Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Gruzja Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach w Gruzji

  • Ni Hao Guesthouse

    Tbilisi City, Gruzja

    Średnia ocena: 8,6
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo czysto...

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Jacek Polska
  • Dika's home in Mtatsminda

    Tbilisi City, Gruzja

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo przyjaźni gospodarze. Pomocni i służący dobrymi radami. Lokalizacja w centrum pozwala na szybkie dotarcie do najciekawszych miejsc w mieście.

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Robert Polska
  • Hostel Shark

    Tbilisi City, Gruzja

    Średnia ocena: 7,5
    • Pozytywna część opinii

      Nocleg bardzo tani w dobrej lokalizacji. Cicho i spokojnie.

    • Negatywna część opinii

      Pokój ciemny, zapach grzyba. Łazienka niezbyt czysta.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Agnieszka Polska
  • Guest House Argonaut

    Kutaisi, Gruzja

    Średnia ocena: 8
    • Pozytywna część opinii

      Gospodyni bardzo miła i uczynna. Pomimo widocznego ogromnego zmęczenia, po północy jak przyjechaliśmy na kwaterę, zorganizowała nam herbatę, ser, kiełbasę itp. Następnego dnia było dobre śniadanie nie do przejedzenia. Gospodyni zorganizowała nam taxi na busa. Bardzo polecam szczególnie ze względu na stosunek ceny do jakości.

    • Negatywna część opinii

      Niestety chyba jedynym mankamentem jest tylko jedna łazienka na pięć pokoi. To jest spory problem, szczególnie rano.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Marek Polska
  • Old Rabati

    Achalciche, Gruzja

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo miła obsługa. Personel pomocny. Gospodyni załatwiła nam taxi za całkiem niezłą cenę do Wardzi i z powrotem. Kierowca po powrocie zawiózł nas na dworzec autobusowy. Po wymeldowaniu mogliśmy bez problemu przechować bagaże u gospodyni. Śniadanie bardzo dobre. Najedliśmy się do syta. Na koniec dostaliśmy mały prezent.

    • Negatywna część opinii

      Wi-fi trochę za słabe. Czasami w pokoju nie było zasięgu.

    Ocena dodana: 17 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Marek Polska
  • Mestiatour Guest House

    Mestia, Gruzja

    Średnia ocena: 8,7
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo duze i czyste pokoje. Pyszne sniadania.

    • Negatywna część opinii

      Niezadbane podworko. Slabe wifi. Czeste braki pradu, brak agregatu (raczej podobnie do innych obiektow w Mestii). Obiekt w srodku w trakcie remontu. Zepsuta wiekszosc kontaktow elektrycznych, brak wiekszosci zarowek.

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    xxxx Polska
  • Apartment at Dreamland Oasis

    Czakwi, Gruzja

    Nie ma jeszcze opinii o tym obiekcie
    • Pozytywna część opinii

      Możliwość skorzystania z hotelowych uslug i udogodnien.

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Beata Polska
  • Dream Land Oasis

    Batumi, Gruzja

    Średnia ocena: 7,9
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo przyjazny właściciel. Staral sie spelnic wszystkie zyczenia.

    • Negatywna część opinii

      Wyposażenie kuchni mogloby byc lepsze.

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Beata Polska
  • Dato house batumi

    Batumi, Gruzja

    Nie ma jeszcze opinii o tym obiekcie
    • Pozytywna część opinii

      Państwo prowadzący guesthouse są niesamowicie pomocni, jeżeli jest jakiś problem z dojazdem przywiozą i odwiozą. Miałyśmy nocny autobus z Batumi do Tbilisi i nawet przed północą właściciel odwiózł nas na dworzec. Jedyna niezgodnością pokoju z opisem była łazienka, która jest wspólna, ale gościnność właścicieli wszystko rekompensuje. Bardzo polecam ten obiekt, my zostalyśmy nawet poczęstowane sytą kolacją i serami własnego wyrobu :)

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Anonimowy Polska

Hotele w Gruzji wysoko oceniane przez Gości posługujących się językiem polskim.

  • Guest House Kaldani

    Mestia, Gruzja

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Czysty, schludny pokój, zadbane łazienki. Przemiła obsluga! Pyszne śniadanie, duży wybór - warte 10 gel :)

    Ocena dodana: 22 sierpnia 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Natalia Polska
  • Old Town

    Achalciche, Gruzja

    Średnia ocena: 9,5
    • Pozytywna część opinii

      Lokalizacja, dobra jajecznica i ser. Mili gospodarze Ormianie. Siergiej właściciel szczególnie

    • Negatywna część opinii

      Nie działało ogrzewanie ( jednak dali grzejnik) i woda była zimna całą noc

    Ocena dodana: 24 października 2016 Pobyt: Październik 2016
    Krii72 Polska
  • Hotel Mkudro

    Kutaisi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,2
    • Pozytywna część opinii

      Czystość, gościnność i przyjazna atmosfera. Polacy mile widziani.

    Ocena dodana: 14 września 2017 Pobyt: Wrzesień 2017
    Jacek Gruzja
  • Guest house Medea

    Kutaisi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Gościnność, właściciel bardzo uprzejmy, bezinteresownie zawiózł nas do marketu w nocy. Bez problemu również zostaliśmy trochę dłużej przed wymeldowaniem. Dość nowy obiekt i widać, że stara się zapracować na wzorową opinie. Polecam

    Ocena dodana: 19 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    Jacek Polska
  • My Batumi Apartments

    Batumi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo pomocni właściciele. Śmiało można się porozumieć w języku polskim. Apartament nowy - do niczego nie można się doczepić! Wszystko na swoim miejscu. Bardzo wygodne łóżko. Klimatyzacja. Ładny widok z niewielkiego balkonu. Do plaży, sklepu, restauracji, przystanku autobusowego rzut kamieniem. Choć od ścisłego centrum 3km to w wypadku tego miasta jedynie na wielki plus!

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Damiandu Polska
  • Hotel Your Comfort

    Tbilisi City, Gruzja

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Atmosfera, miejsce, cicha okolica, balkon z widokiem

    Ocena dodana: 20 sierpnia 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Gabriel Polska

Hotele w Gruzji wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • Old Tbilisi Gate

    Tbilisi City, Gruzja

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Oryginalny wystrój Pomocna i miła obsługa Czysto Lokalizacja Bardzo wygodne łóżko i dobrej jakości pościel

    • Negatywna część opinii

      Zapach w łazience Brak szyldu na budynku Słabo wyciszone pokoje

    Ocena dodana: 7 października 2017 Pobyt: Październik 2017
    Robert._. Polska
  • Guest house Medea

    Kutaisi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Gościnność, właściciel bardzo uprzejmy, bezinteresownie zawiózł nas do marketu w nocy. Bez problemu również zostaliśmy trochę dłużej przed wymeldowaniem. Dość nowy obiekt i widać, że stara się zapracować na wzorową opinie. Polecam

    Ocena dodana: 19 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    Jacek Polska
  • Omsi House

    Telavi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Znakomite miejsce na nocleg, idealne do odpoczynku. Fantastyczny pokój, taras z niezwykłym widokiem na góry, cisza i spokój, nade wszystko jednak idealna opieka osób prowadzących ten pensjonat nad gośćmi. Znakomite śniadanie oraz... arbuz z wodą mineralną na powitanie. Ale z tego co wiemy, OMSI HOUSE będzie się rozwijał i systematycznie podwyższał swoje standardy. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania pobliskich perełek... Nekresi, Gremi, Alaverdi, Akhali i Dzveli Shuamta, Ikalto i... nieodległej Tushetii. Wielkie brawa dla Omsi House !!!

    • Negatywna część opinii

      Uwaga na miejscową policję, pojawia się błyskawicznie i... nie wiadomo skąd. Wyłapią najdrobniejsze przewinienie drogowe !!!

    Ocena dodana: 22 sierpnia 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Marek Polska
  • Tbilisi Apartment

    Tbilisi City, Gruzja

    Średnia ocena: 10
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko było niezwykle wygodne

    • Negatywna część opinii

      Wszystko było bardzo dobrze

    Ocena dodana: 1 września 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Beata Polska
  • Guest House Shota

    Sighnaghi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Wlasciciel mega sympatyczny i goscinny. Widok z tarasu niesamowity! Warto zamowic u wlasciciela kolacje. Jego zona ugotuje duzo i smacznie. Szczerze polecam! Zona wlasciciela troszke mowi po angielsku, on tylko po rosyjsku (chyba, ze znacie gruzinski).

    • Negatywna część opinii

      Dojcie do centrum lekko pod gorke (ok. 5 min) wiec jak ktos ma slaba kondycje to moze sie zasapac, ale tragedii nie ma.

    Ocena dodana: 2 października 2016 Pobyt: Wrzesień 2016
    Pawel Polska
  • Elegance

    Sighnaghi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Wspaniali właściciele, pokój czekał na nas od rana

    • Negatywna część opinii

      Dość głośno, pokoje słabo wyciszone

    Ocena dodana: 13 października 2016 Pobyt: Wrzesień 2016
    Mateusz Polska
  • Apartment in Old Town

    Batumi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      To był wspaniały czas! Właściciel jest bardzo sympatyczny. Zaopiekował się nami jak rodziną. Poznaliśmy dzięki niemu kulturę gruzinska. Poczęstowal nas winem, chacha i swoimi specjałami. Lokalizacja jest świetna! Samo centrum. Do morza, restauracji i innych atrakcji dwa kroki. Apartament bardzo czysty i przyjazny dziecku. Nie mieliśmy obaw, aby nasz mały bawił się na podłodze; ) Wrócimy tam niebawem!

    Ocena dodana: 1 listopada 2016 Pobyt: Październik 2016
    Ewelina Niemcy
  • Helen's House

    Batumi, Gruzja

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko super. Mili gospodarze, miejsce idealne w centrum, POLECAM

    Ocena dodana: 13 kwietnia 2017 Pobyt: Kwiecień 2017
    Arkadiusz Włochy
  • Hotel Imaginarium

    Tbilisi City, Gruzja

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Świetna lokalizacja. Bardzo ciekawy wystój wnętrza. Wspaniały widok z tarasu, na którym można spędzić cały wieczór popijając wyśmienite wino (jedno z najlepszych jakie piliśmy w tym kraju) udostępnione przez gospodarza gościom hotelowym zupełnie gratis. Prywatna łazienka była dla nas niespodzianką, gdyż z treści ogłoszenia wywnioskowaliśmy, że takowej nie będzie (co w Gruzji nie dziwi). Bardzo inteligentni i elokwentni właściciele.

    Ocena dodana: 31 maja 2017 Pobyt: Maj 2017
    Anna Polska
  • Apartment Ipanema

    Tbilisi City, Gruzja

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo komfortowy apartament, mili gospodarze. Polecam!!!

    Ocena dodana: 15 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    Klaudia Polska