Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Armenien Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Armenien

  • Blue Sevan Hotel

    Sevan, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Bedre end det mest turistede på vestkysten. God mad

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var ikke meget at lave og ligger lidt isoleret.

    Anmeldt: 12. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Erik Danmark
  • Tufenkian Old Dilijan Complex

    Dilijan, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenhed - det eneste rigtige sted at bo i dilijan. Stor forskel på værelser - vælg et med balkon. Aftensmad og betjening på restaurant er helt fantastisk

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der kunne godt være aircondition

    Anmeldt: 14. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Erik Danmark
  • Hotel Nirvana

    Dilijan, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejlige hjælpsomme personale. God stemning og god mad.

    Anmeldt: 12. september 2018 Overnattede: august 2018
    Thomas Georgien
  • Lucytour Hotel

    Hermon, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden var vældig god. God behandling til trods for, at vi var de eneste gæster.

    • Den negative del af anmeldelsen

      I beskrivelsen fremgik, at der var svømmepool, sauna m.m. Der var ingen af delene.

    Anmeldt: 1. maj 2018 Overnattede: april 2018
    Hanne Danmark
  • Republica Hotel Yerevan

    Yerevan, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi bestilte værelse i sidste øjeblik via booking.com. I receptionen mødte vi Tatev, der var yderst hjælpsom med check in og kompetent mht. andre spørgsmål i løbet af vores ophold.

    Anmeldt: 31. maj 2018 Overnattede: maj 2018
    Finn Danmark
  • Apartament in the centre of Erevan

    Yerevan, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget fint i forhold til prisen. God beliggenhed og god plads.

    Anmeldt: 13. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Birgit Danmark
  • LUXE Villa in Tsaghkadzor

    Tsaghkadzor, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Der var ikke nogen aftalt morgenmad

    • Den negative del af anmeldelsen

      Flere (synlige) væskekluder. Køkkenartikler var elendige. Grilsteden kunne gøres bedre Haven var ikke passet.

    Anmeldt: 5. august 2018 Overnattede: august 2018
    Մարինե Danmark
  • Holiday Home Teghenis

    Tsaghkadzor, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Amen inch shat lav er Teghenisum

    Anmeldt: 10. september 2018 Overnattede: september 2018
    Robert Armenien
  • Mashtots Hotel

    Yerevan, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Værelset er fint med alle faciliteter, det er ikke stort og ligger i stueplan. Morgenmad er fin og armensk. En fordel er en central placering.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hotellet er svært at finde, fordi det ligger på en sidevej til en sidevej til Mashtot av. som det har taget navn efter. Navnet er misvisende. Ved hotellet skaffe en taxa.

    Anmeldt: 15. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark
  • Hrazdan Hotel

    Yerevan, Armenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejlige værelser og rent. Brugbar god morgenmad

    • Den negative del af anmeldelsen

      Fitness manglede, ude bar kan godt fået en opløftning ellers fint rundt poolen.

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: september 2018
    Anonym Færøerne