Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Makedonija Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Makedoniji

  • Hotel Mirror

    Skopje, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako lijep i uredan hotel.. Uređen sa stilom, simpatično osoblje, jako lijepa terasa sa bazenom. Topla preporuka za sve kojima treba brza destinacija nakon aerodroma.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Marija Hrvatska
  • Villa Veron

    Ohrid, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlicna lokacija svega 100 metara od jezera. Ukusan dorucak. Domacin Ljubsa izrazito ljubazan, nasmijan i domacin za pozeljeti. Sve preporuke za ovaj objekat! :)

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Ana Hrvatska
  • Guest House Stefani

    Star Dojran, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Velicina apartmana i ljubaznost domacina

    • Negativni dio recenzije

      Moglo bi biti urednije.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Jelena Bosna i Hercegovina
  • Hotel Izgrev Spa & Aquapark

    Struga, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Nista!!!

    • Negativni dio recenzije

      Lokacija i sam objekat,plaza nikakva,akva park nema lezaljke za goste hotela i totalno prljavo i neuredno u bazenu i okolo njega!!!

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Nikola Srbija
  • Apartments EON Gevgelija

    Gevgelija, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartmani su novi ,ono sto je najvažnije i besprekorno cisti ..Gostoprimljiv domaćin je na usluzi za sve sto vam zatreba.Blizu su grada i kafana sa lokalnim specijalitetima.U svakom slučaju za pohvalu i preporuku .

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    T&Z Srbija
  • Hotel Monastery Sveti Stefan

    Ohrid, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Najvise mi se dopao pogled sa terase hotela.

    • Negativni dio recenzije

      Nije mi se dopala kuhinja ni dorucak.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Marina Srbija
  • Krapce - Lake View Apartments

    Star Dojran, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Savrseno sve

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Dragan Bosna i Hercegovina
  • Belkoski Apartments

    Ohrid, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Udobnost,cistoca,ljubaznost domaćina,blizina svih sadržaja

    • Negativni dio recenzije

      Sve je ok nema ničeg negativnog.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    mikica64 Hrvatska
  • The Hunter's Lodge Kamnik

    Skopje, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Položaj hotela

    • Negativni dio recenzije

      Ispod hitela je streljana pa se čuje pucanj u popodnevnim satima

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Mirsad Bosna i Hercegovina
  • Apartment Nenov

    Skopje, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Domaćin je susretljiv i nenametljiv. Objekt je u samom centru grada i vrlo je jednostavno obilaziti grad pješice ili taxijem ili lokalnim javnim prijevozom. U blizini su odličan talijanski restoran, slastičarnice, kafići na keju, Etno restoran s ponudom lokalnih makedonskih jela tipa gravče na tavče ili izvrsne salate i obilne porcije po pristupačnim cijenama. Vrlo blizu je trgovački centar, mjenjačnice, pekara, a nadohvat ruke su i svi reprezentativni muzeji. Za one koji nemaju ideje i plan što posjetiti, domaćin je susretljiv i rado će pomoći, preporučiti destinaciju, kafić ili organizirati prijevoz. Svakako vrijedi posjetiti grad - svi vas razumiju, ljudi su ljubazni, opušteni, neopterećeni i prijateljski raspoloženi.

    • Negativni dio recenzije

      -

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Jasminka Hrvatska

Hoteli u Makedoniji koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Exclusive Skopje Apartments

    Skopje, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina glavnog trga. Miran i cist objekt. Ljubazno osoblje. Osigurali su prijevoz pri dolasku i ranojutarnjem odlasku.

    Datum recenzije: 16. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Vlado Hrvatska
  • Concept Hotel Central

    Skopje, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Veoma cisto, krevet jako udoban. Lokacija je odlicna, na 10-15 min hoda od centra. Odlicna stvar je sto u hotelu ima bife sa besplatnom kafom ili cajem. Kvart u kom se nalazi hotel je miran, preko puta hotela se nalazi supermarket.Osoblje je jaaaako ljubazno, susretljivo. Imali smo problem sa klima uredjajem, rijesili su problem vec sjutra dan.

    • Negativni dio recenzije

      Ne postoji prostor predvidjen za pusace unutar hotela(na toplom)...tako ako ste pusac prvu kafu i cigar cete gustirati na stepenistu :/ Napustili smo hotel u 7:45, na recepciji nije bilo nikoga da nas odjavi i pozove nam taxi :/

    Datum recenzije: 3. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Azra Crna Gora
  • Alexandar Square Boutique Hotel

    Skopje, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Krasan hotel u srcu Skopja! Doručak odličan, wi fi također! Sobe čiste, krevet udoban!

    Datum recenzije: 16. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Jure Hrvatska

Hoteli u Makedoniji koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Metropolis Skopje Apartments

    Skopje, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Preljubazan domaćin i odlična lokacija,samo na par minuta od trga

    Datum recenzije: 19. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    Lana Hrvatska
  • Flower House Apartment

    Ohrid, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      U apartmanu se nalazi sve potrebno, pa cak i ono sto se ne vidi na prvi pogled

    Datum recenzije: 20. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    R. Hrvatska
  • Bela Kuka Hotel

    Bitola, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Divan hotel u centru grada. Svjetla i moderno opremljena soba. Izvrsno jelo. Usljuzliv i prijatan personal!

    • Negativni dio recenzije

      Sve je bilo dobro.

    Datum recenzije: 17. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Ljubica Švedska