Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Włochy Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach we Włoszech

  • Agri Palazzo Massaini La Pieve

    Pienza, Włochy

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Wspaniale, malownicze miejsce. Cicho i spokojnie. Przyzwoite sniadania i rewelacyjna kawa. Bardzo mily personel.

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Robert Polska
  • Venice Palace Hotel

    Mirano, Włochy

    Średnia ocena: 8,5
    • Pozytywna część opinii

      Świetna obsługa, zwłaszcza podczas śniadania.

    • Negatywna część opinii

      Lata świetności obiekt ma już za sobą.

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Grzegorz Polska
  • Geovillage Sport & Wellness Resort

    Olbia, Włochy

    Średnia ocena: 8,2
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo czysto , pyszne śniadania mila obsługa hotelowa.

    • Negatywna część opinii

      W podwójnym łóżku dwa pojedyncze niewygodne materace, klimat bardziej dla rodzin z dzieckiem badz osób starszych. Personel w restauracji sa mesa na terenie obiektu bardzo słabo mówiący po angielsku co znacznie utrudniało pobyt. Dodatkowy koszt 2.5€ za osobę za noc za podatek klimatyczny o którym zostaliśmy poinformowani podczas wymeldowania mimo że placilismy w 1 dzień pobytu. Nie działała tez lodówka w pokoju. Bardzo słabo oznakowany parking podziemny NIEWIADOMO z której strony wjezdzac A z ktorej wyjeżdżać. Klimatyzacja raczej te nie działała. Hotel nie warty swojej ceny niestety.

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    sylwia94 Wielka Brytania
  • YHR Suite 51

    Rzym, Włochy

    Średnia ocena: 8,4
    • Pozytywna część opinii

      Omar super obsługa! Cisza w pokoju. Duża łazienka i duży prysznic.

    • Negatywna część opinii

      Śniadanie z gotowych produktów. Ekspres do kawy na pastylki. Podobno kiedyś było w kawiarni za rogiem i tak bym wolał.

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Kris Polska
  • Casale Del Castello Di Vibio

    Monte Castello di Vibio, Włochy

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo przyjazne miejsce. Gospodarze bardzo mili i gościnni. Pokoje bardzo dobrze wyposażone. Serdecznie polecam.

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Grzegorz Polska
  • Hotel Giudecca Venezia

    Wenecja, Włochy

    Średnia ocena: 8,5
    • Pozytywna część opinii

      Pokój nie był duży, ale bardzo wygodny. Z pokoju można było wyjść na piękny taras i podziwiać widoki. Obsługa rewelacyjna, śniadania bardzo dobre. Dodatkowy plus za możliwość zostawienia bez kosztów bagażu w depozycie.

    • Negatywna część opinii

      Kawa mogła być lepsza.

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Agnieszka Polska
  • Casa Santa Maria Alle Fornaci

    Rzym, Włochy

    Średnia ocena: 8,3
    • Pozytywna część opinii

      Blisko praktycznie wszędzie....i to chyba jedyny atut

    • Negatywna część opinii

      Pokój zupełnie inny niż na zdjęciach....brakkontaktow w pokoju(tylko jeden)....nie wygodne łóżka.....stukot w nocy....

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Anna Włochy
  • Montecatini Suites

    Montecatini Terme, Włochy

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      Przemiła obsługa i świetne położenie obiektu sprawiły, że pobyt w Montecatini Terme był dla nas prawdziwą przyjemnością. Obiekt zdecydowanie warty polecenia: pokoje przestronne, czyste i wygodne. Stosunek jakości do ceny zdecydowanie na plus. Chętnie wrócimy w to miejsce przy najbliższej okazji. Polecam

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Bartłomiej Polska
  • Le Aromatiche

    Alghero, Włochy

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Perfekcyjny kontakt z gospodarzem

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Jakub Polska
  • Quality Hotel Rouge et Noir

    Rzym, Włochy

    Średnia ocena: 6,5
    • Pozytywna część opinii

      Busy do stacji metra, komfort, czystość, standard pokoju, bezpieczny parking

    • Negatywna część opinii

      Śniadania, okolica

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Anonimowy Polska

Hotele we Włoszech wysoko oceniane przez Gości posługujących się językiem polskim.

  • Green Bed Bergamo

    Bergamo, Włochy

    Średnia ocena: 9,2
    • Pozytywna część opinii

      było bardzo czysto, właściciel bardzo pomocny i miły, blisko dworca

    Ocena dodana: 30 września 2017 Pobyt: Wrzesień 2017
    Marzena Polska
  • Appartamento Brassica

    Lecco, Włochy

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Świetna lokalizacja w samym centrum miasta Nowoczesny wystrój Bardzo dobrze wyposażone mieszkanie

    Ocena dodana: 3 maja 2017 Pobyt: Maj 2017
    Rafal100 Polska
  • Domus Helena

    Rzym, Włochy

    Średnia ocena: 9,4
    • Pozytywna część opinii

      Super lokalizacja. czystość perfekcyjna. Cisza i spokój. niesamowicie pomocny personel. smaczne kontynentalne śniadanie. czego chcieć więcej????

    • Negatywna część opinii

      jedynym małym minusem był brak choćby malutkiej lodówki w pokoju. jednak była możliwość pozostawienia napojów do schłodzenia w recepcji.

    Ocena dodana: 26 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    Marta Polska
  • Hotel Marechiaro

    Gizzeria, Włochy

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      wszystko oceniam na 5 z wyjątkiem okolicy gdzie nic się nie dzieje i nie ma komunikacji trzeba mieć samochod pokoj super i sniadania również bardzo dobre

    Ocena dodana: 5 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    kasia Polska

Hotele we Włoszech wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • Residence Itaca

    Castellammare del Golfo, Włochy

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      Hotel w zasadzie dość kameralny (< 10 pokoi) Sam pokój bardzo przestronny z własną kuchnią. Pyszne śniadania z szerokim wyborem od słonego po słodkie. Personel pomocny i uprzejmy. Do tego super taras czynny całą dobę, świetny do wieczornego posiedzenia z winem. Na Sycylii nocowaliśmy w kilku miejscach i z tego byliśmy najbardziej zadowoleni.

    • Negatywna część opinii

      Na wyposażeniu pokoju poza szklankami dorzucić kieliszki do wina :)

    Ocena dodana: 27 października 2016 Pobyt: Październik 2016
    Tomasz Polska
  • B&B Mareagrò

    Santa Teresa di Riva, Włochy

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      To było nasze najlepsze miejsce Na Sycylii. Gospodarze są bardzo mili i uczynni - pierwszego dnia poczęstowali nas pysznym miejscowym winem, śniadanie było znakomite (do wyboru wersja słodka lub "kontynentalna"), a dodatkowo Salvo poświęcił nam poranek i zabrał na wycieczkę po okolicznych miejscowościach. Pokoje są bardzo czyste i starannie urządzone. Trudno nam wyobrazić sobie jakiś element, który wymagałby poprawy. Polecam bardzo mocno!

    Ocena dodana: 30 października 2016 Pobyt: Październik 2016
    Dagmara Polska
  • Trullo Di Tagaro

    Locorotondo, Włochy

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      Przemili właściciele. Urocze i przepiękne miejsce. Zostaliśmy powitani kolacją i butelką wina choć nie obejmowała tego rezerwacja. Pyszne śniadanie. Prawdziwa włoska gościnność.

    Ocena dodana: 19 lutego 2017 Pobyt: Luty 2017
    Mateusz Polska
  • PaneAmore

    Matera, Włochy

    Średnia ocena: 10
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko, magiczne miejsce, super lokalizacja, świetni gospodarze, znakomite miejsce pod każdym względem, absolutnie polecam

    Ocena dodana: 7 marca 2017 Pobyt: Marzec 2017
    konrad Polska
  • Atrium

    Castellammare del Golfo, Włochy

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      Przemiła obsługa, super smaczne śniadanie, bardzo czysto i komfortowo.

    Ocena dodana: 14 maja 2017 Pobyt: Maj 2017
    Justyna Polska
  • Il Geco

    Matera, Włochy

    Średnia ocena: 9,9
    • Pozytywna część opinii

      Mimo że śniadanie nie było wliczone w cenę otrzymaliśmy je bez dopłaty. Bardzo miła właścicielka, pomocna. Wystrój apartamentu jak z bajki. Cena jak na Materę rewelacyjna.

    • Negatywna część opinii

      bez zastrzeżeń

    Ocena dodana: 6 czerwca 2017 Pobyt: Maj 2017
    Artur Polska