Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Izrael Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Izraeli

  • German Colony Guest House- Private and Dorm rooms

    Haifa, Izrael

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • Pozitivní část hodnocení

      V podstatě všechno. Cena více než přátelská, klumatizace, wifi, TV, společná kuchyň. Lokalita vhodná pro procházky i dlouhé výlety. Nádraží za rohem, městská i meziměstská doprava také. Vše potřebné na dosah ruky.

    • Negativní část hodnocení

      V horním patře pozor na hlavu (pozor na všechno od pasu nahoru) ;-) Třískání hlavou o strop a krov jsem nakonec vyřešil turbanem z ručníku.

    Hodnocení napsáno: 6. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Bublaj Česká republika
  • Palm Guest House

    Jeruzalém, Izrael

    Průměrné hodnocení: 6,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Vše, počínaje personálem přes kávu nebo čaj na terase až po samotné ubytování, bylo skvělé. Za dobrou cenu více než dobré ubytování a prostředí. Lokalita rovněž skvělá - přímo naproti Damašské brány.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Bublaj Česká republika
  • Chain Gate Hostel

    Jeruzalém, Izrael

    Průměrné hodnocení: 6,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Perfektní lokalita, perfektní atmosféra. Cena zde je nižší než ukonkurence daleko od Západní zdi. Kamkoliv je to pár kroků. Snídaně, káva a čaj 24/7 v ceně. K poznávání a turistice ideální. Kdo hledá luxusní pobyt, musi se podívat za hradby.

    • Negativní část hodnocení

      Koupelna s toaletou je čirá hrůza. Metr krát metr bez funkční zástěny nebo dveří. Tohle je asi to jediné, co mi vadilo.

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Bublaj Česká republika
  • Dan Eilat Hotel

    Eilat, Izrael

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Krasny hotel a fajn lokalita. Nejlepsi snidane, co jsme kde meli. Velke pokoje se vsim, co je k pobytu potreba.

    Hodnocení napsáno: 8. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Katerina Česká republika
  • Dodek's

    Beʼer Ora, Izrael

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Majitel je velice laskavý a ochotný, ubytování je apartmán v rámci domu, zcela samostatně zařízený, je nový, vše v perfektním stavu, což v státě Israel nemusí být vždy pravidlem. Ubytování je součástí vesnice nedaleko města Eilat (cca 15 km) a nedaleko národního parku Timna (cca 15 km). Celá vesnice je nově zbudovaná a tvoří kompaktní celek s vlastní pasivní ochranou, plot, strážce - vše velice bezpečné. Bezprostřední okolí je Negevská poušť, krásný výhled. Ve vesnici je obchod, kde lze pořídit vše potřebné, ceny průměrné. Není tam restaurace, nejbližší je v Eilat. Velice blízko od letiště, s tím, že nové letiště Ramon je vyloženě kousek. Ručníky a další podobné vybavení je připraveno, a to včetně nádobí apod.

    • Negativní část hodnocení

      Nic negativního jsem nezaznamenal.

    Hodnocení napsáno: 10. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jakub Česká republika
  • HI - Mitzpe Ramon Hostel

    Mitzpe Ramon, Izrael

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvele ubytovani primo vedle krateru. Pohodlne spani, prostorny pokoj, bohata snidane.

    • Negativní část hodnocení

      Povleceni, koupelna i toaleta cista. Pouze podlaha nedostatecne vysata.

    Hodnocení napsáno: 15. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Marketa Česká republika
  • Beach Apartments By Reines5 TLV

    Tel Aviv, Izrael

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Prostorny apartman, slusne vybavena kuchyne, pracka se susickou v koupelne, klimatizace, pohodlne postele. Dostupnost restauraci a plaze.

    • Negativní část hodnocení

      Prach a nedostatecna pozornost venovana cistote podlah, zejmena tam, kde se predpoklada mensi ci zadny provoz (napr. za televizi, rohy, odkladaci mistnost apod.). Samotny dum z venku a jeho bezprostredni okoli je velmi zanedbane (starsi ctvrt).

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Marketa Česká republika
  • Eden Hotel

    Haifa, Izrael

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • Pozitivní část hodnocení

      All was Ok.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jiri Česká republika
  • Momo's Hostel

    Tel Aviv, Izrael

    Průměrné hodnocení: 6,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborná poloha, blízko moře a MHD, příjemný personál

    • Negativní část hodnocení

      příšerná postel, nesnesitelné vedro v pokoji, k snídani 1mírně obložená houska s kávou nebo čajem.

    Hodnocení napsáno: 19. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Daniel Česká republika
  • Villa Ba'Moshava

    Jeruzalém, Izrael

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Lokalita, hezke prostredi

    • Negativní část hodnocení

      Snidane mimo hotel

    Hodnocení napsáno: 8. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Izraeli s recenzemi v češtině

  • Check In Jerusalem

    Jeruzalém, Izrael

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělé ubytování v centru Jeruzaléma. Pokud máte pokoj s balkónem, není nic krásnějšího než snídaně s východem slunce. Zařízení nové, pračka se sušičkou obrovská výhoda. Vše hodnotím naprosto výborně.

    • Negativní část hodnocení

      Nenachazím nic záporného.

    Hodnocení napsáno: 5. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Jakub1888 Česká republika
  • Rena's House

    Tel Aviv, Izrael

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělý a ochotný personál. Pokoje čisté, industriálně zařízené. Apartmány v blízkosti Rottschild boulevard a Jaffa.

    • Negativní část hodnocení

      Umístění ubytování není snadné najít, ale po pár prochazkách městem si zvyknete.

    Hodnocení napsáno: 25. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Jakub1888 Česká republika
  • Florentin House

    Tel Aviv, Izrael

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Krásný designový malý hotýlek s ochotným personálem. Dobrá dostupnost na autobus i k pláži a do čtvrti Jaffo. Hodně barů a kaváren v okolí.

    • Negativní část hodnocení

      Ulice je značně hlučná, ale zase žije až do ranních hodin.

    Hodnocení napsáno: 29. září 2016 Termínem pobytu byl září 2016
    Sarka Česká republika
  • Florentine Backpackers Hostel

    Tel Aviv, Izrael

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Prijemny a pratelsky personal,super misto pro mlade lidi,kteri treba cestuji i sami.Tady se urcite s nekym seznamite a zazijete spoustu zabavy.

    Hodnocení napsáno: 5. listopadu 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    Jitka Česká republika
  • Peer Boutique Hotel Tel Aviv

    Tel Aviv, Izrael

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Hotel má stylové zařízení, je na dobrém místě, blízko pobřeží a pláže, personál je vstřícný a snídaně v malé hotelové kavárničce dobrá

    • Negativní část hodnocení

      Poněkud nás zaskočil fakt, že pokuj je bez oken (přesně řečeno, "okno" vede do chodby hotelu). Umyvadlo v koupelně je malé a špatně umístěné, téměř je nelze použít. U hotelu nelze parkovat, na místě doporučeném pro parkování jsme auto ráno našli uprostřed pouliční kavárny

    Hodnocení napsáno: 7. prosince 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Bohuslava Česká republika
  • Ultra Tel Aviv Boutique Hotel

    Tel Aviv, Izrael

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborná a pestrá snídaně, ochotný personál, výborná poloha hotelu, hotel čistý, voňavý, pár metrů do obchodu, pár metrů na pláž, zařízení hoteluje nové, moderní, funkční, krásná prostorná koupelna, hotel jednoznačně doporučuji

    • Negativní část hodnocení

      -

    Hodnocení napsáno: 21. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Pavel Česká republika
  • Eldan Hotel

    Jeruzalém, Izrael

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Vynikající poloha, 700m od Old City, krásný výhled. V dosahu 400m obchodní centrum Mamila. V dosahu 20-50m několik půjčoven vozidel a směnárny.

    Hodnocení napsáno: 17. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Jaromir Česká republika
  • Hashimi Hotel

    Jeruzalém, Izrael

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Vynikající poloha v muslimské čtvrti s nezapomenutelnou atmosférou. V hotelu je skvělý výhled ze střešního posezení na celé město.

    • Negativní část hodnocení

      Wi-Fi dostupná pouze v lobby prostoru

    Hodnocení napsáno: 18. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Petr Česká republika
  • Abraham Hostel Tel Aviv

    Tel Aviv, Izrael

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Zařízení je pěkné a nové. Personál byl velice příjemný a ochotný.

    • Negativní část hodnocení

      Večer hrála ve společenské místnosti (která žel není v podzemí, ale v prvním patře) velice hlasitá hudba stylu Trance, která se do noci rozléhala hostelem, v prvním patře prakticky znemožňovala spánek a i ve 4. patře ji ještě bylo slyšet.

    Hodnocení napsáno: 20. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Abraham Německo