Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Nederland Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Nederland

  • Hotel Oranjestaete

    Nijmegen, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prijs/kwaliteit, gastvrijheid en locatie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geluid van buiten goed hoorbaar

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Van Nederland
  • Theetuin Het Aardrijk

    Berlicum, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerlijk ontbijt

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Nathalie Nederland
  • Hotel Albion

    Scheveningen, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De bedden zijn geweldig! Heerlijk geslapen.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Petra Nederland
  • Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen

    Scheveningen, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het oude historische gebouw waar dit hotel zich in bevindt heeft geen verdere uitleg nodig, wat al indrukwekkend is! De locatie aan de boulevard en op loopafstand van de pier zijn prima. In het hotel zijn de verschillende saunafaciliteiten in het hotel heerlijk wanarna je na een drukke dag lekker kan ontspannen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      In de afgelopen jaren hebben wij verschillende hotels bezocht en dit hotel doet zeker zijn 5* geen eer aan dit in combinatie met de prijs je betaald per nacht! Bij binnenkomst van onze kamer waren de meeste toiletartikelen half vol/leeg en zaten hadden daarnaast een tweepersoonsbed met 2 eenpersoons dekbedden met allebei een andere kleur (wit en crème) laken. Het balkon wat wij hadden was vies met uitwerpselen van meeuwen, nu snappen wij wel dat je niks tegen de meeuwen kan doen maar je kan er wel voor zorgen dat het balkon schoon is, helemaal in een 5 sterren hotel! Daarnaast was het meubilair in de kamer beschadigd en was het niet in optimale conditie. Het ontbijt 's morgens was oké maar ook hier was het veel te druk en haast een race om een tafeltje te bemachtigen. Er was te weinig personeel om alles te behappen, denk aan het bijvullen van het buffet, schoonmaken van de tafels en het aankleden daar weer van. Al met al hadden wij veel en veel meer verwacht van dit 5* hotel en zeker in vergelijking met de prijs die wij er voor hebben betaald, een enorme teleurstelling!

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Jacob Nederland
  • Hotel Schaepkens van St Fijt

    Valkenburg, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      de kamer was heel netjes,het ontbijt was goed.en vriendelijk personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      vond de kamer heel prijzig voor het heen dat er was. geen minibar,geen koffieapparaat,en de badkamer een bad met douchestaaf aan de muur vind ik heel gevaarlijk voor uit te glijden als er geen matje in het bad ligt. dan moest ge gittons kopen om iets te drinken,30voot 20 euro, als je dan 2 frisdranken koopt ben je al 6sitons kwijt ,reken uit dat is 9euro, kortom ik vind het een duur hotel voor wat het is.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    dorine België
  • Beach Residence

    Scheveningen, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het appartement was geweldig! Super schoon en op een super locatie. Misschien 3 á 4 minuten wandelen voor je op het strand bent en de privé parkeerplaats ligt ook op 6 á 7 minuten lopen. Een winkelstraat ligt vlakbij dus ideaal voor de boodschappen. Al met al een super plekje waar wij zeker vaker zullen komen en ook zullen aanraden!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er was keukengerei aanwezig maar dat had iets meer mogen zijn.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Mindel Nederland
  • Grand Hotel Ter Duin

    Burgh Haamstede, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijk personeel, mooie lounge en binnentuin-terras. Zeer dier vriendelijk perfect hotel om hond mee te nemen. Fijn binnenbad e.d. Prima uitvalsbasis om andere plaatsen te bezoeken.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het hotel heeft een groot eigen parkeerterrein. Om deze reden en de bedragen die voor een kamer gerekend worden, zou het van meer service getuigen wanneer het parkeren gewoon bij de kamerprijs wordt inbegrepen. Nu betaal je 6 euro p/dag extra om bij het hotel te kunnen parkeren. Ten tweede, het is niet heel slecht, maar er zou iets meer aandacht besteed kunnen worden aan het schoonmaken van de kamers. (afstoffen, geen mensen-haren op schone bed-kussens e.d)

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Renate Nederland
  • Hotel Chalets Middelburg

    Middelburg, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Centrale ligging tov het centrum van Middelburg en de fietsverhuur. Chalet was prima, ruime badkamer en goede douche.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Camping is een beetje kaal aangekleed.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    ronny Nederland
  • Kaboom Maastricht

    Maastricht, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie was top Veel restaurants en bars in de buurt

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Erg gehorig. Hoorden de buurman praten en ‘s ochtends werden we wakker van geluid in aanliggende kamers

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Nikki Nederland
  • Patten Hotel

    Den Haag, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      In het centrum dat was fijn en openbaar vervoer fijn .

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat sommige persoon niet nederlands kunnen .. De meeste kunnen alleen engels. En de badkamer was slecht schoon bruine rande douche kabine.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Nederland volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Cozy Bed and Breakfast

    Elst, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Hele warme ontvangst. Heerljjk ontbijt. Hartstikke schone kamers. Was in 1 woord fantastisch!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 11 september 2017 Verbleven in september 2017
    Joyce Nederland
  • B&B Ootmarsum

    Ootmarsum, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige, comfortabele kamer en vriendelijke, gastvrije eigenaar. Alles was heel schoon. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. De puntjes op de i werden gezet door de ontvangst met koffie, de verse bloemen, het fruit en het mineraalwater op de kamer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

    Beoordeeld op: 17 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Hanny Nederland
  • B&B "Het Ooievaarsnest" Gennep

    Gennep, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijke gastvrije mensen Prima bedden en sanitair Alles wat men nodig heeft is aanwezig Kortom top

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 6 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    joep Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Nederland volgens alle beoordelaars

  • Tannery Lane

    Gouda, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldige locatie midden in centrum. Niet alleen een kamer maar een heel huis incl keuken, huiskamer, badcel en toilet en zelfs een tuin! Ontbijt werd gebracht, heerlijk! Bedankt Karine

    Beoordeeld op: 21 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Broekkaat Nederland
  • B&B Appartement 't Pakhuys

    Haarlem, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel raar misschien: een 10 voor alles. Maar het was echt fantastisch. We waren de eerste gasten in dit B&B en alles was tot in de puntjes verzorgd. De accommodatie is prachtig afgewerkt door de eigenaar zelf, de gastvrijheid was top. En de accommodatie is niet duurder dan een hotel want bij een hotel is het in binnenstad Haarlem vaak exclusief parkeerkosten. En dit was super huiselijk en sfeervolf. Een echte aanrader.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 23 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Sander Nederland