Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Německo Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Německu

Dobře hodnocené hotely v Německu s recenzemi v češtině

  • Felix Suiten im Lebendigen Haus am Zwinger

    Drážďany, Německo

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytování v centru. Nový hotel, výborná restaurace. Velice příjemný pobyt.

    Hodnocení napsáno: 15. října 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    Šárka Česká republika
  • Pension Auszeit und Landgasthaus

    Drahnsdorf, Německo

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Dvoupokojový apartmán má 2 samostatné prostorné ložnice (jedna s balkónem), jídelnu s dobře vybavenou kuchyňkou a koupelnu. Pohodlné postele. Vše nové a velmi čisté. Podlahové vytápění. Venkovní rolety (lze 100% zatemnit). V okolí klid. Parkování zdarma OK. Wifi zdarma OK v celém objektu. Do 20 minut jízdy od Tropical Islands. Pokud přijedete později (mimo sezonu po 21 hod.), tak raději předem zavolejte - nechají vám klíč od pokoje ve schránce u vchodu s PIN kódem (velmi praktické). Snídaně (8-10 hod.) se platí navíc (6 eur/osoba) a jsou dobré. Za ubytování velmi dobrý poměr ceny a kvality.

    • Negativní část hodnocení

      V krásných pokojích by mohly být nějaké skříně. V koupelně bych ocenil více háčků na pověšení čehokoli. U snídaně by se hodilo alespoň jedno teplé jídlo. Toaleta je součástí koupelny.

    Hodnocení napsáno: 30. října 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    Václav Česká republika
  • Keilhofer Appartements

    Zwiesel, Německo

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Nový, do posledního detailu vybavený apartmán, naprostá čistota, všechno funkční. Rychlý check-in, při kterém jsme obdrželi informační letáky o Zwieselu a okolí. New, to the last detail equipped apartment, extremely clean, everything functional. Fast check-in, we got also the infos and leaflets about Zwiesel and surroundings.

    Hodnocení napsáno: 31. října 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    Jan Česká republika
  • Altstadthotel Bräuwirt

    Weiden, Německo

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Večeře v minipivovaru byla výborná, jen je potřeba si včas udělat rezervaci.

    Hodnocení napsáno: 13. prosince 2016 Termínem pobytu byl prosinec 2016
    Marcela Česká republika
  • Ferienhof Radlerslust

    Großkoschen, Německo

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Moc pěkné místo, udržovaná zahrada, velká možnost vyžití jak pro rodiny s dětmi, tak i pro sport, výborné snídaně, majitelka velmi příjemná a vstřícná, ochotný personál

    Hodnocení napsáno: 18. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    Dagmar Česká republika
  • Landhaus Strangmüller

    Bad Füssing, Německo

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Přes naši kostrbatou němčinu nám pani Strangmullerova mistrovsky vysvětlila vše potřebné k pobytu i k navštěvě lázní.Byli jsme velice mile přivítani ,všude naprostá čistota ,všechny prostory úhledně upraveny,přílehlá zahrada k našemu úžasu upravena mistrovskou rukou ,sem ,by se měli přijít učit všichni,kteří chtějí provozovat penziony nebo apartmenové domy.Děkujeme za úžasnou podívanou a krásnou dovolenou manželé Chrapkovi ze Slaného.

    • Negativní část hodnocení

      Není co vytknout .

    Hodnocení napsáno: 2. května 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    stefan Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Německu

  • Landhaus Meine Auszeit

    Bodenmais, Německo

    Průměrné hodnocení: 9,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Profesionální a velmi přátelský přístup majitelů. Při check inu jsme dostali kartičku, která umožnuje zdarma, až na 3 hodiny vstup do bazénů, saun a wellness v Bodenmais, dále parkovací kartičku se kterou můžete v celém městečku parkovat a dále kartičku na cestováni vlakem a autobusem zdarma v celém bavorském lese. Ubytování velice komfortní a čisté, vše voní novotou, krásné v teplých přírodních barvách. V penzionu je možnost úschovy lyží a kol. Měli jsme krásný výhled na celý Bodenmais s terasou a možností posezení venku. Ve spodní části penzionu malá kuchyňka, kde je možnost si kdykoliv udělat kávu Nespresso, výběr z několika druhů vín, piv a nealko, stačí jen po konzumaci napsat na papírek. K tomu všemu je možné zakousnout vždy čerstvě upečené dobroty od pana majitele. Snídaně jako v pěti hvězdičkovém hotelu, výborné, čerstvé pečivo, šunky, sýry, opět vlastnoručně pečené dobroty majitelem, výborné čerstvé džusy, káva a výběr z čajů. Je zkrátka vidět, že se to dá dělat i jinak, stačí přejet za hranice a za cenu podobnou jako v ČR, nesrovnatelný servis! Majitelé Joost a Kim, můžou být příkladem pro každého! Rádi se sem budeme vracet. Děkujeme

    • Negativní část hodnocení

      Náš pobyt byl příliš krátký :)

    Hodnocení napsáno: 11. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Petr Česká republika
  • FW Lüsselfeld

    Zwiesel, Německo

    Průměrné hodnocení: 9,9
    • Pozitivní část hodnocení

      všechno fantastické! vřele doporučuju i rodinám s dětma!

    Hodnocení napsáno: 5. května 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    Jana Slovensko