Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Arménie Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Arménii

  • Princ Plaza Hotel

    Jerevan, Arménie

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Vynikajici personal,velmi ochotny a vstricny.

    • Negativní část hodnocení

      Hotel slo spatne najit.

    Hodnocení napsáno: 4. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Lenka Česká republika
  • Capital Hotel

    Jerevan, Arménie

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Příjemný personál a čistý pokoje.

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Karel Česká republika
  • Guest House Seno

    Dilijan, Arménie

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      V blízkosti historické části města Dilidžan, 100 m do hotelu je oblíbená restaurace Kchuch s výbornými jídly arménské kuchyně (pro velký zájem je v ní třeba dopředu si dělat rezervaci). Pokoj měl prostorný balkon s hezkým výhledem na město. Asi 600 m od hotelu autobusová zastávka veřejné dopravy.

    • Negativní část hodnocení

      Pokoj nešel uzamčít (pokažený zámek od balkonových dveří, chyběly klíče od vchodových dveří). Místo objednaného 2 lůžkového pokoje typu Deluxe jsme dostali 4 lůžkový pokoj s patrovou postelí, chyběla avizovaná lednice, wi-fi fungovala jen v budově kde byla recepce.

    Hodnocení napsáno: 28. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Milan Česká republika
  • Apartment on Saryan 20/1

    Jerevan, Arménie

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Bydlení apartmánového typu (zařízené v bývalé garáži), plně a nově vybavené (kuchyňská linka, nádobí ad.), s klimatizací. Velmí vstřícný majitel, bezproblémová domluva na předání klíčů i uschování zavazadel. Funkční wi-fi. V blízkém okolí ubytování jsou obchody, restaurace, kavárny. Centrum města je v docházkové vzdálenosti.

    Hodnocení napsáno: 28. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Milan Česká republika
  • Yerevan Boutique Hotel

    Jerevan, Arménie

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      příjemná snídaně , pokoj normálně vybavený, překvapivě pohodlná postel. komunikativní a vstřícný personál na všech úrovních hovořící anglicky, rusky a samozřejmě arménsky

    Hodnocení napsáno: 31. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Tomas Česká republika
  • Venezia Palazzo Hotel

    Jerevan, Arménie

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Velikost pokoje i koupelny, parkování v garáži, ochotný personál.

    • Negativní část hodnocení

      Velmi chudé a nevábné snídaně, okna přímo u skalního masivu - takže pokoj bez denního světla, dost špinavá podlaha, bazén nebyl vyhřívaný - velmi studená voda.

    Hodnocení napsáno: 11. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Lenka Česká republika
  • Armenia Hotel

    Jermuk, Arménie

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      všechno perfektně a krasne,příroda nádherná,vzduchu čistý

    • Negativní část hodnocení

      personál asi malo,ne stihli našeho pobytu na těch 3 dní uklizet pokoj,no nam to nevadilo,

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Anahit Česká republika
  • Central Hotel

    Jerevan, Arménie

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      ano

    • Negativní část hodnocení

      ceny

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    vais Česká republika
  • Sevan Writers House

    Sevan, Arménie

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Úchvatná stavba sovětské moderny, krásné výhledy z pokojů a terasy na Sevan, stejné výhledy také z hotelové restaurace. V hotelu je možné se seznámit s historií stavby. V blízkosti ubytování je veřejná pláž a restaurace. Hotel je blízko kláštera Sevanavank. Postupně probíhá renovace hotelu. Vzhledem k cenové úrovni ubytování na Sevanu je ubytování v Domu spisovatelů za příznivou cenu.

    • Negativní část hodnocení

      Krátké postele.

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Milan Česká republika
  • Guests Hostel Yerevan Armenia

    Jerevan, Arménie

    Zatím nejsou k dispozici žádná hodnocení
    • Pozitivní část hodnocení

      Absolutne nejlepsi pan hostitel a super komunita lidi s kterymi si uzijete nejenom ranni posezeni a snidani ale i vecer s vinem :) Lokalita hned v centru vedle hlavni tridy je taky velka vyhoda. P.S. Hostitel ma i restauraci kterou take vrele doporucuji

    Hodnocení napsáno: 13. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Anonym Česká republika