Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Liechtenstein – opinie o hotelach

Liechtenstein Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach w Liechtensteinie

  • Vögeli Alpenhotel Malbun

    Malbun, Liechtenstein

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Super obsługa, super jedzenie. A najlepsze to ze w kranie jest woda źródlana !!! Pokoje czyste, wygodne. Okolica cudowna!!!

    Ocena dodana: 3 sierpnia 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Marcin Polska
  • JUFA Hotel Malbun Alpin Resort

    Malbun, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,7
    • Pozytywna część opinii

      Personel bardzo miły. Pokoje zadbane czyste, piękne widoki. Saunę miałem w cenie.

    • Negatywna część opinii

      Podczas śniadania rzadko dokładali posiłki. Gdy się coś kończyło trzeba było czekać.

    Ocena dodana: 23 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Densu Niemcy
  • b_smart hotel

    Bendern, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,7
    • Pozytywna część opinii

      Wygodne łóżka i świetny design

    • Negatywna część opinii

      Przydałby się basen ...

    Ocena dodana: 25 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Dariusz Polska
  • Hotel Schatzmann

    Triesen, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,8
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo wygodny apartament, przestronny. Balkon. Bardzo wygodne łóżka. Dobra lokalizacja. Wyśmienite śniadanie. Bardzo miła i pomocna obsługa. Duży ogrodzony parking.

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Maciej Polska
  • Hotel Falknerei Galina

    Malbun, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,6
    • Pozytywna część opinii

      Pięknie położony stylowy hotel. Bardzo miła i sympatyczna obsługa w recepcji. Hotel znajduje się w centum miasteczka, w cichej i pięknej dolinie, w pobliżu szlaków turystycznych.

    • Negatywna część opinii

      Po wejściu do pokoju czuć było trochę nie przyjemny zapach, może od wykładziny podłogowej. Musieliśmy, więc mieć otwarte okna, za to z pięknym widokiem.

    Ocena dodana: 21 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Marta Polska
  • Berggasthaus Sücka

    Triesenberg, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Ładna okolica

    • Negatywna część opinii

      trudny dojazd samochodem

    Ocena dodana: 10 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Jacek Polska
  • Residence Hotel

    Vaduz, Liechtenstein

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Wygodny duży pokój, duże łóżko, parking bezpośrednio pod hotelem z windą, śniadanie smaczne. Bardzo dobra lokalizacja; ale największym walorem obiektu jest personel, służący pomocą w każdej sprawie, szybki i pomocny i robiący to z przyjemnością - gratulacje!!!

    • Negatywna część opinii

      Brak klimatyzacji w pokoju; była tylko taka z unitu z rurą wystawioną na zewnątrz przez okno- hałas.

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Magdalena Polska
  • Familien & Sporthotel TURNA Malbun Superior

    Malbun, Liechtenstein

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      B dobre śniadanie, czystość hotelu i pokoju, niezwykle mila i uczynna obsługa, fajny kryty basen i SPA na powietrzu !, dogodne co godzinne polaczenie autobusem do/z Vaduz. Przystanek przy hotelu.

    • Negatywna część opinii

      Brak czajnika elektrycznego, zestawu kawy, herbaty w pokoju .

    Ocena dodana: 28 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    ROMUALD Polska
  • Gasthof zum Deutschen Rhein

    Bendern, Liechtenstein

    Średnia ocena: 7,1
    • Pozytywna część opinii

      Dobre śniadanie. Pyszne bułki. Bardzo dobra lokalizacja.Piękny widok z okna i balkonu.

    • Negatywna część opinii

      W ofercie podano informację, że restauracja jest w hotelu. Zawsze wybieram hotele z restauracją.Tymczasem restauracja była ale codziennie zamknięta. To dla nas duże utrudnienie.

    Ocena dodana: 10 października 2018 Pobyt: Październik 2018
    Hanna Polska

Hotele w Liechtensteinie wysoko oceniane przez Gości posługujących się językiem polskim.

  • Hotel Schatzmann

    Triesen, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,8
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo miła obsługa, wyjątkowo uczynna - a wiadomo, że podróżowanie z dzieckiem to wieczne pytania i prośby o pomoc. Ładne miejsce, widać dbałość o niewymuszoną atmosferę. Bardzo czysto!

    • Negatywna część opinii

      Szkoda, że od piątku do niedzieli niczego nie da się zjeść w hotelowej restauracji poza czasem śniadania. W pokoju nie było klimatyzacji i w nocy, kiedy spały w nim 3 osoby, robiło się duszno.

    Ocena dodana: 28 marca 2017 Pobyt: Marzec 2017
    Joanna Szwajcaria

Hotele w Liechtensteinie wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • Hotel Schatzmann

    Triesen, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,8
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo miła obsługa, wyjątkowo uczynna - a wiadomo, że podróżowanie z dzieckiem to wieczne pytania i prośby o pomoc. Ładne miejsce, widać dbałość o niewymuszoną atmosferę. Bardzo czysto!

    • Negatywna część opinii

      Szkoda, że od piątku do niedzieli niczego nie da się zjeść w hotelowej restauracji poza czasem śniadania. W pokoju nie było klimatyzacji i w nocy, kiedy spały w nim 3 osoby, robiło się duszno.

    Ocena dodana: 28 marca 2017 Pobyt: Marzec 2017
    Joanna Szwajcaria
  • Appartement Fernsicht Triesenberg

    Triesenberg, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,6
    • Pozytywna część opinii

      Wynajęliśmy pokój składający się z dwóch sypialni, salony, kuchnia i łazienki na jedną noc. Klucze można odebrać w pobliskiej kawiarni. Obiekt to drewniany, wyremontowany dom z urzekającym widokiem na dolinę i góry. Prezentuje się lepiej niż na zdjęciach.

    • Negatywna część opinii

      Akustyka. Słuchać każdy krok osób zajmujących pokój wyżej.

    Ocena dodana: 10 maja 2017 Pobyt: Maj 2017
    Krzysztof Polska
  • Hotel Meierhof

    Triesen, Liechtenstein

    Średnia ocena: 8,4
    • Pozytywna część opinii

      Przyjazny personel, służący zawsze pomocą. Cisza, spokój, bliskość do centrum miasta, dobre śniadanka ;-)

    Ocena dodana: 22 sierpnia 2017 Pobyt: Sierpień 2017
    dariusz_walczak Polska