Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Malta Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela na Malti

  • Sliema Chalet Hotel

    Sliema, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Lolacija je dobra, jer iz Slieme sve je blizu. Stanica je bukvalno ispred hotela. Osoblje sa recepcije veoma ljubazno.

    • Negativni dio recenzije

      7 ili 8 soba ima po spratu, samo tri gledaju na more, ostale u zidove i kanalizacione cevi i bukvalno ne vidite sunce iz sobe. Hotel je veoma star, kao i inventar. Svuda se oseti vlaga i dotrajalost.

    Datum recenzije: 15. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Sasa Srbija
  • Solana Hotel & Spa

    Mellieħa, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje je bilo jako ljubazno i spremno za svaku vrstu pomoći. Hrana je bila raznolika i ukusna. Vanjski bazen ima predivan pogled na grad.

    • Negativni dio recenzije

      Objekt je bio pod rekonstrukcijom. Jednog dana će to biti odličan hotel ali trenutno je u renovaciji hodnici su puni radnika jako je bučno . Unutarnji bazen je bio zatvoren tokom cijelog boravka.

    Datum recenzije: 19. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Rafa1994 Njemačka
  • Bayview Hotel & Apartments

    Il-Gżira, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlična lokacija, bazen s terasom i ležaljkama na krovu, balkončić sa stolicama i stolom ima pogled na more i glavnu prometnicu

    • Negativni dio recenzije

      Tuš je fiksni pa je teško samo se istuširati bez močenja kose svaki put, doručak je osrednji, klimu smo gasili preko noći jer tuče direktno u krevet i ne može se regulirati ni temperatura ni jačina puhanja

    Datum recenzije: 23. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Lorena Hrvatska
  • Fisherman's Cove Guesthouse

    Marsaxlokk, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Dobrodošlica domaćina

    • Negativni dio recenzije

      Pogled u sobi

    Datum recenzije: 22. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    HRVOJE Hrvatska
  • Sunflower Hotel

    St Paul's Bay, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Cisto i mirisno. Osoblje susretljivo i na usluzi. Cijena bara dobra i palac gore za happy hour akcije

    • Negativni dio recenzije

      Pool bar i unutarnji bazeni jako hladni. U wellnessu nema sadrzaja.

    Datum recenzije: 28. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Svjetlana Hrvatska
  • Isola del Mar

    Il-Gżira, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Položaj objekta u središtu mjesta, a u drugom redu, pa je sve blizu, a bez buke. Sve je u blizini, i restorani, i dućan, a naročito autobus pa smo lako išli na izlete u unutrašnjost otoka. Dobar wifi, velik dnevni boravak i dosta mjesta u frižideru. Posebno je za pohvalu usluga prijevoza s aerodroma do Isole del Mar, i natrag, sve dobro organizirano i na vrijeme. Izvrstan domaćin.

    • Negativni dio recenzije

      U prijavi nisam vidjela da kupaonicu i WC dijelimo s drugom sobom, sljedeći ću put tražiti apartman koji ne dijeli te prostore. Dobili smo samo dva mala ručnika, pa je dobro da smo imali svoje. Televizija je kodirana pa nismo mogli gledati, a zanimalo nas je vidjeti lokalni tv-program i slušati malteški. Ostalo je sve bilo OK.

    Datum recenzije: 16. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Diana Hrvatska
  • Hostel Jones

    Sliema, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Svidjela mi se lokacija hostela. Plaza je blizu, a i do ostalih se moze doci busom, jer su autobusne stanice blizu. Osoblje vrlo ugodno i dostupno.

    • Negativni dio recenzije

      Nije bilo cisto. Pravilo da svatko cisti poslije sebe kupaonicu i da nema cistacice, nema smisla jer rijetko tko to radi i stvarno je neuredno. Takoder hladnjak je bio uzasno neuredan, zabacan i prljav.

    Datum recenzije: 20. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • The Seafront Tower Suites

    Sliema, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Kolumbija
  • Alexandra Hotel

    Saint Julians, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sobe i lokacija dorucak

    • Negativni dio recenzije

      Osoblje na recepciji neljubazno

    Datum recenzije: 5. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • Hostel 94

    Sliema, Malta

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Iskreno nista mi se nije svidjelo!

    • Negativni dio recenzije

      Sve mi se nije svidjelo, od uposlenika do sobe i udobnosti!

    Datum recenzije: 5. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Njemačka