Lavaderos, 18, 37270 San Felices de los Gallegos, Spanien
Pøv at ændre din søgning med filtrene herunder
Vi leverer personligt tilpassede anbefalinger baseret på din aktivitet på vores platform. Hvis du foretrækker det, kan du framelde dig disse anbefalinger. Vær opmærksom på at en framelding kun gælder på den aktuelle enhed. Du skal altså tilpasse denne indstilling på hver enhed efter ønske.
Booking.com er en del af Booking Holdings Inc., som er verdens førende indenfor onlinerejser og relaterede services.
Vi har mere end 70 millioner anmeldelser af overnatningssteder, som alle er verificerede og fra tidligere gæster.
Den eneste måde, man kan skrive en anmeldelse, er ved først at lave en reservation. Det er sådan, vi sikrer os, at alle vores anmeldelser er fra rigtige gæster, som virkelig har boet på overnatningsstedet.
Når vores gæster besøger overnatningsstedet, tjekker de bl.a. hvor stille værelset er og hvor venligt personalet er.
Efter turen fortæller gæsterne os om deres ophold. Vi tjekker alle anmeldelser for stødende ord og offentliggør dem derefter på Booking.coms hjemmeside.
Hvis du har booket gennem os og gerne vil skrive en anmeldelse, bedes du først logge ind.
Afslutning på indholdet i dialogboksen