Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Spanje Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Spanje

  • San Gil

    Sevilla, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Douchekop was kapot. Dezelfde dag gemaakt. Leuke locatie. Dichtbij plein Alameda. Huur een fiets, dan ben je overal zo. Maar het is ook allemaal te lopen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets, het is zoals op de foto's.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Leny Nederland
  • Hotel Ilunion Mérida Palace

    Merida, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtig hotel in historisch pand met veel zorg en vakmanschap ingericht; mooie,grote kamer Prima personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het zwembad is een bak waar drie mensen in kunnen staan maar niet zwemmen ; bovendien wordt het ongelooflijk warm op het dak De kamers (bij binnenkomst aan linkerzijde van het hotel ) liggen aan een steeg waar het tot diep in de nacht erg lawaaiig is door schreeuwende en dronken mensen. Uiteraard een zaak van de openbare orde maar de handhavers slapen kennelijk wel ‘s nachts.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Doekes Nederland
  • Hotel Jerez & Spa

    Jerez de la Frontera, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede airco en mooi zwembad. Vriendelijke bediening.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Erg achterhaald allemaal, vergane glorie. Kort en krap bed. Douchekraan viel zowat van de muur. Stoeltje bij het buro (Ikea ziet er nog beter uit) kon net blijven staan van de ouderdom. Ontbijt was karig en niet gericht op Europeanen.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Hellen Nederland
  • Andante Hotel

    Barcelona, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      het zwembadje

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      inrichting was erg kaal en sober

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Marco Nederland
  • Hotel Real Colegiata San Isidoro

    León, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles was uitstekend

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    hilde België
  • Casa Mimi

    Gérgal, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De vriendelijke en hartelijke ontvangst van Priscille en Ben. Ben had ons zien aankomen en stond ons op te wachten, maakte ons direct duidelijk waar en hoe we het gemakkelijkst konden parkeren. De zuiverheid en de hygiëne van de ruime kamer, bad -en eetkamer. Groot terras aan de slaapkamer.De mooie ligging van de B&B in een héél mooie en rustige omgeving. Het lekkere en heel mooi oogstrelend avondeten. Toen we de volgende dag van een wandeling terugkwamen zorgde Ben voor een kleine lunch. Het smaakte heerlijk. Dorst hoefde je ook niet te lijden. Heel goed en vriendschappelijk contact met de eigenaars.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt had iets ruimer mogen zijn.

    Beoordeeld op: 25 september 2018 Verbleven in september 2018
    Rosa België
  • Hotel Acta Madfor

    Madrid, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      ontbijt ok/ vlakbij metrostation principe pio / beveiligde, betalende garage / vriendelijk personeel - receptie-ontbijt

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      geen opmerkingen

    Beoordeeld op: 25 september 2018 Verbleven in september 2018
    Etienne België
  • Charming Jacinto Benavente

    Madrid, Spanje

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De centrale locatie Moderne inrichting

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Om uit te checken moesten we gewoon de sleutels achterlaten zonder dat iemand langskwam. Daarna kregen we een mail dat er iets zou beschadigd zijn aan de douche en er 40 euro van de waarborg zou gehouden worden. We waren er zeker van dat er niets kapot was. We vroegen meer uitleg en het enige wat we kregen was een vage foto zonder verdere uitleg. Zeer jammer dat mensen zomaar beschuldigd worden om geld te kunnen achterhouden.

    Beoordeeld op: 25 september 2018 Verbleven in september 2018
    Larissa België
  • Ayre Hotel Córdoba

    Córdoba, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige ligging, mooie wijk, heerlijke kamer, super ontbijt en heel aardig personeel! Top!!

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Nederland
  • Apartamentos Sevilla Palace

    Sevilla, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie ruime kamer

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen mogelijkheid om buiten te zitten en geen parkeergelegenheid

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Spanje volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Apartamentos Lonja Valencia

    Valencia, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie is top

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Badkamer is erg klein. De geur in de slaapkamer.

    Beoordeeld op: 25 mei 2017 Verbleven in april 2017
    Ilja Nederland
  • La Posada del Torcal

    Villanueva de la Concepción, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      We hebben echt genoten in dit sfeervolle hotel. Mooie, rustige locatie, mooie vergezichten, een romantische kamer met een heerlijk bed. Wij hadden de franse kamer Cezanne met een fijn terras. Alles is met veel zorg en aandacht ingericht. Zo ook de tuin en het zwembad. Restaurant/ bar ook echt mooi, alleen jammer voor de gasten dat er maar 3 keer per week de mogelijkheid bestaat om te dineren. We hebben er 1 keer gegeten en het was echt lekker. Het ontbijt was ook erg goed. Kortom een heerlijke, rustige, prachtige plek om zeker een keer terug te gaan.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat je er niet iedere avond kunt eten. Verder niets.

    Beoordeeld op: 30 september 2017
    Marion Nederland
  • Palacio de Rojas

    Valencia, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Dat het midden in het centrum was. Extra's, zoals fiets huren 12 euro per dag, 1,5 liter fles water, sinaasappels, brood, melk, cake en koekjes. Parkeren voor 15 euro per dag.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Vloer was niet schoon. Bank zaten vlekken op. Fietsstuur konden ze helaas niet verstellen. Dus je had een beetje een mountainbike houding.

    Beoordeeld op: 13 september 2017 Verbleven in september 2017
    askalu Nederland
  • Palacio Salvetti Suites

    Alicante, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige locatie in het midden van het centrum. Zeer Stijlvol en luxe uitgevoerd appartement voorzien van alle conform. Geweldig leuk personeel zeker Jesus die alles er aan deed om het ons naar de zin te maken en te begeleiden. Mooie en in de prijs inbegrepen parkeer faciliteit, ECHT EEN TOPPER.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Enige miscommunicatie waar de sleutel te halen maar dat was snel verholpen

    Beoordeeld op: 26 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Cornelis Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Spanje volgens alle beoordelaars

  • Apartamentos Lonja Valencia

    Valencia, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie is top

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Badkamer is erg klein. De geur in de slaapkamer.

    Beoordeeld op: 25 mei 2017 Verbleven in april 2017
    Ilja Nederland
  • Coqueto apartamento zona Alameda

    Sevilla, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ligging is centraal. Genoeg te zien en te doen in de buurt.

    Beoordeeld op: 2 april 2017 Verbleven in april 2017
    christy Nederland
  • Heredad Beragu Hotel- Adults Only

    Gallipienzo, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Verrassend mooie omgeving en prachtige renovatie van het gebouw. Alles tot in de puntjes afgewerkt! Eigenaars doen dit met veel passie.

    Beoordeeld op: 14 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    PETER België
  • Bolboreta Suites Boutique Apartments

    Santiago de Compostela, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima appartement met een ruim balkon met uitzicht op de kathedraal. Fijne en persoonlijke ontvangst. En je loopt zo de oude stad in.

    Beoordeeld op: 23 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Henk Nederland
  • Apartamento Turístico Casa Museo

    Merida, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi groot appartement midden in de stad met prive garage. Alles op loop afstand. Prima uitleg over de locatie van de eigenaar. Ontbijt was geregeld.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks

    Beoordeeld op: 28 november 2016 Verbleven in november 2016
    Eddy Nederland
  • Izal Landetxea

    Bergara, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wat een topaccommodatie. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Het ziet er allemaal mooi uit en is tot in de details uitgevoerd. De kamer / appartement is erg mooi met terras, fijne bedden en erg mooie ruime badkamer. Het ontbijt was uitstekend. De ontbijtruimte is de serre van het huis waar je over de omgeving uitkijkt. Dit is ook een goede locatie om de omgeving te verkennen, dichtbij Bilbao, San Sebastiaan etc. De eigenaren zijn erg gastvrij en supervriendelijk. De Wifi-ontvangst is ook goed. De Wifi viel even uit maar dat werd direct opgelost. De badkamer wilden wij wel mee naar huis nemen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets, dit is een plek waar je graag terugkomt en langer verblijft.

    Beoordeeld op: 22 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    FCBV Nederland
  • Casa María Cecilia

    Vega de Rengos, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Supergezellige sfeer, Gloria, Antonio en Isabel zorgen voor het perfecte verblijf, heerlijk en uitgebreid ontbijt vol lekkers van eigen makelij, midden in een prachtige wandelstreek.

    Beoordeeld op: 10 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Pieter België
  • Refugio del Segura

    Pontones, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ruim appartement met aparte slaapkamer. Vier jaar geleden al eens drie dagen geweest. Hartelijke ontvangst. Gelegen in het hart van de Sierra de Segura en toch handig in het dorp waar kevenmiddelen te koop zijn. Prima onbijt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Op de begane grond zit je minder vrij dan op de etage.

    Beoordeeld op: 27 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Fietsers Nederland