Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Guadeloupe Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování na ostrově Guadeloupe

  • Studio le yucca

    Le Gosier, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Studio je na mistni pomery moc pekne.

    Hodnocení napsáno: 1. dubna 2018
    Jan Česká republika
  • Location Les Flamboyants

    Sainte-Anne, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      ubytování vhodné na adaptaci po příjezdu, jinak celkem vzdálené od pláží v okolí.

    Hodnocení napsáno: 7. dubna 2018 Termínem pobytu byl březen 2018
    Petr Česká republika
  • Insolite Ara Wakan / Ma cabane

    Pointe-Noire, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      chata v zahradě, blízko moře

    Hodnocení napsáno: 9. května 2018 Termínem pobytu byl květen 2018
    Irena Česká republika
  • Palm Beach

    Le Gosier, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Dvoupatrový apartmán vhodný pro dva páry, více kamarádů nebo rodinu s dětmi. K dispozici dvě terasy a dvě koupelny.

    • Negativní část hodnocení

      Apartmán byl ve zvýšeném patře bez možnosti vstupu na zahrádku.

    Hodnocení napsáno: 16. května 2018 Termínem pobytu byl květen 2018
    Veronika Česká republika
  • Karibea Beach Hotel

    Le Gosier, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Snidaně byla velmi dobrá, i výběr byl dostačující

    • Negativní část hodnocení

      vstup do moře a malá hloubka vody

    Hodnocení napsáno: 18. května 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jiří Česká republika
  • Habitation Grande Anse

    Deshaies, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Krasne udrzovane zahrady. Klidne prostredi blizko plaze Grande anse. Vyhodna lokalita pro cesty do botanicke zahrady, zoo, mnoha klidnych a krasnych mist na koupani, snorchlovani ci potapeni. Doporucuji i zkusit vylet lodi 😀

    • Negativní část hodnocení

      Trochu zastaralejsi koupelna ... Ale je videt ze pracuji na rekonstrukcích tak se tento nedostatek brzy odstrani. Pokud nekdo spatne chodi urcite by si mel dopredu vyjednat apartman ktery je snadno pristupny.Do mnoha apartmanu vedou pesinky a schudky, ktere nemusi byt pro mnoho lidi vhodne ale zase je z vyssich mist vyhlad na more. Wifi pouze venku.

    Hodnocení napsáno: 29. června 2018 Termínem pobytu byl červen 2018
    ZdenekM Česká republika
  • Le Diwali

    Sainte-Anne, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Hotel je i přes čilý ruch v okolí umístěn v klidnější lokalitě, má pěkný výhled a přímý přístup na pláž. Personál je opravdu velmi vstřícný a přátelský. Celkově z hotelu ladí příjemná koloniální atmosféra. Velmi příjemná je prostorná terasa, na které budete jistě trávit večery mnohem raději než přímo na pokoji, to ovšem v případě že si objednáte pokoj deluxe s výhledem na moře.

    • Negativní část hodnocení

      Ve špatném technickém stavu je koupelna, která potřebuje rekonstrukci, rekonstrukci vyžadují rovněž i okna a dveře. Okna netěsní, a tak docela výkonná klimatizace zbytečně běží. Komáři si k vám vesele proletí velkými větracími otvory, ve kterých byla původně síť a tak musíte věnovat hodně pozornosti zavření moskytiery, aby vás večer nesežrali. Díky špatným oknům dovnitř rovněž výrazně proniká i hluk z blízké pláže. Ještěrky jsme u ostatních hotelů viděli vždy venku, v tomto hotelu s námi bydlela ještěrka uvnitř :o). Snídaně je hodně jednotvárná a na příděl.

    Hodnocení napsáno: 3. července 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    ZdenekM Česká republika
  • Crystal Sea

    Saint-François, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Perfektní ubytování v soukromí přímo na pláži kousek od centra klidného městečka. Apartmán je kompletně vybavený a v blízkém okolí je několik restaurací, obchodů a jedna vynikající pekárna :-) Super....

    Hodnocení napsáno: 7. července 2018 Termínem pobytu byl červen 2018
    Aleš Česká republika
  • Residence Deshroses

    Deshaies, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Vše bylo perfektní! Pobyt jsme si náramně užili a rozhodně můžeme doporučit. Majitel je skvělý člověk a se vším nám pomohl. Pokoj nabízí vše potřebné od klimatizace, přes vybavení kuchyně až po topinkovač. Vše bylo naprosto čisté. Ráno Vás jistě potěší terasa, kterou má každý z apartmánů. Zahrada je úžasná a má spoustu různých, barevných rostlin. K dispozici je 24/7 osvícený bazén s osvětlením. Jakmile zase zavítáme na Guadeloupe rozhodně se ubytujeme zde.

    Hodnocení napsáno: 15. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Kedin Česká republika