Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Nizozemsko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Nizozemsku

  • Hotel Santa Maria

    Rotterdam, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      V díře světa naprosto nečekané překvapení. Překrásně a netradičně vybavené pokoje, klidné prostředí, zajímavá zahrada, v rámci resortu zajímavé a hezké vyžití.

    Hodnocení napsáno: 21. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Ivana Česká republika
  • Boutique hotel Grote Gracht

    Maastricht, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Čistý pokoj, hezké vybavení

    • Negativní část hodnocení

      Přístup personálu

    Hodnocení napsáno: 22. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Josef Česká republika
  • WOW Amsterdam Hostel

    Amsterdam, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 7,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Dobra lokalita, celkem dobra snidane, personal ochotne vsechno vysvetlil. Clovek u toho zavzpomina na studentska leta. Cele to pusobi jako obrovska kolej plna studentu.

    • Negativní část hodnocení

      Trochu jsem nepochopil povlecene polstare. Prece jen to budilo dost divny dojem na zacatek. Dulezite je nemit velka ocekavani a doufat v dobre pocasi, aby clovek nemusel byt na pokoji dele nez je nutno na vyspani.

    Hodnocení napsáno: 23. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Lukáš Česká republika
  • The Black Sheep Hostel

    Giethoorn, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně chutná, i když trochu jednotvárná (byli jsme tři dny). Skvělá lokace, pohodlné, relax místa venku, personál (majitelé) báječní, čisté, skromně, ale účelně vybavené. Vzhledem k místu i cena nad 80EUR/noc přiměřená.

    • Negativní část hodnocení

      Nevím, jak to funguje v jiných hostelech (byl jsem poprvé), ale zpěv a kytary o jedné půlnoci byly nepříjemné.

    Hodnocení napsáno: 19. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Karel Česká republika
  • Htel Serviced Apartments Amstelveen

    Amstelveen, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Příjemný apartmán, kde se člověk cítí jako doma, s dostatkem prostoru a věcí, které zpříjemní pobyt. Kuchyně je zakomponovaná tak, že neruší prostor a je dostatečně vybavena na běžné vaření. V koupelně jsme měli vanu, ale bylo pohodlné se tam i sprchovat. Postel byla pohodlná, ale trochu se rozjjížděla (2 postele sražené k sobě, s matrací přes obě). Po celý den byla v lobby k dispozici káva. Pokud má někdo dost času, je možno využít i welness a fittness (my jsme tentokrát nestihli, při minulém pobytu jsme byli spokojeni). Htel serviced apartments je asi 5 minut chůze od metra a asi 8 minut chůze je to k nejbližšímu supermarketu.

    • Negativní část hodnocení

      Opravdová Qeen/King size postel by byla lepší :-)

    Hodnocení napsáno: 20. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Sona Česká republika
  • City Hotel

    Oss, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Útulný hotel, příjemný personál, výhodná poloha nedaleko centra města.

    • Negativní část hodnocení

      Odvětrání koupelny.

    Hodnocení napsáno: 21. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Petra Česká republika
  • Hotel Museumkwartier Utrecht

    Utrecht, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Byla jsem spokojená, pobyt se mi líbil a mohu ho doporučit.

    Hodnocení napsáno: 21. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Daniela Česká republika
  • AmicitiA

    Amsterdam, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Prijemne prostredi v centru mesta, prevazne jen na nocleh, kajuty jsou male ale prijemne. Z oken i paluby je krasny vyhled na mesto

    Hodnocení napsáno: 22. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Eva Česká republika
  • Conscious Hotel The Tire Station

    Amsterdam, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělý pokoj, moc milý personál, oceňuji hlavně udržitelnost hotelu! Hotel by zrovna v akci, díky moc tomu jsme si jej mohly dovolit, jinak bohužel pro studenty mimo dosah. Jsem ale ráda, že jsem měla příležitost se sem podívat!

    Hodnocení napsáno: 22. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Katerina Česká republika
  • 3BE Backpackers Bed & Breakfast Eindhoven

    Eindhoven, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně dostačující pokud není někdo vyloženě náročný

    • Negativní část hodnocení

      na hostelu nebylo možné půjčit kolo i když je to v nabídce, možná bych uvítal větší skříňku kam se vejde batoh

    Hodnocení napsáno: 23. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Nizozemsku s recenzemi v češtině

  • Queen Hotel

    Eindhoven, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Vkusně zařízený pokoj s pohodlnou postelí. Rychlovarná konvice s čajem a kávou k dispozici zdarma. Vana s možností opravdu horké koupele. Super!

    • Negativní část hodnocení

      Za danou cenu a lokalitu není co vytknout

    Hodnocení napsáno: 5. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Tomáš Česká republika
  • Mercure Amsterdam Sloterdijk Station

    Amsterdam, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Super snídaně, velký výběr všeho velký pokoj pohodlná postel příjemný personál hotel byl celkově moc hezký vlakem nebo na kole jste v centru za chvilku

    • Negativní část hodnocení

      půjčení kola bylo příliš drahé, ale kola byly zase jak nové

    Hodnocení napsáno: 5. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    P4j1n Česká republika
  • art'otel Amsterdam

    Amsterdam, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Zařízení, koupelna, design hotelu

    • Negativní část hodnocení

      Recepce trochu neosobní, ale k tomuto druhu hotelu je to ok

    Hodnocení napsáno: 4. června 2017 Termínem pobytu byl květen 2017
    Denisa Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Nizozemsku

  • Rietveld Cottage

    Hazerswoude-Dorp, Nizozemsko

    Průměrné hodnocení: 9,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Pokud milujete překvapení, excelentní snídaně, romantickou přírodu a ubytováni ve stylu "La Provance" jste na správné adrese!

    Hodnocení napsáno: 13. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    Alego Česká republika