Penginapan Penerbangan Sewaan kereta Teksi lapangan terbang

Malaysia Reviu Hotel oleh Tetamu Sebenar

Reviu terkini untuk hotel di Malaysia

Hotel yang dinilai tinggi di Malaysia oleh penulis reviu yang bertutur dalam Bahasa Malaysia

  • Sam Suite D´Perdana

    Kota Bahru, Malaysia

    Purata skor reviu: 9.5
    • Bahagian reviu positif

      Sempurna....luas serta selesa

    • Bahagian reviu negatif

      Tngkap xdea jeriji...anak kecil

    Reviu diberikan: 17 Disember 2016 Menginap pada Disember 2016
    anakbini Malaysia
  • Orkid Studio Apartment

    Kota Bahru, Malaysia

    Purata skor reviu: 8.9
    • Bahagian reviu positif

      Everything. Semuanya selesa. Ada microwave, pinggan, even ada sediakan extra tilam + bantal sesuai untuk keluarga duduk kat sini. Senang nak cari makan sebab ada kedai makan sedap kat area penginapan.

    • Bahagian reviu negatif

      Perhaps wifi kena upgrade kot. Walaupun ada modem wifi tapi wifi tak berfungsi sebab tak boleh connect.

    Reviu diberikan: 25 Oktober 2016 Menginap pada Oktober 2016
    Aizat Malaysia
  • Alami Homestay Trefoil

    Shah Alam, Malaysia

    Purata skor reviu: 9.3
    • Bahagian reviu positif

      tenang jiwa..aman damai... sejuk

    • Bahagian reviu negatif

      tiada peti ais dan tanda arah kiblat

    Reviu diberikan: 28 April 2017 Menginap pada April 2017
    Siti Malaysia
  • My Friend Homestay

    Kota Bahru, Malaysia

    Purata skor reviu: 8.9
    • Bahagian reviu positif

      Tempat penginapan ini sangat bersih dan yg plg penting bilik mandi mmg bersih... Saya sangat berpuas hati.. Layanan yg dberikan pun sangat baik.. Tak rugi bayar pada harga yg dtetapkan... ☺️

    Reviu diberikan: 2 Mei 2017 Menginap pada Mei 2017
    Manyalang Malaysia
  • D'Perdana Residence

    Kota Bahru, Malaysia

    Purata skor reviu: 9.1
    • Bahagian reviu positif

      Owner hotel yang baik,bilik yang luas,kelengkapan yang cukop...semua berpuas hati.

    • Bahagian reviu negatif

      mood sy tiba2 spoil....sbb nak mandi kolam pun kena syarat bagai..ada limited org...katanya,dua dewasa dan satu kanak2 untuk satu access card...amboi...abis tu,kalau aku booking bilik untuk famili 5 orang....yg 2 org lagi xleh mandi la?bodoh punya pengurusan....x yah la wat syarat bagai...org datang jauh2 nk mandi...hotel dekat lain x macam ni pon nk syarat bagai...mengarut....

    Reviu diberikan: 14 Mei 2017 Menginap pada Mei 2017
    aflan Malaysia
  • Moty Hotel

    Melaka, Malaysia

    Purata skor reviu: 9
    • Bahagian reviu positif

      1) bilik cantik ada ciri hotel 5 bintang 2) semua kelengkapan ada mcm iron, hair dryer, torch light 3) bilik air pun cantik, boleh tgk anak2 mandi bath tub dari luar bilik sebab ada cermin boleh melihat.. 4) pool cantik, tertutup. 5) layanan staff hotel cukup bagus, mesra dari kaunter hingga pak guard security 5) semua best, hotel terbaik.

    • Bahagian reviu negatif

      1) menu sarapan perlu perbanyakkan lagi. 2) upgrade wifi bagi laju.

    Reviu diberikan: 22 Mei 2017 Menginap pada Mei 2017
    emiluvila Malaysia

Hotel di Malaysia yang dinilai tinggi oleh semua pengulas

  • Jen Homestay

    Kuala Terengganu, Malaysia

    Purata skor reviu: 9.6
    • Bahagian reviu positif

      Suka kebersihan dalam rumah.

    • Bahagian reviu negatif

      Tiada aircond di ruang tamu.

    Reviu diberikan: 22 Mei 2017 Menginap pada Mei 2017
    Nora Malaysia
  • Cosy 3R2B Dwiputra Presint 15

    Putrajaya, Malaysia

    Purata skor reviu: 9.7
    • Bahagian reviu positif

      Rumah yg sgt cantik, bersih, moden & kemas. Kemudahan yang sangat2 lengkap. Persekitaran yg nyaman & tenang. Harga yg sangat berpatutan. Highly recommended. Saya bagi 10 bintang.

    Reviu diberikan: 13 Februari 2017 Menginap pada Februari 2017
    Mohd Malaysia