Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Dominikánská republika Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Dominikánské republice

  • Art Villa Dominicana

    Punta Cana, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Velice ochotný personál i přes jezykovou bariéru jsme se vždy domluvili, možnost půjčení auta za úplně jiné a mnohem lepší ceny než v půjčovně.

    Hodnocení napsáno: 19. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    DHracek Česká republika
  • Plaza Florida Suites

    Santo Domingo, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Lokalita nejbližší k nemocnici.

    Hodnocení napsáno: 28. června 2018 Termínem pobytu byl červen 2018
    Anonymní Dominikánská republika
  • Sharon Beach B&B

    Punta Cana, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 5,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně,ochota recepčního.

    • Negativní část hodnocení

      Všude prach, odpadky.

    Hodnocení napsáno: 24. července 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Pavel Česká republika
  • Catalonia Royal Bavaro - All Inclusive - Adults Only

    Punta Cana, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Vyjimka asi trech zaměstnanců, kteri byli ochotni a poradili.

    • Negativní část hodnocení

      Celý resort hodnotím velmi negativne a rozhodne ho nikomu nedoporucim. Nic nefunguje, karty k pokojim nefunkční, odemkli jsme vždy na 50 pokus, absolutne nemozne se dovolat na recepci z pokoje, muzete volat treba pul hodiny a kdyz vam to nahodou nekdo zvedne, prepoji vas nekam dal a stejne vam to nikdo nezvedne. Plaz a ocean strasne špinavé, pry je to jen v obdobi cerven-zari, ale vsude hniji chaluhy a cela plaz zapáchá. Kromě resortu široko daleko nic neni, tudíž jste odkázáni travit cas pouze v resortu. All inclusive se taky neda moc pochvalit, jelikoz alkohol je stoprocentně ředeny, kazdy den jsme vypily kolem 10 drinku a nic nam nebylo. CO HODNOTIM JAKO NEJVETSI KATASTROFU je, ze si hraji na urcity dresscode na vecerich ve vybraných restauracich, o čemž vas nikdo neinformuje dopredu, tzn, ze muj muz ani ja jsme si do 40 stupnoveho vedra nevzali dlouhe kalhoty. Pri check in vam nabidnou, ze maji k zapůjčení, ale ani jednou za cely pobyt 7 dni nam tvrdili, ze jsou vsechny rozpujcovane!! Jediny vecer, kdy jsme chteli veceret v teto restauraci nas chteli vyhodit, na cez jsem tam opravdu udelala scenu, ze jim platim 2.000 dolaru za jeden tyden a nikdo me nebude vyhazovat z restaurace, ve ktere chci veceret. Muzi - dlouhe kalhoty, zeny - sukne, tzn., ZE MEHO MUZE NECHALI NAVECERET POUZE, kdyz si OBLÉKL MOJI SUKNI! Naprostá katastrofa! Cely personal naprosto neprofesionální a nespolehlivý. Nikdy vice do tohoto resortu.

    Hodnocení napsáno: 1. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Petra Česká republika
  • Casa del Mar Lodge Barahona

    Santa Cruz de Barahona, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně na posezení u pokoje, prostředí areálu hotelu, výhled na moře. Vhodne pro chvilkove nicnedelání u bazénu.

    • Negativní část hodnocení

      Málo možností mimo areál hotelu v pěší vzdálenosti. V okolí není možnost půjčení auta, ale pokud auto mate, tak možností výletů je plno. Pomalejsí obsluha a trochu dražší restaurace. Nelze platit kartou.

    Hodnocení napsáno: 26. června 2018 Termínem pobytu byl červen 2018
    Martin Česká republika
  • Lodging House Beach Punta Cana

    Punta Cana, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 7,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Dobrý personál, dobrá cena, 3min na pláž

    • Negativní část hodnocení

      Sprcha byla diravá

    Hodnocení napsáno: 4. července 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Martin Česká republika
  • 21 Palms

    Las Galeras, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Užili jsme si zde nádhernou dovolenou,bez davů turistů.Ubytování je blízko pláže.Krásné čisté prostředí a velmi vstřícný personál, hostitel Francesco byl super,velmi přátelský a se vším nápomocný. Ubytování je v poměru cena/výkon skvělé.Je zde dost míst, které se dají navštívit, pokud se člověk nechce válet každý den na pláži.Můžeme doporučit a doufáme, že se sem ještě nekdy vrátíme. ☺ Eva a Erik

    Hodnocení napsáno: 11. července 2018 Termínem pobytu byl červen 2018
    Eva Česká republika
  • Sunscape Bavaro Beach Punta Cana

    Punta Cana, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Resort je pekny

    • Negativní část hodnocení

      Jidlo bylo spatne Servis pomaly

    Hodnocení napsáno: 22. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Marketa Německo
  • Secrets Royal Beach Punta Cana - Adults Only

    Punta Cana, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Byla jsem zde již 4x a opět naprostá spokojenost.

    Hodnocení napsáno: 28. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Marketa Německo
  • Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool

    Punta Cana, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Čistota hotelu, příjemný personál

    Hodnocení napsáno: 18. července 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Dominikánské republice

  • Ultravioleta Boutique Residences

    Cabarete, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Styl, personál, přístup managementu, speciálně Mr. Vidal a Adrian Ramirez.

    Hodnocení napsáno: 20. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Jana Česká republika
  • Hotel Villa Colonial

    Santo Domingo, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Klidný hotel v historickém centru Santo Dominga. Hotel je postaven v původní koloniální budově, která mu propůjčuje osobitou atmosféru, kterou hotelový personál umocňuje vkusně zvolenou hudbou, světlem a svíčkami. Pokoj jsou čisté, útulné a vkusně, hotelový personál je ochotný, vždy s úsměvem splní vaše přání či vyřeší problém. Snídaně je bohatá obvykle je to jen na vás na co máte v dané ráno chuť. Bazén je sice malý, plavat v něm budete jen stěží, ale voda je čistá a příjemně osvěžil v parních dnech. Katedrála a srdce historického centra je asi 7 minut chůze, pobřeží a moře necelé 2 minuty, velký obchodní dům je asi 5 minut chůze tak jako i další restaurace či bary. Hned na rohu naproti hotelu najdete příjemnou kavárnu, kde si určitě dejte jejich sendvič se šunkou a sýrem, podávají ho s výtečnou dižonskou omáčkou. Velký benefitem je, že personál mluví anglicky, francouzsky a španělsky, a tudíž pokud budete chtít radu či pomoc, nemusíte se bát jazykové bariéry.

    • Negativní část hodnocení

      Pro ty co přijedou vlastním automobilem bude problém absence parkovacích míst.

    Hodnocení napsáno: 26. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    Little Česká republika