Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Švicarska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Švicarskoj

  • Appartements Gentianes

    Veysonnaz, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Prekrasni krajolik, tišina, čistoća, opremljenost. Jako lijepo selo Veysonazz. Prekrasan grad Sion. Prekrasne staze za šetnju. Jako opuštajuće. Bazen.

    • Negativni dio recenzije

      Malo teže smo pronašli smještaj, jer nismo vidjeli oznake na karti. Kreveti na kat jako skučeni i nepraktični. Jako skupo u dućanu i restoranima.

    Datum recenzije: 19. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    jlaar Hrvatska
  • Hotel Laudinella

    St. Moritz, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Prostrana soba, uredna kupaonica s kadom, dobar izbor toplih i hladnih jela za doručak...

    • Negativni dio recenzije

      Ponekad sam morao parkirati oko 200 m od hotela. WIFI je u udaljenijoj polovici sobe jedva dostupan.

    Datum recenzije: 9. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Branimir Hrvatska
  • Hotel - Restaurant Frieden

    Kemptthal, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve ok

    • Negativni dio recenzije

      Sve je bilo ok

    Datum recenzije: 30. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Mladen Hrvatska
  • Hotel zum Spalenbrunnen

    Basel, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Izgled hotela izvana, ispred hotela izvor sa pitkom vodom, tramvaj, Stara jezgra grada, blizina SBB (zeljeznickog kolodvora ljubaznost osoblja, spremnost za pomoc, fantasticna kava, caj.

    • Negativni dio recenzije

      Ima jedna soba koja ima prekrasan pogled, ali je u njoj bucno, jer tramvaji prolaze ispod prozora. Meni osobno to nije smetala, vise volim komociju. "Tramvaji i takva buka naravno da pripadaju u takva podrucja grada, kao ptice u prirodu"

    Datum recenzije: 9. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Adem Njemačka
  • Lugano Savosa Youth Hostel

    Lugano, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako blizu centra,cca 3km. Uz rezervaciju se dobije Ticino karta za besplatni javni prijevoz i popuste na razne atrakcije i muzeje. Dorucak solidan,sir,salama,pekmez,nutela,pahuljice,kava,sok itd.

    • Negativni dio recenzije

      Bilo bi super da u sobama ima mini frizider kako bi gosti mogli ostaviti nesto hrane unutra jer inace se hrana pokvari.

    Datum recenzije: 11. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Ana Hrvatska
  • Geroldswil Swiss Quality Hotel

    Geroldswil, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Dobar krevet i čista kupanica.

    Datum recenzije: 14. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Renata Hrvatska
  • Hotel Des Alpes

    Airolo, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve nam se svidjelo. Lokacija je odlična jer smo mi nastavljali put dalje po Alpama pa nam je bilo na korak. Imaju restoran i pizzeriju u kojima je hrana odlična. Usluga odlična. Soba je bila čista kao i zajednički wc na katu. Kreveti udobni.

    • Negativni dio recenzije

      Sve nam je bilo super i nemamo primjedbi.

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Moreno Hrvatska
  • La Cantina Restaurant

    Alvaneu, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Čovjek je vrlo ugodan i susretljiv. Pricekao nas je jer smo kasnili sat vremena. Sobe uredne i čiste,kao i zajednički wc. Doručak odličan.

    • Negativni dio recenzije

      Bilo bi dobro da se objekt samo malo više i bolje označi da se lakše pronađe. Nije teško ali malo je uvučen sa glavne ceste pa se teško primjeti.

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Moreno Hrvatska
  • Hotel Posthaus Urigen

    Unterschächen, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje je bilo jako uljudno i pristupačno. Hotel se nalazi na lijepom mjestu,lako ga je pronaći. Svidjela nam se i ta stara gradnja koja je sva u drvu. Večera odlična kao i doručak.

    • Negativni dio recenzije

      Wi-fi signal se gubi i sobama. Drugo je sve bilo super.

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Moreno Hrvatska
  • Hotel City Lugano

    Lugano, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Besplatna voda iz mini bara + Nespresso kava na raspolaganju cijeli dan

    • Negativni dio recenzije

      Očekivala sam osiguran parking BEZ dodatnog plaćanja te doručak u cijeni

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Iris Hrvatska

Hoteli u Švicarskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Holiday Inn Express Zürich Airport

    Rümlang, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Veliki hotel,prostran.

    • Negativni dio recenzije

      Osoblje usporeno,nema restoran zatvorenog tipa,nego uz recepciju,pa je bučno,neintimno,loša ponuda,vrlo oskudna,preskupo.NEMA Besplatni parking za svoje goste.

    Datum recenzije: 24. studenog 2016. Boravak: listopad 2016.
    Dunja Hrvatska
  • Nash Airport Hotel

    Ženeva, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Čistoća je na visokom nivou. Svaki dan primjena posteljine, ručnika i kupaonske kozmetike. Ugodno osoblje.

    • Negativni dio recenzije

      Soba je malena.

    Datum recenzije: 13. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Robert Hrvatska
  • Novotel Zurich City West

    Zürich, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Ugodna armosfera

    • Negativni dio recenzije

      Kupaonica loša. Pomoćni krevet neudoban. Pod u sobi prljav.

    Datum recenzije: 7. svibnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Zeljko Hrvatska