Ves al contingut principal
Estades Vols Vol + Hotel Lloguer de cotxes Atraccions turístiques Taxis aeroport
Imprimeix / Desa

Política de privacitat i cookies

Política de privacitat

30 de set. de 2020

Per començar: la teva privacitat és molt important per a nosaltres. Pot ser que en tots aquests textos et diguin el mateix, però nosaltres ho diem de veritat. Ens demostres la teva confiança fent servir els serveis de Booking.com i t'ho agraïm molt. Per això, tenim el compromís de protegir i salvaguardar qualsevol dada personal que ens donis. Actuem tenint en compte els interessos dels nostres clients i som transparents pel que fa al tractament de les teves dades personals.

Aquest document descriu com fem servir i tractem les teves dades personals d’una manera llegible i transparent. A més, també t’explica els drets que pots exercir respecte de les teves dades personals (com ara el dret d’oposició) i com et pots posar en contacte amb nosaltres. També et recomanem que llegeixis la nostra Política de cookies, on t'expliquem com Booking.com fa servir les cookies i altres tecnologies similars.

Si has utilitzat els nostres serveis alguna vegada, ja saps que Booking.com ofereix serveis online relacionats amb els viatges a través dels nostres llocs web i apps per a mòbil, així com en altres plataformes online, com ara els webs de col·laboradors i les xarxes socials. Per això, volem recalcar que tota la informació que llegiràs a continuació s’aplica generalment a no només una, ni a dues, sinó a totes aquestes plataformes.

De fet, aquesta política de privacitat s'aplica a qualsevol tipus d'informació dels clients que recollim a través de les plataformes que t’hem esmentat més amunt, i també a través de qualsevol sistema que estigui connectat a aquestes plataformes (com, per exemple, si contactes amb el nostre equip d'Atenció al client per e-mail).

Si ets un dels nostres col·laboradors de negocis, també hauries de llegir la Política de privacitat per a Col·laboradors de negocis. Així, sabràs com es tracten les dades personals dins del marc de la nostra relació de negocis.

Pot ser que modifiquem la Política de privacitat de tant en tant. Per tant, et recomanem que vagis visitant aquesta pàgina per estar al dia. Tot i això, si fem algun canvi en la Política de privacitat que t'afecta directament (per exemple, si volem tractar les teves dades personals amb altres finalitats que no t'havíem comunicat abans), te n'informarem abans de començar a aplicar-lo.

I aquí ve el que no ens agrada dir-te (però és necessari que sàpigues): si no estàs d'acord amb aquesta Política de privacitat, hauries de deixar de fer servir els nostres serveis. En canvi, si hi estàs d'acord, ja ho tens tot a punt per reservar el proper viatge amb nosaltres.

Termes que fem servir en aquesta Política de privacitat

“Viatge” fa referència als diversos productes i serveis de viatges del Proveïdor de viatges que pots demanar, adquirir, obtenir, comprar, pagar, llogar, reservar, combinar, consumir o proveir-te’n.

"Proveïdor de viatges" fa referència al proveïdor d'allotjament (com ara un hotel, motel, apartament, bed and breakfast, propietari o propietària), d'atraccions turístiques (com ara parcs o parcs temàtics, museus, tours), de transport (com ara lloguer de cotxes, creuers, trens, recollida o trasllat a l'aeroport, tours amb bus, serveis de trasllat), operadors turístics, asseguradores de viatges i qualsevol altre producte o servei de viatges o relacionat amb els viatges que estigui disponible en algun moment per a la Reserva de viatge a la plataforma.

"Servei de viatges" fa referència al servei online de compra, comanda, pagament (que inclou la facilitació dels pagaments) o reserva que ofereix o facilita Booking.com de diversos productes i serveis que els Proveïdors de viatges ofereixen en algun moment a través de la plataforma.

"Reserva de viatge" fa referència a la comanda, compra, pagament o reserva d'un Viatge.


Quin tipus de dades personals recull Booking.com?

No et podem ajudar a reservar el Viatge perfecte sense tenir informació. Per això, quan fas servir els nostres serveis, et demanem certes dades. Es tracta d’informació habitual: el nom, les dades de contacte preferides, els noms de la gent que viatja amb tu i les dades de pagament. També pots enviar informació addicional relacionada amb el teu Viatge (per exemple, l’hora d’arribada prevista).

A més, també recollim informació sobre l’ordinador, telèfon, tablet o qualsevol altre dispositiu que facis servir per accedir als nostres serveis. Això inclou l'adreça IP, el navegador que fas servir i les preferències d’idioma. També hi ha ocasions en què rebem informació sobre tu a través de tercers o en què recollim altres dades de manera automàtica.

Això és un resum de la informació que recollim, però si vols saber-ne més, a continuació en tens més detalls.

Llegeix més informació sobre les dades personals que recollim

Per què Booking.com recull i fa servir les teves dades personals?

La raó principal per la qual et demanem dades personals és per ajudar-te a organitzar les teves Reserves de viatge online i assegurar-nos que t'oferim el millor servei.

També fem servir les teves dades personals per informar-te de les últimes ofertes, promocions especials i altres productes o serveis que pensem que et poden interessar. A més, també les fem servir amb altres finalitats. Si vols saber quines són, llegeix la informació detallada que trobaràs a continuació.

Llegeix més informació sobre per què Booking.com recull les teves dades

Com comparteix Booking.com les teves dades amb tercers?

Hi ha diverses parts integrades als serveis de Booking.com, de diverses maneres i per diversos motius. El motiu principal pel qual compartim les teves dades és per facilitar al Proveïdor de viatges la informació necessària per completar la teva Reserva de viatge.

També involucrem altres parts per poder-te oferir els serveis de Booking.com. Entre d'altres, s'inclouen entitats financeres, anunciants, filials del grup corporatiu de Booking.com i altres afiliats del grup corporatiu de Booking Holdings Inc. En alguns casos, si la llei ens hi obliga, també podem compartir les teves dades amb les autoritats governamentals o altres autoritats.

A continuació tens més detalls sobre com es fa servir la informació que comparteixes amb nosaltres i com l'intercanviem amb aquestes parts.

Llegeix més informació sobre com es comparteixen les dades amb tercers

Com es comparteixen les teves dades personals amb el grup corporatiu de Booking Holdings Inc.?

Booking.com forma part del grup corporatiu de Booking Holdings Inc. Continua llegint si vols més informació sobre com es poden compartir les teves dades dins del grup corporatiu de Booking Holdings.

Llegeix més informació sobre les dades a Booking Holdings Inc.

Com es comparteixen i es tracten les teves dades personals per als serveis de transport per carretera?

Booking.com i Rentalcars.com, que formen part del grup corporatiu de Booking Holdings Inc., utilitzen les teves dades conjuntament per oferir-te serveis de transport per carretera a través dels webs i apps de Booking.com (com ara cars.booking.com o taxi.booking.com). Continua llegint per conèixer l’àmbit i el caràcter limitat de la nostra responsabilitat conjunta.

Llegeix més informació sobre les dades i els serveis de transport per carretera

Com tracta Booking.com les comunicacions que tu i el Proveïdor de viatges envieu a través de Booking.com?

Booking.com et pot ajudar a tu i als Proveïdors de viatges a intercanviar informació o peticions sobre els serveis i les Reserves de viatge que tinguis a través de la plataforma de Booking.com. Continua llegint si vols saber-ne més sobre com Booking.com rep i gestiona aquestes comunicacions.

Llegeix més informació sobre com es tracten aquestes comunicacions

Com fa servir els dispositius mòbils Booking.com?

Oferim apps gratuïtes, a través de les quals també recollim i tractem dades personals. El funcionament és molt semblant al del nostre web, però a més et permeten aprofitar els serveis de localització que ofereixen els dispositius mòbils.

Llegeix més informació sobre com fem servir les dades dels dispositius mòbils

Com fa servir les xarxes socials Booking.com?

L'ús de les xarxes socials pot estar integrat amb els serveis de Booking.com de diverses maneres. Això implica que nosaltres recollim algunes de les teves dades personals o que el proveïdor de la xarxa social rep informació sobre tu. Si vols més informació sobre com es fa servir i s'intercanvia aquesta informació, continua llegint.

Llegeix més informació sobre com fem servir les dades de les xarxes socials

Quins procediments de seguretat i retenció fa servir Booking.com per salvaguardar les teves dades personals?

Hem implementat diversos procediments per evitar l'accés no autoritzat o l'ús indegut de les dades personals que tractem.

Llegeix més informació sobre procediments de seguretat i retenció

Quin tractament fa Booking.com de les dades personals sobre nens?

Excepte si s'indica d'una altra manera, Booking.com és un servei que només pots fer servir si tens més de 16 anys. Només tractem informació sobre nens amb el consentiment dels seus pares o tutors legals, o quan la informació la comparteixen directament els pares o els tutors legals.

Llegeix més informació sobre les dades personals dels menors de 16 anys

Com pots controlar les dades personals que has proporcionat a Booking.com?

Tens dret a comprovar les dades personals que tenim sobre tu en tot moment. Pots demanar-nos d’accedir a les teves dades personals o que les suprimim a través d’aquest formulari. Si vols més informació sobre els drets que tens a l’hora de controlar les teves dades personals, continua llegint.

Llegeix més informació sobre com pots controlar les teves dades personals

Qui és el responsable de tractar les dades personals al web i les apps de Booking.com?

Booking.com B.V., que es troba a Amsterdam, als Països Baixos, controla el tractament de les dades personals per a la prestació dels seus serveis. Això inclou els seus llocs web i apps mòbils, excepte en alguns casos que s’aclareixen en aquesta Política de privacitat.

Llegeix més informació sobre la responsabilitat de Booking.com B.V. pel que fa a les dades personals

Disposicions específiques segons el país

En funció de la legislació aplicable en el teu cas, pot ser que hàgim de facilitar alguna informació addicional. Si en vols saber més detalls, continua llegint.

Llegeix més informació sobre les disposicions específiques segons el país


Quin tipus de dades personals recull Booking.com?

En funció de la legislació aplicable en el teu cas, pot ser que hàgim de facilitar alguna informació addicional. Si en vols saber més detalls, continua llegint.

Dades personals que ens proporciones.

Booking.com recull i fa servir informació que ens proporciones. Quan fas una Reserva de viatge, se't demana (com a mínim) el nom i l’e-mail.

Segons la Reserva de viatge, pot ser que també et demanem l'adreça, el número de telèfon, les dades de pagament, la data de naixement, els noms de les persones que viatgen amb tu i les preferències que puguis tenir per al teu Viatge (com ara requisits d’accessibilitat o restriccions alimentàries).

Si t'has de posar en contacte amb el nostre equip d'Atenció al client, et vols comunicar amb el Proveïdor de viatges a través nostre o vols parlar amb nosaltres a través de qualsevol altre mitjà (com ara les xarxes socials), també recollirem informació sobre tu. Això s’aplica tant si contactes amb nosaltres per donar-nos la teva opinió, com per demanar ajuda a l’hora d’utilitzar els nostres serveis.

També pot ser que et convidem a escriure comentaris per compartir amb altres persones les experiències que has tingut durant el Viatge. Si escrius un comentari a la plataforma de Booking.com, recollirem tota la informació que hi incloguis, juntament amb el nom que hi posis i la foto (si en tries algun).

També hi ha altres casos en què ens proporcionaràs informació. Per exemple, si navegues amb un dispositiu mòbil, pots decidir que Booking.com pugui veure la teva ubicació actual o donar-nos accés als teus contactes. Això ens ajuda a oferir-te el millor servei i experiència possibles. Per exemple, et podem mostrar les nostres guies de ciutats, recomanar-te restaurants propers i atraccions turístiques allà on siguis o oferir-te altres recomanacions.

Si et fas un compte d'usuari, també desarem la teva configuració personal, les fotos que pugis i els comentaris de reserves que facis. Amb aquestes dades, podem ajudar-te a planificar i gestionar futures Reserves de viatge o pots aprofitar altres opcions que només estan disponibles per als titulars dels comptes (com ara incentius o altres avantatges).

També et podem oferir de participar en programes de recomanació o sorteigs, de manera que, si hi participes, també ens proporcionaràs les dades personals corresponents.

Dades personals sobre tercers que ens proporciones.

És molt possible que no facis una Reserva de viatge només per a tu. Pot ser que facis un Viatge amb altra gent o que facis una reserva en nom d'una altra persona. En qualsevol cas, ens proporcionaràs les dades d’aquestes persones per a la Reserva de viatge.

Si tens un compte de Booking.com Business, també pots disposar d’una agenda d'adreces perquè et sigui més fàcil gestionar els plans i preparatius dels viatges de feina d’altres persones.

En alguns casos, pots fer servir Booking.com per compartir informació amb altres persones. Això pot passar si comparteixes una llista de desitjos o si participes en programes de recomanació, tal com s’indica quan fas servir l’opció corresponent.

Volem aclarir que és responsabilitat teva assegurar-te que la persona o persones de les quals ens has proporcionat dades personals n’estan al corrent i que entenen i estan d'acord amb la manera com Booking.com fa servir la seva informació (tal com es descriu en aquesta Política de privacitat).

Dades personals que recollim de forma automàtica.

Independentment de si acabes fent una Reserva de viatge o no, quan visites els nostres webs o apps recollim certa informació automàticament. Això inclou la teva adreça IP, la data i l'hora en què has accedit als nostres serveis, i informació sobre el hardware i el software del teu ordinador (com ara el sistema operatiu, el navegador que has fet servir, dades sobre la versió del software/aplicació i la configuració d'idioma). També recollim informació sobre els clics que has fet i quines pàgines se t'han mostrat.

Si fas servir un dispositiu mòbil, recollim informació que identifica el dispositiu, així com dades sobre la configuració i les característiques específiques del dispositiu, problemes que hagis tingut amb l'app i altres activitats del sistema. Quan fas una Reserva de viatge amb un d’aquests dispositius, el nostre sistema registra com l'has fet (a quin web) i a través de quins altres webs has entrat al web o l’app de Booking.com.

Dades personals que rebem de tercers.

No es tracta només del que ens puguis compartir tu. També és possible que rebem informació sobre tu a través d’altres fonts. Això inclou col·laboradors de negocis, com ara afiliats, filials del grup corporatiu de Booking.com, altres afiliats del grup corporatiu de Booking Holdings Inc. i altres terceres parts independents.

Qualsevol informació que rebem per part d’aquests col·laboradors es pot combinar amb la que ens has donat tu. Per exemple, els serveis de Reserva de viatge de Booking.com no només estan disponibles a través del web i les apps de Booking.com, sinó que també estan integrats en serveis d’afiliats que pots trobar online. Quan fas servir algun d'aquests serveis, proporciones les dades de la reserva als nostres col·laboradors, que després ens les envien a nosaltres.

També tenim integrats proveïdors de serveis externs per facilitar els pagaments entre tu i els Proveïdors de viatges. Aquests proveïdors de serveis ens comparteixen les dades de pagament perquè nosaltres puguem administrar i gestionar la teva Reserva de viatge i ens puguem assegurar que tot va sobre rodes.

A més, també recollim informació en el cas desafortunat que rebem una queixa sobre tu per part d’un Proveïdor de viatges, per exemple, per possible mala conducta.

Per altra banda, també podem rebre dades teves a través dels serveis de comunicació integrats en les nostres plataformes. A través d’aquests serveis de comunicació pots contactar amb el Proveïdor de viatges que hagis reservat per parlar sobre l’estada. En alguns casos, rebem metadades sobre aquestes comunicacions, com ara qui ets, des d’on has trucat, i la data i la durada de la trucada.

També pot ser que rebem informació sobre tu per mostrar-te anuncis més rellevants, com ara les dades de cookies addicionals que els col·laboradors de les xarxes socials de Booking.com ens faciliten. Llegeix l’apartat Per què Booking.com recull i fa servir les teves dades personals? per a més informació.

Si enllaces el teu compte d'usuari de Booking.com amb el compte d'una xarxa social, pot ser que comparteixis dades entre Booking.com i el proveïdor de la xarxa social. Sempre tens l'opció de no compartir aquestes dades.

Els Proveïdors de viatges també poden compartir informació sobre tu amb Booking.com. Això pot passar si tens preguntes sobre una Reserva de viatge pendent o si sorgeix algun conflicte o problema amb una Reserva de viatge.


Per què Booking.com recull i fa servir les teves dades personals?

Fem servir la informació que recollim sobre tu per a diverses finalitats. Podem fer servir les teves dades personals de les maneres següents:

  1. Reserves de viatge: primer de tot, fem servir les teves dades personals per completar i gestionar la teva Reserva de viatge online, que és essencial per al nostre funcionament. En aquest sentit, et podem enviar comunicacions relacionades amb la Reserva de viatge, com ara confirmacions, modificacions i recordatoris.

  2. Atenció al client: proporcionem un servei internacional d'Atenció al client des de les nostres oficines locals en més de 20 idiomes. Estem a la teva disposició les 24 hores, cada dia de la setmana. Si comparteixes dades rellevants amb el nostre personal internacional d'Atenció al client, com ara informació de la reserva o del teu compte d'usuari, podrem respondre quan ens necessitis. Així, et podem ajudar a contactar amb el Proveïdor de viatges adequat i podem respondre qualsevol pregunta que tinguis sobre una Reserva de viatge (o sobre qualsevol altra cosa, de fet).

  3. Compte d’usuari: els usuaris de Booking.com poden crear un compte als nostres webs o apps. Fem servir la informació que ens proporciones per administrar aquest compte i perquè puguis fer un munt de coses útils. Pots gestionar les teves Reserves de viatge, aprofitar ofertes especials, fer Reserves de viatge fàcilment i gestionar la teva configuració personal.

    A través de la configuració personal, pots tenir i compartir llistes, compartir fotos, veure fàcilment quins Serveis de viatges has buscat i comprovar la informació relacionada amb els viatges que hagis proporcionat. També pots veure els comentaris que hagis deixat.

    Si vols, també pots compartir certa informació del teu compte d'usuari creant un perfil públic, amb el teu nom o amb el sobrenom que vulguis.

    Si ets titular d’un compte de Booking.com Business, també hi pots desar dades de contacte, gestionar reserves de feina i enllaçar altres usuaris al mateix compte de Booking.com Business.

  4. Grups o fòrums online: pot ser que permetem que els usuaris que tinguin compte estiguin en contacte i interactuïn els uns amb els altres a través de grups o fòrums online.

  5. Activitats de màrqueting: fem servir la teva informació per a activitats de màrqueting. Això inclou:

    1. Fer servir les teves dades de contacte per enviar-te notícies sobre productes i serveis relacionats amb viatges de forma regular. Et pots donar de baixa d'aquestes comunicacions de màrqueting per e-mail quan vulguis. És molt fàcil i ràpid. Només cal que facis clic a l'enllaç "Dona't de baixa" que trobaràs en totes les newsletters o altres comunicacions.

    2. Segons la teva informació, pot ser que vegis ofertes personalitzades al web de Booking.com, a les apps per a mòbils o als webs i apps de tercers (incloses les xarxes socials). El contingut del web que se't mostra també pot ser personalitzat. Poden ser ofertes que pots reservar directament a través del web de Booking.com o webs de marca compartida, o altres ofertes i productes de tercers que creiem que et poden interessar.

    3. Si participes en altres activitats promocionals (com ara sorteigs, programes de recomanació o concursos), farem servir la informació rellevant per gestionar aquestes promocions.

  6. Comunicació amb tu: pot ser que ens posem en contacte amb tu per e-mail, correu postal, telèfon o a través d'SMS. El mètode que fem servir dependrà de les dades de contacte que hagis compartit amb nosaltres.

    Tractem les comunicacions que ens envies. Hi pot haver diverses raons per fer-ho, que inclouen:

    1. Respondre i gestionar qualsevol petició que tu o el Proveïdor de viatges que hagis reservat ens faci. Booking.com també ofereix als clients i Proveïdors de viatges diverses maneres d'intercanviar informació, peticions i comentaris sobre els Proveïdors de viatges i les Reserves de viatge existents a través de Booking.com. Si vols més informació, llegeix l’apartat Com tracta Booking.com les comunicacions que tu i el Proveïdor de viatges que reservis envieu a través de Booking.com?.

    2. Si has començat una Reserva de viatge online però no l’has acabat, ens podem posar en contacte amb tu per convidar-te a continuar amb la reserva. Creiem que aquest servei addicional et pot anar bé perquè et permet continuar el procés des d’on ho havies deixat sense haver de tornar a buscar un Proveïdor de viatges o emplenar les dades de la reserva de nou.

    3. Quan fas servir els nostres serveis, pot ser que t’enviem un qüestionari o que t’animem a deixar un comentari sobre la teva experiència amb Booking.com o el Proveïdor de viatges.

    4. També t'enviem altres materials relacionats amb les Reserves de viatge, com ara com pots contactar amb Booking.com si necessites ajuda quan siguis fora, i informació que creiem que et pot ser útil per planificar o aprofitar al màxim el teu Viatge. També et podem enviar material relacionat amb Reserves de viatge properes o un resum de les Reserves de viatge anteriors que has fet a través de Booking.com.

    5. Encara que no tinguis cap Reserva de viatge a la vista, pot ser que t'hàgim d'enviar altres missatges de tipus administratiu com, per exemple, alertes de seguretat.

  7. Estudis de mercat: de vegades, convidem els nostres clients a participar en estudis de mercat. Mira't la informació que s'inclou en aquest tipus d’invitacions per entendre quines dades personals es recolliran i com es faran servir.

  8. Millora dels nostres serveis: també fem servir dades personals amb finalitats analítiques i per millorar els nostres productes. Això forma part del nostre compromís per millorar els nostres serveis i optimitzar l'experiència de l'usuari.

    En aquest cas, fem servir dades per fer tests i localitzar problemes, a més d’obtenir dades estadístiques sobre el negoci. L'objectiu principal és obtenir dades rellevants sobre el rendiment i l’ús dels nostres serveis i, en definitiva, optimitzar i personalitzar el nostre web i les apps per fer que siguin més útils i fàcils de fer servir. En la mesura del possible, ens esforcem per fer servir dades pseudonimitzades per a finalitats analítiques.

  9. Oferir-te el millor preu possible, en funció de la teva ubicació: quan fas una cerca als nostres webs o apps, per exemple per buscar allotjament, un cotxe de lloguer o un vol, tractem la teva adreça IP per confirmar si et trobes a l’Espai Econòmic Europeu (EEE) o en un altre país que no en formi part. Ho fem per tal de poder-te oferir el millor preu en funció de la regió (EEE) o del país (fora de l’EEE) on et trobis.

  10. Comentaris dels clients i altres informacions relacionades amb les destinacions: durant i després del Viatge, pot ser que et convidem a deixar un comentari. També podem permetre que les persones que viatgen amb tu o per a les quals has fet una reserva deixin un comentari en comptes de tu. Aquesta invitació serveix per demanar informació sobre el Proveïdor de viatges o la destinació.

    Si tens un compte de Booking.com, pots triar que es mostri un sobrenom al comentari en lloc del teu nom real, o fins i tot deixar un comentari anònim. Si vols configurar un sobrenom, ho pots fer des de la configuració del compte. També s'hi pot afegir una foto.

    Si deixes un comentari, estàs d'acord que es pugui mostrar (tal com es descriu a les nostres Condicions), per exemple, a la pàgina corresponent del Proveïdor de viatges en els nostres webs, apps per a mòbil, comptes de xarxes socials i apps de xarxes socials, o bé a la plataforma online del Proveïdor de viatges en qüestió o al web d'un col·laborador. Aquests comentaris tenen l'objectiu d'informar els altres viatgers sobre la qualitat del Servei de viatges que has contractat, la destinació que has visitat o qualsevol altra experiència que vulguis compartir.

  11. Seguiment de les trucades: quan truques al nostre equip d'Atenció al client, Booking.com fa servir un sistema de detecció automàtic de números de telèfon que vincula el teu telèfon amb les teves reserves. Això us pot estalviar temps tant a tu com al personal d'Atenció al client. Tot i així, pot ser que el nostre personal d'Atenció al client demani una autenticació per assegurar que les dades de la teva reserva siguin confidencials.

    Durant les trucades amb el nostre equip d'Atenció al client, pot ser que hi hagi altres persones escoltant o que es gravin per fer un control de qualitat i fer-les servir en formacions de personal. Les gravacions també es poden fer servir per gestionar queixes, reclamacions legals i per detectar fraus.

    No es graven totes les trucades i les gravacions es desen durant un temps limitat i, després, s'eliminen automàticament. Malgrat això, es pot fer una excepció en cas que Booking.com tingui un interès legítim per conservar una gravació durant un període de temps més llarg, com ara per investigar un possible frau o per motius legals.

  12. Promoció d'un servei segur i fiable: per tal de crear un entorn segur per a tu, les persones que t’acompanyen en el Viatge, els col·laboradors de Booking.com i els Proveïdors de viatges que treballen amb nosaltres, pot ser que fem servir dades personals per detectar i prevenir el frau i altres activitats il·legals o no desitjades.

    Així mateix, pot ser que fem servir dades personals per fer una valoració de riscos i per motius de seguretat. Això inclou l'autenticació dels usuaris i les reserves. Amb aquest objectiu, pot ser que hàgim d'aturar algunes Reserves de viatge o posar-les en pausa fins que hàgim acabat les nostres valoracions.

  13. Motius legals: per acabar, en alguns casos pot ser que hàgim de fer servir la teva informació per gestionar i resoldre conflictes jurídics, per portar a terme investigacions reglamentàries i normatives, per fer complir les condicions d'ús del servei de reserves online de Booking.com o per complir els requeriments legals de les autoritats competents.

    Facilitar les teves dades personals a Booking.com és voluntari. De tota manera, pot ser que només et puguem facilitar certs tipus de serveis si recollim algunes dades personals. Per exemple, no podem processar la Reserva de viatge si no recollim el teu nom i les dades de contacte.

    Si fem servir mitjans automàtics per tractar les dades personals, i tenen conseqüències legals o t'afecten considerablement, sempre implementarem les mesures necessàries per protegir els teus drets i llibertats. Això inclou el dret a obtenir intervenció humana.

Per tractar les teves dades personals tal com s'ha descrit més amunt, ens emparem en les següents bases legals:

Pel que fa als propòsits A i B, segons pertoqui, Booking.com s’empara en la base legal que el tractament de dades personals és necessari per al compliment d’un contracte, específicament per finalitzar i gestionar la teva Reserva de viatge.

Si no facilites les dades personals que se't demanen, Booking.com no podrà finalitzar la Reserva de viatge ni et podrà oferir el servei d'atenció al client. Pel que fa als propòsits C - L, Booking.com s’empara en el seu interès comercial i empresarial legítim per oferir els seus serveis, prevenir el frau i millorar els serveis (tal com s’especifica en els propòsits C - L).

Quan es facin servir dades personals per als interessos legítims de Booking.com o d'un tercer, Booking.com sempre mirarà de trobar un equilibri entre els teus drets i interessos pel que fa a la protecció de les dades personals i els drets i interessos de Booking.com o del tercer. Pel que fa al propòsit M, Booking.com també s'empara, si correspon, en el compliment d'obligacions legals, com ara sol·licituds legals de les autoritats competents.

Finalment, d'acord amb la llei vigent i en cas que sigui necessari, Booking.com obtindrà el teu consentiment previ per tractar les teves dades personals per a finalitats de màrqueting per e-mail, o tal com s’estipuli per llei.

Si vols oposar-te al tractament de les teves dades que s'estipula als propòsits C - L i no hi ha cap opció disponible per donar-te de baixa directament (com per exemple, a la configuració del teu compte), posa't en contacte amb nosaltres a dataprotectionoffice@booking.com.


Com comparteix Booking.com les teves dades amb tercers?

En algunes circumstàncies, compartirem les teves dades personals amb tercers. Entre aquests tercers s’inclouen:

  1. El Proveïdor de viatges que has reservat: per poder completar la teva Reserva de viatge, transferim dades rellevants de la reserva al Proveïdor de viatges que has reservat. Aquest és un aspecte clau de tot el que fem per tu.

    En funció de la Reserva de viatge i el Proveïdor de viatges, les dades que compartim poden incloure el teu nom, les dades de contacte i de pagament, els noms de les persones que viatgen amb tu i qualsevol altra informació o preferència que hagis especificat en fer la Reserva de viatge.

    En alguns casos, també compartim informació addicional sobre el teu historial amb el Proveïdor de viatges. Això inclou informació sobre si ja havies reservat abans amb ells, el nombre de reserves que has completat amb Booking.com, la confirmació que no s’ha informat de mala conducta en el teu cas, el percentatge de reserves que has cancel·lat fins al moment o si has deixat comentaris sobre reserves anteriors.

    Si tens cap pregunta sobre el Viatge, pot ser que ens posem en contacte amb el Proveïdor de viatges per gestionar la teva petició. Llevat que el pagament es faci durant el procés de reserva a través del web de Booking.com, enviarem les dades de la teva targeta al Proveïdor de viatges que hagis reservat perquè ho gestionin (en cas que ens hagis proporcionat aquestes dades).

    En cas de conflictes relacionats amb la Reserva de viatge, pot ser que facilitem al Proveïdor de viatges les teves dades de contacte, incloent el teu e-mail i informació sobre el procés de la Reserva de viatge necessària per gestionar el conflicte. Això també pot incloure una còpia de la teva confirmació de reserva com a prova que la Reserva de viatge s'ha fet de veritat.

    Tingues en compte que, en alguns casos i segons les indicacions del Proveïdor de viatges, haurem de compartir les teves dades personals amb altres parts relacionades amb el Proveïdor de viatges per tal de finalitzar i gestionar la teva reserva. Aquestes parts poden ser altres entitats d’un grup hoteler o proveïdors de serveis que gestionen les dades en nom del Proveïdor de viatges.

  2. La teva oficina local de Booking.com: per donar suport a l'ús dels serveis de Booking.com, com ara per als serveis d’atenció al client, pot ser que les teves dades es comparteixin amb filials del grup corporatiu de Booking.com. Si vols més informació sobre el grup corporatiu de Booking.com, ves a Sobre Booking.com.

  3. Proveïdors de serveis (tercers): treballem amb proveïdors de serveis, que no formen part del grup corporatiu de Booking.com, i que ens ajuden a oferir els nostres serveis. Això inclou:

    • Atenció al client

    • Estudis de mercat

    • Serveis de detecció i prevenció de frau, com ara serveis d'anàlisi contra el frau

    • Pagaments

      Fem servir tercers per processar pagaments, gestionar devolucions o oferir serveis per cobrar les factures. Quan reclames una devolució de la Reserva de viatge, tant si ho fas tu o com si ho fa el titular de la targeta que s'ha fet servir per reservar, hem de compartir algunes dades de la reserva amb el proveïdor del servei de pagament i l'entitat financera corresponent perquè puguin gestionar la devolució. Això també pot incloure una còpia de la confirmació de la teva reserva o l'adreça IP des d’on s'ha fet la reserva. Pot ser que compartim informació amb les entitats financeres corresponents, si ho considerem estrictament necessari per a la detecció i prevenció del frau.

    • Serveis de màrqueting

      Compartim dades personals (com ara el teu e-mail) amb col·laboradors de publicitat per tal de anunciar els serveis de Booking.com a través de tercers i assegurar-nos que es mostren anuncis rellevants als clients adequats. Fem servir tècniques, com la funció resum, per permetre que el teu e-mail es vinculi amb una base de dades de clients existent i evitar que es pugui fer servir amb altres finalitats. Si vols informació sobre altres exemples de publicitat personalitzada i les opcions que tens, llegeix la nostra Política de cookies.

    • Col·laboradors de publicitat

      Fem servir col·laboradors de publicitat, com ara proveïdors de metacerques, perquè puguis comparar les nostres ofertes amb les d’altres agències de viatges online (OTA). Si fas una reserva a Booking.com després d’haver fet servir un col·laborador de publicitat, enviarem les dades de la reserva que hagis fet a Booking.com a aquest col·laborador.

    Tots els proveïdors de serveis estan obligats a salvaguardar les teves dades personals adequadament.

  4. Autoritats competents: revelem dades personals a les autoritats competents si així ho requereix la llei o si és estrictament necessari per prevenir, detectar o perseguir el frau i altres actes criminals o si estem obligats a fer-ho per llei. Pot ser que hàgim de revelar dades personals a les autoritats competents per protegir i defensar els nostres drets o propietats, o els drets i propietats dels nostres col·laboradors de negocis.

  5. Col·laboradors: treballem amb molts col·laboradors de negocis arreu del món. Aquests col·laboradors distribueixen o anuncien els serveis de Booking.com, així com també els serveis i els productes dels nostres Proveïdors de viatges.

    Quan fas una reserva en un dels webs o apps dels nostres col·laboradors, els proporciones certes dades personals, com ara el teu nom i l'e-mail, l’adreça, les dades de pagament i altres dades rellevants, que ens reenviaran a nosaltres per finalitzar i administrar la teva Reserva de viatge.

    Si el col·laborador ofereix un servei d'atenció al client, Booking.com compartirà dades rellevants de la teva reserva amb ell (si és necessari i quan sigui necessari) per poder-te oferir un suport adequat i eficient.

    Quan fas una reserva en un dels webs dels nostres col·laboradors, aquests col·laboradors poden rebre algunes de les teves dades personals relacionades amb la reserva en qüestió i les teves interaccions als webs d’aquests col·laboradors. Això ho fan amb finalitats comercials.

    Quan fas una reserva al web d'un dels nostres col·laboradors, és important que llegeixis els seus avisos de privacitat si vols saber com tracten les teves dades personals.

    Per tal de detectar i prevenir el frau, també pot ser que intercanviem informació sobre els nostres usuaris amb els col·laboradors, però només si és estrictament necessari.

    • Booking.basic: pot ser que puguis fer una reserva amb Booking.basic. Booking.basic vol dir que la reserva la facilita un Proveïdor de viatges diferent de l'allotjament que has reservat. Durant el procés de reserva, haurem de compartir algunes dades personals rellevants amb aquest col·laborador.

      Si la reserva és amb Booking.basic, revisa la informació que has facilitat durant el procés de reserva o consulta la confirmació de la reserva per a més informació sobre el Proveïdor de viatges i com tracta les teves dades personals.

  6. El grup corporatiu de Booking Holdings Inc.: consulta com es comparteixen les teves dades personals amb el grup corporatiu de Booking Holdings Inc..

La transmissió de dades personals, tal com es descriu en aquesta Política de privacitat, pot incloure transferències internacionals de dades personals a països que no disposen de lleis de protecció de dades tan exhaustives com les de països de la Unió Europea.

Quan la llei europea ho requereixi, només transferirem dades personals a receptors que ofereixin un nivell adequat de protecció de dades. En aquests casos, farem els acords contractuals necessaris per assegurar-nos que les teves dades personals estan protegides d'acord amb els estàndards europeus. Per demanar-nos una còpia d'aquests acords contractuals, ens pots escriure a dataprotectionoffice@booking.com.


Com es comparteixen les teves dades personals amb el grup corporatiu de Booking Holdings Inc.?

Booking.com forma part del grup corporatiu de Booking Holdings Inc. Trobaràs més informació a Bookingholdings.com.

Pot ser que altres empreses del grup corporatiu de Booking Holdings Inc. ens facilitin les teves dades personals o que les compartim amb ells amb les finalitats següents:

  1. Oferir serveis (com ara fer, administrar i gestionar reserves o encarregar-nos de pagaments)

  2. Oferir serveis d'atenció al client

  3. Detectar, prevenir i investigar activitats fraudulentes o il·legals i filtracions de dades

  4. Analitzar i millorar els productes

  5. Fer ofertes personalitzades o enviar-te publicitat amb el teu consentiment o com ho permeti la llei aplicable

  6. Facilitar l’allotjament de dades en servidors, el suport tècnic, el manteniment general i la seguretat de la informació que es comparteix

  7. Garantir que es compleixen les lleis aplicables

Pel que fa als propòsits A - F, si correspon i llevat que s'indiqui el contrari, Booking.com s'empara en el seu interès legítim per compartir i rebre dades personals. Pel que fa al propòsit G, si correspon, Booking.com s'empara en el compliment de les obligacions legals, com ara les sol·licituds legals de les autoritats competents.

Per exemple, Booking.com col·labora estretament amb Rentalcars.com per oferir serveis de transport per carretera als clients. Per a més informació, llegeix l’apartat “Com es comparteixen i es tracten les teves dades personals per als serveis de transport per carretera?”.

Pot ser que les empreses del grup corporatiu de Booking Holdings Inc. hagin d’intercanviar dades personals dels clients per garantir que tots els usuaris estan protegits respecte de possibles activitats fraudulentes a les seves plataformes online.


Com es comparteixen i es tracten les teves dades personals per als serveis de transport per carretera?

Booking.com i Rentalcars.com (que formen part del grup corporatiu de Booking Holdings Inc.) col·laboren estretament per oferir-te serveis de transport per carretera a través dels webs i apps de Booking.com, com ara cars.booking.com o taxi.booking.com.

Això vol dir que quan busques o reserves serveis de transport per carretera a través de l’app o el web, Booking.com i Rentalcars.com són responsables conjuntament de la recollida i l’ús de les teves dades personals.

Si vols més informació sobre la relació entre Booking.com i Rentalcars.com, i per exercir els teus drets amb relació a les teves dades personals que es recullen a través dels webs i apps de Booking.com, pots contactar amb Booking.com en tot moment. Pots fer-ho a través de l’e-mail que trobaràs a l’apartat “Qui és el responsable de tractar les dades personals a través de Booking.com i com pots contactar amb nosaltres?”.

A banda de les dades que tractem conjuntament perquè puguis buscar i reservar serveis de transport per carretera, Booking.com i Rentalcars.com també faran servir les teves dades personals de forma independent per als propòsits que es descriuen en aquesta Política de privacitat i en l’Avís de privadesa de Rentalcars.com.


Com tracta Booking.com les comunicacions que tu i el Proveïdor de viatges que reservis envieu a través de Booking.com?

Booking.com pot oferir-te a tu i als Proveïdors de viatges diverses maneres de comunicar-vos per parlar sobre els Serveis de viatges i les Reserves de viatge existents mitjançant canals de Booking.com. Això també permet que tant tu com el Proveïdor de viatges us pugueu posar en contacte amb Booking.com per fer preguntes sobre la Reserva de viatge a través del web, les apps o a través d'altres canals que posem a la vostra disposició.

Booking.com té accés a les comunicacions i pot ser que faci servir sistemes automatitzats per revisar-les, escanejar-les i analitzar-les per les raons següents:

  • Motius de seguretat

  • Prevenció de frau

  • Compliment dels requeriments legals i normatius

  • Investigacions per possible mala conducta

  • Desenvolupament i millora de productes

  • Recerca

  • Compromís dels clients (per oferir-te informació i ofertes que pensem que et poden interessar, entre d'altres)

  • Suport tècnic o al client

Ens reservem el dret de revisar o bloquejar l'enviament de comunicacions que nosaltres, segons el nostre propi criteri, considerem que poden incloure contingut maliciós o spam, o que poden ser un risc per a tu, els Proveïdors de viatges, Booking.com o per a tercers.

Totes les comunicacions que s’enviïn o es rebin a través de les eines de comunicació de Booking.com les rebrà i emmagatzemarà Booking.com. També pot ser que els col·laboradors (a través dels quals hagis fet una reserva amb la seva plataforma) i els Proveïdors de viatges vulguin comunicar-se amb tu directament per e-mail o altres canals que Booking.com no controla.


Com fa servir els dispositius mòbils Booking.com?

Oferim apps gratuïtes per a una gran varietat de dispositius mòbils, així com versions del nostre web habitual optimitzades per navegar amb mòbils i tablets.

Aquestes apps i webs per a mòbil tracten les dades personals que ens dones gairebé de la mateixa manera que el nostre web. Si vols, també et permeten utilitzar serveis de localització per trobar Serveis de viatges a prop d'on ets.

Amb el teu consentiment, pot ser que t'enviem notificacions automàtiques amb informació sobre la teva Reserva de viatge. També pots triar donar-nos accés a la teva localització o a les teves dades de contacte perquè et puguem oferir els serveis que ens demanes. Si puges imatges a la nostra plataforma, aquestes imatges també poden incloure informació sobre la teva localització (o metadades). Llegeix les instruccions del teu dispositiu mòbil per saber com pots canviar-ne la configuració i controlar com es comparteixen aquestes dades.

Per tal d’optimitzar els nostres serveis i activitats de màrqueting, i per assegurar-nos que t’oferim una experiència consistent, fem servir eines de seguiment entre dispositius. Això ho podem fer amb l'ús de cookies o sense. Si vols informació més general sobre les cookies i altres tecnologies similars, ves a la nostra Política de cookies.

Amb el seguiment entre dispositius, Booking.com pot observar el comportament dels usuaris en diversos dispositius. Per tal de fer aquest seguiment entre dispositius, pot ser que combinem les dades recollides des d’un navegador o dispositiu mòbil en concret amb les dades d’un altre ordinador o dispositiu que hi estigui vinculat.

També, per optimitzar el contingut de la newsletter de Booking.com, combinem les cerques i les reserves que es fan des de diferents ordinadors i dispositius. Pots donar-te de baixa de la newsletter de Booking.com quan vulguis.

Pot ser que se't mostri publicitat personalitzada en altres webs o apps segons l'activitat que hagis tingut en els ordinadors i dispositius vinculats. Si modifiques la configuració de les cookies del teu dispositiu (tens més informació a la Política de cookies, a l'apartat "Quines opcions tens?"), podràs canviar la configuració del seguiment entre dispositius amb finalitats publicitàries. Has de saber que tancar la sessió del teu compte de Booking.com no vol dir que deixis de rebre anuncis personalitzats.


Com fa servir les xarxes socials Booking.com?

A Booking.com fem servir les xarxes socials de diverses maneres. Les fem servir per facilitar l'ús dels serveis de reserves online, però també per promocionar els productes i serveis relacionats amb els viatges dels nostres Proveïdors de viatges, i per anunciar, millorar i facilitar els nostres propis serveis.

Tingues en compte que l’ús de funcions per a les xarxes socials pot comportar l’intercanvi de dades personals entre Booking.com i el proveïdor del servei de la xarxa social, tal com es descriu a continuació. Tens dret a no fer servir les funcions per a les xarxes socials que posem a la teva disposició.

  1. Inici de sessió amb el compte d'una xarxa social. T'oferim l'oportunitat d'iniciar sessió a un compte de Booking.com fent servir el compte d'una xarxa social. Ho fem perquè no hagis de recordar diversos noms d'usuari i contrasenyes per als diferents serveis online que utilitzes.

    Un cop hagis iniciat sessió una vegada, sempre podràs fer servir el compte de la xarxa social per iniciar sessió a Booking.com. Podràs desenllaçar el teu compte de Booking.com del compte de la xarxa social que hagis triat en qualsevol moment.

  2. Integració de plugins de xarxes socials. També tenim plugins de xarxes socials integrats al web i a les apps de Booking.com. Això vol dir que quan fas clic a un dels botons (com ara el botó “M'agrada” de Facebook), es comparteix certa informació amb aquests proveïdors de xarxes socials.

    Si ho fas mentre tens la sessió iniciada a la xarxa social, pot ser que el proveïdor de la xarxa social vinculi aquesta informació amb el teu compte de la xarxa social. En funció de la teva configuració, pot ser que també es mostrin aquestes accions al teu perfil de la xarxa social perquè les puguin veure els teus contactes.

  3. Altres opcions i serveis de les xarxes socials. Pot ser que integrem altres serveis de les xarxes socials (com ara serveis de missatgeria) perquè puguis interactuar amb Booking.com o amb els teus contactes per parlar sobre els nostres serveis.

    Pot ser que tinguem comptes en xarxes socials i que oferim apps a diverses xarxes socials. Si et connectes a Booking.com a través d'una xarxa social, pot ser que el proveïdor de la xarxa social et permeti compartir informació amb nosaltres.

    Si acceptes compartir-la, segurament el proveïdor de la xarxa social et dirà quina informació es compartirà. Per exemple, si inicies sessió al teu compte d'usuari de Booking.com amb el compte d'una xarxa social, pot ser que certa informació es comparteixi amb Booking.com. Això pot incloure el teu e-mail, la teva edat o les fotos de perfil que hagis desat al teu compte de la xarxa social (segons què hagis autoritzat).

Quan et registres a Booking.com a través d'una app d’una xarxa social o et connectes al servei de missatgeria d'una xarxa social sense un compte d'usuari de Booking.com, la informació que pots compartir amb nosaltres pot incloure informació bàsica que tens disponible al teu perfil de la xarxa social (com ara el teu e-mail, les actualitzacions d'estat o la teva llista de contactes).

Farem servir aquesta informació per poder-te oferir el servei que has demanat: per exemple, per reenviar un missatge que vols que arribi als teus contactes o per crear una experiència d'usuari personalitzada a l’app o als nostres webs. Això vol dir que, si vols, podem adaptar els nostres serveis a les teves necessitats per connectar-te a tu i els teus amics amb les millors destinacions de viatge i per analitzar i millorar els nostres serveis de viatges.

El proveïdor de la xarxa social que utilitzis et podrà donar més informació sobre com fan servir i tracten les teves dades quan et connectes amb Booking.com a través seu. Per exemple, pot ser que combinin les dades personals que recullen quan fas servir Booking.com a través seu amb informació que recullen quan fas servir altres plataformes online que també tens vinculades amb el compte de la xarxa social.

Si decideixes connectar-te a través d’un compte de Facebook o de Google, consulta aquests enllaços per obtenir informació sobre l’ús que en fan de les dades que reben: Facebook i Google.


Quins procediments de seguretat i retenció fa servir Booking.com per salvaguardar les teves dades personals?

Tenim procediments implementats per evitar l'accés no autoritzat o l'ús indegut de les dades personals.

Per tal de protegir i preservar les teves dades personals, utilitzem sistemes i procediments de negocis apropiats. A més, fem servir procediments de seguretat i restriccions tècniques i físiques per accedir a les dades personals dels nostres servidors i utilitzar-les. Només el personal autoritzat pot accedir a les dades personals per tal de poder exercir les seves funcions.

Conservarem les teves dades personals tant de temps com creguem necessari perquè puguis fer servir els nostres serveis o perquè et puguem oferir els nostres serveis (i per mantenir el compte d'usuari de Booking.com, en cas que en tinguis), per complir les lleis aplicables, resoldre conflictes i per qualsevol altre motiu que creguem necessari per poder portar a terme la nostra activitat, com ara detectar i prevenir el frau o altres activitats il·legals. Totes les dades personals que conservem sobre tu estan subjectes a aquesta Política de privacitat.

Per a més seguretat, et recomanem que configuris l’autenticació de doble factor per al teu compte de Booking.com. Això suposa un pas addicional d’autenticació que serveix per assegurar que, en cas que algú s’apropiï del teu nom d’usuari i la contrasenya (per exemple, mitjançant phishing o enginyeria social) no pugui accedir al teu compte. Ho pots activar des de la secció “Seguretat” de la configuració del compte.


Quin tractament fa Booking.com de les dades personals sobre nens?

Els nostres serveis no estan dirigits als menors de 16 anys, i no en recollirem mai les dades tret que ens les facilitin els seus pares o tutors (amb el seu consentiment). En alguns casos limitats pot ser que hàgim de recollir dades per a una reserva, la compra d’altres serveis relacionats amb els viatges o en altres circumstàncies excepcionals (com ara amb funcions adreçades a famílies). Tot i això, reiterem que aquestes dades només es poden recollir i fer servir si ens les faciliten els pares o tutors i amb el seu consentiment.

Si ens assabentem que hem tractat informació d'un menor de 16 anys sense el consentiment vàlid dels pares o tutors, l’eliminarem.


Com pots controlar les dades personals que has proporcionat a Booking.com?

Volem que puguis estar al corrent i gestionar com fem servir les teves dades personals. Pots fer-ho de les maneres següents:

  1. Ens pots demanar una còpia de les dades personals que tenim sobre tu.

  2. Ens pots informar de qualsevol canvi en les teves dades personals o ens pots demanar que corregim les dades que tenim sobre tu. Tal com s'explica a sota, pots fer alguns d’aquests canvis directament si tens un compte d’usuari.

  3. En alguns casos, ens pots demanar que eliminem, bloquegem o restringim el tractament de les dades personals que tenim sobre tu, de la mateixa manera que et pots oposar a certes maneres que tenim de fer servir les teves dades.

  4. En alguns casos, també ens pots demanar que enviem a tercers les dades personals que ens has facilitat.

  5. Fem servir les teves dades personals perquè ens n'has donat el consentiment, però tens dret a retirar-lo quan vulguis d'acord amb la llei vigent.

  6. A més, en els casos en què tractem les teves dades personals segons els nostres interessos legítims o els interessos públics, tens dret a oposar-te a aquest ús de les teves dades personals en qualsevol moment d'acord amb la llei vigent.

Confiem en tu per assegurar que la teva informació personal és completa, precisa i està actualitzada. Et demanem que ens informis si hi ha cap canvi o imprecisió en la teva informació personal al més aviat possible.

Si tens un compte d'usuari de Booking.com, pots accedir a moltes de les teves dades personals a través del nostre web i de les apps. Generalment trobaràs l'opció d'afegir, actualitzar o eliminar la informació que tenim de tu a la configuració del teu compte.

Si no pots accedir a alguna de les dades personals que tenim sobre tu a través del web o de les apps, ens pots enviar una petició (és gratis).

Si vols exercir els teus drets d’accés o de supressió, només cal que emplenis i enviïs el formulari de sol·licitud d’accés a dades personals per a clients de Booking.com. Per fer qualsevol petició relacionada amb aquesta Política de privacitat, per exercir qualsevol altre dret o si tens una queixa, contacta amb el nostre responsable de protecció de dades a dataprotectionoffice@booking.com. També et pots posar en contacte amb l'autoritat local competent sobre protecció de dades.

Si et vols oposar al tractament de les teves dades personals d'acord amb el teu interès legítim i no tens cap manera de donar-te’n de baixa directament, posa't en contacte amb nosaltres a dataprotectionoffice@booking.com.


Qui és el responsable de tractar les dades personals a través de Booking.com i com pots contactar amb nosaltres?

Booking.com B.V. controla el tractament de les dades personals, tal com es descriu en aquesta Política de privacitat, excepte en els casos en què s’indica explícitament el contrari. Booking.com B.V. és una empresa privada de responsabilitat limitada, que es regeix per la legislació dels Països Baixos i que té les oficines centrals a Herengracht 597, 1017 CE, Amsterdam, Països Baixos.

Si tens preguntes sobre aquesta Política de privacitat o sobre com tractem les teves dades personals, posa't en contacte amb el nostre responsable de protecció de dades a dataprotectionoffice@booking.com i et respondrem al més aviat possible.

Si tens preguntes sobre una reserva, posa't en contacte amb l'equip d'Atenció al client des de la pàgina de contacte d'Atenció al client.

Les peticions legals de les autoritats competents s'han d'enviar segons les directrius per al Compliment de la llei.

Disposicions específiques segons el país

En funció de la legislació aplicable en el teu cas, pot ser que hàgim de facilitar alguna informació addicional. Revisa el contingut que hi ha a continuació per veure si hi ha alguna informació addicional rellevant en el teu cas.

Per als residents a Califòrnia: llei de Califòrnia

Aquest apartat complementa la nostra Política de privacitat i només és aplicable en el cas dels residents de l’estat de Califòrnia. Descriu la manera com tractem i fem servir la teva informació personal (“personal information” és el terme original que fa servir la llei), si correspon, i explica quins drets particulars tens segons la llei de Califòrnia.

A continuació detallem la informació personal que recollim sobre tu, classificada segons les diferents categories d’informació específiques:

  1. Informació que t’identifica (com ara el teu nom, el número de compte, l’e-mail o l’adreça IP)

  2. Informació financera, mèdica o sobre l’assegurança de salut (com ara el número del compte bancari, el número de la targeta o qualsevol informació de tipus mèdic que ens hagis facilitat o que hàgim rebut en nom teu)

  3. Característiques pròpies de classificacions protegides segons la llei federal dels Estats Units o la llei de Califòrnia (com ara el gènere, la religió o l’orientació sexual)

  4. Informació comercial (com ara les teves tendències de compra)

  5. Informació sobre la teva activitat a internet o altres xarxes electròniques (com ara dades sobre com fas servir webs o apps)

  6. Dades de geolocalització (com ara la teva ubicació)

  7. Informació visual (com ara les imatges que puges al teu compte)

  8. Inferències (com ara dades estadístiques i sobre preferències)

  9. Informació professional o sobre la teva ocupació (com ara per a qui treballes o dades sobre els viatges de feina)

Si vols més informació sobre les categories de les fonts a partir de les quals obtenim informació personal, els tipus concrets d’informació personal que recollim o sobre els motius per als quals la recollim, llegeix aquests apartats de la nostra Política de privacitat: “Quin tipus de dades personals recull Booking.com?” i “Per què Booking.com recull i fa servir les teves dades personals?”.

Per saber-ne més sobre l’intercanvi (rebuda i enviament) d’informació personal amb altres col·laboradors, llegeix els apartats “Quin tipus de dades personals recull Booking.com?” i “Com comparteix Booking.com les teves dades amb tercers?”.

Pot ser que compartim certa informació personal amb tercers, cosa que es pot considerar com una “venda” d’informació segons la llei de Califòrnia. Entre aquestes dades s’hi pot incloure informació que t’identifica, informació comercial, dades de geolocalització, l’activitat a internet i dades sobre inferències, tal com es descriu més amunt. També pot ser que compartim la informació personal que es descriu més amunt (A - I) per “motius comercials”, com ara amb proveïdors de serveis que ens ajuden a garantir els nostres serveis, per als pagaments, per a serveis d’atenció al client i per a l’enviament de missatges de màrqueting o anuncis. Per a més informació (també per saber qui rep la teva informació personal), pots llegir els apartats “Quin tipus de dades personals recull Booking.com?” i “Com comparteix Booking.com les teves dades amb tercers?” de la nostra Política de privacitat.

La llei de Califòrnia garanteix certs drets, com ara el dret d’accés a informació personal concreta, el dret a saber com tractem la informació personal (incloent com revelem o venem informació personal), el dret de supressió d'informació personal, el dret a oposar-se a la “venda” de la informació i que no se’t puguin negar productes o serveis per exercir aquests drets.

Per exercir el dret a oposar-te a la “venda” d'informació, clica en aquest enllaç i segueix les instruccions: https://www.booking.com/content/ccpa.html

Per exercir els drets d’accés o supressió de la teva informació personal segons la llei de Califòrnia, emplena el formulari de sol·licitud d’accés a dades personals per a clients de Booking.com. Per exercir aquests drets o qualsevol altre que reculli la llei de Califòrnia, o per enviar-nos preguntes o dubtes sobre aquest avís de privacitat i les nostres pràctiques, també et pots posar en contacte amb nosaltres a dataprotectionoffice@booking.com amb l’assumpte següent: “California Resident Privacy Rights - Request”.

Si ets un representant autoritzat que vol exercir els drets en nom d’un consumidor de Califòrnia, contacta amb nosaltres a través de l’e-mail de sobre i adjunta’ns una còpia de l’autorització escrita del consumidor on et designa com a representant. Pot ser que hàgim de comprovar la teva identitat abans de poder completar la petició per exercir els drets. Per exemple, pot ser que et demanem informació sobre les Reserves de viatge anteriors que hagis fet amb nosaltres.

Els serveis de Booking.com no estan dirigits als menors de 16 anys. Per aquest motiu, Booking.com no ven intencionadament informació personal de menors de 16 anys sense el consentiment necessari, tal com s’especifica en la Llei de privacitat dels consumidors de Califòrnia (CCPA).

Booking.com ha recopilat les dades estadístiques següents sobre la recepció i gestió de peticions de consumidors de Califòrnia en el marc de la CCPA durant el període comprès entre l’1 de gener del 2020 i el 22 de juny del 2020:

  • Nombre de “peticions d’accés” que Booking.com ha rebut, complert (totalment o parcialment) o denegat: 3

  • Nombre de “peticions de supressió” que Booking.com ha rebut, complert (totalment o parcialment) o denegat: 13

  • Nombre de “peticions d’oposició a la venda” que Booking.com ha rebut, complert (totalment o parcialment) o denegat: 6.960

  • Mitjana de dies que Booking.com ha dedicat a respondre a aquestes peticions d’accés, supressió i oposició: 7,6

Corea del Sud

El clients de Corea del Sud també poden fer servir les dades de contacte de sota per a les peticions relacionades amb aquesta Política de privacitat:

D’acord amb la Llei sobre la promoció de l’ús de la xarxa d’informació i la protecció de la informació (Act on the Promotion of the Use of the Information Network and Information Protection), les dades de l’agent nacional són les següents:

Nom i representant: Booking.com Korea Limited (Representant: Su Yeon Kim)

Adreça, telèfon i e-mail: 17F Gran Seoul, 33 Jongro, Jongro-Gu, Seül, Corea del Sud, +82 2 6323 8008, privacy.kr@booking.com.

Turquia

El clients de Turquia també poden fer servir les dades de contacte de sota per a les peticions relacionades amb aquesta Política de privacitat:

El representant local de Booking.com B.V. a Turquia és Ozdagistanli Ekici Avukatlık Ortaklığı, que es troba a Al Zambak Sok No: 2 Varyap Meridian Grand Tower A Blok K: 32 D: 270 Ataşehir, Istanbul.

 

 

Quan fas servir els nostres serveis online o apps, utilitzem cookies i altres tecnologies de seguiment online (també ens hi referirem com a “cookies” en aquest document de Política de cookies).

Les cookies es poden fer servir de diverses maneres, com ara per fer funcionar el web de Booking.com, per analitzar el trànsit del web o amb objectius publicitaris.

Si vols saber què és una “cookie”, com es fan servir i quines opcions tens, aquí trobaràs més informació sobre el tema.

Què són les cookies i altres tecnologies de seguiment online?

Com es fan servir les cookies?

Quines opcions tens?


Què són les cookies i les tecnologies de seguiment online?

La cookie d’un navegador web és un petit arxiu de text que els webs envien al navegador del teu ordinador o dispositiu mòbil.

Aquestes cookies emmagatzemen informació sobre els continguts que visites i com hi interacciones per tal de recordar les teves preferències i configuració o per analitzar com fas servir els serveis online.

Les cookies es classifiquen entre cookies d’origen i cookies de tercers:

  • Les cookies d’origen són les cookies que gestiona el propietari del domini, que en el nostre cas és Booking.com. Les cookies que executem nosaltres són cookies d’origen.

  • Les cookies de tercers són les cookies que alguns col·laboradors de confiança executen en els nostres dominis amb el nostre permís. Poden ser col·laboradors de xarxes socials, de publicitat i proveïdors de seguretat, entre d’altres.

Les cookies poden ser de sessió o permanents:

  • Les cookies de sessió només existeixen fins que tanques el navegador, és a dir, quan tanques la sessió. Llavors s’eliminen.

  • Les cookies permanents tenen durades diferents i es mantenen al teu dispositiu encara que tanquis el navegador. A la plataforma de Booking.com, mirem que les cookies permanents que executem (o les que permetem que executin tercers) tinguin una durada limitada. Malgrat això, per motius de seguretat o per altres circumstàncies excepcionals, pot ser que a vegades la durada d’algunes cookies sigui més llarga.

Les cookies dels navegadors web poden emmagatzemar informació com ara la teva adreça IP o altres dades que t’identifiquen, el tipus de navegador que fas servir, o informació sobre el contingut que visites en serveis digitals i com hi interacciones. Amb aquesta informació, les cookies dels navegadors web poden recordar les teves preferències i configuració en serveis online i analitzar l’ús que en fas.

A banda de les cookies, també fem servir tecnologies de seguiment molt similars. El nostres e-mails, apps mòbils i web poden contenir petits arxius d’imatge transparents o línies de codi que registren les teves interaccions. Per exemple, píxels invisibles, scripts, URL de seguiment o equips de desenvolupament de software (SDK, per les seves sigles en anglès):

  • Els píxels invisibles tenen molts noms diferents. També es coneixen per diferents noms en anglès com ara web beacons, web bugs, tracking bugs, tags, web tags, page tags, tracking pixels, pixel tags, 1x1 GIF o clear GIF.

    En resum, un píxel invisible és una imatge gràfica molt petita de només un píxel que s’introdueix al teu dispositiu a través d’una petició d’una pàgina web, en una app, en un anunci o en un e-mail en HTML.

    Es poden fer servir per recopilar informació sobre el teu dispositiu, com ara quin tipus de dispositiu o sistema operatiu fas servir, la teva adreça IP i l’hora en què ens has visitat. També es fan servir per executar, desar i llegir cookies al teu navegador.

  • Els scripts són petits programes informàtics que s’incrusten a les pàgines web per aconseguir un munt de funcionalitats addicionals. Els scripts fan que els llocs web funcionin correctament. Per exemple, gràcies als scripts, podem implementar certes funcions de seguretat i funcions d’interacció bàsiques al nostre web.

    A més, els scripts també es poden utilitzar per a finalitats analítiques o publicitàries. Per exemple, un script pot recopilar informació sobre com fas servir el nostre web, com ara quines pàgines visites o quines cerques fas.

  • Les URL de seguiment són enllaços que contenen un identificador únic. Serveixen per saber des de quin web has arribat al web o app de Booking.com que fas servir. Per exemple, si hi has arribat a través d’una xarxa social, un motor de cerca o des del web d’un dels nostres afiliats.

  • Els equips de desenvolupament de software (SDK) formen part del codi font de les nostres apps i, a diferència de les cookies del navegador, els SDK s’emmagatzemen directament amb les dades de l’app.

    Es fan servir per analitzar l’ús de les apps o per enviar notificacions personalitzades. Per això, registren identificadors únics associats amb el teu dispositiu, com ara l’ID del dispositiu i l’adreça IP, a més de la teva activitat a l’app i la ubicació de la xarxa.

En aquesta Política de cookies, ens referirem a totes aquestes tecnologies de seguiment com a “cookies”.


Com es fan servir les cookies?

Les cookies es fan servir per recopilar certa informació. Per exemple:

  • Adreça IP

  • ID del dispositiu

  • Pàgines que has visitat

  • Tipus de navegador

  • Dades de navegació

  • Sistema operatiu

  • Proveïdor d’internet

  • Data i hora de les visites

  • Si has respost a un anunci

  • L’URL des d’on has arribat

  • Les funcions que has fet servir o l’activitat que has tingut al web o apps

Permeten que et reconeguem com al mateix usuari en diverses pàgines d'un web, en diferents dispositius, entre webs diferents o quan fas servir les nostres apps. Les cookies es poden dividir en tres categories en funció de la seva finalitat: cookies funcionals, cookies analítiques i cookies de màrqueting.

Cookies funcionals

Són necessàries per al funcionament dels nostres webs i apps i han d’estar activades per poder utilitzar els nostres serveis.

Les cookies funcionals serveixen per crear webs i apps tecnològicament avançades i fàcils de fer servir que s’adapten automàticament a les teves necessitats i preferències, de manera que puguis navegar i reservar còmodament. També serveixen per permetre el funcionament d’algunes funcions essencials de seguretat i d’accessibilitat.

Més concretament, aquestes cookies:

  • Fan que el nostre web i les apps funcionin correctament per tal que et puguis crear un compte, iniciar sessió i gestionar les reserves.

  • Recorden la configuració de l’idioma i la moneda que hagis triat, les cerques anteriors que has fet, a més d’altres preferències que t’ajuden a fer servir el nostre web i les apps de manera eficient i efectiva.

  • També recorden les teves dades de registre perquè no hagis de tornar a escriure les dades d'inici de sessió cada cop que entris al nostre web o a les apps. No pateixis, les contrasenyes sempre estaran encriptades.

Cookies analítiques

Aquestes cookies serveixen per obtenir dades sobre l’ús del nostre web i de les apps i fer-ne un seguiment. La informació que obtenen ens ajuda a millorar el web, les apps i els serveis que oferim.

Més concretament, aquestes cookies:

  • Ens ajuden a entendre com fan servir el web de Booking.com i les apps els visitants i clients com tu.

  • Ens ajuden a millorar el web, les apps i les comunicacions per assegurar-nos que són interessants i rellevants.

  • Ens permeten saber què funciona i què no al nostre web i a les apps.

  • Fan que entenguem quina efectivitat tenen els anuncis i les comunicacions.

  • Ens ensenyen com interactuen els usuaris amb el nostre web i les apps quan els mostrem un anunci online, incloent els anuncis a webs de tercers.

  • Permeten que els nostres col·laboradors puguin saber si els seus clients aprofiten les ofertes d’allotjament que apareixen en els seus webs.

Les dades que recollim a través d’aquestes cookies poden incloure les pàgines que has vist, les pàgines des d’on has entrat o des de quines has marxat, quin tipus de plataforma has fet servir, quins e-mails has obert i com hi has interaccionat, i informació sobre la data i l’hora. Això també vol dir que podem fer servir dades sobre com interactues amb el web o l’app, com ara el nombre de clics que fas en una pantalla determinada, els moviments que fas amb el ratolí o com et desplaces per la pàgina, les paraules que fas servir per fer una cerca o el text que introdueixes en diversos camps.

Cookies de màrqueting

Booking.com i els nostres col·laboradors de confiança fem servir aquestes cookies per anar recollint informació sobre tu en diversos llocs web, apps i altres plataformes.

Les cookies de màrqueting ens ajuden a decidir quins productes, serveis i anuncis basats en interessos et mostrem, tant a la nostra web i les apps com en altres.

Més concretament, aquestes cookies:

  • Et classifiquen segons el teu perfil d’interessos, per exemple, en funció dels webs que visites i els clics que fas. A través d’aquest perfil et podem mostrar contingut personalitzat (com ara idees per viatjar o alguns allotjaments en concret) a Booking.com i a altres webs.

  • Et mostren anuncis personalitzats segons els teus interessos al web i a les apps de Booking.com, i també a altres webs. Això s'anomena "retargeting" i es basa en les teves activitats de navegació, com ara les destinacions que has buscat, els allotjaments que t'has mirat i els preus que se t'han mostrat. També poden tenir en compte altres factors com els teus hàbits de consum i altres activitats online.

    Els anuncis de retargeting et poden aparèixer tant abans com després de sortir del web de Booking.com, ja que l’objectiu és animar-te a seguir navegant o a tornar al nostre web. Et pots trobar aquests anuncis en webs, apps o e-mails.

  • Permeten la integració de les xarxes socials al nostre web i a les apps. D’aquesta manera, pots fer “M’agrada” o compartir continguts i productes a les xarxes socials, com ara a Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest, Snapchat i LinkedIn.

    Aquests botons de “M’agrada” i “Comparteix” funcionen mitjançant fragments de codi dels proveïdors individuals de les xarxes socials, cosa que fa possible que s’executin cookies de tercers al teu dispositiu.

    Pot ser que aquestes cookies siguin només de tipus funcional, però també poden servir per fer un seguiment de quins webs visites a través de la seva xarxa per tal d’obtenir un perfil del teu comportament de navegació i mostrar-te anuncis personalitzats. En part, aquest perfil s’obté amb la informació comparable que els proveïdors reben mitjançant les visites que fas a altres webs de la seva xarxa.

    Per a més informació sobre com tracten els proveïdors de les xarxes socials les teves dades personals, dona un cop d’ull a les seves polítiques de cookies i de privacitat: Facebook (inclou Instagram, Messenger i Audience Network), Snapchat, Pinterest i Twitter. Tingues en compte que pot ser que aquestes polítiques s’actualitzin periòdicament.

Treballem amb tercers de confiança per recollir informació. A vegades, també pot ser que compartim informació amb aquests tercers, com ara el teu e-mail o número de telèfon. Aquests tercers poden combinar les teves dades amb altra informació que recullen per crear un segment de públic personalitzat o enviar anuncis selectius. Per a més informació sobre com tracten les teves dades aquests tercers, mira’t els enllaços següents: Com utilitza Google la informació, política de dades de Facebook.

Pot ser que també fem servir tècniques, com ara els píxels, que no considerem que siguin cookies perquè no emmagatzemen cap dada al teu dispositiu.

A vegades col·loquem píxels en e-mails, com ara a les newsletters. Un píxel és un arxiu electrònic de la mida d’un sol píxel que es col·loca en un e-mail i que es carrega quan l’obres. Els píxels en e-mails ens serveixen per saber si has rebut l’e-mail, si l’has obert, quan ho has fet i si fas clic en alguna part del missatge.

També rebem la mateixa informació sobre les notificacions automàtiques que t’enviem. Aquesta informació estadística ens serveix per saber com llegeixes els missatges, per tal d’optimitzar-los i fer que les nostres comunicacions siguin més rellevants per a tu.


Quines opcions tens?

Si vols més informació sobre les cookies i sobre com gestionar-les o eliminar-les, ves a allaboutcookies.org o a la secció d'ajuda del teu navegador.

A la configuració de navegadors com ara Internet Explorer, Safari, Firefox o Chrome pots triar quines cookies acceptes i quines no. Aquesta configuració es troba en llocs diferents depenent del navegador que facis servir:

Si optes per bloquejar algunes cookies funcionals, pot ser que no puguis fer servir algunes funcions dels nostres serveis.

A part d’algunes opcions de configuració específiques que oferim al web de Booking.com i a les apps, també pots rebutjar l’ús de certes cookies:

  • Analítiques

    Per evitar que Google Analytics recopili dades estadístiques en alguns navegadors determinats, segueix aquest enllaç: Complement d’inhabilitació per a navegadors de Google Analytics (només disponible per a ordinadors).

  • Publicitàries

    Sempre mirem de treballar amb empreses de publicitat i de màrqueting que siguin membres de la Network Advertising Initiative (NAI) o de l’Interactive Advertising Bureau (IAB).

    Els membres de la NAI i de l’IAB segueixen els estàndards i els codis de conducta del sector i t'ofereixen l’opció de donar-te de baixa de la publicitat comportamental.

    Ves a www.networkadvertising.org per saber quins membres de la NAI poden haver desat cookies publicitàries al teu ordinador. Per donar-te de baixa del programa de publicitat comportamental de qualsevol membre de la NAI, només has de marcar la casella de l’empresa corresponent.

    També pots anar a www.youronlinechoices.com o www.youradchoices.com per saber com donar-te de baixa de la publicitat personalitzada.

    Pot ser que a la configuració del teu dispositiu mòbil puguis limitar la informació que comparteixes amb finalitats de retargeting. Si ho fas, has de saber que donar-se de baixa d'una xarxa de publicitat online no vol dir que ja no vegis ni siguis objecte de publicitat online ni d’estudis de mercat. Només vol dir que la xarxa de la qual t’has donat de baixa deixarà d’oferir-te anuncis personalitzats segons les teves preferències de xarxa i navegació.

Alguns webs tenen la funció “No acceptar cookies” que permet evitar el seguiment. Actualment no som compatibles amb la funció "No acceptar cookies" de la configuració del navegador.

Com pots contactar amb nosaltres

Si tens cap pregunta sobre aquesta Política de cookies, envia un e-mail a dataprotectionoffice@booking.com.

Pot ser que la nostra Política de cookies s’actualitzi periòdicament. En cas que els canvis que hi fem siguin substancials, especialment rellevants per a tu, o que afectin els teus drets sobre la protecció de dades, te n’informarem. Tot i això, et recomanem que visitis aquesta pàgina regularment per estar al dia d’altres possibles canvis (menys substancials o rellevants).