Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Španjolska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Španjolskoj

  • AC Hotel Madrid Feria

    Madrid, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje hotela i njihova susretljivost.

    • Negativni dio recenzije

      Udaljenost od grada

    Datum recenzije: 2. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Sajonara Hrvatska
  • L&H Plaza Santa Ana

    Madrid, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Položaj u gradu, uredan i čist apartman.

    • Negativni dio recenzije

      Niski strop na galeriji.

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Bobubo Hrvatska
  • Beverly Park

    Playa del Ingles, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve drugo supet

    • Negativni dio recenzije

      Madraci su loši ,posebno pomocni lezaj..

    Datum recenzije: 5. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Kristijan Njemačka
  • Parador de Siguenza

    Sigüenza, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Patio

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Sajonara Hrvatska
  • Hola Hostal Eixample

    Barcelona, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Definitivno najbolji dio su dečki s recepcije, srdačni, uvijek voljni pomoći. Ljudi koji čiste također su marljivi, a i kuhara treba pohvaliti. Sobe su ok, iako za moj ukus malo prehladno (pretjeruje se s klimom), doručak u redu ali jednoličan, kupaonice i WC solidno, lokacija super.

    • Negativni dio recenzije

      Madraci za spavanje (istrošeni, kvrgavi), sokovi kod doručka

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Deni Hrvatska
  • Hostal Bearan

    Pamplona, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Hostel je u samom centru starog grada, idealno za pješaka!

    • Negativni dio recenzije

      Izrazito bučno noću, soba s pogledom na ulicu!

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Sunčica Hrvatska
  • Alquimista I

    Toledo, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija izvrsna

    • Negativni dio recenzije

      Parking nije bio bespletan iako je prilikom rezervacije receno daje besplstan.to ke neprofesionalno

    Datum recenzije: 3. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    mladen Hrvatska
  • B&B Zaldu

    Estella, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Vrlo susretljiv domacin, besplatno nas je vozio do pansiona...objekt nije na caminu

    • Negativni dio recenzije

      Lokacija objekta- nije na Caminu de Santiago...

    Datum recenzije: 4. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Sunčica Hrvatska
  • La Pata de Oca

    Torres del Río, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlicna lokacija, usluzno osoblje!

    Datum recenzije: 4. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Sunčica Hrvatska
  • Apartamentos Green Line Bon Sol

    Playa d'en Bossa, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 7
    • Pozitivni dio recenzije

      Super lokacija a mirno za spavanje. Bazen super, lift takodjer i apartman je cool sa svim potrebnim sadržajima .

    Datum recenzije: 2. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Španjolskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Kn Aparthotel Panorámica

    Adeje, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      ljubaznost osoblja

    • Negativni dio recenzije

      moglo bi biti vise čišče u apartmanu

    Datum recenzije: 8. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Denis Hrvatska
  • Eurostars Rey Don Jaime

    Valencia, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
  • Travelodge Barcelona Poblenou

    Barcelona, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina objekta plaži....

    • Negativni dio recenzije

      Wifi nije besplatan u sobama ako se hotel rezervira preko Booking.com, jedino ako se rezervira preko njihove web stranice.

    Datum recenzije: 5. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Tia Hrvatska
  • Silken Puerta Valencia

    Valencia, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Udobnost kreveta odlucna

    • Negativni dio recenzije

      Osoblje bi trebalo pricati njemacki. Minimum pozeljeti dobrodoslicu i na kraju pozeljeti sretan put 😀

    Datum recenzije: 6. lipnja 2017. Boravak: lipanj 2017.
    Mihriba Švicarska
  • Axor Feria

    Madrid, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
  • Eurostars Grand Marina Hotel GL

    Barcelona, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Soba je izuzetno cista! Lokacija je fenomenalna.

    • Negativni dio recenzije

      Poboljsati spa. Za 5* je izuzetno mali spa centar.

    Datum recenzije: 15. lipnja 2017. Boravak: lipanj 2017.
    Milos Crna Gora
  • Catalonia Atenas

    Barcelona, Španjolska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Dorucak je bio odlican. Hotel je veoma blizu metroa i autobusne stanice. Pogled s krova fantastican.

    • Negativni dio recenzije

      Jako mala soba s obzirom na cijenu. Mana je sto donji bazen u spa centru nije ukljucen u ponudu jer bi trebao biti dostupan svima kao i onaj na krovu.

    Datum recenzije: 20. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    Anonimno Hrvatska