Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Duitsland Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Duitsland

  • Quentin Boutique Hotel

    Berlijn, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie was goed, waterdruk in de douche, hygiënisch.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het matras was doorgezakt op sommige plekken.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    T.K. Nederland
  • Kurmittelhaus Wagner

    Willingen, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ruim schoon appartement

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Sandra Nederland
  • Hotel.Restaurant zur Marienburg

    Pünderich, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige kamers, fantastisch ontbijt en de super vriendelijkheid van de uitbaters . Hier komen we zeker terug naartoe !

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Maarten België
  • Hotel am Karlstor

    Karlsruhe, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamer (3 persoons/familie) was netjes en ruim.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De kamer lag aan de voorkant van het hotel. Er reden heel veel metro’s voorbij (iedere minuut) en dat maakte lawaai. Tevens was er geen airco op de kamer wat het erg warm maakt en het raam kon vanwege het lawaai niet open. Ontbijt was redelijk, wij waren wat later en veel dingen werden al niet meet aangevuld (ook niet bij navraag). Dat viel tegen! Wij waren op doorreis dus gelukkig maar voor 1 nachtje hier gebleven.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Merel Nederland
  • Centro Hotel Kommerz

    Keulen, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie was top en het ontbijt was super!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kamers waren voor 3 personen aan de kleine kant en geen airco. Het was meer dan 30 graden dan was airco wel fijn geweest op de kamer.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Remko Nederland
  • Privatzimmer im Grünen

    Hürth, Duitsland

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer vriendelijke gastvrouw

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Luc België
  • 1514 Boutique Hotel Freinsheim

    Freinsheim, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      douche

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      airco ontbrak

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    erik Nederland
  • Hotel Dreiländerbrücke

    Weil am Rhein, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goed hotel, eerst indruk van buiten is matig maar binnen is het ruim en prettige kamers!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen airco

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Merel Nederland
  • TRYP by Wyndham Köln City Centre

    Keulen, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      het ontbijt was heerlijk maar personeel bij het ontbijt vroeg niet of wij koffie wilden. Want koffie zou hij brengen, kwamen we later achter

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De bedden waren niet zo breed als we verwachten. Wij zijn nogal breed geschouderd dus minimaal 180 hebben we wel nodig. Dit waren bedden van 160 bij 2 meter. Vloerbeddekking en en aankleding nogal verouderd en niet zo schoon meer.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Ms. Nederland
  • ARTHOTEL Haar

    Haar, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Verder prima hotel dichtbij de snelweg.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt viel tegen, veel was op en werd niet optijd bijgevuld, er liep ook niemand rond bij het ontbijt om iets aan te vragen om bij te vullen.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Johan Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Duitsland volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Bed & Breakfast Waldhaus Rose

    Schmallenberg, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Hele fijne omgeving, prettige plek en mooie kamers. Enorme gastvrije eigenaren.

    Beoordeeld op: 25 september 2017 Verbleven in september 2017
    Maikel Nederland
  • Aaltine 2

    Bad Bentheim, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Netjes, nieuw en ruim

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het was erg warm, geen ventilator...

    Beoordeeld op: 25 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Bart Nederland
  • Landhaus Gruden

    Bad Wildbad, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gastvrijheid, vriendeijkheid en zorg in en voor alles. Zowel voor de gasten, als famileden die er niet logeerden en tóch welkom waren. 😍

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Jammer dat de dekbedden en dekbedovertrekken 100% polyester zijn. Is té warm én niet comfortabel omdat het niet ademt.

    Beoordeeld op: 21 september 2017 Verbleven in september 2017
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Duitsland volgens alle beoordelaars

  • Lorettablick

    Sonnenberg-Winnenberg, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 10
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Bijzonder gastvrij onthaal , veel informatie ontvangen mbt de omgeving. Je voelt je er echt thuis!!!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      We kunnen niets bedenken.

    Beoordeeld op: 8 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Hans Nederland
  • Dauscher Hof

    Inzell, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super mooi en groot appartement, heerlijk ontbijt, je voelt je hier direct thuis! Je wordt er in de watten gelegd. Er is zelfs een keer voor ons gekookt, het heeft een prive bioscoop, zwembad en sauna en mijn dochter mocht paardrijden. Zeker voor herhaling vatbaar.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      soms mindere Wifi

    Beoordeeld op: 23 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Monique Nederland
  • Loblocher Hof

    Neustadt an der Weinstraße, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fantastische kamer en omgeving.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Informatie zou ook in het Engels aanwezig moeten zijn. Parkeren lijkt mij lastig als alle kamers bezet zijn.

    Beoordeeld op: 25 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Wim Nederland
  • Mein Ferienhaus Wernigerode

    Wernigerode, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerlijk huis, heel erg schoon, gezellig, heel compleet. Het regende veel maar we hadden het heerlijk binnen. Perfect huis gewoon. Lekkere sauna!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dit is persoonlijk maar ik vond het beddengoed te warm, beetje synthetisch. Maar verder kan ik niets bedenken!

    Beoordeeld op: 22 maart 2017 Verbleven in februari 2017
    Jessica Nederland