Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Japan Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Japanu

  • Centurion Hotel Classic Nara Station

    Nara, Japan

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve! Prekrasne sibe, udobni kreveti i divna poszeljina. Kupatilo je prava spa oaza. Osoblje nevjerojatno usluzno i ljubazno, lokacija izvrsna za goste koji putuju vlakom.

    Datum recenzije: 8. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Tatjana Hrvatska
  • Hotel The Celestine Ginza

    Tokio, Japan

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      izrazito ljubazno osoblje

    • Negativni dio recenzije

      doručak bi mogo biti bogatiji

    Datum recenzije: 10. lipnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • &AND HOSTEL UENO

    Tokio, Japan

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Ugodno iznenađeni udobnom sobom i urednošću

    • Negativni dio recenzije

      Skućena soba s krevetima na kat

    Datum recenzije: 12. lipnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Morski_Vuk Hrvatska
  • Hiroshima Hana Hostel

    Hirošima, Japan

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Sobe su uredne i čiste, ali lokacija je ono što je top za ovaj objekt. Blizu željezničke stanice i stadiona Zoom Zoom Mazda. U blizini se nalazi puno restorana, lokala i trgovina. Osoblje je ljubazno i informativno, dobro govore engleski jezik.

    Datum recenzije: 5. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Tatjana Hrvatska
  • Minshuku Iwakawa

    Yakushima, Japan

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Objekt je čist i uredan, ima strojeve za pranje i sušenje odjeće i za sušenje tenisica. Lokacija je dobra. Zgrada je nova i sve dobro funkcionira.

    • Negativni dio recenzije

      Umivaonici su mogli biti malo odvojeni, a ne u hodniku. Iz soba se čuje umivanje, a to nisu najugodniji zvukovi.

    Datum recenzije: 5. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Tatjana Hrvatska
  • Richmond Hotel Kagoshima Kinseicho

    Kagoshima, Japan

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      U Richmond hotelu smo već boravili i opet se vratili, tako da to govori dovoljno. Hotel je na super lokaciji, izuzetno čiste i udobne sobe, vrlo ljubazno osoblje sa dobrim znanjem engleskog jezika.

    Datum recenzije: 5. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Tatjana Hrvatska
  • JR Kyushu Hotel Blossom Shinjuku

    Tokio, Japan

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Kreveti su udobni. Nismo doruckovali u hotelu. Pozicija je odlicna. Soba je izgledala manja od navedenog i nije zasluzila tu cijenu. Nije vrijedno novaca.

    • Negativni dio recenzije

      Sobe i komunikacija.

    Datum recenzije: 9. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Mario Njemačka
  • karaksa hotel Kyoto Ⅰ

    Kyoto, Japan

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Ugodna atmosfera, handy s besplatnim wi fi-om na raspolaganju. Besplatni sokovi, kava, čajevi i juhe 24 sata. Vrlo simpatično i susretljivo osoblje.

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Hrvatska