Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Kameroen Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Kameroen

  • Hotel Mansel

    Yaoundé, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      personeel was heel erg behulpzaam en vriendelijk

    Beoordeeld op: 16 maart 2018 Verbleven in februari 2018
    Cornelia Nederland
  • Hôtel Sawa

    Douala, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 6,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      ontbijt apart te betalen was goed. 24 uur bar en restaurant handig

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      oud gebouw, niet heel proper. Brandkast werkte niet en werd niet hersteld. Er viel een stuk van de zoldering tijdens mijn verblijf. Slechte locatie, niets op wandelafstand.

    Beoordeeld op: 7 april 2018 Verbleven in april 2018
    pierre België
  • ibis Douala

    Douala, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt prima

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      2 persoonskamer bleek eigenlijk 1 persoon. Collega,s kregen de korting al had ik hen aangebracht. 91 euro. Bleek 97 euro bij betalen. De shuttle moesten we oproepen. Heel vervelend

    Beoordeeld op: 20 april 2018 Verbleven in maart 2018
    Hillegonda Nederland
  • Tsaben Beach Hotel

    Limbe, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles was gewoon goed en kloppend. We hebben geweldig genoten en vonden het jammer dat we zo kort waren. We komen zeker terug!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ik kan niet echt iets bedenken. Je moet wel eigen vervoer hebben als je de omgeving wil verkennen.

    Beoordeeld op: 25 april 2018 Verbleven in maart 2018
    Nicole Nederland
  • Whitestone - Guest House

    Bamenda, Kameroen

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wij hadden beschikking over een keuken en het terras was aardig.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het feint dat er geen wifi was (wel belooft, en oplossing ook belooft maar na 7 Dagen nog niets van beide). Stroom storing heeft all mijn Electra Geroosterd en kon geen lamp, koelkast of stop contact gebruiken (hier kwam ook geen oplossing voor en personeel was zeer lax in hun bezigheid met de oplossing). Heb geen vergoeding voor defecte laptop, stroom adapter ontvangen en ook geen enkel excuus hier voor gekregen. Hadden zelfs het left on het gas in rekening te brengen, heb toen besloten naar een echt hotel te gaan waar men hun werk doet zoals het hoort!

    Beoordeeld op: 4 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    Brian Nederland
  • Les Gites de Kribi

    Kribi, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      het meest bevielond het strand en het restaurant. We hebben 's avonds heerlijk gegeten. In de hut was de aanwezigheid van de boom geweldig.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Op de site kreeg ik de indruk dat het huisje aan het strand stond, dus die weg was wel even slikken. De palm voor ons huis benam het uitzicht op de zee en ook de balustrade van het balkon was zo hoog dat je er precies tegenaan keek. De toiletpot zat los en er was geen leeslampje bij de bedden. Het licht in de kamer was te zwak om bij te lezen. Verder kan er in de badkamer wel een plankje gemaakt worden om wat toiletspullen op te zetten.

    Beoordeeld op: 10 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Kameroen volgens alle beoordelaars

  • Toundalia Résidence

    Yaoundé, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
  • Les Gites de Kribi

    Kribi, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De boukarous zijn charmant; het zwembad aangenaam, vooral als afkoeling van de hitte

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      ligging was niet aan het mooiste strand. Opdringerige niet aflatende verkopers van prullaria. Ontbijt is duur vergeleken met de andere maaltijden

    Beoordeeld op: 23 december 2016 Verbleven in december 2016
    Paul België
  • Résidence Hotelière Borel Denver

    Douala, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer behulpzaam personeel en schone appartementen!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De locatie/adresse moeilijk te vinden op internet.

    Beoordeeld op: 23 mei 2017 Verbleven in april 2017
    Chevelle Nederland
  • Eden Lodge Kribi

    Kribi, Kameroen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerkijk rustige locatie vkak bij strand. Wifi was OK. Erg aardig personeel.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Bedden beetje kort

    Beoordeeld op: 11 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Jaap Nederland