Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Filippijnen Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels op de Filippijnen

  • MetroCentre Hotel

    Tagbilaran-stad, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijk personeel. Schone nette kamer en badkamer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De entree kan wel een upgrade gebruiken

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Marian Nederland
  • Element Boutique Hotel

    Manilla, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ligging is prima, veel restaurantjes in de buurt. Eten in het hotel zelf is ook erg goed! Schone kamer

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er was tot 1 uur ‘s nachts karaoke te horen

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Gaby Nederland
  • Orange Villa

    General Luna, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ligging is perfect, dicht bij het strand, restaurantjes. We hebben zelf aan de overkant bij Dad’s creations een scooter gehuurd voor alle dagen. De kamer zelf was prima en schoon, airco doet het goed en je kan buiten je kleren laten drogen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Door de vele honden is de geur in de woonkamer in combinatie met de hitte te indringend. De badkamer is gedeeld en wordt niet voldoende schoongemaakt. Geur wordt verdoezeld met een geurbakje. Bad is smerig (liggen dode kakkerlakken in), putje in de douche is vies en de wc zelf is 9 van de 10 keer zelf ook vies (spetters op de bril, etc)

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Gaby Nederland
  • Makati Diamond Residences

    Manilla, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerlijke bedden, fantastische douche. Fijne woonkamer van alle gemakken voorzien. Tegenover de greenbelt shopping mall. 2x per dag schone handdoeken en gratis versnaperingen. Ontbijt kan ook bij andere zaken (in winkelcentrum) genuttigd worden met een pasje waarop een tegoed staat.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Helaas was tijdens ons bezoek de Spa gesloten ivm renovatie werkzaamheden.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Marian Nederland
  • Bulskamp Inn

    El Nido, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer vriendelijke en geïnteresseerde eigenaar die ons erg heeft geholpen met het boeken van alle tours en vervolgreis. Uitgebreid en lekker ontbijt, kamer werd goed schoon gemaakt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Soms last van lawaai van buiten. Hiervoor kun je vragen om oordopjes om dit te verhelpen. Verder niks slecht, echt een top hotel/guesthouse.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Martijn Nederland
  • Despacito near airport

    Manilla, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 6,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      ruime kamer, goed bed, schoon

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      airca was in de muur geknutseld en afgeplakt met ductape. afstand tot Manilla was wel erg groot.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    christiaan Nederland
  • Cebu Parklane International Hotel

    Cebu, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Erg mooie lobby, zeer uitgebreid en goed ontbijtbuffet. Over het algemeen zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor de bewaking en het onderhoudsteam.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De kamer is wat oubollig, de airco lekte water op het tapijt. Het meest hinderlijke was het geluid van buitenaf(wij verbleven op de 15de verdieping), het was net of we naast de drukke straat sliepen. Dit door de kieren( openingen van een cm of 4) tussen de ramen. Personeel van de koffiebar was vriendelijk tot ze de voucher(gratis welkomstdrankje, moet je wel zelf eerst om vragen) van het hotel.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Steven(be) België
  • Cebu Courtyard

    Mactan, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 6,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede prijs voor een basic kamer Prima om een nacht te verblijven alvorens je moet vliegen

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Arian Nederland
  • Leope Hotel

    Cebu, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel was zéér behulpzaam

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De airco was luid en werkte niet zo goed.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem België
  • Red Planet Cagayan De Oro

    Cagayan de Oro, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer mooie kamer en vriendelijk personeel

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem België

Hoog beoordeelde hotels op de Filippijnen volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Sunset Colors

    San Vicente, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerlijk gegeten, personeel doet alles voor je. Prachtige omgeving.

    Beoordeeld op: 24 december 2016 Verbleven in december 2016
    Carmen Nederland
  • Archery-Asia Nipa Huts & Camping Moalboal

    Moalboal, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Hele leuke plek in het midden van de natuur. Ontzettend lief en behulpzaam personeel. De hutjes zijn simpel, maar erg leuk. Geen douche, maar wel heerlijk water om je mee te wassen. Gaaf ook dat je er kunt boogschieten. Aanrader voor backpackers!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      In het hutje staat geen bed, dus je slaapt op een dun matras.

    Beoordeeld op: 13 december 2016 Verbleven in november 2016
    Tessa Nederland
  • The Peninsula Manila

    Manilla, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De lobby is prachtig (live muziek) en de hotelkamers (in het bijzonder de bedden) zijn erg goed.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Wij zijn al best wat jaren gast bij Peninsula Manila en ondanks het hotel wat ons betreft nog steeds bij de beste van de stad hoort, is het wel qua "over all" kwaliteit gevoelsmatig ietswat achteruit gegaan, of zijn we gewoon te verwend geraakt 😅?

    Beoordeeld op: 6 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Bob Nederland

Hoog beoordeelde hotels op de Filippijnen volgens alle beoordelaars

  • Surfing Carabao Beach Houses

    General Luna, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie is heerlijk rustig En het uitzicht is fantastisch!! Hele leuke hutjes, schoon en netjes en zeer sympathieke host!

    Beoordeeld op: 18 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Annemiek Nederland
  • Pedz Cing Mango Lodge

    Oslob, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Behulpzaamheid perrsoneel en eigenaars...Zeer vriendelijk. Zeer schone kamer. Heerlijk zwembad.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kan werkelijk niets "verzinnen"!

    Beoordeeld op: 17 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    John Nederland
  • Sunset Beach Resort

    San Vicente, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles was top!! Mooie rustige plek, heerlijk eten door eigenaars zelf gekookt, mooie kamers!!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets!!

    Beoordeeld op: 3 september 2016 Verbleven in augustus 2016
    Mark Nederland
  • Hilltop Bed and Breakfast

    Mambajao, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles! Eigenaren zijn geweldig, de locatie is perfect en het eiland is prachtig

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks

    Beoordeeld op: 7 december 2016 Verbleven in november 2016
    linda Nederland
  • Third & Sean's Place

    Legazpi, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fantastische mensen, perfect ontbijt en andere voorzieningen. Prijs/prestatie verhouding een 10

    Beoordeeld op: 13 januari 2017 Verbleven in december 2016
    Dick Nederland
  • BJs Seaside

    Argao, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ontvangst was heel hartelijk.De kamer was netjes. Badkamer ok.

    Beoordeeld op: 13 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Katty België
  • Garden Bungalows Resort

    Siquijor, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ons verblijf op Siquijor was supergoed. Mede door het personeel van Garden Bungalows: enorm fijn dat ze meedenken, tips geven over de mooiste plekjes en er stond zelfs al een scooter voor ons klaar. René en zijn team doen er alles aan om je verblijf optimaal in te richten om zoveel mogelijk uit je vakantie en Siquijor te halen. De bungalows zien er modern uit, douche is heerlijk (en warm!), ontbijt wordt op je eigen terras geserveerd, afkoelen kan in het zwembad in de tuin met jacuzzi die op elk gewenst moment voor je wordt aangezet.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen minpunten te noemen over deze accommodatie.

    Beoordeeld op: 17 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Marijke Spanje
  • The Wilsons' Shangrila

    Dumaguete, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gasten worden er verwelkomd en behandeld als vrienden. Ontbijt en dinner wordt samen met de andere gasten aan een grote tafel opgediend wat resulteert in een internationale groepje wat leuke gesprekken opleverd. Het eten wordt bereid door de gastvrouw en gastheer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets !

    Beoordeeld op: 18 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    David Hong Kong
  • Coast Boracay

    Boracay, Filippijnen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      We werden ontzettend goed ontvangen, vanaf de airport tot het hotel opgehaald met hun prive boot, eigen shuttle bus, koffers werden netjes gedragen, mochten zelf niks meer tillen, welkomst-drankje en koud handdoekje erbij, om je op te frissen. Terugweg ging ook zo. Het gehele verblijf top geholpen door het personeel, ze begroeten je elke dag bij je naam en gaven veel know how over het eiland. Eigen stukje strand met ligbedden vt hotel, kosteloos gaven ze je op het strand koud drinkwater en in de kamer ook. Het ontbijt was goed verzorgd en het restaurant is bijna af. Gaat ook mooi worden met een goed menu. Mooie zwembaden met ligbedden erbij. Kan eindeloos doorgaan over hoe goed het was, maar beter ontdek je het zelf!

    Beoordeeld op: 15 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Anoniem Nederland