Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Malta Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach na Malcie

  • Valletta Cosmopolitan

    Valletta, Malta

    Średnia ocena: 6,9
    • Pozytywna część opinii

      Położenie, nowoczesne wnętrze

    • Negatywna część opinii

      Apartament byl nieprzygotowany. Obydwa zlewy cieknace, brak recznikow dla 6 osob

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Aleksandra Polska
  • Park Hotel and Apartments

    Sliema, Malta

    Średnia ocena: 6,1
    • Pozytywna część opinii

      Lokalizacja.

    • Negatywna część opinii

      Brudne pokoje (przez 7 dni ani razu nie odkurzana podłoga(nawet przed naszym przybyciem), ręczniki wymieniane strasznie śmierdziały), hotel nieremontowany chyba od nowości.

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Niezadowolony Polska
  • Belmont Court Apartments

    San Pawl il-Baħar, Malta

    Średnia ocena: 7,6
    • Pozytywna część opinii

      Świetna lokalizacja, trzy kroki do przystanku z którego odjeżdżają autobusy w każdą stronę wyspy.

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Bogumił Polska
  • Maria Townhouse Heart of Victoria Gozo

    Victoria, Malta

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      Piękne miejsce w sercu starego miasta w starej kamienicy. Niezwykle mili gospodarze (starsi państwo).

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Stanislaw Polska
  • Europa Hotel

    Sliema, Malta

    Średnia ocena: 6,8
    • Pozytywna część opinii

      okno na podworko, balkon, klimatyzacja, czysto, codziennie reczniki, mydlo, blisko morze, cicho, p. 308, trzecie piętro

    • Negatywna część opinii

      Mozna by odświeżyć pokoj, bo lekko zaniedbany. Jak na 2 gwiazdki i cene, to znosny

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    :) Polska
  • 5-Senses

    Msida, Malta

    Średnia ocena: 8,5
    • Pozytywna część opinii

      Czysty nowy lokal przyjazny wypoczywającym. Duża kuchnia i salon, sprawna klimatyzacja w sypialniach, Obiekt niedaleko oddalony od przystanków autobusowych i sklepu LIDL.W okolicy liczne małe sklepiki z niezbędna ofertą czynne do poźna w nocy.

    • Negatywna część opinii

      Zasadniczo nie mam zastrzeżeń do lokalu. Polecam go znajomym. Przyjadę ja lub moi znajomi najprawdopodobniej ponownie do tego lokalu.

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Robert Polska
  • Villa Del Porto

    Kalkara, Malta

    Średnia ocena: 7,7
    • Pozytywna część opinii

      Obiekt wygrywa lokalizacją z pięknym widokiem na zatokę i Valette. Okolica jeszcze nie jest zdominowana przez turystów więc jest cicho i sielsko. Personel jest bardzo sympatyczny i pomocny. Bardzo fajna była opcja, ze nawet już po oddaniu bagażu można było pozostać jeszcze w obiekcie, na tarasie i doczekać do samolotu popijając kawę.

    • Negatywna część opinii

      na zdjęciu nie było pokazane ( ani tez napisane) że łazienka znajduje się w pokoju, co jest jednak pewna niedogodnością.

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    anna Polska
  • The Seafront Tower

    Sliema, Malta

    Średnia ocena: 8,2
    • Pozytywna część opinii

      Fakt, że hostel znajduje się w budynku niedawnego 4-gwiazdkowego hotelu sprawia, że wnętrza są "hotelowe" - wysokie sufity, marmury, ozdobne żyrandole w lobby, a standard o wiele wyższy niż w przeciętnym hostelu.

    • Negatywna część opinii

      Brak restauracji był problematyczny. Można było albo jeść "na mieście" albo kupić jedzenie na śniadanie w sklepie i zjeść w hostelu, natomiast brak kuchni oraz krzeseł w pokoju i na balkonie sprawiał, że trzeba było jeść "piknikowo".

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Malwina Polska
  • Cerviola Hotel

    Marsaskala, Malta

    Średnia ocena: 8,4
    • Pozytywna część opinii

      Lokalizacja hotelu, dobre wyżywienie, miła obsługa, czystość

    • Negatywna część opinii

      Brak balkonu, widok z okna: mur na przeciwko w odległości 1,5 m.

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Piotr Polska
  • Hotel Valentina

    St Julian's, Malta

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      Czyste pokoje, miły, przyjazny personel, świetna lokalizacja.

    • Negatywna część opinii

      Bardzo miłe przywitanie w hotelu, powiązane z welcome drink !

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Anonimowy Polska

Hotele na Malcie wysoko oceniane przez Gości posługujących się językiem polskim.

  • Anthony's Home Stay

    Paola, Malta

    Średnia ocena: 9,2
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo mili i goscinni gospodarze domu, pokoj i wyposazenie jak w opisie. Czulam sie jak w domu. Polozenie doskonale jako baza wypadowa do najciekawszych miejsc wyspy, smaczne sniadanie

    • Negatywna część opinii

      Polozenie moze nie dla osob, ktore chca imprezowac

    Ocena dodana: 22 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    Anna Niemcy
  • Maria's B&B

    Għasri, Malta

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      Świetne i syte śniadania, idealna czystość, mili właściciele odebrali nas z przystanku autobusowego, blisko szlaków turystycznych

    • Negatywna część opinii

      Ciemny pokój z oknem na inną ścianę, konieczność używania sztucznego oświetlenia przez cały dzień

    Ocena dodana: 12 października 2017 Pobyt: Październik 2017
    Kamil Polska
  • Corinthia Palace Hotel & Spa

    Attard, Malta

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Super hotel, co prawda czasy swietnosci dawno ma za soba ale nadal trzyma wysoki poziom 5 gwiazdek. Sniadanie jest pyszne, jedzenie w restauracjach rowniez bardzo dobre - uwaga porcje sa ogromne niezaleznie co zamowimy. Obsluga na bardzo wysokim poziomie, fajne spa i strefa basenow, cicho, spokojnie mozna wypoczac.

    • Negatywna część opinii

      W najblizszej okolicy nie ma nic ciekawego, nie ma innych restauracji, pozostaje nam to co w hotelu. Dosyc wysokie ceny za wszystkie dodatkowe uslugi np. mini bar, pranie itp.

    Ocena dodana: 25 września 2016 Pobyt: Wrzesień 2016
    Ewa Polska
  • Hillock Residence Apartments

    Marsalforn, Malta

    Średnia ocena: 8,8
    • Pozytywna część opinii

      Piękny widok z okna. Gospodarz miły i pomocny. Apartament naprawdę duży - dwie sypialnie, salon i kuchnia. Dobra baza wypadowa do zwiedzania Gozo. Do przystanku MPT i sklepów blisko, a restauracje są godne polecenia.

    Ocena dodana: 31 stycznia 2017 Pobyt: Styczeń 2017
    Sławek Belgia
  • Paulos Valletta

    Valletta, Malta

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Czysto, wygodnie, przemili gospodarze. Naprawdę godne polecenia!

    • Negatywna część opinii

      Nic

    Ocena dodana: 28 marca 2017 Pobyt: Marzec 2017
    Gosia_74 Polska

Hotele na Malcie wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • Betty Cake B&B

    Qala, Malta

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Zwiedzając Maltę nocowaliśmy w tym obiekcie jedną noc. Hotelik okazał się klimatyczny, uroczy i bardzo przyjemny. Przywitali nas przemili gospodarze, którzy byli bardzo pomocni w zaplanowaniu zwiedzania wyspy Gozo. Śniadanie było pyszne i urozmaicone. Polecam również kolację w jednej z dwóch włoskich restauracyjek w centrum tego malutkiego miasteczka :)

    Ocena dodana: 24 listopada 2016 Pobyt: Listopad 2016
    Jollanta Polska
  • Paulos Valletta

    Valletta, Malta

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Czysto, wygodnie, przemili gospodarze. Naprawdę godne polecenia!

    • Negatywna część opinii

      Nic

    Ocena dodana: 28 marca 2017 Pobyt: Marzec 2017
    Gosia_74 Polska
  • The Duke Boutique Hotel

    Victoria, Malta

    Średnia ocena: 9,5
    • Pozytywna część opinii

      Miła obsługa, nowoczesny i czysty pokój, ładny taras widokowy podczas śniadania. łazienki czyste i funkcjonalne z dobrym wyposażeniem

    • Negatywna część opinii

      Brak parkingu (Hotel jest w centrum handlowym z parkingiem, ale nikt nam nie proponował parkingu) brak suszarki w pokoju.

    Ocena dodana: 19 czerwca 2017 Pobyt: Czerwiec 2017
    Mariusz Polska
  • Hostel Med

    St Julian's, Malta

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      fantastyczny hostel, bardzo czysto i przyjemnie! Miła rodzinna atmosfera. Host dba o komfort gości.

    • Negatywna część opinii

      brak

    Ocena dodana: 28 sierpnia 2017 Pobyt: Sierpień 2017
    Agnovak Polska
  • Townhouse Gharb Boutique

    Għarb, Malta

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Przemili, radośni gospodarze, bardzo pomocni, przygotowani na wszelkie potrzeby (adaptery do kontaktu, potrzebne adresy, wskazówki dotyczące zwiedzania, restauracji, wypożyczenie samochodu). Lokalizacja - spokojne małe miasteczko na uboczu, samochodem wszędzie można łatwo, szybko dojechać (ewent. autobusem). Koniec września - przyjemnie ciepło w dzień, morze - czysta, ciepła woda (ok. 25 st.).

    Ocena dodana: 2 października 2017 Pobyt: Październik 2017
    Tomasz Polska
  • Sally Port Suites

    Valletta, Malta

    Średnia ocena: 9,5
    • Pozytywna część opinii

      Apartament godny polecenia

    • Negatywna część opinii

      Wszystko było w porządku

    Ocena dodana: 16 października 2017 Pobyt: Październik 2017
    Piotr Polska