Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Egypt Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Egyptě

  • Apartments at Al Dahar Area

    Hurghada, Egypt

    Průměrné hodnocení: 7,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Snad jen možnost kouření.

    • Negativní část hodnocení

      Vše špinavé, bez toaletního papíru, povlečení nebylo vůbec k dispozici. Platila jsem o 22 euro více než bylo domluveno.. Lokalita působí jako v romskem ghettu. Nedoporučuji...

    Hodnocení napsáno: 30. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Petra Česká republika
  • Silver Beach El Quseir

    Quseir, Egypt

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Průvodce přes potápění nám udělal skvělé výlety. Všude jsme měli na naše poměry dobré ceny. Vlídnost personálu byla velmi příjemná. Všude bylo bezpečno a anglicky jsme se domluvili všude.

    • Negativní část hodnocení

      Nepoužitelné připojení k internetu,tv nejela, hotel je hodinu vzdálen od letiště Marsa Alam, takže nás hned na letišti stáhl taxikář o 50 USD, protože to byl jediný možný odvoz na hotel.

    Hodnocení napsáno: 29. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Adrian Česká republika
  • Lotus Bay Resort

    Hurghada, Egypt

    Průměrné hodnocení: 7,5
    • Pozitivní část hodnocení

      nově opravené bazény, skvělý personál, jídlo. skvělá relaxová dovolená

    • Negativní část hodnocení

      nenašla jsem nic, co by se mi nelíbilo

    Hodnocení napsáno: 29. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Leona Česká republika
  • Sierra Sharm El Sheikh

    Sharm El Sheikh, Egypt

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Resort is nice,comfortable and high quality ! All-inclusive is perfect choice ! S dětmi jsme byli maximálně spokojeni a skvělá volba jako vždy. Opět se vrátíme ! Poměr cena a kvalita řadí tento resort na špičku Sharm El-Sheikh. Privátní pláž s moly a korály je úžasným zážitkem pro děti,ale i pro dospělého. Soho Square ideál odpočinek na večer a fontána s hudbou skvělý relax,večer si ještě i s dětmi zabruslit je příjemná zábava. Vážně doporučuji !

    Hodnocení napsáno: 4. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Pavel Česká republika
  • Arabia Azur Resort

    Hurghada, Egypt

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Velký výběr ze společensko-sportovních aktivit. Slušný výběr jídel.

    • Negativní část hodnocení

      Snad jen hřiště na volejbal mohlo být buď vysypané jemným pískem nebo lépe srovnáno.

    Hodnocení napsáno: 10. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Václav Česká republika
  • Club Reef Village

    Sharm El Sheikh, Egypt

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Super personál. Výborná kuchyně. Pěkný areál

    • Negativní část hodnocení

      Starší zařízení pokojů.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Pavel Izrael
  • Giftun Azur Resort

    Hurghada, Egypt

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Milý personál ve všech prostorách areálu, zábavní a přátelští animátoři, každý večer nějaký zajímavý program, vynikající jídlo - pestrý výběr a dostatek všeho po celou dobu včetně nápojů, na pokojích možnost uvařit si čaj nebo kávu plus každý den balená voda, pohodlná postel, v koupelně je k dispozici fén. Venkovní bazén pro plavce je pěkný, velký, dá se v něm pohodlně plavat nebo sedět u baru, další dva nízké bazény pro děti. Možnost mnoha sportovních aktivit, pláž je široká s dostatkem lehátek. Obědy i nápoje jsou ve venkovní restauraci u pláže, není třeba chodit daleko od vody.

    • Negativní část hodnocení

      Wifi nebyla stabilní, někdy nefungovala, ale to mně zas tak nevadilo.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jitka Česká republika
  • Tropitel Dahab Oasis

    Dahab, Egypt

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Usměvavý personál, domácí atmosféra, jednoznačně umístění hotelu mezi hory a moře, velikost hotelu (malý, vše je v dosahu). Jídlo dobré, vždy jsem si vybrala.

    • Negativní část hodnocení

      Vše OK, snad jen trochu větší hrníčky na ranní čaj

    Hodnocení napsáno: 25. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Blanka Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Egyptě s recenzemi v češtině

  • Golden Rose Hotel

    Hurghada, Egypt

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Docela pohodlná postel

    • Negativní část hodnocení

      Podprůměrná snídaně a večeře, arogantní a nevšímavý personál. Hosté kouří v době snídaní na baru a personál se s nimi vybavuje.

    Hodnocení napsáno: 23. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Tommy Česká republika