Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Italija Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Italiji

  • Hotel Primavera

    Mestre, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 6,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija!

    • Negativni dio recenzije

      Doručak nikakav!

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Dalibor Hrvatska
  • Maranello Village

    Maranello, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Dobra lokacija, osiguran parking u garazi. Tematski uređene smještajne jedinice za ljubitelje Ferraria. Ljubazno osoblje.Dobar doručak.

    • Negativni dio recenzije

      Tuš kabina je mala kao i veličina TV prijemnika.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    DARKO Hrvatska
  • Hotel Firenze e Continentale

    La Spezia, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina željezničke stanice i javne garaže (potrebna rezervacija za parkirno mjesto od hotela). Odličan doručak i ljubazno osoblje.

    • Negativni dio recenzije

      Kupaonica i tuš kabina je malena kao i veličina TV prijemnika.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    DARKO Hrvatska
  • Hotel Leon d'Oro

    Verona, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazno osoblje, odličan doručak.Osiguran parking.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    DARKO Hrvatska
  • La Grotta Hotel

    Verona, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Dijeliti udoban krevet s mojom ženom.

    • Negativni dio recenzije

      Doručak. Falila su mi jaja na mekano, a mojoj ženi kuhane hrenovke i majoneza.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Davor Hrvatska
  • Vaticano Pristine Suites by Sonder

    Rim, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      prostranost apartmana , udobnost , privatnost , čistoća , lokacija ekstra, opremljnost apartmana

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    nermina Bosna i Hercegovina
  • Hotel Omnia

    Noventa di Piave, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve mi se svidjelo, hrana i čistoća prije svega. Ljepo i ukusno uređeni interijeri.

    • Negativni dio recenzije

      Nije mi se svidjela činjenica što nisam bila upoznata da objekt ima bazen. Za to krivim booking.com, a ne hotel. Trebala sam biti upoznata pa da uzmem kupaći kostim.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Jadranka Hrvatska
  • Pian del Gallo

    Greve in Chianti, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Izvan samoga grada na manjem brežuljku, vrlo tiho i mirno, izvrsno za djecu. Domaćin je vrlo brižljiv, otvoren i iznimno uslužan. Rado će govoriti o vinu (i sam ima vinariju) i poučiti o kvaliteti i konzumaciji vina, ulja i octa koje se može kupiti i kod njega po vrlo povoljnoj cijeni.

    • Negativni dio recenzije

      Svakako valja obratiti pozornost na dostupnost. Naime, iako je relativno blizu sam put je neugodan za vožnju (izaziva mučninu) jer je cesta makadamska, puna oštrog kamenja i rupa na kojima bi vrlo brzo ili izbušili gume ili uništili amortizere (ovisi o automobilu). Voda je je vrlo neugodna, nije pitka te ima snažan smrad sumpora koji ne olakšava život u kući. S obzirom da je kuća u prirodi nije na odmet staviti na prozore mreže protiv insekata jer je područje bilo puno osa, komaraca i stršljenova koji su se znali zavuči u kuću i tako otežavati, osobito večernji.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Mislav Hrvatska
  • Hotel Kore

    Villaggio Mosè, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      -

    • Negativni dio recenzije

      -

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • Art Apartments Venice

    Venecija, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina Markova trga, cistoca stana, velicina stana i opremljenost

    • Negativni dio recenzije

      Klima uredaj je bio ukljucen, ali nije radio ispravno. Nije hladio na zadanoj temperaturi

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Italiji koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Hotel Bologna

    Verona, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Izvsna usluga,ćak su na naš zahtjev promjenili sobu s većom kupaonicom.Osoblje na recepciji ljubazno i spremno odgovoriti na sve upite.Uvjek bi se vratio u isti hotel.

    Datum recenzije: 19. rujna 2016. Boravak: kolovoz 2016.
    Emir Bosna i Hercegovina
  • Hotel Villa Braida

    Mogliano Veneto, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Doručak super...sir,voće,povrće,cijeđeni prirodni sok, kolači,salame....parking,soba,osoblje,park ...sve prelijepo

    Datum recenzije: 24. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Radana Hrvatska
  • Le Nove Hotel

    Nove, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Udoban krevet, doručak je bio dobar

    • Negativni dio recenzije

      Soba je premala sa pogledom na drugu zgradu, a ne na planine kako je opisano

    Datum recenzije: 2. studenog 2016. Boravak: listopad 2016.
    Tin Hrvatska
  • Urban Trend - Guest House

    Palmanova, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Svidjela mi se lokacija gdje je smješten Urban Trend...u samom centru. Okolo restorani...ma sve nadohvat ruke. Suite prostran, čist, udoban..romantičan...čista desetka.

    • Negativni dio recenzije

      Nema niti jedne sitnice koja mi se nije svidjela.

    Datum recenzije: 28. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Vedrana Hrvatska
  • Duchi Vis à Vis

    Trst, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija je savršena, pogled iz sobe je predivan, sama soba je prelijepa!

    Datum recenzije: 22. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Nataša Hrvatska