Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Eburon Hotel 4-sterren

De Schiervelstraat 10, 3700 Tongeren, België

#18 van de 22 hotels in Tongeren

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 513 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,1
    Geen ontbijt in het hotel genomen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Via toeristische dienst hadden we al vernomen dat bovengrondse parking op zondag gebruikt wordt voor rommelmarkt. Is ons door het hotel pas meegedeeld, na hier zelf achter gevraagd te hebben. Zou spontaan mogen meegedeeld worden : "opgelet, waar staat u geparkeerd, op zondag ..... "

    Geen ontbijt in het hotel genomen. Was ook nog prijzig, bovenop de toch al prijzige kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,2
    We hadden een mooie kamer, de ligging was super en de...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is echt erg duur! 19€ per persoon per nacht.. om de hoek met zn tweetjes voor 13€ ontbijtje gegeten.

    We hadden een mooie kamer, de ligging was super en de parkeergarage was om de hoek.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,5
    De ruimte in de kamer is indrukwekkend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door het vroege uur had ik een ontbijtpakket mee. Dat viel wat tegen. Misschien had ik beter vooraf daarover gecommuniceerd. Ik begrijp dat het nu moeilijk was om de juiste inschatting te maken.

    De ruimte in de kamer is indrukwekkend.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het weekend was het enorm luidruchtig in de ontbijtzaal. We konden de buren heel goed horen (tv, lopend bad...)

    Karaktervolle kamer, zeer netjes. Veel ruimte. Heerlijke douche.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Ruime kamers, mooi ingericht, centraal gelegen, heel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toch een minpuntje: Het kussen was te hard en één van de reisgenoten vond het matras veel te zacht.

    Ruime kamers, mooi ingericht, centraal gelegen, heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    Bezoek aan Tongeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kreeg na de reservering zeker 10 mails voor eventuele andere diensten. Moet dat echt in het Engels, kan dat niet in het Nederlands? Waarschuwingen in de lift en op de kamer juist hetzelfde.

    alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Aangenaam modern hotel maar er is nog werk aan het ontbijtaanbod.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt, 19 euro is veel te veel voor het aanbod dat er was.

    Zeer vriendelijk onthaal door de receptiemedewerker John. De kamers zijn mooi en modern. De badkamer was open en midden in de slaapkamer waardoor er weinig privacy is. De ligging van het hotel is perfect en zeer centraal. Het ontbijt zou wel een upgrade kunnen gebruiken, want 19 euro is best wel prijzig voor het aanbod dat er is. Er was duidelijk een gebrek aan organisatie in de ontbijtzaal. Geen propere borden, geen boter (enkel een light minarine)...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Kortom heel goed voor een zakelijke nacht. En weinig uitleg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, worstjes en eieren koud, enkel Becel , vlees lag er vekleurd bij en niet afgedekt , capucino zonder melk of schuim , machine was waarschijnlijk niet in orde. Borden moesten aangevuld worden, 1 dame is te weinig om alles te overzien en inorde te brengen ......Moest de prijs lager zijn geweest had ik het begrepen

    De kamers waren heel proper, maar voor de prijs geen overdreven luxe, geen prijskaart bij de mini bar ? Gratis of betalen ? Dus niet aangeraakt. Maar op zijn minst een gratis watertje voorzien . Dat stond wel in de minibar , maar er is niets overuitgelegd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    6,7
    Heyt bed en het lagere personeel waren prima, maar het management was onzichtbaar,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer slecht management, onbeschofte behandeling. Cadeaubonnen werden niet geaccepteerd terwijl het hotel nog wel in de lijst van dit jaar vermeld stond. Op mijn vraag stond het management mij niet te woord. Ik voel me zeer onbeschoft behandeld en men zal mij daar nooit meer zien.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    goed hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    over het algemeen was alles redelijk goed alleen toch vrij prijzig. Ook het ontbijt. alhoewel er veel keuze was is het ontbijt aan de dure kant.

    Kamers waren redelijk goed alleen erg gehorig .Veel lichtinval door gordijnen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Het was in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verluchting in de kamer die heel te nacht te horen was, stoorde wel bij het slapen.

    Alles was zoals het moest zijn, niet meer, niet minder. Misschien ontbijt iets te duur...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,9
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche stonk en de lavabo liep niet goed leeg. Ik vond de badkamer oogde zeer knap, maar viel toch tegen en zeker gezien de prijs voor een kamer.

    De vriendelijkheid en ontvangst van het personeel!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,3
    Prijs/kwaliteit aan de hoge kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen koffie- of theefaciliteit op de kamer. Constant gezoem van de verluchting/verwarming.

    Een goed ontbijt, alles werd goed aangevuld. Prima ligging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,1
    Ideale ligging, mooie locatie, attent personeel, spijtig van het algemeen onderhoud dat niet oke is!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbreekt er aan doelmatig onderhoud

    Een nieuw laagje verf in de gangen en het proper houden van de meubels en muren in de kamers zou zeker bijdragen tot het niveau van een 4 sterren hotel in vergelijk met het buitenland!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,4
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor het aanbod, ontbijt ook te duur en niet bijgevuld. Geen glazen en tassen beschikbaar. Geen sfeer in het hotel. Toiletgeur op de kamer

    Ligging Comfortabel bed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,1
    Het hotel is heel centraal gelegen en dat is prettig als je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op zich was het verblijf prima, maar het miste voor ons net te veel (kleine) dingetjes. Zo is het concept van een vrij zichtbare douche misschien interessant, maar vanuit privacy-oogpunt (verblijf met kids) vonden wij het minder geslaag. De keuze bij het ontbijt was niet klein, maar groot was het zeker niet. We hebben minder luxe hotels bezocht die een uitgebreider buffet hadden. De bedden zagen er goed uit, maar voor ons gevoel waren de matrassen aan vervanging toe. Wat ons nog het meest tegenviel was de gebrekkige communicatie over het feit dat er blijkbaar elke zondag een antiekmarkt voor de deur is. Politie geeft aan dat het ergens aan het begin van de straat is aangegeven (niet gezien) en dat het hotel het slecht communiceert richting haar klanten. Hotel geeft aan dat de politie betere borden moet plaatsen en zo is de cirkel rond. Lang verhaal kort: hoewel op alle borden gewoon staat aangegeven dat het zondag vrij parkeren is en wij onze auto dus ook gewoon hebben geparkeerd, bleek onze auto er niet meer te zijn op zondagochtend toen we wilden uitchecken. Deze was in alle vroegte weggesleept, want er was een antiekmarkt. Uiteindelijk een paar honderd euro minder rijk door boete en wegsleepkosten. Al met al toch een positief gevoel, maar ik denk dat met kleine aanpassingen een veel grotere klanttevredenheid kan worden bereikt.

    Het hotel is heel centraal gelegen en dat is prettig als je vanuit het hotel direct de stad in wilt. De ontvangst was hartelijk en we zijn niet vermoeid met vragen die eerder al via Booking zijn ingevuld. De Comfort kamer die wij hadden had een mooie indeling en alles zag er schoon en verzorgd uit. Het omgebouwde klooster was in ieder geval ook weer eens wat anders dan zomaar een betonblok met ramen en inkleding. Personeel is zeer behulpzaam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,1
    was redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik vond het ontbijt en het hotel te duur voor wat het was, ook vonden wij het interieur niet warm en gezellig

    het ontbijt was heerlijk en de grote regendouche ook

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,1
    Netjes, goed ontbijt, ruime kamers, fijne badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet mogelijk om de airco af te zetten, terwijl het wel een kamer is met buitenraam nota bene. Als je dan een lichte valling hebt (of sommige mensen willen gewoon zonder airco slapen) is een slapeloze nacht het resultaat want die airco wakkert dat natuurlijk aan. Er staat een knop on/off maar als je die gebruikt zegt het systeem dat dat centraal geregeld is. Je kon die wel verlagen tot 2 streepjes maar niet af. Ik ga dus om 7 u 's morgen's naar de receptie (er stond aangegeven dat deze open is van 7-22.30 u.), die dag was het uitzonderlijk pas om 8 u open (maar niet aangegeven!). 140 euro inclusief ontbijt is dan wel heel duur. Als je veel geld vraag voor een kamer moet je min je airco kunnen afzetten en mag de receptie bemand zijn zoals aangegeven ...

    Netjes, goed ontbijt, ruime kamers, fijne badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,2
    Relaxed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen Nederlandse TVzenders. Was jammer ..daar met Oud/Nieuwjaar daar mooie programma’s op zijn> op de aanwezige zenders was niks spannends aan!!!

    Ruime schone kamers > apart dat het een klooster is geweest !!! Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen met 1 glaasje Cava 😇

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    fantastisch!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastische service , we kregen een upgrade voor onze kamer echt helemaal top! Niks op aan te merken. Zeker een aanrader en we zullen zeker vaker naar eburon gaan!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    6,7
    Tongeren leuk, hotel niet!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    inrichting hotel koud, kil.. geen charme.. wij sliepen 3e etage, bij het instappen van de lift, kwam ons een penetrante lucht tegemoet, die met uitstappen van de 3e verschrikkelijk stonk, naar een chemische lucht. Dit zat ook vaag in onze kamer. Kamer redelijk oke, op de electrische gordijnen na, die niet dicht of open gingen door defect. Voor ons niet voor herhaling vatbaar, prijs kwaliteit verhouding is niet oke.

    locatie hotel was prima!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    kamer was heel mooi, ontbijt was lekker en zeker voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De 2de dag van ons verblijf hadden wij geen koffie meer op de kamer, een flesje wijn in het inbegrepen koelkastje zou ook wel leuk geweest zijn, nu stonden er enkel 4 frisdrankjes in.

    kamer was heel mooi, ontbijt was lekker en zeker voldoende.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    zeer goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    x

    personeel zeer vriendelijk, propere en prachtige kamers, veel uitleg ivm bezienswaardigheden, zalig weekend gehad, wij komen zeker terug! oh ja, ontbijt was top! zeer veel keuze, verzorgd en rustig op de dakverdieping.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,2
    Ondanks de broodjes is deze locatie goed bevallen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De broodjes bij het ontbijt waren te veel doorbakken en niet lekker.

    We waren gekomen voor de antiekmarkt op zondagochtend en daar zaten we midden tussen. Een prima locatie voor dit doel en voor een bezoek aan het centrum van de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    Supercool hotel, veel luxe, goed ontbijt, goed bed.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haast niets.

    De stijl van het hotel was erg uniek en cool. Ontbijt was zeer oké, met alle luxe. Kamer erg proper, ordelijk en stilistisch uitdagend. Temperatuur viel tegen, te warm en airco werkte niet. Toilet zat erg slecht, maar dat is een detail. Ontvangst: niets op aan te merken. Er was wel weinig te doen, maar voor ons nu niet van groot belang.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,1
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden sliepen niet zo lekker was niet slecht ma ook niet super. Op zondag is er buiten de markt weinig te doen in Tongeren bij slecht weer.

    Ontbijt was heel lekker. Inrichting super imposant

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte is niet gezellig. Vrij gehorige kamer, hoorde de haardroger in de kamer naast ons

    Zeer ruime, moderne kamers. Fantastische douche. Zeer vriendelijke personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,4
    tongeren is gezellig ; Eburon niet .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    design moet ook praktisch zijn ; voor de betaalde prijs verwacht ik een spa-bad (jacusi) en geen gevecht met een slecht afloopsysteem ( stuk) en bovendien een douchecel die niet waterdicht is . De electriciteit = gekoppeld aan de kamersleutel : dwz dat je een laptop en I-phone niet kan opladen tijdens je af wezigheid , want bij het verlaten van de kamer valt de electriciteit uit . Ontbijt op niveau 3 ...maar geen toiletten in de directe omgeving van de breakfast-ruimte ? erg onhandig . De tweede dag waren er geen bekertjes op de badkamer ...kan je even de tanden poetsen onder de kraan ....

    het ontbijt was goed maar prijzig ; de kamer uitstekend ; bed super

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    We waren tevreden , het was voor ons al de tweede keer dat we naar hotel eburon zijn geweest
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer wc deur was beetje vies ,de badkamer was wat donker

    Het ontbijt prima mooie zaal,mooi uitzicht De ligging was voor ons perfect , Aardige mensen waar we ook maar waren

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Centraal en toch rustig gelegen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen kast of bergruimte wat bij meerdaags verblijf toch comfortabeler zou zijn. Jammer dat de vliegen het ontbijt verpesten. Beter afdekken misschien ?

    Moderne, luchtige en rustige kamers en toch pal in het centrum van Tongeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Tongeren, een leuke historische stad met vandaaruit prachtige fietsroutes! vvv om de hoek vh hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was goed maar relatief gezien duur: €16. Wel leuke plek: op zolder met uitzicht op de stad.

    Prima locatie. Kamers zijn netjes. De auto konden we parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. Die kosten komen er wel weer bij. Receptie was vriendelijk en attent. Onze fietsen mochten we in de kelder van het hotel ( gratis) parkeren en aan de stroom leggen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Leuk design hotel, centraal gelegen, maar toch rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kan allemaal net dat tikkeltje beter ... Vloerbekleding met vlekken, kraan van het bad die los staat, kortom er moet dringend één en ander opgefrist worden. Temperatuur in de ontbijtruimte was veel te hoog.

    Mooie kamer, leuke indeling, knap design en concept. Centrale ligging, maar toch heel rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Ietwat ontgoocheld
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vloerbekleding en muren aan heropfrissing toe. Instructies bad stemmen niet overeen met bad zelf.

    Ontbijt was ok. Kamer groot, maar vloerbekleding en muren niet zo netjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    SUUUUUUPER !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien wat meer uitleg over de parking . Het eerste verdiep is de zondag nl ingenomen door de antiekmarkt. Op zich geen probleem maarmisschien iets eerder vermelden.

    Ontbijt was heerlijk. Accommodatie kon niet beter.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,9
    Ons verblijf is zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt: het fruit was niet tijdig aangevuld. Misschien ook een paar broodsoorten voorzien.

    Een super grote kamer met bad en douche. Het toilet apart vind ik wel een pluspunt. Een grote Tv op een goede kijkafstand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar !
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had beter wat langer geboekt.

    Geweldige kamer met veel ruimte, toffe badkamer en super "vrijstaand" bad dito bed ! Alles aanwezig wat nodig was.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    6,7
    Mooi hotel met slecht geïsoleerde kamers met lekker ontbijd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsisolatie heel slecht. alles was te horen wat er op de gang ging gebeurde. De lift en de kroeg naast het hotel waar tot diep in de nacht gefeest werd door Britten en met de deur open. De baby heeft de hele nacht niet geslapen.dus wij ook niet. Kinderstoelen in de ontbijdzaal. Zijn er maar 2. Als je een 2ling hebt zit iemand anders in de problemen. Voor de rest prima hotel

    De ruime kamer en mooie badkamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    kamers zijn mooi en modern ingericht , bedden zijn gewoon...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer 215 . De afwerking van de inloopdouche , 15cm onderaanrecht (zwarte schimmel , siliconen ) glazen deur ( binnenzijde onder scharnier ,vies ! ) regen douche mag wel plinken .

    kamers zijn mooi en modern ingericht , bedden zijn gewoon geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,9
    het ontbijt was lekker, alles wat men nodig had was aanwezig
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    geen parkeergelegenheid bij het hotel moesten naar een dure ondergrondse parking s'avonds veel kunstlichtinval in onze kamer kon je niet volledig verduisteren

    het ontbijt was lekker, alles wat men nodig had was aanwezig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    Een aanrader, zeker voor de antiekmarkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Erg mooie grote kamer met het oude balkenwerk in zicht. Alles schoon en mooi wit. Het ontbijt is uitgebreid en veel vers. Wij zijn hier al voor de tweede keer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,1
    Opletten op zondag!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Blijkbaar is er iedere zondag brocante rommelmarkt. Ik heb mijn voertuig voor het hotel geparkeerd, geen parkeerverbod te zien en ook aan de receptie geen melding van de markt. Gevolg: om 4:45u uit je bed geklopt worden om Asap je voertuig te verplaatsen. kindje van 11 maanden wakker uiteraard. Wel excuses gekregen dat ze het vergeten te melden hebben dat er niet geparkeerd mocht worden.. Helaas, volgende x houden we hier zeker rekening mee..

    Mooie douche en zacht bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Mooi hotel, goede locatie, rare inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Televisiezenders werkten voor geen meter; doorzichtige douche naast bed: al 10 jaar samen met mijn partner maar is toch echt voor het eerst om het was/douche ritueel vanuit bed mee te maken. Plus belachelijke kleine wc pot waar je nauwelijks op kunt zitten

    Hartje centrum handig voor antiek markt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    8,8
    Modern hotel, antiekmarkt voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitzicht was niet veel soeps, we keken naar het dak van een gebouw. TV Nederlandse zenders waren niet te ontvangen. Het licht van het toilet blijft lang branden (gaat automatisch uit) waardoor je 's nachts een verlichte kamer hebt. Toilet is apart, in een soort kast. Geen raampje of luchtverfrisser aanwezig. Geen directe verbinding van parkeergarage naar het hotel. Kortste route is via de binnentuin van het hotel. Ontbijt 16,50 pp, geen gebruik van gemaakt.

    Rustige kamer. Zeer goede bedden/matrassen. Grote rainshower in de ruime douche en in de kamer een losstaande badkuip. Wifi ontvangst prima. Airco werkt prima (soms te koud) Parkeergarage Q-park om de hoek (10 euro per dag). Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima locatie, midden in het centrum, alles op loopafstand. Online inchecken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    Tongeren bekijken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door de antiekmarkt was het hotel op zondagmorgen niet met de auto te bereiken.

    Goed ontbijt, prima wifi centrale ligging, we konden de auto in de buurt gratis parkeren omdat het Pinksteren was.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Mooi hotel op een ideale plek in het stadje.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Ipod speaker is erg verouderd. Automatisch inschakelend licht in de WC blijft nog heel lang branden.

    De stijl van het hotel en de ligging. Tevens was het welkomstdrankje een hele leuke geste.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    Super mooi trendy hotel in een prachtig stadje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eburon was een fantastische hotel in het oude deel van Tongeren. We hadden dit hotel gekozen op basis van de foto's van het hotel en de werkelijkheid kwam daar echt mee overeen (dat is meestal niet het geval....). Verrassing was de antiekmarkt op zondag, vlak voor de deur. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De ligging van Tongeren maakte allerlei uitstapjes naar Valkenburg en Maastricht prima te doen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,8
    Leuk, werk aan het ontbijt en we komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt op dag 2. Teveel volk, te weinig personeel en keuze bijna uitgeput om 10 uur daar waar ontbijt liep tot 11 uur...

    Het onthaal en de kamers. Bezoek van de paashaas bij het ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,3
    On the road
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Loskomend behang in de kamer, gescheurde gordijn, slecht werkende regendouche, gelukkig werkte de handsproeier wel en geen koffie/thee op de kamer.

    Gevarieerd verzorgd ontbijt en extra grote bedden, veel lichtinval en heerlijk ruim, vriendelijk personeel. En er werd een oplossing gezocht voor het veilig parkeren van 6 motoren. 's Avonds heerlijk gegeten in het sfeervol, geïntegreerd Aziatisch restaurant Tiger Lee.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    Goed hotel, goede prijs maar ontbijt kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van het ontbijt had ik hogere verwachtingen. Geen streekproducten beschikbaar ondanks de regio. Ontbijtzaal was een grote open ruimte, inclusief de ruimte voor het personeel waardoor het afruimen en afwassen goed te horen was bij de gasten. Nogal storend.

    Indeling van de kamer was zeer goed! Leuk met open badkamer en grote inloopdouche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,0
    Het vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tip! Schoonmaakploeg beter controleren. Onze kamer was verre van proper, vuile kopjes en bad lag nog vol met haren. Na een lange tijd wachten op onze "proper gepoetste" kamer nog steeds haren gevonden in de badkamer. Wij hebben na ons verblijf ons ongenoegen laten blijken via mail maar geen antwoord gekregen.

    Het vriendelijke personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Mooi hotel, op een centrale locatie, met zeer vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi hotel, op een centrale locatie, met zeer vriendelijk en professioneel personeel. In de kamer hier en daar een beetje afbladderende verf, en een grote vochtplek in het plafond - wat in een kamer voor die prijs toch eigenlijk niet helemaal ok is... Voor de rest prima, zeker ook het uitgebreide en lekkere ontbijt!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,1
    Lokatie, ruime opzet van hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de ochtend geen warm/heet water. Douche met te koud water zeer onaantrekkelijk. Reaktie van baliemedewerkster was zeer lauw, aleen maar een "Oh, ik zal er melding van maken"

    Lokatie, ruime opzet van hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    Een hotel met potentie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het belendend cafe ging om 0:30 dicht (gelukkig was dat aan de overkant nog open). Het uit-gevoel wordt nog onvoldoende opgewekt.

    De ontvangst. Het contrast tussen de oude buitenkant en de strakke binnenkant. Het ontbijt 'op zolder'.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    wij hadden een mooie korte vakantie in een rustige omgeving maar toch midden het centrum en dicht bi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de badkamer en douche niet afgeschermd was van het slaapgedeelte. Dat de kwark en het fruitsap bij het ontbijt lauw waren en niet in de koeling stonden

    De ligging, want wij kwamen met openbaar vervoer. De vriendelijkheid van het personeel. De rusige sfeer, terwijl het toch minden het centrum ligt. Het feit dat je na uitchecken toch nog je bagage kan achterlaten om nog de stad in te trekken is heel belangrijk voor mensen die zich met het openbaar vervoer verplaatsen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Leuke "driedaagse" in een oud gebouw met alle modern comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer beperkte en moeilijk te bereiken kast voor de kleding. Ook "bar" van het hotel een beetje meer keuze zou wel mogen !

    Kamers perfect en met grote inloopdouche, m

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Goed voor één of meerdere nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie in de kamer laat duidelijk zijn gebruikssporen zien ! Onder de matras aan het hoofdeinde was veel stof te bespeuren.Geen grondige kuis! De zwarte wc bril is duidelijk aan vervanging toe en wat ik spijtig vond dat hij geen soft closing had voor een trendy Hotel.

    De locatie en het vriendelijk personeel,ontvangst met gratis cava !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,6
    Heerlijk weekend in Tongeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen keuze in kussens. De een houdt van dik en stevig, de ander van plat, maar er is niets extra's. Al voor zeven uur begint men op zondag voor de deur met opbouwen van de antiekmarkt, daar wordt een lichte slaper wel wakker van. Oordopjes geadviseerd in dat geval.

    Ruime kamer, ruim bed, mooie strakke inrichting met behoud van originele details, erg vriendelijk en behulpzaam personeel, grote ontbijtzaal met veel keuze in wat je wilt eten. Precies wat je hoopt dus, van een hotel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,8
    Degelijk hotel met perfecte locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een detail, eigenlijk : er was geen waslapje/washandje in de badkamer. Omdat dit een gebrek is dat in veel hotels, ook echt zeer dure tophotels - voorkomt breng ik dat als ervaren reiziger zelf mee. Maar het is altijd leuk als het er wél is. Niet, dus...

    De locatie is perfect. Het ontbijt is degelijk, de ontbijtruimte heel mooi. Bed is comfortabel, kamer is gerieflijk, badkamer is praktisch, leuk detail = apart toilet. Verduistering zou iets beter kunnen (donkerdere gordijnen). Zeer stil bij nacht, totaal geen last van geluidsoverlast.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,8
    De moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Altijd jammer dat er nog extra parkeerkosten zijn. Blijkbaar was er ook een gratis parking vlakbij volgens toerisme bureau. Waarom dat niet vermelden?

    Heerlijk ontbijt, goede douche en heel vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,2
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te dunne muren, 's nachts wakker geworden door het luidruchtig en langdurig ( 2 keer een half uur) hoesten van de buren

    Kamer en ligging van het hotel waren perfect! Zalig genoten in het grote bed!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    8,8
    We hadden vermeld dat we met een kindje kwamen en hier werd...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de douche was er verf aan het af schilferen

    We hadden vermeld dat we met een kindje kwamen en hier werd rekening mee gehouden. We kregen een zeer ruime kamer, zodat we alle spullen vlot kwijt konden.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    5,4
    Fijn voor één nachtje, maar langer hoeft niet, er zijn nl geen kasten genoeg aanwezig op de kamers!!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers!!! Geruis s'nachts van chauffage of airco. water dat uit de douche's koopt en kringen geeft in en rond omgeving badkamer.

    Het onthaal en ontbijt was super, de service daarna ook, want we waren iets vergeten in het hotel!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    Geweldig hotel met nog geweldiger personeel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat we maar 1 nacht geboekt hadden.

    Super vriendelijke bediening, ruime kamer met gigantisch bed, bad op de slaapkamer en een tweepersoons douche. Bij ontvangst in de receptie stond al een drankje-hapje klaar voor de nieuwe gasten. Op de slaapkamer stond nog een heerlijke fles wijn namens het hotel voor ons klaar! Voor €10 extra hoefden we niet om 11 uur uit te checken maar pas om 18 uur, ideaal!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Correcte verhouding prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parking aan het hotel en het uitzicht van de kamer stelde niet veel voor.

    Goede ligging en mooie kamer. Vriendelijk onthaal. Het ontbijt was in orde. Fijn dat je op zondag tot 12u kan ontbijten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,1
    Steeds tevreden geweest.....iets verkeerd gelopen?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reeds dikwijls hier verbleven altijd heel tevreden.....dit was voor ons wel teleurstellend. Komen steeds om theater te kijken...vlgde maal hopelijk beter. Er stond ook opeens een koppel voor de deur met zelfde kamernummer?!.Personeel heeft wel gebeld om zich te verontschuldigen.

    K 212 was duidelijk niet recent gepoetst. 10 kleine vliegen gedood in kamer en douche. De lakens gaven indruk niet vers te zijn...haren achteraan in bed!...Sanitair Niet fris......

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    5,8
    weinig sfeer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voldeed niet aan mijn verwachtingen a.d.h.v. de hoge score die dit hotel had toen ik het boekte en hetgeen ik voor deze prijs verwacht had.

    Goede ligging, goed bed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    6,3
    Goed maar al beetje verval van kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak kamer was niet grondig - probleem douchedeur want hebben moeten dweilen Ramen zeer vuil en defect gordijn dus donker op kamer Timer licht toilet veel te lang Kamer 311 Kamer heeft wat opfrissing nodig omdat dit toch een luxe kamer is Minibar en koffiepads niet aangevuld na dag twee en weinig keuze

    Ontbijt zeer uitgebreid alhoewel we vers gesneden fruit misten!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,1
    centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - geen uitzicht vanuit de kamer (reden : dakramen) - vlekken op tapijt - geen flessenopener, koffiezet stuk

    centrale ligging nabijheid lekker thais restaurant

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,1
    ontbijt was goed en volledig, enkel de presentatie was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    combinatie van het oude gebouw met de strakke renovatie en inrichting is zeer geslaagd. Enkel opletten dat het niet te koel wordt. Ook regelmatig een controle doen van alle kamers want de kraan in onze badkamer draaide zot en de douche lekte.

    ontbijt was goed en volledig, enkel de presentatie was slordig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,5
    Leuke trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    receptionistes (buiten Patricia) zeer teleurstellend en niet behulpzaam Loskomend vasttapijt Toilet deur ging niet dicht Geen oplossing voor lege batterijen in afstandsbediening tv door bovengenoemde receptionisten

    Ligging is super. Onthaal door Patricia (uitstekende service door deze receptioniste) Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,1
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De hygiëne! Poetsen van de kamer, douche, toilet gebeurde zeer oppervlakkig evenals de toiletten op de -1 voor de bezoekers.

    Kamer was zeer comfortabel (kingsize bed + ruime douche). Pluspunten zijn zeker: ligging, vriendelijkheid personeel en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,8
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het toilet op de kamer de zitting was zwart van kleur maar achterste deel zag er niet zo mooi uit was verkleurd en gaf een raar indruk .als men een douche nam kwam het water in de kamer .het ontbijt was super alleen jammer als de meisjes de tafels afgeruimd hadden ,werden die terug klaar gezet voor de mensen die nog moesten ontbijten dit ging redelijk vlot wel jammer dat ze met hun vingers in de propere glazen en tassen staken om deze op tafel te zetten .neem dienblad of hang de tassen met het oortje aan de vingers .

    de ontvangst was super ,het ontbijt keuze genoeg .goede bedden

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,1
    Mooi hotel, goed gelegen, lekker ontbijt, comfortabel bed.
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een minpuntje is het toilet, oncomfortabel ziet er goedkoop materiaal uit. Hadden taxi besteld doch men was dit vergeten, bijgevolg 40 minuten te laat op huwelijksreceptie. Geen erg, vergeten is menselijk ;-)

    Lekker ontbijt, ruime kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn een vriendengroep van 8 personen die jaarlijks een weekendje plannen en dan mag het al wat meer zijn,eburon voldeed zeker aan onze verwachtingen,personeel zeer vriendelijk,kamers waren net en mooi en het ontbijt om van te watertanden,komen zeker eens terug

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,1
    Leuke kamer maar niet voldoende voor de zeer hoge prijs die we betaalden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 grote stofwebben in de kamer. Bad lekt. Omstreeks 5u gewekt door lawaai op gang en duiven aan het raam.

    Mooie kamer. Leuk dat we tv konden kijken vanuit het bad.

    Verbleven in augustus 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: