Main Street, Διακόφτι, 80200, Ελλάδα
Σχέση ποιότητας/τιμής
9,4
Δωρεάν WiFi
9,5
Πραγματικοί επισκέπτες. Πραγματικές διαμονές. Πραγματικές γνώμες.
Διαβάστε περισσότερα-ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγουΚάθε βαθμολογία σχολίων κυμαίνεται από 1 έως 10. Για να προκύψει η συνολική βαθμολογία που βλέπετε, προσθέτουμε όλες τις βαθμολογίες σχολίων που έχουμε λάβει και διαιρούμε το σύνολο αυτό με τον αντίστοιχο αριθμό των βαθμολογιών σχολίων. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε ένα σταθμισμένο σύστημα σχολίων στη Μάλτα, την Ισλανδία, την Αυστραλία, την Ελλάδα, τη Βραζιλία και τη Βόρεια Καρολίνα. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο πρόσφατο είναι το σχόλιο στα καταλύματα στις περιοχές αυτές, τόσο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει στον υπολογισμό της συνολικής βαθμολογίας σχολίων. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να δώσουν χωριστές «αναλυτικές βαθμολογίες» για σημαντικούς τομείς, όπως η τοποθεσία, η καθαριότητα, το προσωπικό, η άνεση, οι παροχές, η σχέση ποιότητας-τιμής και το δωρεάν Wi-Fi. Σημειώστε ότι οι επισκέπτες υποβάλλουν τις αναλυτικές και τις συνολικές βαθμολογίες τους ανεξάρτητα, επομένως δεν υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ τους.
Μπορείτε να κάνετε σχόλιο για ένα Κατάλυμα για το οποίο πραγματοποιήσατε κράτηση μέσω της Πλατφόρμας μας, εάν διαμείνατε σε αυτό ή αν φτάσατε στο κατάλυμα αλλά δεν διαμείνατε τελικά σε αυτό. Για να επεξεργαστείτε ένα σχόλιο που έχετε ήδη υποβάλει, επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.
Διαθέτουμε προσωπικό και αυτοματοποιημένα συστήματα που ειδικεύονται στον εντοπισμό ψεύτικων σχολίων που υποβάλλονται στην Πλατφόρμα μας. Αν βρούμε τέτοια σχόλια, τα διαγράφουμε και, αν χρειαστεί, λαμβάνουμε μέτρα κατά των υπευθύνων.
Οποιοσδήποτε άλλος εντοπίσει κάτι ύποπτο μπορεί πάντα να το αναφέρει στην ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, ώστε η ομάδα μας που είναι αρμόδια για περιπτώσεις απάτης να μπορέσει να το διερευνήσει.
Κατά κανόνα, δημοσιεύουμε κάθε σχόλιο που λαμβάνουμε, είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό. Ωστόσο, δεν θα εμφανίσουμε σχόλια που περιλαμβάνουν ή αναφέρουν (μεταξύ άλλων):
Για να διασφαλίσουμε ότι τα σχόλια είναι επίκαιρα, αποδεχόμαστε μόνο σχόλια που έχουν υποβληθεί εντός 3 μηνών από το check-out και μπορεί να διακόψουμε την εμφάνιση σχολίων όταν αυτή υπερβαίνει τους 36 μήνες ή σε περίπτωση που το Κατάλυμα έχει αλλάξει ιδιοκτήτη.
Ένα Κατάλυμα μπορεί να επιλέξει να απαντήσει σε σχόλιο.
Όταν βλέπετε πολλά σχόλια, τα πιο πρόσφατα εμφανίζονται στις επάνω θέσεις βάσει ορισμένων άλλων παραγόντων (σε ποια γλώσσα είναι γραμμένο το σχόλιο, αν πρόκειται για απλή βαθμολογία ή περιέχει και σχόλια κ.λπ.). Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να τα ταξινομήσετε ή/και να τα φιλτράρετε (ανά χρονική περίοδο, βαθμολογία σχολίων κ.λπ.).
Μερικές φορές εμφανίζουμε βαθμολογίες σχολίων από άλλους γνωστούς ταξιδιωτικούς ιστοχώρους. Όταν συμβαίνει αυτό, το αναφέρουμε με ξεκάθαρο τρόπο.
Σκοπός αυτών των οδηγιών και προδιαγραφών είναι το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην Booking.com να είναι σχετικό και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, χωρίς να θέτουν περιορισμό στην έκφραση έντονης κριτικής. Επίσης, ισχύουν ανεξάρτητα από την άποψη που εκφράζει κάθε σχόλιο.
Τα σχόλια πρέπει να είναι σχετικά με ταξίδια. Tα πιο χρήσιμα σχόλια είναι αυτά που παρέχουν λεπτομέρειες και βοηθούν τους υπόλοιπους ταξιδιώτες να πάρουν καλύτερες αποφάσεις. Παρακαλείστε να μην συμπεριλαμβάνετε σχόλια προσωπικού, πολιτικού, ηθικού ή θρησκευτικού περιεχομένου. Τυχόν προωθητικό υλικό θα πρέπει να αφαιρείται και ζητήματα σχετικά με τις υπηρεσίες της Booking.com θα πρέπει να ανακατευθύνονται στις ομάδες Εξυπηρέτησης Πελατών ή Καταλυμάτων.
Τα σχόλια πρέπει να είναι κατάλληλα για ένα διεθνές κοινό. Μην χρησιμοποιείτε υβριστικές λέξεις ή σύμβολα που παραπέμπουν σε τέτοιες λέξεις σε καμία γλώσσα. Απαγορεύονται τα σχόλια που περιλαμβάνουν "ρητορική μίσους", ρατσιστικά σχόλια, απειλές, σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου, βία και την προώθηση παράνομων δραστηριοτήτων.
Το περιεχόμενο πρέπει να είναι αυθεντικό και μοναδικό. Τα σχόλια έχουν μεγαλύτερη αξία όταν είναι πρωτότυπα και αμερόληπτα. Το σχόλιο πρέπει να είναι δικό σας. Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων που συνεργάζονται με την Booking.com δεν πρέπει να αναρτούν σχόλια εκ μέρους των επισκεπτών ή να προσφέρουν κίνητρα ως αντάλλαγμα για ένα θετικό σχόλιο. Οι προσπάθειες μείωσης της βαθμολογίας ενός ανταγωνιστή υποβάλλοντας αρνητικό σχόλιο δεν γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτές.
Σεβασμός στην ιδιωτικότητα. Η Booking.com θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκρύψει διευθύνσεις email, διευθύνσεις ιστοχώρων, λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχετικά στοιχεία.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια ανήκουν στους πελάτες και τα καταλύματα της Booking.com και όχι στην Booking.com. Η Booking.com δεν αποδέχεται την ευθύνη για οποιοδήποτε σχόλιο ή απάντηση. Η Booking.com διανέμει (χωρίς υποχρέωση επαλήθευσης) και δεν συντάσσει αυτά τα σχόλια και τις απαντήσεις.
Κατά κανόνα, τα σχόλια κατηγοριοποιούνται βάσει της ημερομηνίας πραγματοποίησης του σχολίου και άλλων κριτηρίων προκειμένου να εμφανίζονται τα πιο σχετικά σχόλια, όπως μεταξύ άλλων: η γλώσσα σας, σχόλια με κείμενο και σχόλια που δεν είναι ανώνυμα. Μπορεί να διατίθενται και πρόσθετες επιλογές κατηγοριοποίησης (ανά τύπο ταξιδιώτη, ανά βαθμολογία και άλλα...).
Η υπηρεσία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει μεταφράσεις από την Google. Η Google αποποιείται όλες τις εγγυήσεις που σχετίζονται με τις μεταφράσεις, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων ακρίβειας, αξιοπιστίας και τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης.
Τέλος παραθύρου διαλόγου
Εμφανίζονται 1 – 25
Υποβολή σχολίου: 18 Σεπτεμβρίου 2024
Konstantinos
ΕλλάδαΤίποτα
Εξαιρετική η τοποθεσία και οι άνθρωποι του καταλύματος
Υποβολή σχολίου: 16 Σεπτεμβρίου 2024
Nikos
ΕλλάδαΗ καθαριότητα η τοποθεσία και η φοβερή φιλοξενία από την Αθηνα
Έμεινε: Σεπτέμβριος 2024
Υποβολή σχολίου: 30 Αυγούστου 2024
Periklis
ΕλλάδαΠολύ περιποιημένο κατάλυμα με καθημερινό καθαρισμό και πολύ βοηθητικό οικοδεσπότη
Υποβολή σχολίου: 25 Αυγούστου 2024
Despoina
Ελλάδατίποτα αξιόλογο
Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο και η υπηρεσία καθαριότητας καθημερινή, με αλλαγή σε πετσέτες και κλινοσκεπάσματα! Δεν ήταν πολύ μεγάλο αλλά χωρούσαν με άνεση όλα τα απαραίτητα βασικά έπιπλα και κουζινούλα (με τον σχετικό εξοπλισμό της). Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο ότι είχε και μια κρεμάστρα-καλόγερο, τόσο αναγκαία κυρίως το καλοκαίρι, που όμως δεν έχω συναντήσει αλλού, σε καλοκαιρινά καταλύματα, και ότι το κρεβάτι ήταν πολύ καλό. Το ξενοδοχείο είναι κεντρικό και ταυτόχρονα πολύ ήσυχο, έχει καλή ηχομόνωση και τα δωμάτια μπροστά είναι με μπαλκονάκι και ωραία θέα (στην παραλία και στο λιμάνι, με τα πλοία να έρχονται και να φεύγουν χωρίς θόρυβο). Εξαιρετική η ανταπόκριση σε όσα χρειαστήκαμε. Το Διακόφτι πολύ ευχάριστο ως παραθεριστικός οικισμός.
Υποβολή σχολίου: 24 Αυγούστου 2024
Georgia
ΕλλάδαΆψογη εξυπηρέτηση, πολύ φιλικοί οικοδεσπότες, υπέροχη παραλία, καθαρό κατάλυμα.
Υποβολή σχολίου: 19 Αυγούστου 2024
Αλέξανδρος
ΕλλάδαΠολυ κοντά με τα πόδια σε υπέροχη παραλια, καθημερινη καθαριοτητα,πολυ ευγενική και εξυπηρετική η κυρια ΑΘΗΝΑ
Υποβολή σχολίου: 19 Ιουλίου 2024
Νατάσα
ΕλλάδαΦιλικό περιβάλλον, κοντά σε όλα που πας με τα πόδια.
Έμεινε: Ιούνιος 2024
Υποβολή σχολίου: 19 Ιουλίου 2024
Moukios
ΕλλάδαΆψογη υποδοχή
Υποβολή σχολίου: 10 Ιουλίου 2024
Evangelia
ΕλλάδαΕυγενεστατοι ιδιοκτητες! Πολυ προσεγμενο καταλυμα με παροχη υπηρεσιων καθαριοτητας καθημερινα.
Υποβολή σχολίου: 29 Ιουνίου 2024
Christos
ΕλλάδαΚαθαριότητα, μέγεθος δωματίου, τέλεια θέα, ησυχία, εγγύτητα παραλίας και λιμανιου!
Έμεινε: Ιούνιος 2024
Υποβολή σχολίου: 5 Ιουνίου 2024
Eleftherios
ΕλλάδαΕξαιρετική τοποθεσία ακριβώς απέναντι από το λομάνη με εκπληκτική παραλία μπροτά μας. Την οικοδεσπότη δε τη νιώσαμε πό την πρώτη στιγμή σαν δικό μας άνθρωπο. Εάν ταξιδέσουμε ξανά στα Κύθηρα θα επιδιώξουμε να μείνουμε στο ίδιο κατάλυμα.
Έμεινε: Μάιος 2024
Υποβολή σχολίου: 18 Μαρτίου 2024
Konstantina
ΕλλάδαΤο μονο που δεν μας αρεσε ηταν η τοποθεσια, το ερημο Διακοφτι. Βρωμικη η παραλια, αν και τα νερα υπεροχα. Θυμιζει παρατημενο οικισμο, ενα μινι μαρκετ, σχεδον αδειο απο προιοντα, σχεδον παντα κλειστο, πουθενα καφετερια η εστιατοριο, πρεπει να παει κανεις Αβλεμονα η Ποταμο για ψωνια η ταβερνα να φαει, χωρις αυτοκινητο ειναι κανεις χαμενος στο νησι γενικοτερα. Τα Κυθηρα ομως μοσχοβολουσαν την ανοιξη αυτη, πανεμορφο νησι, λαθος επιλογη μερους διαμονης.
Πεντακαθαρο, συνεννοησιμο προσωπικο, εβλεπε στη θαλασσα, ομορφος ξενωνας με κουζινακι και τα απαραιτητα για καφε η προχειρο μαγειρεμα.
Έμεινε: Μάρτιος 2024
Υποβολή σχολίου: 16 Σεπτεμβρίου 2023
Efstratios
ΕλλάδαΤο ντους μικρό και κολλούσε η κουρτίνα στο κορμί
Φωτεινό και ευρύχωρο δωμάτιο με θέα. Πολύ ευγενικό το προσωπικό. Καθημερινή καθαριότητα και πλύσιμο ρούχων δωρεάν, κάτι που μας έκανε πολύ θετική εντύπωση
Υποβολή σχολίου: 5 Σεπτεμβρίου 2023
Aris
ΕλλάδαΕυρύχωρο δωματιο πολύ καθαρό, είχε κάθε μέρα καθαριότητα. Η παραλία που απέχει 2 λεπτά ήταν πανέμορφη. Η κ. Αθήνα ήταν πολύ ευγενική και φιλόξενη, μας βοήθησε σε ότι χρειαστηκαμε.
Υποβολή σχολίου: 5 Σεπτεμβρίου 2023
Vasiliki
ΕλλάδαΠρώτα και κυρίως θα αναφερθώ στην κ. Αθηνά, υπέροχος άνθρωπος, χαμογελαστή , ευγενική οικοδεσπότης, μας περίμενε με μια φιλική διάθεση και πριν την ρωτήσουμε για οτιδήποτε μας είχε πληροφορήσει για τα πάντα. Καθαρό δωμάτιο, άνετο πολύ, κοντά η παραλία (φανταστική), το συστήνω ανεπιφύλακτα . Οι οδηγίες της, τι να επισκεφτούμε στο νησί, Τέλειες!!! Μπράβο Αθηνά, καλή συνέχεια!!!!!
Υποβολή σχολίου: 1 Σεπτεμβρίου 2023
Κωνσταντίνος
ΕλλάδαΆνετο και πεντακάθαρο δωμάτιο με υπέροχη θέα στη θάλασσα! Η κυρία Αθηνά είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Μας έδωσε χάρτη του νησιού και πληροφορίες. Υπήρχε νερό στο ψυγείο και καφές και ο κλιματισμός ήταν ήδη σε λειτουργία όταν φτάσαμε. Θα το προτιμήσουμε ξανά!
Υποβολή σχολίου: 23 Αυγούστου 2023
Foteini
ΕλλάδαΆνετα δωμάτια και πεντακάθαρα. Η Αθηνά πολύ ευγενική, φιλική κι εξυπηρετική. Με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτούμε ξανά το Διακόφτι και την Αθηνά.
Υποβολή σχολίου: 23 Αυγούστου 2023
Αλέκα
ΕλλάδαΠολύ φιλόξενο περιβάλλον με άριστη καθαριότητα ευρύχωρο δωμάτιο και πολύ ωραία θέα!!! Η Κυρία Αθήνα πολύ φιλόξενη και μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για να περάσουμε ένα όμορφο τριήμερο . Το προτείνω ανεπιφύλακτα !! Ευχαριστούμε πολύ και θα σας ξανά επισκεφτούμε !!
Υποβολή σχολίου: 8 Αυγούστου 2023
Georgia
ΕλλάδαΚαταπληκτικό το δωμάτιο. ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΑ ΟΛΑ και σε τρομερή τοποθεσία με πολύ όμορφη θέα από το μπαλκόνι. Αυτό που το έκανε να ξεχωρίζει είναι η κυρία Αθηνά. Μας υποδέχθηκε και με την διακριτική της παρουσία μας κατατόπισε πλήρως σε όλα τα ζητήματα σχετικά με τους δρόμους, τις παραλίες και τα μαγαζιά.
Υποβολή σχολίου: 29 Ιουλίου 2023
Aristeidis
ΕλλάδαΔίπλα στην παραλία, εκπληκτική καθαριότητα, υπέροχη θέα
Υποβολή σχολίου: 29 Ιουλίου 2023
Mellinno
ΕλλάδαΑν θα έβρισκα κάτι αρνητικό θα ήταν μόνο ίσως η λίγο μικρή ντουζιέρα αλλά και πάλι δεν θα ήταν λόγος για να μην επισκεφτώ το κατάλυμα.
Δίπλα στο λιμάνι σε μια από τι ωραιότερες παραλίες του νησιού!Το κατάλυμα ήταν πεντακάθαρο με καθημερινή καθαριότητα, μεγάλο μπαλκόνι στο δωμάτιο και απόλυτη ηρεμία!!!Η κ Αθηνά ευγενέστατη, όπως και όλο το προσωπικό!!Μας παρείχε χάρτη του νησιού και πολλές πληροφορίες για το που και πως να πάμε, που να φάμε και τι άξιζε να επισκεφτούμε γενικότερα στο νησί!!Ευχαριστούμε πολύ και σίγουρα θα συνιστούσα το κατάλυμα!!
Υποβολή σχολίου: 5 Ιουλίου 2023
Ioannis
ΕλλάδαΗ ντουζιέρα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερη
Το δωμάτιο ιδιαίτερα ευρύχωρο με άνετα μπαλκόνια. Η ιδιοκτήτρια πολύ ευγενική και πολύ κατατοπιστική στις πληροφορίες που μας έδωσε. Από καθαριότητα, άριστα!!!!
Υποβολή σχολίου: 3 Ιουλίου 2023
Konstantinos
ΕλλάδαΚαταπληκτική φιλοξενία, προσιτή τιμή, υπέροχη τοποθεσία.
Υποβολή σχολίου: 28 Ιουνίου 2023
Spyxania
ΕλλάδαΗ τοποθεσία του καταλύματος είναι από τις καλύτερες στη περιοχή . Οι οικοδεσπότες ήταν φιλικοί και εξυπηρετικοί. Συνιστάται για διαμονή στα Κύθηρα.
Έμεινε: Ιούνιος 2023
Αλόννησος, Ελλάδα
Βουδαπέστη, Ουγγαρία
Γεωργίτσι, Ελλάδα
Σταυρός, Ελλάδα
Η Booking.com είναι μέλος της Booking Holdings Inc., παγκόσμιου ηγέτη σε ταξιδιωτικές και σχετικές υπηρεσίες μέσω διαδικτύου.
Έχουμε πάνω από 70 εκατομμύρια σχόλια για καταλύματα και προέρχονται όλα από πραγματικούς, επαληθευμένους επισκέπτες.
Ο μόνος τρόπος για να γράψετε σχόλιο είναι να κάνετε πρώτα μια κράτηση. Έτσι ξέρουμε ότι τα σχόλιά μας προέρχονται από πραγματικούς πελάτες που έχουν μείνει στο κατάλυμα.
Οι επισκέπτες μένουν στο κατάλυμα και ελέγχουν πόσο ήσυχο είναι το δωμάτιο, πόσο φιλικό είναι το προσωπικό κ.α.
Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους. Προτού αναρτήσουμε τα σχόλια στη σελίδα μας ελέγχουμε μήπως περιέχουν απρεπείς λέξεις και φυσικά επιβεβαιώνουμε την αυθεντικότητά τους.
Aν κάνατε κράτηση μέσω του ιστοχώρου μας και θέλετε να κάνετε σχόλια, παρακαλούμε συνδεθείτε πρώτα.
Τέλος παραθύρου διαλόγου