Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Bośnia i Hercegowina Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach w Bośni i Hercegowinie

  • Villa Ruža

    Medziugorie, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Przemiły właściciel hotelu. Hotel na wysokim poziomie, czyściutko i blisko do wzgórza objawień

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Agata Polska
  • Country House Roman

    Boljanić, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,2
    • Pozytywna część opinii

      Przemili i bardzo gościnni właściciele, przestronne, czyste pokoje wyposażone we wszystko, co potrzeba, dostęp do kuchni, sprawne wi-fi, pyszne i obfite śniadanie z widokiem na okolicę, cisza i spokój. Poczęstunek rakiją gratis. ;)

    • Negatywna część opinii

      Niełatwo tu trafić, niektóre nawigacje prowadzą (dosłownie) w pole. Należy znaleźć najpierw miejscową szkołę i tam popytać miejscowych lub odszukać prowadzące do obiektu drogowskazy.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Piotr Polska
  • Guesthouse Marivo

    Jajce, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Duży przestronny pokój

    • Negatywna część opinii

      Słabo działał wentylator, wspólna kuchnia i łazienka na jednym poętrze

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Kamila Polska
  • Promenade Inn

    Sarajewo, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      Doskonałą lokalizacja, komfortowe i przestronne pokoje, duże łóżka. Dobrze wyposażona łazienka i niezwykle czysta. Śniadanie w restauracji obok . Polecam

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Tomasz Meksyk
  • Apartments Domane Nenad

    Neum, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Spędziliśmy tu 8 dni i możemy polecić to miejsce. Bardzo miła i pomocna gospodyni. Apartament duży, czysty i dobrze wyposażony. Dwie łazienki. Bardzo blisko morza z zapewnionym miejscem na brzegu dla gości apartamentu i pomostem, z którego można bezpiecznie skakać do wody. Niedaleko lokalny sklep spożywczy i restauracje, a poza tym pizza na telefon (gospodyni pomaga w zamówieniu). Dobra baza wypadowa do zwiedzenia np. Dubrownika, Mostaru, Medjugorie i Wodospadów Kravica.

    • Negatywna część opinii

      Mimo klimatyzacji w salonie oraz rolet zasłaniających okna w sypialniach, było w nich trochę za gorąco.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Tomasz Polska
  • Hotel Logavina 8

    Sarajewo, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Hotel położony bardzo blisko starówki, sąsiaduje z komisariatem policji. Ze względu na wielkość hotelu posiłki podawane są w restauracji vis a vis hotelu. Bardzo miły i pomocny personel

    • Negatywna część opinii

      Wąskie schody prowadzące na wyższe kondygnacje i parking na prywatnej posesji oddalony od hotelu o około 300 m.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Artur Polska
  • La Paloma Blanca

    Tuzla, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Miły i pomocny gospodarz. Czysty i dość duży apartament. Spokojna ulica, bardzo blisko starego miasta i aquaparku.

    • Negatywna część opinii

      Strome schody wejściowe mogą być utrudnieniem dla osób starszych i małych dzieci.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Waldemar Polska
  • Apartmani Sastavci

    Tjentište, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 8,8
    • Pozytywna część opinii

      Spaliśmy w starym budynku, daleko od drogi, w cichym górskim gospodarstwie. Gospodarze prowadzą też restaurację z bardzo smacznym jedzeniem. Piękna okolica, wspaniały widok, który tworzą wysokie górskie szczyty

    • Negatywna część opinii

      Stary budynek wymaga remontu - zwłaszcza łazienka. Śniadanie smaczne, ale bardzo ubogie - wręcz symboliczne.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Tomasz Polska
  • TSC Pansion

    Sarajewo, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 8,1
    • Pozytywna część opinii

      Śniadanie w stosunku do bardzo taniej ceny urozmaicone.

    • Negatywna część opinii

      Klimatyzacja nie działała. Pokój z widokiem na cmentarz. Podczas śniadania otwarte były drzwi graniczące hotel z auto serwisem, a w przejściu w zasadzie stał stół do jedzenia.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Justyna Polska
  • Pansion Ponte

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo mili gospodarze, blisko starego mostu, bardzo dobrze wyposażona kuchnia, otrzymaliśmy od gospodarza mapy Mostaru

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Maciej Polska

Hotele w Bośni i Hercegowinie wysoko oceniane przez Gości posługujących się językiem polskim.

  • Hotel Eden

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Doskonała lokalizacja, parking i królewskie śniadanie

    • Negatywna część opinii

      Brak wody do picia! problem z sejfem, który permanentnie nie chciał działać

    Ocena dodana: 11 września 2016 Pobyt: Wrzesień 2016
    Jarosaw Polska
  • Apartments Villa Luce

    Neum, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Czysty i nowoczesny obiekt, super prysznic, własna plaża z leżakami i parasolami - unikat w Neum. Miły prezent od właścicieli na zakończenie, za który jeszcze raz dziękujemy.

    • Negatywna część opinii

      Brak czajnika, mały parking.

    Ocena dodana: 18 września 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Agnieszka Polska
  • Hotel Villa Nadin

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      Apartament duży wygodny. Dobrze wyposażony, mila atmosfera, pomocna obsługa. Fajne miejsce w ogrodzie.

    • Negatywna część opinii

      Hałas od ulicy, malo urozmaicone sniadanie.

    Ocena dodana: 19 sierpnia 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Norka333 Polska
  • Jelena Apartment

    Doboj, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko jest nowe, czyste i w doskonałym standardzie. Dwa balkony. Winda. Dostępność sklepów, lokali. Bardzo mili właściciele.

    • Negatywna część opinii

      Rano skowytał jakiś pies

    Ocena dodana: 25 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    Tomasz Polska
  • Ciklon Apartment

    Banja Luka, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Przyjemne dwa pokoje. Jeden sypialniany na dole (4os) i ewentualna duża kanapa na pietrze. Blisko do centrum. Mozna zaparkować przed budynkiem. Blisko do centrum Banialuki. Sklep 50metrów od apartamentu. Dodatkowo cena! Polecamy

    • Negatywna część opinii

      Boiler.. zdarza się że zabraknie cieplej wody. To problem? Nie dla nas

    Ocena dodana: 28 sierpnia 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Marcin Polska
  • Sobe V&P Blagojevic

    Višegrad, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,5
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo miłe miejsce i cudowni własciciele. Polecam

    Ocena dodana: 26 sierpnia 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Monika Polska
  • Sinan Han Motel

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,4
    • Pozytywna część opinii

      Świetna lokalizacja, czysto, przyjemnie. Super taras! Szkoda że 2 pojedyncze łóżka :(

    Ocena dodana: 2 września 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    em.ka Polska
  • Little Rock Rooms

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      pokój w samym centrum czystość pokoju i łazienki możliwość zaparkowania samochodu na sąsiedniej ulicy dostęp do internetu

    Ocena dodana: 31 marca 2017 Pobyt: Marzec 2017
    Aleksandra Polska
  • Hostel Mirror

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Niezwykle miły właściciel, bardzo pomocny i życzliwy, pyszne śniadanko i wspaniała atmosfera.

    Ocena dodana: 17 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    Marcin Niemcy
  • Hotel Patria

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo czyste i komfortowe pokoje. Parking podziemny dla gości. Spędziłem tam jedną noc i nie mam żadnych zastrzeżeń.

    • Negatywna część opinii

      brak

    Ocena dodana: 4 września 2017 Pobyt: Sierpień 2017
    Dawid Polska

Hotele w Bośni i Hercegowinie wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • Pansion Villa Cardak

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Super miejsce . Bardzo sympatyczni i pomocni gospodarze.

    Ocena dodana: 17 września 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Anna Polska
  • Apartment Maša

    Trebinje, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      -Sympatyczni i pomocni gospodarze -Czyta przytulny, apartament 100% zgodny z opisem -Szybkie wifi

    Ocena dodana: 29 września 2016 Pobyt: Wrzesień 2016
    Katarzyna Polska
  • Apartment Andrić

    Višegrad, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      Dobra lokalizacja. Wprawdzie to główna ulica miasta, ale od 17:00 do 24:00 zamknięta dla ruchu (w weekendy cała dobę zamknięta). Własny parking. Bardzo pomocny właściciel.

    Ocena dodana: 4 października 2016 Pobyt: Październik 2016
    Sławomir Polska
  • Apartments Turalibegova

    Tuzla, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Apartament świetnie wyposażony. Właściciele bardzo pomocni, można ich pytać o wszystko jak często człowiek ma ochotę:) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to NAJLEPSZY apartament w Tuzli.

    Ocena dodana: 25 stycznia 2017 Pobyt: Styczeń 2017
    Agnieszka Polska
  • Hostel Golden Bridge

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Świetna rodzinna atmosfera. Można poczuć się jak w domu. Stefan we wszystkim pomoże i podpowie, opowie ciekawostki o historii miasta.

    Ocena dodana: 22 kwietnia 2017 Pobyt: Kwiecień 2017
    Jan Polska
  • Luxury Studio Yasmine

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Szybki kontakt z wlascicielem w celu odbioru kluczy , wlasciciel bardzo opiekunczy i pomocny , polecil nam restauracje w ktorej mozemy zjesc tradycyjne dania, udestepnil nam swoja piwnice zeby przechowac nasze rowery.Apartament bardzo nowoczesnie urzadzony , bardzo wygodny , wielkie wygodne łóżko,czysty i pachnacy !Mini bar w lodowce! Bardzo dobrze dziala internet.Wszystko nowe, wyposazony w suszarke i srodki czystosci , reczniki , dodatkowe koce. Polozony 5 minut od starego miasta , super lokalizacja ! W okolicy supermarket , restauracja , kawiarnia . SUPER ! Polecamy !!

    Ocena dodana: 1 maja 2017 Pobyt: Kwiecień 2017
    Paulina Polska
  • Apartments Lord

    Trebinje, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Przemiła osoba prowadząca pensjonat. Przygotowała nam wspaniałe trunki 😜 i przepyszne ciasteczka! Byliśmy bardzo miło zaskoczeni jej podejściem do klienta oraz cierpliwością i wyrozumiałościa. Zdecydowanie polecamy! Byliśmy z małym dzieckiem, warunki naprawdę świetne! 😊

    Ocena dodana: 12 lipca 2017 Pobyt: Lipiec 2017
    Smednir Polska
  • Villa Divani

    Mostar, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Obiekt bardzo nowocześnie urządzony i czysty. Położony blisko Starego Miasta. Bardzo miła i sympatyczna obsługa.

    • Negatywna część opinii

      Oznakowanie hotelu

    Ocena dodana: 21 sierpnia 2017 Pobyt: Sierpień 2017
    Grzegorz Polska
  • Apartment Ajla

    Tuzla, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo wygodne łóżka, wszystko zapewnione perfect

    • Negatywna część opinii

      Nic

    Ocena dodana: 28 sierpnia 2017 Pobyt: Sierpień 2017
    Beata Polska
  • Apartment Nina and Nino

    Sarajewo, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Duże pokoje, parking tuż przy aparatamencie, czysto, bardzo mili gospodarze.

    • Negatywna część opinii

      W łazience przydałby się prysznic zamiast wanny, w jednej sypialni brak okna.

    Ocena dodana: 7 września 2017 Pobyt: Sierpień 2017
    Marcin Polska
  • Apartments Tila

    Trebinje, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo miła właścicielka apartamentu, nowy czyściutki, bardzo wygodny apartament, położony w doskonałym miejscu, blisko do centrum pięknego miasta Ttrebinje, na miejscu parking na terenie posesji. Kolejny już bardzo udany pobyt w pięknym miejscu.

    Ocena dodana: 12 września 2017 Pobyt: Wrzesień 2017
    Andrzej Polska
  • As Guest House

    Konjic, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Apartamenty w najwyższym standardzie. Wszystko, a nawet więcej niż potrzeba podczas pobytu. Duży wybór herbat, komplet naczyń, a nawet proszek do prania i suszarka! Miejsce naprawdę godne polecenia. Jednak największym autem jest właścicielka obiektu! To wspaniała, ciepła i niezwykle pomocna kobieta, która w niezwykły sposób dba o swoich gości.

    • Negatywna część opinii

      Wad się nie doszukaliśmy. Wszystko było idealne.

    Ocena dodana: 24 września 2017 Pobyt: Wrzesień 2017
    Agata Polska
  • Apartment Center 2

    Sarajewo, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      super lokalizacja, ładne mieszkanie, mili gospodarze, polecam

    • Negatywna część opinii

      fatalna kabina prysznicowa

    Ocena dodana: 10 października 2017 Pobyt: Październik 2017
    Marcin Polska
  • Modern City Apartments

    Sarajewo, Bośnia i Hercegowina

    Średnia ocena: 10
    • Pozytywna część opinii

      Komfortowy apartament zlokalizowany w samym centrum Sarajewa - 200 m od Starego Miasta. Czysto, schludnie i nowocześnie. Bardzo mili i bardzo pomocni właściciele Kanita i Admir. Dla osób podróżujących samochodem dostępny garaż w niedalekiej odległości od apartamentu. Ocena: 10 punktów !!!

    Ocena dodana: 4 września 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Anonimowy Polska