo nowocześnie urządzony, świetna lokalizacja, parking podziemny, stosunek jakości do ceny.

    21 lutego 2015
    Anonimowy Polska
  • Meriton Serviced Apartments Campbell Street

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Lokalizacja i warunki lokalowe. Fajny basen siłownia i sauna

    • -

      Nic

    19 października 2015
    Daniel Polska
  • Meriton Serviced Apartments Adelaide Street

    Brisbane, Australia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Duży przestronny w pełni wyposażony w nowoczesnym stylu apartament. Świetny widok na miasto. Bardzo korzystna cena, zdecydowanie polecam.

    • -

      Wysoka cena za parking hotelowy 40AUD za dzień.

    25 stycznia 2016
    Sylwia Polska
  • Rotorua Motel

    Rotorua, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 9
    • +

      Blisko centrum na piechotę, pokój z aneksem kuchennym i łazienką, przestronny i komfortowy.

    11 stycznia 2016
    Grzegorz Polska
  • Meriton Serviced Apartments Zetland

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      komfort apartamentu, lokalizacja, dostępność do transportu publiczneego

    30 stycznia 2016
    Justyna Polska
  • Meriton Serviced Apartments Bondi Junction

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      super apartament, bardzo duży i wygodny, świetna lokalizacja pod każdym względem

    10 listopada 2015
    Iwona Polska
  • Y Hotel Hyde Park

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 7,4
    • +

      czyste pokoje, bilsko do Hyde Parku :) i do stacji kolejowej, wszędzie można dotrzeć pieszo

    • -

      kontynentalne śniadanie

    7 maja 2015
    Malgorzata Polska
  • Big Hostel

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      Świetna lokalizacja w samym centrum miasta. Blisko wszystkiego: restauracji, przystanków autobusowych, kantorów i najciekawszych miejsc w mieście. Do tego przyjazny personel i czysty, zadbany pokoik. Czego trzeba więcej na wakacjach. Śmiało mogę polecić tą miejscówkę innym.

    • -

      Trochę tu tłoczno, zwłaszcza w porze śniadania. Szkoda też, że nie ma internetu w pokojach.

    31 stycznia 2016
    Piotr Polska
  • Lakeside Motel & Apartments

    Te Anau, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      great view

    1 lutego 2015
    Sylwester Polska
  • Crash Palace Backpackers

    Rotorua, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      bardzo dobre Wi-Fi, względnie czysto

    19 marca 2015
    Maciej Polska
  • Pegasus Apart-Hotel

    Melbourne, Australia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Wysoka jakość design, komfort, nowoczesność i funkcjonalność wyposażenia, długi basen z ciepłą wodą 32 st.C. i spa 36 st.C. ala gimanstyczna przy basenie.sPyszne śniadania typu kontynalnego. Hotel jest pozornie położony na uboczu, ale to tylko ok. 5 minut do centralnej ulicy. Melbourne.

    • -

      Przy taki wyposażeniu w świetny basen i spa naprawdę brak jest szlafroków. To skutkuje spotykaniem się w windzie mokrych osób dziwnie poprzebieranych, albo prawie na golasa, tylko w ręcznikach.

    23 września 2014
    Anonimowy Polska
  • The Setup on Dixon

    Wellington, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,8
    • +

      Świetna lokalizacja w samym centrum miasta. Blisko: restauracji, przystanków autobusowych, kantorów i najciekawszych miejsc w mieście. Do tego przyjazny personel i czysty, zadbany pokoik. Czego trzeba więcej na wakacjach. Śmiało mogę polecić tą miejscówkę innym.

    1 lutego 2016
    Piotr Polska
  • Caravella Backpackers

    Cairns, Australia

    Średnia ocena: 8,2
    • +

      Hostel przyjmuje wielu gości, jest do tego dobrze przygotowany. Plusy to duża kuchnia, basen.

    • -

      Wyłączają wifi po godzinie 22.

    20 listopada 2015
    Sławomir Polska
  • Pinewood Lodge

    Queenstown, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,1
    • +

      Ośrodek położony w spokojnej okolicy. Do centrum niedaleko, ok.15 minut spacerem. Pokój skromny ale czysty, nie ma wygód, za to cena bardzo dobra. Łatwy dojazd, bezpłatny parking. Miła, fachowa obsługa. Polecam przede wszystkim młodym.

    • -

      Mógłby być przynajmniej mały stoliczek lub biurko.

    17 grudnia 2015
    TOMASZ Polska
  • Sydney Central Inn

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 7,4
    • +

      Lokalizacja bardzo dobra. Bezpłatny autobus 555 na równoległej ulicy dowozi do portu i opery. Bardzo blisko jest dworzec oraz China Town z dobrą gastronomią.

    • -

      Pokoje od podwórka duszne, a z okien dobiega przez całą noc hałas jakiegoś agregatora. Ponadto w recepcji pracują niekompetentni Tajlandczycy, którzy nie potrafią doradzić nic na tematy turystyczne, ani praktyczne.

    7 marca 2015
    Arleta Polska
  • Kiwi International Hotel

    Auckland, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,4
    • +

      W samym centrum

    6 listopada 2015
    BEATA Polska
  • Skotel Alpine Resort

    Whakapapa Village, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,8
    • +

      Great location, good facilities.

    • -

      Very expensive and limited wifi.

    17 września 2014
    Aleksandra Polska
  • Haka Lodge Auckland

    Auckland, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Czystość do kwadratu :)

    • -

      Dźwięki ulicy.

    22 listopada 2015
    Marceli Polska
  • Sir Cedrics Chateau Franz Backpacker & Motel

    Franz Josef, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,7
    • +

      lokalizacja , personel

    15 marca 2015
    Anonimowy Polska
  • Mariners Court Hotel

    Sydney, Australia

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Dobre śniadanko,bliskość do centrum

    • -

      Trochę ciemne pokoje

    16 grudnia 2015
    Guzini Polska
  • Desert Gardens Hotel

    Ayers Rock, Australia

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Swietna lokalizacja, dobre sniadania, uprzejma i pomocna obsluga

    • -

      Basen (niewielki, stary i nieodpowiednio zadbany)

    15 stycznia 2016
    Anonimowy Polska
  • Cairns Queens Court

    Cairns, Australia

    Średnia ocena: 7,6
    • +

      Śniadanie w cenie pobytu ale tylko na zimno (owoce, musli, tosty, sok i kawa lub herbata). Za ciepłe posiłki na śniadanie trzeba dopłacić - my nie korzystaliśmy. Fajny, mały basen na terenie hotelu. Bardzo miły personel, który pomaga w wyborze wycieczek i zamawia je za nas. Darmowe WiFi.

    • -

      Łazienki i toalety wspólne, na każdym piętrze. Oczywiście wiedzieliśmy, że tak będzie, ale i tak oceniam to na minus. W naszym pokoju zasięg WiFi był tak słaby, że przeglądanie stron internetowych było praktycznie niemożliwe. Ja chodziłem z laptopem na korytarz albo na stołówkę.

    23 stycznia 2016
    Slawomir Polska
  • Te Anau Lakeview Kiwi Holiday Park & Motels

    Te Anau, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,7
    • +

      Miła i kompetentna obsługa

    • -

      Płtna WiFi (tylko darmowy voucher na 1h), wspólne toalety

    25 listopada 2014
    Mateusz Polska
  • ibis Budget - Fawkner

    Fawkner, Australia

    Średnia ocena: 6,6
    • +

      24h self-checkin machine

    28 stycznia 2015
    rafalbroll Polska
  • JUCY Snooze

    Auckland, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7,7
    • +

      Świetna lokalizacja w samym centrum miasta. Blisko wszystkiego: restauracji, przystanków autobusowych, kantorów i najciekawszych miejsc w mieście. Do tego przyjazny personel i czysty, zadbany pokoik. Czego trzeba więcej na wakacjach. Śmiało mogę polecić tą miejscówkę innym.

    31 stycznia 2016
    Piotr Polska
  • Auckland Airport Kiwi Hotel

    Auckland, Nowa Zelandia

    Średnia ocena: 7
    • +

      Dobra lokalizacja, transport z lotniska,

    27 listopada 2015
    Ewa Polska
  • Hotel Claremont Guest House

    Melbourne, Australia

    Średnia ocena: 8,1
    • +

      Bardzo przyjazna obsługa, wygoda i czystość, świetna lokalizacja blisko stacji kolejowej (najszybsza możliwość transportu), blisko rzeki Yarra wzdłuż której wiedzie trasa spacerowa do samego centrum, blisko sklepy i knajpki, na miejscu można samemu przygotować posiłki, zrobić pranie i poznać fajnych ludzi

    10 listopada 2015
    Iwona Polska
  • Seavana Koh Mak Beach Resort

    Ko Mak, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Apartament na plaży to wspaniały wybór. Budzisz się, odsłaniasz zasłony i...poraża się cudowny widok na morze i prywatną wyspę. Cudowna wyspa. Spokój, cisza, totalny relaks.Masz wrażenie, że jesteś w Raju. A widok z tarasu pozostaje w pamięci na zawsze. Możesz zwiedzić wyspę na rowerze ( trzeba mieć kondycję) lub na skuterze. Przepiękna przyroda.Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!!!!

    11 listopada 2014
    Hanna, Katarzyna Polska
  • Hong Thien Ruby Hotel

    Hue, Wietnam

    Średnia ocena: 9,5
    • +

      Jakość pokoju w relacji do ceny

    • -

      Zbyt wolny Wi Fi

    5 grudnia 2015
    SVP7 Polska
  • Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

    Hongkong, Hongkong

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Dobry hotel przy samym lotnisku HK. Nie trzeba używać kolei by dojechać do centrum. Połączenia co 20-30 min z stanowisk autobusowych na lotnisku (trzeba znaleźć te stanowiska) do/z hotelu. Czysty przyzwoitej wielkości pokój.

    • -

      Lokalizacja świetna dla korzystania z lotniska i z targów, ale nie dająca możliwości "wyjścia do miasta"

    18 października 2015
    Tomasz Polska
  • Isle Beach Inn

    Maafushi, Malediwy

    Średnia ocena: 9,1
    • +

      Bardzo miły personel, pomocny. Kucharz super. Nie jest sie anonimowym gościem jak w dużych hotelach.

    • -

      Ceny wycieczek duże ale można negocjować bądź szukać przy plaży tańszych ofert.

    7 listopada 2015
    Krzysztof Polska
  • GTower Hotel

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Hotel czysty, ładny basen na 11 piętrze, dobre śniadanie. Lokalizacja blisko stacji metra i wież Patronas.

    • -

      Dużym minusem jest spora odległość od "nocnego zycia" . Praktycznie żadnych restauracji, barów, klubów. Nie ma gdzie wyjść wieczorem. Jeśli jednak ktoś nie ma takich oczekiwań to sam hotel godny polecenia.

    28 stycznia 2016
    EwaiJacek Polska
  • Miyajima Guest House Mikuniya

    Miyajima, Japonia

    Średnia ocena: 9,6
    • +

      Rewelacyjne miejsce z bardzo fajną obsługą. Jeden z najlepszych noclegów podczas podróży po Japonii

    7 grudnia 2015
    Tomasz Polska
  • Tokyo Ueno Youth Hostel

    Tokio, Japonia

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      Bardzo uprzejmy personel, czyste standardowe pokoje, lokalizacja w tej części Tokio bardzo dobra, blisko do JR i knajpek

    9 października 2015
    Rafał Polska
  • The Taj Mahal Palace

    Bombaj, Indie

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Absolutnie wszystko!

    31 grudnia 2015
    Karolina Polska
  • U Sabai Living Hotel

    Patong Beach, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Największą zaletą hotelu jest jego polski menedżer Jarek (pozdrawiamy:) - serdeczny, życzliwy, pomocny. Mieliśmy zostać tylko na dwie noce, ale sterylna czystość i królewskie śniadania przekonały nas do przedłużenia pobytu o trzy dni. Nie mamy zastrzeżeń ani negatywnych uwag: obsługa była bardzo miła, przed wejściem jest ministoisko, gdzie można kupić wszystkie wycieczki czy transport na inne wyspy. Do głównej rozrywkowej ulicy Bangla Road jest ok. 10 minut, a do plaży 15 minut, ale za to sam hotel jest w spokojniejszej części miasta i jest cicho.

    20 grudnia 2015
    Michał Polska
  • Surintra Boutique Resort

    Surin Beach, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      duży przestronny pokój, sympatyczna i pomocna obsługa, spokój i cisza.

    • -

      W łazience zamiast drzwi jest szklana szyba, na przeciwko jest lustro, więc widać jak siedzimy na kibelku w całym pokoju a i my możemy podziwiać pokój :) hasło do wifi ważne tylko 5 dni.

    8 grudnia 2015
    Aleksandra Polska
  • Grande Centre Point Hotel Ploenchit

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Lokalizacja, sniadania pyszne :), pokoje czyste I pieknie urzadzone I bardzo mily I uczynny personel. Polecam SPA na 30 pietrze hotelu.

    27 października 2015
    Sylwia Polska
  • Hiroshima City Bunka Koryu Kaikan

    Hiroshima, Japonia

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Walking distance to Peace Memorial, Hiroshima Castle. Bus stop to/from Train Station. Good WiFi.

    26 maja 2015
    Robert Polska
  • Hanoi Glance Hotel

    Hanoi, Wietnam

    Średnia ocena: 9,4
    • +

      Clean rooms, nice and helpful staff. If you visit Hanoi, don't hestitate and book this hotel.

    • -

      Too small room for breakfast.

    31 maja 2015
    Anonimowy Polska
  • Kaani Village & Spa

    Maafushi, Malediwy

    Średnia ocena: 8,9
    • +

      Hotel Wyglądem odpowiada temu co widac na zdjeciach na stronie. W pokoju czysto . Obsluga bardzo przyjemna i zawsze pomocna ,menager zwlaszcza. Jedyny hotel z basenem na tej wyspie.

    • -

      Problem z mrowkami w pokoju i malymi robaczkami . Bardzo duza wilgoc w pokoju przez nie czyszczoną klime. Brak transferu z Male -prom,na Maafushi w Piątki (Ramadan).

    7 lipca 2015
    Arkadiusz Polska
  • Fraser Residence Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 9
    • +

      Niezły hotel w niezłym miejscu ale bez rewelacji. W cenie 350 RM za dobę można znaleźć lepsze obiekty. Śniadania bardzo dobre. Miłą niespodzianka in plus była też dziewczyna w recepcji która mówiła swobodnie po polsku :-)

    • -

      Brzydki mały basen z zimną wodą.

    20 listopada 2015
    Artur Polska
  • Hotel Hokke Club Asakusa

    Tokio, Japonia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Dobra lokalizacja, czysto, bardzo miły personel

    • -

      Bardzo mały pokój

    22 listopada 2015
    Aneta Polska
  • Baphuon Villa

    Siem Reap, Kambodża

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Doskonala lokalizacja. Pokoje czyste i z klimatem. Wlasciciel to przemila osoba. Alan byl bardzo pomocny i uczynny.คุณใช้เน็ตถึง 49 บ.แล้วค่ะ หลังจากนี้แฮปปี้ให้คุณใช้เน็ตต่อไปได้เ Pokoje z klimatyzacja i wygodnymi lożkami.

    • -

      Brak.

    13 maja 2015
    Piotr Polska
  • Invito Hotel Suites

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Obsluga, czystosc, wygoda

    11 stycznia 2016
    Martyna Polska
  • Ramada Plaza Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 8
    • +

      Wspaniała obsługa, bardzo miła atmosfera, wysoki standard! A często podróżuję a to dla mnie istotne;) polecam w 100%.

    • -

      Brak.

    1 listopada 2015
    ROBERT Polska
  • Artotel Thamrin - Jakarta

    Dżakarta, Indonezja

    Średnia ocena: 8,3
    • +

      niestandardowy, ciekawie urządzony hotel, bardzo dobre, urozmaicone śniadania, lokalizacja w centrum miasta, sympatyczny, pomocny personel

    • -

      klimatyzacja trochę za słabo działa, brak lodówki w pokoju, przy dłuższych pobytach w pokoju nie jest uzupełniana woda, papier toaletowy czy kawa/herbata/. Trzeba o to poprosić.

    26 października 2015
    mkkolsztyn Polska
  • Bastian Homestay

    Cochin, Indie

    Średnia ocena: 9,3
    • +

      Fantastyczni właściciele. Pyszne śniadania. Czysto i wygodnie

    • -

      Brak

    26 stycznia 2016
    Paweł Polska
  • Piece Hostel Kyoto

    Kyoto, Japonia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Prosty, designerski wygląd hostelu. Miejsce zaprojektowane z dbałością o detale, funkcjonalnie. Bardzo wygodne łóżko i rozwiązania w samym pokoju. Bardzo miły personel. Świetne położenie, tuż obok dworca kolejowego. To mój drugi pobyt w tym hostelu, jeśli wrócę do Kioto na pewno znów się w nim zatrzymam.

    4 lipca 2015
    Anna Polska
  • Traders Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malezja

    Średnia ocena: 9
    • +

      Piękne miasto! Hotel rewelacja! Wszystko tak jak być powinno... I ten stosunek ceny do jakości jest powalający :) Piękny widok z okna, wszystko wszędzie blisko. Z czystym sumieniem można polecić :) Z tego budynku jest robionych większość zdjęć z KL :)

    10 stycznia 2016
    Jakub Polska
  • PARKROYAL on Pickering

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9
    • +

      Hotel w centum miasta blisko do dzielnicy chińskiej, quay i metra- najlepszy sposób na przemieszczanie sie po mieście :), śniadanie na najwyższym poziomie, pokój czysty ładnie urządzony, basen na 5 pietrze z widokiem na miasto super :)))

    15 listopada 2015
    Lukasz Polska
  • Sun Tan Beach Hotel

    Maafushi, Malediwy

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      Niezła lokalizacja, klimatyzowane pokoje, bardzo uczynny i miły menadżer, jako jedyny z całego hotelu dobrze mówiący po angielsku. Pokój musieliśmy zwolnić o 10, ale ponieważ transport mieliśmy zaplanowany dopiero na 17, dostaliśmy na ten czas od menadżera pokój tymczasowy - miły gest.

    • -

      Fatalne śniadania, kompletny brak znajomości angielskiego u personelu. Oprócz menadżera, reszta personelu nie potrafiła się komunikować. Tym samym złożenie zamówienia w restauracji, które jakkolwiek odbiegało od standardu owocowało tym, że nigdy nie było wiadomo co się dostanie. Sprzątanie pokoju polegało na zamieceniu piasku z podłogi, dokładniejsze - wyłącznie po zostawieniu napiwku. Do tego: trzeszczące i niewygodne łóżko, woda wylewająca się z kabiny prysznicowej na podłogę łazienki i niedomykające się drzwi balkonowe.

    8 listopada 2015
    Porter Polska
  • Pan Pacific Singapore

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Doskonale wyposażona łazienka a pokój również ;) Pachnące świeżością ręczniki i pościel. Ogromne okno na loggię z panoramicznym widokiem na zatokę i inne wysokie budynki Singapuru.

    • -

      Nie podoba mi się zdecydowanie zbyt wysoka cena za śniadanie - przez to nie skorzystałem w ogóle z restauracji tego hotelu.

    2 lutego 2016
    J_i_W Polska
  • Eastin Grand Hotel Sathorn

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 9,2
    • +

      - śniadania - lokalizacja - basen Tuż za rogiem jest uliczna restauracja, świetne jedzenie

    20 stycznia 2016
    Jakub Polska
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Basen na 57 Piętrze..... widok rewelacja. Widok z pokoju... W pięknej okolicy

    2 lutego 2016
    Zbigniew Polska
  • Hotel Grand Arc Hanzomon

    Tokio, Japonia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Bardzo czysty hotel. Wspaniały widok z okna. Miła obsługa

    24 grudnia 2015
    Anonimowy Polska
  • Casa Nithra

    Bangkok, Tajlandia

    Średnia ocena: 8,8
    • +

      Za taka cenę i w takim miejscu warto tam spędzić kilka nocy. Wszędzie blisko, śniadania bardzo dobre, basen na dachu.

    25 stycznia 2016
    Anonimowy Polska
  • Gites Rose des Vents

    Deshaies, Gwadelupa

    Średnia ocena: 8,5
    • +

      Świetna lokalizacja. 100 m do pięknej plaży, we wrześniu prawie pustej. Dużo zieleni, nocą słychać ptaki, cykady i szum fal. Apartament czysty, przestronny, właścicielka przesympatyczna i pomocna. Bardzo chętnie tu wrócę!

    24 października 2015
    Maciej Polska
  • Catalonia Punta Cana - All Inclusive

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8,6
    • +

      Rajska plaża, bar Pure z miłą i uczynną obsługą na plaży, ogród wokół hotelu przepiękny, duża ilość ptaków w ogrodzie, pokój w budynku 400 :)

    • -

      Zadziwiający jest fakt oferowania 2-ch różnych standardów pokoi w tej samej cenie - Privlege. Irytujące WiFi które niby jest a tak na prawdę prawie go nie ma.

    26 listopada 2015
    Maciej Polska
  • VIK Hotel Arena Blanca All Inclusive

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 8
    • +

      Bardzo dobre jedzenie

    • -

      Słabe, trochę starodawne pokoje, bez klimatyzacji ale i tak nie spędza się tam czasu

    19 października 2014
    Anonimowy Polska
  • Hotel Cortecito Inn Bavaro

    Punta Cana, Dominikana

    Średnia ocena: 7,2
    • +

      Polecamy go osobom, które chcą wypocząć na Dominikanie za rozsądne pieniądze. Tym którym nie zależy na drinkach z parasolkami i animacjach przy basenie. Innym turystom polecamy hotele all inclusive. Hotel jest przy samej plaży i to jest jego największa zaleta.

    • -

      Nie podobały nam się śniadania "kontynentalne" czyli wybór między sandwichem a omletem. Ponadto podczas naszego pobytu 7 dni codziennie od godziny 5,00 do 8,00 przeszkadzało nam pianie kogutów

    14 marca 2015
    Krzysztof Polska
  • Casa Conde Hotel Boutique

    Santo Domingo, Dominikana

    Średnia ocena: 8
    • +

      lokalizacja, czystość, obsługa

    • -

      ciepła woda tylko w określonych godzinach (baterie słoneczne), mała łazienka

    14 stycznia 2015
    Justyna Polska
  • Hotel La Bateliere

    Schœlcher, Martynika

    Średnia ocena: 7,3
    • +

      usytuowanie hotelu

    • -

      w hotelu obchodzono chyba 40 rocznice powstania hotelu to baaaaardzo widać :-)

    24 stycznia 2016
    Dariusz Polska
  • Centre International de Sejour

    Fort-de-France, Martynika

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Hotel w bardzo spokojnej okolicy, miła obsługa.

    • -

      Restauracja czynna wyłącznie w porze wydawania posiłków. Odległość do miasta i brak komunikacji.

    9 stycznia 2016
    Andrzej Polska
  • Hotel Saint John Perse

    Pointe-à-Pitre, Gwadelupa

    Średnia ocena: 5,4
    • +

      Blisko ciekawego targu i portu jachtów

    10 stycznia 2016
    Dariusz Polska

Najpopularniejsze opinie

  • Hotelik Pod Baranami

    Siechnice, Polska

    Średnia ocena: 7,9
    • +

      dobra cena, miły personel, smaczne jedzenie, przestronne pokoje, duży parking

    • -

      bez zastrzeżeń

    28 marca 2015
    StefekBurczymucha Polska
  • Sanatorium Gryf

    Połczyn-Zdrój, Polska

    Średnia ocena: 6,3
    • +

      Gryf położony w pięknej okolicy

    • -

      wszystko godne polecienia

    19 lutego 2015
    RENATA Polska
  • Santa Barbara Golf and Ocean Club By Diamond Resorts

    Golf del Sur, Hiszpania

    Średnia ocena: 8,7
    • +

      Położenie hotelu bezpośrednio przy morzu, czystość, rewelacyjny serwis personelu (pozdrowienia dla pani Ani), po wymeldowaniu możliwość korzystania z udogodnień hotelu wraz z późniejszą możliwością przebrania i wzięcia prysznica ze świeżym ręcznikiem, bardzo dobrze zaopatrzony sklep w hotelu, zadbane pokoje i kwietniki, widoki z pokoju i tarasów.

    • -

      Wysoka cena za WIFI, problemy z internetem, zapachy kanalizacji przy willach przy morzu. Sugestia - w aneksie kuchennym przydałaby się zmywarka.

    22 lutego 2015
    Paweł Polska
  • Ocean Spa Hotel - All Inclusive

    Cancún, Meksyk

    Średnia ocena: 7,1
    • +

      Hotelik kameralny,smaczne i bogate w warzywa i owoce menu.autobusami można bez problemu dojechac do centrum.

    • -

      Mala plaża z płytką wodą więc trudno posmakować uroków tego wspaniałego morza. Brak jakichkolwiek wieczornych animacji.

    22 lutego 2014
    Elżbieta Polska
  • Hotel Ocean

    Miami Beach, Floryda, Stany Zjednoczone Ameryki

    Średnia ocena: 7,5
    • +

      Przestronne, gustowne pokoje, hotel w sercu dzielnicy art deco. Dobre sniadania. Hotel posiada rowery.

    • -

      Podloga w naszym pokoju nie byla posprzatana po poprzednich gosciach i przez 7 dni naszego pobytu. Muzyka na zywo z restauracji przy hotelu jest bardzo glosna i grana az do polnocy.

    13 lipca 2014
    Małgorzata Polska
Wybierz datę zameldowania
Wybierz datę wymeldowania
Trwa ładowanie

Wpisz swój adres e-mail, a my ponownie wyślemy Ci potwierdzenie

Wpisz poprawny adres mailowy

Potwierdzenia rezerwacji zostały wysłane na adres

Dostarczenie wiadomości może zająć do 10 minut

Przykro nam, nie udało nam się wysłać potwierdzeń rezerwacji

Zarządzaj istniejącą rezerwacją

  • Zmień termin
  • Edytuj dane Gości
  • Skontaktuj się z obiektem
  • Zmień na pokój wyższej kategorii
  • Odwołaj rezerwację
  • I wiele więcej...