Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Jordánsko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Jordánsku

  • Al Amer Chalet 2

    Aqaba, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 7,1
    • Pozitivní část hodnocení

      ...

    • Negativní část hodnocení

      Pokoj neuklizeny, spinavy. Na zemi tiple cigarety a ve skříni spinave ponozky. V posteli drobky, nevyprane povleceni. Bylo psano, ze budeme mit pokoj s vyhledem na hory a byli jsme nakonec radi, ze v tom pokoji vubec nejake okno bylo! Urcite nedoporucuji!!!

    Hodnocení napsáno: 29. července 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Káča Česká republika
  • Rama Hotel

    Amman, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 5,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Kvalitní a čistá postel,dobrá klimatizace

    • Negativní část hodnocení

      Staré popraskané vybavení,na okně v koupelně spousta prachu a bordelu,fleky na koberci,okna se nedají pořádně zavřít,velký ruch z ulice

    Hodnocení napsáno: 19. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Vítek Česká republika
  • Wadi Rum 7 Pillars Camp

    Wadi Rum, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Kemp je na moc pěkném místě (rozhled z vedlejší skály, nedaleký kaňon) a na to, že je v poušti, je výborně vybavený. Večeře a snídaně byla vynikající. S majitelem se dá výborně domluvit.

    • Negativní část hodnocení

      Souřadnice místa na Booking.com neodpovídají skutečnému umístění, takže nás trochu vyděsilo, kam až nás veze ten pán, co nás vyzvedával v Rum a jestli skutečně jedeme do správného kempu.

    Hodnocení napsáno: 18. května 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Lucie Česká republika
  • Mussa Spring Hotel

    Wadi Musa, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 7,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Vzhledem k blízkosti Petry, jako velmi navštěvované destinace, je cena tohoto ubytování velmi příjemná a ikdyž je to ke vstupu do Petry daleko, je na pěkném místě.

    • Negativní část hodnocení

      Chtělo by to trochu kvalitnější deky, náš pokoj byl poměrně chladný.

    Hodnocení napsáno: 18. května 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Lucie Česká republika
  • Cairwan Hotel

    Kerak, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 7
    • Pozitivní část hodnocení

      Umístění hotelu na půl cesty mezi starým a novým městem je výhodné. Personál je velmi ochotný a komunikativní. Pokoj i koupelna jsou velké. Ochutnali jsme vynikající jordánské datle. V době naší návštěvy probíhala částečná rekonstrukce, ale nijak nás to nerušilo. Věřím, že časem budou všechny pokoje zrekonstruovány, aby byly ještě trochu pěknější (a bude opravena elektrozástrčka u lednice na pokoji, neodpovídá bezpečnostním standardům, takže jsme ji raději nepoužili).

    Hodnocení napsáno: 19. května 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Lucie Česká republika
  • Rum Oasis Camp

    Wadi Rum, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Postel dobrá v noci chladno

    Hodnocení napsáno: 19. května 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jiří Česká republika
  • Anbat Midtown Hotel

    Wadi Musa, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 7,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Se snídaní jsem byl spokojen

    • Negativní část hodnocení

      Parkování pro mé auto

    Hodnocení napsáno: 19. května 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jiří Česká republika
  • Rumman Hotel

    Madaba, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Příjemný personál,dobrá snídaně

    Hodnocení napsáno: 19. května 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jiří Česká republika
  • Golden Rose Hotel

    Aqaba, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Jednoznačně personál

    Hodnocení napsáno: 19. května 2018 Termínem pobytu byl květen 2018
    Jiří Česká republika
  • Hilton Dead Sea Resort & Spa

    Sowayma, Jordánsko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Jídlo vynikající skvělý personal

    • Negativní část hodnocení

      Místo bufetu k večeři bylo menu

    Hodnocení napsáno: 13. června 2018 Termínem pobytu byl červen 2018
    Michal Česká republika