Gå direkte til hovedinnholdet
Skriv ut / Lagre

Personvernerklæring

Personvernerklæring

5. april 2022

Vi tar personvern på alvor. Det er riktignok noe alle skriver i sine personvernerklæringer, men vi mener det virkelig. Du viser at du stoler på oss ved å bruke tjenestene til Booking.com, og det setter vi pris på. Derfor er det ekstra viktig for oss å beskytte de personopplysningene du gir oss. Vi ivaretar våre kunders interesser, og vi er åpne om hvordan vi behandler personopplysningene dine.

Dette dokumentet beskriver hvordan vi bruker og behandler personopplysningene dine, på en forståelig og åpen måte. Her vil du også kunne lese om hvilke rettigheter du kan utøve med hensyn til personopplysningene dine og hvordan du kan kontakte oss. Vi ber deg i tillegg lese gjennom vår erklæring om informasjonskapsler for å se hvordan Booking.com bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologi.

Hvis du har brukt tjenestene våre tidligere, vet du at Booking.com tilbyr reiserelaterte tjenester online og via mobilapper, samt andre plattformer på nett, blant annet våre samarbeidspartneres nettsider og sosiale medier. Vi vil gjøre det klart at all informasjon i personvernerklæringen vår gjelder ikke for bare én eller to plattformer, men for alle plattformene våre.

Denne personvernerklæringen gjelder for alle typer kundeopplysninger som vi samler inn via disse plattformene eller ved andre midler tilknyttet disse plattformene (f.eks. når du kontakter Kundeservice på e-post).

Samarbeidspartnere bør også lese gjennom «Personvernerklæring for samarbeidspartnere» for å forstå hvordan personopplysninger håndteres som en del av samarbeidet.

Personvernerklæringen vår kan bli endret fra tid til annen, så vi anbefaler at du besøker denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert. Hvis vi gjør endringer i personvernerklæringen som er av stor betydning for deg, vil vi varsle deg om endringene før iverksetter disse endringene.

Begreper vi bruker i denne personvernerklæringen

Med «reiserelatert tjeneste/produkt» menes alle ulike typer reiserelaterte tjenester og produkter fra en leverandør som du kan booke, anskaffe, kjøpe, betale for, leie, bli tilbudt, reservere, kombinere eller bruke.

Med «leverandør av reiserelaterte tjenester/produkter» menes tilbyderen av overnatting (f.eks. et hotell, et motell, en leilighet, et bed-and-breakfast-sted eller en husvert), attraksjoner (f.eks. (fornøyelses)parker, museer og sightseeingturer), transport (f.eks. bilutleie, cruise, tog, flyplasstransport, bussturer, skyttelbuss), turoperatørtjenester, reiseforsikring og alle andre typer reiserelaterte produkter eller tjenester som fra tid til annen gjøres tilgjengelig for reiserelaterte bookinger på plattformen.

Med «reisetjeneste» menes det nettbaserte kjøpet, bestillingen, (den tilrettelagte) betalingen eller bookingtjenesten som tilbys eller aktiveres av Booking.com i forbindelse med ulike produkter og tjenester som fra tid til annen gjøres tilgjengelig av leverandører av reiserelaterte tjenester/produkter på plattformen.

Med «reiserelatert booking» menes bestillingen, kjøpet, betalingen, bookingen eller reservasjonen av en/et reiserelatert tjeneste/produkt.


Hva slags personopplysninger samler Booking.com inn?

Vi kan ikke hjelpe deg med å booke den rette reisen uten å få noen opplysninger om deg. Vi har behov for generell informasjon, som navnet ditt, kontaktopplysningene dine, navnet på dem du eventuelt reiser med og betalingsopplysningene dine. Du kan selv velge om du vil fortelle oss om du har spesielle ønsker eller preferanser for turen din (f.eks. forventet ankomsttid).

I tillegg til dette henter vi dessuten inn informasjon fra din PC, telefon, nettbrett eller annen enhet du bruker for å få tilgang til våre tjenester. Dette kan være opplysninger om IP-adressen din, hvilken nettleser du bruker og hvilket språk du bruker tjenestene våre på. Det kan også skje at vi mottar opplysninger om deg fra andre eller automatisk henter inn andre opplysninger.

Dette er den generelle oversikten over hvilke typer opplysninger vi samler inn, men du kan lese mer om dette nedenfor.

Les mer om personopplysningene vi samler inn

Hvorfor innhenter og bruker Booking.com personopplysninger?

Vi har god grunn til å be deg om personopplysningene dine – for å hjelpe deg med å få oversikt over bookingene du gjør på nett, og sørge for at du får best mulig service.

Vi bruker i tillegg personopplysningene dine til å kontakte deg og informere deg om våre nyeste tilbud og spesialtilbud, og andre produkter eller tjenester som vi tror du kan ha interesse av. Vi bruker opplysningene dine i andre tilfeller også. Hvis du ønsker å vite mer om dette, kan du lese videre her.

Les mer om hvorfor Booking.com samler inn personopplysningene dine

Hvordan deler Booking.com personopplysningene dine med tredjeparter?

Flere parter er involvert i tjenestene som Booking.com tilbyr, på ulike måter og av ulike grunner. Men dette er hovedgrunnen: For at du skal kunne fullføre bookingen din av et/en reiserelatert produkt/tjeneste, må opplysningene dine deles med vår leverandør.

I tillegg kan andre parter vi samarbeider med for å tilby deg tjenestene fra Booking.com, motta personopplysninger om deg. Dette inkluderer for eksempel finansinstitusjoner, reklamebyråer, datterselskaper av Booking.com-konsernet og de andre selskapene som er en del av Booking Holdings Inc.-konsernet. I visse tilfeller kan dette også være offentlige myndigheter, dersom vi er pålagt dette av gjeldende lov.

Nedenfor kan du lese mer om hvordan opplysningene som du deler med oss, brukes og utveksles med disse partene.

Les mer om hvordan personopplysninger blir delt med tredjeparter

Hvordan deles dine personopplysninger innen Booking Holdings Inc.-konsernet?

Booking.com er en del av Booking Holdings Inc.-konsernet. Les mer om hvordan opplysningene dine kan bli delt innen Booking Holdings Inc.-konsernet.

Les mer om personopplysninger innen Booking Holdings Inc.

Hvordan blir personopplysningene dine delt og behandlet for bakketransporttjenester?

Booking.com og Rentalcars.com, som også er en del av Booking Holdings Inc.-konsernet, bruker personopplysningene dine for å tilby deg bakketransporttjenester på nettsiden og i appen til Booking.com (f.eks. cars.booking.com eller taxi.booking.com). Les mer om rekkevidden og begrensningene av vårt felles ansvar.

Les mer om personopplysninger og bakketransporttjenestene våre

Hvordan deles personopplysningene dine, og hvordan behandles de for forsikringstjenester?

Vi arbeider med ulike parter når vi tilbyr forsikringstjenester. Følg linken nedenfor for å finne ut hvordan opplysningene dine brukes og deles for forsikringsformål, og les om ansvaret til de involverte partene.

Les mer om opplysninger og forsikringsprodukter og -tjenester

Hvordan bruker Booking.com meldinger og opplysninger som du og reiseleverandøren utveksler via Booking.com?

Booking.com hjelper deg og leverandørene våre med å utveksle informasjon og forespørsler tilknyttet tjenestene/produktene deres og eksisterende bookinger via Booking.com-plattformen. Du kan lese mer om hvordan Booking.com mottar og behandler denne type kommunikasjon her.

Les mer om hvordan denne type kommunikasjon blir behandlet

Hvordan bruker Booking.com mobile enheter?

Vi tilbyr gratis apper som vi også samler inn og behandler personopplysninger fra. Dette fungerer i stor grad på samme måte som når vi samler inn opplysninger via nettsiden vår, men det gjør det også mulig for deg å bruke stedstjenestene våre på mobile enheter.

Les mer om hvordan vi behandler opplysninger fra mobile enheter

Hvordan bruker Booking.com sosiale medier?

Sosiale medier kan være koblet opp mot tjenestene som tilbys av Booking.com på ulike måter. Dette innebærer at vi samler inn noen av personopplysningene dine derfra, eller at de aktuelle sosiale mediene vil motta noen av opplysningene dine fra oss. Du kan lese mer om hvordan disse opplysningene brukes og utveksles her.

Les mer om hvordan vi bruker opplysninger fra sosiale medier

Hva slags sikkerhets- og lagringsrutiner opererer Booking.com med for å beskytte personopplysninger?

Vi opererer med en rekke rutiner som skal forhindre uautorisert adgang til og misbruk av personopplysninger.

Les mer om rutiner for sikkerhet og lagring

Hvordan behandler Booking.com personopplysninger som tilhører barn?

Hvis ikke annet er oppgitt, er tjenestene som tilbys av Booking.com, kun tillatt å bruke av personer som har fylt 16 år. Vi behandler personopplysninger om barn kun dersom vi har fått samtykke til dette av foreldrene eller de foresatte, eller når opplysningene er oppgitt av foreldrene eller de foresatte.

Les mer om behandling av personopplysningene til barn under 16 år

Hvordan kan du ha kontroll over personopplysningene du har oppgitt til Booking.com?

Du har rett til å se hvilke av personopplysningene dine vi har lagret. Du kan be om innsyn i eller sletting av personopplysningene dine, ved å sende inn dette skjemaet. Hvis du ønsker mer informasjon om rettighetene du har til å ha kontroll over personopplysningene dine, kan du lese videre.

Les mer om hvordan du kan kontrollere bruken av personopplysningene dine

Hvem er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn via nettsiden og appene til Booking.com?

Booking.com B.V., som befinner seg i Amsterdam i Nederland, har ansvaret for behandlingen av personopplysninger som samles inn via sine nettsider og apper. Dette inkluderer nettsidene og mobilappene deres, unntatt i noen tilfeller som er beskrevet nærmere i denne personvernerklæringen.

Les mer om ansvaret Booking.com B.V. har for personopplysninger

Landsspesifikke bestemmelser

Avhengig av hvilke lover som gjelder i ditt land, kan det hende at vi må oppgi mer informasjon. Les videre hvis du ønsker å vite mer.

Les mer om landsspesifikke bestemmelser


Hva slags personopplysninger samler Booking.com inn?

Du ønsker altså å få vite litt mer. Her kan du se mer om opplysningene vi samler inn.

Personopplysninger du gir oss.

Booking.com samler inn og bruker opplysninger som du gir oss. Når du oppretter en booking hos oss, blir du bedt (som et minimum) om å oppgi navn og e-postadresse.

Avhengig av bookingen kan vi også be deg om hjemmeadressen, telefonnummer, betalingsopplysninger, fødselsdato, nåværende oppholdssted (i tilfelle av tjenester som bestilles på stedet), navnene på personene som reiser sammen med deg og eventuelle preferanser du har for reisen (slik som krav til diett eller tilgjengelighet). I noen tilfeller kan du også sjekke inn på nett med reiseleverandøren, der vi vil be deg om passopplysninger eller et førerkort og signaturer.

Hvis du har behov for å komme i kontakt med vår Kundeservice, kontakte reiseleverandøren via oss eller kontakte oss på andre måter (som gjennom sosiale medier eller chatbot), vil vi samle inn opplysninger som du gir oss på den måten også. Dette gjelder også hvis du gir oss en tilbakemelding eller ber om hjelp til å bruke tjenestene våre.

Etter at opplevelsen din er over, kan du bli spurt om å gi en omtale av den, slik at andre gjester kan ha nytte av å lese om din erfaring. Når du skriver en omtale på Booking.com-plattformen, samler vi inn den informasjonen du legger ved, sammen med visningsnavnet ditt og et profilbilde (hvis du velger å ha med et).

Det finnes også andre tilfeller hvor du gir oss opplysninger. Når du søker med mobiltelefonen din, kan du for eksempel tillate Booking.com å se hvor du befinner deg eller gi oss tilgang til noen av kontaktopplysningene dine. Dette hjelper oss med å tilby deg en best mulig service og opplevelse, f.eks. ved å vise deg våre byguider, foreslå nærmeste restauranter eller attraksjoner basert på hvor du er, eller gi andre anbefalinger.

Hvis du oppretter en brukerkonto, lagrer vi alle de personlige innstillingene dine, bilder du har lastet opp og omtaler av tidligere bookinger. Opplysningene vi lagrer kan være til hjelp for deg hvis du vil planlegge og endre i kommende reiserelaterte bookinger eller ta i bruk andre funksjoner som kun er tilgjengelige for den som har en konto (f.eks. belønninger eller andre fordeler vi tilbyr).

Det kan hende at vi tilbyr deg å delta i verveprogram eller konkurranser, og at du i den forbindelse gir oss personopplysninger.

Personopplysninger du gir oss om andre.

Det kan selvfølgelig hende at du ikke bare booker noe for deg selv. Kanskje reiser du med andre eller booker på andres vegne. I begge disse tilfellene oppgir du deres opplysninger i forbindelse med bookingen av reisen.

Hvis du har en Booking.com for Business-konto, kan du lagre adresser der for å gjøre det enklere å planlegge og administrere jobbreiser for andre.

I visse tilfeller kan det være du bruker Booking.com til å dele opplysninger med andre. Dette kan være ved at du deler en ønskeliste, er med i et reiseforum eller deltar i et verveprogram, som beskrevet da du brukte den aktuelle funksjonen.

Vi må imidlertid påpeke at det er ditt ansvar å sørge for at den eller de du har gitt oss personopplysninger om, er klar over at du har gjort dette, og at vedkommende forstår og samtykker i hvordan Booking.com bruker disse opplysningene (som beskrevet i denne personvernerklæringen).

Personopplysninger vi samler inn automatisk.

Selv om du ikke booker noe, innhenter vi likevel automatisk visse opplysninger når du besøker nettsidene våre eller bruker appene våre. Slike opplysninger kan være informasjon om IP-adressen din, datoen og tidspunktet for besøket ditt eller bruken din av tjenestene våre, maskinvaren og programvaren din (f.eks. nettleseren du bruker og informasjon om operativsystemet på PC-en din, som programvareutgaven og språkinnstillingene du bruker.) Vi samler også inn informasjon om hvilke knapper du trykker på og hvilke sider du har sett på.

Bruker du en mobil enhet, samler vi inn opplysninger som identifiserer denne enheten, i tillegg til informasjon om innstillinger og karakteristikker, app-problemer og annen systemaktivitet spesifikt for enheten. Når du booker med en slik enhet, registrerer våre systemer hvor du booket (på hvilken nettside) og/eller hvilken nettside du kom fra til nettsiden eller appen til Booking.com.

Personopplysninger vi mottar via andre kilder.

Vi mottar imidlertid ikke kun informasjon som du gir oss. Det kan også være at vi får opplysninger om deg fra andre kilder. Dette kan være samarbeidspartnere, som affiliate-partnere, datterselskaper i Booking.com-konsernet og andre tilknyttede selskaper i Booking Holdings Inc.-konsernet eller andre uavhengige tredjeparter.

Alle opplysninger vi mottar fra disse samarbeidspartnerne, kan kombineres med opplysninger vi får fra deg. For eksempel er tjenestene som tilbys av Booking.com ikke tilgjengelige kun via Booking.com og appene til Booking.com. De utgjør også en del av tjenestene som samarbeidspartnerne våre tilbyr, og som du finner på nettet. Når du bruker noen av disse tjenestene, gir du opplysninger i forbindelse med bookingen din til samarbeidspartnerne våre, som deretter videresender disse opplysningene til oss.

Vi samarbeider dessuten med tredjeparter som leverer tjenester til oss for å tilrettelegge for betalingen mellom kundene og våre leverandører. Disse tredjepartene deler betalingsopplysningene med oss, slik at vi kan behandle bookingen din og passe på at alt går mest mulig knirkefritt for deg.

I tillegg samler vi inn opplysninger hvis vi mottar en klage om deg fra en leverandør, f.eks. i forbindelse med upassende oppførsel.

En annen måte vi kan samle inn opplysninger om deg på, er via kommunikasjonskanalene som er integrerte i plattformene våre. Et eksempel er at vi tilbyr deg muligheten til å ta kontakt med leverandøren du har bestilt hos, i forbindelse med reisen din. I noen tilfeller mottar vi metadata om denne typen kommunikasjon (f.eks. hvem du er, hvor du har ringt fra og dato og lengden på samtalen).

Det kan også hende at vi mottar opplysninger om deg for å vise deg mer relevant reklame, for eksempel ytterligere opplysninger samlet inn via informasjonskapsler på sosiale medier, som Booking.coms samarbeidspartnere gjør tilgjengelig for oss. Du finner mer informasjon i avsnittet «Hvorfor innhenter og bruker Booking.com personopplysninger?».

Når du kobler brukerkontoen din hos Booking.com til kontoen din i sosiale medier, kan det være at du utløser utveksling av opplysninger mellom Booking.com og den aktuelle leverandøren av det sosiale mediet. Du har alltid anledning til å velge ikke å dele disse opplysningene.

Leverandørene kan dessuten dele opplysninger om deg med Booking.com. Dette kan skje hvis du for eksempel har spørsmål om en aktuell booking eller hvis det oppstår en tvist i forbindelse med en booking.


Hvorfor innhenter og bruker Booking.com personopplysninger?

Vi bruker personopplysningene vi samler inn om deg til ulike formål. Personopplysningene dine kan bli brukt på følgende måter:

  1. I forbindelse med bookinger av reiserelaterte bookinger: Først og fremst bruker vi personopplysningene dine til å fullføre og administrere nettbookingen din, noe som er nødvendig for at vi skal kunne levere denne tjenesten til deg. Dette inkluderer å sende deg informasjon om bookingen din, som bekreftelser, endringer og påminnelser. I noen tilfeller kan dette også omfatte behandling av personopplysningene dine for å muliggjøre innsjekking på nett hos reiseleverandøren, eller behandling av personopplysninger i forbindelse med eventuelt depositum.

  2. I forbindelse med kundeservice: Vi tilbyr kundeservice fra våre lokale kontorer på mer enn 20 språk. Vi står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, hele uken. Når du deler opplysningene dine med våre kundeservicerepresentanter, f.eks. booking- eller kontoopplysninger, gjør du det lettere for oss å være der når du trenger oss. Dette gjelder enten du trenger hjelp til å finne den rette leverandøren for deg, eller om du har spørsmål i tilknytning til bookingen din (eller noe annet).

  3. I forbindelse med kontoer: Brukere av Booking.com kan opprette en konto på nettsiden vår eller i appen. Vi bruker opplysningene du gir oss, til å administrere denne kontoen, slik at du får tilgang til en rekke nyttige verktøy og funksjoner. Du kan blant annet se på og endre i de reiserelaterte bookingene dine, du kan slå til på spesialtilbud, booke reiserelaterte tjenester/produkter raskt og enkelt, og endre de personlige innstillingene dine.

    Du har oversikt over dine personlige innstillinger, slik at du kan opprette og dele lister, dele bilder, se tidligere søk raskt og enkelt, og se andre reiserelaterte opplysninger som du har gitt oss. Du kan også se omtalene du har sendt inn.

    Hvis du ønsker det, kan du dele visse opplysninger tilknyttet kontoen din ved å opprette en offentlig profil med fornavnet ditt eller et brukernavn du velger selv.

    Kunder med en Booking.com Business-konto kan lagre kontaktopplysninger, se og endre i jobbrelevante bookinger og gi andre kontoinnehavere tilgang til Booking.com Business-kontoen sin.

  4. I forbindelse med grupper på nett: Vi gir kontoeiere muligheten til å koble seg til og samhandle med hverandre via grupper eller forum på nett, slik som reiseforum.

  5. I forbindelse med markedsføring: Vi bruker opplysningene dine til markedsføringsformål. Dette kan være i følgende tilfeller:

    1. Vi bruker kontaktopplysningene dine til jevnlig å sende deg nyheter og informasjon om reiserelaterte produkter og tjenester. Du kan når som helst avslutte e-postabonnementet på disse nyhetsbrevene raskt og enkelt. Bare trykk på linken «Avslutt» som du finner nederst i alle nyhetsbrev og annen e-post fra oss.

    2. Opplysningene du deler med oss, kan også brukes til å vise deg tilbud rettet mot deg når du besøker Booking.com, appene eller i apper/nettsider til tredjeparter (deriblant sosiale medier), og innholdet på siden kan være tilpasset deg. Det kan dreie seg om tilbud som du kan booke direkte på Booking.com eller tilbud eller produkter fra samarbeidende nettsider eller andre tredjeparter, som vi tror du kan være interessert i.

    3. Når du deltar i andre markedsføringsrelaterte aktiviteter, for eksempel lotterier, verveprogrammer eller konkurranser, vil kun relevante opplysninger bli brukt i administreringen av slik markedsføring.

  6. I forbindelse med kommunikasjon med deg: Det kan være vi tar kontakt med deg ved andre anledninger, enten via e-post, chatbot, post, telefon eller SMS. Hvilket kommunikasjonsmiddel vi bruker, avhenger av hvilke kontaktopplysninger du har delt med oss.

    I tillegg lagrer vi henvendelser du sender til oss. Det kan være flere grunner til dette, deriblant:

    1. For å kunne svare på og behandle forespørsler fra deg eller vår reiseleverandør som du har booket hos. Booking.com tilbyr dessuten kunder og reiseleverandører ulike måter å utveksle informasjon, forespørsler og kommentarer om reiseleverandører og eksisterende bookinger på, via Booking.com. Vil du vite mer om dette, kan du lese avsnittet «Hvordan behandler Booking.com meldinger som du og reiseleverandøren sender via Booking.com?».

    2. Hvis du har startet en booking på nett, men ikke fullført den, kan det være at vi sender deg en e-post med en invitasjon til å fortsette med bookingen. Dette gjør vi for at det skal være enklere for deg å fortsette med bookingen der du slapp, uten at du må starte helt på nytt med søket eller oppgi alle opplysningene dine på nytt.

    3. Når du bruker tjenestene våre, kan det hende at vi sender deg en spørreundersøkelse eller gir deg muligheten til å skrive en omtale av opplevelsen din med Booking.com eller leverandøren.

    4. Det kan i tillegg hende vi sender deg annet materiale i tilknytning til bookingene dine. Dette kan være informasjon om hvordan du kommer i kontakt med Booking.com hvis du trenger hjelp mens du er på reise, og informasjon vi tror kan være til nytte for deg under planleggingen av turen eller under selve turen. Det kan også være at vi sender deg materiale tilknyttet kommende bookinger eller en oversikt over tidligere bookinger via Booking.com.

    5. Selv om du ikke har noen kommende booking, kan det være at vi er nødt til å sende deg andre, administrative meldinger, deriblant sikkerhetsvarsler.

    6. I tilfelle av upassende oppførsel kan vi sende deg en melding og/eller advarsel.

  7. I forbindelse med markedsundersøkelser: Fra tid til annen ber vi kundene våre om å ta del i markedsundersøkelser. Les informasjonen som er vedlagt når du blir invitert til å delta i slike for å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvordan opplysningene vil bli behandlet.

  8. I forbindelse med forbedring av tjenestene våre: Vi bruker også personopplysninger til analyseformål og produktforbedring. Dette er en del av arbeidet vårt med å forbedre tjenestene og brukeropplevelsen.

    I det tilfellet bruker vi opplysningene i forbindelse med testing og feilsøking, og til å lage statistikk om virksomheten vår. Hovedmålet her er å få innsikt i hvordan tjenestene våre fungerer og hvordan de brukes, og for å optimere og tilpasse nettsiden og appene våre , slik at de blir enklere og bedre for deg å bruke. Vi bestreber oss så langt som mulig å bruke anonymiserte og uidentifiserbare personopplysninger i dette analysearbeidet.

  9. I forbindelse med å tilby den beste prisen til deg, avhengig av hvor du befinner deg: Når du søker i appene våre eller på nettsiden vår, f.eks. etter overnatting, en leiebil eller en flyreise, behandler vi IP-adressen din for å bekrefte om du enten er i EØS eller i et annet land. Vi gjør dette for å kunne tilby deg den beste prisen i din region (EØS) eller landet der du bor.

  10. I forbindelse med gjesteomtaler og reisemålsrelatert informasjon: I løpet av og etter den reiserelaterte bookingen du har gjort via oss, kan det hende at du får mulighet til å sende inn en omtale. Det kan også hende vi gjør det mulig for andre i reisefølget ditt eller personer som du har booket på vegne av, å sende inn en omtale. I invitasjonen som du får til å skrive en omtale, kan det være at vi ber om opplysninger vedrørende reiseleverandøren eller reisemålet.

    Dersom du har en Booking.com-konto, kan du velge å vise et brukernavn ved siden av omtalen din, i stedet for det virkelige navnet ditt. Hvis du vil velge et brukernavn, kan du gjøre dette i kontoinnstillingene. Du kan også legge til et profilbilde.

    Når du fullfører en omtale, godtar du at den kan vises (som detaljert beskrevet i våre avtalevilkår) på blant annet reiseleverandørens informasjonsside på nettsidene våre, i mobilappene våre, på sidene våre på sosiale medier og i apper tilknyttet sosiale medier, eller på online-plattformen til den aktuelle reiseleverandøren eller på nettsiden til samarbeidspartneren vår. Omtalen din brukes til å informere andre potensielle gjester om kvaliteten på reisetjenesten du har brukt, reisemålet du har vært på eller andre opplevelser du velger å dele.

  11. I forbindelse med telefonsamtaler: Når du ringer til Kundeservice, bruker Booking.com et system for å registrere telefonnummeret ditt automatisk, slik at det kan kobles til bookingene dine. Dette gjør det lettere for både deg og kundeservice-medarbeiderne våre å spare tid. Det kan være at kundeservice-medarbeiderne våre likevel ber deg om å oppgi tilleggsopplysninger for å forsikre seg om at bookingopplysningene dine ikke oppgis til uvedkommende.

    I løpet av telefonsamtalene med vår Kundeservice, kan det hende at andre medarbeidere lytter til samtalen eller at samtalen tas opp. Dette inkluderer bruk av opptakene ved håndtering av klager, juridiske krav og for å avsløre svindel.

    Vi tar ikke opp alle samtaler. Dersom denne samtalen tas opp, oppbevares hvert opptak i et begrenset tidsrom før det automatisk slettes. Dette er med mindre vi har fastslått at det er nødvendig å beholde opptaket for granskning av svindel eller juridiske formål. Du kan lese mer om dette nedenfor.

  12. I forbindelse med å tilrettelegge for en trygg og pålitelig tjeneste: For å skape et pålitelig miljø for deg, de menneskene du tar med deg på reisen, samarbeidspartnerne til Booking.com og reiseleverandørene dine, analyserer og bruker vi fortløpende visse personopplysninger for å oppdage og forhindre svindel og andre ulovlige eller uønskede aktiviteter.

    Vi bruker også personopplysninger til risikovurderinger og for sikkerhetsformål, inkludert når du rapporterer en bekymring som gjelder sikkerhet, eller for å autentisere brukere og bookinger. I forbindelse med slike kontroller kan vi bli nødt til å vente med å bekrefte den/de aktuelle bookingen(e).

  13. I forbindelse med juridiske formål: Til slutt kan det i visse tilfeller hende at vi er nødt til å bruke personopplysningene dine for å behandle og løse juridiske krav og tvister, i forbindelse med granskning fra tilsynsmyndigheter og for samsvar, eller for å håndheve vilkårene for bruken av bookingtjenestene til Booking.com på nett eller for å etterkomme lovlige forespørsler fra politimyndigheter.

    Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Booking.com. Avhengig av den typen tjeneste du ønsker å bruke, kan det hende at vi kun kan tilby deg denne tjenesten hvis vi kan samle inn visse personopplysninger. Vi kan for eksempel ikke behandle bookingen din, hvis vi ikke får oppgitt navnet ditt og kontaktopplysningene dine.

    Hvis vi bruker automatisering til å behandle personopplysninger, som har juridisk virkning eller berører deg i betydelig grad på lignende måte, vil vi alltid implementere nødvendige tiltak for å verne om rettighetene og frihetene dine. Dette omfatter retten til menneskelig inngripen.

I forbindelse med behandlingen av opplysningene dine i tråd med det som er nevnt over, baserer vi oss på følgende juridiske forutsetninger:

Booking.com vil i forbindelse med formålene som er nevnt i A og B, basere seg på den juridiske forutsetningen at bruken av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle avtalen, spesielt for å fullføre og administrere bookingen din.

Hvis det mangler nødvendige personopplysninger, vil Booking.com ikke kunne fullføre bookingen din. Vi kan heller ikke tilby deg eventuell kundeservice. Med hensyn til formål C til L, baserer Booking.com seg på sin (eller tredjeparts) legitime interesse i å levere og forbedre tjenestene, og forhindre svindel og andre ulovlige handlinger (som beskrevet mer detaljert under C til L).

Når personopplysninger benyttes til legitime formål, enten av Booking.com eller en tredjepart, vil Booking.com alltid veie dine rettigheter og beskyttelse av dine opplysninger opp mot Booking.coms og den eventuelle tredjeparts rettigheter og interesser. Hva gjelder formål M, baserer Booking.com seg, der det er aktuelt, på kravet om å rette seg etter juridiske forpliktelser (som lovmessige anmodninger fra myndighetene).

Der gjeldende lov krever det, vil Booking.com be om at du gir ditt samtykke før de behandler personopplysningene dine, inkludert i forbindelse med f.eks. direktemarkedsføring på e-post eller annet som loven krever.

Vil du motsette deg bruken av personopplysninger i forbindelse med formålene som er nevnt i C–L, og du ikke har noen mulighet til å nekte adgang til slik bruk selv (for eksempel via en endring i innstillingene i kontoen din), kan du kontakte oss pådataprotectionoffice@booking.com.


Hvordan deler Booking.com personopplysningene dine med tredjeparter?

I visse tilfeller deler vi personopplysningene dine med tredjeparter. Dette kan være:

  1. Leverandøren du har booket den/det reiserelaterte tjenesten/produktet av: For å kunne fullføre bookingen din må vi overføre bookingopplysninger til leverandøren du har booket den/det reiserelaterte tjenesten/produktet av. Dette er noe av det viktigste vi gjør.

    Avhengig av bookingen og leverandøren, kan slike opplysninger være navnet ditt, kontakt- og betalingsopplysninger, navnet på gjestene som du skal reise med og eventuelle preferanser eller ønsker du oppga da du booket.

    I noen tilfeller kan det være at vi deler historiske opplysninger om deg til leverandøren. Slike opplysninger kan være om du har booket hos leverandøren tidligere, antall bookinger du har hatt på Booking.com, en bekreftelse av at du ikke har blitt rapportert i forbindelse med upassende oppførsel, prosentandelen av bookinger som du har avbestilt tidligere eller om du har skrevet omtaler om tidligere opplevelser.

    Har du spørsmål i tilknytning til bookingen din, kan det hende at vi kontakter leverandøren på dine vegne og ber dem om å se og svare på forespørselen din. Med mindre du har betalt via nettsiden til Booking.com, vil vi videreformidle betalingskortopplysningene dine til reiseleverandøren for videre behandling (forutsatt at du har oppgitt disse opplysningene til oss).

    Når det gjelder krav eller tvister i forbindelse med en booking, kan vi oppgi kontaktopplysningene dine og andre opplysninger om bookingprosessen til reiseleverandøren, som nødvendig for å løse situasjonen. Dette kan omfatte, men er kanskje ikke begrenset til, e-postadressen din og en kopi av bookingbekreftelsen som bevis på at en booking ble foretatt eller for å bekrefte grunnen til avbestilling.

    Utfyllende: Reiseleverandører vil behandle personopplysningene dine videre, utenfor Booking.coms kontroll. Reiseleverandører kan også be om ytterligere personopplysninger, for eksempel for å levere ytterligere tjenester eller overholde lokale restriksjoner. Hvis den er tilgjengelig, bør du lese personvernerklæringen til reiseleverandøren for å se hvordan de behandler personopplysningene dine.

  2. Leverandører av direkteforbindelse: Vær oppmerksom på at enkelte reiseleverandører kan ha behov for at vi deler personopplysninger med en innleid leverandør av direkteforbindelse, for å kunne fullføre og administrere bookingen din. Leverandører av direkteforbindelse handler på vegne av reiseleverandører og hjelper dem med å administrere bookingene deres.

  3. I forbindelse med Booking.coms lokale kontorer: For å støtte bruken av Booking.coms tjenester, kan personopplysningene dine deles med datterselskaper i Booking.com-konsernet, inkludert for Kundeservice. Gå til Om Booking.com for å lese mer om Booking.com-konsernet.

  4. Tredjepartsleverandører: Vi bruker leverandører som ikke er en del av Booking.com-gruppen for å hjelpe oss med å levere Booking.coms tjenester. Disse leverandørene støtter tjenester som

    • kundestøtte,

    • markedsundersøkelser,

    • oppdagelse og forebygging av svindel, inkludert anti-svindeltjenester,

    • forsikringskrav,

    • betaling

      Vi benytter oss av tredjepartsleverandører for å håndtere betalinger, tilbakebetalinger eller fakturering og inkasso. Når enten du eller innehaveren av betalingskortet som ble brukt i forbindelse med bookingen din, krever tilbakebetaling for bookingen din, kan det være at vi må dele visse bookingopplysninger med leverandøren av betalingstjenesten og den relevante finansinstitusjonen for at tilbakebetalingen skal kunne skje. I den forbindelse kan det hende at vi deler en kopi av bookingbekreftelsen din eller IP-adressen som ble brukt for å utføre bookingen din. Det kan dessuten hende at vi deler opplysninger med de aktuelle finansinstitusjonene hvis vi anser det som strengt nødvendig for å avsløre og forhindre svindel.

    • I forbindelse med markedsføringstjenester.

      Vi deler personopplysninger med markedsføringspartnere, inkludert e-postadressen din, som en del av markedsføringen av Booking.coms tjenester via tredjeparter (for å sikre at relevant markedsføring vises til de rette målgruppene). Vi bruker teknikker, slik som nøkkeltransformasjon, for å kontrollere e-postadressen din opp mot en database over registrerte kunder, slik at e-postadressen din ikke kan brukes til andre formål. Du kan lese mer i vår erklæring om informasjonskapsler om personlig tilpasset markedsføring og valgmulighetene dine .

    • I forbindelse med markedsføringspartnere

      Vi benytter oss av markedsføringspartnere, som leverandører av metasøk, slik at du skal kunne sammenligne tilbudene våre med tilbud hos andre reisebyråer på nett. Når du booker på Booking.com etter å ha brukt en markedsføringspartner, sender vi bookingopplysningene fra Booking.com til den partneren.

  5. I forbindelse med myndighetene: Vi fremlegger personopplysninger overfor offentlige myndigheter i den grad og utstrekning loven krever dette eller det er strengt nødvendig for å forhindre, avsløre eller etterforske forbrytelser og svindel, eller hvis vi ellers er juridisk forpliktet til det. Det kan være at vi i tillegg må fremlegge personopplysninger til myndighetene for å ivareta og forsvare våre egne rettigheter eller våre samarbeidspartneres rettigheter.

  6. I forbindelse med samarbeidspartnerne våre: Vi har mange samarbeidspartnere over hele verden. Disse samarbeidspartnerne distribuerer og markedsfører Booking.com-tjenester, deriblant tjenestene og produktene som leveres av våre reiseleverandører.

    Når du utfører en booking på en av våre samarbeidspartneres nettside eller i en av deres apper, vil noen av personopplysningene som du gir dem, deriblant navnet ditt, e-postadressen din, adressen din, betalingsopplysningene dine og andre relevante opplysninger, bli delt med oss slik at vi kan fullføre og administrere bookingen din.

    Dersom den aktuelle samarbeidspartneren tilbyr kundeservice, vil Booking.com dele opplysninger som er relevante for bookingen din med samarbeidspartneren (i den grad og utstrekning dette er nødvendig) for at du skal få best mulig og effektiv støtte.

    Når du utfører en booking via en av våre samarbeidspartneres nettsider, kan det være at disse samarbeidspartnerne får visse deler av personopplysningene dine som er tilknyttet den aktuelle bookingen og kommunikasjonen din via disse nettsidene. De bruker disse opplysningene til sine egne, interne formål.

    Når du utfører en bestilling på en samarbeidspartners nettside, må du også huske å lese samarbeidspartnerens personvernerklæring for å se hvordan den aktuelle partneren behandler og bruker personopplysningene dine.

    Det kan også være vi utveksler opplysninger om kundene våre med forretningspartnere for å avsløre og forhindre svindel, men bare når dette er strengt nødvendig.

    Hvis du sender inn et forsikringskrav, som gjelder deg og en reiseleverandør, kan vi oppgi de nødvendige opplysningene (inkludert personopplysninger) til forsikringsselskapet for videre behandling.

    • Tilbud fra partner: Vi kan gi deg et «Tilbud fra partner». Når du booker et opphold merket «Tilbud fra partner», vil bookingen din bli tilrettelagt av en annen reiseleverandør enn overnattingsstedet du booker. Som ledd i bookingen, er vi forpliktet til å dele visse relevante personopplysninger med denne forretningspartneren.

      Hvis du booker et «Tilbud fra partner», ber vi om at du leser gjennom informasjonen som oppgis i bookingprosessen eller sjekker bookingbekreftelsen for mer informasjon om reiseleverandøren og hvordan personopplysningene dine behandles av dem.

  7. Booking Holdings Inc.-konsernet: Les mer om hvordan vi deler personopplysningene dine med Booking Holdings Inc.-konsernet.

Booking.com er en global virksomhet. Opplysningene vi samler inn fra deg, som beskrevet i denne personvernerklæringen, kan gjøres tilgjengelig fra, overføres til eller lagres i land som kanskje ikke har samme personvernlover som landet der du først oppga opplysningene. I slike tilfeller vil vi beskytte opplysningene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Dette kan også være aktuelt hvis du befinner deg i et EØS-land. Land som opplysningene dine kan overføres til, har kanskje ikke lover som gir samme grad av beskyttelse av personopplysningene dine som i EØS-land. Når dette er tilfellet, vil vi iverksette egnede sikkerhetstiltak for å påse at disse overføringene er i samsvar med europeisk personvernlovgivning.

Særlig når opplysningene dine overføres til tredjepartsleverandører av tjenester, vil vi innføre og implementere egnede avtalemessige, organisatoriske og tekniske tiltak med dem. Dette gjøres ved å inkludere standard kontraktsklausuler som er godkjent av Europakommisjonen, ved å undersøke landene som opplysningene kan overføres til og ved å pålegge spesifikke tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak.

I noen bestemte tilfeller overfører vi opplysningene dine utenfor EØS fordi det er i din interesse eller det er nødvendig for å fullføre eller utføre avtalen vi har med deg. Når du booker på Booking.com eller via en samarbeidspartner, kan vi for eksempel trenge å overføre opplysningene dine til en reiseleverandør eller samarbeidspartner som befinner seg utenfor EØS.

Du kan be oss om å få se en kopi av de sikkerhetstiltakene vi har iverksatt (der det er mulig), ved å kontakte oss på dataprotectionoffice@booking.com.


Hvordan deles personopplysningene dine innen Booking Holdings Inc.-konsernet?

Booking.com er en del av Booking Holdings Inc.-konsernet. Du finner mer informasjon på Bookingholdings.com.

Vi kan få personopplysninger om deg fra andre selskaper i Booking Holdings Inc.-konsernet eller dele personopplysninger om deg med dem, for følgende formål:

  1. For å kunne levere tjenester (inkludert å foreta, se på, endre og administrere bookinger eller håndtere betalinger),

  2. å yte kundeservicetjenester,

  3. å oppdage, forebygge og granske svindel, andre ulovlige aktiviteter og sikkerhetsbrister,

  4. å gjennomføre analyser og produktforbedringer,

  5. å levere målrettede tilbud eller sende deg reklame med ditt samtykke, eller som tillatt i henhold til gjeldende lovgivning,

  6. for oppbevaring, teknisk støtte, opprettholdelse og ivaretakelse av sikkerheten rundt disse opplysningene

  7. sikre samsvar med gjeldende lovgivning

For formålene A–F, hvis aktuelt og med mindre annet er angitt, vil Booking.com basere seg på sine legitime interesser i å dele og motta personopplysninger. Hva gjelder formål G, baserer Booking.com seg, hvis aktuelt, på samsvar med juridiske forpliktelser (slik som lovlige forespørsler fra politimyndigheter).

Eksempelvis samarbeider Booking.com tett med Rentalcars.com for å kunne tilby sine kunder bakketransport. Les Hvordan blir personopplysningene dine delt og behandlet for transporttjenester? for å få mer informasjon.

Alle selskaper innen Booking Holdings Inc.-konsernet kan bli nødt til å dele personopplysninger om samarbeidspartnere for å påse at konsernet beskytter alle brukere mot svindel på sine nettplattformer.


Hvordan blir personopplysningene dine delt og behandlet for bakketransporttjenester?

Booking.com Transport Limited, som handler som Rentalcars.com, er et privat aksjeselskap med begrenset ansvar, registrert i samsvar med lovene i Storbritannia med hovedkontor i 100 New Bridge Street, London, EC4V 6JA.

Booking.com og Rentalcars.com (som begge er del av Booking Holdings Inc.-konsernet) samarbeider for å tilby deg transporttjenester på nettsiden og i appene til Booking.com, f.eks. på cars.booking.com og taxi.booking.com.

Bakketransporttjenestene som tilbys av Booking.coms nettsider og apper, drives av Rentalcars.com under Booking.com-varemerket. Dette innebærer at når du booker eller søker etter bakketransport i appen eller på nettsiden, har Booking.com og Rentalcars.com sammen ansvar for innhenting og bruk av personopplysningene dine.

I tillegg til opplysningene vi behandler for å gjøre det mulig for deg å søke etter bakketransporttjenester og utføre bookingen din, kan Booking.com og Rentalcars.com også gjøre uavhengig bruk av personopplysningene dine. Dette er i samsvar med formålene oppgitt i denne personvernerklæringen og personvernerklæringen til Rentalcars.com.

Hvis du ønsker mer informasjon om samarbeidet mellom Booking.com og Rentalcars.com, og utøve rettighetene du har i forbindelse med personopplysninger som er samlet inn via nettsidene og appene til Booking.com, kan du når som helst ta kontakt med Booking.com. Du kan kontakte oss på e-postadressen oppgitt under «Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som samles inn via Booking.com, og hvordan kan du ta kontakt med oss?».


Hvordan deles personopplysningene dine, og hvordan behandles de for forsikringstjenester?

Booking.com Distribution B.V. er et søsterselskap av Booking.com, med hovedkontor ved 597 Herengracht, 1017 CE Amsterdam, Nederland. Booking.com og Booking.com Distribution B.V. samarbeider tett for å tilby kunder forskjellige forsikringsprodukter og -tjenester for bookinger, for eksempel avbestillingsforsikring for rom.

Tilbudet om forsikring kan involvere flere parter, slik som mellomledd, assurandører og andre agenter. Der Booking.com Distribution B.V. er involvert, vil de fungere som mellomleddet og den autorisert agenten eller oppnevnte representanten (avhengig av jurisdiksjon) på vegne av forsikringsselskapet, ved å tilby forsikringsprodukter og -tjenester til Booking.coms kunder.

Vi ber om at du leser informasjonen som oppgis under bookingprosessen for mer informasjon om Booking.com Distribution B.V. og partene som samarbeider med Booking.com for å tilby deg disse produktene og tjenestene. Opplysningene om forsikringsselskapet vil vises i forsikringspolisen og tilhørende dokumentasjon du mottar.

Når de tilbyr forsikring, kan Booking.com og Booking.com Distribution B.V. måtte bruke og dele personopplysninger som er relevante for forsikringsproduktet. Disse opplysningene gjelder deg som en potensiell eller faktisk poliseinnehaver, begunstigede under en polise, familiemedlemmer, skadeanmelder og andre parter involvert i et krav:

  • For å kunne levere tilbud, arrangere forsikring og håndtere forsikringskrav, kan vi måtte dele noen personopplysninger oppgitt til oss under bookingen (generelle bookingopplysninger), med Booking.com Distribution B.V. Du kan også bli bedt om å oppgi ytterligere opplysninger, slik som navn på familiemedlemmer eller andre begunstigede, eller detaljer om et krav (forsikringsspesifikke opplysninger).

  • Hvis du sender inn et krav under en forsikringspolise, kan dette kravet blir håndtert direkte av forsikringsselskapet. Dette betyr at du kan bli bedt om å oppgi personopplysninger for å sende inn kravet direkte til dem. Forsikringsselskapet vil informere deg når de samler inn opplysningene. Når kravet ditt håndteres av forsikringsselskapet, kan Booking.com motta opplysninger om statusen for kravet ditt slik at de kan tilby deg kundestøtte.

Når Booking.com Distribution B.V. fungerer som et mellomledd for forsikringsprodukter og -tjenester via Booking.com, er de to selskapene i fellesskap ansvarlige for innsamlingen av forsikringsspesfikke opplysninger og overføring av disse fra Booking.com til Booking.com Distribution B.V. Booking.com Distribution B.V. fungerer imidlertid som eneansvarlig for enhver behandling utenfor Booking.com B.V.-systemene. Alle personopplysninger som samles inn av Booking.com for forsikringsformål, vil bli behandlet som oppgitt i denne personvernerklæringen.

For mer informasjon om forholdet mellom Booking.com og Booking.com Distribution B.V., og for å utøve rettighetene dine med hensyn til personopplysninger som er samlet inn via Booking.coms nettsted og apper, ber vi om at du kontakter oss.

Hvordan behandler Booking.com kommunikasjon som du og reiseleverandøren utveksler via Booking.com?

Booking.com kan tilby deg og reiseleverandørene ulike måter å kommunisere med hverandre på vedrørende reiserelaterte tjenester og eksisterende bookinger via Booking.com. Dette gjør det mulig for deg og leverandøren å ta kontakt med Booking.com ved spørsmål om bookingen din via nettsiden eller appene, og på andre måter som vi gjør tilgjengelige.

Booking.com kan se slike henvendelser og kan bruke automatiserte systemer for å gå gjennom, skanne og analysere slike henvendelser for følgende formål:

  • sikkerhetsmessige formål,

  • for å forhindre svindel,

  • for å påse at juridiske krav og reguleringer blir overholdt,

  • for å undersøke om det foreligger upassende oppførsel,

  • for å utvikle og forbedre produkter,

  • for forskningsformål,

  • for å kommunisere med kunder (deriblant for å kunne komme med informasjon og tilbud som vi tror er av interesse for deg),

  • for å gi kundestøtte eller teknisk støtte.

Vi forbeholder oss retten til å se gjennom eller blokkere levering av meldinger som vi, etter eget skjønn, anser kan ha skadelig innhold, være søppelpost eller som kan utgjøre en risiko for deg, leverandører, Booking.com eller noen andre.

All kommunikasjon som sendes eller mottas via kommunikasjonsverktøyene til Booking.com, mottas og lagres av Booking.com. Reiseleverandører og samarbeidspartnere du har booket gjennom, kan også velge å kommunisere direkte med deg på e-post eller via andre kanaler som Booking.com ikke kontrollerer.


Hvordan bruker Booking.com mobile enheter?

Vi tilbyr gratis apper for flere typer mobile enheter, i tillegg til at vi har versjoner av den vanlige nettsiden vår som har blitt tilpasset mobiltelefon og nettbrett.

Opplysninger som du oppgir i disse appene og på disse mobilnettsidene, blir stort sett behandlet på samme måte som når du oppgir dem via nettsiden vår. I tillegg gjør de det mulig for deg å bruke stedstjenestene til å finne reiserelaterte tjenester og produkter i nærheten av der du er, om du ønsker dette.

Samtykker du, kan det være at vi vil sende deg push-meldinger med informasjon om bookingen din. Du kan videre gi oss tilgang til stedsopplysningene dine eller kontaktinformasjonen din, slik at vi kan tilby deg tjenester som du har bedt om. Hvis du laster opp bilder til plattformen vår, kan bildene dine også inneholde informasjon om hvor du befinner deg (metadata). Les bruksanvisningen til mobilenheten din for å se hvordan du kan endre innstillingene og kontrollere delingen av denne typen opplysninger.

Når du velger å bruke taleassistenten vår til å søke i tjenestene våre eller administrere bookingene dine, vil stemmen din bli anonymt oversatt til en tekst av en tredjeparts tjenesteleverandør. Du må gi oss tilgang til mikrofonen på enheten din for å bruke denne funksjonen.

For å optimere tjenestene og markedsføringen vår og sikre at du får en helhetlig brukeropplevelse, bruker vi noe som kalles «sporing på tvers av enheter». Dette kan gjøres med eller uten bruk av informasjonskapsler. Du finner mer generell informasjon om informasjonskapsler og lignende teknologier i vår erklæring om informasjonskapsler.

Med sporing på tvers av enheter kan Booking.com spore brukeraktivitet over flere enheter. I forbindelse med denne typen sporing kan det hende at vi kombinerer opplysninger som er samlet inn via en spesiell nettleser eller mobil enhet, med opplysninger som er samlet inn via en annen PC eller enhet som brukes av den samme kunden.

For at innholdet i nyhetsbrevet fra Booking.com skal bli så godt som mulig, kombinerer vi søk og bookinger du utfører på ulike PC-er og enheter. Du kan når som helst avslutte abonnementet på nyhetsbrevet fra Booking.com.

Personlig tilpasset reklame som du ser på andre nettsider eller i apper, kan være basert på aktiviteten din på tilknyttede PC-er og enheter. Ved å endre innstillingene for informasjonskapsler på enheten din (se «Hvilke valgmuligheter har du?» i vår erklæring om informasjonskapsler), kan du endre innstillingene for sporing for markedsføringsformål på tvers av enheter. Vær oppmerksom på at å logge ut av brukerkontoen på Booking.com ikke er det samme som å melde seg ut av personlig tilpasset markedsføring.


Hvordan bruker Booking.com sosiale medier?

I Booking.com bruker vi sosiale medier på ulike måter. Delvis bruker vi dem for å gjøre det enklere å benytte bookingtjenestene på nettet, og delvis bruker vi dem for å markedsføre våre leverandørers reiserelaterte produkter og tjenester og for å markedsføre, forbedre og tilrettelegge for våre egne tjenester.

Merk at bruk av sosiale medier kan medføre utveksling av personopplysninger mellom Booking.com og leverandøren av denne tjenesten, som vi beskriver nærmere nedenfor. Du står fritt til å ikke benytte deg av sosiale medier-funksjonene.

  1. Når du logger inn med kontoen din på sosiale medier: Vi tilbyr deg muligheten til å logge inn på en brukerkonto på Booking.com med en konto du har på sosiale medier. Vi gjør dette for at du skal slippe å huske ulike brukernavn og passord for forskjellige tjenester på nettet.

    Etter at du har logget inn én gang, vil du kunne bruke kontoen du har på sosiale medier for å logge inn på Booking.com-kontoen din. Du kan når som helst koble Booking.com-kontoen din fra den valgte kontoen på sosiale medier.

  2. I forbindelse med integrering av programtillegg for sosiale medier: Vi har også integrert programtillegg for sosiale medier på nettsiden vår og i appene til Booking.com. Dette innebærer at når du klikker eller trykker på en av knappene (som «Liker»-knappen til Facebook), deles visse opplysninger med leverandørene av de aktuelle sosiale mediene.

    Hvis du er logget på kontoen for sosiale medier og klikker eller trykker på en av disse knappene, vil leverandøren av det sosiale mediet knytte denne informasjonen til kontoen din på det sosiale mediet. Avhengig av innstillingene dine, kan de også vise disse handlingene på profilen din på de sosiale mediene, slik at andre i nettverket ditt kan se dem.

  3. I forbindelse med andre tjenester og funksjoner tilknyttet sosiale medier: Det kan være vi integrerer andre tjenester tilknyttet sosiale medier (som utveksling av meldinger) slik at du kan komme i kontakt med Booking.com eller personene i nettverket ditt i sammenheng med tjenestene våre.

    Det kan også være vi har kontoer på sosiale medier og tilbyr apper på nettsider for sosiale medier. Når du kobler til Booking.com via sosiale medier, kan leverandøren av de aktuelle sosiale mediene tillate deg å dele opplysninger med Booking.com.

    Hvis du velger å dele, vil leverandøren av det sosiale mediet vanligvis informere deg om hvilke opplysninger som vil bli delt. Når du logger inn på en Booking.com-konto ved bruk av kontoen din på det sosiale mediet, kan enkelte opplysninger fra den kontoen bli delt med Booking.com. Dette inkluderer e-postadressen din, hvor gammel du er og profilbildene du har lagret – avhengig av hva du har autorisert i kontoen for det sosiale mediet.

Når du registrerer deg med en Booking.com-app for sosiale medier eller kobler deg til en meldingstjeneste på sosiale medier uten en Booking.com-konto, kan opplysningene du velger å dele med oss omfatte grunnleggende informasjon tilgjengelig på profilen din på de sosiale mediene (deriblant e-postadressen din, statusoppdateringene dine og en liste over kontaktene dine).

Vi vil bruke disse opplysningene til å tilby tjenesten du har bedt om. Slik kan vi for eksempel videresende en melding for deg til personene i nettverket ditt eller skape en tilpasset brukeropplevelse for deg i appen eller på nettsidene våre. Vi kan således skreddersy tjenestene våre til behovene dine, knytte deg og vennene dine til de beste reisemålene og analysere og forbedre de reiserelaterte tjenestene våre.

Leverandøren av de sosiale mediene du bruker vil kunne gi deg mer informasjon om hvordan de bruker og behandler personopplysningene dine når du kobler deg til Booking.com gjennom de sosiale mediene. Dette kan for eksempel være ved at de kombinerer personopplysninger de samler inn når du kobler deg til Booking.com gjennom de sosiale mediene med opplysninger som de samler inn når du kobler deg til andre nettbaserte plattformer som er tilknyttet leverandøren av de sosiale mediene du bruker.

Hvis du vil koble deg på med Facebook- eller Google-kontoen din, bør du følge disse linkene for mer informasjon om hvordan de behandler personopplysninger: Facebook og Google.


Hva slags sikkerhets- og lagringsrutiner opererer Booking.com med for å beskytte personopplysninger?

Vi har rutiner som skal forhindre uautorisert adgang til og misbruk av personopplysninger.

Vi har gode forretningssystemer og -rutiner på plass for å beskytte personopplysningene du gir oss. Vi har dessuten iverksatt sikkerhetsrutiner og tekniske og fysiske restriksjoner for å beskytte tilgangen til og bruken av personopplysninger på serverne våre. Kun autorisert personale har tilgang til personopplysninger i forbindelse med arbeidet sitt.

Vi beholder personopplysningene dine i så lang tid som det er nødvendig for å gjøre det mulig for deg å bruke tjenestene våre eller oss å levere tjenestene til deg (inkludert vedlikehold av eventuelle brukerkontoer du har på Booking.com), for å overholde gjeldende lover, løse eventuelle tvister og ellers for at vi skal kunne drive virksomheten vår, inkludert for å avsløre og forhindre svindel og/eller andre ulovlige aktiviteter. Alle personopplysninger vi lagrer om deg som Booking.com-kunde, dekkes av denne personvernerklæringen.

Vi anbefaler sterkt at du benytter totrinnsverifisering for Booking.com-kontoen din, slik at brukerkontoen din er ekstra godt beskyttet. Dette innebærer et ekstra trinn for verifisering, for å sikre at de som eventuelt måtte få tak i brukernavnet og passordet ditt (f.eks. via phishing eller sosial manipulasjon), ikke kan komme seg inn i kontoen din. Du kan sette opp dette i kontoinnstillingene dine, under «Sikkerhetssjekk».


Hvordan behandler Booking.com personopplysninger som tilhører barn?

Tjenestene våre er ikke rettet mot barn under 16 år, og vi samler aldri inn deres personopplysninger med mindre de er oppgitt av (og med gyldig samtykke fra) en forelder eller foresatt. De begrensede omstendighetene der vi trenger å samle inn personopplysninger for barn under 16 år, omfatter: som del av en booking, kjøpet av andre reiserelaterte tjenester eller i andre eksepsjonelle omstendigheter (som tilbud som henvender seg til familier). Disse opplysningene vil kun bli samlet inn og brukt såfremt en forelder eller foresatt samtykker i dette.

Blir vi gjort oppmerksomme på at vi bruker/har opplysninger om et barn på under 16 år uten å ha gyldig samtykke til dette av en forelder eller foresatt, forbeholder vi oss retten til å slette disse opplysningene.


Hvordan kan man få en oversikt over hvilke personopplysninger Booking.com har samlet inn?

Vi vil at du skal ha kontroll over hvordan personopplysningene dine brukes av oss. Du kan gjøre dette på følgende måter:

  1. Vi vil at du skal ha kontroll over hvordan personopplysningene dine brukes av oss. Du kan gjøre dette på følgende måter:

  2. Du kan be oss om en kopi av personopplysningene dine som vi har lagret.

  3. Du kan informere oss om eventuelle endringer i personopplysningene dine, eller du kan be oss om å endre noen av personopplysningene som vi har lagret om deg. Når du har en brukerkonto, kan du også gjøre noen av disse endringene selv på nett, slik det forklares nedenfor.

  4. I visse situasjoner kan du be oss om å slette, sperre eller begrense behandlingen av personopplysningene dine som vi har lagret, eller du kan motsette deg visse måter vi bruker personopplysningene dine på.

  5. I visse situasjoner kan du også be oss om å sende personopplysningene du har gitt til oss, til en tredjepart.

  6. I de tilfellene hvor vi bruker personopplysningene dine basert på samtykket ditt, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst, i overensstemmelse med gjeldende lovbestemmelser.

  7. I tilfeller hvor vi bruker personopplysningene dine basert på legitime interesser eller en allmenn interesse, har du rett til å motsette deg bruken av personopplysningene dine når som helst, i overensstemmelse med gjeldende lovbestemmelser.

Vi er avhengig av din hjelp for å påse at personopplysningene dine er fullstendige, korrekte og oppdaterte. Vi ber deg informere oss umiddelbart dersom personopplysningene dine har endret seg eller ikke er korrekte.

Dersom du har en brukerkonto på Booking.com, har du tilgang til mange av personopplysningene dine gjennom nettsidene eller appene våre. Du kan vanligvis legge til, oppdatere eller fjerne opplysninger vi har om deg, i kontoinnstillingene.

Hvis noen av personopplysningene vi har om deg, ikke er tilgjengelige for deg gjennom nettsidene eller appene våre, kan du sende oss en forespørsel.

Om du ønsker å utøve noen av rettighetene dine til innsyn eller sletting, kan du ganske enkelt fylle ut og sende inn skjemaet Forespørsel om innsyn i den registrertes personopplysninger, for kunder av Booking.com. For alle forespørsler du har i forbindelse med denne personvernerklæringen, for å utøve andre rettigheter eller dersom du har en klage, ber vi om at du kontakter personvernombudet vårt på dataprotectionoffice@booking.com. Du kan også kontakte Datatilsynet.

Dersom du vil motsette deg bruken av personopplysninger basert på legitime interesser og ikke har noen mulighet til direkte å velge dette vekk, ber vi om at du kontakter dataprotectionoffice@booking.com.

Dersom du ønsker å kontakte oss per post, ber vi om at du adresserer den til Personvernombudet og bruker den følgende postadressen: Herengracht 597, 1017 CE, Amsterdam, Nederland.


Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som samles inn via Booking.com, og hvordan kan du ta kontakt med oss?

Det er Booking.com B.V. som kontrollerer behandlingen og bruken av personopplysninger på måten som er beskrevet i denne personvernerklæringen, såfremt noe annet ikke er tydelig beskrevet. Booking.com B.V. er et aksjeselskap underlagt nederlandske lover og med hovedkontor i Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederland.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan vi behandler personopplysningene dine, ber vi om at du kontakter personvernombudet vårt på dataprotectionoffice@booking.com, så vil vi svare deg så raskt som mulig.

For spørsmål vedrørende en booking, ber vi om at du kontakter Kundeservice via kontaktsiden for Kundeservice.

Anmodninger fra myndighetene skal sendes inn slik som beskrevet i prosessen for dette.

Landsspesifikke bestemmelser

Avhengig av hvilke lover som gjelder i ditt land, kan det hende at vi må oppgi mer informasjon. Se listen nedenfor for å finne ytterligere informasjon som kan være relevant for din situasjon.

Brasil

Som kunde i Brasil har du bestemte rettigheter under Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais («LGPD»). Disse rettighetene omfatter:

  • Retten til å få bekreftet at behandling finner sted

  • Retten til tilgang til opplysningene dine

  • Retten til å korrigere ufullstendige, unøyaktige eller utdaterte opplysninger

  • Retten til å blokkere eller slette unødvendige personopplysninger

  • Retten til å få en kopi av personopplysninger

  • Retten til å få slettet opplysninger, når de behandles etter samtykke

  • Retten til informasjon om private og offentlige enheter som Booking.com har delt opplysningene dine med

  • Samt retten til informasjon om muligheten til ikke å gi samtykke og konsekvensene av å avvise dette, samt retten til å trekke tilbake samtykke.

For å utøve noen av disse rettighetene, ber vi om at du bruker det nettbaserte skjemaet og/eller kontaktopplysningene oppgitt under «Hvordan kan du kontrollere personopplysningene du har oppgitt til Booking.com?».

Booking.com B.V. befinner seg i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Da vi er et globalt selskap, kan det være at personopplysningene dine blir overført til steder utenfor EØS når du bruker tjenestene våre. Når vi overfører personopplysningene dine utenfor EØS, vil vi iverksette egnede sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene dine i samsvar med LGPD.

Vi ber om at du leser avsnittet Hvordan behandler Booking.com personopplysninger som gjelder barn? for å lære om hvordan Booking.com behandler personopplysninger som gjelder barn. I samsvar med krav under LGPD vil Booking.com til enhver tid ta hensyn til barnets beste interesse når de med vitende behandler personopplysningene for noen som er yngre enn 18 år.

For innbyggere i California – lovgivning i California

Denne delen er et vedlegg til personvernerklæringen vår, og gjelder kun hvis du bor i delstaten California. Den beskriver hvordan vi bruker og behandler personopplysninger (begrepet som brukt i lovteksten), og forklarer nærmere hvilke spesifikke rettigheter du har i henhold til lovgivningen i California.

Vi beskriver kategoriene med personopplysninger som vi samler inn om deg, nedenfor:

  1. Identifiserende opplysninger (f.eks. navn, kontonummer, e-postadresse, IP-adresse)

  2. Økonomiske, medisinske, helseforsikring-relaterte opplysninger (bankkontonummer, betalingskortnummer, medisinske opplysninger – hvis oppgitt av deg eller på dine vegne)

  3. Egenskaper ved beskyttede kategoriseringer i henhold til lovgivningen i California eller føderal lovgivning (f.eks. kjønn, religion, seksuell orientering)

  4. Kommersielle opplysninger (f.eks. kjøpsinformasjon)

  5. Informasjon om aktivitet på nettet eller annen elektronisk nettaktivitet (f.eks. aktivitet på nettsider eller apper)

  6. Stedslokasjon (f.eks. din fysiske lokasjon)

  7. Visuelle opplysninger (f.eks. bilder du laster opp til kontoen din)

  8. Slutninger (f.eks. analyser og preferanser)

  9. Opplysninger knyttet til yrke eller ansettelse (f.eks. opplysninger om arbeidsgiver og forretningsreiser)

Hvis du ønsker mer informasjon om kategoriene av kilder som vi samler inn personopplysninger fra, de spesifikke typene av personopplysninger vi samler inn eller til hvilke formål vi samler dem inn, ber vi om at du leser avsnittene «Hva slags personopplysninger samler Booking.com inn?» og «Hvorfor innhenter og bruker Booking.com personopplysninger?» i personvernerklæringen vår.

For mer informasjon om hvordan vi mottar personopplysninger og deler personopplysninger med samarbeidspartnere, kan du lese avsnittene «Hva slags personopplysninger samler Booking.com inn?» og «Hvordan deler Booking.com personopplysningene dine med tredjeparter?»

Vi kan dele noen personopplysninger med tredjeparter, og dette kan i henhold til loven i California betraktes som «salg» av opplysninger. Dette kan omfatte opplysninger knyttet til identifisering av deg, opplysninger om handel, stedsopplysninger, nettaktivitet og slutninger, som beskrevet ovenfor. Vi kan også dele personopplysninger, som er nevnt under A-I for «forretningsformål», med tjenesteleverandører som bistår oss med sikring av tjenestene, for betalingsformål, kundestøttetjenester, levering av markedsføringsmeldinger eller reklame. For mer informasjon om hvem som mottar personopplysningene dine, ber vi om at du leser avsnittene «Hva slags personopplysninger samler Booking.com inn?» og «Hvordan deler Booking.com personopplysningene dine med tredjeparter?» i personvernerklæringen vår.

Lovgivningen i California gir deg visse rettigheter, som inkluderer retten til tilgang til visse typer personopplysninger, innsikt i hvordan vi behandler personopplysninger, inkludert bekjentgjør eller selger personopplysninger, retten til å be om sletting av personopplysninger, velge vekk «salg» og ikke bli nektet varer eller tjenester fordi du utøver disse rettighetene.

Du kan utøve retten til å be om at opplysninger ikke skal «selges», ved å klikke på denne lenken og følge veiledningen: https://www.booking.com/content/ccpa.html

For å utøve retten til tilgang til eller sletting av personopplysninger i henhold til loven i California, ber vi om at du fyller ut skjemaet «Forespørsel om innsyn i den registrertes personopplysninger, for kunder av Booking.com». Hvis du vil utøve noen av disse eller andre rettigheter i henhold til loven i California, eller snakke med oss angående denne personvernerklæringen og våre rutiner, kan du ta kontakt med oss på dataprotectionoffice@booking.com med følgende emnefelt: «Forespørsel om innsyn i den registrertes personopplysninger for innbyggere i California».

Hvis du er en representant med fullmakt som ønsker å hevde rettigheter på vegne av en forbruker i California, ber vi om at du kontakter oss på e-postadressen nevnt ovenfor. Legg ved en kopi av forbrukerens skriftlige fullmakt som utpeker deg som deres representant. Det kan være at vi må bekrefte identiteten din før vi kan fullføre forespørselen din, f.eks. be om opplysninger om dine tidligere bookinger hos oss.

Tjenestene som tilbys av Booking.com, er ikke rettet mot barn under 16 år. Booking.com selger derfor ikke med viten og vilje personopplysninger som tilhører mindreårige under 16 år, uten gyldig samtykke fra en forelder eller foresatt, som pålagt under California Consumer Privacy Act (CCPA).

Booking.com har utarbeidet følgende statistikker om mottak og behandling av forespørsler som faller inn under CCPA for forbrukere i California, for perioden mellom 1. januar 2020 og 31. desember 2020:

  • Antall forespørsler angående innsyn som Booking.com har mottatt, etterfulgt (helt eller delvis) eller avvist: 27

  • Antall forespørsler angående sletting som Booking.com har mottatt, etterfulgt (helt eller delvis) eller avvist: 136

  • Antall forespørsler om å velge bort salg av opplysninger som Booking.com har mottatt, etterfulgt (helt eller delvis) eller avvist: 13 866

  • Gjennomsnittlig antall dager det tar Booking.com for i det vesentlige å svare på forespørsler angående innsyn, sletting eller å velge bort: 8514

Kina

Obligatoriske personopplysninger

For å bruke Booking.com (via nettstedet vårt eller via appen vår) må vi samle inn bestemte personopplysninger om deg for en rekke spesifikke formål. Noen av disse personopplysningene samles inn når du foretar en booking, og noen samles inn automatisk når du besøker Booking.com eller bruker appen.

Når du oppretter en booking hos oss, blir du bedt om (som et minimum) å oppgi navn og e-postadresse. Avhengig av bookingen kan vi også spørre deg om hjemmeadresse, telefonnummer, betalingsopplysninger, fødselsdato og navnene på de personene som reiser sammen med deg.

Vi bruker også funksjonelle informasjonskapsler som automatisk samler inn personopplysninger. Disse informasjonskapslene sørger for at nettsidene og appene fungerer, og de må være aktiverte for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Du kan finne ut mer om disse funksjonelle informasjonskapslene ved å lese siden for behandling av samtykke.

Alle opplysningene beskrevet ovenfor, inkludert opplysninger samlet inn via funksjonelle informasjonskapsler, representerer personopplysninger som vi trenger for å kunne levere tjenestene våre til deg, for formålene beskrevet i avsnittet «Hvorfor innhenter og bruker Booking.com personopplysninger?», spesifikt under de følgende avsnittene:

A – Booke reise B – Kundeservice C – Kontofunksjoner F – Kommunikasjon med deg H – Forbedre tjenestene våre I – Levere de beste prisene til deg K – Overvåkning av samtaler L – Markedsføring av en trygg og pålitelig tjeneste M – Juridiske formål

Vi vil be om samtykke fra deg før vi samler inn obligatoriske personopplysninger om deg. Hvis du ikke gir samtykke til behandlingen av disse nødvendige opplysningene, vil du ikke kunne få tilgang til eller bruke tjenestene våre.

Valgfrie personopplysninger

Det finnes andre situasjoner der vi samler inn valgfrie personopplysninger, som ikke er nødvendige for at vi skal kunne levere tjenestene våre. Dette omfatter opplysninger vi samler inn via informasjonskapsler for analyse og markedsføring.

Vi bruker valgfrie personopplysninger til å levere tjenestene våre som beskrevet i avsnittet «Hvorfor innhenter og bruker Booking.com personopplysninger?», spesifikt i avsnittene:

  • D – Nettbaserte grupper

  • E – Markedsføringsaktiviteter

  • G – Markedsundersøkelser

  • J – Kundeomtaler

Vi vil be om samtykke fra deg før vi samler inn noen valgfrie personopplysninger. Selv om du ikke samtykker i innsamlingen av denne typen personopplysninger, vil du fremdeles kunne få tilgang til og bruke tjenestene våre.

Les mer om personopplysningene vi innhenter.

Liste over SDK-er

Når du bruker tjenester fra Booking.com, samtykker du i innsamlingen og/eller behandlingen av opplysninger fra følgende tredjepartsleverandører for de følgende formålene:

Leverandør Formål med bruk og innsamlede opplysninger
App-seddel

Bruksformål: Reklame

Innsamlede opplysninger: Informasjon om enhet (kan inkludere modell, sensorinformasjon), stedsinformasjon

Huawei

Bruksformål: Push-varslinger

Innsamlede opplysninger: BSSID, IMEI, liste over trådløse nettverk, nettverkstype, nettverksstatus, enhetsmodell, SSID, AAID, mobiltelefon-ID, applikasjon-ID, navn på applikasjonpakke, offentlig IP-adresse for nettverksserver

Android-tillatelser: READ_PHONE_STATE, WRITE_EXTERNAL_STORAGE, ACCESS_NETWORK_STATE, ACCESS_WIFI_STATE

Alipay

Bruksformål: Tredjepartsbetalinger

Innsamlede opplysninger: Enhetsmodell, merke, produsent, enhetens MAC-adresse, IMSI, BSSID, trådløst nettverk, sensorinformasjon, IMEI, Android-ID, serienummer for maskinvare, serienummer for SIM-kort

Android-tillatelser: ACCESS_NETWORK_STATE, ACCESS_WIFI_STATE, READ_PHONE_STATE, READ_EXTERNAL_STORAGE, READ_PHONE_STATE

Google

Bruksformål: Anonym sporing av enhet

Innsamlede opplysninger: Reklame-ID (en unik reklame-ID, som kan tilbakestilles av bruker – leveres av Google Play-tjenester)

Android-tillatelser: AD_ID

 

Sensitive personopplysninger

«Sensitive personopplysninger» er alle opplysninger som, hvis de lekkes eller brukes ulovlig, lett kan lede til krenkelsen av personlig verdighet eller forårsake skade på en person eller deres eiendom. Når du bruker tjenester fra Booking.com, kan følgende sensitive personopplysninger om deg bli samlet inn av Booking.com eller en tredjepartsleverandør:

  • opplysninger som er nødvendig for å behandle betalingen din (slik som bankkonto- og betalingskortnummer, oppgitt av deg eller i ditt navn)

  • opplysninger om mindreårige, oppgitt med godkjenning fra forelder eller foresatte (se nedenfor for mer informasjon)

  • stedsopplysninger, for å vise deg byguider, anbefale overnattingssted og severdigheter nærmest det stedet du oppholder deg for øyeblikket eller gi deg andre anbefalinger

Du må være oppmerksom på at når du bruker tjenestene våre, kan den type overnattingssted du søker etter avsløre sensitive opplysninger om den seksuelle legningen din. Når du booker en flyreise, kan matpreferanser på lignende måte avsløre sensitive opplysninger om religionen og helsen din.

Vi vil be om samtykke fra deg før vi samler inn sensitive personopplysninger. Der du frivillig oppgir sensitive personopplysninger, vil vi imidlertid anta at du har gitt oss samtykke til å behandle disse opplysningene i den sammenhengen de ble oppgitt.

Hvis du vil ha mer informasjon, ber vi deg lese avsnittet «Hvorfor innhenter og bruker Booking.com personopplysninger?» i denne personvernerklæringen.

Personopplysninger om barn

I Kina har barn under 16 år ikke tillatelse til å bruke Booking.com. Vi behandler personopplysninger om barn kun dersom vi har fått samtykke til dette av foreldrene eller de foresatte, eller når opplysningene er oppgitt av foreldrene eller de foresatte.

Hvis vi blir oppmerksomme på at vi behandler opplysninger om et barn under 16 år uten å ha gyldig samtykke til dette av en forelder eller foresatt, vil vi slette disse opplysningene.

Internasjonal utveksling og mottakere av personopplysninger

For å kunne levere tjenestene våre vil vi dele personopplysningene dine med tredjeparter. I mange tilfeller kan personopplysningene dine overføres og lagres utenfor Kina for å sende opplysningene til disse tredjepartene. Vi vil be om samtykke fra deg før vi foretar noen slik utveksling. Grunnene til utvekslingen, samt kategoriene av mottakere av disse personopplysningene, er oppgitt nedenfor.

For å kunne fullføre bookingen din må vi overføre bookingopplysninger til reiseleverandøren du har booket hos. Dette er noe av det viktigste vi gjør. Avhengig av bookingen og reiseleverandøren, kan personopplysningene vi overfører inkludere navnet ditt, kontakt- og betalingsopplysninger, navnene på de personene som er i følge med deg og enhver annen opplysning eller preferanse du har angitt da du foretok bookingen. Andre mottakere inkluderer Booking.com B.V., Booking Holdings Inc.-konsernet og tjenesteleverandørene våre.

Vi kan også overføre opplysningene dine til tredjeparter for formål som ikke er nødvendig for å levere tjenestene våre. I dette tilfellet kan du angi om du gir samtykke eller ikke til slik bruk, ved å administrere samtykket ditt.

Les mer om hvordan opplysninger deles med tredjeparter og hvordan vi deler personopplysningene dine med Booking Holdings Inc.-konsernet.

Automatiske beslutninger

Automatiske beslutninger viser til bruk av datamaskinprogrammer til automatisk å utføre analyser, vurdere eller ta beslutninger om følgende: personlig atferd, vaner, interesser, hobbyer, økonomi- helse-, kreditt- eller annen status.

Vi bruker personopplysninger til å ta automatiserte beslutninger, slik som å tilby deg den beste prisen, avhengig av hvor du er basert. Når du søker i appene våre eller på nettsiden vår, f.eks. etter overnatting, en leiebil eller en flyreise, behandler vi IP-adressen din for å bekrefte om du er i EØS eller i et annet land. Vi gjør dette for å kunne tilby deg den beste prisen for regionen (EØS) eller landet (ikke-EØS). Denne behandlingen resulterer ikke i forskjellsbehandling av personer i Kina.

Personalised recommendations

To improve your Booking.com experience, we provide personalised recommendation services, which make your search results more relevant to you. These results are ranked, by default, according to what we believe you will find most relevant. We do this based on your past bookings, dates and the length of your stay, the composition of the group you're travelling with, where you are from and the actions you take during your search.

You can turn off personalised recommendations at any time. This can be done in the following places:

  • If you are using the app, go to your ‘Profile’, followed by ‘Settings’ and then ‘Personalisation’

  • If you are on the web, go to ‘Manage account’, followed by ‘Preferences’

  • If you are not logged in, go to ‘Manage your privacy settings’ on the main page

Slik kan du utøve rettighetene dine

Hvis du har en Booking.com-konto, finner du personopplysningene vi lagrer om deg i kontoinnstillingene dine. Dette omfatter navn, e-postadresse, telefonnummer, adresse og betalingsopplysninger for deg. Du kan utøve rettighetene dine til å få tilgang til, rette opp eller slette opplysninger, ved å gjennomgå, endre eller slette disse opplysningene når du vil.

Hvis du ønsker å slette kontoen din, kan du også gjøre dette ved å gå til kontoinnstillingene på nettsiden til Booking.com, klikke på avsnittet om «Sikkerhet» og velge «Slett konto».

I tillegg til ovennevnte: Hvis du ønsker å utøve rettighetene dine til å få tilgang til opplysningene dine eller at disse opplysningene skal slettes, for å si opp abonnement på markedsføring via e-post eller hvis du vil trekke tilbake samtykket du har gitt til at vi behandler personopplysningene dine, ber vi om at du fyller ut skjemaet vårt: Forespørsel om innsyn i den registrertes personopplysninger, for kunder av Booking.com.

For å beskytte personopplysningene dine kan vi måtte bekrefte identiteten din før vi utfører forespørselen din. Vi vil gjøre dette ved å stille deg spørsmål om tidligere bookinger du har foretatt hos oss. Vi vil svare på forespørselen din innen 15 virkedager, med mindre en annen tidsramme er pålagt i henhold til gjeldende rett.

Dersom du ønsker å utøve disse eller noen andre av rettighetene dine i henhold til personvernlovgivningen (PIPL) eller kontakte oss om denne personvernerklæringen og praksisene våre, kan du sende oss e-post på privacyrequests@booking.com. Vennligst skriv inn dette i emnelinjen: «Kina PIPL personvernrettigheter – forespørsel».

Russland

Dette avsnittet supplerer personvernerklæringen vår og gjelder kun for kunder fra Russland.

Dette avsnittet beskriver hvordan vi bruker og behandler personopplysningene dine og forklarer dine særlige rettigheter under russisk lovgivning. Dersom det er en konflikt mellom bestemmelsene i dette avsnittet og andre bestemmelser i personvernerklæringen, vil bestemmelsene i dette avsnittet gjelder for behandling personopplysningene til borgere av Russland.

Vi kan bruke opplysningene dine til direkte markedsføring, hvis, etter behov under gjeldende lov, du gir oss samtykke til dette på forhånd.

Overføringen av personopplysninger, som beskrevet i denne personvernerklæringen, kan inkludere overføringer utenlands av personopplysninger. Overføring av personopplysninger utenlands, fra Russland til jurisdiksjoner som ikke gir tilstrekkelig beskyttelse av personlige rettigheter til personopplysninger, kan kun utføres i tilfeller tillatt under russisk lovgivning:

  1. dersom du har gitt samtykke på forhånd eller

  2. for å utføre en avtale med deg eller levere tjenester til deg

Booking.com baserer seg på forskjellige lovlige grunnlag for å behandle (inkludert overføre) personopplysningene dine, nemlig:

  1. ditt samtykke (inkludert for direkte markedsføringsformål og spredning av personopplysninger du gjør tilgjengelig på nettplattformene våre)

  2. utførelse av en avtale med deg eller for å levere tjenester til deg

    Hvis de påkrevde personopplysningene ikke oppgis, kan Booking.com ikke levere den forespurte tjenesten til deg, inkludert fullføre en booking eller levere kundeservice.

  3. Rettighetene og de legitime interessene til Booking.com og tredjeparter (slik som å oppdage og forhindre svindel).

    Når personopplysninger benyttes til legitime formål, enten av Booking.com eller en tredjepart, vil Booking.com alltid veie dine rettigheter og beskyttelse av dine opplysninger opp mot Booking.coms og den eventuelle tredjeparts rettigheter og interesser.

  4. Booking.coms juridiske forpliktelser (slik som å svare på lovlige forespørsler fra statlige myndigheter).

Hvis du ønsker å motsette deg noe av behandlingen av personopplysningene dine, kan du bruke de tilgjengelige funksjonene for å velge bort (for eksempel i kontoinnstillingene) eller kontakte oss som oppgitt ovenfor under «Hvordan kan du kontrollere personopplysningene du har oppgitt til Booking.com?» Vi bemerker at dersom du trekker tilbake samtykket ditt, kan Booking.com fremdeles ha retten til å fortsette behandlingen av personopplysningene dine dersom de har et annet juridisk grunnlag for å gjøre dette.

Vi vil slutte å behandle personopplysningene dine og slette dem, når:

  1. formålet med behandlingen av opplysningene er oppnådd, inkludert hvis vilkåret for lagring av personopplysningene har utløpt

  2. du trekker tilbake samtykket ditt til behandling av personopplysninger, med mindre vi har et annet juridisk grunnlag for å behandle personopplysningene dine

Hvis du har en klage som gjelder behandlingen vår av personopplysningene dine, ber vi om at du kontakter oss som forklart under «Hvordan kan du kontrollere personopplysningene du har oppgitt til Booking.com?». Du kan også kontakte det lokale datatilsynet (Roskomnadzor).

Sør-Korea

Dette avsnittet er et supplement til personvernerklæringen vår og gjelder bare hvis du bor i Sør-Korea.

  1. Personopplysninger som samles inn

    For informasjon om elementene i personopplysningene vi samler inn, ber vi om at du leser avsnittet «Hva slags personopplysninger samler Booking.com inn?» i personvernerklæringen vår

  2. Formålene med innsamling og bruk av personopplysninger

    For informasjon om formål og bruk av personopplysningene vi samler inn, kan du lese avsnittet i personvernerklæringen vår som heter «Hvorfor innhenter og bruker Booking.com personopplysninger?».

  3. Tredjeparts mottakere og forvaltere av personopplysninger

    Forvaltere Formål / betrodde oppgaver

    Personopplysninger brukes av reiseleverandøren for å arrangere overnattingen du har booket. Opplysningene oppbevares og slettes i tråd med det som er angitt i denne personvernerklæringen.

    Forvaltere innen betalingsløsninger

    Personopplysninger deles med tredjepartsleverandører av betalingstjenester som behandler betalinger, håndterer tilbakebetalinger eller leverer betalingsinnkrevningstjenester på våre vegne. Opplysningene oppbevares i tråd med det som er oppgitt i denne personvernerklæringen.

    Forvaltere innen kundestøtte

    Vi deler personopplysninger med slike forvaltere for at vi skal kunne gi deg kundestøttetjenester når du behøver det.

    Forvaltere innen markedsundersøkelser

    Personopplysninger deles med disse forvalterne for å hjelpe oss med å utføre markedsundersøkelser.

    Forvaltere innen sikkerhet

    Personopplysninger deles med disse forvalterne for å levere tjenester for å oppdage og forhindre svindel (inkluder svindelforebyggende screening).

    Forvaltere innen reklame/markedsføring

    Når du gjør en booking via Booking.com etter at du har brukt en markedsføringspartner, sender vi detaljer om bookingen til markedsføringspartneren.

    Booking Holdings Inc.

    Personopplysninger deles med selskaper i Booking Holdings Inc.-konsernet for de følgende formålene:

    • levere tjenester (inkludert å foreta, administrere og behandle bookinger eller håndtere betalinger)

    • gi kundeservice

    • oppdage, forhindre og etterforske databrudd, svindel og andre ulovlige aktiviteter

    • gjennomføre analyser og produktforbedringer

    • levere målrettede tilbud eller sende deg reklame med ditt samtykke, eller som tillatt i henhold til gjeldende lovgivning

    • drifting av, teknisk støtte for, generelt vedlikehold og opprettholding av sikkerheten til slike delte personopplysninger

    • sikre overholdelse av gjeldende lovgivning

    Leverandører av direkteforbindelse

    Vi oppgir detaljer om bookingen din til leverandører av direkteforbindelser, på vegne av reiseleverandører.

  4. Destruering av personopplysninger

    Når Booking.com destruerer personopplysninger, iverksetter vi kommersielt rimelige og teknisk gjennomførbare tiltak for å sørge for at opplysningene ikke kan gjenopprettes eller reproduseres.

    Elektroniske dokumenter eller filer som inneholder personopplysninger, slettes permanent ved bruk av en teknisk metode som gjør gjenoppretting eller gjenopphenting umulig. Dokumenter eller filer som ikke er elektroniske og som inneholder personopplysninger, makuleres eller brennes.

    Noen ganger er det nødvendig å beholde personopplysninger utover oppbevaringsperioden og bruk som foreskrevet i gjeldende lov. I disse tilfellene vil disse opplysningene bli lagret eller oppbevart separat fra andre elementer med personopplysninger, i den grad det er teknisk mulig.

  5. Avdelingen for beskyttelse av personopplysninger

    Hvis du har en forespørsel i tilknytning til denne personvernerklæringen eller rettighetene dine som datasubjekt, ber vi om at du kontakter personvernombudet vårt. Dette er avdelingen som er ansvarlig for å beskytte personopplysninger og tilhørende klager:

    Avdelingen for personvern

    +82 2 6323 8008

    dataprotectionoffice@booking.com

    Du kan også bruke en av adressene nedenfor til å kontakte lokale myndigheter hvis du har spørsmål om personvern:

    • Rapporteringssenter for krenkelser av personvernet privacy.kisa.or.kr / 118

    • Cyber ​Etterforskningsavdeling, den statlige påtalemyndighetens kontor www.spo.go.kr / 1301

    • National Police Agency Cyber ​​Security Bureau ecrm.police.go.kr

  6. Representant i Korea

    I henhold til loven om å fremme beskyttelse av bruken av informasjonsnettverk og opplysninger, gjelder følgende opplysninger for innenlandsrepresentanten:

    • Navn og representant: Booking.com Korea Limited (Representant: Su Yeon Kim)

    • Adresse, telefonnummer og e-postadresse: 17F Gran Seoul, 33 Jongro, Jongro-Gu, Seoul, South Korea, +82 2 6323 8008, privacy.kr@booking.com.

Tyrkia

Kunder fra Tyrkia kan også benytte kontaktinformasjonen nedenfor ved forespørsler som er relatert til denne personvernerklæringen:

Den lokale representanten for Booking.com B.V. i Tyrkia er Ozdagistanli Ekici Avukatlık Ortaklığı,ved Al Zambak Sok No: 2 Varyap Meridian Grand Tower A Blok K: 32 D. 270 Ataşehir-İstanbul.

 

 

Informasjonskapsler og annen sporingsteknologi kan brukes på nettjenestene og i appene våre (kan også kalles «cookies»).

Disse kan brukes på ulike måter, blant annet for at nettsidene til Booking.com skal fungere slik de skal, for å analysere trafikken på nettsidene våre eller til markedsføringsformål.

Vil du vite mer om hva informasjonskapsler er, hvordan de brukes og hvilke valgmuligheter du har, kan du lese videre.

Hva er informasjonskapsler og andre sporingsverktøy på nett?

Hvordan brukes informasjonskapsler?

Hvilke valgmuligheter har du?


Hva er informasjonskapsler og andre sporingsverktøy på nett?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettsider plasserer i nettleseren på PC-en eller den mobile enheten din.

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om innholdet du ser og samhandler med for å kunne huske innstillingene dine eller analysere nettjenestene våre.

Informasjonskapsler kategoriseres som «førstepart» eller «tredjepart»:

  • Førsteparts-informasjonskapsler er informasjonskapsler som plasseres av virksomheten som drifter nettsidene eller appen du besøker/bruker, i dette tilfellet Booking.com. Våre egne informasjonskapsler er med andre ord «førsteparts-informasjonskapsler».

  • Tredjeparts-informasjonskapsler er informasjonskapsler vi tillater andre samarbeidspartnere å plassere på våre nettsider og apper. Dette kan være samarbeidspartnere innen sosiale medier, markedsføring eller datasikkerhet.

Det er dessuten forskjell mellom midlertidige informasjonskapsler og permanente informasjonskapsler:

  • Midlertidige informasjonskapsler vil kun eksistere frem til du lukker nettleseren. Da blir de slettet.

  • Permanente informasjonskapsler eksisterer lenger og slettes ikke automatisk når du lukker nettleseren. På Booking.com-plattformen prøver vi kun å tillate permanente informasjonskapsler (eller tillate permanente informasjonskapsler fra tredjeparter) med begrenset levetid. Kun i særskilte tilfeller, som for sikkerhetsformål og hvor det er strengt nødvendig, vil en informasjonskapsel kunne brukes i lengre perioder.

En informasjonskapsel i nettleseren kan lagre f.eks. IP-adressen din eller andre identifiserbare opplysninger, informasjon om nettleseren din og opplysninger om innholdet du ser og samhandler med på digitale enheter. Når disse opplysningene blir lagret, kan informasjonskapslene i nettleseren huske innstillingene dine for nettjenester og analysere hvordan du bruker dem.

I tillegg til informasjonskapsler brukes andre typer lignende sporingsteknologi. Nettsiden vår, e-postene og mobilappene våre kan inneholde små, transparente bildefiler eller koder som registrerer hvordan du samhandler med dem. Dette kan være såkalte «web-beacons», script, nettadresser for sporing eller verktøyoppsett for programvareutvikling («SDK»).

  • En web-beacon har ulike navn. Dette kan være «pikseltag», «web bug» ,«web-tag», nettside-tag, «1x1 gif», «ren gif», sporingspiksel eller verktøyoppsett for programvareutvikling («SDK»).

    En web-beacon er et lite grafisk bilde på bare én piksel som leveres til PC-en din enten som del av en forespørsel fra en nettside, i en app, i en annonse eller i en e-post i HTML-format.

    Disse pikslene brukes for å samle inn informasjon fra enheten din, som hva slags type enhet eller hvilket operativsystem du bruker, IP-adressen din og tidspunktet for besøket ditt. De brukes også for å plassere og lese av informasjonskapsler i nettleseren din.

  • «Scripts» er små programmer som er innebygget i nettsidene våre og som gir sidene ekstra funksjonalitet. De gjør at nettsidene fungerer slik de skal. Scripts støtter f.eks. ulike sikkerhetsfunksjoner og aktiverer enkle interaktive funksjoner på nettsiden vår.

    Scripts kan også brukes i forbindelse med analyser og markedsføring. Et script kan f.eks. samle inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår, hvilke sider du besøker eller hva du søker etter.

  • Nettadresser for sporing er linker med et unikt kjennemerke. Nettadresser for sporing brukes for å få informasjon om hvilke nettsider det er som sender deg videre til nettsiden eller appene til Booking.com. Et eksempel er i tilfelle du trykker deg videre fra sosiale medier, en søkemotor eller samarbeidende nettsider.

  • SDK-er er kodeoppsett i apper, og i motsetning til informasjonskapsler i nettleseren, er SDK-er lagret i appen.

    De brukes til å analysere hvordan appene brukes eller til å sende tilpassede push-meldinger. De registrerer unike kjennemerker som er tilknyttet enheten din, som enhetens ID-nummer og IP-adresse i tillegg til aktiviteten i appen og nettverket.

Alle disse typene teknologi omtales i denne informasjonskapsler-erklæringen samlet sett som «informasjonskapsler».


Hvordan brukes informasjonskapsler?

Informasjonskapsler brukes for å samle inn opplysninger som:

  • IP-adresse

  • Enhetens ID-nummer

  • Sider du har sett på

  • Nettlesertype

  • Nettleserhistorikk

  • Operativsystem

  • Internettleverandør

  • Tidspunkt

  • Hvorvidt du har respondert på markedsføringsmateriale

  • Nettadressen som videresendte deg til nettsiden

  • Funksjoner du har brukt eller handlinger du har utført på nettsiden/i appen

De gjør at du gjenkjennes som én og samme bruker på de ulike sidene på en nettside, på ulike nettsider og når du bruker en app. Vi bruker informasjonskapsler til ulike formål, og vi deler dem i tre kategorier: funksjonalitet, analyse og markedsføring.

Funksjonelle informasjonskapsler:

Funksjonelle informasjonskapsler sørger for at nettsidene og appene fungerer, og de må være aktiverte for at du skal kunne bruke tjenestene våre.

De brukes for å kunne lage teknologisk avanserte, brukervennlige nettsider og apper som tilpasser seg behovene og preferansene dine automatisk, slik at du kan surfe og booke enklest mulig. De sørger også for viktige funksjoner for sikkerhet og tilgjengelighet.

I tillegg sørger denne typen informasjonskapsler for at:

  • Nettsiden og appene våre fungerer som de skal, slik at du kan opprette en konto, logge inn og ha oversikt over bookingene dine.

  • Valutaen og språket du har valgt, søkene du har utført og andre preferanser blir husket, slik at du kan bruke nettsiden og appene våre på en effektiv måte.

  • Registreringsopplysningene dine blir husket, slik at du ikke behøver å fylle inn innloggingsinformasjonen på nytt hver gang du besøker nettsiden eller appen vår. (Passord er alltid krypterte.)

Analytiske informasjonskapsler:

Disse informasjonskapslene måler og registrerer hvordan nettsiden og appene våre brukes. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre nettsiden, appene og tjenestene.

I tillegg sørger denne typen informasjonskapsler for at:

  • Vi får innsikt i hvordan våre besøkende og kunder som deg bruker Booking.com og appene våre.

  • Vi kan optimere og forbedre nettsiden, appene og kommunikasjonen for å forsikre oss om at vi fortsatt er interessante og relevante.

  • Vi kan finne ut hva som fungerer og ikke fungerer på nettsiden og i appene.

  • Vi kan forstå hvor effektive annonsene våre og kommunikasjonen vår er.

  • Hjelpe oss med å forstå hvordan brukere benytter nettsiden eller appene etter at de har blitt vist en annonse på nett, inkludert annonser på nettsidene til en tredjepart.

  • Vi skal kunne gi informasjon til samarbeidspartnerne våre når kundene deres bruker overnattingstilbudene/-tjenestene som er integrert i nettsidene deres.

Informasjonen vi lagrer, kan dreie seg om hvilke sider du har sett på, hvilke sider du har blitt sendt videre fra til oss og hvilke av våre sider du har gått ut av, hvilken plattformtype du har brukt, hvilke e-poster du har åpnet og handlet på bakgrunn av, og opplysninger om dato- og tidsstempel. Vi kan bruke opplysninger om aktivitetene dine på nettsiden eller appen vår, som hvor mange ganger du har trykket på en spesifikk side, hvor du har ført musepekeren og hvordan du har bladd opp og ned på siden, hvilke søkeord du har brukt og tekstene du har fylt inn i de ulike feltene.

Informasjonskapsler for markedsføring

Disse brukes av Booking.com og våre betrodde samarbeidspartnere til å samle opplysninger om deg over tid, fra alle nettsider, apper og andre plattformer.

Informasjonskapsler for markedsføring hjelper oss med å avgjøre hvilke produkter, tjenester og interessebaserte annonser vi skal vise deg, både på og utenfor nettsidene og i appene våre.

I tillegg sørger denne typen informasjonskapsler for at:

  • Vi kan finne hvilken interesseprofil du faller inn under, basert på nettsidene du besøker og hvilket innhold du trykker på. Vi bruker disse profilene til å vise deg personlig tilpasset innhold (som reisetips eller overnattingssteder) på Booking.com og andre nettsider.

  • Vi kan vise personlig tilpassede annonser, både på Booking.com, i appene og på andre nettsider. Dette er en type målrettet annonsering (kalt «retargeting» på engelsk) som er basert på aktivitetene dine på nettsiden vår, som hvilke reisemål du har søkt etter, overnattingsstedene du har kikket på og prisene du har fått oppgitt. Dette kan også være basert på kjøpsatferden din eller annen aktivitet på nettet.

    Du kan se målrettede annonser både før og etter besøket ditt på Booking.com, ettersom formålet med disse er å oppfordre deg til å besøke eller gå tilbake til nettsiden vår. Det kan hende at du ser disse annonsene på nettsider, i apper eller i e-poster.

  • Vi kan integrere sosiale medier i nettsidene og appene våre. Dette lar deg «like» eller dele innhold eller produkter i sosiale medier som Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest, Snapchat og LinkedIn.

    Knappene for «liker» og «dele» fungerer ved at koder fra de ulike sosiale media-leverandørene lar informasjonskapsler fra en tredjepart bli plassert på enheten din.

    Disse informasjonskapslene kan være rent funksjonelle, men de kan også brukes til å registrere hvilke nettsider du besøker via nettverket deres, for dermed å bygge en profil for atferden din på nettet og for å vise deg personlig tilpassede annonser. Denne profilen vil delvis bli bygget ved hjelp av sammenlignbar informasjon som leverandørene mottar fra besøkene dine på andre nettsider i nettverket deres.

    For å lese mer om hvordan leverandører av sosiale media behandler personopplysningene dine, kan du lese personvernerklæringen og/eller informasjonskapsler-erklæringen deres:Facebook (Instagram, Messenger og Audience Network), Snapchat, Pinterest og Twitter. Husk at disse erklæringene kan bli oppdatert fra tid til annen.

Vi samarbeider med betrodde tredjeparter når vi samler inn opplysninger. Det kan være at vi noen ganger deler informasjon med disse tredjepartene, som e-postadressen din eller telefonnummeret ditt. Disse tredjepartene kan knytte opplysningene dine til annen informasjon de samler inn for å tilpasse kundegrupper eller lage målrettede annonser. For mer informasjon om hvordan disse tredjepartene behandler opplysningene dine, kan du trykke på disse linkene: Slik behandler Google opplysninger og Facebooks retningslinjer for data.

Det kan være at vi bruker andre typer teknologi, som piksler. Dette kalles ikke informasjonskapsler ettersom de ikke lagrer opplysninger på enheten din.

Vi plasserer av og til piksler i e-poster og nyhetsbrev. En «piksel» er en elektronisk fil på størrelse med en piksel. Den blir plassert i e-posten og lastes inn når du åpner den. Ved å bruke piksler i e-poster kan vi se om e-posten ble levert, hvis og når du leste e-posten og hva du trykker på.

Vi mottar også denne informasjonen om push-meldinger vi sender deg. Denne informasjonen gir oss tilbakemeldinger om atferden din, som vi igjen benytter oss av for å forbedre meldingene våre og gjøre kommunikasjonen mer relevant for deg.


Hvilke valgmuligheter har du?

Hvis du vil lese mer om informasjonskapsler, hvordan du kan endre innstillinger eller slette dem, kan du gå til allaboutcookies.org eller under «Hjelp» i nettleseren din.

I innstillingene til nettlesere som Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox og Google Chrome kan du bestemme hvilke informasjonskapsler du vil godta og hvilke du ikke vil godta. Hvor du finner innstillingene for dette, avhenger av hvilken nettleser du bruker.

Hvis du velger å blokkere enkelte funksjonelle informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke enkelte funksjoner i tjenestene våre.

I tillegg til innstillinger som vi har på Booking.com og i appene, kan du også avmelde deg fra bruk av noen informasjonskapsler.

  • Google Analytics

    Hvis du ikke vil at Google Analytics skal samle inn analytiske opplysninger fra visse nettlesere, kan du gå til:Google Analytics Opt-out Browser Add-on (kun for PC).

  • Annonsering

    Når det gjelder nettannonse- og markedsføringsselskaper, har vi som mål å samarbeide med selskaper som er medlemmer av Network Advertising Initiative (NAI) og/eller Interactive Advertising Bureau (IAB).

    Medlemmer av NAI og IAB følger bransjens regler og etiske retningslinjer, og tilbyr muligheten til utmelding av atferdsrettet markedsføring.

    Gå til www.networkadvertising.org for å se hvilke NAI-medlemmer som kan ha lagret en informasjonskapsel-fil i markedsføringsøyemed på PC-en din. Ønsker du å melde deg ut av NAI-medlemmenes program for atferdsrettet markedsføring, behøver du bare huke av i boksene for de selskapene du vil melde deg ut av.

    Du kan også gå til www.youronlinechoices.com eller www.youradchoices.com for å lese mer om hvordan du kan melde deg av mottak av tilpassede annonser.

    Det kan være at din mobile enhet lar deg begrense delingen av opplysninger for målrettet annonsering («retargeting») via innstillingene. Vær oppmerksom på at selv om du melder deg ut av et nettverk for nettbasert markedsføring, betyr ikke dette at du ikke lenger vil vises eller være gjenstand for nettbaserte annonser eller markedsføringsrelaterte analyser. Det betyr kun at nettverket du har meldt deg ut av, ikke lenger vil levere annonser tilpasset dine nettbaserte preferanser og atferdsmønstre.

Noen nettsider har en funksjon for «stopp sporing» som lar deg be en nettside om å ikke spore deg. Vi støtter for tiden ikke nettleserinnstillinger som stopper sporing.

Slik kan du kontakte oss

Har du spørsmål, forslag eller kommentarer i forbindelse med denne erklæringen om informasjonskapsler, kan du sende en e-post til dataprotectionoffice@booking.com.

Denne erklæringen kan endres på et hvilket som helst tidspunkt. Hvis disse oppdateringene er av stor betydning og spesielt relevant for deg, eller har innvirkning på rettighetene dine, tar vi kontakt med deg. Vi oppfordrer deg likevel til å besøke denne siden regelmessig for å få med deg alle eventuelle oppdateringer (av liten eller stor betydning eller relevans) av disse vilkårene.