Pobyty Lety Pronájem aut Aktivity Letištní taxi
  1. Hodnocení hotelů domovská stránka
  2. Dánsko hodnocení hotelů

Dánsko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Dánsku

  • CPH Studio Hotel

    Kodaň, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytování na dobrém místě, pár zastávek metrem z letiště i do centra. Kousek od hotelu je pěkná pláž, v okolí pár kaváren a obchod. V hotelu je restaurace. Z terasy v nejvyšším patře je pěkný výhled (přivstaňte si třeba na východ slunce).

    • Negativní část hodnocení

      Vybavení pokoje redukované na nezbytné minimum. Postel neuvěřitelně měkká. Snídaně je každý den stejná. Pokud se ubytujete na více dní, určitě vyzkoušejte i blízké kavárny. Skoro jistě tam dostanete lepší kafe :-).

    Hodnocení napsáno: 19. září 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Pavel Česká republika
  • Saga Hotel

    Kodaň, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      - malé, ale útulné a čisté - vynikající snídaně - příjemný personál - 200m od nádraží (cesta z/na letiště) - na okraji historického centra - dobrý poměr cena/kvalita

    Hodnocení napsáno: 7. září 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Petr Česká republika
  • Snogebæk Hotelpension

    Snogebæk, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Terasa u pokoje, samostatný vstup z areálu, výborné snídaně, vstřícný personál, parkování pro auto i kolo, klid a pohoda.

    • Negativní část hodnocení

      Bez připomínek.

    Hodnocení napsáno: 26. září 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Michal Česká republika
  • Milling Hotel Gestus

    Aalborg, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Dobrý poměr cena/výkon, prostorný a čistý pokoj, výborná snídaně, káva zdarma.

    • Negativní část hodnocení

      Špatný signál wifi v pokoji, okna vúbec netlumí hluk z ulice

    Hodnocení napsáno: 18. září 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Petr Česká republika
  • List Inn

    Brande, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      dobrá lokalita k výletům po celém poloostrově, dostupnost všeho v místě

    Hodnocení napsáno: 11. září 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Daniela Česká republika
  • Hotel Vojens

    Vojens, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 5,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Čistý, dostačující pokoj na krátký pobyt.

    • Negativní část hodnocení

      Špatná úroveň nepříjemně zapáchající koupelny, chybějící klimatizace - vedro v pokoji.

    Hodnocení napsáno: 16. září 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Petr Česká republika
  • Åmarksgård Guesthouse

    Lille Skensved, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytování blízko Kodaně - cca 30 km.

    • Negativní část hodnocení

      Nevím o ničem.

    Hodnocení napsáno: 8. září 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Alena Česká republika
  • Det Gamle Apothek ferielejligheder

    Haslev, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně neni k dispozici

    Hodnocení napsáno: 23. září 2020 Termínem pobytu byl červenec 2020
    Jaroslav Česká republika
  • Toftum Bjerge Camping & Cottages

    Humlum, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Bez snídaně.

    • Negativní část hodnocení

      Povlečení za příplatek - není v nabídce zmíněno.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2020 Termínem pobytu byl červen 2020
    Lenka Česká republika
  • Cabinn Esbjerg

    Esbjerg, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 7
    • Pozitivní část hodnocení

      vubec nic

    • Negativní část hodnocení

      spis ubytovna a ne hotel

    Hodnocení napsáno: 21. září 2020 Termínem pobytu byl srpen 2020
    Martin Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Dánsku s recenzemi v češtině

  • Steel House Copenhagen

    Kodaň, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Lokalita je geniální. A poměr cena, lokalita, kvalita je velice příjemný. Komunikace před příjezdem probíhala také skvěle.

    Hodnocení napsáno: 25. března 2019 Termínem pobytu byl březen 2019
    Pavel Česká republika
  • Svalereden Camping Cottages

    Frederikshavn, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Příjemný a vstřícný personál, čistota, klid, i když molitanové matrace, přesto pohodlné.

    Hodnocení napsáno: 31. července 2019 Termínem pobytu byl červenec 2019
    Roman Česká republika
  • Comfort Hotel Vesterbro

    Kodaň, Dánsko

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborná snídaně, skvělá lokalita blízko nádraží a ačkoliv na rušné ulici, pokoje byly tiché. Hezký a moderní design. V neděli se velmi hodil pozdní check-out, který jsme učinili až v 5 odpoledne.

    • Negativní část hodnocení

      Chyběla nám skříň na oblečení.

    Hodnocení napsáno: 8. července 2019 Termínem pobytu byl červenec 2019
    Džendys Česká republika