Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Mexico Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Mexico

  • Indajani Hostel Tulum

    Tulum, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het zwembad was echt een pluspunt. Doordat je door het zeegras niet kan zwemmen in de zee is dit erg fijn om in af te koelen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Onze kamer had iets meer sfeer kunnen hebben. Was erg kaal. Ook lagen er onwijs veel dode vliegjes op de gehele badkamervloer. Kwamen denk ik af op stilstaand water. De wifi werkte erg slecht.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anne Nederland
  • Bacalar Camping "El Arbol de la Vida"

    Bacalar, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Eigenaren waren heel erg vriendelijk !

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Anne Nederland
  • Hotel Chaac Calakmul

    Xpujil, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Dat we door de gastheer werden opgehaald vanaf het busstation. Uitstekende service.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Madelon Nederland
  • Casa Wayak

    Cancún, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gastvrouw regelde een taxi voor ons naar het busstation. Erg gastvrij en vriendelijk.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Madelon Nederland
  • Castelmar Hotel

    Campeche, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het zwembad was zeer aangenaam na een lange busrit.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Madelon Nederland
  • Tunich Jungle Cabañas

    Tulum, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      We konden met al onze vragen terecht bij de gastvrouw. Ze regelde een taxi naar het vliegveld en gaf ons tips voor de omgeving. Het ontbijt is een aanrader

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De douche en de wifi in de kamer waren allebei niet zo goed.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Madelon Nederland
  • Piedra de Agua Palenque

    Palenque, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het zwembad was een bonus en de service was uitstekend. Daarnaast ligt het hotel vlak naast Ecoparque Aluxes wat een aanrader is.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Zonder auto heb je wel echt taxi's of georganiseerde tours nodig om van a naar b te komen.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Madelon Nederland
  • Terracota Corner Rooms

    Campeche, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      We waren op doorreis naar Palenque en hebben Campeche niet bezocht. Voor die ene nacht was het een prima accommodatie. Ruime kamer, prima bedden en koelkast op de kamer. Zwembad moest je wel even het hotel uit, maar op loopafstand prima te doen.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland
  • Hotel la Aldea del Halach Huinic

    Palenque, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wat een prachtige locatie!!! De beplanting is echt schitterend, de foto's die je ziet bij het boeken kloppen echt. Mooie kamer, hangmat voor de deur van elke accommodatie, prachtig zwembad en goed restaurant. Prima uitvalsbasis voor allerlei dagtrips, zoals een jungle tour of naar de ruïnes van Palenque.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      We misten een koelkast op de kamer. Met de hoge temperaturen daar zou het lekker zijn als je je eten en drinken koud kon bewaren.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland
  • Hotel & Hacienda Scarlette

    Tulum, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ruime kamer en fijne bedden. Elke dag werd er flink geboend, dus erg schoon overal. Het hotel werd toen wij er waren uitgebreid, dus er waren werkzaamheden met best wat lawaai. Gelukkig zijn ze meteen gestopt nadat we hier iets over zeiden, echt super. Verder fijn zwembad en heerlijk rustig. Er zijn nu 6 accommodaties, dus vaak heb je het zwembad voor jou alleen. De locatie is bijna tegenover de Gran cenote. Dat kwam goed uit, omdat je daar het beste zo vroeg mogelijk in de ochtend naartoe kunt gaan vanwege de drukte later op de dag. Voor ons was dit onze laatste plek na een rondreis door Yucatan. Echt heerlijk kunnen relaxen en tegelijkertijd de laatste dagtrips doen. Super!

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Mexico volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Hotel Okaan

    Chichén-Itzá, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ligging vlak bij chichin itza mooi in de jungle. Mooie ruime bungalow voor heel acceptabele prijs.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      We waren buiten het seizoen dus dan oogt alles en beetje leeg.

    Beoordeeld op: 6 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Koen Nederland
  • La Casa de las Lunas

    Chichén-Itzá, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontzettend vriendelijk personeel. Koffie en thee staat altijd klaar. Mooie accommodatie. En zeer goede wifi. Op loopafstand van Chichén Itza.

    Beoordeeld op: 7 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Maria België
  • Gamma de Fiesta Inn Campeche Malecon

    Campeche, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Lekker ruime kamers met een goedwerkende airco. Meer een Europees/Amerikaans lijkend hotel met een luxe uitstraling. Prima ontbijt buffet. Op loopafstand (minder dan 5 min) naar het historische centrum.

    Beoordeeld op: 25 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Ruben Nederland
  • WishTulum

    Tulum, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wij hadden een kleine prive casita aan het zwembad. Heerlijk met klein eigen terras. Zit aan een restaurant maar daar heb je geen geluidsovrrlast van. Alles zag er mooi en modern uit.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Wel irritant dat je voor de kamer en borg voor fietsen huur moest achterlaten. Hadden wij niet eerder in Mexico. Fietsen waren wel slecht onderhouden maar wel gratis.

    Beoordeeld op: 21 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Justina Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Mexico volgens alle beoordelaars

  • The Diplomat Boutique Hotel

    Mérida, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Sara en Neil zijn echt een super vriendelijk koppel die je allerlei leuke tips en tricks geven, niet alleen voor Merida maar ook voor je verdere verblijf in Mexico! Originele, verzorgde ontbijtjes.

    Beoordeeld op: 8 november 2016 Verbleven in november 2016
    Kimberley België
  • Casa Corazon de Plata Suites

    Guanajuato, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      erg welkom. aardig personeel. behulpzaam. mooi uitzicht.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      ontbijt was matig naar mijn smaak. geen keus uit gewoon brood, alleen mexicaans gekruide gevulde bladeren. slappe 'amerikaanse' koffie.

    Beoordeeld op: 25 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Maya Nederland
  • Casa sicarú

    Oaxaca City, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ruime fijn Apartment

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het was er beslist niet rustig, veel lawaai van de straat un de slaapkamers en heel veel honden geblaf komende van verschillende buren.

    Beoordeeld op: 24 april 2017 Verbleven in april 2017
    Anoniem Mexico
  • Casa Mazejuwi

    Campeche, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Aardige mensen, locatie en ruime kamers goede faciliteiten

    Beoordeeld op: 9 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Anoniem Nederland