Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Mechelen Vé 4-sterren

Vismarkt 14, 2800 Mechelen, België

#18 van de 34 hotels in Mechelen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 603 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,9
    Gezellige stad met zeer vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was wel lekker maar prijzig en niet zo uitgebreid als ontbijt van die prijsklasse in andere hotels waar we al logeerden

    De locatie op de vismarkt, gezellig pleintje aan t water, de integratie van het hotel in het oude sigarenfabriek, zeer geslaagd. En wat ook opviel was de vriendelijkheid van de winkeliers in alle winkels.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    5,8
    Het ontbeid is te duur 20,- met een slechte service, eieren...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbeid is te duur 20,- met een slechte service, eieren mag je zelf koken onrijp fruit, zure ham. Arrogante reactie personeel. Eens en nooit meer!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    een geweldige accomodatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    de hele accommodatie was geweldig, gedeelte was een visstokerij en ander gedeelte een sigaren fabriek mooie en schone kamers, ontbijt ook goed, ligging prima tussen cafeetjes en eetgelegenheid. personeel vriendelijk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,3
    Top Locatie en vers ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren slecht afgewerkt en niet grondig gepoetst. De foto aan de muur vond ik ook niet direct een topper. Baalen voor een kleine wellness enkel in de voormiddag open, zonder handoeken vond ik ook niet echt ok. Stond roomservice in de brochure op de kamer, maar was niet meer van toepassing

    Top Locatie en vers ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,3
    weekendje weg met twee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    wellness , dubbelbad veel te weinig water en aan de rand van het water randvorming van huid , vies water

    het ontbijt was voor ieders wil , keuze in overvloed , vers fruit enz.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Aanrader als je van de combinatie oud en nieuw houdt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer en WC bevinden zich IN de slaapkamer, zonder deur tussen in. Als je alleen bent is dat niet zo erg, maar met tweeën op 1 kamer kan misschien wel eens tot reukproblemen aanleiding geven.

    Heel mooi interieur, combinatie van een oude fabriek met moderne design meubelen. Prachtig !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Perfecte locatie, rustig en prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op onze kamer kon geen raam open.

    Perfecte locatie met voor de deur een heel gezellig plein. Prima kamers, vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteitverhouding! Het hotel was mooi ingericht en stil.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,1
    leuke stad met een hotel dat heel centraal gelegen is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie top. Ontbijt zeer goed. Heel vriendelijk personeel. Één minpunt; de standaardkamers hebben totaal geen uitzicht, de ramen kunnen zelfs niet geopend worden.dit geeft een onfris en beklemmend gevoel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco en koelkast in kamer gaan uit als je de kamer verlaat....

    Goed ontbijtbuffet met vers klaargemaakt eitje (naar wens gekookt, spiegelei of omelet met of zonder spek).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,4
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Niemand die iets wist bij de incheck, geboekte kamer niet beschikbaar vanwege de warmte (geen airco), vervangende kamer met sterke rioollucht. Je kunt niet met de auto bij het hotel komen om je bagage uit te laden, forse kosten erbij voor de parking, zwembad niet beschikbaar, kortom, wat ons betreft geen aanrader.

    Fijn ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Fantastisch ontbijt.
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze vrienden hadden een kamer met zicht op de binnenkoer. Deze kamer viel wel tegen want kon enkel verlucht worden door een lawaaierige airco. De ramen konden daar niet open.

    Fantastisch ontbijt. Heel vriendelijke medewerkers. Wij hadden een kamer met zicht op de vismarkt. Niets op aan te merken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Perfect hotel voor weekendje mechelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer warm, het was wel al enkele dagen uitzonderlijk warm in Belgie, maar de airco werkte niet dus dat was minder aangenaam

    Prachtige locatie in centrum mechelen. Zeer goed ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,7
    Mooie ligging centraal in de stad. Nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet op onze kamer en die van de vrienden. Temperatuur kon alleen naar omlaag met de ramen helemaal open of het laten brengen van een ventilator.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    Onze kamer lag aan de voorkant van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer lag aan de voorkant van het hotel. In het weekend kan het laat worden op de Vismarkt en was er een beetje nachtlawaai. Betere geïsoleerde ramen zou helpen. Voor de rest alles prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke locatie, topkamer, jammer van de valse bloemen. Zeer tevreden van hoe het hotel is opgebouwd. Geen gebruik gemaakt van het ontbijt en van de wellness.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Het ontbijt was heerlijk alleen € 20,-- voor dat ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was heerlijk alleen € 20,-- voor dat ontbijt vinden wij te veel als je het los moet boeken. De kamer was erg gehorig als er mensen s morgen s of s avonds vroeg weg moesten of kwamen. Waarschijnlijk een houten plafond.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Wij komen zeker terug! Ideaal voor een weekendje Mechelen..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enige minpuntje was dat we steeds iemand van het personeel moesten storen om onze fietsen uit de garage te halen... Wel super dat ze daar veilig konden staan..

    Personeel was supervriendelijk en de locatie ideaal! Tegen het water, in het centrum en vlakbij de knooppunten om te fietsen...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Aanrader voor gezellig weekendje weg, perfect voor 2 dagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Openingsuren van de publieke wellness zijn te beperkt. Mag ook toegankelijk zijn S avonds, niet enkel S morgens.

    Locatie - gezellige lobby - wellness - ruime kamer met mooie badkamer en goede douche. Klein minpuntje : publieke uren voor de wellness mogen uitbreiden naar S avonds. Lekker en verzorgd ontbijt. Mooie inrichting van het gebouw! Super ligging en leuke stad, perfect voor 2 dagen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    4,4
    Ik meen dat een verblijf in het hotel toch meestal is om te overnachten.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat er ons is tegengevallen is, dat op zondagavond aan het onthaal iemand de telefoon opnam, en hoorde dat het een vriendin was, en de dame de moeite niet deed om aan diegene die aan de telefoon was te zeggen, een ogenblikje, en eerst te luisteren naar ons probleem. Dat duurde zo ongeveer een 10 tal minuten, alvorens het gesprek werd beëindigd. Weinig respectvol !

    Ontbijt goed. Kamer oké - Minder was WC te weinig plaats om te zitten, kon gewoon niet eens de benen wat op een rustige manier zetten. Inloopdouche heel gevaarlijk, een antislipmat zou best goed zijn, en minder risicovol.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,4
    viel tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    onderhoud van kamer 111 zeer veel stof op tv en buro. badkamer vieze voegen, en zwembad slechts beperkt toegankelijk voor de hotelgasten. en zeer klein zwembad dat viel echt tegen. de website doet voorkomen of er een prachtig zwembad aanwezig is. dit zwembad was door niet meer dan twee mensen tegelijk te gebruiken.

    het ontbijt was uitstekend

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Langs de buitenkant ziet het er niet zo modern uit, maar binnen is het net het omgekeerde. Heel mooi en modern. Proper, fris en aangenaam. Goed gelegen dicht bij lekkere Tapas bar. Heel tevreden!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Gezellig uit met vriendinnen op een prima lokatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het koffieapparaat op de kamer had wel enige toelichting nodig. Een open badkamer met even open toilet oogt misschien wel heel mooi, maar is minder plezant als er gebruik van wordt gemaakt. Kamer ruilen was geen probleem overigens. Welness van 07:00 tot 12:00 in de ochtend viel tegen. Daar had ik graag gedurende de dag, begin avond gebruik van gemaakt, maar dat was niet mogelijk.

    Het ontbijt was prima, goed verzorgd, ruime keuze. De kamers waren netjes, badkamer en toilet keurig. Prima bedden. Alle kamers waren anders, ook leuk om mee te krijgen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De lift doet niet wat hij tillen en in het weekend geen vers fruit was op hoe kan dat in zo'n hotel ?

    Zeer comfortabele kamer met goede voorzieningen .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Toch heel goed mede dank zij het mooie lenteweer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne op kamer viel wat tegen, vuilnisbak bij incheck niet geledigd, stof op de bedrand, jacuzzi was niet warm...

    Ontbijt perfect, receptiepersoneel uitstekend

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,8
    ideaal verblijf in mechelen centrum
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kussens zijn veel te dik en hard waardoor een comfortabele slaaphouding erg moeilijk is. geen isolatie tussen de kamers: heel de nacht mijn snurkende buurman gehoord en de spelende kinderen in de kamer verderop

    heel vriendelijke staff en goeie locatie aan het water tussen veel horecagelegenheden en parkeermogelijkheden. luxueuze badkamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Geweldiggggggggggggg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De twee simpele stoeltjes op de kamer van een 4 sterren hotel, hadden beter leuke fauteuiltjes kunnen zijn. Er ontbreekt een hand greep in de inloop douche. Jammer dat het restaurant niet meer geopend was.

    Perfecte kamer met een geweldig bed, met regendouche en een uitgebreid ontbijt met een gebakken eitje op bestelling.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    5,4
    Had er meer van verwacht !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer geeft kil gevoel, geen gezellige sfeer en niet echt proper. Personeel te jong, begeleiding nodig bij het ontbijt, beetje chaotisch

    Bedden zijn goed en ruime kamer Badjas is een pluspunt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,9
    Ontbijt prima en heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    grote kamer maar spijtig genoeg met weinig daglicht en ramen die niet open kunnen wat de natuurlijke ventilatie niet ten goede komt. Ook minder goed geïsoleerd voor omgevingsgeluid

    Ontbijt prima en heel vriendelijk personeel. Goede ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    9,6
    top , aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    sauna gedeelte zou langer open moeten zijn, waarom kan een hotelgast die logeert de ruimte s nachts niet voor een uur of langer benutten - al dan niet tegen betaling... want wie heeft er nu tijd tussen 9 en 12 als je nog dient te ontbijten en te gaan werken?

    het interieur en de sfeer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    Prima hotel met toprestaurant
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schakelaars voor verlichting en gebruik koffiezet niet echt duidelijk

    Ruime badkamer, mooie verlichting maar bovenal ideale locatie met uitstekend restaurant

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    Comfortabel dichtbij!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We huurden 2 kamers. De koelkast op één van de kamers was niet in orde. Deze kamer werd beloond met een speelgoedmodelletje waar uitgerekend slecht twee blikjes in konden. Het aanbod van ontbijtproducten was toereikend en lekker. De personen die de eitjes bakten, hadden wel geen keukenopleiding genoten, met als gevolg dat deze niet goed waren klaargemaakt.

    Een welgelegen hotel in het centrum van Mechelen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Prima hotel, super ligging en ons verblijf hier heeft zeker bijgedragen aan een fantastisch weekend
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was maar 1 badjas aanwezig, terwijl we duidelijk met twee personen waren (zoals in de reservering stond). Verder niks mee gedaan aangezien we geen gebruik gemaakt hebben van het wellness centrum. Bij uitchecken is het verder ook niet meer ter sprake gekomen eigenlijk.

    Mooie, grote nette kamer. Er was een open haardje wat na enige hulp van de receptie een gezellige en gezien het koude weer, fijne toevoeging was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    We hebben een heerlijk weekend gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bon die we kregen op de parkeerplaats terwijl men in het hotel gezegd had dat het daar vrij parkeren was.

    Prachtige oude stad, met een hotel gebouwd in voormalige fabriekspanden, heel mooi gedaan. Het bed was zeer comfortabel en de kamer was ook prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Heel koude kamer. Na opmerking hierover kregen we wel onmiddellijk een electrische verwarmer want bleek dat oa onze kamer aangesloten is op het verwarmingscircuit van de hotel zelf en dus geen individuele verwarming. Werd niet gemeld bij inchecken. Op het ontbijt was niets aan te merken. Enkel om aan koffie te geraken is het bij drukke bezetting geen sinecure. Koffie-automaat die misschien op een stategischer plaats kan staan want het was echt wel rijvorming en tot 10 minuten wachten om aan uw koffie te geraken.

    Ontbijt was in orde. Personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Aangenaam kader, originele inrichting, combinatie van oud en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Totaal gebrek aan organisatie bij het ontbijt : te weinig tafels voor het aantal gasten ; maar 1 koffie-automaat beschikbaar waardoor je 10 minuten moest aanschuiven voor een kop koffie ; geen leiderschap of aanspreekpunt aanwezig om de problemen aan te kaarten.

    Aangenaam kader, originele inrichting, combinatie van oud en modern. Ideale ligging voor een verkenning van de stad. Vriendelijk personeel ; uitchecken mogelijk tot 12u.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    4,2
    Onaangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie bij aankomst leeg Ontbijt te druk geen plaats Matig aanbod Geen plaats aan hotel om valiezen te lossen Geen voetslurfers om naar zwembad te gaan Steriel hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    Oké maar geen wauw gevoel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was redelijk, tassen waren bij de twee ontbijten die we hebben gehad steeds op en werden er kartonnen bekers voorzien. :( Ook brood, charcuterie en confituur was op en/of werd slecht aangevuld. Jammer! Ook het restaurant was net tijdens ons verblijf gesloten wegens ouderschapsverlof van beide koks. Alle begrip maar vervanging kan toch gezocht worden of dit minstens tijdig communiceren via bvb website of per mail naar reeds geboekte klanten. Badkamer had iets meer afgesloten mogen zijn. De koelkast stond niet op.

    Het hotel was knap ingericht en kamers ordelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,3
    Het Mercure hotel was uitstekend,kamer 109 was groot en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ons vreselijk gestoord heeft ,oorzaak booking.com dat het ontbijt niet inclusief was,kamerprijs was hoog genoeg (109 euro per nacht).En de prijs voor ontbijt was 20 euro pppd!!!!!!!. Terwijl Kras reizen dezelfde aanbieding had inclusief en even duur!!!Kijk dus voordat je boekt eerst naar andere aanbieders en of het ontbijt inclusief is ! Natuurlijk contact gehad met booking.com ,maar met allerlei politiek correcte smoesje afgescheept. Tip! luister naar uw klanten en maak arrangement inclusief ontbijt dan voorkom je boze klanten! Mercure hotel zelf is verder niet tegen gevallen, behalve nog het feit dat ze niet zo attent zijn (ik was jarig )en ze hebben een geboortedatum,maar doen er niets mee dat is in andere hotels echt wel beter.

    Het Mercure hotel was uitstekend,kamer 109 was groot en schoon. Ook fijn dat er koffie en thee gezet kon worden ,het zou wel fijn zijn om een beschrijving van het apparaat neer te leggen. We hadden 2 kamers en op een kamer werkte de tv niet naar behoren,er waren zenders die stoorden.En de doucheknop was kapot (kamer 103)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Zeer aangenaam verblijf in een rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parking om de auto te parkeren is nogal duur.. In de kamer was het telkens zeer warm. Gelukkig was er airco aanwezig. In de welness was de jacuzzi zeer vuil, er waren zwarte vuile boorden te zien.

    Het ontbijt was super. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Vanwege de prijs, geen gebruik gemaakt van het ontbijt.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De service in het restaurant. Hebben er daarom ook maar een keer gegeten.

    Vanwege de prijs, geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Uitstekend hotel voor stedentrip, vooral door de centrale ligging. Knap hoe met het oude met het moderne heeft gecombineerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Het was een zonnig herfstweekend. Zalig !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Kregen andere kamer dan besteld, overboeking blijkbaar. Mijn man meet 1m92 en dan heb je graag een groot bed en zo'n kamer hadden we besteld. Dit werd niet dadelijk aan ons gemeld bij intrek kamer. Dan ben je beter eerlijk aan de receptie. Dat meisje was niet onbeleefd, absoluut niet. Dat was een minpuntje. Dat werd wel gecompenseerd met vrije toegang tot de wellness en de kamer betaald die we kregen. Extra koffiemachine ontbijtzaal drukke weekends is noodzakelijk. Dat was in rijtje staan. Badkamer vond ik de douche niet zo handelbaar qua temperatuur en vaste doucheknop in muur, ook minder.

    Hotel lag aan de gezellige Vissersmarkt met vele terrasjes. Binnenin, kunstige decoratie, top! Ontbijt was zeer lekker. Kamer :bedden, kwaliteit goed. Interieur ook mooi. Kluisje oke. Wellnessruimte mooi,net en ruim terug.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Super locatie voor een super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt aan de dure kant maar zeer verzorgd en uitgebreid

    Super mooi hotel in een oude sigarenfabriek waar heel wat mooie elementen van gebleven zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,8
    uitstekende gelegenheid om een weekend Mechelen te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren is lastig, veel volle garages in het weekend. ontbijt is prijzig met lange wachttijden voor koffie/thee

    mooie kamers, perfecte ligging, interessante styling

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Héérlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Echt een heerlijk ontbijt, ontzettend veel keus. Ruime kamers, schoon en voorzien van allerlei gemakken. Echt een fijn hotel, op een zeer fijne locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,2
    Vrij naar Stromae : Fo-ormidable !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets !

    Uitstekend hotel. Prachtig ingericht met moderne en industrieel-archeologische elementen. De welness met goedwerkende sauna en turks stoombad zijn zeker een aanrader. Top verblijf om de mooie binnenstad te verkennen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,2
    Zeer aangenaam verblijf in alle comfort.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is ideaal gelegen op een gezellig plein. Toch heb van de gezellige drukte geen lawaaihinder op je kamer. De receptionistes waren 1 voor 1 heel enthousiast en enorm vriendelijk. Dikke duim voor hen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,0
    Hier kom ik nooit meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superieur kamer is gewoon standaard kamer. Kamers waren niet schoon. Sauna alleen geopend tijdens ontbijt geopend. Klink wc deur kapot na melding gemaakt te hebben is hier niets mee gedaan. Ook melding dat het bad niet schoon was werd niks mee gedaan en een dag was zelfs de complete kamer niet gereinigd. Ventilator op badkamer was ook defect. Zeker het geld niet waard

    Personeel was zeer vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging aan de Vismarkt / in het centrum van Mechelen. Het ontbijt. Het interieur; de staat van het hotel. De industrieele accenten / historie van het pand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Geweldig, maar 40 Euro voor één ontbijt (1 persoon) is echt te veel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige minpuntje was de prijs van het ontbijt. Daarvoor werd 40 Euro gerekend. Dat is buiten proportie.

    Het personeel was erg vriendelijk en mijn verzoek om een rustige kamer werd gehonoreerd. Het ontbijt was geweldig. De kamer en de badkamer zijn lekker ruim. Het is gewoon een fijn hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Ideale ligging, in het centrum van Mechelen, dicht bij Sint-Romboutstoren enz.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad was elke dag voor ons toegankelijk van 7 uur tot 10 uur en langer niet, dat viel heel erg tegen voor ons. Tussen 7 en 10uur moet je ook nog gaan ontbijten. Na 10u00 werd er privé verhuurd en moest je betalen voor het gebruik van het zwembad, sauna enz.

    Het onthaal was super. Het ontbijt was lekker maar duur. De kamer was super en zeer proper.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    geweldig hotel , en een fijne stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de zwembadtijden en de boottocht deze was niet zo interessant als verwacht

    ontbijt was goed , de omelet werd voor je gebakken , de kamers zijn verschillend komt omdat het voormalige fabriek panden zijn geweest en de gastvrijheid was geweldig ook in restaurants waren ze erg vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Prima verblijf met wat kleine minpuntjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden een kamer waar geen enkel raam open kon. Nadat we hadden gevraagd of er misschien een andere kamer beschikbaar was, kregen we een kamer waarbij het raam wel open kon. Alleen keek dit raam op een verzamelplek van afval, lege flessen en oude spullen van het naastgelegen restaurant. De badkamer was groot, maar de wc was afgesloten met een glazen wandje, zonder deur. Vanuit de kamer zit je altijd in de kijk als je naar de wc gaat. Ook in de badkuip/douche zit enkel een klein glazen wandje, waardoor de halve badkamer blank staat als je doucht. In het hele hotel is het behoorlijk warm, niet alleen de gangen, maar ook de kamers. De airco en het licht werkt alleen als je het kaartje van je kamer in het daarvoor bestemde kastje stopt. Als je dus maar 1 kaartje hebt van de kamer, gaan de lichten en airco uit als je de deur uitstapt. Resultaat: een nog warmere kamer bij terugkomst.

    Het ontbijt was prima verzorgd. Het hotel ziet er verzorgd, netjes en schoon uit. De medewerkers zijn vriendelijk en willen meedenken. Toen we vroegen of we een kamer konden hebben waar het raam open kon, kregen we een upgrade van de vriendelijke dame. Prima bed, voldoende kussens, voldoende handdoeken in de badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf, waarschijnlijk keren we nog eens terug.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Super vriendelijk personeel, heel hulpvaardig, fijne welness geboekt! Op wandelafstand van al de winkels en restaurants. Ondanks het slechte weer, was het een heel gezellig verblijf, en keren we vast nog eens terug.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Ons verblijf in Mechelen was het goed, wij hebben ervan genoten!.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de openingsuren van het zwembad : voor de hotelgasten was het zwembad open van 07u00 tot 10u00 en meer niet. Nadien kan je het wel nog privé afhuren aan voor ons een toch hogere prijsklasse.

    Het onthaal : zeer vriendelijke mensen aan de hotelbalie. Het ontbijt : voor ons niet echt super, maar wel heel goed en lekker, we hadden er meer van verwacht. Kamer was zeer ok. Ligging is heel goed : ligt in centrum van Mechelen en op het gezelligste marktplein van Mechelen nl. de Vismarkt. Openingsuren zwembad zijn niet goed, enkele open van 07u00 tot 10u00. Nadien wordt het zwembad en de Wellness privé verhuurd, dit mag wel vermeld worden in de brochure van het hotel. Sauna en Wellness hebben we dus niet gedaan, voor ons was het te duur. Huur je een standaardkamer dan kan je alleen gaan zwemmen mits het betalen van 9 euro ongeveer per persoon. Wij vinden dat heel heel veel geld voor één keer te gaan zwemmen. Voor de rest is het een heel goed hotel, één van de betere in Mechelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    Zalig verblijf in een prachtig hotel gelegen in een sympathiek stadje: wij komen terug!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een klein ongemak ( slechts 1 sleutel beschikbaar voor de 2 geboekte kamers ( goed afspreken en onszelf niet buitensluiten). Bij problemen konden we wel terecht aan de receptie.

    De ligging van het hotel is super: op een stemmig plein, vlakbij het centrum, alle faciliteiten ook in de buurt. De kamer was ruim, alles werkte, koffiefaciliteiten....geen opmerkingen. De bediening en info was correct, beleefd en vriendelijk; Het ontbijt was overheerlijk en zeker met verse kwaliteitsproducten. De wellness hebben we bij dit verblijf niet gebruikt. Ik had het wel graag eens gezien ( maar we hebben dit uiteindelijk niet gevraagd).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Een mooie herinnering🤔👍😀
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeermogelijkheid!Jammer dat er geen samenwerking tssn hotel en de ondergrondse garage was dat de staanprijs een beetje kon beperken. Die vind ik duur voor een dag!

    Het uitgebreid top-ontbijt, verzorgde, eigentijdse kamers en de welness(eigenlijk vooral het zwembad en de jacuzzi om samen met onze kindjes te gebruiken👍) Ook de locatie was super!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Prima verblijf op een mooie en leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Daar de (mooie) sanitaire cel geheel in open verbinding staat met het slaapgedeelte en dit deel precies tegenover het raam is voel je je heel erg bekeken als de gordijnen niet dicht zijn (en het licht aan)! Heel mooi ruimtelijk effect maar toch wat ondoordacht minpuntje van de ontwerper. De kledingkast is heel laag dus niet geschikt om een (beetje lange) jas of een broek in te hangen. De saunafaciliteiten zijn alleen 's ochtends van 7-10u toegankelijk, jammer. Helaas zat er dagelijks maar 1 nieuwe koffiepad bij en 1 theepad dus jij hebt pech als de ander hetzelfde wil als jij, het is toch een kamer voor 2pers.? Het ontbijt is razend duur: 20,-/pp/dag. De receptioniste wist weinig over het OV.

    Goede heel ruime kamer met goed sanitair - kamer is mooi en praktisch vormgegeven, ruim genoeg aflegruimte, er staat een senseokoffieapparaat (van Rombouts, zonder handleiding, dus dat duurde 2 dagen voor het foutloos ging) met kopjes etc.. Genoeg stopcontacten verspreid over de kamer. En er is airco. Mooie en gezellig drukke locatie met genoeg restaurantjes, terrassen etc.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Schitterende ligging voor een bezoek aan Mechelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij wisten het natuurlijk op voorhand maar er is geen parkeergelegenheid voor de wagen. In tegenstelling met de voorschriften van Booking.com dienden wij de prijs van de kamer op voorhand te betalen.

    Mooie ruime kamers. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    4,2
    Het pand en de stad Mechelen verdient meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onze douche liep niet af we zijn 4 nachten gebleven en hebben 4 keer gemeld dat het doucheputje dicht zat en wij dit zelf niet eenvoudig konden verhelpen. Het antwoord was dat de beide heren van de technische dienst vakantie hadden en dat ze het ook niet konden verhelpen. Verder waren veel vlekken op de muur en zat een gat aan de binnenzijde van de deur. Het personeel zat ongeïnteresseerd op het terras van het restaurant waardoor we, als enigste gasten op het terras, na 15 minuten maar zelf wat te drinken zijn gaan vragen aan de receptie. Van een 4 sterren hotel mag je absoluut meer verwachten.

    De kamers waren ruim en het restaurant gedeelte zag er leuk uit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,8
    Prima hotel op een prima locatie in een stad die erg aan de weg timmery mbt toerisme.
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt verliep een beetje rommelig

    We hadden een grote kamer. Hotel ligt midden in uitgangsbuurt (geen overlast daarvan overigens) en vele restaurantjes. Winkels op loopafstand. Parkeren op loopafstand ondergronds, los van hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Is de prijs zeker waard, jammer van de mankementjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen frisse lucht omdat je het raam niet kan openen. Enkel airco maar dat is redelijk muf. Enkele mankementjes in de badkamer.

    Superbed en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,8
    Ideaal voor weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco aanwezig op de kamer, enkel verwarming. Niet ideaal tijdens een warme zomerdag. Geen ventilator in de badkamer. Slechte tweepersoonsmatras. Elke beweging voel je.

    Prachtige locatie. Alles snel en gemakkelijk bereikbaar in de stad, alsook planckendael. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed geisoleerde kamers. Zaten aan straatkant, maar geen lawaai. Mooie kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,6
    Leuke short trip in eigen land
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van ontbijt is teveel en geen mogelijkheid om enkel iets kleins te nuttigen

    De ligging midden in de stad en toch goed geslapen. Zalig bed en ruime badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Otbijt en Kamer was goed
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij openen van venster s'avonds veel lawaai tot laat in de avond, zou terug liever achteraan het hotel logeren is veel rustiger

    Otbijt en Kamer was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    Prettig hotel op goede locatie.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was de airconditioning in de kamer defect. Deze is tijdens het verblijf niet gerepareerd. Er werd slechts een ventilator op de kamer geplaatst.

    Inrichting van het hotel is modern en smaakvol. Nette ruime kamers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    10
    Prachtig verblijf in Mechelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gelegen in het centrum van Mechelen tussen allemaal gezellige restaurantjes en bars. Het hotel zelf was erg mooi ingericht, de kamers heel ruim en proper. Hoewel het hotel centraal gelegen is, hoor je vanuit de kamers helemaal niets. Het personeel was ook erg vriendelijk. Een echte aanrader!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,1
    Prima prijs-kwaliteit verhouding, maar ik heb betere hotels gezien
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamers, geen waterkoker op de kamer, als je op bed zat gleed je steeds weg, ontbijt werd niet op tijd bijgevuld, betalen voor de wellness die alleen 's morgens toegankelijk is terwijl je juist 's middags even wilt bijkomen van een dag in de stad. Kamer aan de voorkant heeft een leuk uitzicht, maar zoals de receptioniste als zei het is erg rumoerig met slapen. De terrasjes zitten vol met mensen die tot laat blijven.

    Leuke plek met leuke terrasjes en restaurants rond het hotel. Rondvaartboot voor de deur. Parkeergarage heel dichtbij. Mogelijkheid om buiten te ontbijten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,3
    Geen vier sterren waard.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst merkte de receptioniste zonder ons welkom te heten op, dat we veel te vroeg waren (rond 12 uur 's middags). In checken kon pas vanaf 3 uur 's middags. Dat leek on wat laat als je voor en weekend weg een stadje wilt gaan bekijken. Dan is de tijd immers al kort. Verder werd ons niet gewezen op toeristische hoogtepunten en was ze zeer kortaf. Na het inchecken wilden wij op het terras een lunch gebruiken. Dit was echter niet mogelijk. Het ontbijtbuffet was kwalitatief goed, maar met twee tienermeisjes was het personeel ernstig onderbezet, wat resulteerde in veel niet afgeruimde tafels en een te kort aan ingrediënten voor het ontbijt die niet op tijd werden aangevuld. De kamer was op zich groot genoeg, maar de muren zaten vol met zwarte vegen en er waren stukjes uit de muren geslagen door stoten. Die kunnen dus wel een opknapbeurt gebruiken. Het kussen was heel erg zacht waardoor wij beide na een nacht slapen last hadden van onze nek.

    De ligging is zeer goed, centraal in het stadje en midden in een uitgaanscentrum met veel terrasjes. Het ontbijtbuffet was qua aanbod en kwaliteit goed. De badkamer was groot genoeg met een mooi grote 'inloopdouche'. De schoonmaakploeg was zeer goed en in het voorbij gaan werden wij ook vriendelijk gegroet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,8
    Weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen deur aan het badkamer in ons kamer. Moet anderhalve uur wachten voor ons hoofgerecht in het Resteraunt, en krijgt ook een Mojito zonder alcohol.....

    Personeel waren vriendelijk en professioneel. Top mensen. Kamers goed, mooi en modern. Bed gezellig. Airco efficient. Wifi snel. Spa goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    De kamers en het ontbijt dik in orde!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Spijtig dat we moesten betalen voor het zwembad, daarom zijn we er ook niet in geweest. Dit stond ook niet duidelijk in de brochure.

    het ontbijt was fantastisch, heel erg van genoten. Alles was in orde.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Mechelen moet je gezien hebben en dit hotel is de perfecte uitvalsbasis, toppie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt aan de dure kant, had gerust een glaasje cava bij mogen zijn voor 20 eur per persoon, het was wel lekker en goed verzorgd.

    Locatie perfect, goed gelegen in centrum, alles te voet makkelijk bereikbaar. Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    10
    Zeer aangenaam comfortabel hotel . Bedankt !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afzuiging in de badkamer . Spiegel bleef lang beslagen . Dat is een klein min punt .

    Kamer prima in orde met praktische inloop douche. Zeer vriendelijk personeel en goede ligging aan gezellig pleintje .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,9
    Fijn hotel in fijne stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind het ontbijt wel duur. 20 euro per persoon.

    Toen wij gingen inchecken kregen wij een kamer toegewezen met een open badkamer. Nou vind ik mijn man heel lief, ook na al die jaren, maar heb ik toch liever een dichte badkamer. De receptioniste begreep dit heel goed en gaf ons een upgrade naar een andere kamer........die was supergroot! Sfeer in hotel was erg fijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    9,6
    De kamers waren heel erg netjes en het personeel was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten 's avonds was lekker, alleen een beetje duur voor wat het was... mocht iets meer of verfijnder zijn.

    De kamers waren heel erg netjes en het personeel was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Ook een enorm lekker uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    Prima verblijf in een prachtig hotel met veel service en een top locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er viel niets tegen.

    Goede keuken/restaurant. Hier heerlijk gegeten. Geweldige service en bediening. Goed ontbijt. Ruime luxe kamer (apart toilet, mooie badkamer, zitje, etc.)

    Verbleven in april 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: