Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Ekvádor Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Ekvádoru

  • Discovery Quito

    Quito, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Cena je nizka. Hostel je klidny.

    • Negativní část hodnocení

      Chybi vnitrni spolecny prostor. Mala snidane.

    Hodnocení napsáno: 17. dubna 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Petra Česká republika
  • Hostal El Vagabundo

    Quito, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Umístění a čistota.

    • Negativní část hodnocení

      Teplá voda tekla na vyžádání.

    Hodnocení napsáno: 15. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Zděnek Česká republika
  • Le Parc Hotel, Beyond Stars

    Quito, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Design

    • Negativní část hodnocení

      Strasny hluk z ulice

    Hodnocení napsáno: 17. května 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Daniel Česká republika
  • Chester´s B&B

    Tababela, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Je to kousek od letiště, parkování v areálu, příjemní a ochotní majitelé.

    • Negativní část hodnocení

      Cena transferu s ohledem na vzdálenost je 10 USD, což je hodně a je to jako cena taxi. Bus do centra, což je mnohokrát dále, je 2 USD. Je tam trochu líný kuchař. Přestože jsem se s ním večer domlouval, aby snídaně byla brzy, nepřišel a na letiště jsem musel s prázdným žaludkem.

    Hodnocení napsáno: 18. dubna 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jaroslav Česká republika
  • Hostal El Paraiso

    Puerto Ayora, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Ochotný personál, blízkost centra

    Hodnocení napsáno: 22. dubna 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jaroslav Česká republika
  • Hostal L'Auberge Inn

    Quito, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Kvalitní ubytování v perfektní lokalitě, z postele výhled na město, suprová snídaně, přijatelná cena

    • Negativní část hodnocení

      -

    Hodnocení napsáno: 13. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Ivana Česká republika
  • Balcon del Cielo

    Baños, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Kvalitní ubytování ve zcela novém pokoji, vše čisté, nové, perfektní lokalita v blízkosti autobusového nádraží, a při tom u řeky. Snídaně 1. den nejlepší, pak postupně menší a menší porce. Vynikající ještě teplé pečivo.

    • Negativní část hodnocení

      Slabá Wi-fi - na pokoji signál 0

    Hodnocení napsáno: 13. srpna 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Ivana Česká republika
  • Latacunga Hostel

    Latacunga, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Vhodné pouze na přespání - svůj účel to splnilo. Snídaně i večeřel dobrá.

    • Negativní část hodnocení

      Pokoje nejsou nijak útulné, nejsem si jistá výměnou ložního prádla. Ale dalo se to zvládnout.

    Hodnocení napsáno: 13. srpna 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Ivana Česká republika
  • Hotel Israel - Lago Agrio

    Nueva Loja, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Prostorný klimatizovaný pokoj v dobré lokalitě, příjemný personál, silná Wi-Fi.

    • Negativní část hodnocení

      -

    Hodnocení napsáno: 13. srpna 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Ivana Česká republika
  • Maremonti Bed & Breakfast

    Puerto López, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytování přijatelné, nikoliv nadstandardní, vybavení s hodně velkou "patinou", ale funkční, snídaně dobrá. Personál velmi příjemný, anglicky mluvící.

    • Negativní část hodnocení

      1. noc komáři v pokoji, nebyla moskytiéra, museli jsme použít repelent i na noc

    Hodnocení napsáno: 13. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Ivana Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Ekvádoru

  • Casa 1881

    Riobamba, Ekvádor

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Čistý, dobře vedený hotel v blízkosti historického centra. Vztřícný personál. Výborná snídaně.

    • Negativní část hodnocení

      Nic.

    Hodnocení napsáno: 29. listopadu 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Michal Česká republika