Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Bosna i Hercegovina Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Bosni i Hercegovini

  • B&B Zlatna Nit

    Bosanska Krupa, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve super sve ok

    Datum recenzije: 13. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    NURFET Austrija
  • Hotel Boutique Libris

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Za svaku pohvalu!

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Kristina Njemačka
  • River Side Visoko

    Visoko, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Cista priroda. Odmor za dusu. Gazda nagodan. Sve u svemu izvan svih ocekivanja.

    Datum recenzije: 14. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Amna Njemačka
  • Apartmani Janjic

    Banja Luka, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      sve )

    • Negativni dio recenzije

      wifi bi mogo biti bolji

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Adnan Bosna i Hercegovina
  • Hotel San Terme Laktaši

    Laktaši, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      U potpunosti sve welnes,restoran ,dobro uljudno primanje gostiju

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Nenad Hrvatska
  • Hotel Hayat Hills

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazan personal,stil unutrašnjosti.

    • Negativni dio recenzije

      Neuređenost parking mesta,i uz predhodnu rezervaciju mesta,auto je prenoćio na putu.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Robert Srbija
  • Villa Lajna

    Neum, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Veoma ljubazni i prijatni gostitelji,sve sto smo trebali imali smo kod njih.Vracamo se sigurno do godine!!!Posebna pohvala Antoneli ,koja je bila svako doba spremna da nas posluzi.hvala jos jedanput!!

    • Negativni dio recenzije

      Nije bilo nista da nam se nebih svidjelo

    Datum recenzije: 12. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    jevsjak Austrija
  • Stan na dan

    Orašje, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve u svemu dobro!

    • Negativni dio recenzije

      Nije bilo nista da bi ttebalo bas promijenit!

    Datum recenzije: 14. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Ivan Njemačka
  • Small Box of Heaven

    Račić, Bosna i Hercegovina

    Još nema recenzija
    • Pozitivni dio recenzije

      Vikendica sa prelijepim pogledom, planine, rijeka, mir i tišina. Zaista odmor za dušu.

    Datum recenzije: 14. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Adem Bosna i Hercegovina
  • Aprtments Belma

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je uredno, lijepo je. Mnogo ima mjesta, smještaj je dobar. Čisto je, prelijepo je. I Belma je mnogo simpatična osoba.

    • Negativni dio recenzije

      Jedino parking nije siguran. Auto nam je provalito prve noći.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Francuska

Hoteli u Bosni i Hercegovini koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Hotel Patria

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost na nivou. Uredne sobe, čiste. Nemam nikakve zamjerke.

    Datum recenzije: 4. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    JHLivno Bosna i Hercegovina
  • Hotel Aziza

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je na izvrsnoj lokaciji. Udaljenost od Baščaršije 2 minute hodanja (cca 200 m). Hotel je prelijep, moderno uređen. Sobe su čiste i moderne, prelijepo uređene. Pogled na grad veličanstven! Osoblje preljubazno i presrdačno. Doručak obilat. Ukupna ocjena 10/10!! Preporuka svakome tko posjećuje Sarajevo!

    Datum recenzije: 3. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Matej Hrvatska
  • Apartments Dedic

    Dubrave Gornje, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Svaka čast vlasnicima na gostoprimstvu. Sve pohvale potrudili su se da nam ugode i osjećali smo se kao dio familije. Udoban, prozračan apartman. Sređeno i čisto. Bezprijekorno. Gazda apartmana je ustao ujutro rano i odvezao nas na aerodrom a nije želio ni naplatiti. Aerodrom je u neposrednoj blizini od apartmana. Definitivno dolazimo ponovno čim nam se nova prilika ukaže.

    • Negativni dio recenzije

      Na žalost kratko je naš boravak trajao ali je smještaj bezprijekoran.

    Datum recenzije: 20. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Denisa Bosna i Hercegovina
  • Enjoy Apartments

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Vrhunski objekat na odlicnoj lokaciji, vlasnici i osoblje iznimno ljubazni.

    Datum recenzije: 18. studenog 2016. Boravak: studeni 2016.
    Bauer Bosna i Hercegovina
  • Apartment Megi

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman odličan, gospodja izuzetno ljubazna,oduševljeni smo. Preporuka svima. Vraćamo se prve prilike!!

    Datum recenzije: 30. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Martina Hrvatska
  • Little Rock Rooms

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Dobar položaj,blizina stare jezgre grada. Ljubazan i srdačan domaćin.

    Datum recenzije: 3. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Aleksandar Hrvatska

Hoteli u Bosni i Hercegovini koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Apartments Turalibegova

    Tuzla, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Oduševljena gostoprimstvom,čistoćom i lokacijom objekta. Svaka cast.. vidimo se opet!

    Datum recenzije: 30. kolovoza 2016. Boravak: kolovoz 2016.
    Sonja Hrvatska
  • Apartments Tila

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman se nalazi na odlicnoj lokaciji, u mirnom dijelu grada, a opet veoma blizu centra. Vlasnici izuzetno ljubazni i spremni za svaki dogovor. Odlican odnos cijene i pruzene usluge.

    Datum recenzije: 11. lipnja 2017. Boravak: lipanj 2017.
    dado Crna Gora
  • Apartman Matteo

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Domaćini jako dragi i ljubazni. Apartman izvrstan, jako uredan i na dobroj lokaciji. Sve pohvale. 😊

    Datum recenzije: 6. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    Marijana Hrvatska
  • Aurelia B&B

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 10
    • Pozitivni dio recenzije

      Vlasnici izuzetno ljubazni, besprijekorno čisto, prava oaza mira u samom centru Mostara.

    Datum recenzije: 1. studenog 2016. Boravak: listopad 2016.
    Lejla Bosna i Hercegovina
  • Apartment Maša

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako fin i uredan smjestaj ,sve pohvale ljubaznoj domacici .

    Datum recenzije: 14. studenog 2016. Boravak: studeni 2016.
    Lidija Hrvatska
  • Apartment Harmony

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Gostomprimstvo domacina me odusevilo. Opravdan naziv apartmana " Harmony". Preporuka svima koji zele posjetit Visegrad da borave ovdje. Idealan objekat za odmor.

    Datum recenzije: 14. studenog 2016. Boravak: studeni 2016.
    ehlimana Bosna i Hercegovina
  • As Guest House

    Konjic, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
  • Luxury Studio Yasmine

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Soba je odlicna,kao u najluksuznijim hotelima.U strogom centru grada

    • Negativni dio recenzije

      Sve bilo za 10

    Datum recenzije: 4. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Haris Bosna i Hercegovina
  • Apartments Lord

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Prostran apartmen, ljubazni domaćini i cena smeštaja

    • Negativni dio recenzije

      Jedna soba nije imala terasu.

    Datum recenzije: 20. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Dragan Srbija
  • Apartment Nina and Nino

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Domacin izuzetno ljubazan i gostopriman

    • Negativni dio recenzije

      U nasem boravku samo vremenske prilike nam nisu pogodovale:)

    Datum recenzije: 23. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Zoran Crna Gora