Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Malta Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela na Malti

  • Sliema Chalet Hotel

    Sliema, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Lolacija je dobra, jer iz Slieme sve je blizu. Stanica je bukvalno ispred hotela. Osoblje sa recepcije veoma ljubazno.

    • Negativni dio recenzije

      7 ili 8 soba ima po spratu, samo tri gledaju na more, ostale u zidove i kanalizacione cevi i bukvalno ne vidite sunce iz sobe. Hotel je veoma star, kao i inventar. Svuda se oseti vlaga i dotrajalost.

    Datum recenzije: 15. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Sasa Srbija
  • NSTS Campus Residence and Hostel

    Msida, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 6,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Dobra lokacija, apartman je bio dobar za taj novac. Cisto i uredno.

    • Negativni dio recenzije

      Komarci i mravi u sobi. Nedovoljna posjećenost spremačice u sobama zbog smeća.

    Datum recenzije: 23. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Mungi Hrvatska
  • Sunflower Hotel

    St Paul's Bay, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Cisto i mirisno. Osoblje susretljivo i na usluzi. Cijena bara dobra i palac gore za happy hour akcije

    • Negativni dio recenzije

      Pool bar i unutarnji bazeni jako hladni. U wellnessu nema sadrzaja.

    Datum recenzije: 28. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Svjetlana Hrvatska
  • Isola del Mar

    Il-Gżira, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Položaj objekta u središtu mjesta, a u drugom redu, pa je sve blizu, a bez buke. Sve je u blizini, i restorani, i dućan, a naročito autobus pa smo lako išli na izlete u unutrašnjost otoka. Dobar wifi, velik dnevni boravak i dosta mjesta u frižideru. Posebno je za pohvalu usluga prijevoza s aerodroma do Isole del Mar, i natrag, sve dobro organizirano i na vrijeme. Izvrstan domaćin.

    • Negativni dio recenzije

      U prijavi nisam vidjela da kupaonicu i WC dijelimo s drugom sobom, sljedeći ću put tražiti apartman koji ne dijeli te prostore. Dobili smo samo dva mala ručnika, pa je dobro da smo imali svoje. Televizija je kodirana pa nismo mogli gledati, a zanimalo nas je vidjeti lokalni tv-program i slušati malteški. Ostalo je sve bilo OK.

    Datum recenzije: 16. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Diana Hrvatska
  • Sweet Home Malta

    Il-Gżira, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacije je dobra, iako je soba odmah na cesti u prizemlju pa se lagano dođe do Vallette.

    • Negativni dio recenzije

      Nema stola niti ičeg sličnog na čemu bi se moglo jest. Ulica okolo je glasna. Bilo bi dobro kada bi bio koji tanjur. Soba nije baš za provoditi vrijeme.

    Datum recenzije: 3. listopada 2018. Boravak: rujan 2018.
    Tena Hrvatska
  • Seagull II Luxury Historic Static Charter

    Birgu, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      👍👍👍

    Datum recenzije: 3. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Juroslav Hrvatska
  • VBL - Hostel Accommodations

    Valletta, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 6,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Strateska prednost je lokacija smještaja.

    Datum recenzije: 9. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Ivona Hrvatska
  • Blubay Apartments by ST Hotels

    Il-Gżira, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman i svo osoblje, recepcija i gospođe koje su održavale čistoću su bile fenomenalne, ljubazne i izuzetno uslužne i susretljive. Jedina primjedba je bila na goste koji su boravili u apartmanu do nas i ispod nas, iz razloga što su cijelu noć bili izuzetno bučni, iako smo ih osobno i putem Vašeg osoblja zamolili da se utišaju tijekom noćnih sati, ali ta molba je ostala ne uslišena. Predlažem da goste smještate u svoje objekte prema dobnoj skupini. Bez obzira na ovu kritiku, prilikom sljedećeg posjeta Malti, svakako ćemo za smještaj odabrati Vaše usluge.

    • Negativni dio recenzije

      gosti koji su boravili u apartmanu do nas i ispod nas, iz razloga što su cijelu noć bili izuzetno bučni, iako smo ih osobno i putem Vašeg osoblja zamolili da se utišaju tijekom noćnih sati, ali ta molba je ostala ne uslišena.

    Datum recenzije: 10. listopada 2018. Boravak: rujan 2018.
    Branimir Hrvatska
  • St George Central

    Santa Venera, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Ukoliko je nešto nedostajalo u sobi vlasnik bi odmah došao i donio potrebno.

    • Negativni dio recenzije

      Trebao bi netko od osoblja biti cijelo vrijeme u objektu na raspolaganju gostima

    Datum recenzije: 14. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • The Seafront Tower Suites

    Sliema, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Kolumbija

Hoteli na Malti koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Park Hotel and Apartments

    Sliema, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 6
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako dobra lokacija!

    • Negativni dio recenzije

      Slab wifi te i kad smo kupile internet nismo ga mogle koristiti. Voda u bazenu dugo stoji i nije čista.

    Datum recenzije: 25. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Josipa Hrvatska
  • Grand Hotel Excelsior

    Valletta, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      hotel je prekrasan. osoblje ljubazno. doručak perfektan, lokacija hotela odlična. oduševljeni smo uslugom sobarica. trudile su se da ništa ne nedostaje u sobi. čista 10.!

    • Negativni dio recenzije

      -

    Datum recenzije: 27. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Midhad Bosna i Hercegovina