Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Bosnië en Herzegovina Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Bosnië en Herzegovina

  • Hotel Almira

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super mooi gelegen en verder prima in orde

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt kan beter

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Iris Nederland
  • Amicus ApartHotel

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ligging tov oud centrum mostard. Laat je auto op de perfecte parking van het hotel staan en ga met de taxi. Je bent Ongeveer 5/6 KM(=bam) kwijt, wat max 3 euro is!! Zeer netjes ontbijt en meer thee, no problem! Men spreekt zeer goed engels dus vragen stel ze en alles wordt je duidelijk uitgelegd!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Blijf in je hotelkamer van de middelste schakelaar bij de badkamer af. Lijkt verlichting maar dan douche je met echt koud water!!! Lampje aan en hebt heet water!!

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    edwin Nederland
  • Apartment Delfin

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi appartement, van alle gemakken voorzien. Emir was zeer gastvrij en vriendelijk, reageerde zeer snel op berichten. Heeft ons met zo'n in auto naar het oude gedeelte van de stad gebracht. Een super verblijf gehad

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het bed was een beetje aan de harde kant.

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Gabriel Nederland
  • Motel Kamenica

    Bihać, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      proper en ruime kamers .

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      18u Bar dicht ,geen eten meer dus... keuze was zeer beperkt kwaliteit was ondermaats, s'morgens geen personeel voor ontbijt 25 minuten moeten wachten op broodbuffet zeer beperkt beleg kaas en hesp ,en dan kregen we maar 1 snede daarna weer niemand te bespeuren ,kregen excuses voor ongemak maar daarmee heb je niet gegeten .

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Luc België
  • Villa Dian

    Neum, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      In nieuwe staat

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Stonden alleen 2 bedden. Er was geen tafeltje of stoel aanwezig

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Martin Nederland
  • Motel Cavljak

    Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi uitzicht over Sarajevo. Zeer vriendelijk personeel.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het is lang naar boven rijden. Let op of u de goede weg naar boven neemt! Bij een onverharde weg, neem dan een andere route. Kamers zien er op de foto beter uit dan de werkenlijkheid. Stond geen tv op de kamer.

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    jeffrey Nederland
  • Vip Apartment Orange

    Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Nette kammer mooie douche.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De goulash in restaurant was niet lekker. Je kunt geen bier bestellen.

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    jeffrey Nederland
  • Student Hotel Mostar

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Netjes en schoon!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt kon beter, en mist wat sfeer.

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    tiemen Nederland
  • Guest House Daris Blagaj

    Blagaj, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Nieuw huis, heel erg verzorgd, overal aan gedacht. De host maakte het ons zo gemakkelijk, vriendelijk behulpzaam. Gewoon goed!!! De omgeving met al die riviertjes is geweldig en beneden aan de straat zijn twee terrassen op het water... Wat wil je nog meer!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles was goed!

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Lidwien Nederland
  • Guest house Laguna

    Bihać, Bosnië en Herzegovina

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Superfijne en romantische houten huisje in een fantastische omgeving!

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Bosnië en Herzegovina volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Guest House Mostar Story

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Gastvrijheid, behulpzaam personeel, toplocatie zeer nabij oude centrum , ruim, privacy en goede parkeergelegenheid. Voor weinig werd zelfs de was voor ons gedaan. Het is er perfect!!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er was niets wat ons niet beviel.

    Beoordeeld op: 19 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Jeanine Nederland
  • Hotel Old Sarajevo

    Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Authentiek, subliem gelegen en uitermate vriendelijk personeel.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen enkele bemerking

    Beoordeeld op: 25 september 2017 Verbleven in september 2017
    Harry Nederland
  • Aurelia B&B

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 10
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Superaardige gastvrouw en gastheer. Zij zorgen met hun ontvangst ervoor dat je je meteen thuisvoelt. Verder is de kamer welke je ook neemt tip top. Ontbijt is onovertroffen. De oude stad en de brug zijn vlakbij. Wat wil je nog meer?

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Eigenlijk niks. Wij vonden Aurelia meteen. Het kan zijn dat sommigen wat meer moeite hebben. Bel dan even. De hulp is altijd nabij wamt je wilt het niet missen.

    Beoordeeld op: 24 september 2016 Verbleven in september 2016
    Erik Nederland
  • Hotel VIP

    Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers zijn fantastisch en de receptie is ultra vriendelijk. Uitgebreid ontbijt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Parkeren, maar in het midden van het centrum valt dat niet mee. Receptiemedewerker is meegereden naar speciale plaatsen voor hotelgasten iets verderop.

    Beoordeeld op: 5 oktober 2016 Verbleven in september 2016
    Leo Nederland
  • Apartment Tuzla Air Base

    Dubrave Gornje, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      gastheer was erg vriendelijk en behulpzaam, ik werd zelfs naar het vliegveld weggebracht, zonder extra kosten!

    Beoordeeld op: 23 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Nenad Nederland
  • Hotel Patria

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt was simpel, maar ruim voldoende. Voor 4 grote mannen was het ruim voldoende en het was lekker. Het hotel ziet er echt tip top uit!! De eigenaars (man en vrouw) zijn zeer vriendelijk en behulpzaam!! De kamers zijn groot en mooi net zoals de rest in het hotel!! Het hotel ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de bekende brug van Mostar. Een echte aanrader.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het enige minpuntje wat we hebben kunnen bedenken is dat de inpandige garage behoorlijk stijl afloopt. Hierdoor schuurde de onderkant van de bumper tegen het wegdek aan. Bij het naar boven rijden hadden we hier geen last van. Wij reden in een VW Sharan (7 zitter).

    Beoordeeld op: 19 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Hallo Nederland
  • Hotel Aziza

    Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel was super behulpzaam en vriendelijk. Mooi en nieuw hotel op prachtige locatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Helemaal niets.

    Beoordeeld op: 1 juni 2017 Verbleven in mei 2017
    Gijs Nederland
  • Hotel Stanica Ravno

    Ravno, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi gebouw, mooie kamer, vriendelijke mensrn

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets.

    Beoordeeld op: 25 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Marc Nederland
  • Hostel Golden Bridge

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Beste hostel waarin ik ooit verbleven heb! Het hostel is prima in orde en belangrijker, eigenaar Stefan probeert het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken en zorgt daarnaast voor een ongekende familiaire sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik kon er helaas maar 1 nacht blijven, maar ik wou dat het er meer waren geweest. Voor iedereen die Mostar bezoekt in de toekomst, hier moet je zijn!

    Beoordeeld op: 17 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    gs500travel Nederland
  • Enjoy Apartments

    Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Erg fijn appartement! Erg schoon, vriendelijke gastvrouw, prima locatie... ongeveer 10 min lopen naar oude centrum. Sarajevo is een mooie stad!

    Beoordeeld op: 26 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Alinda Nederland
  • Courtyard by Marriott Sarajevo

    Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      ruime kamers, zeer mooie skybar op de 7e verdieping, vriendelijk personeel

    Beoordeeld op: 10 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Björn België

Hoog beoordeelde hotels in Bosnië en Herzegovina volgens alle beoordelaars

  • Guest House Mostar Story

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Gastvrijheid, behulpzaam personeel, toplocatie zeer nabij oude centrum , ruim, privacy en goede parkeergelegenheid. Voor weinig werd zelfs de was voor ons gedaan. Het is er perfect!!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er was niets wat ons niet beviel.

    Beoordeeld op: 19 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Jeanine Nederland
  • Pansion Villa Cardak

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie, je ligt echt aan het oude stadje, super ontvangst en zeer behulpzaam.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het is moeilijk te bereiken met de auto, maar de eigenaars begeleiden u super, ze willen zelfs uw auto verder rijden. De badkamer is nogal klein maar wel in orde. Ze zouden alleen de afzuiging eens mogen poetsen.

    Beoordeeld op: 31 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Rusty België
  • Guest House City Star

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie, moderne, schone kamers! Lieve eigenaren. Op paar minuutjes lopen van centrum, handig als je met de auto bent.

    Beoordeeld op: 8 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Ellis Nederland
  • Aurelia B&B

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 10
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Superaardige gastvrouw en gastheer. Zij zorgen met hun ontvangst ervoor dat je je meteen thuisvoelt. Verder is de kamer welke je ook neemt tip top. Ontbijt is onovertroffen. De oude stad en de brug zijn vlakbij. Wat wil je nog meer?

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Eigenlijk niks. Wij vonden Aurelia meteen. Het kan zijn dat sommigen wat meer moeite hebben. Bel dan even. De hulp is altijd nabij wamt je wilt het niet missen.

    Beoordeeld op: 24 september 2016 Verbleven in september 2016
    Erik Nederland
  • Luxury Apartments Taša

    Trebinje, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wij hadden het kleinste appartement, maar je kon overal zitten: balkonnetje of buiten op het terras. Heel vriendelijke ontvangst. Ligging op 5 min lopen vanaf het historische centrum van Trebinje. Goede supermarkt vlakbij (Konzum). Zeer gastvrije ontvangst.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Moeilijk te vinden. Maar Stefan stuurt een handig kaartje via WhatsApp

    Beoordeeld op: 6 oktober 2016 Verbleven in september 2016
    Bart Nederland
  • Apartments Turalibegova

    Tuzla, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      erg aardige verhuurder! leuk ingericht en lekker groot, comfortabel van alle gemakken voorzien en mooi centraal in Tuzla.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niks!

    Beoordeeld op: 22 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    janke Nederland
  • As Guest House

    Konjic, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wij hadden geboekt zonder ontbijt. We hadden eigen keuken, slaapkamer, badkamer, terras en n reservekamer....! Alles nieuw en tip top. Bovendien zeer vriendelijke en aangename verhuurders. Enthousiast en vol ambitie. Erg bereidwillig om ons info te geven en wegwijs te maken: super!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Konjic is een bruisende stad en de kamer ligt aan de straatkant, ondanks rolluiken hoor je daar wel wat van maar we hebben toch prima geslapen.

    Beoordeeld op: 8 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Luc Verenigd Koninkrijk
  • Villa Divani

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Nieuw, schoon, mooi ingericht. Vriendelijk mensen. Trein goed beveiligd. Ik zou weer terug willen gaan.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Tulay Nederland
  • Hostel Golden Bridge

    Mostar, Bosnië en Herzegovina

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Beste hostel waarin ik ooit verbleven heb! Het hostel is prima in orde en belangrijker, eigenaar Stefan probeert het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken en zorgt daarnaast voor een ongekende familiaire sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik kon er helaas maar 1 nacht blijven, maar ik wou dat het er meer waren geweest. Voor iedereen die Mostar bezoekt in de toekomst, hier moet je zijn!

    Beoordeeld op: 17 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    gs500travel Nederland