Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Peru Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach w Peru

  • Puma Hostel Puno

    Puno, Peru

    Średnia ocena: 8,6
    • Pozytywna część opinii

      Gorąca woda co nie jest takie oczywiste w Peru, lokalizacja, cena, duże śniadania, niesamowicie miła i pomocna obsługa. Gorąco polecam.

    • Negatywna część opinii

      Wszytko ok.

    Ocena dodana: 20 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Wojkmk Polska
  • Urpibackpacker

    Lima, Peru

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Cena i lokalizacja. Typowe śniadanie (bułka z dżemem).

    • Negatywna część opinii

      Trzeba czekać na letnią wodę.

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Wojkmk Polska
  • Oasis Paraiso Ecolodge

    Cabanaconde, Peru

    Średnia ocena: 7,4
    • Pozytywna część opinii

      Trudno nazwac to miejsce tylko obiektem - to po prostu BIBLIJNY RAJ! Schodzac w dol po stromym zboczu Kanionu ciagle ma sie przed oczami Sangalle i im blizej tym wieksze niedowierzanie, ze to az tak nieprawdopodobny punkt noclegowy. Moze dla wyznawcow hotelowego luksusu w wersji all inclusive to za malo......Dla mnie niczym bajkowy sen !!!

    Ocena dodana: 20 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Magdalena Wielka Brytania
  • Casa de Isabel

    Arequipa, Peru

    Średnia ocena: 8,6
    • Pozytywna część opinii

      Nie bylo sniadania. Generalnie ibsluga bardzo mila, rozmawiajaca po angielsku.

    • Negatywna część opinii

      Moj pokoj mial okno ale na jakis schowek wiec brakowalo mi tego zebym mogla otworzyc okno.

    Ocena dodana: 21 września 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Pa Irlandia
  • Padama

    Lima, Peru

    Średnia ocena: 7,1
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo uprzejmy personel, smaczne sniadanie, ogromne i wygodne łóżko.

    • Negatywna część opinii

      W nocy w pokoju było zimno,a rano nie było cieplej wody

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Magdalena Polska
  • Hostal Casa del Montañista

    Huaraz, Peru

    Średnia ocena: 8,6
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko bezproblemowo i kuchnia do dyspozycji

    • Negatywna część opinii

      chłodny pokój, tylko pod pościelą było ciepło :) ale to chyba w całym Peru tak jest że nie mają ogrzewania w chłodne dni

    Ocena dodana: 22 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Karolina Polska
  • Perumanta B&B

    Machu Picchu, Peru

    Średnia ocena: 8,7
    • Pozytywna część opinii

      Życzliwy i pomocny personel. W samym centrum. Blisko autobusu na Machu Picchu.

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    BEATA Polska
  • Hotel Paris Lima

    Lima, Peru

    Średnia ocena: 8,1
    • Pozytywna część opinii

      Życzliwy i pomocny personel. Stosunkowo blisko do centrum historycznego. Przyzwoite śniadanie na miejscu. Można dokupić omlet albo jajecznicę. Można zamówić transport na lotnisko lub z lotniska.

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    BEATA Polska
  • Banana's Adventure Hostel

    Ica, Peru

    Średnia ocena: 8,7
    • Pozytywna część opinii

      Hotel dla młodych ludzi, a my raczej starsi. Była obawa, że party przeciągnie się do rana, ale gwar ucichł o przyzwoitej porze. Pokój i łazienka bardzo eleganckie. Okoliczności przyrody, czyli wydmy, po których się jeździ autkami baggy- cudne.

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    BEATA Polska
  • Cabu Hostel

    Arequipa, Peru

    Średnia ocena: 9,4
    • Pozytywna część opinii

      10 to i tak za mało,zeby ocenić Arthuro i jego zaangażowanie w prowadzenie hostelu i dbanie o nasz komfort. Doskonala atmosfera,sniadanie na słonecznym tarasie,wygodne łóżko i lokalizacja zaraz przy centrum sprawiły,ze mieliśmy wspaniały czas w Arequipie.

    Ocena dodana: 24 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Magdalena Polska

Hotele w Peru wysoko oceniane przez Gości posługujących się językiem polskim.

  • Gran Hotel

    Lima, Peru

    Średnia ocena: 7
    • Pozytywna część opinii

      Klimatyczne, ciche pokoje, patio, dobra lokalizacja, giscinni ludzie, wifi w lobby

    • Negatywna część opinii

      Zła jakos lazienek wspolnych

    Ocena dodana: 26 października 2016 Pobyt: Październik 2016
    Awenturyn Polska
  • Machupicchu Packer

    Machu Picchu, Peru

    Średnia ocena: 7,6
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko ok jak za te cenę (wyraznie zaznaczam- jak za te cenę) Jeżeli cos sie komuś tutaj nie podoba w tej cenie, to albo jest Niemcem, albo ma nierówno pod sufitem ;)

    Ocena dodana: 24 listopada 2016 Pobyt: Listopad 2016
    Kamil Niemcy
  • Hotel España

    Lima, Peru

    Średnia ocena: 7,3
    • Pozytywna część opinii

      Fantastyczna lokalizacja, miły personel i bardzo ładne pokoje. Ciut stare ale wystrój niepowtarzalny.

    • Negatywna część opinii

      Zapachy z łazienki

    Ocena dodana: 16 października 2017 Pobyt: Październik 2017
    pjamespl Polska
  • Paracas Backpackers House

    Paracas, Peru

    Średnia ocena: 8,4
    • Pozytywna część opinii

      Miejsce w samym centrum. Przytulny pokoj. Ladnie, czysto. Ladny widok, tarasy, hamaki. Peru Bus expres podjezdza pod sam hostel.

    • Negatywna część opinii

      Cisnienie wody pod prysznicem na 4 pietrze. Trabiace colectivos.

    Ocena dodana: 28 stycznia 2017 Pobyt: Styczeń 2017
    Artur Polska
  • Los Andes Bed & Breakfast

    Arequipa, Peru

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Świetna lokalizacja, czysto, ciepła woda, dobre śniadania.

    Ocena dodana: 20 maja 2017 Pobyt: Maj 2017
    Wioleta Polska

Hotele w Peru wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • Posada Allpahuayo

    Iquitos, Peru

    Średnia ocena: 9,5
    • Pozytywna część opinii

      Sympatyczni i pomocni właściciele. Pokój czysty, bardzo wygodny z klimatyzacją. Za 3 sole można dojechać do centrum, a za 10 na lotnisko. Właścicielka pomogła nam zorganizować naszą wycieczkę do dżungli

    • Negatywna część opinii

      Brak wyboru na śniadanie.

    Ocena dodana: 22 października 2017 Pobyt: Październik 2017
    Joanna Polska
  • Garden of San Blas

    Cuzco, Peru

    Średnia ocena: 9,7
    • Pozytywna część opinii

      Wyjatkowe miejsce.Swietne sniadanie przyrzadzone przez wlascicela!Pokoje ktore maja dusze i styl.mozliwe zamowienie transportu z przewodnikiem z ktorego skorzystalismy .!Odebrali nas rowniez z dworca kolejowego bez dodatkowa have kosztow!Jesus ma swietna wierze historyczna!Nocna panorama z okna!

    Ocena dodana: 10 kwietnia 2017 Pobyt: Marzec 2017
    waldemar Polska