Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Švicarska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Švicarskoj

  • Berger Zentrum

    Berg, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman je prostran ugodan i cist,cista petica za sve

    Datum recenzije: 14. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Martina Njemačka
  • Hotel Allegra

    Kloten, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Lijepa i velika soba,udobni kreveti.

    Datum recenzije: 19. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Margareta Hrvatska
  • Hotel Posthaus Urigen

    Unterschächen, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje je bilo jako uljudno i pristupačno. Hotel se nalazi na lijepom mjestu,lako ga je pronaći. Svidjela nam se i ta stara gradnja koja je sva u drvu. Večera odlična kao i doručak.

    • Negativni dio recenzije

      Wi-fi signal se gubi i sobama. Drugo je sve bilo super.

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Moreno Hrvatska
  • Hotel City Lugano

    Lugano, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Besplatna voda iz mini bara + Nespresso kava na raspolaganju cijeli dan

    • Negativni dio recenzije

      Očekivala sam osiguran parking BEZ dodatnog plaćanja te doručak u cijeni

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Iris Hrvatska
  • Hostel Lion Lodge Luzern

    Luzern, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 6,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlična lokacija, među najjeftinijim smještajima u gradu!

    Datum recenzije: 28. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Dalibor Hrvatska
  • Antares

    Zermatt, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Veliki izbor hrane za dorucak,kava odlicna. Mirno i tiho,bez buke i galame. Na jako dobrom mjestu,soba sa predivnim pogledom.

    • Negativni dio recenzije

      Soba za tri osobe sa dvije case za pice???? Nedostaju i kucne papuce,tepih je prljav a kupatilo sa plocicama,pa su papuce neophodne. Kupatilo bi moglo biti malo cistije,ipak je hotel sa 4 zvezde.

    Datum recenzije: 1. listopada 2018. Boravak: rujan 2018.
    Natasa Švicarska
  • Crowne Plaza Geneva

    Ženeva, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Udoban krevet, uredno, osoblje ljubazno

    Datum recenzije: 3. listopada 2018. Boravak: rujan 2018.
    Aida Hrvatska
  • Hotel Dom

    St. Gallen, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija, usluga i smještaj su bili zaista na nivou. Dodatno se nudi katra za javni prijevoz. Sve pohvale i preporuka za smještaj u Hotelu Dom. Andrea

    Datum recenzije: 7. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Andrea Hrvatska
  • Hôtel Résidence du Boulevard

    Lausanne, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlična lokacija. Udobna i čista soba. Parking u blizini hotela.

    Datum recenzije: 11. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Slađana Hrvatska
  • HITrental Allmend Comfort Apartments

    Luzern, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Pogled, polozaj, opremljenost kuhinje

    • Negativni dio recenzije

      Opremljenost kupaone - neadekvatno, rucnici trebaju biti svjetli, sofa nije adekvatna za spavanje

    Datum recenzije: 13. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Gordana Hrvatska

Hoteli u Švicarskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Holiday Inn Express Zürich Airport

    Rümlang, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Veliki hotel,prostran.

    • Negativni dio recenzije

      Osoblje usporeno,nema restoran zatvorenog tipa,nego uz recepciju,pa je bučno,neintimno,loša ponuda,vrlo oskudna,preskupo.NEMA Besplatni parking za svoje goste.

    Datum recenzije: 24. studenog 2016. Boravak: listopad 2016.
    Dunja Hrvatska
  • Nash Airport Hotel

    Ženeva, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Čistoća je na visokom nivou. Svaki dan primjena posteljine, ručnika i kupaonske kozmetike. Ugodno osoblje.

    • Negativni dio recenzije

      Soba je malena.

    Datum recenzije: 13. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Robert Hrvatska
  • Novotel Zurich City West

    Zürich, Švicarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Ugodna armosfera

    • Negativni dio recenzije

      Kupaonica loša. Pomoćni krevet neudoban. Pod u sobi prljav.

    Datum recenzije: 7. svibnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Zeljko Hrvatska