Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Cypern Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller på Cypern

  • Cyprus Villages Agrotourism

    Tochni, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi boede i en meget charmerende og fin istandsat lejlighed.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi var ikke opmærksomme på at lejlighederne som hører til stedet ligger forskellige steder i den lille landsby. Det betyder bl.a at der kan være langt til morgenmads-stedet.

    Anmeldt: 19. september 2018 Overnattede: september 2018
    Finn Danmark
  • Cynthiana Beach Hotel

    Paphos City, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastik strand

    • Den negative del af anmeldelsen

      Meget stort hotel

    Anmeldt: 19. september 2018 Overnattede: september 2018
    Finn Danmark
  • Lavanta Residence

    Kyrenia, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Flotte værelser, meget rent og pænt, fin morgenmad.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Beliggenheden, der er langt til centrum. Morgenmaden først fra 08.30!

    Anmeldt: 16. september 2018 Overnattede: september 2018
    Kenneth Danmark
  • Aquamarine Luxury Residence

    Kyrenia, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejlig lejlighed og meget central.

    Anmeldt: 18. september 2018 Overnattede: september 2018
    Høstrup Danmark
  • Corfu Hotel

    Ayia Napa, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      God beliggenhed tæt på gode spisesteder og byliv. Ligger lige ved busstopsted, så man nemt kan komme til Cape Greco, vandland osv.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden var ikke særlig god. Kødet var kogt i stedet for stegt og drikkevarerne smagte ikke af noget. Jeg havde foretrukket at slippe for at betale for mad og så spise ude. Receptionisten blev meget irriteret da vi havde mistet vores wi-fi kode. Vi fik besked på at tage et billede, men min kæreste glemte det, og den lille lap papir forsvandt. Vi havde fået at vide, at vi bare kunne få en ny af en mandlig receptionist, men kvinden jeg henvendte mig til blev meget vred.

    Anmeldt: 18. september 2018 Overnattede: august 2018
    Malene Danmark
  • Sea Terra Bay Penthouse Tatlisu

    Akanthou, Cypern

    Endnu ingen anmeldelser
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt var perfekt

    Anmeldt: 19. september 2018 Overnattede: september 2018
    Alex Danmark
  • Stamatia Hotel

    Ayia Napa, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Der var ikke styr på tingene. Vi havde bestilt hotellet 4 mdr før med havudsigt. Da vi ankom, havde hotellet lejet vores værelse ud, og meddelte at vi alligevel ikke ville have fået med havudsigt. Hotellet var ikke til at forhandle med, men ville have vi skulle bo på et Sf deres andre hotel inde i byen. Længere væk fra stranden.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Virkelig dårlig planlægning fra hotellets side.

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: september 2018
    Carsten Danmark
  • Villa Elsa Mia

    Paphos City, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Sengen var behagelig fik ikke morgenmad

    • Den negative del af anmeldelsen

      At vi kun havde booket en uge, ville gerne have været der i to

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    Ellen Danmark
  • Themis Apartments

    Larnaka, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      der var ikke morgenmad med i pakken og vi var godt tilfredse med vores senge. et minus er at der kom børnefamilier og de var meget højtrøstende.

    • Den negative del af anmeldelsen

      okay tilfreds.

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    kim Danmark
  • Lazuli City Seaview Apartment 34

    Larnaka, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lejligheden er på alle måder fremragende. Den er lys og venlig og lækkert møbleret. Der forefindes alt, hvad kan kan ønske sig på stedet. Gode faciliteter generelt. Gode senge, flot møblement. Man føler sig meget hurtigt hjemme her. Værterne gør alt for at ens ophold bliver perfekt.

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    Alex Danmark

Hoteller på Cypern med gode anmeldelser

  • Petralona Apartment

    Ayios Athanasios, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk natur lige uden for døren med orkideer og endemiske fuglearter. Meget stille og roligt beliggende. Vi elskede stedet og kommer gerne igen.

    Anmeldt: 6. april 2017 Overnattede: april 2017
    Carsten Danmark
  • Stratos ArtDeco House

    Kalavasos, Cypern

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Unikt og enestående lille familiedrevet hotel i idylisk byhus mit i hyggelig, ren, velholdt og velrestaureret landsby. Værten er ekstremt venlig og imødekommende, og laver en udsøgt og helt enestående og fantastisk morgenmad. Du må ikke fravælge morgenmaden - så hellere spise mindre aftenen før. I landsbyen er også en række gode restauranter, og især Retro Taverne er helt fabelagtig god til traditionelle retter, og er helt sikkert den bedste i Kalavasos og omegn. Det må være stedet med den bedste betjening i hele Cypern. Værten gør alt for, at du får en fantastisk oplevelse.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Wi-Fi hastigheden kunne være bedre.

    Anmeldt: 2. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    Tonny Danmark