Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Hrvatska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Hrvatskoj

Hoteli u Hrvatskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • BVB Rooms Split

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      The best rooms in split!!! Svaki put nas iznenade novim sadrzajima. Udobno,cisto,toplo. Samo rijeci pohvale..

    Datum recenzije: 16. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Megi Hrvatska
  • B&B Cool Centre Zagreb

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Za početak veliko hvala voditeljici objekta koja je svojim profesionalnim pristupom na mene ostavila jako dobar dojam što nije zanemariva činjenica, naprotiv mislim da je jedna od bitnijih. Ukoliko opet budem trebao smještaj b|b cool bit će moj izbor zbog udobnosti, čistoće, lokacije te dodatnih sadržaja koje nudi. Samo naprijed. Treba nam više ovakvih smještajnih jedinica. Definitivno čista desetka.

    Datum recenzije: 17. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Marijo, Hrvatska
  • Eva Luxury Rooms & Apartments

    Plitvička Jezera, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je novo, uredno i čisto, a domaćini su pazili na svaki detalj tako da je izuzetno ugodno. Čak u kupaonici postoji perilica/sušilica za rublje!

    • Negativni dio recenzije

      Od 1000 satelitskih programa svi su na njemačkom jeziku. Sve ostalo je u potpunosti savršeno.

    Datum recenzije: 22. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Danijela Hrvatska
  • Apartment Arena Royal

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost,cistoca i sve ostalo na zavidnom nivou

    Datum recenzije: 22. prosinca 2016. Boravak: studeni 2016.
    Maria Hrvatska
  • Livris Hotel

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlican hotel...Mirna lokacija...Odlican dorucak...Cisto...U svakom slucaju vrijedi posjetiti

    Datum recenzije: 2. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Anonimno Bosna i Hercegovina

Hoteli u Hrvatskoj koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Mirror

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      lijep smještaj i izuzetno uljudni i pažljivi domaćini

    Datum recenzije: 18. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    sara Hrvatska
  • Apartments Franka

    Samobor, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Izuzetno čisto i uredno.Osoblje gostoljubivo i prijatno.Apartman posjeduje sve što vam je potrebno.Svakako preporučujem i vraćam se ponovo.

    Datum recenzije: 12. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Armis Bosna i Hercegovina
  • Momentum Apartment

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 10
    • Pozitivni dio recenzije

      Uredan, cist, prostran, potpuno opremljen i moderno uredjen apartman na fantasticnoj lokaciji (svega 5min hoda od Splitske rive), uz obezbijedjeno parking mjesto. Darija, fantastican domacin. Definitivna preporuka za Momentum apartmane; Sigurno se vidimo opet ;).

    Datum recenzije: 8. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Adnan Bosna i Hercegovina
  • Plitvice Green Gold Apartments

    Korenica, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Prekrasno ureden, super ugodan, opremljen sa svime potrebnim, izuzetno cist i na odlicnoj lokaciji. Vlasnici su nas odusevili svojim pristupom i otvorenoscu. Apsolutno za svaku preporuku. Puno Vam hvala na svemu i vidimo se uskoro..

    Datum recenzije: 1. listopada 2016. Boravak: rujan 2016.
    Ljuba Hrvatska
  • Apartments Little Castle

    Vodice, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Divna lokacija sa lijepim poglwdom na more,blizina mora,okolina cista i uredna,cisto more a najvise mir za odmor sto je najbitnije po meni.

    • Negativni dio recenzije

      Vrijeme ali s obzirom na god.doba i predobro..

    Datum recenzije: 9. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Stanislav Austrija
  • Apartment Red Bike

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Ne mogu više nahvalit domaćina, apartman, lokaciju...sve je vrhunski! Definitivno se vraćamo tu! 😊

    Datum recenzije: 19. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Ivana Hrvatska
  • Zagreb 3 Hearts

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazan i susretljiv domacin.Izvrsna lokacija.Vrlo tiho i prijatno susjedstvo

    • Negativni dio recenzije

      -

    Datum recenzije: 13. svibnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Anonimno Bosna i Hercegovina