Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Danska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Danskoj

  • Copenhagen Plaza

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlicna lokacija Usluga Dorucak Kreveti Sve savrseno za iskoristeni novac

    • Negativni dio recenzije

      Nije za ljude koji pate od buke. Hotel je 100m od zeljeznicke Meni osobno buka ne smeta uopce al za druge...

    Datum recenzije: 3. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Denis Hrvatska
  • Danhostel Copenhagen City

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Location. Lokacija je super. Veliki dio grade može se obići pješice. Hostel je dobar, vrijednost za novac je solidan. Ponovno bi bookirala ovaj hostel.

    • Negativni dio recenzije

      -

    Datum recenzije: 4. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Martina Hrvatska
  • AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Udobnost sobe. Čistoća.

    • Negativni dio recenzije

      Pogled na drugi toranj. Razdvojeni kreveti.

    Datum recenzije: 10. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Fam Hrvatska
  • MyRoom

    Odense, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Clean

    Datum recenzije: 18. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Ismail Bosna i Hercegovina
  • Hotel Astoria

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Breakfast

    Datum recenzije: 21. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Vanja Hrvatska
  • Copenhagen Go Hotel

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7
    • Pozitivni dio recenzije

      sve mi se svidalo

    Datum recenzije: 28. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Ankica Hrvatska
  • Wakeup Copenhagen - Borgergade

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija odlična, u samom centru u blizini svih turističkih znamenitosti. Sobe su male, ali uredne i dobije se sve što vam treba za nekoliko noćenja. Osoblje je ljubazno.

    • Negativni dio recenzije

      Nedostatak ikakvog mjesta za odlaganje stvari u sobi.

    Datum recenzije: 27. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    TATJANA Hrvatska
  • Good Morning+ Copenhagen Star

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      svidio mi se položaj hotela! blizina centralne stanice!

    • Negativni dio recenzije

      jednolican dorucak!!!!

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    tarita Hrvatska
  • Cabinn Scandinavia

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve

    • Negativni dio recenzije

      Mali krevet

    Datum recenzije: 16. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • Copenhagen Island Hotel

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo jako dobro: usluga, lokacija,urednost, restoran bi trebao imati puno bolju ponudu s obzirom na kategoriju hotela.

    • Negativni dio recenzije

      Restoran

    Datum recenzije: 18. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Danskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Cabinn City

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija jako dobra,soba udobna

    • Negativni dio recenzije

      nema natkriveno mjesto za pusenje

    Datum recenzije: 23. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Sanja Hrvatska
  • Cabinn Metro

    Kopenhagen, Danska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,1
    • Pozitivni dio recenzije

      krveveti su super bolje sam spavao nego u vlastitom krevetu wi_fi EXTRA.

    • Negativni dio recenzije

      doručak, nije onako kako bi trebalo da bude puno loše hrane , NEDOSTAJE NEKI BLENDER I SVJEZE VOĆE I POVRCE.

    Datum recenzije: 18. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Anonimno Švedska