Allotjament Vols Vol + Hotel Lloguer de cotxes Taxis a l'aeroport

Irlanda Opinions d'hotels de clients reals

Opinions d'hotels recents a Irlanda

  • Abbey Court Hostel

    Dublín, Irlanda

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      Molt bé situat, al centre de Dublín. Staff excel•lent.

    Escrit el 14 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Lucía Espanya
  • Josie’s Hideaway

    Moville, Irlanda

    Sense puntuació
    • Part positiva del comentari

      El apartament és perfecte per gaudir del descans després de voltar per el nort del contat de Donegal i la península de Inishowen!! Ubicat en el camp amb vistes al mar i la natura. La amabilitat dels anfitrions! La tranquilitat i el silenci!

    Escrit el 2 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Rosa Espanya
  • Beresford Hotel

    Dublín, Irlanda

    Puntuació mitjana: 7,5
    • Part positiva del comentari

      L'habitació era gran i confortable. El tren passa molt a prop de l'hotel però no molestava de nit, l'aïllament acústic era bó.

    Escrit el 5 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Joan Espanya
  • Fitzwilliam Townhouse

    Dublín, Irlanda

    Puntuació mitjana: 8
    • Part positiva del comentari

      El personal és professional.

    • Part negativa del comentari

      L'habitació era un primer pis amb finestra al carrer, en una cruïlla molt sorollosa amb escàs aïllament. El bany, petit i atapeït, difícil moure's amb la porta oberta. Car pel que s'ofereix

    Escrit el 8 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Maria Espanya
  • City Studios & Apartments by theKeyCollection

    Dublín, Irlanda

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      Res

    • Part negativa del comentari

      La pitjor pernoctació que he tingut en molt de temps. No apte per families.

    Escrit el 10 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    bernat Noruega
  • Limerick City Hotel

    Limerick, Irlanda

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      L'habitació i la wifi.

    • Part negativa del comentari

      El soroll de la primera habitació que donava al carrer, cotxes tota la nit. La segona habitació per la segona nit (gràcies al personal pel canvi) molt millor.

    Escrit el 11 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Joan Espanya
  • Generator Hostel Dublin

    Dublín, Irlanda

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      Les instal·lacions del hostel estan molt bè i el personal és amable.

    • Part negativa del comentari

      Un matalàs estava enfonsat i vàrem tenir que reclamar dues vegades que ens el canviessin.

    Escrit el 14 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    SILVIA Espanya
  • Academy Plaza Hotel

    Dublín, Irlanda

    Puntuació mitjana: 8,4
    • Part positiva del comentari

      Sobre tot la situació, molt cèntric

    • Part negativa del comentari

      Les habitacions son una mica justes La dutxa podria ser de tipus telèfon

    Escrit el 3 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Anònim Espanya
  • Nox Hotel Galway

    Galway, Irlanda

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Todo genial

    Escrit el 13 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Anònim Xile
  • Fil Irish

    Cork, Irlanda

    Puntuació mitjana: 6,6
    • Part positiva del comentari

      res,no hi tornaré

    • Part negativa del comentari

      La cuina molt però que molt bruta. I l’habitació suite familiar deluxe, és una mentida, molt petita i molt justa per 4 persones.

    Escrit el 14 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Anònim Espanya

Els millors hotels de Irlanda segons els clients que parlen català

  • Holiday Inn Express Dublin City Centre

    Dublín, Irlanda

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Esmorzar abundant i de qualitat, poca varietat

    • Part negativa del comentari

      Climatització habitació

    Escrit el 16 de desembre de 2016 S'hi va allotjar el Novembre de 2016
    Roger Espanya
  • Isaacs Hostel

    Dublín, Irlanda

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      La amabilitat del personal

    • Part negativa del comentari

      L'habitació doble,molt petita i sense armaris

    Escrit el 2 de febrer de 2017 S'hi va allotjar el Gener de 2017
    J.e.m Espanya