Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Nizozemska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Nizozemskoj

  • Apollo Hotel Almere City Centre

    Almere, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija hotela u samom središtu shoping centra. Blizina željzničke stanice.

    • Negativni dio recenzije

      Klima u sobi nije bila ispravna, nije dovoljno hladila. Prozori u sobi vrlo su mali i otvaraju se samo na "kip". Bilo je dosta vruće tijekom noći.

    Datum recenzije: 25. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Željko Hrvatska
  • Corendon Village Amsterdam

    Badhoevedorp, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      uređenje

    Datum recenzije: 21. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Snježana Hrvatska
  • XO Hotels Blue Square

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina javnog prijevoza i trgovackog centra, udobni kreveti, ljubazno osoblje, besplatna konzumacija caja i kave u sobi, karte za javni prijevoz se mogu kupiti u hotelu

    • Negativni dio recenzije

      Kupaonica nema prozor pa ima dosta vlage iznad tusa.

    Datum recenzije: 21. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Edin Hrvatska
  • Hostel Roots

    Tilburg, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      sve hvala

    • Negativni dio recenzije

      sve je bilo ok

    Datum recenzije: 12. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Robert Crna Gora
  • Guesthouse Living & Sleeping Eindhoven

    Eindhoven, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Živi užas.Ovo ne bi nikom preporučila soba broj 9 ispod svakog ljudskog dostojanstva, kuća predivna izvana, ali soba gdje smo mi bili smješteni nije ni za životinje.

    • Negativni dio recenzije

      Ova soba se ne bi smjela uopće iznajmljivati usput nje ni nema na stranicama Bookinga jer ju sigurno ne bi rezervirali.

    Datum recenzije: 14. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Biserka Hrvatska
  • De Kruumte

    Giethoorn, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Velika soba,cistoca,ljubazno osoblje

    • Negativni dio recenzije

      Raniji dorucak

    Datum recenzije: 22. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Nina Hrvatska
  • ibis budget Amsterdam City South

    Amstelveen, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Moderne i udobne sobe, super dorucak. Iako nije blizu sredista grada, dobro povezan.

    Datum recenzije: 23. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Toni Bosna i Hercegovina
  • Ibis Schiphol Amsterdam Airport

    Badhoevedorp, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo ok.

    • Negativni dio recenzije

      Naplatili su nam parking po punoj cijeni , iako imamo EU kartu za invalidne osobe i parkirali smo za osobe sa invaliditetom

    Datum recenzije: 3. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Nataša Hrvatska
  • Bastion Hotel Amsterdam Amstel

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina metroa (10 min. pješice)

    • Negativni dio recenzije

      Čistoća sobe bi mogla biti bolja.Madrac je mekan. Hotel je uz samu željezničku prugu,pa se ponoći čuju vlakovi.

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Željko Hrvatska
  • Park Inn by Radisson Amsterdam City West

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Suprug i ja smo oduševljeni sa vasim hotelom. Osoblje je profesionalno i izuzetno ljubazno. Svakome cemo vas preporučiti.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Nikolina Hrvatska

Hoteli u Nizozemskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • ClinkNOORD Hostel

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
  • Hotel2Stay

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Novi hotel na dobroj lokaciji. Veoma dobra povezanost s užim centrom grada. Prostrana soba (studio). Mogućnost pripreme manjih obroka u sobi. Ljubazno osoblje.

    Datum recenzije: 14. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Nina Hrvatska
  • Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Dorucak je vrhunski

    • Negativni dio recenzije

      Kupatilo bez tus kabine,samo sa odvodom pa se prilikom tusiranja stvara velika lokva koja poplavi citavo kupatilo

    Datum recenzije: 2. studenog 2016. Boravak: listopad 2016.
    Dr.Speplic Bosna i Hercegovina
  • The Student Hotel Amsterdam City

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je odlican , blizu je grada i super je to sto se mogu iznajmiti bicikli pa se moze sve obici a netrebas puno vermena, osoblje je odlicno svi mladi ljudi sve 10!!!

    Datum recenzije: 5. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Marko Hrvatska
  • Hans Brinker Hostel Amsterdam

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlicno osoblje, bar, happy hour i udobni kreveti. Dorucak ukljucen u cijenu:)

    Datum recenzije: 31. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Ana Hrvatska
  • Urban Lodge Hotel

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje je super, kreveti udobni, interijer u blizini recepcije je savršen.... do stanice ima 4 minute pješke i u centru grada si za 10 minuta. Isti takav hotel ili lošiji u samom centru grada bi platili barem duplu cijenu....

    Datum recenzije: 12. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Nada Hrvatska
  • Conscious Hotel Vondelpark

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      svidjelo mi se osoblje Koje je izuzetno ljubazno i atmosfera je nekako prijateljska.

    • Negativni dio recenzije

      nije mi se svidjelo to sto nam je soba bila daleko od ulaza u Hotel.

    Datum recenzije: 2. ožujka 2017. Boravak: veljača 2017.
    Tijana Njemačka
  • Hotel Zwanenburg Amsterdam Airport

    Zwanenburg, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Udobni kreveti, solidan švedski stol za doručak, ljubazni i susretljivi vlasnici koji se trude da vam boravak bude što ugodniji

    Datum recenzije: 20. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Ivica Hrvatska
  • Holiday Inn Express Utrecht - Papendorp

    Utrecht, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Udobna i komforna soba, urednost i čistoća objekta, blizina autobusne stanice za 10 minuta u centru grada. Doručak raznovrstan izbor. Parking osiguran i natkriven u podrumu objekta.

    • Negativni dio recenzije

      Buka od zatvaranja vrata na sobama, ujutro vas probudi od onih koji rano odlaze. Nema veceg ormara u sobi.

    Datum recenzije: 24. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Ratko Hrvatska
  • Generator Amsterdam

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
  • ibis Styles Amsterdam City

    Amsterdam, Nizozemska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2