Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Colombia Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Colombia

  • Hotel Lomas 10

    Medellín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Een luxe kamer, tikje onpersoonlijk maar van alle gemakken voorzien. Uitgebreid ontbijtbuffet.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De ligging is niet ideaal: een klim vanaf de plek waar de meeste restaurants zijn.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Gert Nederland
  • República Hostel Cartagena

    Cartagena, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Gezellig hostel om mensen te leren kennen in een leuke buurt waar je goed kan stappen! Bedden waren fijn en schoon.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het personeel was niet behulpzaam en de kamer zelf + badkamer waren niet erg schoon.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Esmée Nederland
  • Hotel Colonial Villavieja

    Villavieja, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie. Zeer vriendelijke manager

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Jan Nederland
  • Bohemia Beach

    Santa Marta, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Chill plekje aan het strand Is nog maar net open, dus nog niet zo bekend

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er is niet echt iets te doen in de avond, maar je komt hier wel lekker tot rust.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Dennis Nederland
  • Ecohotel La Cabaña

    Salento, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Absolute rust, een uitstekende gastvrouw en je bent binnen 5 minuten in Salento (dat wij na 2x wel gezien hadden)

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Ruud Nederland
  • Hotel Amazon Bed And Breakfast

    Leticia, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De geweldige service. Ik had geboekt zonder optie van gratis annuleren. Doordat mijn vlucht was uitgesteld arriveerde ik 2 dagen later. Die kosten zijn niet gerekend. Ook kon ik na een jungle tour gratis gebruik maken van voorzieningen bij het wachten op de vlucht.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het personeel sprak geen engels

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Jan Nederland
  • Hotel Ozzy

    Doradal, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fijne kamer in rustig hotel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in augustus 2018
    Rene Colombia
  • The Cranky Croc Hostel

    Bogota, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Een ideale hostel om het centrum te verkennen. Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en kunnen heel wat nuttige tips geven. Wij hebben gekozen voor een 2 persoonskamer waarin we heel goed hebben geslapen. De hostel is veel groter als de buitenkant doet vermoeden en heeft leuke gezamenlijke ruimtes waar je andere backpackers zal ontmoeten! Heb je nood aan rust van al dat reizen , dan is de tv kamer zeker een aanrader ! Ook hebben ze een shuttle bus die ,je tegen betaling , naar het vliegveld kan brengen. Wij zijn zeer positief verrast tijdens ons verblijf en al de belangrijkste bezienswaardigheden zijn nabij gelegen . ( graffiti tour, Montserrat, ...)

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      /

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Peter België
  • The Dreamer Hostel - Palomino

    Palomino, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Bedden zijn extreem hard

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Nederland
  • Plaza Granada Hotel Boutique

    Medellín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie, personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Gehorig, ontbijt

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Colombia volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Los Patios Hostal Boutique

    Medellín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Erg vriendelijk personeel. Spraken goed Engels en waren erg behulpzaam. Hostel ziet er mooi en nieuw uit. Dakterras was super. Bar beneden ook gezellig en lekker eten. De locatie vonden wij perfect. Veel leuke restaurantjes vlakbij en supermarkt en metrostation ook op loopafstand.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het enige nadeel was dat het er erg gehorig was.

    Beoordeeld op: 1 juni 2017 Verbleven in mei 2017
    Lisette Nederland
  • Yolo Hostel Medellin

    Medellín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Personeel was heel aardig! Alles was schoon en nieuw.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het was een beetje ver van de metro maar de taxis in de omgeving zijn niet duur

    Beoordeeld op: 25 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Susanne Nederland
  • Casa del Pozo Azul

    Minca, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Voelt als een 2e thuis, koffie staat altijd klaar en een zeer ontspannen sfeertje!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 19 september 2017 Verbleven in september 2017
    Rick Nederland
  • Ecohotel La Cabaña

    Salento, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Niets dan lof over deze geweldige finca in Salento! We werden in alle rust ontvangen door de eigenaren Hector en Lina, 2 hartverwarmende lieve mensen. Zij hebben er tijdens ons verblijf voor gezorgd dat we ons enorm op ons gemaakt voelden. We zijn met een groepje van 6 wezen paardrijden, wat geweldig was. Ervaring hoef je niet te hebben, vertrouwen in de lieve paarden en begeleiding van Marcus was genoeg. Vanuit de Finca ook naar de Cocora vallei geweest, waar we met jeep werden afgezet. Ook een koffieboerderij gezocht. We waren er slechts 1 nachtje maar komen hier zeker terug! Het eten en drinken is zeer goed verzorgd (veel wordt op eigen finca verbouwd).

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles beviel...!!

    Beoordeeld op: 24 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Elvira Nederland
  • Casa Baloo

    Taganga, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het heeft alles. Super mooi terrein met mooie huisjes goede badkamer en een goed bed. Heel dicht bij het centrum en bij het strand. En het ontbijt is super! Maar het allerbelangrijkste, de eigenaren zijn waanzinnige leuke mensen. Heel behulpzaam maar je voelt je ook heel welkom!

    Beoordeeld op: 21 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Kim Nederland
  • Hotel Salento Plaza

    Salento, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige tuin, lekker ontbijt en enorm vriendelijk personeel dat the extra mile gaat voor de gasten.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Boven de deur is een spleet waardoor je wel wat geluid van buiten krijgt (wij zaten wel vlakbij de receptie). Verder alles top.

    Beoordeeld op: 1 augustus 2017 Verbleven in juli 2017
    Cecilia België
  • Hyatt Regency Cartagena

    Cartagena, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Luxe grote en schone kamers met een mooi uitzicht op het water. Personeel doet zijn uiterste best het helemaal naar je zin te maken. Kregen een upgrade en een late check-out. De zwembaden zijn heerlijk en tevens leuke bar met cocktails en eten. Kortom dit is alles wat je wilt als je gewoon even lekker wilt relaxen in een luxe omgeving.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Een van de zwembaden of de bars worden wel eens gesloten voor private events.

    Beoordeeld op: 22 september 2017 Verbleven in september 2017
    Joyce Nederland
  • Casa Venita Hostal Boutique

    Cartagena, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het bed ligt heerlijk! De accomodatie is nieuw, de kamers zijn ruim en de tuin ziet er heel sfeervol uit.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 4 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Marloes Colombia

Hoog beoordeelde hotels in Colombia volgens alle beoordelaars

  • Ecohotel La Cabaña

    Salento, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Niets dan lof over deze geweldige finca in Salento! We werden in alle rust ontvangen door de eigenaren Hector en Lina, 2 hartverwarmende lieve mensen. Zij hebben er tijdens ons verblijf voor gezorgd dat we ons enorm op ons gemaakt voelden. We zijn met een groepje van 6 wezen paardrijden, wat geweldig was. Ervaring hoef je niet te hebben, vertrouwen in de lieve paarden en begeleiding van Marcus was genoeg. Vanuit de Finca ook naar de Cocora vallei geweest, waar we met jeep werden afgezet. Ook een koffieboerderij gezocht. We waren er slechts 1 nachtje maar komen hier zeker terug! Het eten en drinken is zeer goed verzorgd (veel wordt op eigen finca verbouwd).

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles beviel...!!

    Beoordeeld op: 24 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Elvira Nederland
  • Casa Baloo

    Taganga, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het heeft alles. Super mooi terrein met mooie huisjes goede badkamer en een goed bed. Heel dicht bij het centrum en bij het strand. En het ontbijt is super! Maar het allerbelangrijkste, de eigenaren zijn waanzinnige leuke mensen. Heel behulpzaam maar je voelt je ook heel welkom!

    Beoordeeld op: 21 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Kim Nederland
  • Hotel Salento Plaza

    Salento, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige tuin, lekker ontbijt en enorm vriendelijk personeel dat the extra mile gaat voor de gasten.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Boven de deur is een spleet waardoor je wel wat geluid van buiten krijgt (wij zaten wel vlakbij de receptie). Verder alles top.

    Beoordeeld op: 1 augustus 2017 Verbleven in juli 2017
    Cecilia België
  • Hotel Casa Modelia

    Bogota, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Gastvrijheid , accomodatie, alles tot in de puntjes verzorgd

    Beoordeeld op: 14 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Francine Nederland
  • Patio del Mundo

    Medellín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Charmant decor.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen airconditioning. Medellin is warm. Overdag 30 Gr. En ook s''nachts warm. Met een open raam slapen is zeer lawaaierig. Dus slecht slapen. Ook door het geruzie van andere gasten die midden in de nacht opstapten. Waarschijnlijk hielden ze het ook niet uit. Er stond een ventilator in de kast, maar was niet afdoende. Verder vroegen we om 15.00 uur aan de gastvrouw om een restaurant te reserveren; Carmen. Dit was vol. Ze ging een ander restaurant voor ons reserveren. Pas toen we om 20.00 uur de deur uitgingen, vertelden ze dat dit vol was. We konden op dat tijdstip nergens anders meer terecht. Alle leuke restaurants waren vol. Op mijn vraag waarom ze dit ons niet eerder had gemeld ( we hadden dan tijdig nog wat anders kunnen reserveren) zei ze dat ze ons niet wilde storen.

    Beoordeeld op: 28 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Marianne Nederland
  • Sierra Alta Finca Boutique

    Minca, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Een geweldige accommodatie op een supermooie plek midden in de natuur! Een droomplek met fantastisch personeel. Kon niet beter!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De muggen ;-)

    Beoordeeld op: 19 mei 2017 Verbleven in april 2017
    peter Nederland
  • Hostal Familiar Jerico

    Salento, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Aardige mensen willen je overal mee helpen. Kregen zelfs thee en koffie.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Rebecca Nederland
  • Serie 1948

    Bogota, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super vriendelijke eigenaren, die je zelfs op een fietstour door de wijk meenemen om alle hotspots te laten zien! Prachtig ingerichte villa op een rustige locatie, maar toch dichtbij het centrum van Bogota. De kamers zijn super sfeervol ingericht en heel netjes!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen

    Beoordeeld op: 3 september 2017 Verbleven in augustus 2017
    Eline Nederland