Teruskan ke kandungan utama

Tapis mengikut:


Taraf Bintang

Skor reviu

Ranau – 31 hotel dan tempat untuk menginap
Lihat harga dan tawaran terkini dengan memilih tarikh anda.
OYO 89969 Mount Hill Villa Kundasang, hotel di Ranau

OYO 89969 Mount Hill Villa Kundasang

Hotel di Ranau

OYO 89969 Mount Hill Villa Kundasang menawarkan penginapan di Ranau. Dengan WiFi percuma, hotel 2-bintang ini menawarkan dapur berkongsi dan kaunter penerimaan tetamu 24 jam.

7.7
Baik
336 reviu
Harga dariMYR 200.20setiap malam
Lodge 88 (1), hotel di Ranau

Lodge 88 (1)

Hotel di Ranau

Lodge88 (l) menawarkan tempat penginapan di Pekan Ranau, kira-kira 20 minit pemanduan dari Kundasang. Beberapa unit menawarkan pemandangan gunung atau bandar.

7.6
Baik
276 reviu
Harga dariMYR 80.36setiap malam
Lodge 37T, hotel di Ranau

Lodge 37T

Hotel di Ranau

Lodge 37T terletak di Ranau. Hotel 2-bintang ini mempunyai bilik berhawa-dingin dengan bilik mandi peribadi dan WiFi percuma. Di Lodge 37T, setiap bilik mempunyai almari pakaian.

6.8
Sederhana
75 reviu
Harga dariMYR 85setiap malam
OYO 89537 Fairy Garden Resort, hotel di Ranau

OYO 89537 Fairy Garden Resort

Hotel di Ranau

OYO 89537 Fairy Garden Resort menawarkan penginapan di Ranau. Hotel 2-bintang mempunyai WiFi percuma dan taman. Tetamu boleh menikmati pemandangan gunung.

7.0
Baik
298 reviu
Harga dariMYR 106.25setiap malam
SUNRISE RECREATION HOMESTAY & CHALET, hotel di Ranau

SUNRISE RECREATION HOMESTAY & CHALET

Hotel di Ranau

SUNRISE RECREATION HOMESTAY & CHALET terletak di Ranau. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu, 94km dari SUNRISE RECREATION HOMESTAY & CHALET.

7.2
Baik
147 reviu
Harga dariMYR 108setiap malam
OYO 90284 Kampung Stay Kilimu, hotel di Ranau

OYO 90284 Kampung Stay Kilimu

Hotel di Ranau

OYO 90284 Kampung Stay Kilimu adalah tempat penginapan 2-bintang yang terletak di Ranau.

8.3
Sangat baik
163 reviu
Harga dariMYR 80.74setiap malam
JR RESORT, hotel di Ranau

JR RESORT

Hotel di Ranau

JR RESORT terletak di Ranau dan mempunyai taman. Terdapat restoran yang menghidangkan masakan Malaysia, dan tempat parking peribadi percuma tersedia.

8.1
Sangat baik
483 reviu
Harga dariMYR 151.20setiap malam
OYO Homes 90264 Lily Cottage & Kitchen, hotel di Ranau

OYO Homes 90264 Lily Cottage & Kitchen

Hotel di Ranau

OYO Homes 90264 Lily Cottage & Kitchen menawarkan penginapan di Ranau. Hotel 2-bintang ini menawarkan WiFi percuma.

8.5
Sangat baik
103 reviu
Harga dariMYR 48.22setiap malam
OYO 90346 Safa Hotel Ranau, hotel di Ranau

OYO 90346 Safa Hotel Ranau

Hotel di Ranau

OYO 90346 Safa Hotel Ranau terletak di Ranau. Hotel 2-bintang ini menawarkan WiFi percuma. Bilik-bilik di OYO 90346 Safa Hotel Ranau dilengkapi dengan TV.

6.2
Sederhana
134 reviu
Harga dariMYR 53.92setiap malam
Suria Paradise Lodge, hotel di Ranau

Suria Paradise Lodge

Hotel di Ranau

Suria Paradise Lodge mempunyai penginapan di Ranau. Hotel 3-bintang ini menawarkan khidmat bilik, kaunter penerimaan tetamu 24 jam dan WiFi percuma. Hotel ini mempunyai bilik keluarga.

7.7
Baik
21 reviu
Harga dariMYR 79setiap malam
Lihat semua 10 hotel di Ranau

Hotel yang paling banyak ditempah di Ranau pada bulan lalu

Hotel bajet di Ranau

  • OYO 89969 Mount Hill Villa Kundasang
    Hotel bajet

    OYO 89969 Mount Hill Villa Kundasang menawarkan penginapan di Ranau. Dengan WiFi percuma, hotel 2-bintang ini menawarkan dapur berkongsi dan kaunter penerimaan tetamu 24 jam.

    The view was so amazing and near to Desa Dairy Farm

    7.7
    Baik · 336 reviu
  • OYO 89537 Fairy Garden Resort
    Hotel bajet

    OYO 89537 Fairy Garden Resort menawarkan penginapan di Ranau. Hotel 2-bintang mempunyai WiFi percuma dan taman. Tetamu boleh menikmati pemandangan gunung.

    Hotel best. Cantik. Bilik luas & selesa & bersih

    7.0
    Baik · 298 reviu
  • OYO Home 90704 Kds Garden & Stay
    Hotel bajet

    OYO Home 90704 Kds Garden & Stay terletak di Ranau. Hotel 2-bintang ini menawarkan lounge berkongsi, khidmat bilik dan WiFi percuma. Hotel ini mempunyai bilik keluarga.

    7.3
    Baik · 4 reviu
  • SPOT ON 90279 Kinomulok Garden
    Hotel bajet

    SPOT ON 90279 Kinomulok Garden adalah tempat penginapan 2-bintang yang terletak di Ranau. Di SPOT ON 90279 Kinomulok Garden, setiap bilik mempunyai almari pakaian.

    Environment was great.. Friendly staff.. Facilities are so so..

    7.5
    Baik · 41 reviu

FAQ tentang hotel di Ranau

Langgani untuk menerima tawaran premium

Harga jatuh sebaik saja anda langgani!

Apa tetamu katakan tentang Ranau:

  • 8.0

    Sesuai bagi seisi keluarga Yang ingin datang ke Ranau..bilik...

    Sesuai bagi seisi keluarga Yang ingin datang ke Ranau..bilik tidak berjauhan..suasana Yang dingin Dan selesa. Restoran juga senang dapat hanya dibawah penginapan
    A
    Anonymous
    Malaysia
  • 10

    Ranau salah satu tempat yang terbaik dan nyaman untuk di...

    Ranau salah satu tempat yang terbaik dan nyaman untuk di lawati. tempat makan shellout di tepi sungai Mesilou. Tempat Poring Air Panas, memberikan makan ikan kelah dan juga ladang teh yang sangat nyaman. sesuai untuk yang inginkan ketenangan,
    Nor Izrina
    Malaysia
  • 10

    Tarikan utama adalah gunung kinabalu&ladang desa

    Tarikan utama adalah gunung kinabalu&ladang desa Saya lebih suka memilih penginapan yang ada menyediakan kemudahan dapur&bbq
    Carol
    Malaysia

Tinjau reviu tetamu untuk hotel di Ranau

  • Dari MYR 138.60 setiap malam
    8.0
    Sangat baik · 21 reviu
    Paling best lokasi yang sangat strategik di Kundasang. Dekat dengan kebanyakan attractions di kundasang (Desa Dairy Farm, Alpaca Club, Hooga Cafe, Mesilou Golf Club, Mesilou 3 Sixty Peak). Parking space yg luas. Boleh parking depan bilik je..Betul2 depan bilik, ada Masjid Kg Mesilou. Selak langsir tingkap, trus boleh nampak view Gunung Kinabalu. Overall memg sangat terbaik!
    MUHAMMAD KAMIL
    Malaysia
  • 8.7
    Mengagumkan · 97 reviu
    Penginapan yang selesa. Staf yang baik, senang sangat berurusan dengan dia walaupun sampai dah malam, bateri hp sy pun dah kong. Dia bagi kerjasama terbaik, peramah. Ni 1st time ke Sabah. Lepas ni kalau ada peluang lagi ke Kundasang, sy nak ambil penginapan ni jugak. In sya ALLAH. Semoga Fazlin Fauzi dapat p Sabah lagi. Syok wooo.... He...
    Fazlin
    Malaysia
  • 7.0
    Baik · 298 reviu
    sarapan tiada disediakan .tempat kedudukan hotel resort sangat strategik senang dengan tempat letak kereta ada restoran walaupun makanan sangat mahal .kemudahan cukup cuma sinki selalu sumbat .bilik cukup luas yang best ada coridor. kunci keselamatan bahagian pintu coridor tidak mencukupi.
    nageswary
    Malaysia
  • 8.5
    Sangat baik · 17 reviu
    Terbaik tempat stay sama family. Rumah bersih, facilities full. Family sy pun happy stay sini. Next time mau stay lg klu pg Ranau. Thank you owner. Btw, owner pun bgus. Senang deal..
    Michael
    Malaysia
  • Dari MYR 140 setiap malam
    8.1
    Sangat baik · 145 reviu
    Keadaannya tenang dan damai.jauh sikit dari restoran Sabah tea tapi rasa berbaloi.boleh nampak view gunung.boleh park kereta depan cottage.luas halaman untuk kanak-kanak bermain.
    Faridah
    Malaysia
  • Dari MYR 300.08 setiap malam
    7.7
    Baik · 336 reviu
    The location was very strategic. Boleh nampak Gunung Kinabalu sgt2 clear dari balkoni hotel seawal jam 6 pagi. Staf sgt friendly.
    Nur Aida Binti
    Malaysia
  • Dari MYR 148.20 setiap malam
    6.6
    Sederhana · 59 reviu
    Pemandangan panorama : berlatar belakang gunung kinabalu & pekan kundasang
    Samsuddin
    Malaysia
  • Dari MYR 158 setiap malam
    8.0
    Sangat baik · 161 reviu
    Hotel yang menarik..pemandangan gunung kinabalu.harga yang berbaloi.
    Mohd Harith
    Malaysia
  • 7.9
    Baik · 387 reviu
    Pemandangan yang cantik. Berdekatan dengan pekan kundasang.
    NIRWANA
    Malaysia
  • Dari MYR 151.20 setiap malam
    8.1
    Sangat baik · 483 reviu
    Tidak mengambil sarapan di hotel
    Rahim
    Malaysia